#LUSHtrip: Lush Oxford street

Krásné pondělí všem! Po pracovním víkendu jsem tu konečně s dalším reportem, a to z mého třetího dne v UK. V tento den jsem byla pozvána na slavnostní otevření třípatrového obchodu LUSH pro VIP. Obchod se nachází na Oxford street, blízko u Oxford circus. Jde o největší Lush obchod na světě, který obsahuje i lázně, vlasový salon, kavárnu /místo pro různé exkurze/ a další zábavná bonusová místa, o kterých vám povím v článku. Navíc, právě tento obchod, exkluzivně nabízí 224 nových produktů, které se do ostatních obchodů dostanou nejdříve za 18 měsíců. Takže pokud se dostanete do Londýna, doporučuji obchod navštívit, už jenom pro potěšení oka!
Ve středu ráno (23.4.) jsme si v hotelu dali vydatnou snídani a vydali se na otevíračku. Slavnostní otevření pro veřejnost bylo nahlášeno až na čtvrtek, ale přesto byl na místě už ve středu v ranních hodinách zástup zvědavců. Už v hotelu jsem dostala pásku s kartou na krk, bez které bych do obchodu nebyla puštěna. U vchodu jsem byla odškrtnuta ze seznamu, vyfotily si nás novináři, natáčely nás televize (včetně BBC!) a zábava mohla začít!
Jako uvítání jsme dostali ty nejstylovější smoothie drinky.
Byla jsem z nich nadšená. Konečně jsem mohla Lush i ochutnat!
I potěšily mě i perníčky, které se podobaly nejslavnějším Lush produktům byly upečeny exkluzivně pro tuto akci. 
Zakladatelé Lush dávali jak interview, tak i vyprávěli nám pozvaným historky o vybraných produktech.
A já jsem si dokonce popovídala s Brianem Mayem - legendárním kytaristou kapely Queen.
Byl vážně super. Milý, vtipný a přátelský. A moje bábina s dědou byli z této fotky dojatí! :)
Nafotila jsem několik zajímavých lidí. Potkala jsem Niomi Smart a na akci přišla i theBeautycrush(!) /Samantha/, kterou jsem bohužel prošvihla, jelikož jsem zrovna asi byla na nějaké exkurzi nebo ve Spa. Zoe a další famous vlogeři byli pozvaní, ale bohužel nepřišli. Povídala jsem si o tom den předtím z Olivií, Pr manažerkou UK Lushe, která mi vysvětlovala, že spolupráci s Lush mají, ale mají toho už tak hodně, že na akce chodí minimálně a jejich manažeři účast třeba ani nepotvrdí, ani nevyvrátí. Napíší jim to do diáře a je to pak už na samotných vlogerech, zda si udělají čas. Mají tolik aktivit a tolik sponzorů, že jsou většinou rádi za dny, kdy mají klid a můžou si žít svůj osobní soukromý život. A Lush jim za účast na akci neplatí. Jak už jsem psala minule - rádi věnují své produkty nebo pozvou na exkurzi, ale aby si platili přímou reklamu, jako ostatní značky, to ne. Bylo pro mě vážně zajímavé řešit tohle téma s někým, kdo se v tomhle denně pohybuje. Dozvěděla jsem se, jací vlogeři a blogeři jsou vážně super a pokorní, přestože jsou už opravdu slavní, a také i naopak, haha.
Součástí akce také byla přednáška a prostest. Vše se týkalo ještě stálého testování kosmetiky na zvířatech ve světě. Tohoto protestu se zúčastnil právě i Brian May, který má i svou vlastní stejně smýšlející organizaci. Současně s tímto tématem se řešila i politika a volby, takže to jsem bohužel byla trochu mimo. Jsem ráda, že znám královskou rodinu, ale upřímně se moc nevyznám v naší vládě, natož pak v politice UK.

A teď už k samotnému obchodu!
Nafotila jsem to nejzajímavější (hlavně to, co u nás není) od třetího patra až po přízemí.
Z 600 fotek jsem jich vybrala zhruba 150. :D
Zdálo se mi to jako nadlidský úkol, ale nějak jsem to nakonec zvládla.
Miniatury za miniceny!

Tyhle mýdélka tak krásně čistě voní! Jedno jsem si musela odvézt.
Pokud se vám nějaký produkt zalíbí, stačí si požádat kohokoliv z pracovníků a on vám produkt předvede v akci, což se mi zdá super, ale mám zkušenost s tím, že to často dělají u naše čeští ,,Lusháci", až na to, že v Londýně na to mají víc prostoru.
Nejroztomilejší novinka. Bohužel by se mi ale v kufru pravděpodobně rozbila.

Tohle mýdlo jsem si nemohla nechat ujít. Přála bych si, abych s vámi mohla virtuálně sdílet i vůně.
Mega giga želé! A (nejedlý) papír do sprchy - voňavá pohlednice, kterou pošlete a on se s ní pak může umýt. :D
V HairLab se vám postarají o vlasy od kompletní analýzy, přes péči, až po obarvení hennou.
Zesvětlující úžasně voňavý tuhý kondicionér Super Daddy-O.
Rowena mi předvádí, jak si míchá odstín rtěnky. :)
Značka předělala celou kosmetickou řadu. Už se těším až se dostane k nám.
Přivezla jsem si domů rtěnku a tužku na obočí a z obou jsem naprosto nadšená.
Lush vymyslel krémové stíny, které je možné poskládat si dle svých vlastních barevných preferencí. Musím se přiznat, že barvy byly na mě hodně výrazné, ale co se pigmentace a výdrže týče, jsem jim nemohla nic vytknout.
Nové přírodní svíčky z Lush Kitchen!
K vůním patří i hudba!

V tento den jsem se mohla zúčastnit několika speciálních exkurzí.
Například exkurze o vlasech s překrásnou Bryony. Bryony nám prozradila, že největším zázrakem na vlasy (oslabené, vypadávající, vlasy plné lupů, suché, ale i příliš mastné) je MÁTA.
Jako dárek za účast jsem dostala masku Roots, kterou máme i u nás (tady).
Je prý tím největším zázrakem na vlasovou pokožku (obsahuje právě mátu).

Dalším happeningem byla návštěva (trochu weird) místa, které snad nedokážu ani popsat. :D Ve skutečnosti se jmenuje Gorilla perfume galerie. V podstatě procházíte malými místnůstkami a dozvídáte se velmi uměleckou formou, jak a proč vznikl jaký parfém. Já jsem si zamilovala parfém Sun. Není vůbec typickým parfémem Lush (většina je mnohem výraznějších), ale líbí se mi. Voní, jako bych ležela na pláži a měla v ruce pomerančový džus.
Moje kolegyně Mira (funnypilgrim) z Německa.

A samozřejmě jsem nezapomněla navštívit i lázně!
Součastí je i věštírna, kde vám čte věštkyně z ruky.
A lázně a pokoje na masáže.
Mám-li být upřímná, na některých místech jsem si připadala trochu jako v hororu. :D
Ale chápu, že pro relaxaci jsou taková ponurá místa balzámem na duši.
Co jsem si přivezla vám ukážu někdy v dohledné době. Asi spíše připravím článek o oblíbencích. Měla jsem v tento den 50% slevu na vše, takže jsem nakoupila zhruba za čtyři tisíce a platila jsem polovinu. No a u východu jsem pak ještě dostala goodie bag, kde jsem našla dalších asi 5-7 věcí. Dalo mi trochu práci to nacpat do kufru a dostat to domů, ale nějak jsem to společnou silou s Verčou z našeho českého PR zvládla (děkuju Veru! :D*). Tak snad jsem se s vámi podělila o všechno, co jsem měla v plánu. Kdybyste měli jakékoliv otázky, určitě je pište do komentářů. A výhledově vás určitě čeká haul ze dne, kdy jsem strávila den v Londýně s Luckou z Acupofstyle, pak si dáme malou Lush pauzu, ale mám v plánu i článek o mých největších oblíbencích a i o top výrobcích z Oxford str. Mějte se krásně a zas se sem vraťte! - M.

33 komentářů:

  1. ďalší super článok! a toľko produktov, najradšej by som ich ovoňala všetky, čo ovoňala, vyskúšala!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. zase super článek Mii, potřebuji tak polovinu produktů :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru, a naprosto tě chápu. :D Mám to stejně a to jich mám plno už doma.

      Vymazat
  3. Krásný fotky! Ten Lush na Oxford St musí byt skvelej! Sammi bych taky rada jednou videla, je uzasna <33
    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
  4. tyy joo, tam by se utrácelo penizku :D ale co me zaujalo nejvic je to giga želé :D to bych si nejradeji odnesla domu v cele sve velikosti :D :D Super clánek! Paja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Zkoušela jsem si ho vzít do ruky a jen jsem se smála. Přitom je to vážně blbost, ale všechno co je extra malé nebo extra velké většinou upoutá pozornost. :D :)
      A děkuju!

      Vymazat
  5. Perfektní report, nejvíc mě bavilo prohlížet si fotky těch lidí, to je barviček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Taky mě to baví. Bylo tam spoustu zajímavých lidí.

      Vymazat
  6. Ahoj Mio :) Děkuji ti moc za tyto poučné a barevné LUSH reporty. Značku Lush jsem poznala až v době, kdy jsem začala číst a pravidelně sledovat tvůj blog. Opravdu to vypadá na velmi kvalitní značku. V nejbližší době si chci konečně koupit nějaký výrobek. Tvé reporty mě k tomu vybudily! :D Takže díky, že si mě s touto značkou seznámila <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, i já ti děkuji. Udělala jsi mi svým komentářem velkou radost. :)

      Vymazat
  7. Chci bydlet v tomhle Lush obchodě! :D Jinak zase super článek. Už se těším na post o nákupech.
    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. To je nádhera :) "okukovací" články mám vůbec nejradši :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to vyzerá na super akciu :) ten obchod je skvelýýý, snáď sa tam niekedy pôjdem pozrieť.

    OdpovědětVymazat
  10. Uuuuu...ja nikdy nechápem keď sa niekto pýta čo na tom Lush-i všetci vidíme....no toto!!!!...farebné roztomilé...voňavé...zas mám nutkanie objednať si...kedže na SK Lush nemáme :-(

    OdpovědětVymazat
  11. Opět super článek! :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  12. Nedávno jsem byla po hooodně dlouhé době v Praze v LUSH a najednou tam přišly dvě cizinky.Ta jedna se ptala tý druhý :,,A tohle je jako k jídlu ?" :D ( ukazovala na jedno z mýdel)

    OdpovědětVymazat
  13. Jéé pěkný článek, krásné fotky! Musel to být super výlet :)
    To s těma youtuberama by mě výžně zajímalo! :D

    OdpovědětVymazat
  14. škoda, že u nás Lush nie je.. je mi čoraz viac sympatickejší :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. wow, vypada to super, skvely koncept! pekne velky obchod teda, musim se tam jit mrknout)

    OdpovědětVymazat
  16. Opět bezvadný report, já prostě miluju tvoje reporty! <3 A musím se opakovat, po shlédnutí všech fotek a přečtení článku mám ráda LUSH zase o mnohem víc, ten celkový nápad, myšlenka..to je něco neuvěřitelného! Všechno dokonale promyšlené a upřímně ten, kdo LUSHI totálně nepropadl musí být blázen. Jejich produkty jsou jako zázrak (např. Tea tree water!) a ten pocit, že všechno co si na sebe právě "patlám" je z čerstvých surovin a ručně vyrobeno, to je prostě k nezaplacení. Těším se na tvoje úlovky!!:))

    OdpovědětVymazat
  17. Ty jo, to bylo úplně vyčerpávající :) Ale parádní, ačkoli nejsem úplně Lush milovník, tak musím říct, že bych si asi docela nakoupila :D
    Už se těším až k nám přijdou miniaturky, jestli teda vůbec :)

    OdpovědětVymazat
  18. To muselo být naprostá bomba !! Jsi štastný člověk :)

    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
  19. Anonymní05.05.15 9:19

    Díky tobě jsem teprve pořádně poznala značku LUSH a už teď chystám svou první velkou objednávku této kosmetiky. Moc se na ni těším, stejně tak na tipy tvých LUSH oblíbenců. Ještě jednou díky :) Hanka

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní05.05.15 9:46

    Mio, krásný článek plný nádherných fotek!
    navíc se mi moc líbí Tvá upřímnost, že řekneš, co vše jsi dostala zadarmo, nebo jakou jsi měla slevu, to se jen tak nevidí a je mi to moc moc sympatické, než zatloukat a tvrdit jak si na vše vydělávají jiné blogerky :D
    PS: máš tam drobnou chybičku : ,,Povídala jsem si o tom den předtím z Olivií, " -- ( s Olivií) nechci rejpat, jen upozornuji :)
    Petra

    OdpovědětVymazat
  21. Krásne ♥
    a vieš čo by ma zaujímalo? ktoré sú to tie "pokornejší a zase naopak" vlogerky, prezradíš? ;) a čo ma prekvapilo je, že majú vlastných manažérov, to by som si nikdy nepomyslela!

    OdpovědětVymazat
  22. Wow, závidím, že jsi viděla Niomi ! :) Jaká byla?

    OdpovědětVymazat
  23. je milé že udělali takové perníčky :) brzo budu v Praze tak musím Lush navštívit #peněženkazasebudeprázdná

    OdpovědětVymazat
  24. Wow, já tam ráno vlézt, tak jsem tam až do večera :D Prostě ráj :)

    Giveaway + Make-up speciál 2.část

    OdpovědětVymazat
  25. Skvělé fotky, muselo to být super!:)

    OdpovědětVymazat
  26. Ó bože, tak do tohohle obchodu by měli vpouštět pouze se zbrojním pasem ♥ Miluju Lush, prodávají opravdu úžasné věci a já jsem ráda, když si můžu čas od času rozšířit obzory něčím, co jsem ještě nezkusila. Mám už i své oblíbence, jednotlivé produkty si vybírám pečlivě, ale co je nepopiratelné, každý kousek je pastvou pro oči. Dokážu si dost dobře představit, jak to v tom obchodě muselo být "overwhelming", prostě že z toho šla hlava i nos kolem :) Ty vůně musely být božská :) Uzavřít spolupráci s Lushem musí být splnění snu :) Doufám, že se produkty, které jsou zatím dostupné pouze pro UK klientelu, dostanou i k nám :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡