June favourites

Po delší době jsem se rozhodla napsat o mých (převážně beauty) oblíbencích, které mě za červen opravdu zaujaly. Najdete tu něco z dekorativky, ale i z péče, parfém a něco málo navíc. Tak snad vás článek inspiruje a hlavně bude bavit. Pěkný zbytek dne vám přeji!

    • ESTÉE LAUDER DayWear BB - Tento bb krém je naprosto skvělý. Lehoučký, hydratační, sjednocující, při navrstvení až středně krycí, s spf 35. Mám jej v odstínu 1.5 Light/Medium a na léto je pro mě ideální (ale v zimě by mi zas určitě neseděl). Jak se teď až tolik nelíčím, tak když tento bb krém použiji, mám úplně překrásnou zářivou pleť. Cena je vyšší, ale určitě se do něj investovat vyplatí. 
    • YVES ROCHER štětec - Původně určen přímo na korektory, ale můžete jej určitě používat tak, jak vám bude vyhovovat. Třeba na rozjasňovač nebo i krémové produkty. Je perfektní a dobře se mi s ním pracuje, takže na štětce v YR určitě koukněte. Jsou za fajn ceny.


  • NARS Christopher Kane blush v odstínu Silent nude - V této limitce najdete tvářenky dvě. Tato je světlejší a přirozenější. Na první pohled možná nezaujme a vypadá nudně, ale opak je pravdou. Ty nejvíc nudně-vypadající produkty jsou většinou nejlepší a nejkrásnější. Tvářenku nosím jako bronzer a lícenku dohromady. Vypadá skvěle - super přirozeně. A o kvalitě a pigmentaci tvářenek značky Nars se asi ani nemusím rozepisovat. Pokud vás zaujala, určitě se na ní do Sephory zajděte podívat co nejdříve. Limitky bývají rychle vyprodány. 
  • MAYBELLINE Color tattoo 24hr v odstínu 70 Metallic pomegranate - Překrásný vínový stín s maličkými zlatými třpytkami. Dobře se s ním pracuje. Nanáším ho a ztrácím pomocí prstů. Krásně se tak navrství a rozetře do ztracena. A drží jako přibitý. Určitě jeden z těch top produktů z našich drogerií.


  • URBAN DECAY Electric pressed pigment palette - Mé nejbarevnější stíny, které vlastním. Vy víte, že já fandím spíše přirozenosti, ale zas jsem pro malé zajímavé detaily. Tuhle paletku jsem dostala od UD jako dárek. Sama bych se k ní asi nedostala, což je vážně škoda. Ona je totiž fakticky super. Ty stíny jsou neskutečné. Ta pigmentace! Naučila jsem se jí používat při líčení barevných linek (i spodních). V kombinaci s hnědavými stíny nebo jen s linkou a řasenkou působí tyto zářivé barvy naprosto skvěle. Asi nedokážu vybrat jednu svou oblíbenou, ale nejvíce mě rozhodně baví nosit smaragdovou Fringe a neonově žlutou Trash.

 zleva: Trash, Revolt, Savage, Fringe, Jilted

  • MAYBELLINE Lash sensational multiplying mascara (+ waterproof) - Po dlouhé době řasenka z drogerie, která si mě získala. Je naprosto skvělá. Dělá krásné řasy, neopadává, dobře se mi s kartáčkem pracuje a řasenka vydrží. A je fajn, že je v prodeji i voděodolná verze. Já sice voděodolné řasenky nepoužívám, protože se do vody nelíčím, takže ji nemám otestovanou, ale kartáček má stejný, tak věřím, že bude stejně fajn.


  • VITA LIBERATA Luxury tan self tanning night moisture mask - Jestli bych měla vybrat jeden jediný produkt z tohoto článku, který rozhodně potřebujete, vyberu tuto masku na noc. Je to královna, přísahám. Je jednoduše božská. Značka Vita liberata se specializuje výhradně na samoopalovací kosmetiku, takže tyto produkty má opravdu vymakané a je podle mě bezkonkurenčně nejlepší. Nanáším si ji na noc, jako noční krém, každý týden zhruba tři dny po sobě. Nejenže mi prodlužuje a udržuje mé přirozené opálení, ale také mě navíc ještě jemně tónuje. A má i další bonusy - nevím, jak to dělá, ale je fakt smart, jelikož opaluje hlavně kontury obličeje + pleť ještě hydratuje a zklidňuje. U nás v ČR je k dostání v parfumerii Sephora.
  • DEEP STEEP Zvlhčující tyčinka (hnědý cukr a vanilka) - Malý zázrak pro všechny, co trpí na suché šupinky kolem nosu, na nose, nebo jinde po těle. Je vyrobena tak, aby při kontaktu s teplem pokožky roztála a hydratovala lokálně na maximum. A vážně funguje. (Pořídila jsem si ji na Beautyville. Mají tam i jiné vůně, takže si můžete i vybrat, co vám voní nejvíce.) Je super, že tyčinku můžu nosit kamkoliv v kabelce. Hydratuji si s ní oblast nosu a kůžičku kolem nehtů.
  • YVES ROCHER Hydra vegetal oční krém - Tento lehký gelový oční krém mě mile překvapil. Moje kamarádka si chválila noční krém z této řady, a tak jsem se šla do YR na tuto řadu podívat. Slečna konzultantka mi říkala, že je tato řada hodně populární, hlavně mezi mladými. Tento gelík na oči stojí něco kolem 150 Kč. Obsahuje javorový cukr a další složky rostlinného původu. Používám ho pár týdnů a jsem s ním spokojená. Příjemně hydratuje a hlavně osvěžuje oční okolí. Myslím si, že super oční krém, se kterým je vhodné po dvacítce začít.


Mými nejoblíbenější laky za červen jsou rozhodně tyto tři. L'Oréal Paris Cíolor riche v odstínu 828 Flashing lilac, Maybelline Super stay 7 days v odstínu 287 Midnight red a Estée Lauder Pure color v odstínu N8 Pink dragon. Všechny tři jsou super a nemám jim co vytknout.

  • AERIN je v podstatě nově vzniklá značka pod záštitou značky Estée Lauder. Jde o značku designérky Aerin Lauder, vnučky zesnulé Estée Lauder. V současné době je v nabídce pět různých parfémů s překrásným designem. Já vlastním Gardenii Rattan, což je orientální květinová vůně, kterou Aerin popsala jako "kombinaci teplého léta, lehkého vánku, vůně oceánu a čerstvě řezaných kytek". Jde o směs bílých květů (gardénie, tuberóza, tiare tahiti, aj.). Tento parfém je jedinečný, a to nejen vzhledově. Když zavřu oči a přivoním si, představím si, že jsem v nádherné zahradě, relaxuji v trávě a fouká na mě vítr od moře. A výdrž je také skvělá, alespoň u mě. Pokud toužíte po jedinečném parfému, který vám bude i zároveň zdobit interiér, určitě si běžte pro jeden od Aerin.


Je jasné, že tu nemůže chybět ani LUSH. V červnu jsem si zamilovala citrusové mýdlo z limitky #GAY is ok (které je u nás v ČR už ale bohužel vyprodáno) a fialkovou pěnu Ultraviolet. Nic nemá na koupel nebo sprchu se značkou Lush!

A aby tu bylo i něco nekosmetického, tak tu mám ještě něco dalšího, a to...
  • Časopis JOY beauty - Letní vydání Joy se hodně povedlo. Beauty speciál mě jako holku vždycky potěší a moc se mi líbila bílá fotostory s překrásnou Monikou Bagárovou.
  • Svíčka BOMB cosmetics Passionfruit fandango - Značka Bomb cosmetics mýdla a balistiky moc neumí, ale jejich svíčky jsou vydařené. Sice neprovoní pokoj tak, jako Yankee candle, ale i tak voní pěkně, jsou roztomilé a mají i povedený design. Já za tuto svíčku děkuji Zuzce, která mi ji darovala k narozeninám.
  • Knížka S láskou Rosie od Cecelie Ahern je mou srdeční záležitostí. <3 Miluji film, ve kterém si hlavní roli zahrála nadaná Lily Collins, ale i knížka stojí za přečtení. Moc mi vyhovuje styl, jakým je napsaná. Čte se neskutečně rychle, takže perfektní čtení na léto. (Mám ji z knihkupectví Martinus.)


Je něco, co vás v článku zaujalo, nebo se v něčem dokonce shodujeme?
♥ M.

29 komentářů:

  1. Nevím, na co se dřív koukat;) YR štětec vypadá úchvatně, vždycky když jsem v YR tak se na štětce zapomenu kouknout. Řasenku Maybelline si pořídím, čtu na ni jen samou chválu;)

    OdpovědětVymazat
  2. Urban Decay vypada bozsky! Pochybuju, ze bych takhle nalicena nekdy nekam sla, ale asi by mi stacilo se na tu paletku jen doma koukat..:D

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  3. určite si v YR kúpim nejaké štetce a aj ten očný gél :)

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím, že štětce od YR stojí za vyzkoušení. Mám jeden na tvářenku a je super!

    OdpovědětVymazat
  5. s láskou rosie mě už dlouho láká si přečíst :) film jsem viděla a moc se mi právě líbil:)

    OdpovědětVymazat
  6. Na ten oční gel se musím do YR skočit podívat! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě mít na všechno peníze :/ :) Líbí se mi ta Urban Decay paletka, ale já bych se ji asi nenaučila používat :) S láskou Rosie jsem viděla jen film, kamarádka mi řekla, že kniha nemá cenu...ale stejně o ní uvažuji, jsem milovnice knih ;)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Kruci, v Yves Rocher jsem skoro pořád ale vždycky jsem tam viděla jen ty drahý krémy na oči. Avšak při minulém nákupu mi dali 3 vzorečky krémů na oči takže mám celkem vystaráno :D. Mám od YR štetec na ztrácení a špatnej určitě neni.

    OdpovědětVymazat
  9. Přes léto furt nosím Color tattoo 24hr :). Už si konečně musím pořídit velmi chválenou Lash sensational multiplying mascara :). Dost mě zaujala DEEP STEEP Zvlhčující tyčinka (mám taky dost suché okolí nosu) a i Hydra vegetal oční krém zní moc dobře, až dodělám můj stávající, skočím pro něj :). Článek se mi moc líbil a je v něm spousta skvělých tipů, díky! ♥

    OdpovědětVymazat
  10. moc se mi líbí ta paletka a řasenka krásní článek

    OdpovědětVymazat
  11. Jé díky žes mi připomněla Color tattoo, já bych zapomněla, že ho mám, musím používat! :D

    OdpovědětVymazat
  12. Diky za tip na ocni gel od YR. Objedna msi ho.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Hodně věcí vypadá super, ale nejvíce mě zaujala ta zvlhčující tyčinka :)

    http://sweetelis.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Ten BB bych moc ráda časem vyzkoušela, mám podobné lehké makeupy a BB moc ráda. Líbí se mi i tvářenka od NARS, na mě by byla ale bohužel hodně světlá. Řasenku jsem měla, ale mě příliš nevyhovovala..
    A svíčka je krásná :)!

    OdpovědětVymazat
  15. Z řady vegetal od YR mám micelární vodu a je moc na pleti příjemná, bohužel ale když ji použiju na odlíčení, tak sice oči odlíčí, ale zanechá pod očima černé šmouhy, které z kůže nemůžu pak micelárkou sundat. Tyrkysový odstín z barevné paletky je úplná pecka a mono stín od Maybelline taky :)

    OdpovědětVymazat
  16. Vyzerá to naozaj super a hlavne tá paletka :)
    www.aduliksun.blogspot.sk - prebieha tu aj giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  17. Asi najviac ma zaujala hydratačná tyčinka a hlavne to, že sa dá použiť aj na nechtovú kožičku :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ten BB Cream od Estée Lauder je bezkonkurenční, zrovna jsem jej začala používat a nedám na něj dopustit. Stejně jako na tento odstín Color Tattoo, ty jsou božské, Jinak jsem se zamilovala do paletky Electric a láká mě i ta nová vůně :)

    Zaměřeno na: Kosmetika MOJE ♥

    OdpovědětVymazat
  19. S láskou , Rosie jsem dnes po 3 dnech dočetla, a je to opravdu skvělá knížka:-)

    OdpovědětVymazat
  20. Jsem ráda, když si zvládnu dát řasenku, ale zaujal mě ten BB cream a samoopalovací noční krém. Rozhodně mám v plánu vyzkoušet (a budu doufat, že to skončí na mé tváři a ne všude kolem).
    Jinak tvoje články jsou vždycky povedené a upřímně, četla bych i tvůj seznam na nákup :).
    A jako velký knihomol, určitě si knížku S láskou Rosie tohle léto přečtu.

    www.bjornland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní10.07.15 8:01

      souhlas! také jsem pro wishlist mio :)

      Vymazat
  21. Tu řasenku Maybelline mám též a nemůžu si ji vynachválit. Je nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  22. nejvíc mě zaujal ten parfém, vždycky na léto chci něco jemnějšího :)

    denim

    OdpovědětVymazat
  23. Super článek. Takové miluji :))

    OdpovědětVymazat
  24. Už dlouho koketuji s BB creamem od EL, stejně tak jako s parfémem Aerin...když je vidím ve Tvém článku, mám ještě naléhavější potřebu si je pořídit! :D Super článek! :)

    Nikola
    http://nicolsview.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. Super tipy :) Kolik asi stojí ta tonovací maska? :)

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní13.07.15 9:30

    Ahoj Mio, na Beautyville už jsem po tyčince Deep Steep pokukovala, myslíš že by byla vhodná i jako balzám na rty? Dyk za odpověď :-) Deni.

    OdpovědětVymazat
  27. CT Metallic Pomegranate som si kúpila pred 2 mesiacmi a som z tej farby nadšená! CT sú celkovo fantastické, ale táto farba ma dostala, rovnako ako Permanent Taupe, bez ktorej už neviem kozmeticky žiť :D
    Chápem tvoje nadšenie z parfému Earin. Mňa najviac zaujala vôňa Amber Musk. Okrem toho je flakónik krásnou ozdobou kúpelne i spálne.

    OdpovědětVymazat
  28. Úžasný článek! Určitě si z toho něco pořídím😊

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡