#mezinarodnidenprouzku

K příležitosti mezinárodního dne proužků, který je dnes, tu mám pro vás můj outfit v němž hlavní roli právě proužky hrají. Nic složitého, žádná póza a kudrlinky navíc - přesně, jak to mám ráda. Šla jsem takhle s kamarádkou na sobotní oběd. Zkombinovala jsem dva pruhované kousky a zbytek doplnila velmi jednoduše. Tenhle trenčkot teď nosím pořád. Je skvělý i ke converskám! Jinak kdyby tyhle lodičky nebyly tak vysoké, což je pro mě prostě nepohodlné, i když jsou boty relativně pohodlné (ale jen relativně, jelikož pro mě je bohužel prakticky každý podpatek nepohodlný), tak bych je nosila denně, protože vypadají opravdu dobře.
 Kabát Orsay
Tričko Primark
Sukně Oodji
Kabelka Zara
Hodinky DW
Lodičky Topshop
 Na rtech mám překrásnou rtěnku od Clinique v odstínu 07 Passion Pop.
Daník (Daniel Wellington :D) mi nabídl, ať si u něj vyberu další hodinky, což jsem nemohla odmítnout, protože ať si lidé stěžují, že má tyhle hodinky každý (s čímž moc nesouhlasím, protože je vidím jen u blogerek), tak mně je to vlastně jedno, protože jsou praktické a krásné. Tedy alespoň pro mě. Vybrala jsem si Classic Oxford lady - látkové, modré s červeným proužkem. Jinak v ruce držím přenosnou baterii (nabíječku a kabel v jednom), kterou mám odtuď z woodies.cz. Konečně mám v kabelce záchranu, která navíc vypadá vážně dobře.

A co vy, nosíte proužky?

37 komentářů:

  1. Anonymní05.05.15 8:06

    taky bych se nezlobila, kdyby mi nabídli hodinky za 5k "zadara" a bylo by mi jedno kdo je má :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby se mi nelíbily, neberu to, ani kdyby byly za desítku, ale když se mi zdají fakt super, proč tu spolupráci nepřijmout? Že na to jdou špatně a masově svou značku propagují, což může mít negativní dopad na jejich zisk? To už je jejich věc.

      Vymazat
    2. Mio, já jsem to myslela dobře:) jako že na hodinky za 5k ted nemám, tak že bych se nezlobila, kdyby mi je dali :D.. naopak, cením si tvé upřímnosti, že to vše řekneš narovinu :)

      Vymazat
  2. Tak o mezinárodním dnu proužků jsem ještě neslyšela :)

    tyhle látkové hodinky se mi líbí nejvíc a právě se divím, že spousta blogerek si vybrala obyč kožené, tyhle mi přijdou zajímavější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, souhlasím :) Mně ty klasické kožené přijdou jako po babičce :D Ale tyhle se mi fakt moc líbí...

      Vymazat
    2. Mně se líbí oboje. :D :)

      Vymazat
  3. Daniel Wellington je teď věčné téma :) Popravdě z blogerské sféry je vidím na každém rohu, ale v "běžném životě" se s nima moc nesetkávám. A i kdyby, tak co.. Pokud se ti líbí, tak na ostatních nezáleží. Já např. miluju hodinky MK. Teď jich vidím okolo sebe taky spoustu, ale není to pro mě důvod, abych je nenosila a neměla ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. zaujímavé, o tomto dni som ešte nepočula, ale je to super článok :D pekne si to skombinovala :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Také si nedokážu představit život bez proužků a externí nabíječky, hlavně iPhone mi moc nevydrží :/

    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
  6. Sukňa je úplne super.. veľmi ti to pristane :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Mio, umíš se moc hezky oblékat, ale tenhle outfit se mi zrovna nelíbí :-( Přidává ti tak 15kg a i když vím, že různé vzory se teď hodně kombinují, tak to nemám v oblibě a za sebe fandím především jednoduchosti nebo pouze jednomu kousku oblečení se vzorem nebo potiskem :-)
    Nicméně kabát a lodičky jsou opravdu krásné a sluší ti ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že vodorovné proužky mírně rozšiřují. Děkuju za tvůj komentář. :)

      Vymazat
    2. Mio, já si myslím, že zrovna ty si právě ty vodorovné drobné proužky dovolit můžeš, ale v čem vidím největší problém, je délka sukně. Schválně si doma zkus sukni vyhrnout výš na nejužší místo přes kolena nebo lehce nad ně a uvidíš velký rozdíl. Právě ona moderní midi délka je největší zlo pro naše nohy - děsně rozšiřuje a opticky deformuje nohy. Je mi líto, že do módy vstupují takové trendy, které typické české postavě ubližují, například i ohrnuté nohavice kalhot - velmi zkracují nohy a holky, které nemají rovné nohy (např. X nebo do O) by se tomu měly už úplně vyhnout. No, co se dá dělat. Tak jsem si tu krátce postěžovala, ale na srdci toho mám ještě mnohem víc :D (doporučuji tento článek a obecně celý blog: http://www.supervizaz.net/blog/celebrity-a-tvar-postavy-d%C4%BA%C5%BEka-sukne-v-kolekci%C3%A1ch-v-beckham )
      Ale abych se vrátila ještě k outfitu, kombinace proužků mi přijde zajímavá, ale něčím bych to oživila, případně nevolila volné triko, ale upnutější. Nebo červené lodičky.
      Měj se hezky :)

      Vymazat
  8. nádherná kombinácia a prúžky zbožňujem som rada, že majú svoj deň :D

    OdpovědětVymazat
  9. Miu botky i trench paradni. V prouzkach jsem se nenasla, mam pocit, ze mi ani trochu neslusi. A DW jsem taky uz druhe dostala, puvodne jsem je nectela, ze je ma kazdy na ig a blogu, ale jsou fakt nadcasove a krasne, nakonec se staly moje nej.

    Jinak naprosto uzasny report z Lushe, miluju prirodni kosmetiku a tohle me vazne dostalo. To je vse duvod, proc nechtit nic jineho, maji to vymazlene do posledniho detailu. Jen velka skoda, ze u nas v HK neni, proto jsem se o nej nikdy vic nezajimala, ale jdu googlit a az budu v Pze, musim na navstevu!

    Mej se krasne, papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuji ti za tvůj krásný komentář!

      Vymazat
  10. Škoda, že fotek celé postavy není víc...
    Obzvlášť se mi líbí trench a hodinky, jen si nejsem jistá u sukně, nejsem fanda těchto střihů a horizontálních pruhů v určitých partiích ...:)

    OdpovědětVymazat
  11. Vůbec jsem nevěděla, že takový den existuje, hehe :)). Jinak s lodičkami to mám úplně stejně, všechny podpatky jsou mi nepohodlné.. dokonce i klasické zimní kotníčkové boty na relativně tlutém a pevném podpatku :(.A ta rtěnka ti hrozně sluší! Těším se na další outfit posty.

    OdpovědětVymazat
  12. Mezinárodní den proužků-co je to zase za blbost?! Svět se snad už definitivně zbláznil :D osobně proužky moc nemusím, protože mám typickou slovanskou postavu-boky a zadek-a proužky mě v těchto partiích zbytečně rozšiřují, stačí, jak to mám normálně :D DW rozhodně nemá každý, protože se nejedná o žádné levné hodinky, normální studenti mají tak akorát na to objednat si hodinky z Ebay, takže, jak píšeš, má je každá (druhá) bloggerka, ale rozhodně ne každá slečna. Na druhou stranu, já bych, být jednou z profláknutějších tváří internetu, také ráda ušetřila 9000 Kč za dvoje pěkné wellingtonky, takže dobře, že jsi do toho šla :)
    PS. trenčkot je opravdu parádní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, dneska uz je na kazdej den neco :-D A nekdy mi tyhle "mezinarodni dny na cokoliv" prijdou dost uhozeny. Ale jinak mam prouzky rada, JPG vnesl do mody trend, ktery je nesmrtelny.

      Vymazat
    2. Holky díky za přínosné komentáře. :)

      Vymazat
  13. Mě tenhle outfit taky moc nezaujal bohuzel, na mě je asi těch proužků už trochu moc :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný outfit, proužky mám ráda a v poslední době jsem si pár nových proužkovaných kousků pořídila, jejich trendovost je podle mě nesmrtelná :)

    Giveaway + Make-up speciál 2.část

    OdpovědětVymazat
  15. Lodičky jsou krásné a moc se mi líbí barva tvojí rtěnky, vypadáš skvěle:)

    OdpovědětVymazat
  16. Mne se nejvice libi ty kozene od daniela wellingtona, a tak kdybych si mohla vybrat, vybrala bych si jedny s kozenym cernym reminkem a druhe s hnedym kozenym reminkem:) ja dneska splnila prozkovany den, vubec sem nevedela ze je, ale dneska sem sahla po pruhovanem triku a teniskach a pak si precetla, ze je mezinarodni den prouzku :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  17. Mezinárodní den proužku? Jako vážně? A co třeba se zaměřit na Den země a jemu podobné a spíše příště udělat nějakou dobrou věc pro tuhle planetu? Mě to jako pózerství přijde... V tomhle stebou tentokrát neslouhlasím...
    Jinak ta nabíječka je super přemýšlím nad ní, ale myslím, že ipad neutáhne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přišlo mi to jako dobrý nápad - spojit tento den s módou, jelikož JPG a proužky s módou souvisí. A můj blog i o módě je. To, že jsem si na sebe vzala proužky a zmínila mez.nár.den proužku neznamená, že nedělám nic dobrého pro naší planetu. Trochu jsem nepochopila tvé asociace v tomhle směru.

      Vymazat
  18. Ja som si akurát včera kúpila prúžkované šaty a až potom som zistila, že je deň prúžkov :D Páči sa mi ako si skombinovala dva prúžkované kúsky, vyzerá to inak a dobre :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovědětVymazat
  19. Milá Mio, máš naprosto úžasný blog, a tento článek mi přišel jako skvělá věc, pro podporu radosti z maličkostí. Každý článek od tebe mi vykouzlí úsměv na rtech, rozhodně pokračuj dál, miluji tvou tvorbu!:) Rozhodla jsem se na svůj blog nabrat trochu inspirace, a včerejší Proužkový den jsem také podpořila! :) Za každé přečtení budu velmi ráda:) http://girlfrompilsen.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. nevím, proč by nemohl být den proužků co je na tom špatnýho :) já to teda nevěděla a proužky jsem měla na sobě včera :) podle mě ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  21. Zajímavá kombinace, více by se mi to líbilo, když by byl jen jeden kousek oblečení pruhovaný a druhý jen jednobarevný :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡