Estée Lauder

Na Andělu v OC Nový Smíchov byl otevřen nový, u nás v ČR teprve druhý, butik kosmetické značky Estée Lauder. Měla jsem tu čest přijmout pozvání na malou exkurzi, a tak jsem se rozhodla, že vše zdokumentuji, abych se o vše mohla podělit s vámi na blogu. Obchod se nachází hned v přízemí, kousek vedle M.A.C. cosmetics a Bobbi Brown. Rozhodně jej nelze přehlédnout. Je luxusní, krásný a přímo láká k návštěvě. Vizážistky, které v butiku líčí, radí a obsluhují, jsou krásně upravené, nalíčené a moc příjemné. Je samozřejmě jasné, že ke mně se nehezky chovat nebudou, když jsem byla pozvána, ale můžu potvrdit, že jsou ochotné a vstřícné ke všem. V obchodě byl pořád někdo, a to všech věkových skupin. Líbilo se mi, že každému byly nabídnuty vzorky, bez ohledu na nákup. Takové služby jsou super a ráda se do takových obchodů, jako zákazník, vracím. 

EL kosmetika se pyšní luxusními obaly, ale i věhlasnou kvalitou. Já vlastním už delší dobou bronzer, makeup, korektor, parfém a laky na nehty. Žádným z těchto produktů jsem nebyla zklamaná. Naopak. Při mé exkurzi jsem se dozvěděla zajímavou historii a několik informací o bestsellerech a vyzkoušela jsem si tvářenky, stíny a produkty na rty. Jako pozornost jsem si pak odnesla k vyzkoušení pár pleťových miniatur. 
Laky EL jsou naprosto úžasné, jak v odstínech, tak i ve výdrži.
Kdyby byly za nižší cenu, chtěla bych je snad všechny. 



Z kolekce Bronze goddes jsem si v minulosti pořídila už bronzer a nedávno i lesk na rty.



Znáte parfémy Aerin? Je to značka vnučky Estée Lauder, která má ráda vůně, ale i dekor a design, a tak tyto dvě záliby propojila dohromady, a vznikla tato překrásná řada parfémů. Já už mám Gardenia rattan a přemýšlím i o Ikat Jasmine. Vy víte, jak miluji parfémy, takže bych samozřejmě nejraději vlastnila všechny.

Tahle letní akce je dost povedená - koupíte si plné balení krému a k němu dostanete taštičku a miniatury.

Nejvíce mě tentokrát asi zaujala péče a rtěnky. Slečna vizážistka mi vybrala nádherný odstín rtěnky Pure color envy č.440 Irresistible, kterou doplnila tužkou na rty v odstínu 03 Tawny. Přesně mé odstíny - barva o něco tmavší než přirozené rty. Rtěnka byla příjemná, hydratační a odstínově velmi intenzivní. Co se mi také líbí je to, že odstín který vidíte na rtěnce, bude na rtech totožný. To se některým jiným značkám bohužel nedaří.

A novinka - tváří značky EL stala modelka Kendall Jenner.
To mě potěšilo. Kendal je mladá, krásná a inspirativní žena.



A já už mám svůj malý EL wishlist...
Máte s Estée Lauder zkušenost? Líbí se vám tato značka?

23 komentářů:

  1. uplně skvělí musim se tam jet podívat užasný článek

    OdpovědětVymazat
  2. Já od EL zkoušela zatím jen make-up ve vzorečku. Moc mi vyhovoval a výhledově si ho plánuji koupit :-) Jinak ty parfémy jsem vůbec neznala, taky vypadají dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. V týdnu jsem se v krámku byla podívat, na mě je maličko tmavý, protože ten první, co u nás je, tak je v OC Metropole, kde mě i líčily a byla to pro mě opravdu báječná zkušenost.
    Parádně padnoucí produkty, velice milá a ochotná paní vizážistka a vypadala jsem, jako princezna. Od EL mám stíny a léta jsem používala řasenku, kterou již neprodávají. Také jsem měla tonikum, krémy a serum...vše báječné.

    OdpovědětVymazat
  4. Obaly jsou krásné a celý obchod působí luxusně :) Ale jinak mě tahle značka moc neláká. Nezlobila bych se , kdybych nějaký kousek vlastnila, ale nezaujala mě natolik, abych investovala tolik peněz.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se líbí jejich makeupy a rtěnky. :))) Zatím jsem zkoušela jen makeup ze vzorečku :)) A vyhovoval mi skvěle. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Obchodu jsem si všimla, ale ještě jsem tam nebyla. Od EL zatím nic nemám, ale docela mě lákají makeupy nebo BB :).

    OdpovědětVymazat
  7. Od Esteé Lauder jsem měla kdysi makeup a řasenku a byla to paráda :)

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Článek se Ti moc povedl Mii. <3 A to video s Kendall je neskutečný, pustila jsem si ho hned dvakrát.;)

    OdpovědětVymazat
  9. Nic od této značky nevlastním, není to asi moje cenová kategorie, je mi líto dát tolik peněz za make-up. Po žádném produktu vyloženě netoužím. Kendal mi také moc sympatická není, víc se mi líbí Kylie i když Kendal je mnohem přirozenější, je to prostě o sympatiích takže ani tím si mě EL nezískali.

    OdpovědětVymazat
  10. Tento článek je vcelku nudný... :/ Je to samá drahá značka.. Je to takové moc "nóbl", "snobácké" nebo jak to říct.. :/ Tohle mě na tvém blogu nebaví, samé posty o drahé kosmetice, kterou si normální člověk dovolit nemůže..Nejlepší jsou tvé random posty , outfity a taky když někde cestuješ!;)B.

    OdpovědětVymazat
  11. Od Estée Lauder mám makeup, se kterým jsem hrozně spokojená, jen si nejsem jistá, zda je dostupný i u nás. :(
    Také mám ráda jejich odličovací kosmetiku, která snad nemá konkurenci. Jejich péče o pleť je pak naprosto báječná a efektivní. Člověk si sice za produkty připlatí, ale podle mého se to u péče vyplatí a přinese své výsledky. :) Pro mě je Estée Lauder značkou, která si zakládá na kvalitě a byť se může zdát, že je spíše pro ,,starší" ženy, určitě se v ní najde každý.
    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
  12. Produkty vypadají doopravdy nádherně. Miluji rtěnky, ale jelikož mám hrozně malé rty a nehezké zuby, tak si je radši nedávám. Do obchodu se ale určitě půjdu podívat, i když teď jsem skoro bez peněz, ale to nevadí :---). Článek moc povedený Mio, jsi skvělá :)).

    OdpovědětVymazat
  13. článok je super :) Škoda len, že túto značku moc nepoznám Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  14. ... EL je můj favorit...funguje od ní úplně vše...Věrka

    OdpovědětVymazat
  15. Obchod vypada nadherne, koukala jsem uz na instagramu.. Od EL nemusim rasenky, ale jinak mam jejich dekorativku moc rada.

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadá to jako takový malý ráj :) Moc krásný fotoreport, jinak Kendall má také moc ráda, takže rozhodně zvolili dobře :)

    Sladká bruneta ♥ ... ta od Syoss!

    OdpovědětVymazat
  17. EL je moje srdeční záležitost. Žádný makeup mi nikdy na tváři nevydržel, až jsem se koupila Double Wear and byla to láska na 1. použití. A i další produkty nezklamaly.

    OdpovědětVymazat
  18. Ty laky vypadají krásně.

    OdpovědětVymazat
  19. EL je moje srdcovka spolu s Clinique a Channel :) Jinak krasne fotky, fotila jsi O. PEN ? :) Jen zvedavost, dekuju :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  20. hezký článek jen tak btw. je to 3. jejich obchod v praze

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡