Makeup Group CZ

Je to už nějakou dobu, co jsem byla pozvaná na odpoledne v Makeup Group. Pozvání jsem se zvědavostí přijala a moc se na exkurzi těšila. Makeup Group je ve zkratce místo krásy, které se nachází v Praze v Karlíně (kousek od stanice metra B - Křižíkova). Toto místo má dvě patra - v prvním patře najdete obchod a v přízemí pak kreativní místnost, kde se dějí různé beauty akce, od vizážistických kurzů až po různé podobné exkurze a beauty days. Na místě mě přivítal vizážista a makeup lektor Lukáš Beran (známý jako MUA značky YSL), společně s majitelkou a vizážistkou Elenou Bassarab.
Elena nás provedla a pověděla nám několik základních údajů. Makeup group vzdělává, ale je také dodavatelem profesionálních makeup značek, jako je Bodyography, Kett cosmetics a Beauty so clean. Plusy tohoto institutu jsou takové, že se zaměřují na kvalitu, kosmetiku netestovanou na zvířatech, veganskou kosmetiku, kosmetiku bez parabenů a hlavně - na hygienu, tedy na různé DEZINFEKCE, čímž jsou u nás průkopníkem a troufám si říct, že českou jedničkou v porovnání s konkurencí.
Elena je velký profesionál a je to velmi chytrá žena. Líbilo se mi její přesvědčení. Například na otázku proč nepoužívá kosmetiku, která je u nás běžně dostupná, odpověděla: ,,Protože jsem náročný spotřebitel/zákazník.", což mě velmi zaujalo. O obsahy výrobků se aktivně zajímá a přísadám, a jednotlivým reakcím mezi nimi, dost rozumí. Bylo velmi obohacující a zajímavé, setkat se s tak zapáleným a vzdělaným člověkem z oboru vizážistiky a krásy obecně.
V průběhu Elenina zajímavého povídání, nám Lukáš ukázal letní nude bronze look s výraznějšími rty, přičemž používal výhradně kosmetiku Bodyography. Musím tedy říct, že obaly výrobků mě na první pohled nezaujaly, ale když jsem je zkoušela swatchovat, a hlavně je viděla v akci, několik z nich jsem si ihned zamilovala.
 Musím ale rozhodně pochválit i výběr modelky. Byla překrásná i nenalíčená.
 Později jsme si mohli prohlédnout celý obchod a dostali jsme i nějaké dárečky.
Mě rozhodně nejvíce zaujala značka Beauty so clean. Pokud ji ještě neznáte, tak mi věřte, že tohle potřebujete. Abych nenapsala nějakou hloupost, cituji raději informace rovnou ze zdroje:
Známá vizážistka Nancy Crossley pracuje s celebritami, herci a sportovními hvězdami již mnoho let. Vždy, když se připravuje na líčení klienta, obává se bakterií a infekcí v produktech, které používá. ,,Myjeme si ruce, uklízíme své domy, pereme prádlo, ale nikdy nečistíme produkty, které si nanášíme přímo na tváře, rty a oči!”
Stejně jako většina profesionálních vizážistů by Nancy nikdy nelíčila dalšího klienta, aniž by se ujistila, že je makeup čistý a bez bakterií. Dříve však bylo jedinou možností jak vyčistit makeup použití čistého alkoholu; metoda, která vysušuje a mnohdy zcela zničí kosmetické produkty.
Po konzultaci s některými světově proslulými, talentovanými a renomovanými vizážisty, bylo Nancy jasné, že je na trh třeba dostat produkt, který by desinfikoval kosmetiku, aniž by ji vysušil či jinak poničil.
Mise začala a Nancy vytvořila svůj vysněný produkt. Přípravek BeautySoClean byl na světě! Byla představena profesionální řada produktů této firmy a stala se důležitou položkou v soupravách profesionálních vizážistů od Los Angeles po Evropské metropole. 
Čistič na štětce je dobrý, ale čistič kosmetiky je naprostá dokonalost! Od té doby, co ho mám, kosmetiku vyčistím pokaždé max. po dvou použitích. Musím se přiznat, že čištění štětců bylo pro mě vždy samozřejmostí, ale čištění kosmetiky samotné, mě snad ani nenapadlo. A teď když už to vím, uvědomuji si, kolik se mi například v pudru vytvořilo rodinek bakterií, fuj. S tím jsem si spojila i fakt, že jsem ráda, že nepoužívám jakékoliv houbičky, které jsou již po týdnu prakticky nevyčistitelné. Takže mně osobně návštěva Makeup Group rozhodně dost rozšířila obzory.

Čistič na kosmetiku (zakoupíte tady + pro vizážisty 20% sleva)

- Vítěz Zlatého Poháru Interbeauty 2014 za inovativní kosmetický výrobek.

Tento produkt je určen pro dezinfekci pudrových a krémových přípravků (např. oční stíny, tvářenky, bronzery, pudry, makeup, korektory...). Čistí, osvěžuje a odstraňuje bakterie z kosmetiky, aniž by bylo pozměněno složení produktů. Složení je zcela speciální, proto nevysušuje, nemění barvu ani konzistenci makeupu. Jeho účinnost je porovnatelná se 100% alkoholem. 
  • (100% efektivní během 10 sekund)

A co vy, čistíce svou kosmetiku nebo jen štětce?
Pokud ne, rozhodně to napravte. Jde hlavně o zdraví Vaší pleti.
*Děkuji Makeupgroup.cz za pozvání a za skvělé obohacující odpoledne!

17 komentářů:

  1. ty jo, to je zajimavy ten cistic si koupim! diky za doporuceni!

    OdpovědětVymazat
  2. Mio moc krásní článek ta líčidla ty informace prostě užasné

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek. Ani jsem nevěděla, že existuje něco jako čistič na kosmetiku. Určitě pořídím :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní09.05.15 9:14

    To líčení očí modelky je příšerné. Vypadá to, jako kdyby jí schválně někdo domaloval tmavé kruhy pod očima... To nechceš :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť je to krasny. Je to prirozeny. Pytliky pod ocima zakryt nejdou. Jen korekce.

      Vymazat
    2. No právě. Mluvím o těch pytlech pod očima- oni nejsou zakryté korektorem, naopak. Připadne mi, jak kdyby byly vymalované hnědým stínem. Jinak modelka vypadá pěkně, o tom žádná. Právě proto mi to příjde škoda.

      Vymazat
  5. To vypadá dobře! Super článek :)
    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Stetce si cistim tak 2x do mesice, protoze se nelicim denne. Ale cisteni i samotnych produktu by me teta nenapadlo a neco na tom bude :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelý článok ! :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. No ten by se mi i popravdě hodil :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  9. Taky se přiznám, že kosmetiku nečistím.. Asi bych ale měla :). Jinak super článek!

    OdpovědětVymazat
  10. ja som skúšala makeup Bodyograph od Beky a je skvelý! a aj tie čistiace veci čo ste dostali na štetce sú fajné

    OdpovědětVymazat
  11. Celkom by ma zaujimalo co robi zlozenie cistica na kozmetiku takym specialnym, nejako sa toho zlozenia neviem dopatrat

    OdpovědětVymazat
  12. Super prinosnej clanek miusko!

    OdpovědětVymazat
  13. Jé to musel být opravdu super krásný den.
    Chválím fotky.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Máš to moc hezké :)

    http://domiil.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡