Rose gold goodies

Čas na beauty pauzu, dámy! Musím Vám ukázat můj nejnovější kosmetický úlovek - luxury set profi kosmetických štětců značky Zoeva jménem Rose golden vol.2. Když vyšla Rose golden luxury sada v klasické černé, myslela jsem si, že už nic krásnějšího se snad vyrobit nedá, ale mýlila jsem se. Tohle je totiž jednoduše ten nejluxusnější luxus, jaký jsem kdy mezi štětci viděla. Kombinace pudrově růžové a růžového zlata je božská. A ty detaily! Štětce jsou precizně vyrobené. Štetiny mají tak jemné. Nejjemnější! Nechce se mi věřit poměru cena/kvalita. V M.A.C. bych za tu cenu pořídila 2-3 štětce. U Zoevy mám kvalitu, osm štětců, stojánek a nádherný obal na cesty.

Taštička, která k sadě patří je milým bonusem navíc. Samozřejmě je v rose gold, s logem a s ozdobou na zipu, která je vyryta i na rukojeti každého štětce. Pouzdro je uvnitř omyvatelné a ukrývá nápis COLOR. LOVE MAKEUP. Dovnitř se vedle štětců určitě vejde i něco navíc. Třeba další překrásné štětce, které Zoeva nabízí. :-)

A jelikož už mám štětce doma nějakou dobu, po nafocení jsem je poctivě používala, abych Vám mohla povědět i své zkušenosti s nimi. Sada obsahuje dohromady osm štětců, jak už jsem zmínila výše, a celý tento set stačí k celkovému nalíčení. Můj nejoblíbenější štětec je rozhodně 322 Brow line. Nikdy jsem neměla tak skvělý štětec na úpravu obočí. Jsem z něj vážně doslova nadšená. Ale i všechny ostatní štětce se mi výborně používají a žádný jiný štětec při líčení nepostrádám. Celou sadu jsem již také čistila a to nejen čističem, ale i klasicky poctivě ve vodě a jsou naprosto v pořádku - opět jako nové.

  • Zoeva 104 Buffer Face Brush
  • Zoeva 109 Luxe Face Paint
  • Zoeva 126 Luxe Cheek Finish
  • Zoeva 225 Smudger
  • Zoeva 228 Luxe Crease
  • Zoeva 234 Luxe Smoky Shader
  • Zoeva 317 Wing Liner
  • Zoeva 322 Brow Line
  • pouzdro Rose golden vol.2
  • stojan na štětce Rose golden vol.2
104/Buffer
109/Luxe face paint
126/Luxe cheek finish
226/Smudger
228/Luxe crease
234/Luxe smoky shader
317/Wing liner
322/Brown line

Pokud se chystáte ke koupi kvalitní sady štětců, určitě vybírejte na zoeva.cz. Myslím si, že za ty ceny u nás v ČR/SR více kvalitní štětce opravdu neseženeme. Jsem ráda, že jsem do sady investovala. Nelituji ani koruny a nemám k nim žádné výhrady. Jsou krásné, kvalitní a pro mě jednoduše dokonalé. Máte se značkou Zoeva už nějakou zkušenost? Chystám se si časem pořídit i nějakou paletku očních stínů, takže budu velmi ráda za vaše tipy a názory.

54 komentářů:

  1. Design je opravdu nadherny. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám jejich paletky Naturally yours a je božská ♥ ! Přemýšlím, jestli si taky pořídit tuto sadu nebo Pink elements classic set :). Prý by tam měl být o chlup lepší buffer a já hlavně kvůli bufferu a luxe face paintu sadu mooooc chci :).

    OdpovědětVymazat
  3. Štětce od Zoevy (většinu ) miluju, což mohu vzhledem ke třem sadám a x samostatným štětcům říct snad zodpovědně. A asi jsem osamocena v názoru na stíny. Z paletky Love is a story mám smíšené pocity. Rtěnky jsou průměr až podprůměr, ovšem v super obalu. Při poslední objednávce byl trochu problém v komunikaci eshopem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, moc ti děkuji za cenné rady! Pomohla jsi. Jsi zlatá.

      Vymazat
  4. Jsou nádherný :) já bych si je taky chtěla objednat, ale tuhle sadu uz nemají :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, taky jsem koukala. Tak budem doufam, ze jich naskladni dost.
      Mius fakt nadherny fotky. Jsi skvela.

      Vymazat
  5. Vypadaji opravdu nadherne :-)

    OdpovědětVymazat
  6. krásný jo, drahý jak blázen :-/

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto souhlasím, štětce Zoeva jsou perfektní! Nedám na ně dopustit...:)

    http://nicolsview.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Taky už je od pondělí testuji a musím říct, že jsem naprosto nadšená. Každý den si je užívám a nelituji jediné koruny. :)
    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. No je to nádhera Mio. Taky o ní dost uvažuju. Ty štětce prostě nemají chybu a cena je snesitelná...

    OdpovědětVymazat
  10. Sakra... říkala jsem si, že mi štětce ještě chvíli vydrží, ale když vidím tohle, tak jsem pěkně nalomená.

    OdpovědětVymazat
  11. Dokonalý!!!

    Domča - dblog.cz

    OdpovědětVymazat
  12. užásne ta kapsička k tomu je skvěla

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadají luxusně! Škoda, že už je nemají, mám je na svém wishlistu a budu doufat, že je ještě naskladní :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty jsou nádherné! <3

    http://misinkoutek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Mio, ty štětce jsou nádherné :O Růžové zlato mám na věcech ráda a barevná kombinace těchto štětců je opravdu rozkošná. Cena za kvalitu je podle mě taky hezká, a i kdybych se momentálně dokázala plácnout přes kapsu, tak bych je nejspíš neměla kam vystavit, protože na to nemám žádný prostor :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Na tuto sadu se rozhodne chystam! :-) tahle kombinace barvicek je uplne nejlepsi na svete a to pouzdro je strasne super, je dobre, ze je omyvatelne, protoze stetce umi nadelat v tasticce spoustu neporadku :-( asi bych nevyuzila uplne celou sadu, ale je rozhodne fotogenicka :-D :-)

    Http://thankgodiamwoman.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám neutrální paletku od Zoevy a miluju jí, kvalita stínu je úžasná, skvělá pigmentace a textura, myslím, že se vyrovná paletkám Naked. O štětcích budu uvažovat, vypadají krásně a kvalitně.

    OdpovědětVymazat
  18. Štětce vypadají nádherně...:)

    OdpovědětVymazat
  19. Jsou nádherný. Štětce i fotky :D Na štětcích si ale nijak neujíždím, takže pořizovat určitě nebudu (i když nikdy neříkej nikdy), ale kdyby ano, tohle jsou favorité! :)

    http://my-makeupstore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Já mám od Zoevy klasickou černou Luxe sadu a jsem se štětci moc spokojená. Zoeva není špatná investice, i když mamka nechápala, proč jsem si pořídila štětce za 2 300 :-).

    OdpovědětVymazat
  21. V únoru jsem komplet měnila štětce, tak mám od Zoevy 11 nových kousků - jednu sadu na tvář a zbytek na oči dovybrán po jednotlivých kusech. Nedodali jeden štětec a během dvou hodin vše dohledali a odnesli chybějící kus na poštu, takže po víkendu mi přišel můj chybějící krasavec. Jejich kosmetika mě neláká, ale ze štětců jsem nadšená. I přes časté čištění a praní nevypadl jediný chlup, vše je krásně hebké a každé líčení je pro mě rituál. Moje recenze snad příští týden :-))) pa

    OdpovědětVymazat
  22. Designově vypadají božsky :3
    :)

    OdpovědětVymazat
  23. Nevěřila bych, že někdy napíšu komentář ke štětcům na make up, ale stalo se.. :-D Vypadaj fakt krásně, ty barvy se mi líbí moc a tvoje fotky to umí prodat.
    Jestli budu někdy mít dostatečný skill v líčení, určitě se po nich budu poohlížet, zatím si ale vystačím se svým Hakuro. :-))

    OdpovědětVymazat
  24. heh to není možný zrovna dnes jsem po nich pokukovala na netu a pak si o nich přečtu tak pěkný článek... to e snad osud! :D

    OdpovědětVymazat
  25. krásne si to nafotila! štetce vyzerajú naozaj super no podľa mňa je cena príliš vysoká.. čomu celkom rozumiem keďže Zoeva sa väčšinou prezentuje skvelou kvalitou. no s make-upom sa tak často nehrám čiže by príliš veľké využitie ani nemali, potom by ma asi tá investícia trochu mrzela. pokúsim sa hľadať lacnejšie varianty, ktoré poslúžia takisto dobre :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  26. ahoj,můžeš mi změřit jak jsou dlouhé?mi připadají strašně krátké.díky

    OdpovědětVymazat
  27. Vypadají luxusně :) Ale ta cena.. :( Věřím ale, že to za to stojí.

    OdpovědětVymazat
  28. Krásné fotky i štětce :)
    http://svetkossmetiky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Musi teda rict, ze vypadaji skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Máš pravdu Mio, krásnější štětce jsem ještě nikdy nikde neviděla. Rozhodně plánuji jejich pořízení, jsou naprosto dokonalé :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  31. Miuš, tak to jsou nejkrásnější fotky a štětce ever. ♥

    OdpovědětVymazat
  32. Ty jsou! Štětce od Zoevy mám moc ráda a tyhle vypadají opravdu božsky. :)
    Hvězdné úlomky

    OdpovědětVymazat
  33. So Zoevou som veľmi spokojná, a tieto štetce vyzerajú fantastický. Krásne fotky ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
  34. Zatiaľ s touto značkou skúsenosti nemám, no už dlhšiu dobu uvažujem nad štetcami. Veľmi ma zaujala táto sada a asi si ju už konečne kúpim :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovědětVymazat
  35. Štětce od Zoevy zbožňuju! Mám klasický černostříbrný, který jsem kupovala jednotlivě, a pak sadu na oči Eye Definiton a jsem s nimi neskutečně spokojená. Mám je přes rok a několik měsíců a stále jsou jako nový!

    OdpovědětVymazat
  36. Tyhle Gold rose štětečky se fakt povedly ;) Mám sadu na oči a jsem spokojená, opravdu krásné štětce, funkční a cena za množství a kvalitu taky dobrá ;)
    Jsem sice zastáncem klasiky, co se štětců týče - černá se stříbrnou u mě vede, nejsem moc fanda barvy růžového zlata, ale tyhle štětce jsou fakt krásné a celkově povedené ;)
    Určitě časem ještě zvážím další nákup ;)

    OdpovědětVymazat
  37. Ja mam tu ciernozlatu verziu a skoro ma drblo ked som uvidela toto!!!

    OdpovědětVymazat
  38. holky,ty štětce měří kolem 14cm,není to málo?Jak se s nimi pracuje?

    OdpovědětVymazat
  39. vyzeraju perfektne, dakujem za tip :)

    GIVEAWAY!

    OdpovědětVymazat
  40. Vypadají úžasně! :) Krásnější štětce jsem vážně nikdy neviděla. :)
    http://elizabethrobin.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  41. Od Zoevy mám už dve sady štetcov (Bamboo a Luxury) a chystám sa aj na Rose Gold. Z ostatných výrobkov mám len paletku Mixed Metals, no poviem ti, je to kvalita nad kvalitu. Dokonalosť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. otázka je, jestli vůbec ještě naskladní!A kdy!Psala jsem jim,a ani se neobtěžovali odepsat :-(

      Vymazat
  42. Ahoj Mio,jen malý detail,štetec číslo 225 neexistuje,přepsala jsi se v článku,má to být č. 226 SMUDGER.Já jsem to pořád hledala na Zoevě,si říkám jsem slepá nebo co :-)a pak jsem to zjistila.Chtěla jsem se zeptat,jestli máš v plánu koupit paletku stínů golden rose,nebo nějakou od nich tvářenku.

    OdpovědětVymazat
  43. u Zoevy se snad nedá šlápnout vedle :) ať už to jsou štětce nebo paletky. plánuji si pořídit nějakou sadu, ale je jich tolik, že se nemůžu rozhodnout :D tyhle jsou krásné, ale na mě už asi moc růžové, takže bych volila spíše ty rose-gold/black.

    OdpovědětVymazat
  44. Prosím o radu. Jaké 2 štětce byste doporučila pro začátečníka? Ktere jsou nezbytné? Myslím druh např. od této značky? Nechci hned kupovat celou sadu. Asi něco na nanášení tvarenky a makeupu. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  45. To je dokonalost a ty tvé krásné fotky!!! Nestačím zírat :O

    OdpovědětVymazat
  46. Mio,objednáno - obě sady,neodolala jsem :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Včera mi tento set přišel a i já, chlap, heterák, strojař a praktik, musím uznat, že vzhled, zpracování a detaily jsou opravdu nádherné. Už se těším, až je přítelkyně rozbalí k výročí >:-) muhahaha (toť ďábelský smích)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡