Fall in Love with LUSH cosmetics

Konečně jsem se dostala k tomu, abych shrnula do jednoho článku všechny mé oblíbence v kosmetice Lush. Vy víte, že Lush miluji a vyzkoušela jsem toho už nespočet, takže bych vám dnes ráda pověděla o těch výrobcích, které mě nadchly a přiměly k tomu, abych si je kupovala zas a znovu. *Lush kosmetiku můžete koupit v Praze v OC Palladium nebo na eshopu www.lushcz.cz

TOP 8
Mou nejoblíbenější maskou, je Mask of Magnaminty. Je jedním z vůbec nejoblíbenějších a nejslavnějších Lush produktů vůbec. Hloubkově pleť vyčistí a zklidní. Ráda se k ní vracím a doporučuji za mě spíše tu NEsamo-konzervační - lépe usychá a lépe se s ní při smývání peelinguje. Dalším mým nej nej nej výrobkem je King of skin. Byl mým prvním Lush výrobkem, takže je pro mě vlastně i takovou nostalgií. Kupuji si ho dodnes a dodnes ho mám také nejraději. Je to tělový kondicionér, vyrobený z kakaového másla, bio banánů a avokáda, který se používá na tělo ve sprše nebo po sprše na mokré/vlhké tělo. Dokonale pleť hydratuje a zjemní, a díky němu už nemusíte používat tělové mléko (což já obrovsky cením, protože mazat si tělo je pro mě neskutečnou otravou). Ke Dream creamu se v mém případě váže jeden krátký příběh. Ze začátku jsem ho totiž nemohla cítit. Oceňovala jsem jeho hydratační účinky a multifunkčnost, ale nedokázala jsem vystát jeho parfemaci. Dodnes nevím, čím se to zlomilo, ale dnes bych ho brala klidně i jako parfém. Jeho vůni jsem si totiž časem naprosto zamilovala. #logic :D No a produkt New charity pot je pro mě naprostým must-have. Jde o dobročinný kelímek, který se prodává ve třech velikostech (10 ml za 50 Kč/ 100 ml za 295 Kč / 200 ml za 495 Kč) a celý výtěžek z prodeje jde na skvělé české projekty (více najdete tady a tady). U nás můžete momentálně podpořit hned tři (a můžete si sami vybrat), a to kampaň Svobody zvířat "Proti srsti", projekt "Green life" spolku Prales dětem, a nebo projekt "Nekupuj. Adoptuj!". Svou koupí podpoříte něco, co má smysl a navíc budete mít krásné hebké tělo, nohy a ruce.
Dalším mým velkým miláčkem je mýdlo Honey I washed the kids. Lush na webu píše, že jakmile si jednou přičichnete, musíte ho mít. A s tím já souhlasím. Tak tomu totiž bylo i u mě. Voní po medu, vanilce a karamelu, ach! A teď něco zvláštního - rozjasňovač (a korektor) Feeling Younger! Obsahuje zvláštní oranžový pigment, který se na pleti odráží a vytváří tak zdravý a mladý vzhled. Používám ho téměř na každý způsob, co to jde -přimíchávám ho do makeupu, maskuji s ním kruhy pod očima, nanáším jej nad lícní kosti pro rozjasnění, nad rty na opticky plnější horní ret, no a i na dekolt. A teď něco pro krásné vlasy. Šampon Big a mátová maska Roots. Mé svaté grály! Více se o nich dočtete v tomto článku, kde popisuji, jak se starám o své vlasy.


Další TOP 8 skvělých produktů, které fungují
Buffy - Tělový kondicionér vhodný hlavně na zadek a stehna (má exfoliační schopnosti).
Ultrabalm - Zázračný kelímek na vše (rty, ruce, uši, nos, spáleniny). Určitě ho znáte.
Lemony flutter - Úžasné změkčující máslíčko na všechna suchá a hrubá místa.
Tiny hands - Výživný krém pro hebké ruce v tuhé formě.
9 to 5 - Čistící pleťové mléko k odstranění makeupu i k běžnému dennímu vyčištění pleti.
Grease Lightning - Multifunkční antibakteriální gel na pupínky, bodance a škrábance.
Veganese - Kondicionér pro lehké, nadýchané a lesklé vlasy. (Super v kombinaci s šamponem Big.)
American cream - Co se účinků týče, tak je Veganese lepší, ale já miluji jeho vanilkovou vůni,
kterou cítím ještě den po umytí. <3


Mé oblíbené atypické vůně
Daddy-O - Fialky a citrony! Šampon, který zesvětluje vlasy a navíc dokonale voní i dva dny po umytí!
You snap the whip - Tělový tuhý peeling, který voní po černém rybízu, ale díky obsahu uhlí nadělá pěkný čurbes. :D
Sea vegetable - Nádherně svěží mýdlo plné moře, levandulí a citrusů.
Rub rub rub - Svěží sprchový peeling, který použít i jako šampon na vlasy.
Twilight - Má nejoblíbenější balistika. Koupel s ní funguje protistresově a relaxačně.
Comforter - Rybízová tuhá pěna, která se dá nalámat na kousky a použít vícekrát.
Bubblegum - Sladký scrub na rty, který se dá po opeelingování olíznout a sníst. Mňam!
Rock star - Totálně sladké krémové mýdlo vonící po vanilce a bonbonech. Ale mám ho ráda.

Novinky, které jsem si stačila oblíbit
Kerbside violet - Nejkrásnější parfém, co kdy Lush vyrobil. Chválili mi ho i neznámí lidé na ulici v Londýně. :D
Dad's garden lemon tree - Zamilovala jsem si příběh i svěží vůni tohoto parfému.
Ultraviolet - Nakupuji si zásoby, protože jde o limitku a já jí miluji. Jde o tuhou pěnu vonící po fialkách a jasmínu.
Sun - Pro Lush velmi netypická vůně. Voní mi jako pomerančový fresh, mňam!
Danger! Comsetics to go - Kniha o tom, jak se zrodil Lush. Super dárek pro všechny Lush milovníky!

Tak snad jsem vám dala nějaké fajn tipy na nákup!
Co máte z Lushe nejraději vy?

30 komentářů:

  1. American Cream miluji, ta vůně je prostě dokonalá, i když účinky mě neohromily. Veganese je taky fajn, líbí se mi, že vlasy vůbec nezatíží. A MoM mám zrovna tu samo-konzervační a musím uznat, že ta klasická je fakt lepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lush zbožňuju!! A American Cream je mým oblíbencem :) Mám ráda i kondicionér a parfém na vlasy v jednom Happy Happy Joy Joy, který teda docela smrdí, když si ho dáte na ruku, ale vlasy jsou po něm voňavý, jemňoučký a dobře se rozčesávají :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už několik dní pokukuji po stránkach lushcz.cz a rozmýšlím, co si objednat - hrozně mě lákají šampuky, ale říkám si, jestli to bude "ono" . A do toho článek od Tebe o Lush výrobcích. To už je snad znamení, že ten košík konečně naplnit musím a konečně něco vyzkoušet :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Mask of Magnaminty je také má stálice. Vyhovuje mi však spíše samokonzervační varianta. Zde najdete rozsáhlou recenzi: http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/search/label/Lush.
    Mléko 9 to 5 mě moc nenadchlo, jelikož vůbec neodličovalo. Poslední dobou jsem se zamilovala do jejich očního krému, který používám na celý obličej, jelikož je neuvěřitelně jemný a neucpává póry. Mezi mé favority taky řadím henu, která vytváří dokonalý hnědý odstín bez červených odlesků.

    OdpovědětVymazat
  5. Furt jsem Lush nevyzkoušela, ale chtěla bych :) Mrzí mě, že je prodejna jen v Praze a ne třeba v Brně :/ A přes eshop si nevychutnám tu vůni, kterou bych si vybrala :) Takže snad brzy si zajedu do Prahy :)
    Pink student

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jsi vyzkoušela téměr celý obchod :). Já mám nejradši čerstvou masku Zelinku a krém na ruce Lemony Flutter.

    OdpovědětVymazat
  7. pekný článok :) škoda, že Lush nie je u nás :/ lebo poštovné je celkom dosť.. ale produkty vyzerajú super.
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. nejkrásnější vůni má podle mě Lovely Jubblies :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten jsem snad ještě nezkoušela. Děkuji za tip! :*

      Vymazat
  9. Lush ti musi sakra dobre platit, kdyz ti neprijde trapny porad tady spamovat s temahle srajdama s pochybnym slozenim...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní15.06.15 1:08

      Chemička! :-D
      Tak určitě jí platí statisíce no. :-D Že vás to baví psát ty hejty. :-)
      Mia totiž Lush nemá vůbec ráda, takže jí je určitě trapně, že o Lushi píše.

      Vymazat
    2. Kdepak statisíce. Miliony dostávám! :)

      Vymazat
  10. ja mam rada koupelové bomby užasné a krásní článek

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem z Lushe nezkusila zatím nic, ale tímhle článkem jsi mé nutkání něco zkusit jenom podpořila. Celkem mě zaujal výrobek King of skin, protože mazání těla je pro mě také šílená otrava, dále mě zaujaly masky a snad všechny výrobky co jsi uvedla :D super clanek :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem ještě neměla příležitost tuto značku ozkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  13. Vyčerpávající post :) Začínám přemýšlet nad rock star, musím jít očuchat :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  14. Vždy když jdu kolem Lushe, tak se nemůžu vynadýchat. Zkoušela jsem však jen jeden produkt a to fialkový šampon Daddy O, protože mám blond vlasy a fialové šampony občas používám a hlavně fialky jsou má nejoblíbenější květina i vůně. Bohužel až doma jsem si všimla, že složení, které je tedy plné přírodních látek nebo látek na přírodní bázi, obsahuje mimo jiné nebezpečné SLS, takže za mně už víc ne :-/ jelikož má mamka obchod s bio kosmetikou a drogerií, jsem zásobena kvalitními prostředky :-) škoda ale toho SLS v tomto šamponu (přitom je to látka, která způsobuje jen pěnivost, takže by tam být nemusela), voněl božsky! To Lushi neupřu, ty vůně jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat
  15. Moc děkuju za tenhle článek, vždycky jsem chtěla něco vyzkoušet a tvoje tipy mi moc pomůžou

    OdpovědětVymazat
  16. Lush kosmetika mě láká už dlouho, ale ještě jsem ji nevyzkoušla :(. Líbí se mi, že podporují zákaz testování na zvířatech a používají čistě přírodní ingredience.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není pravda, že používají čistě přírodní ingredience. Z mé zkušenosti mohu říct jen to, přestože jsem vyzkoušela jen jeden jejich produkt, že obsahoval SLS. :-/ viz můj příspěvek výše.

      Vymazat
    2. Přesně tak, nechápu proč si lidé myslí že je Lush přírodní, to opravdu není. Je to čerstvá, ručně vyráběná kosmetika, která ale přírodní není. Dee.

      Vymazat
  17. Něco z toho co jsi zmínila Mio, znám a mohla bych se pod to podepsat. :) U jiných jsi mě nalákala na vyzkoušení. :) Za mě musím ještě znímit sprcháč Rose Jam. Jo je to limitka, ale ta vůně je absolutně božská! :) Kupuju si ji do zásoby a cítím ji i druhý den po večerní sprše. Ách :)

    OdpovědětVymazat
  18. Musím se přiznat, že i přes fakt, že jsem velký kosmetický nadšenec, jsem od Lushe ještě nic nezkoušela. Už po článku o tvé vlasové péči mám na svém Wishlistu šampon Big, nyní tam ještě přibyl rozjasňovač Feeling younger. Do budoucna bych pak chtěla určitě vyzkoušet ještě 9 to 5... :)
    Super článek, díky Mio! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Super článek Mio, jsem moc ráda, že teď vím, co bych si od Lush neměla nechat ujít :)

    Šperk pro vaši pleť - Belcura

    OdpovědětVymazat
  20. Jéé, to je tolik skvělých věcí, že člověk neví, co dříve zkusit :(, ale snad už brzy něco vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  21. Lush chci prozkoumávat víc a více :) hooodně jsem si oblíbila peeling Dark Angels, ten se mi opravdu osvědčil a na Tvé doporučení bych chtěla vyzkoušet i masku Roots.

    OdpovědětVymazat
  22. Já jsem z LUSH zkoušela asi 4 nebo 5 věcí a ze všech jsem byla zklamaná. :-( Měla jsem šampuk New, který je opravdu plný sulfátů a šíleným způsobem mi vymýval barvu z vlasů, pak Trichománii, ta je hrubá a ve vlasech se zasekává, takže je mytí dost nepříjemné, pořádně vlasy neumyje a opět hodně vymývá barvu, tuhý kondicionér Jungle - na mě vůbec nefunguje, vlasy jen zmastí, regeneraci ani lepší rozčesání nevidím.. Ještě jsem měla čistítko Fresh Farmacy a to pekelně vysušuje a to mám pleť smíšenou a s pupínky mi tedy nepomohlo. Tak nevím.. Dee.

    OdpovědětVymazat
  23. Lush je naozaj super :) Kto by sa do tejto značky nezaľúbil? :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  24. Lush jsem ještě nikdy nezkoušela, docela by mě zajímalo co je na čem pravdy :)
    dreammorebabe

    OdpovědětVymazat
  25. Nejvíc z Lush je pro mě So White... Což je limitovaná edice opakující se každoročně v období Vánoc... A to jsou pak nákupy! Miluju tu vůni ;) Dominika xx

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡