Kendall + Kylie for TOPSHOP

Po dlouhé době se objevila v obchodě kolekce, která mě zaujala a ještě putovala do prodeje den před mými narozeninami! A proto jsem se rozhodla připravit si pro vás krátký report. Kolekce se jmenuje Kendall + Kylie a jde o limitovanou edici pro značku Topshop. Skládá se z 15 kusů v cenové relaci 999 - 3299 Kč. Prodej kolekce byl zahájen již včera, 3.6. a na obchodě najdete jen omezený počet kusů. Jde o směs vintage, havajských vzorů, nápisů, roztrhaného denimu a sexy plážových kousků. Sestry Kendall a Kylie Jenner mám moc ráda. Líbí se mi jejich styl a prezentace. Prostě mě baví. Když jsem se o této kolekci dozvěděla, věděla jsem, že se na ní půjdu 100% podívat. V hledáčku jsem měla následující čtyři kousky - maxi šaty, lehký kabátek, mikinu s nápisem a džínové šortky.
Při návštěvě obchodu jsem byla velmi příjemně překvapena krásnými střihy a kvalitou. Nenašla jsem nikde kalhoty do zvonu, které měly být součástí kolekce, ale mě osobně to rozhodně netrápilo, protože bych si na ně netroufla. Za to plášť, mikina, šortky i maxi šaty na obchodě byly a byly naprosto boží. Popravdě jsem v kabince strávila možná i hodinu nad zkoušením a rozhodováním. Nakonec jsem usoudila, že je cena kabátku na mě už trochu vysoká, mikin mám dost, šortky nosím jen jedny a jsou dost podobné, a tak jsem si pořídila černé maxi. Mají výstřih na zádech a jsou neskutečně příjemné.


Pokud se vám něco z kolekce zalíbilo, doporučuji si pospíšit!
Mějte krásný den!

26 komentářů:

  1. moc krásní článek ty šaty ti sluší

    OdpovědětVymazat
  2. Kolekce je hezká, ale řekla bych, že už je skoro všechno vyprodané :(. Škoda, do Topshopu se dostanu až příští týden.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se nejvíce líbí asi ty šortky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Týjo my jsme narozené ve stejný den, to je super. Všechno nejlepší :*

    OdpovědětVymazat
  5. Kolekce je opravdu krásná. Já bych si asi také vybrala maxi šaty, už nějaké sháním dlouho, ale pořád jsem nenarazila na žádné co by mi padly do oka. Podobné jako z této kolekce jsem před delší dobou viděla v New Yorkeru. :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty jsou opravdu božské, nedivím se, že jsi jim neodolala. Také mám jedny černé maxišaty, jsou dost podobné, jen jsou bez ramínek :)

    Essence event

    OdpovědětVymazat
  7. Mio, ty šaty se mi snad asi líbí nejvíce z tvého výběru. Není to sice vyloženě můj styl, ale věřím, že na tobě budou vypadat hezky :) Ten kabátek je podle mě docela dost nehezký. Vypadá to jako lékařský plášť a navíc v letní kolekci podle mě moc obdivu nenajde :)
    Allen
    alena.hodonska@email.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Neříkám, že tahle kolekce je nějaká špatná, ale dát 3000 Kč za 1 kousek oblečení mi přijde už docela snobárna, raději bych ty peníze věnovala útulku na výživu starých nemocných psů, kteří tam už dožijí (ne, nejsem žádný přírodní typ, který si celý rok vystačí s jedním tričkem a jedněmi kalhotami, naopak, hezké oblečení mám moc ráda, ale poslední dobou se mi dost převrátily hodnoty), ale každý to máme jinak, že.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezké kousky, akorát teda za tyto peníze bych si představila něco o třídu výše... Ale designově se to TOPSHOPU povedlo, to jo :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  10. Ty šaty jsou nádherné, taky po nějakých pokukuju:)

    OdpovědětVymazat
  11. Kdyby na tom nebylo jméno K&K, bylo by to vše o poznání levnější...takže dle mě zbytečný hype.

    OdpovědětVymazat
  12. Budu si muset vyzkoušet ty dlouhé šaty, jsem hrozně zvědavá, jak na mě budou vypadat :D

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to abych tam zítra zašla, vypadá to parádně :))) šortky by se mi nějaký hodily a tyhle vypadaj fantasticky :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  14. V takéto chvíle preklínam obchody, ktoré sú u nás :/

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. ty maxi šaty v černé i s tím květovaným vzorem jsou fakt nádherné :)) tenhle styl je na léto jako dělaný!

    OdpovědětVymazat
  16. "Mějte hezký den" - tak tohle když někde slyší/vidí můj profesor češtiny na univerzitě, tak se mu hrůzou zježí všechny vlasy na hlavě :D Have a nice day! :D

    OdpovědětVymazat
  17. Kolekce se neskutečně povedla ♥ bohužel Topshop mám dost daleko :/

    OdpovědětVymazat
  18. Trochu prilis vela penazi iba za cedulku K&K...keby tam nebola, tak by tieto kusky neboli o nic lepsie ako o radovo lacnejsie oblecenie.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  19. Mé nejvíce zaujali právě ty černé maxi šaty, ty jsou špičkové a možná právě do nich bych investovala :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz
    Katty

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní06.06.15 9:50

    Mio jsi to ty?
    http://www.super.cz/356219-nadra-prelepila-cernou-naplasti-kralovna-ceskych-diskotek-se-odhalila-nejvice-za-dobu-sve-pevecke-kariery.html

    OdpovědětVymazat
  21. Některý kousky se mi líbí, ale ani jednu z holek fakt nemám ráda a navíc mi to přijde fakt předražený. Topshop má některý kousky hezký, ale spíš v cizině než u nás. U nás mi to přijde jak skladiště :(

    OdpovědětVymazat
  22. Tyhle sestry jsou úžasné, krásné a jejich styl je perfektní. Hodně mě mrzí, že bydlím tam kde bydlím a nejbližší větší obchodní centrum je hodinu a půl cesty, a ještě k tomu tam ani topshop není :/. Tobě ale náramně sluší a rozhodně sis dobře vybrala :3.

    OdpovědětVymazat
  23. To vypadá hodně zajímavě! Krásnou neděli! ♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
  24. Šaty, které jsi vybrala jsou překrásné<3. Ostatní věci také nejsou špatné, jen mi přijdou dost obyčejné. Za tu cenu se podle mě dají sehnat mnohem krásnější kousky:) Ale jde o jména no..

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡