URBAN DECAY afternoon with my girls

Dnes mám pro vás něco nového a mám z toho velkou radost. Ostatní články počkají, ale tento vám chci ukázat už teď, a to hned, hahah. Včera jsem obdržela balík od značky Urban Decay. UD už určitě znáte, minimálně z mých předchozích článků. U nás už je konečně v prodeji, a to exkluzivně v Sephorách v Praze. V balíčku jsem měla pět úžasných produktů - linky Heavy metal v odstínu Junkshow, tužku na rty v odstínu Turn on, Naked Flushed v odstínu Streak, Naked3 a Electric paletku. Vzala jsem to jako výzvu, přibrala UD produkty, které už mám ve svém kosmetickém stolku, a vymyslela si malý projekt. Přibrala jsem na pomoc dvě své kamarádky a dílo se mohlo zrealizovat. Nalíčila jsem holky s pomocí UD produktů a hlavně paletky Naked 3. Vyfotila jsem je před a po. A poté jsem oči každé zvýraznila stíny s paletky Electric. Chtěla bych vám tímto projektem ukázat, že i my holky, co preferujeme přirozené líčení, bychom se neměly bát občas vyzkoušet i nějakou tu barvu, zkrátka něco nového, zajímavějšího. Když bude líčení vkusné, není třeba se bát jej nosit i každý den. Trochu barvy totiž může například nádherně zvýraznit barvu očí. Ale o tom už v pokračování článku...
Doma už vlastním: Naked lesk na rty v odstínu Beso, Naked skin weightless complete coverage concealer v odstínu Fair/Neutral, paletku Naked basics, řasenku Perversion, 24/7 glide-on eye pencil v odstínu Mushroom, bázi pod oční stíny v odstínu Sin a bázi pod oční stíny v odstínu Eden. UD makeup nevlastním, jelikož jsou vhodné spíše pro mastnou pleť, a proto jsem smíchala pár bb krémů, abych holkám pouze sjednotila pleť. Další nedostatky jsem zakryla už pak korektorem Naked skin od UD.
 Při líčení jsem používala štětce od Urban Decay, Zoeva, PetraLovelyHair, Ebelin, apod.

Nikola
Nikča je moje nejlepší kamarádka už od střední školy. Je přírodní brunetka, má hnědé oči a velmi světlou sušší pleť. Rozhodla jsem se jí nalíčit jemněji a tak trochu dorůžova s výraznými rty, a nakonec jsem přidala jemnou třpytivou neonově-růžovou oční linku.
Nikče nádherně sedl korektor. Má občas problémy s namodralými kruhy pod očima a korektor je skvěle zakryl. Obočí jsem lehce zvýraznila očním stínem z paletky Naked 3, a to pomocí odstínu Darkside. Na oči jsem použila originální bázi Eden. Na celé víčko jsem nanesla nejsvětlejší matný stín v odstínu Strange. Do ohybu víčka jsem nanesla matný stín Nooner, který jsem pak ztrácela světlejším stínem Limit. Obličej jsem vykonturovala pomocí paletky Flushed, ale velmi lehce. Šetřila jsem i s tvářenkou. Nikča je jemná a sluší jí i jemnější líčení. Rty jsem ale už naopak zvýraznila o trochu více, a to pomocí konturovací tužky a jemnému nánosu lesku Naked.
A aby to bylo trochu zábavnější, přidala jsem nakonec linky, které jsem vytvořila pomocí neonového očního stínu Savage z paletky Electric. Na linky jsem pak nanesla tekuté třpytky Heavy metal, které jsou v podobném odstínu, jako je stín. Nikča to ohodnotila tak, že by si růžovou linku asi sama od sebe nikdy neudělala, ale přišlo jí to zajímavé a nakonec i hezké. Prý bude barevné linky zkoušet už sama a častěji, což mi udělalo vážně radost a považovala jsem to za úspěch, protože Nikča se sama líčí spíš velmi jemně.

Michaela
Míša je maminka na mateřské dovolené, takže má momentálně krásně opálenou pleť, a to jen díky tomu, že denně drandí s kočárkem křížem krážem centrem města. Má vytetované obočí, spoustu pih, zelené oči a plné rty. 
Míše jsem pleť jen sjednotila. Nemá žádné nedokonalosti a má krásné pihy na nose, které jsem ráda nechala prosvítat. Míša je tmavší typ, proto jsem se nebála i výraznějšího líčení. Nešetřila jsem s konturováním a Naked Flushed se osvědčila na jedničku. Míše se líbí kouřové líčení, proto jsem jí nanesla třpytivou bázi pod oční stíny a na ní jako základ třpytivý rozjasňující stín Dust. Oči jsem poté vystínovala nejtmavějšími stíny Darkside a Blackheart. Na rty jsem pak už jen nanesla lesk Naked v jedné jemné vrstvě.
Míše se tedy do něčeho barevného už vůbec nechtělo, ale nakonec jsem ji přemluvila, že mi musí věřit a jsem ráda, že na mě dala. Na celé pohyblivé víčko jsem jí nanesla trochu stříbrného stínů Revolt. Nádherně oči rozjasnil a opticky zvětšil. A vytvořila jsem tentokrát spodní linky - tmavo-zeleným stínem Fringe, kterou jsem protáhla až na horní víčko, asi tak do čtvrtky vnějšího koutku oka. Míša byla při pohledu do zrcadla naprosto překvapená. Nečekala, že by jí smaragdově zelená mohla slušet. Posuďte sami! Já si myslím, že její oči právě díky barevné lince doslova září!
*Foceno fotoaparátem: Olympus pen

Já holkám moc děkuji za to, že mi dělaly modelky. Bylo to vážně super. Moc jsem si to užila a doufám, že vás tento článek bavil, protože už mám naplánované pokračování, a to protentokrát s krásnou blondýnkou a Asiatkou. Mějte se krásně a v komentářích mi určitě dejte vědět, do jakého líčení, ze dvou uvedených, byste šli!

64 komentářů:

  1. Super to je! a obe mají fakt krásný vlasy a míša moc hezký jméno. :-D
    Míša ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Obidvom to veeľmi svedčí! A to aj bez nalíčenia. :)
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, obě dvě jsou fakt nádherný a to líčení se ti povedlo na jedničku, jak to přirozené tak to barevnější. Na pokračování se moc těším!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Krása :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vyhlaseni-giveaway_26.html

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera, úplně mám chuť se nalíčit 😊 taky! Oběma to moc sluší! Andrea

    OdpovědětVymazat
  6. Takové krásné holky, to se maluje jedna radost :-) Líbí se mi jemné líčení Nikči a Míša má nádherný vlasy!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle je vážně super článek a moc se těším na pokračování!:) kamarádky jsou opravdu kočky a to před i po. Chtěla jsem se zeptat, jaký konkrétně používáš štětec na obočí nebo zda nevíš o nějakém který by se třeba samostatně prodával. Děkuji za odpověď, Tereza:)

    OdpovědětVymazat
  8. Bomba článek! Vážně super nápad :) Je skvělé, že jsi tak kreativní a konečně můžeme vidět více tvého líčení i na jiných lidech ;) Líčení Nikčy se mi líbí více, protože má překrásnou pleť, skoro to vypadá jako počítačově upravené. A u Míšy se mi moc líbí líčení očí, to ,,blendění" a souhra barviček je perfektní!

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tohle se ti povedlo! Obe si nalicila nadherne. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Moc se mi líbí růžová verze. Ale obě slečny jsou kočky i nenalíčené :)

    http://blog-will-o-the-wisp.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Super nápad! Mě osobně více láká to druhé líčení s modrou linkou :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tvé články už pár let pozoruji a musím říct, že mě nikdy neomrzely. Necháváš v nich tolik času práce a věřím i nervů. Je to krásné. A tento článek? naprosto skvělý, ráda si jich přečtu víc. Když líčíš sama sebe je to taky krásné ale když nalíčíš někoho kdo má jinou barvu vlasů, oči, jiný tip pleti je to krása. Věřím že se v tom najdeme všechny! Jen tak dál! U blogerek jako jsi ty (a těch bych spočítala na prstech jedné ruky si doopravdy říkám, že je strašná škoda že za to blogování nedostáváte zaplaceno. Protože plno lidí kteří za líčení a poradenství dostávají zaplaceno a nedělají to daleka tak dobře jako TY! Děkuju za krásné ráno :) přeji spoustu síly a energie! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Obě líčení jsou krásné a moc se ti povedly :)!

    OdpovědětVymazat
  14. Holkam liceni moc slusi a to obe verze, palec nahoru Mio! :) a to nemluvim o napaditem a originalnim clanku, tohle se vazne povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jéé, Mio, ty paletky jsou fakt boží, úplně ti je závidím :-). Jinak holky jsou fakt kočky jak před tak i po nalíčení. Achjo, kéž bych se tak taky uměla líčit :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to nic těžkého. Chce to zkoušet a zkoušet. :) A moc díky!

      Vymazat
  16. Skvělý, Miuš! Mě tak strašně baví, jak ty všechno pojmeš originálně a po svým! Jsi vážně naprosto boží <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo ty jsi vždycky nejmilejší. <3 Strašně moc děkuju!

      Vymazat
  17. Skvělý článek, přesně takové mě hrozně baví, líčení se ti moc povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  18. Oboum to moc sluší! :) Ani bych si netipla, že má Míša tetované obočí. Vypadá velmi přirozeně.:)
    Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  19. Anonymní27.05.15 9:35

    já nejdřív myslela, že první slečna je Lenča Stránská :))
    moc se mi líbí líčení s přidanou výraznou barvou
    a Míše ta barevnější verze sluší opravdu hodně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou stejný typy! :) Děkuji za komentář.

      Vymazat
  20. Moc se mi líbí jak jsi do nude líčení zakomponovala růžovou linku....moc povedené.

    OdpovědětVymazat
  21. Skvělá práce :) oběma to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  22. krásne líčenie ! :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  23. Krásné líčení a super nápad na projekt. Určitě se těším na pokračování. První líčení je krásně jemné :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Velmi povedené, jsi proste šikulka! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Jeee užasnej článek ❤️ A uplně skvělá práce, obě slečny jsou krásné

    OdpovědětVymazat
  26. Super Mio! Mně přijít takový balíček tak asi opravdu infarkt mám :D

    http://dreamlifedx.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. No můj první pohled: "Mia a Electric???" (vykulené oči)

    Ale už chápu, heh... moc krásná líčení :-) holky jsou obě moc hezké a líčení jim oči skutečně rozsvítilo...

    Já osobně preferuju výrazný líčení a vůbec bych neměla obavu ze Savage přes celý víčko... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hahah, dobře mě znáš! Ale poslední dobou se snažím nebýt už tak NUDEdná. :D
      Děkuju!

      Vymazat
  28. Tak takovéhle články klidně dávej častěji, hrozně mě to bavilo!!! Obě holky jsou krásné a po nalíčení ještě krásnější :-) Pro sebe bych si dovedla představit spíše to první líčení, protože jsem taky bledá, ale protože mám i světlé vlasy a oči, těším se na příště na blondýnku :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Moc povedeny clanek. Bylo by mozne zjistit u "modelky" Misi, u koho si nechala oboci tetovat. Ma ho moc hezky, ale predevsim prirozene vytetovane. Predem dekuji za odpoved. Misa

    OdpovědětVymazat
  30. Skvělý nápad na článek a hlavně podařený :) Musím říct, že to holkám moc sluší, jsou to kočky :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  31. Jé, hlavně první líčení s tou růžovou linkou je NÁDHERNÉ!!! :) Jsi tak šikovná :).

    OdpovědětVymazat
  32. Tak toto je mega skvelý článok! A som strašne rada, že budú pokračovať! :) Obe ženy si nalíčila veľmi pekne a tie farebné linky sú super! Určite sa nechám inšpirovať! Si skvelá Miuš :)) ♥ A ten Olympus fotí veľmi pekne :)

    OdpovědětVymazat
  33. Devcata jsou prekrasna! Zavidim tu prirozenou krasu, kterou nadherne podtrhlo Tve liceni! Super clanek a tesim se na dalsi..
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  34. ...Míša má krásné pihy...Míša má plné rty...Míša má napletené vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna Míša umělé vlasy nemá ani trochu zapotřebí. Má svých vlasů tak pro 3 hlavy. Ale v článku určitě nešlo o vlasy. ;)

      Vymazat
  35. Krásne :) Urban Decay milujem a dievčatá vyzerajú nádherne :)
    LifeAsIva

    OdpovědětVymazat
  36. Můžu se zeptat na tvůj názor ohledně použití paletky u typu tmavé vlasy - modré oči - pihy, světlá pleť (studený zimní typ)? Myslíš, že Naked 3 je vhodná, nebo mám raději zkusit jinou?

    OdpovědětVymazat
  37. Moc pěkné líčení, hlavně ta neonová linka. Slečnám to moc sluší. :)
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  38. Ja nemam slov hlavne nad Nikolou - ta vyzera pekne aj nenamalovana ale s make-upom wow! Uzasne si ju nalicila!

    OdpovědětVymazat
  39. Skvělý článek, proměny mě moc bavily a hrozně hezky jsi holky nalíčila. Líbí se mi, že to není přehnané, ale na běžné denní nošení. Navíc jsi hezky zvýraznila přednosti.

    OdpovědětVymazat
  40. Moc pěkné líčení :)

    Zvu na giveaway u mě na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  41. Krásné produkty, krásné fotky a moc pěkně popsáno, ale Ty jsi tak přirozeně krásná, že se nemusíš líčit a nemusíš se opalovat :-)
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  42. Obě holky jsou nádherné i nenalíčené, ale to jak Nikča prokoukla i tím jemným líčením a Míše jak ta zelená rozzářila oči, to je neskutečné! :-) Obdivuji tvoji šikovnost, jsou vážně perfektně nalíčené a zrovna zelené na očích by se neměl bát nikdo, když se to udělá decentně, tak to opravdu podtrhne pohled a z Míši se s tím stala neskutečná kočka! :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Líčenia sú nádherné! Jemné, no zároveň 'niečo viac'! :) Mohla by som sa opýtať, aký objektív si použila pri fotení Olympus pen? Ďakujem ;)

    OdpovědětVymazat
  44. Holkám to moc sluší! Jsi šikovná:)

    OdpovědětVymazat
  45. První kámoška vypadá jak Charlotte ze Sexu ve městě ;).
    Moc se ti to povedlo, krásné a nositelné.

    OdpovědětVymazat
  46. Moc povedené, Miuš :) Krásné líčení, holky jsou kočky i bez něj, ale s ním ještě více prokoukly :)

    Palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  47. Super článek Mio :) Jsi hrozně šikovná a už se moc těším na pokračování. Obzvlášť jsem zvědavá, jak nalíčíš blondýnu, protože sama jsem blond - tak abych měla inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  48. Teda kloubok dolu! Moc hezky si je obe dve nalicila :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ty si se pro to líčení narodila, Mio! :) miluju, když se na ženě s pomocí líčení vyzdvihnou její přednosti, což Ty jsi bravurně předvedla.

    OdpovědětVymazat
  50. Moc krásně se ti to povedlo :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Super článek Mio, kosmetiku UD mam moc ráda a není to tak dlouho co jsem si právě Naked 3 pořídila, takže se líčením budu ráda inspirovat :-) těším se na pokračováni! :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Moc se mi libi liceni rtu Nikolky, muzes poradit presneji, jak na takovou hezkou pusu - konturkou jsi vybarvila pod lesk cele rty? Nebo jsi je opravdu jen konturovala a celou tuhle sytost barvy zaridil ten lesk? Diky za radu, Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, první varianta - vybarvila jsem konturkou celé rty a přes to dala lesk. Lesk je dost pigmentovaný, ale já vždycky nanáším konturku na celé rty. Nechci aby kolem rtů prosvítala viditelná linie.

      Vymazat
    2. Diky, tenhle vysledek za nakup produktu stoji a tu konturku, myslim, pred casem chvalila i essiebutton. Hezke leto, Renata

      Vymazat
  53. Ahoj Mio,nádherný článek,inspirovala jsem se a koupila naked 3(je to moje láska).rada bych si nechala od tebe poradit jaky primer používat ?.dekuji a preji hezkou nedeli.Nika

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡