Hair summer-ready

Minulý týden jsem navštívila ten nejvíc cool salon, ve kterém jsem kdy byla. Měla jsem štěstí na termín, a tak jsem byla objednána dost rychle. Dostala jsem na kadeřnictví doporučení od dvou kamarádek, a tak jsem se moc těšila. Do salonu se mnou šla Léňa, která mě fotila vypůjčeným Olympus pen.

Red salon se nachází v Praze 1 v ulici Vězeňská 3, která je mezi ulicí Pařížskou a Dlouhou, kousek od podniku James Dean. Salon není jen salonem, kde je v jednom kadeřnictví, kosmetika, manikúra a pedikúra, ale i skvělou kavárnou. Ceny mají úplně v pohodě a v nabídce najdete různé domácí koláče, domácí limonády a kvalitní kávu. 

Třešničkou na dortu je naprosto bombastická knihovna.

Při mém příchodu do salonu jsem byla hned uvítána. Posadila jsem se na gaučík, dostala jsem sklenici vody s citronem a chvilku čekala, až se mě ujme hair stylistka. Jakožto nového zákazníka se mě za chvilku ujala kadeřnice Diana, která mě nejprve provedla po celém salonu a ukázala, co kde u nich najdu. Byla jsem překvapená obrovskými prostory. A design celého salonu si nešlo nezamilovat.

Po krátké prohlídce jsem si sedla s Dianou a řešily jsme, jakou mám představu, jaké jsou mé vlasy, a co by pro mě bylo vhodné. Přinesla jsem si s sebou tyto dvě fotky. Přála jsem si tupý střih jako Selena Gomez a lehké prosvětlení, vzhledem k tomu, že jsme se chystaly dát pryč cca 20 cm. Diana mi pečlivě provedla balayage ombre pomocí (stále ještě pro některé salony bohužel novinky) olaplexu. Poté jsem měla půlhodinky volno. Dala jsem si koláč a užila jsem si masáž šíjí a rukou, kterou v salonu provádí každému, kdo přijde na vlasy (popřípadě manikúru apod.). 

Poté se šlo na mytí a stříhání.

A teď už si můžete prohlédnout výsledek. V REDu jsem strávila něco přes tři hodiny. Za takový účes zaplatíte +- 3 tisíce (dle typu a délky vlasů). Jak se říká, vlasy jsou korunou krásy, takže se do nich určitě vyplatí investovat. Já jsem s novým účesem moc moc spokojená, jak se střihem, tak i s prosvětlením. Mám najednou tvar, vlasy jsou bohaté, zdravé, a díky pečlivému balayage i velmi přirozené. Zkrátka se teď cítím naprosto skvěle a mám ze svého rozhodnutí velkou radost. Myslím si, že než začnu litovat centimetrů, tak mi vlasy dorostou, teda jestli si je do té doby nenechám zkrátit ještě víc. :-)
 Vlasy čerstvě ze salonu...
...a den po.

Doufám, že se vám má změna líbí.
Dianu i salon RED určitě všem moc doporučuji.

52 komentářů:

  1. ten salón vyzerá úžasne a nové vlasy tiež! :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. Mius, moc ti slusi!!! Perfektni :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím to, na střih co má Selena m to podobné nepřijde vůbec. Ona to má střižené do šikma a ty to máš více méně rovné :D Já mám stejný sestřih jako ty a i prosvětlené vlasy a minulý měsíc jsem za to platila 800kč, ale je fatk že jsem nešla do předraženého salónu jako ty, ale "jen" ke své kadeřnici u nás ve městě, která si ale bere peníze za práci ne za jméno salónu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tupý střih, ne šikmý střih. Také jsem si to myslela, ale kadeřnice to viděla lépe než já. Když se ostříhá tupý střih a vlasy se dají dopředu, tak jsou zadní vlasy logicky kratší než ty přední. A když se to ještě hezky vyžehlí a načeše, vznikne na fotku toto. Koukni na její nové fotky na ig (reklama Pantene).

      Také mám svého kadeřníka, ale viděla jsem několik krásných účesů právě z tohoto salonu a fotografie salonu, a toužila jsem ho vyzkoušet. Navíc balayage s olaplexem jen tak nikdo nedělá. Ale v pořádku. Vyjádřila jsi svůj názor a já jsem za něj ráda.

      Vymazat
    2. O Olaplexu jsem četla a vypadá hodně zajímavě.
      Zkrácení vlasům rozhodně prospělo a sluší ti to :)
      Touch of pink

      Vymazat
    3. Vypadá to pěkně, ale také se přidávám na stranu těch, komu přijde 3000,- za vlasy hodně. Já mám vlasy do pasu, nebarvené a chodím se stříhat do učňáku, mám to i s mytím, maskou a foukáním za 150,-, takže můžu jít 20x místo jedné návštěvy salonu. Zase na druhou stranu chápu, že když si chceš dopřát speciální péči a máš na to peníze, tak je do vlasů investuješ. Každý máme své priority, já bych je třeba raději investovala do víkendového výletu nebo do něčeho co aktuálně potřebuju.

      Vymazat
  4. Krasny strih, taky nad necim podobnym uvazuju :)

    xxx

    http://www.curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  5. Hmmm, tak ano, určitě Ti to sluší i teď, protože u Tebe je to především o kráse v obličeji :), ale takové krásně dlouhé vlasy, jako jsi měla před, bych nedala. Hlavně ale, že jsi spokojená Ty :) Zdraví Isabela

    OdpovědětVymazat
  6. dominika.ko07.07.15 19:02

    Miusko je to paradni. Asi si tam v tydnu take zavolam a zeptam se na terminy. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. veľmi sa mi páčia takéto zostrihy. tiež sa chcem najbližšie dať ostrihať nejako podobne, len neviem, kedy sa k tomu konečne dokopem :D teším sa na to, lebo v lete sú veľmi dlhé vlasy dosť zaťažujúce.

    OdpovědětVymazat
  8. sice nevím, co je na tom "účes za 3000"... ale treti fotka od spoda bohuzel vypada jako spatne ostrihana paruka :/ je to proste zubate!

    jinak ti krátké vlasy sluší, určitě bych na léto šla i do kratších :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vzdyt to je den po, tak se to asi dost zkroutilo ne? nikdo vlasy nemá furt rovně jak hřebiky
      a taky bych to klidne ještšě zkrátila, ale je to hezký

      Vymazat
  9. Vyzerá to tam super. Mám rada také moderné salóny :) A tvoje vlasy sú parádne :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. TYBLÁHO! tři tisíce za vlasy ... tak to je opravdu dost.

    OdpovědětVymazat
  11. Salon se mi designem moc líbí, ale ta práce odvedená na vlasech je příšerná. Vždyť je to zubaté!

    OdpovědětVymazat
  12. Ty vlasy vypadají úžasně, takový ten "tumblr styl" :D Moc ti to sluší :)

    www.meadelaida.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Úžasný :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/mini-haul-outfit.html

    OdpovědětVymazat
  14. Salon vypadá úžasně a výsledek je taky parádní :-) Palec nahoru Miuš <3

    OdpovědětVymazat
  15. krásný! hrozně se mi líbí barva vlasů a i střih ti sluší. taky se chystám na olaplex, tak jsem zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
  16. Salon vypadá fakt krásně, ale tři tisíce bych za návštěvu kadeřníka nedala nikdy, notabene mi ten střih nepřijde úplně povedený..

    OdpovědětVymazat
  17. Moc ti to sluší! Mně se líbí, že tvé vlasy získaly tvar a přijdemi, že ostříhání vlasům přidalo na objemu. A hlavně ty pevné konce jsou super. Sama jsem zvědavá, co příští týden budu mít na hlavě já! :).

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Mia, takéto kratšie to máš super, je to sviežejšie, vlásky vyzerajú zdravšie a celkovo sa mi páči tá farba, ktorú máš:) Ja sa práve dnes chystám na farbenie (a uvidím, možno aj strihanie), dúfam, že budem tiež spokojná:)) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  19. Salon vypadá zajímavě. Já jsem zvyklá, že salon je něco úplně vzhledově jinýho :-D ovšem tohle se mi teda moc líbí, vypadá to moderně a jakoby domácí...
    Vlasy moc pěkný, ještě jsem neviděla Olaplex v praxi =o)

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní08.07.15 7:44

    kdyby každá z vás dala za kadeřníka 3000 tak mají všichni krásný vlasy a ne ty smetáky s nepovedeným ombré..
    za mě ti to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono by možná stačilo, kdyby si holky nenechávali za každou cenu růst dlouhý vlasy, kde mají posledních 20cm oškubaných a roztřepených, protože u kadeřnice byli naposledy před 2 roky.. A kdo chce ombre a podobné vychytávky, měl by si zjistit recenze na kadeřnici, protože ne každá to zvládne. A nikdo neříká, že jí to nesluší, jenom všechny zaráží ta cena. mě taky, ale holt ten olaplex je nová metoda, která údajně neničí vlasy, naopak je ještě vylepšuje, tak se za to prostě platí, no.

      Vymazat
  21. 3000 chápem. Praha 1, podľafotiek veľmi príjemné prostredie a aplikácia Olaplexu, čo hlavne pri dlhých vlasoch nie je vôbec lacná záležitosť. Kolegyňa má tiež takto ošetrené vlasy a celý účes jej to podstatne predražilo, ale vlasy majú oveľa lepší vzhľad a nebanuje.

    OdpovědětVymazat
  22. Vypadá to opravdu luxusně :) Moc pěkné, ale 3 tisíce za vlasy se mi zdá hodně.

    OdpovědětVymazat
  23. Je to paráda, ale taky nevím jestli bych dala takovou pálku... :(

    OdpovědětVymazat
  24. Salon vypadá moc hezky :). Učes se mi také líbí, ale rovněž mi cena přijde docela vysoká.

    OdpovědětVymazat
  25. Zubaté? Předražené?
    Mia to má krásně střižené. Zjistěte si něco o cenách Olaplexu. Někdo si radši připlatí za nezničené vlasy peroxidem. :-) Mně se to moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  26. a to je přesně ono. ten stříh a barva prostě nestojí 3 tisíce. Tři tisíce stojí to, že člověk mermomocí musí jít do "stylového kadeřnictví",dostane úplně zbytečnou masáž atd. Já chodím na stříhání a balayage do fantastického salonů a nikdy nezaplatím víc jak 15 stovek.

    OdpovědětVymazat
  27. Presvetlenie vyzera pekne, vcelku prirodzene, aspon podla fotiek. Co sa tyka podstrihnutia, urobila si dobre, podla mna si to uz mala zbytocne dlhe.
    Cena dost premrstena, ale chapem, nova metoda, ktoru nerobia vsade...ja by som tolko ale urcite nedala.

    OdpovědětVymazat
  28. Je to nádherné. Také se tam na olaplex objednám.
    A plánuješ tam jít znovu? A po jaké době cca? Byla bych zvědavá na výsledek. Podruhé je to vždy lepší.
    Ale máš to krásné. slečna Diana tedy umí - R.

    OdpovědětVymazat
  29. Ten salon vypadá božsky to je snad sen! :D A vypadáš opravdu krásně :)

    http://sweetelis.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  30. Salon vypada velice skvele, ale 3 000 bych tam nesla. Jinak vlasy ti moc sluší :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  31. Máš nádherný vlasy Mio a salon má luxusní prostory a vybavení :)

    OdpovědětVymazat
  32. Takhle máš ty vlasy naprosto perfektní!♥

    OdpovědětVymazat
  33. Je určitě dobře, že jsou vlasy ostříhané, protože budou i zdravější. Bohužel, za mě Mio ne. Dříve mě na tobě ta dlouhá hříva zaujala jako první, byl to takový prvek, kterým jsi se odlišovala od ostatních. Teď to máš také pěkné, jen v tom už nevidím tebe. :)
    Nejdůležitější ovšem je, jak se v tom cítíš a zda se to líbí tobě. V porovnání s tím můj komentář nemá žádnou váhu.
    Navíc, vlasy rostou rychle. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Zrovna dnes jsem byla za Dianou v salonu, teď se podívám na blog a recenze na Red salón. Ten salón je vážně úžasný. Za kvalitu se platí. Diana je výborná kadeřnice :-).

    OdpovědětVymazat
  35. máš to perfektní Mio! jak hollywoodská/cali girl úplně ;) nechápu komentáře pozastavující se nad cenou apod. je čistě každého věc kolik investuje do sebe a svého vzhledu...ještě jednou chválím :)

    OdpovědětVymazat
  36. Musím, MUSÍM se tam objednat. Tak nádherné vlasy!! A těch produktů, co tam mají, to je nádhera. Chci je všechny domů! :D

    OdpovědětVymazat
  37. Teď máš top vlasy, super změna, líbí se mi na tobě víc než dlouhé :)

    OdpovědětVymazat
  38. jeej úžasne ti to pristane,no kočka ako vždy :) a ten salón je teda nádherný

    OdpovědětVymazat
  39. Úprimne ti poviem, že najprv ma tento účes nezaujal (čerstvý zo salóna), ale na fotkách druhý deň vyzerajú tvoje vlasy skvelo a odtieň ti dokonale sekne. Vôbec nemusíš ľutovať tie peniaze ;)

    OdpovědětVymazat
  40. Dokonalé vlasy Miuš! Tak ono je fakt, že i předtím jsi měla překrásný a zdravě vypadající vlasy, ale teď je to teda fakt pecka:). A k té ceně...myslím, že do vlasů se investovat vyplatí a hlavní je, že jsi s výsledkem spokojená ty. Já měla vlasy totálně odrovnané žehličkou a tak jsem je prostě nechala ušmiknout. No,jsou trochu zdravější, ale i tak bych nejradši zavítala do podobného salonu a nechala to na odbornících, jakou ozdravnou péči mi provedou. Kadeřnice už mi několikrát doporučovala keratin, ale nejsem si jistá...

    OdpovědětVymazat
  41. proč pořád na všech fotkách vyplazuješ jazyk? vypadá to fakt divně...

    OdpovědětVymazat
  42. Nikdo si tady neuvědomuje, že nejdražší na tom byla ta metoda zesvětlování kt stojí od 1500 kč výše, samotný sřih bych tipovala mezi 1000 - 1300 a za nezničené vlasy se to vyplatí, vždy jsem chodila taky k místním kadeřnicím ale nikdy jsem nebyla tolik spokojená, bylo to vždy na jedno brdo :/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡