My favourite fashion trends

Pro dnešek bych chtěla shrnout dva trendy, které mě baví, a které se rozhodně tento rok chystám nosit.

Zavinování / překrývání
Hledat jako: drape front, draped skirt, draped dress, draped top.

Tohoto trendu jsem si všimla hlavně díky Kim Kardashian, která velmi ráda a často nosí zavinovací šaty i sukně. Je to ženské a sexy. Navíc mi tento trend připomíná antiku, což je má oblíbená inspirační doba z celé světové historie. Antické šaty u mě zůstanou navždy jedničkou a myslím si, že nejsem sama. Různě překrývané kusy oblečení se u nás dají sehnat už všude (Reserved, Zara), minimálně na netu určitě - na eshopech jako je Asos, Zoot, Answear a podobně. A nebo, pokud jste šikovné, můžete si draped skirt nebo draped top doma zpíchnout a ušít. 

Rozparky na bocích / vzadu
Hledat jako: side split top/skirt/... .

Můj nejoblíbenější trend. Všimla jsem si ho hlavně v Londýně. Britky umí! Jenže u nás v obchodech jsem dosud nic moc neobjevila (ani na českých eshopech), proto budete muset zabrousit hlavně na Asos, Miss Selfridge, apod. Postranní rozparky jsou za prvé, neskutečně pohodlné, a za druhé, vypadají stylově. U mě v tomto trendu vedou topy a tuniky. Líbí se mi, když má top výstřih až u krku, popřípadě nějaký menší rolák, a rozparky má až do části, kde nám končí podprsenka. Je to hravé a sexy, ale přitom to nepůsobí lacině.
*Photocredit: pinterest.com + asos.com.

A jaké trendy baví momentálně vás?

26 komentářů:

  1. Jee, neco takoveho jsem si minuly tyden usila..( když jsem vymyslela co delat abych se nemusela jit ucit.. :D ) Takovy bily top s dlouhymi rukavy a rozparkem na zadech. Jen mi pak vzdycky chvili trva nez seberu odvahu si neco, co jsem si usila, vzit na sebe, mam vzdycky divnej pocit, ze mi to pak nekde na ulici treba rupne. :D Kazdopadne takovyhle topy jsou supr, prijdou mi hrozne zensky a sexy. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Překrývané věci taky miluju!! Teď jsem si pořídila jednu skvělou překrývanou psukni z Bershky :) Ale o tom druhým trendu slyším tedy poprvé, i když už jsem na pár takových kousků narazila, vypadá to moc pěkně :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  3. Mám to stejně! :) Akorát nevlastním dost kousků v šatníku, se kterými by se daly vykouzlit podobné outfity.:// Ale kouká se an to krásně. :) :D

    OdpovědětVymazat
  4. S těmi rozparky naprosto souhlasím! Přidají každému kousku na sofistikovanosti, samozřejmě když je rozparek v přiměřené míře. :)

    Nikola
    http://nicolsview.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Oba trendy jsou super, jednu takovou sukni už mám a ráda bych si pořídila i košili. Mně letos hodně baví "off shoulder" trend :).

    OdpovědětVymazat
  6. Hlavně s těma rozparkama s tebou souhlasím :) také se mi moc líbí. Úplně stejné jako je to pruhované akorát šedé jsem koupil v Lindexu :) Nosí se krásně! Zrovna dneska jsem ho měla na sobě a budu přidávat outfit! :))

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tak na tohle nemám postavu.

    OdpovědětVymazat
  8. Trend s rozparky jsem vůbec nezaznamenala, ale zavinovací věci se mi moc líbí :) Bohužel zatím žádný takový kousek nevlastním :(

    OdpovědětVymazat
  9. Tyto trendy se mi také hodně líbí, zrovna nedávno jsem si zkoušela šaty s rozparky na boku. :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. me se hrozne libi oboje, zavinovacky nosim uz par let, ale rozparky me zatim minuly, ale asi ne na dlouho, protoze vypadaji fakt hezky:)

    OdpovědětVymazat
  11. Perfektní! Dostal mě hlavně první outfit a rozparky na zádech jsou vážně super :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tá prvá kombinácia je nádherná! :)

    OdpovědětVymazat
  13. přesně tyhle topy s rozparky miluji, jenže mne mrzí, že v ČR nejsou, viděla jsem ho na jedné turistce v Praze a pak nahodou nasla v Bershce, stejný má náhodou Nikol Moravcova:D a ted bych chtěla další, ale nejsou:/ 9

    OdpovědětVymazat
  14. Více se mi líbí první trend.

    OdpovědětVymazat
  15. Zavinovací trend se mi také hrozně moc líbí a mám v plánu si na léto pořídit sukni i nějaký hezký top :)

    OdpovědětVymazat
  16. vybrala jsi to skvěle! mně se moc líbí ty rozparky <3

    OdpovědětVymazat
  17. nelíbí se mi to,a některé věci vůbec nelichotí postavě.

    OdpovědětVymazat
  18. Mám stejné triko, které je na posledním obrázku ( napravo dole). Jen není bílé, ale khaki. Střih uplně stejný a je z Bershky. Sem tam se tam skoč mrknout, třeba budou mít podobné:)).

    OdpovědětVymazat
  19. Jee tá prvá koláž je krásna - skvelé kúsky. Aj celkovo veľmi pekný a inšpiratívny post. Vybrala si skvelé trendy, ktoré sú naozaj ako stvorené na leto :)
    Snáď nám ukážeš aj nejaké fotky keď ich vyskúšaš osobne :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovědětVymazat
  20. Něco se mi líbí více, něco méně - znáš to. Třeba ty dlouhé šaty(?) s rozparkem až k podpaží mi přijdou příšerné, zato se mi moc líbí zavinovací sukně. Každopádně rozhodně nepatřím mezi ty, kteří, když v bulváru zahlédnou, co nového má některá z pseudocelebrit typu Kim Kardashian na sobě, hned utíkají do obchodu to shánět, aby nebyli pozadu :D

    OdpovědětVymazat
  21. Skvělé tipy Mio, to se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  22. mne se hodne libi ty zavinovaci sukne, zvlast v te sedive barve je to uzasny :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  23. Zavinovací top/sukně/šaty jsou OK, to se mi líbí, ale ty rozparky.. to se musí umět nosit a nepřehánět.. mít dlouhou blůzu/tílko/košili/či něco podobného s rozparkem až k zapínání podprsenky.. To už mi přijde trochu moc :)

    OdpovědětVymazat
  24. Oba trendy se mi líbí moc, hlavně to zavinování, je to skutečně sexy a maximálně ženské :) Máš super vkus :)

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡