L'Oréal Paris Sunkiss jelly picnic party

Hezké úterý všem! Jsem tu s dalším fotoreportem, a to z nedělního eventu, pořádaném L'Oreálem. Akce se konala na Náplavce, konkrétně v areálu VK /veslařský klub/ Slavia Praha. Začátek byl ve 3 odpoledne a končilo se ve večerních hodinách. Jsem ráda, že jsem si udělala čas, protože se mi tu moc líbilo. 
Celý event se nesl v duchu beach/picnic party - voda, pláže, sluníčko, léto, drinky. Vše bylo krásně vydekorované. Moje estetické oko bylo potěšeno. No a k jaké příležitosti vůbec tahle akce byla? K uvedení nového produktu, kterým je Casting Sunkiss jelly - jemný průhledný gel, který postupně zesvětlí nebarvené vlasy na dlouhou dobu. Má jít o tzv. měsíc slunce v jediné tubě. Nedoporučuje se na barvené vlasy, ale pouze na přirozené (max.melírované). Efektu jsem si na modelce, které na akci produkt nanesli, moc nevšimla, ale stačí googlit a uvidíte víc. Jde o to, že aplikace je třeba několikrát opakovat, dokud nedosáhnete kýženého efektu. Sunkiss jelly je dostupný ve třech variantách (dle odstínu vlasů). Já jsem dostala dvojku, ale zatím jsem si netroufla výrobek testovat, a tak jsem tenhle úkol přenechala mé sestře. A tak časem určitě čekejte nějaký update nebo recenzi.
Na akci jsem strávila čas hlavně s Terezkou. Už jsme se párkrát potkaly a vážně si rozumíme. Je to moje nejoblíbenější česká youtuberka, a hlavně ta nejšikovnější a nejinteligentnější patnáctiletá holka, jakou znám. Taaakže doufám, že se všichni potkáme na čaji s Teri live!
 Linda, já, Teri, Zuzka

Pro ty, co by vás produkt zajímal - už pro něj můžete běžet do drogerie!
Pořizovací cena se pohybuje od 100 do 150 Kč za tubičku (dle drogerie) a vydrží vám na měsíc.

21 komentářů:

  1. Tenhle článek vidím asi popáté a pořád mě baví :) Kdyby to někoho zajímalo, tak Sunkiss jelly je teď ve slevě v Rossmanu za 109,- Kč :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že to není vhodné na barvené vlasy :( Už docela dlouho uvažuji, že bych vlasy trošku zesvětlila a tahle novinka by nemusela být špatná. :) Každopádně moc hezké fotky a hned jsem dostala na všechno to jídlo chuť. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prý může být na barvené vlasy, ne že by vůbec nesměla být, jen ten efekt nebude tak velký jako u vlasů nebarvených protože - upřímně - kolik z nás si nikdy nenabarvilo vlasy? ;)

      Vymazat
  3. Musela to byt povedena akce. :) a pripravek vypada zajimave.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky! Hlavně to musel být super den! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, výrobek jsem již zkoušela (zatím 3 aplikace, možná dám ještě jednou) a můžu doporučit ;-) zesvětlení spíš jemné, hodně postupné, žádný dramatický skok, takže se dá poměrně dobře postupně dosáhnout přesně toho zesvětlení, které člověk chce :-)

    OdpovědětVymazat
  6. pekné fotky, ten ovocný špízek vyzerá naozaj chutne! :D
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný fotky, Miuš! Hlavně to jídlo, to vypadá a zní naprosto báječně!

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky, muselato být prima akce :-)) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  9. jeee to musela být krásná akce :) s Teri vám to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. To jsou úžasný fotky a zase toliiik dobrého jídla a ta skvěle vypadajícího! :D♥

    OdpovědětVymazat
  11. Jídlo vypadá naprosto fantasticky :) A sluší Vám to

    OdpovědětVymazat
  12. Krásná PR akce! Opravdu vymakaný a koukám na příspěvek ke každé blogerce, protože ty detaily mě fakt baví...Podobný efekt vyšisování bych chtěla na léto, moje vlasy sice nejsou barvený chemicky, ale hennou, tak nevím, co by to udělalo... :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ja uz ho mela minuly rok ze zahranici a opravdu funguje!Poletim si to koupit znovu protoze vlasy dela nadherne, leskle a barva je fakt jak od slunicka.

    OdpovědětVymazat
  14. Mio, nadherne fotky! Barevne, vesele.. Uplne na me dychlo leto:-) produkt me Velmi zaujal, ale mam melirovane vlasy a nejsem si uplne jista finálním výsledkem.. "Zagooglim" a pak se rozhodnu. Jinak, nádherná fotka nábřeží, vyfotila si nas dum- bydlím naproti :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Opravdu krásné fotky plné barviček a dobrůtek :) A ty makronky <3

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Musela to být vážně super akce :) Už jsem se kochala fotkami u Zuzi. :)

    OdpovědětVymazat
  17. s tou akcí si opravdu vyhráli, také se mi to moc líbí :) Sunkiss Jelly mě docela zaujalo, protože jsem si vloni nechala hodně zkrátit vlasy a přišla jsem o ombré, nicméně stále mám chuť na nějaký barevný přechod ve vlasech. tohle by mohla být dobrá varianta :)

    OdpovědětVymazat
  18. Krásná akce a těch dobrot a ta skvělá společnost :) Tam by se mi taky líbilo :)

    New in: March 2015

    OdpovědětVymazat
  19. Super fotečky :)
    www.svetkossmetiky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡