Currently on my wishlist

Ten pocit, když napíšete dlouhý článek a vzápětí ho omylem vymažete. Tak to jsem zažila právě před chvílí. Nějak mi vypadlo připojení, takže se mi článek neuložil. Já jej samozřejmě nezálohovala a omylem vykřížkovala kartu, ve které jsem ho psala. Jupí! Ale dějí se i mnohem horší věci, takže se nasnídám a jdu znovu na to. Opakování je přece matkou moudrosti, hahaha. Pro tentokrát už ale raději zálohuji!
Pro dnešek jsem si připravila wishlist. Sice mám aktuálně vše, co potřebuji, ale znáte to určitě sami, že vždycky existuje něco, co nám udělá ještě větší radost a náš stav spokojenosti se tak posune o další stupínek výš. Taaakže, co by mě momentálně potěšilo?

  • Klobouk -  Ty jsem začala nosit až nedávno. Oblíbila jsem si jeden černý (mám ho i na fotkách z Londýna). Klobouk je skvělým módním doplňkem, ale jeho výhodou je, že je i funkční, hlavně teď, když se blíží léto. Ráda bych si pořídila nějaký ve světlejší verzi, protože přece jen černá barva není na slunci úplně ideálním odstínem. Pokud máte jakýkoliv tip, kde sehnat pěkný klobouk v šedé nebo béžové barvě, budu moc ráda, když mi jej napíšete do komentářů.
  • Paletka neutrálních očních stínů - Paletku Naked basics (1/original) už mám z poloviny prázdnou. Je skvělá a zemité oční stíny nosím nejraději, takže se poohlížím po další nude paletce. Pravděpodobně bude od značky Urban Decay, protože mě jejich stíny zatím nikdy nezklamaly. Přemýšlím o Naked basics 2 a Naked 3. Máte jednu z nich? Pokud ano, tak jak jste s ní spokojeni?
  • NARS Tinted moisturizer - Po tomto kosmetickém výrobku mé srdce touží asi nejvíce, a může za to Linda a britské ytberky. Pokaždé, když jsem se Lindy zeptala, jaký má makeup, že má nádhernou pleť, dostala jsem stejnou odpověď - je to díky Tinted moisturizeru od Nars! Musím uznat, že jeho cena je vysoká (teď si nejsem jistá, ale myslím, že stojí kolem 1200), jenže výdrž je zas neuvěřitelná. Stačí ho jen minimum a sjednotíte s ním celou pleť. Jestli si mám koupit super makeup, který stojí 1200 a vydrží mi skoro rok, nebo průměrný makeup za 300 a vydrží mi dva měsíce. Myslím, že pokud si to propočítáme, máme jasného vítěze. Sephora má navíc časté super akce, takže až nějaká v dohledné době bude, půjdu si už konečně pro něj.
  • Nike Roshe run - Sice mám doma už tři páry bot Nike, ale musím uznat, že je využiji a nosím je asi nejraději (společně s Converse). Roshe jsou nádherné a prý jsou uvnitř jak bačkůrky. A komu by se nechtělo chodit všude v bačkorách, které navíc vypadají super stylově? :D Líbí se mi jejich černá a šedá verze.
  • NARS Christopher Kane blush - NARS přišel 20.května do Sephory s úžasnou limitovanou edicí Christopher Kane. Luxusní obaly, nádherné odstíny a omezené množství. Jo, to na mě platí. Už mám doma oční stíny Outer limits a tvářenku Silent nude (bude článek!) a nedá mi spát i tvářenka Starscape. Je super růžová a jednoduše kouzelná! Viděla jsem ji na youtube ve swatchích a nevěřila jsem, jak je překrásná a použitelná. V obalu se zdá být šíleně výrazná, ale při líčení je dokonalá a krásná. Tolik superlativů v jednom odstavci, haha. Omlouvám se, nemohla jsem si pomoct. Pokud vás zajímá více informací o této limitce, 100% koukněte sem k Lindě - napsala o ní článek a natočila i vyčerpávající video!
  • Rimmel Wake me up makeup - Můj nejoblíbenější drogérkový makeup, ke kterému se každé léto pravidelně vracím. Stojí kolem dvou stovek, hezky sjednotí a nádherně pleť rozjasní. Letos si ho pořídím určitě zas.
  • Knížky o Londýně - Jsem do Londýna zamilovaná. Chci o něm vědět všechno - jeho historii, informace o památkách a objevit i další kouzelné čtvrtě, jako bylo například Soho, které jsem si stihla projít křížem krážem. Doufám, že se do UK brzy vrátím! 
  • Balerínky/mokasíny do špičky - Každá z nás by měla jeden pár vlastnit! Opticky prodlouží nohy a vypadají neuvěřitelně elegantně. Proto jsou vhodné i ke společenskému outfitu. Působí žensky a nejlepší na nich je, že jsou pohodlné. Ideální obuv pro ty, co nevydrží dlouho v lodičkách! Objednala jsem si nedávno tyhle z Answear.cz, ale bohužel mě tlačí na nártu, tak je musím vrátit a hledat dál.
  • Prstýnek od Antipearle - Antipearle je česká značka, kterou jsme objevila teprve nedávno. Tyto šperky jsou inspirovány podmořským světem a jsou vyráběny z ušlechtilých kovů a pravých perel. Sním o jejich prstýnku ze stříbra, pozlaceného růžovým zlatem s bílou sladkovodní perlou. Zaujala mě kombinace stříbrné a zlaté, která se bude hodit ke všemu.
  • Benefit Do the hoola kit - Vy víte, že Hoola je mým nejoblíbenějším bronzerem. Doporučovala jsem ho tu již mnohokrát. A teď si představte, že Benefit k nám v červnu přijde s tekutou verzí! A ještě k tomu v krásném setu, kde bude navíc i miniatura klasického Hoola, Hoola lesk, řasenka TAR a Bene balm! Už teď je ten set v mých myšlenkách můj! :) 
Toužíte po něčem, o čem jsem se dnes zmínila?
PS: Těšte se na spoustu článků!

39 komentářů:

  1. Ten Benefit set asi super nutně budu potřebovat ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. NARS Tinted moisturizer ti schvaluji! ♥
    Já ho přímo miluji :)

    OdpovědětVymazat
  3. s Nike botama souhlasim, klidne bych brala i New Balance nebo cerne converse, takovych bot neni nikdy dost :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  4. Teeda úplně si představuju ten pocit, když jsi zavřela to okno, šílený!:D Já jsem Naked 2 Basics měla a stíny byly moc fajn, ale hooooodně prášily a to se mi s tou originální Naked vůbec neděje, tak mě to dost štvalo a poslala jsem ji dál. :-P Jinak Nars TM vážně musíš mít ;) a ty balerínky do špíčky jsou nádherný, mám asi dvoje ještě z dob, kdy se to nosilo, tak je zase nahodím. :D Jee Londýn, zrovna předevčírem jsme pořídily s mamčou letenky na léto, tak už se strašně těším.;) Mii máš o něm vyhlídnuté nějaké konkrétní knížky? Máme doma sice nějakýho supr čupr průvodce, kterýho si tam mamča kupovala na podzim, ale pořídila bych ještě něco.;)
    Z.

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, ty klobouky a Hoola kit máme stejné, kloubouky mi docela sluší ale nejak nevím, kam je nosit, snad se k nim odohodlám. UD Naked2Basics mám doma a používám ji snad denně, fakt je to investice která se vyplatí a mužu ji směle doporučit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kloboučky vypadají super, taky jeden sháním, jednou jsem si jeden jenom zkusila a nevzala ho a od té doby nemužu narazit na takový :( Jinak i ta tvářenka je krásná :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. nad makeupom od rimmelu dlho rozmýšľam, takže ak je dobrý určite si ho kúpim a nejaký klobúk by sa tiež zišiel, len akosi nemôžem nájsť ten správny pre mňa :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Přemýšlím nad černým kloboukem, kdyby jste o nějakém hezkém za příznivou cenu, tak napište :). Ty antipearle mě zaujaly, určitě si o tom přečtu víc. Já momentálně se zamilovala do této kabelky https://www.vivantis.cz/elegantni-crossbody-kabelka-presley-top-zip-cross-body-cerna.html <3.

    OdpovědětVymazat
  9. Naked bych taky chtěla vyzkoušet a kloboučky mám taky na léto vyhlédnuté, pěkný článek. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, Miuš <3 Krásný článek, jsem opravdu neuvěřitelně nadšená z toho, že budeš psát častěji. Tvé články jsou vždy velmi inspirativní, dobře napsané a především velice užitečné, ještě se mi nestalo, že by mě něco, co "doporučuješ" zklamalo a za to ti moc děkuji. <3 Z tvého wishlistu mě nejvíce zaujaly ty boty se špičatou špičkou. Souhlasím s tebou, jsou nepostradatelné. :) ...Jen, mohla bych se prosím zeptat proč sis "uzamkla" instagram? Já osobně ho nemám, takže tě teď nemůžu "sledovat", a to je mi moc líto, protože tvé fotky jsou vždycky úžasné. :) Myslím, že to tak mám i více tvých čtenářek (i když chápu, že dnes má ig už asi každý), mohla bys ho prosím zas "odemknout"? Děkuji. <3
    Přeji hezký zbytek dne :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho taky ještě nemáááám! :D :-)

      Vymazat
    2. Tak aspoň nejsem sama. :D :)

      Vymazat
    3. Holky, už ho mám veřejný. Chtěla jsem si jen něco potvrdit. ;-) Děkuji, že mě sledujete! :-*

      Vymazat
  11. Klobouk se mi jako módní doplňek líbí čím dál tím víc:) Přijde mi opravdu originální:) Taky mě zaujaly botky a knížky o Londýně:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Já toužím po parfému od Guess Dare, pak po jednom křiváku se zlatýma zipama z NY :)

    OdpovědětVymazat
  13. Pekný wishlist :) Roshe Runy by som chcela aj ja a naked 2 by ma tiež potešila ♥
    LifeAsIva

    OdpovědětVymazat
  14. Moc krásné věci, hodně se mi líbí ty balerínky do špičky, ta bych si taky ráda pořídila :)

    My Skincare Routine + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  15. Makeup od rimmelu zrovna tento bych take rada vyzkousela. Balerinky do spicky by se mi take libili.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  16. Klobouk hledám taky, vypadají vážně stylově! Jinak Linda mě taky dost navnadila si pořídit tento tonovací krém od Narsu, tak jsem si vyžádala vzoreček a bohužel mně příliš nevyhovuje :( .. Šlo dost poznat, že na sobě nějaký makeup mám a po několika hodinách mi začal dělat hodně vyditelné "mapy" a tak divně se rozpíjel.. A taky mi dost vadila jeho vůně.. Jinak roshe run si plánuji taky koupit .:)

    OdpovědětVymazat
  17. Doufám, že nejen článků, ale taky spoustu fotek Mio:)

    OdpovědětVymazat
  18. Super! Klobouček... ten už dlouho sháním :) dávám +1! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Líbilo by se mi všechno, skvělý výběr! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Musím uznat, že klobouk je poslední dobou také mým oblíbeným doplňkem....

    OdpovědětVymazat
  21. Skvelý wishlist, po Nike Roshe run pozerám už dávnejšie, no stále nejako váham... :-).
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  22. Jo jo nars mi také leží v žaludku .. ehm v přáních. :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Mě bohužel Nars Tinted Moisturiser zklamal. Možná to bude tím, že mám spíše mastnější pleť a bohužel mi vůbec nesedl. Ale po Naked Basics také pokukuji. :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Krásný wishlist :) Já si taky pomalu sepisuji, co potřebuji a tak :D Je to skvělý způsob jak se vyhnout nákupům něčeho, co nepotřebuji :)

    OdpovědětVymazat
  25. Mám stejný prstýnek od antipearle, jen ve verzi zlatá s bílou berlou a je nádherný! doporučuji zainvestovat :)

    OdpovědětVymazat
  26. Vybrala som si tu aj svoje vysnívané kúsky - klobúky a balerínky so špičkou. Klobúky milujem, hoci sa mi nehodia :((( Škoda. No to ma neodradí ich nosiť! Balerínky so špičkou som si nedávno kúpila, v Tescu, a neviem sa na ne vynadívať! Nie sú to klasické balerínky, moje majú len špičku a pätu (a podrážku), vyzerajú elegantne a sú fakt pohodlné.

    OdpovědětVymazat
  27. Vím, že to sem nepatří, ale ráda jsem sledovala tvůj instagram. Nechces ho dát opět jako veřejný? Myslím, že je to pro neuživatele instagramu nevýhoda :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím, taky nemám instagram a mrzí mě, že už tě nemůžu sledovat :(

      Vymazat
  28. Za Tinted Moisturizer bych dala ruku do ohně, stejně jako za Wake Me Up!! Outter Limits jsem si společně s jedním z lesků z této kolekce pořídila taky a jsem maximálně spokojená, i přes prašnost stínů. Těším se na článek! :)
    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
  29. Super kúsky. Väčšina vecí je aj na mojom "skromnom" wishliste :))

    *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  30. Rosheruny mám v černé a jsou opravdu super. :-) Clovek si aspon nekazi nohy a vypada stylove. Na takove pochuzky po meste znacka ideal. :-) Ale kdyz sem si je v obchode kupovala, tak mi prodavac rika: tak co, chystate se behat, ze? :D Kdyz sem mu rekla, ze je mam normalne do mesta, zatvaril se divne. Zkratka jde poznat, ze jsme ovlivnene blogovym svetem. :D :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Ten makeup od rimmelu je skvělej ,jeden čas jsem nepoužívala žádnej jinej:-)

    OdpovědětVymazat
  32. Mio, skvělé klobouky má Tonak, mám jich od nich několik a jsou krásné a kvalitní, každý mi je chválí. Tak mrkni :).

    OdpovědětVymazat
  33. Paletku Naked musím mít taky :-) <3

    OdpovědětVymazat
  34. Naked basics 2 je skvělá, Naked 2 bomba!!:)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡