My current wishlist

Možná spíš trochu i dreamlist, haha. Díky prosbám mých čtenářek v komentářích pod minulým článkem jsem tu s dalším mým aktuálním wishlistem. O některých věcech vyloženě sním, některé už jsem si objednala!
  • Džíny Levi's (ANSWEAR) - Vlastním jen kraťasy, tak to chtělo jeden pár džín. Vybrala jsem si super skinny v klasické, jemně vyšisované, modré. Doufám, že jsem se trefila do velikosti a budou mi sedět, jako na mě ušité.
  • Batůžek (ODIVI) - Českou značku Odivi naprosto miluji. Chodím se na jejich web pravidelně kochat nad novou kolekcí. Tenhle batůžek je z předešlé aw15 kolekce a viděla jsem ho nedávno na jedné akci na Nikče (která má mimochodem dost super fashion blog). Naprosto jsem si jej zamilovala, a když už jsem na něj chodila koukat na eshop téměř denně, musela jsem si ho objednat. Moc se na něj těším! Bude to příjemná změna od kabelek.
  • Náhrdelník (Reserved) - Ten bude můj. Už ho úplně vidím v kombinaci s něčím bohémským či minimalistickým...
  • Parka (Silverline ss15 Pietro Filipi by Ivana Mentlová) - A nejen ta parka - celá kolekce je úžasná. Ivanu zbožňuji. Kdybych byla dostatečně finančně zajištěná, klidně bych se snad oblékala jen u ní. A Pietro Filipi je také moc povedená česká značka.
  • Košile (I AM Ivana Mentlová) - Z titulky Top Fashion magazínu (z nejnovější kolekce). <3 V nádherném odstínu v ještě krásnějším materiálu. Toužím po ní stejně, jako po Ivaniných bundách. 
  • Chloé drew bag - Jedna z věcí z mého dreamlistu. Asi by mi ani nezáleželo na barvě. Jednu maličkou Chloé bych milovala, a to navždy. 
  • Top (ODIVI) - Z nové kolekce ss15. Já myslím, že není co dodávat. Je minimalistický, černý, no jednoduše dokonalý. Už ho vidím v kombinaci s pouzdrovou sukní.
  • Žehlička Respectissim (Rowenta) - Od té doby, co mám kratší vlasy, tak si je ráda upravuji, protože je všechno najednou rychlejší, a proto bych si chtěla pořídit tuhle zaoblenou žehličku na vlasy, se kterou se dají dělat i vlny.
  • Sukně (Odivi) - Opět Odivi. Jednoduše jsem teď zamilovaná a chtěla bych od nich všechno, ha ha. Tuhle sukni si určitě vybavujete. Byla dost populární ve fashion magazínech již v minulém roce. Líbí se mi, jak díky pěnovému materiálu drží svůj tvar. Můj šatník by rozhodně osvěžila.
Shodujeme se v nějaké položce na mém wishlistu?

30 komentářů:

  1. Pěkný wishlist! Košile z titulky vypadá opravdu dobře!

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní10.07.15 8:48

    Mile jsi mne prekvapila Mio. Pietro Filipi nakupuji. Těší mě, že podporuješ i české značky. Tvůj blog je opravdu kvalitní. Všimla jsem si, že máš poslední dobou čím více negativních poznámek od jiných blogerů a doufám, že si z toho bereš jen to dobré. Bavíš mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tento komentář. Potěšil mě.

      Vymazat
  3. Ta sukně se mi líbí moc! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce se mi líbí asi sukně a náhrdelník, ale celý wishlist je opravdu povedený. Doufám, že budeš mít možnost pořídit si co nejvíce věcí z něj :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Brala by som ten top. Hľadám na seba niečo "veľké", ale jednoduché, čo by upútalo.

    OdpovědětVymazat
  6. ta sukně je krásná tu bych si taky dala líbit :), ale na džíny od Levis pozor. Asi před dvěma rokama jsem si tam koupila a cena v porovnání s kvalitou se teda vůbec nevyplatila. :( mám nohy trochu do X a často se mi stane, že se mi prošoupou džíny na kolenou z vnitřní strany, tady se to stalo ale už asi po půl roce! Vzhledem k tomu, že džíny ze Zary nebo Bershky mi to ani po roce nošení neudělaly a stály méně než polovinu tak jsem byla fakt zklamaná.

    OdpovědětVymazat
  7. Žehličku mám a je super :). A krásné věci máš na wishlistu. Ta kabelka Chloe je opravdu moc hezká, ale já dávám přednost větším. Momentálně bych si moc přála nějakou od Stelly McCartney :).

    OdpovědětVymazat
  8. Musím naprosto souhlasit s košilí, ta je v tak úžasné barvě :-)

    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasný wishlist :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/must-havecerven.html

    OdpovědětVymazat
  10. Ten náhrdelník od Reserved nemá chybu a zamilovala jsem si i sukni Odivi :)

    Zaměřeno na: Kosmetika Moje ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Náhrdelník a kabelky sú super :)

    OdpovědětVymazat
  12. Veľmi pekný wishlist ♥ Som zvedavá na Levi´s rifle, dúfam, že nám ich niekedy ukážeš :) Tiež sa mi veľmi páči čirny top, sukňa a žehlička na vlasy, ktoré inak dodatočne veľmi chválim, i keď viem, že ja mať také, bolo by mi to veľmi ľúto. Na druhej strane ale rozumiem, že ich to muselo super odľahčiť, ale to som zase odbočila :D Ešte raz - veľmi pekný wishlist a prajem ti, aby sa ti celýýý splnil, si skvelá, zaslúžiš si to ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti za ten nejkrásnější komentář. Jsi zlatá. <3
      Hezký víkend přeji.

      Vymazat
  13. kabelka a náhrdelník i ta žehlička pěkní článek

    OdpovědětVymazat
  14. Nejdřív Hi Lychee, teď zase Stylish white rabbit..

    Mio, ty mi ten komentář zase nezveřejníš, to je mi jasné, ale prosím tě.. buď víc sama sebou.. inspirace je fajn věc, ale takhle viditelné kopírování už zavání trapností..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jsem ti něco neschválila, tak to asi jednodušše nebylo slušné nebo mi to nedošlo. Viditelné kopírování? Takže když si koupím na popud jiné blogerky věc, protože jí slušela a zalíbila se mi, a napíšu o tom a dám na ní i odkaz na blog, tak tomu říkáš kopírování? Takže co je podle tebe tedy inspirace? A co kdybys byla sama sebou ty? Já píšu tento blog veřejně a veřejně jsem přiznala kde a proč jsem se inspirovala. Zatím co ty mi tu věnuješ rady do života s odhlášeným profilem...

      Vymazat
    2. Milá slečno anonymní, já jsem vlastně moc ráda, že se Mia inspirovala u mne. I to že se veřejně přiznala si moc cením. Jedním z hlavních poslání blogerek je přece inspirovat, ne? Myslím, že i nejdůležitějším posláním. Já osobně jsem nadšená, že jsem Miu inspirovala ke koupi batůžku od české značky - svým blogem chci ukázat, že lokální móda je v kombinaci s háemky aj. vlastně strašně fajn a stylová :)

      Vymazat
  15. Odivi zboznujem ♥ Mam od Ivy dvoje saty ♥
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  16. ten top z odiivi je skvely;)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Odivi miluji. Jde o jednu z mála značek, u které jsem propadla snad všemu. Teď mám nově bílou sukni, ve které se co nevidět ukážu, a růžová sukně - ta, kterou máš na wishlistu - je na tom mém též. Snad brzy! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Sukně je tak krásná, vůbec tuto značku neznám :)

    OdpovědětVymazat
  19. O značce ODIVI slyším poprvé, ale ten batůžek je úžasný. Souhlasím s tebou s tou Chloe kabelkou. Je úplně nádherná a podle mě by udělala každou ženu šťastnou :D :)

    Mrkni na můj blog: theelegantzone.com

    OdpovědětVymazat
  20. super wishlist :) Kabelky a sukňa sú top Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  21. Wishlist dobry, ale chtelo by to doplnit necim originalnim. Necim co dela modu zajimavou napr. broz, nausnice, zajimave boty...je to na muj vkus moc masove.

    OdpovědětVymazat
  22. Konečně někdo, kdo miluje Odivi stejně šíleně jako já. Kolekce aw15 byla dokonalá a ss15 snad ještě lepší. Mít dostatek peněz, koupím si tam všechno, což o jiné značce rozhodně říct nemůžu. Jinak moc pěkný wishlist, máš opravdu dobrý vkus :)

    www.natalieholz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡