Urban Decay: beauty with an edge

Krásnou velikonoční neděli Vám přeji! Uf, za posledních pár dní jsem toho zažila tolik, že jsem se pomalu ani nemohla rozhodnout, o čem napsat dřív, ale nakonec vyhrál UD event, který Vás asi stejně zajímá nejvíce. Už když mi na tuto akci přišla pozvánka, nemohla jsem se dočkat. A ještě víc jsem se těšila, když jsme s holkami (Lindou a Leni) zjistily, že jsme pozvané všechny, a tak jsme si vše mohly naplánovat a šly jsme na party spolu. 
Akce se konala ve Fusion hotelu, v jejich 360° Lounge baru, který má obrovské a překrásné prostory, majestátní strop a bar se i s hosty pomaličku skutečně celý otáčí. Dresscode byl party black or purple, což bylo pro ně trošičku složitější, jelikož fialovou barvu vůbec nenosím, ale nakonec jsem to vymyslela tak, že jsem šla v party black a outfit doplnila fialovou manikúrou. Celý sál byl nádherně vydekorován. Zaujaly mě hlavně nádherné květiny, které byly všude, kam jsem se podívala.
Kromě květin nechybělo nespočet Urbay Decay produktů, které jsme si mohly kompletně vyzkoušet.
Mimo jiných, se kterými jsem si popovídala, jsem večer strávila s L. a L., se Zuzkou, Terkou a Nikol.
S Leni a Nikol jsme si od milé UD vizážistky nechaly předvést moon dusty a Flushed paletku. 
Dívejte, co všechno ukrývá kufřík UD vizážisty za poklady.
 S L. a L. jsme si následující den zašly na snídani do Café Pavlač a zrekapitulovaly jsme si včerejší večer.
Při odchodu jsem dostala nějaké miniaturky a dárečky. Kosmetická taška je naprosto super a už se nemůžu dočkat, až vyzkouším řasenku. Na akci jsem si zamilovala korektor, který si určitě pořídím. A líbí se mi i Flushed paletky, Naked 3, Naked basics 2 a Naked on the run. Oops. :-)
S holkama Blogeskama je vždycky sranda.
Kompletní Urban Decay kosmetiku seženeme od příštího čtvrtka (9.4.2015) v Sephoře v OC Palladium, a později se objeví v dalších třech Sephorách v Praze. Nabídka by měla být kompletní, tedy veškerý sortiment, a to za evropské ceny (tedy americké plus dphčko), což se mi zdá vážně super. UD zatím nebude v jiných Sephorách, protože značka si chce ověřit, jaký o ní u nás v ČR bude zájem a hlavně - v ostatních Sephorách na stojany zatím bohužel není místo. Já osobně doufám, že bude UD u nás tak oblíbený, že budeme mít v budoucnu i butik, protože značka je superkvalitní, za přijatelné ceny (v poměru kvalita/cena téměř bezkonkurenční) a navíc je cruelty-free, tedy žádné testy na zvířatech, podporuje PETA a další podobně smýšlející organizace, což si myslím, že hodně lidí ocení.

Jak se líbí značka Vám? Toužíte po něčem?

35 komentářů:

  1. Super fotky, akce musela být perfektní!!:)
    Já se těším, až bude UD v Sephoře, doufám, že se dostane i do Plzně:))

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ty si článek asi moc nečetla :)

      Vymazat
  2. mio super článek! :) mrzí mě že ud se nedostane všude po čr ale furt lepší než nic. už mam dva důvody si udělat výlet - lush a urban decay. krásně napsáno a hezký fotky. jak kdybych tam byla s tebou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už se na UD strašně těším, taky věřím, že u nás bude hodně oblíbená.:)
    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to na neskutečně super akci! Jen k té Nikol..mám s ní naprosto opačnou zkušenost - arogantní kráva, která si myslí že je něco víc. Nika

    OdpovědětVymazat
  5. UD je pro me nej znacka kosmetiky uz spoustu let, co dodat, konecne nebudu muset objednavat ze zahranicnich eshopu, huraaa. Krasna akce, to je fakt splneny sen:)

    OdpovědětVymazat
  6. Bezvadný, miluji tyhle reporty z akcí a hlavně u tebe! Od UD mam zatím jen naked2basics ale moc mě zajímá naked flushed, tužky na oči, další stíny a all nighter a doufám že se co nejdřív dostanu do Prahy abych si mohla vše prohlédnout a ozkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super fotky a musela to být skvělá párty :). Už podle fotek jde vidět, že měli všechno do detailu promyšlené! Já si chci koupit Naked Basics 2, tak snad bude :). Hodně mě ale láká i korektor a makeup!

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek :). Vypadá to, že sis to užila. UD má super produkty, ale ty ceny... některé výrobky za to ale určitě stojí.

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Též mne zajímá jak se UD v česku ( spíš v Praze :D) chytne - což asi ano + navíc turisti v Praze to určitě zachrání :D Vidina vlastního butiku by byla opravdu cherry on the top :) Uvídíme

    http://www.lennymali.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Podle fotek to musela být skvělá akce :) Od UD nic nemám, takže se určitě vypravím na obhlídku. Ale určitě počkám, že se situace trochu uklidní a nebudu se muset prát o produkty s dalšími slečnami :D Nejvíc mě lákají paletky :) Jsem si docela jistá, že tahle značka se u nás chytne :)

    OdpovědětVymazat
  11. bol tam nejaky dresscode? alebo preco su vsetky baby v ciernej? :(

    OdpovědětVymazat
  12. Od UD jsem měla paletku Vice 3 a za mě katastrofa. Mám raději Too Faced:-).

    OdpovědětVymazat
  13. Poptávala jsem se s Sephoře na Zličíně, v jakém rozsahu bude UD uvedeno a obsluha řekla, že sami vůbec nevědí. Čili tady na blogu se dozvím více, než v prodejně:-)
    Nakonec mi dali letáček s informací, že v určené dny bude dávám k nákupům nad 1400 Kč jako dárek mini-rtěnka. Na Zličíne to bude až 17. 4. 11:00-21:00. V Palladiu už 10.-11.4. 11:00-21:00. A zřejmě i 9.4. při oficiálním představení.

    www.yirina.net

    OdpovědětVymazat
  14. Těším se jak malá. Pokud opravdu bude dlouhodobě cena stejná jako kdekoliv jinde po Evropě, tak to bude bomba. Od UD mám paletku Electric a jsem vážně nadšená. Jestli někdo umí peckový stíny, tak je to právě Urban Decay. Trošku přemýšlím i o některé z tužek 24/7 pro porovnání s Etude House Play 101 Pencil. Ty mají totiž taky poměrně velkou barevnou škálu a drží jak helvétská víra (občas je dokonce problém je odlíčit), jedinné co mi na nich trochu vadí, je přílišná měkkost. Tak třeba by v tomhle UD mohlo být lepší. Pokukuju po tyrkysové, na léto bude skvělá jako druhá linka nad klasickou černou (občas i pod oko když mám šílenou náladu).

    http://roztomilosti.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý článek Mii, hlavně fotky se Ti moc povedly! <3 A řasenka mě dostala hned na poprvé, je vážně skvělá!;)
    Z.

    OdpovědětVymazat
  16. Skvely clanek, rada bych od teto znacky neco vyzkousela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Je, tak to musela byt super akce :-) A je vazne super, ze UD netestuje na zviratech :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj díly za článek o teto akci, nemohla jsem se tam dostat s tak jsem rada ze jsem si o tom přečetla alespoň touto formou . Tahle kosmetika se mi zalobila. Viděla jsem ji u petrylovelyhair na blogu jako recenzi a ta jejich paletka stínu je proste bomba ! Takže až budou v Sephore, tak se tam jdu hned podívat !!!!preji ti krásné ( blogerske) pondělí !!

    OdpovědětVymazat
  19. Super článek a jsem strašně ráda, že jsem mohla být součástí celé akce. Musela jsem se smát, jak každá jsme se zamilovala do nějakého produktu a to se vyplatí! :D Jsem zvědavá, jak bude vypadat celý stojan a určitě až budu v Praze, tak ho půjdu okouknout a doufám, že i s tebou :).

    OdpovědětVymazat
  20. Podľa fotiek ste sa všetky dobre bavili ! A to kvetinové aranžmá vyzerá skvele.
    Teším sa na ďalšie Tvoje články k tejto kozmetike. Bohužiaľ, na SK určite nehrozí.

    OdpovědětVymazat
  21. Super fotky:-)
    http://romanacserhelyi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  22. chci jít do Palladia a tam bejt půl dne a swatchovat a swatchovat... mám z toho neskutečnou radost, vždycky jsem objednávala po netu, ale nejlepší je si to pořádně osahat

    OdpovědětVymazat
  23. mě se tahle značka líbi až moc je skvěla

    OdpovědětVymazat
  24. akce vypada skvele:) a to jidlo hmm xx

    OdpovědětVymazat
  25. Tak to abych letěla hned do Paládka pro NAKED paletku! :)

    OdpovědětVymazat
  26. ani nee :-)) není nad ysl,dior,chanel....

    OdpovědětVymazat
  27. Super fotky, jelikož bydlím kousek od Ostravy, takže v Praze nejsem vůbec často, ale při nejbližším výletu udělám nálet na Naked paletku, po které už toužím strašně dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  28. Super článek a super akce! Mám radost, že je Urban Decay konečně v ČR a moc se těším, až si od nich něco pořídím :)

    Jak šetří shopaholici :)

    OdpovědětVymazat
  29. Wow, tak to musela být naprosto skvělá akce a vůbec nezatajíme to, že teda mega závidíme!! :D
    Je super, že jsi nás "vzala sebou", vypadá to ,že jste si užily skvělý večer :-) My jsme se zamilovaly právě do řasenky PERVERSION, takže si ji v brzké době plánujeme koupit! :-)

    NARA (NAtálie a kláRA) blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Wow, taky bych to chtěla všechno vidět takhle pohromadě a moct si to i vyzkoušet..a krom toho to jídlo :D

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  31. Nádhera, co víc říct :) štve mě, že UD bude jen v Praze. Zájem určitě bude, podle mě jsou zde už dlouhou dobu značky, které jsou oblíbené méně (ale je to jen můj názor) a pořád tady jsou.. a místo na ně je.

    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  32. Kdyby to nebylo v mé "nemilované" Sephoře, tak bych se tetelila radostí, takhle si rychle koupím Naked basic a uteču. :/ :D

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡