Spring beauty haul (+ first impressions)

Pěknou neděli! V dnešním článku vám ukážu několik mých dubnových beauty novinek a povím vám, co si o nich (u většiny zatím po pár použitích) myslím. U každého produktu najdete informaci o ceně a o tom, kde se dá pořídit, ale pokud by vás zajímalo něco dalšího, ráda se s vámi o tom pobavím v komentářích.

NUXE DD krém (multiochranný krém Daily Defense) - 450 Kč / 30ml (lékárna)
Mám-li být upřímná, při použití těchto výrobků nepoznám, zda jde o BB, CC nebo dokonce DD. Přijdou mi velmi podobné - většinou hydratační, tónovací, sjednocující a s ochranným faktorem. Tento není jiný, ale je moc fajn. Příjemně lehce voní, hydratuje, vyživuje, chrání před sluncem (spf 30), nezatěžuje pleť, ani neucpává póry. Obsahuje bambucké máslo, takže je vhodný i pro sušší pleť, která díky němu vypadá svěží. Jediné, co bych mu vytkla je, že i nejsvětlejší odstín (jsou tři) je na mě tmavý a sedí mi jen v případě, pokud používám samoopalovák. Takže si ho asi schovám na léto. Až se (snad) trochu opálím, tak bude ideální.

Naked Weightless Complete Coverage Concealer - 690 Kč / 5ml (Sephora)
Dárek od mamči, a nejen proto, ho zbožňuji! Je dokonalý - extra světlý (Fair neutral), takže projasní, lehoučký, dobře krycí, bez parabenů, crulety free. A když produkt cenově porovnám s ostatními high-end značkami dostupnými v Sephoře, myslím, že zde máme vítěze. Je vážně super.

LUSH eyebrow pencil - Blonde - cca 7 liber (Lush Oxford street)
Můj nejlepší úlovek v tomto roce! Pokud vás při pohledu na tužku napadne voskovka, tak se shodneme. Vypadá hrozně, takže za vzhled má nula bodů. ALE... Její odstín je pro mě naprosto perfektní. Po nanesení vypadá neuvěřitelně přirozeně. A výdrž? Na jedničku s hvězdičkou třikrát podtrženou. Jediné její mínus je, že je k sehnání exkluzivně jen v Lushi na Oxford street.

Benefit Roller Lash mascara - 820 Kč / 8,5g (Sephora)
Tuhle řasenku jsem dostala k otestování a zprvu mi vůbec nesedla. Jsem zvyklá na They're real!, kterou miluji, a tak mi kartáček nové Roller lash na prvních pár vyzkoušení prostě nesedl. Měla jsem pocit, že mi řasy slepuje. Jenže si ji časem začaly pořizovat holky v mém okolí a neustále mi ji doporučovaly, jak je super a nechápaly, že mi nesedla. No a pak ještě Léňa postla tenhle článek, a tak jsem řasence, s měsíčním odstupem od prvního použití, dala druhou šanci. Je to zvláštní, ale jakoby trochu změnila konzistenci. Naučila jsem se s kartáčkem pracovat a teď aktuálně, ji používám denně a jsem s ní spokojená. Občas ji i kombinuji s TAR řasenkou a výsledek je vážně super. Navíc RL údajně obsahuje serin a provitamin B5, které by měly řasy společnou silou i nějakým způsobem vyživovat. Musím uznat, že když kartáček dostatečně otřu, aby na něm nebyla příliš velká vrstva mascary, krásně s ním řasy dokážu natočit a prodloužit a vypadají velmi pěkně.
Na fotce mám DD krém, korektor, tužku na obočí a řasenku.

Sephora Crayon colorful shadow/liner - 40 Call girl
Experiment, ke kterému mě přiměla Linda. Nosí totiž často barevné linky, ať už klasické kočičí, tak i spodní. Moc se mi to na ní líbí a jsem si jistá, že jí to vážně sluší, ale já si na barvy na očích většinou netroufnu. Experimentovala jsem s barvami v minulosti a vždy jsem se cítila jako papoušek, takže posledních pár let preferuji klasické neutrální odstíny linek i stínů. Ale protože si ráda nechám poradit a ráda čas od času vyzkouším něco nového, pořídila jsem si tuhle růžovou jumbo tužku na oči v odstínu Call girl a začala ji nanášet jako linku pod spodní řasy. Musím uznat, že to nevypadá tak extravagantně, jak jsem si myslela, a působí to zajímavě. Možná časem půjdu i do do další barvy!

Maybelline Baby lips Dr Rescue - Just peachy - cca 4 liber (Superdrug)
Tento Baby lips jsem si pořídila hlavně ze zvědavosti, jelikož u nás v ČR řadu Dr Rescue zatím nemáme. A je rozhodně lepší než ty klasické. Je stejně jemně zbarvený, ale obsahuje mentol, který rty hydratuje a vyživí. Nosím ho v kabelce, a když si vzpomenu, použiji ho i několikrát denně. Nic, bez čeho bych se neobešla, ale je fajn.

Clinique Pop lip colour + primer - 590 Kč (Clinique)
Dokonalost v tubičce. Asi už jste o této rtěnce slyšeli a četli dost. Není se čemu divit - jsou perfektní! V buticích je na výběr 16 odstínů. Rtěnky hydratují, jsou vysoce pigmentované, mají neuvěřitelnou výdrž a v neposlední řadě mají i překrásný design. Must-have pro tohle jaro/léto! Mými nejoblíbenějšími odstíny se staly 02 bare pop a 14 plum pop.

Calvin Klein Eternity summer 2015 edp - 959 Kč / 100ml (parfemy-elnino.cz)
Tento parfém je pro ty, co mají rádi lehké svěží ovocno-květinové vůně. Já osobně sice preferuji silnější vůně, ale na léto velmi ráda uvítám nějakou odlehčenější změnu. Eternity summer voní po melounu, hruškách, mandarinkách, pivoňkách, leknínu a hyacintu s kapkou dřeva a ambry. Výdrž je, řekla bych, střední. V letních měsících bude třeba se přes den navonět vícekrát. Ale je krásná. Určitě stojí za vyzkoušení.

Láká vás některý z uvedených produktů?
Doufám, že jste si tento prodloužený víkend užili!

28 komentářů:

  1. Plum Pop je strašně krásná, taky jsem si ji oblíbila <3

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhlecten článek se ti Miuško moc povedl. ♥♥♥ Hezky jsi to všechno nafotila. A moc mě to bavilo.

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně mě láká korektor UD.. Mám už makeup a je vážně super, tak až vypotřebuji nějaký z mýcj korektorů, ráda ho vyzkouším. Taky se chci podívat na ty nové Clinique rtěnky, vypadají vážně skvěle a mají moc hezké odstíny :). Neláká mě Benefitu řasenka, protože podobné kartáčky mi většinou nevyhovují.. navíc většina o ní říká, že spíše prodlužuje, a já u řasenky vyžaduji hlavně objem :).

    OdpovědětVymazat
  4. Me tedy zlákala vune poněvadž miluju ovocne sladší a hruška s mandarinkou zni skvěle. Taky už dyl pátrám po nějakém zajímavém parfému či toaletce. Krásný článek Mio.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty Baby Lips ti závidím, miluju mentolový balzámky :) Eternity summer voní krásně^^

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  6. ja miluju ty balzamy na rty od Maybelline :)) a korektor od UD vypada super, vzdycky jsem chtela zkusit i ten od Nars. Potrebuju hlavne aby dobre kryl, protoze nemam dokonalou plet, ale nevim nevim, prijde mi to holt hodne penez. takze se zatim spokojim s korektorem od maybelline, ktery stoji asi dodvou stovek :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  7. Ta tužka od Lush mě zaujala, nevíš jestli bude časem k mání i u nás?

    OdpovědětVymazat
  8. Kdo nemá Popinku, jako by nebyl :). To se Clinique hodně povedlo.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojcek Mia. Prosim ta aku tuzku alebo puder pouzivas na obocie??? Ja mam tiez take svetle ako ty a vsetko je pre mna tmave diiiiik moc. Krasny den Sylvia

    OdpovědětVymazat
  10. ta kosmetika je skvěla moc krásný článek

    OdpovědětVymazat
  11. Vůni CK Ethernity miluji :-)))
    Krásné produkty, opravdu moc chválím.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný, opravdu spring :)

    OdpovědětVymazat
  13. Škoda, že ta tužka na obočí od Lush se nedá sehnat i u nás :( Jinak novou vůni od Calvina Kleina Eternity Summer moc ráda zaběhnu očichat a snad mi sedne, zrovna totiž sháním něco příjemného na léto :)

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  14. Čím častěji vidím ty rtěnky od Clinique, tak mě lákají více. Strašně se mi zalíbila ta melounová! A jsem ráda, že jsi řasence dala druhou šanci! :p

    OdpovědětVymazat
  15. Zaujal mě korektor od UD, černé kruhy pod očima mě trápí docela často, tak bych ho možná vyzkoušela:)))
    a rtěnka má opravdu luxusní barvičku :))

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Mio máš naprosto skvělé články! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ta rtěnka vypadá úžasně i ta růžová tužka na oči! :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Ty linky mají skvělou barvu :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/maminko-ja-se-vcelicek-nebojim.html

    OdpovědětVymazat
  19. Musím říct že články máš super.. jen mě osobně poslední dobou chybí ty kde jsou vidět produkty přímo na tobě... :)

    OdpovědětVymazat
  20. Mio, máš čím dál tím krásnější fotky. Vždycky se nima hrozně dlouho kochám.
    Jinak z věcí co jsi ukazovala mě asi nejvíc zaujal ten bílý baby lips, protože za měsíc jedu do Anglie a tak přemýšlím, že si ho tam koupím. Sice se mi ten obal nelíbí tolik jako u těch obyčejných nebo electro, ale jestli je lepší... no, celkem mě láká ho vyzkoušet, tak uvidíme.:)

    OdpovědětVymazat
  21. Veľmi sa mi páčia tie rúže. Ten obal je nádherný :) taký veselý.

    OdpovědětVymazat
  22. Rtěnka od Clinique mě zaujala nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  23. Některé ty ceny jsou ale strašlivé :/ Zatím jsem ještě nedospěla do fáze, kdy si můžu kupovat výrobky 700,800 Kč/kus, byť jsou sebelepší, tak třeba jednou :D

    OdpovědětVymazat
  24. Myslím, že bys měla začít točit videa!! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní12.05.15 0:54

    Miuško, odkud je prosím ten "květ" na svíčky? :)

    OdpovědětVymazat
  26. Urban Decay bohužel vlastní L'oreal, tudíž není cruelty free.

    OdpovědětVymazat
  27. Sephora Crayon colorful vypadá skvěle!!!

    OdpovědětVymazat
  28. Naked make-up i korektor mě velmi lákají, ale teď jsem nakupovala dost produktů na obličej, takže si budu muset počkat :/ :D a ty nové rtěnky od Clinique jsou to-die-for! krásný :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡