My kind of day: friends, shopping & foodporn

Přeji Vám všem překrásnou slunečnou středu! Dnes je u nás nádherně. Aprílové počasí bych spíše tipla na včerejšek. Ten se totiž počasím moc nevyvedl. Ráno mě zastihla sněhová vánice, později liják a v podvečer vichřice. Co víc si přát. :-D Ale jinak, byl včerejšek ve všem ostatním super. Strávila jsem den s Leni a Lindou, a já Vám včera na ig slíbila, že vše zdokumentuji, a tak jsem tu s dnešním, poměrně delším, článkem. Tak přeji fajn počtení!
S holkami jsme se sešly v 10 hodin na Náměstí Republiky a zašly si na snídani do kavárny Creperie, kde jsme si daly samé dobroty a naplánovaly si den. Leni si dala jogurt s ovocem a muslli, Linda bagel se šunkou a já toasty s tuňákem a domácí malinovou limonádu. Všechno bylo moc dobré, milá obsluha, líbilo se nám i prostředí, a tak jsem si jistá, že se na toto místo zas brzy vrátím.
 Zkoumáme můj nový olejíček na rty od YSL.
Po snídani jsme se rozhodly opustit přeplněné Palladium a odebraly se na Chodov. Linda vyřizovala telefonát a my jsme s Léňou hned při vstupu do OC objevily, že zde prodávají hodinky Daniel Wellington, a tak jsme si je všechny důkladně prohlédly. Vím, že má teď tyto hodinky téměř každý, kdo se nějak zajímá o módu a prezentuje se na sociálních sítích, ale značka DW je skutečně skvělá. Já mám dvoje a jsem do těchto hodinek naprosto zamilovaná. Mimochodem na Chodově je mají cca o tisícovku levnější, než na oficiálních stránkách a výběr je zde slušný! ;-) 
Linda si zkoušela své oblíbené Roshe run od Nike. Vlastní je už v černé a nemůže si je vynachválit, a tak touží i po těchto bílých. Já jsem si zas v Bershce zkoušela super top, ale bohužel mi nějak neseděl a na postavě už nevypadal tak pěkně, jako na ramínku.
Na oběd jsme si zašly do UGO salaterie, která je asi mým nejoblíbenějším rychlým občerstvením vůbec.
Dala jsem si kedlubnovou polévku (lepší jsem nejedla) a salát s lososem a rozmarýnem. Léňa to samé a Linda vsadila na starou dobrou klasiku - farmářský s grilovaným kuřetem a kukuřicí. Vše bylo naprosto vynikající. 
Holky odpočívají po vydatném obědě.
A já musela zajít do obchodu Adidas NEO. Viděla jsem totiž nedávno na jejich facebooku jejich novou kolekci Selena Gomez, která se mě moc zaujala nejen krásnou Selenou, ale i stylem. Líbí se mi snad všechno. Zkoušela jsem si legíny a tílko a koupila jsem si zatím jen tílko, ale pro legíny se možná ještě vrátím. Líbí se mi, že je Neo za super ceny a většina věcí je vhodná k nošení běžně ven, ale i na sport.
Unavené z obchodů jsme se s holkami přesunuly do PAULa, kde jsme si daly jejich skvělé dezerty.
Makronky nesmí nikdy chybět a teď dvojnásob - zkouším štěstí vyhrát jednu ze 7 Longchamp kabelek.
Nezapomněly jsme ani na M&S, kde jsme si koupily jejich nejlepší osvěžující nápoje.
Kolem páté jsme se rozloučily s Lindou, která jela domů a s Leni jsme se společně vydaly na večer s naší oblíbenou značkou Alpro, kam jsme byly pozvány. Akce se konala v Cocina Rivero a čekalo nás opravdu mnoho zábavy. Po uvítání jsme totiž dostaly zástěry a šly vařit! Při vaření s použitím výrobků Alpro na nás dohlížel skvělý český kuchař Jan Souček a bezvadný Alpro tým, včetně profi food fotografa, který nám poradil skvělé tipy a triky. S Léňou jsme si večer moc užily. Bylo to originální, zábavné, dobře jsme se najedly a já osobně jsem poznala zas něco nového, protože většinou navštěvuji spíše jen fashion/beauty tiskovky. Já značce Alpro touto zmínkou děkuji za pozvání. To se jim vážně povedlo. Těším se na případné další setkání a nemůžu se dočkat, až si doma s pomocí Alpro dárečků, které jsem dostala, něco dobrého uvařím.
Doufám, že Vás dnešní článek plný dobrého jídla bavil a já Vám přeji hezký zbytek dne!
Budu se těšit na komentáře. - M.

35 komentářů:

  1. jak se, prosím, jmenoval obchod ve kterém mají hodinky DW? děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky a super článek, musely jste si užít opravdu skvělý den ;)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  3. To musel být opravdu parádní den, všem vám to na fotkách moc sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda můžu říct, že jsem moc ráda, že u nás v Plzni Paula nemáme:D Posledně, když jsem byla v Praze, jsem se tam zastavila na velkou makronku a už to nikdy neudělám. Chuťově byla sice dobrá, ale tak příšerně přeslazená, že se mi začala motat hlava a celkově mi nebylo vůbec dobře. Tahle kocovina z jídla mě přešla až za 2 dny!! :D Ale je fakt, že ty koláče vypadají lákavě;) A to tílko Ti moc sluší, máš super postavu :) Celkově mám tenhle typ článků moc ráda, takže jich určitě publikuj víc :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké fotky :) Taky bych takový den brala :) Nalákala jsi mě na tu salaterii, zrovna dnes jsem si ve fitku koupila ugovu šťávu a je super, takže saláty nemohou být špatné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Díky moc za tip na UGO salaterii! Netušila jsem, že jich je v Pze už tolik!!! Mám z toho velkou radost, nabídku mají úžasnou, nemůžu se dočkat, až tam vyrazím :-) Ještě jednou díky!!!

    OdpovědětVymazat
  7. To musek být fakt super den! :-) Moc Ti závidím to Alpro, miluju jejich výrobky ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Článek mě bavil moc! Jak je řeč o jídle a o nakupování, tak tomu nemůže být jinak! :D Muselo to být fajn :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to jste si včerejšek musely užít už od samého rána! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný fotky :) Můžu se zeptat čím fotíš? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Na jednu stranu jsem ráda, že nebydlím v Praze, kde je tolik lákadel. Peněženka by plakala a postava také :-D Musel to být parádní den a přeji ti víc takových :)

    OdpovědětVymazat
  12. super fotky a musely jste si to užít :)

    OdpovědětVymazat
  13. užasní článek hlavně že ste si to užily

    OdpovědětVymazat
  14. Úžasné fotky a určite ste spolu prežili skvelý deň. :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Toľko dobrého jedla a tie produkty Alpro-mňam <3

    vikibatalik.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Alpro miluju, hlavně ty dezerty, mňam :)

    OdpovědětVymazat
  17. No tak to musel byt opravdu boží den :)

    OdpovědětVymazat
  18. já jsme dneska měla příležitost ochutnat t vanilkové mléko a vubec mi to nechutnalo:(

    OdpovědětVymazat
  19. Tak to byl parádní den :) Moc pěkné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  20. Mńam, tomu se říká skutečné food porno! (: ♥

    xo www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat
  21. ta akce s Alpro vypadá fakt úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  22. moc hezký den jste měly! :) Úplně chápu Lindu s těmi Rosheruny, taky jedny vlastním a ráda bych si pořídila další! A Ugo mi dělá radost, jak se rozrůstá, ty jejich polívky zbožňuju.

    OdpovědětVymazat
  23. Tak to vyzerá na úžasný deň, normálne si ma inšpirovala a asi sa pokúsim aj ja taký zorganizovať s kamarátkami. Všetko to jedlo vyzerá super, až na tie Alpro výrobky, tie som už chutnala a nechutili mi absolútne.

    Blonďavá Potvora

    OdpovědětVymazat
  24. To musel být skvělý den, tolik dobrot! :) S Lenčou ti to moc sluší. A tílko je skvělé!

    OdpovědětVymazat
  25. koukám, že jste celý den strávily pojídáním dobrého jídla :D tak komu by se to nelíbylo že :)

    OdpovědětVymazat
  26. Je vidět, že jste si užili nádherný den, tiše závidím :)

    I jeden šperk dodá mnoho krásy ♥

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní03.04.15 0:21

    Někdy si říkám, když třeba koukám na Sex ve městě, že takovej svět ani není možný. Pak kouknu na tvůj blog a je možný :-D No závidím :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Teď si mi udělala vážně chutě. Všechno vypadá skvěle, moc vám to na fotkách sluší a akce s Alprem musela být skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  29. strašně mě mrzí, že u nás není Ugo salaterie :/ určitě jste si užily super den :)

    OdpovědětVymazat
  30. na ten top z bershky jsem taky koukala, vypadal hezky, ale je fakt, že ne všechno, co je hezké na ramínku, je hezké pak i na nás a obráceně :))

    OdpovědětVymazat
  31. to muselo byť super! všetky ste krásne ❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  32. škoda že ve svém okolí nemám takové kamarádky které by šli nakupovat a někam na jídlo atd :( :) ale jinak krásné fotky a musel to být super den

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡