In love with these blogs (and bloggers)

Velmi ráda bych vám opět představila hrstku blogů, které mě naposledy zaujaly a aktuálně je čtu nejraději. Myslím si, že pokud čtete rádi Kissbook, budou vás bavit i mnou zmíněné blogy. Jde o dva beauty, jeden fashion a jeden lifestylový. Holky si rozhodně zaslouží mnohem více čtenářů a budu ráda, když nějaké získají i díky mému doporučení.

Hi Lychee je beauty blog mojí kamarádky Lindy. Linda studuje VŠ, je jí 21 let a má ráda kosmetiku. Známe se už léta, ale více jsme se poznaly až tehdy, kdy mě oslovila, zda bych s ní udělala beauty talk. Od té doby se pravidelně vídáme, chodíme spolu na tiskovky, ale i do kaváren a na asijské jídlo (které obě milujeme). Mimo to, že je Linda skvělá holka, má perfektní dvojjazyčný blog. Píše ho velmi kvalitně a stejně tak i fotky má super promyšlené. Líbí se mi, že "zná svou cenu", je svá a přesto, že je její blog vyloženě beauty, nezahlcuje nás čtenáře denně nudnými recenzemi, jako to dělají ostatní beauty blogerky, které mě právě díky tomu nebaví. Zachovává si svou stopu a styl. Je věrná značkám, které jí vyhovují. (Mimochodem, je expertkou na Nars, kdybyste cokoliv potřebovali.) Linda je zajímavá osobnost, a pokud máte rádi kvalitní kosmetiku a ztotožňujete se s heslem "nejsem tak bohatý, abych si kupoval laciné věci", Hi Lychee je blog, který si musíte přidat do oblíbených záložek. Je pro mě opravdu nej beauty blogem u nás v ČR.

Britka Claire se na svém blogu představuje jako "Savvy shopper, lipstick lover. Beauty obsessed, Topshop dressed. Tea drinker, deep thinker.", což jí naprosto dokonale vystihuje. Píše hlavně beauty články. Má krásné fotky a přehledný design blogu. Líbí se mi, že věnuje velkou pozornost péči a zdravému životnímu stylu. Navíc se líčí dost podobně jako já - má ráda přirozené líčení, takže se u ní často ráda inspiruji. A píše blog stejně dlouho, jako já. So, Happy 5th b-day to your blog Claire! :-)

Karolina je Polka a píše módní blog. Je neuvěřitelně krásná a hlavně je jedinečná. Specializuje se na kombinaci dražších kousků s oblečením, které objeví v secondhandu, což mě neskutečně baví. Obdivuji její nedbalý styl a vždy perfektní make-up. Kdybych nevěděla, že jde o Polku, tipla bych ji na Francouzsku. Navíc má opravdu nádherné fotky. Věřím, že pokud se rádi inspirujete módními blogy, tak vás Cajmel zaujme a budete se na něj vracet. Karolina, dziękuję za inspirację! Masz świetny blog i jesteś bardzo piękna dziewczyna. Trochu jsem oprášila své znalosti z polštiny. Nejsem si jistá, zda to mám úplně správně, ale snaha se musí cenit, hehe.

A moje zlatíčko na konec! Jeden z nejempatičtějších a nejšikovnějších lidí, co znám. Blogerka z blogu The salad by Leni je 24-letá slečna Lenka, která vedle blogování (a úžasného instagramování) studuje přírodovědeckou fakultu a trénuje krasobruslení. Lenku jsem poznala osobně díky instagramu a hlavně vlastně díky člověku, kterého jsem měla ráda a věřila mu, ale bohužel mě zklamal. Mrzí mě, že jsem dala na názor druhých, aniž bych Lenku sama poznala a opět jsem se spletla v lidech. Píšu to veřejně, protože je mi to dodnes líto. Ale naštěstí jsme si k sobě včas našly cestu a teď ji považuji za velmi blízkého přítele. A vedle toho, že je Léňa mou kamarádkou, má také bezva blog! Má krásné fotky, které fotí telefonem(!!!). Píše o tom, co má ráda a co ji baví. Například o krasobruslení, o svém stravování, o kosmetice a čas od času i přidá svůj outfit. Pokud Lenku ještě neznáte, určitě si jí zamilujete.



35 komentářů:

  1. Ani jeden z blogů neznám ale na Lindy blog hned mrknu, zaujal mne totiž nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  2. Leničku znám a za blog 'Hi Lychee' moc děkuji. Teď jej prohlížím a vypadá vážně skvěle. :) A to s tím odsuzováním bohužel dobře znám, ale už dlouho názory ostatních ignoruju a vytvářím si je sama... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Poslední blog mě zaujal nejvíc, Leni už má novou sledovatelku :) Líbila se mi i Cajmel, ale když jsem viděla ty fotky v moři, radši jsem stránku závistivě zavřela... ještě bych chytila depku z toho, že není léto :)) :D

    OdpovědětVymazat
  4. zboznuju te za toto. jsi super blogger a jeste podporis ostatni. je to hezke a i za toto te mam moc rada!

    OdpovědětVymazat
  5. Strašně super článek, moc hezky od srdce napsaný. Určitě kouknu na všechny. Postarala ses mi o zábavu na večer :D. Jsem nadšená!!

    OdpovědětVymazat
  6. Holky moc díky za Vaše super komentáře. Jsem ráda, že jste objevily novou inspiraci, protože té není nikdy dost. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Oba české blogy znám a taky je mám moc ráda :))) na zahraniční se ráda povídám, děkuji za tip!:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  8. Bohužel patřím mezi ty, které píší dlouhé a nudné recenze. :D Každopádně Lindy blog je z beauty blogů jeden z mých nej. Je opravdu znát, co do toho Linda dává! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Lindu si hned zařadím do Bloglovinu, na první rychloprojetí super! :-) A Léňu jsem prvně sledovala na IG, až později na blogu a u obojího vždycky kroutím hlavou, jak to ta holka stíhá :-D Jste obě moc milé a sympatické :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jsi nejhodnější! A děkuju všem slečnám za milé komentáře, jste nej <3

    OdpovědětVymazat
  11. Miuško, děkuju! Červenám se <3.

    OdpovědětVymazat
  12. A děkuju Vám všem! Tolik jste mě potěšily! :*

    OdpovědětVymazat
  13. Znám akorát blog Lenky :) takže díky za další tipy

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji za tip na fajn blogy, ani jeden jsem neznala a např. Léni a Lindy blogy jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní20.03.15 9:13

    Ty jo ta Lenka je bezvadna. Super. Diky mio! Krasobruslim uz od 4 a je mi 17. :-) Takze Lenku budu urcite sledovat. Linda s Claire asi nejsou moc pro me, protoze me moc cist o kosmetice nebavi. Nebo jo, inspiruju se rada, ale ne tak casto. A Cajmel hned zkouknu az se vratim ze skoly. :-) Great clanek!

    OdpovědětVymazat
  16. Linda je skvělá, strašně mě její blog baví :). Karolina je krásná a má skvělý styl. Lenku jsem sledovala na IG, ale časem mě začly iritovat ty ovesné kaše všude :D

    OdpovědětVymazat
  17. Díky za tipy, nejvíce mě zaujal blog Lindy a také Lenky. Jsou opravdu úžasné :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  18. Jen bych chtela podotknout, ze je zajimave sledovat vyvoj mezilidskych vztahu na instagramu. Urcite veci proste bijou do oci, pokud clovek neni vylozene idiot a sleduje takove ty provarenejsi IG profily ... :)

    OdpovědětVymazat
  19. veľmi pekné tipy! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Čtu především české blogy, takže Leničku i Lindu znám a čtu je pravidelně. Jsou obě super a určitě sledování jejich blogů doporučuji :) Zbytek neznám, ale určitě se mrknu :)

    Jak to voní u Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  21. Great post! Thank you for the mention x

    OdpovědětVymazat
  22. Alpro výzva! Miluji vše zdravé, sama jsem teď jednu výzvu začala, ať jsme hezké do plavek. Děkuji za tipy na čtení! :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Lenička je topka <3 škoda, že nepostuje více, ale chápu, že má hodně povinností a všeho :) a ostatní blogy ráda zkouknu ;) děkuji za tipy Mio!

    OdpovědětVymazat
  24. Jee Cajmel sleduju už léta :)

    OdpovědětVymazat
  25. Blog Hi Lychee znam, je moc fajn :-) Na ostatni se rada podivam :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Och, ty blogy vypadají skvěle! :3 ♥ Do dneška jsem neznala ani jeden, ode dneška jich znám čtyři další :3
    http://janetsonrisa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Cajmel má úžasný blog, jsem tam pečená vařená snad každý den.. polština mi v tom vůbec nepřekáží. Tuším že jsem na něj narazila někdy v říjnu právě přes Kissbook - to ještě v bočním menu byly vypsané i oblíbené blogy :D. Zbytek neznám, ale už od pohledu mě zaujala Linda a Clarie... určitě mrknu a prozkoumám i jejich blogy :) Inspirace totiž nikdy není dost :D

    OdpovědětVymazat
  28. Děkuji za super tipy, Leničku sleduju na IG a nějak jsem nepostřehla, že má i blog :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. poslední blog mě zaujal nejvíce :) přidávám do lišty a pak šup s ním do bloglovinu :)

    OdpovědětVymazat
  30. Třeba o tom prvním blogu jsem nikdy neslyšela, takže moc díky za tip Miuš :)

    OdpovědětVymazat
  31. Lindin blog naprosto miluju, protože má úplně jiný koncept než většina klasických českých beauty blogů a neskutečně mě to baví :)

    OdpovědětVymazat
  32. tyhle blogy vypadají fakt super díky za novou inspiraci na čtení :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡