BIODERMA weekend III.

Předevčírem jsem se bavila s Lou o víkendu s Biodermou a vzpomněla jsem si, že jsem ještě z této akce nepublikovala report. A tak jsem tu s ním. Upřímnost nadevše. Věřím, že Vás bude bavit. Přeji pěkné počtení!

Co? Víkend se značkou Bioderma.
Kde? Letos v resortu Maximus v Brně.
Kdo? České a slovenské blogerky + cz/sk zastoupení značky, kameramani, fotografové a několik hostů.
Proč? Dárek a poděkování blogerkám za další rok spolupráce se značkou Bioderma.
V první řadě bych ráda podotkla fakt, že si pozvání velmi vážím a vždy se na tuto akci těším. Letos se jelo znovu do Brna, jako loni. První ročník byl asi nejpovedenější, na čemž se s holkami shodneme. Druhý byl v Brně v resortu Svatá Kateřina, kde to bylo moc fajn, ale byly jsme zde už i se slovenskými blogerkami, a tak nás bylo už celkem moc. Nic proti holkám nemám, s některými z nich si ráda popovídám, ale třeba letos už to skoro ani nešlo. Bylo nás tolik, že mi akce připomínala tak trochu tábor nebo školu v přírodě. Takže jsem trávila čas hlavně s Nicole, se kterou jsem byla na pokoji, a s Beátkou. Lea letos bohužel nemohla. Byly jsme dost na skupinky, ale měla jsem alespoň díky Nicole možnost poznat Verču (Véčko) a Babo, které byly super a dost jsme se spolu na večerní pokojové party nasmály.
Resort byl nádherný. Moc se mi líbil pokoj, prostory resortu, samozřejmě lázně, ale i servis a výborné jídlo. V tomto ohledu nám vůbec nic nechybělo a moc jsem si to užívala.
Po příjezdu z Prahy do Brna jsme měli chvilku čas se pozdravit a vybalit si věci, a poté nás čekal výborný oběd.
Po obědě a desertu nás čekal přichystaný program - přednáška a diskuze s paní dermatoložkou a dozvěděli jsme se zajímavé informace z praxe i od pana magistra lékárníka (jak se Bioderma prodává, co doporučuje, apod.). Poté jsme si povídali hlavně o řadě Sensibio - mé nejoblíbenější, takže pro mě velké nadšení dozvědět se něco nového. Dokonce jsme si zahráli i hru, kde byl hlavní cenou víkendový pobyt v tomto resortu pro 2 osoby včetně wellness zdarma. Nic jsem nevyhrála, ale soutěž mě i tak bavila. :-D
Co však následovalo dál bylo pro mě zkouškou trpělivosti, kterou jsem tedy nezvládla - líčení a přednáška s vizážistkou Natálií Lackovičovou. Viděla jsem už líčit spoustu profesionálů od kterých jsem si vždy něco odnesla a byla jsem za tu zkušenost velmi ráda. Tohle byla sice také zkušenost, ale asi ta nejhorší, jakou jsem kdy získala. Víc oldschool makeup jsem viděla snad jen v knihách v kapitolách o historii makeupu. Nejdříve jsem každou chvíli žasla, chvílemi se dost nudila, ale některé pasáže přednášky (názorné ukázky kolik milimetrů mají mít smokey eyes, linky i obočí fixkou na tabuli) mě skoro zvedly ze židle. Asi dvakrát jsem se na něco zeptala, bylo mi sice odpovězeno, ale odpověď na otázku jsem vlastně nedostala. Nakonec jsem raději ke konci odešla na pokoj, protože sledovat dvouhodinové  (to fakt) líčení kouřových očí jsem prostě nezvládla. Ještě od žádného profesionála jsem při líčení neslyšela "tohle se musí", "tak to je", apod. V líčení prostě neexistují pravidla. Ale... prezentovat se stylem "odborník přes pernamentní makeup, vizážista celebrit, například Ivety Bartošové", a hlavně - při přednášce posílat své špinavé produkty, ať si je třicet lidí vyzkouší na ruku, prsty, apod. si myslím, že mluví samo za sebe. Mně to je líto, ale tohle se, tedy alespoň za mě, nepovedlo.
Děkujeme Danieli. :-)
Od Biodermy jsme dostaly jako dárek navíc i sportovní cestovní tašku a produkty z řady Sensibio.
Avšak lázně, to byl ráj! Překrásné wellness prostory, relaxační místnosti, výborné fresh džusy, milý personál, bazény, sauny, zážitkové sprchy,... tomu říkám odpočinek. Bioderma zvolila pro tuto akci opravdu krásné místo. Strávily jsme tam s Nicole a holkami zhruba dvě hodinky. Později jsme šly už na pokoj, abychom se stihly připravit na natáčení reklamy, večeři a mystery pink party.
Večeře byla v podobě rautu, takže jsem ochutnala trošku od všeho, co mě zaujalo.
Po večeři nás čekala pink party ve stylu Sensibio. Měli jsme po celý večer zarezervován bowling club sami pro sebe, což bylo naprosto super. Zahráli jsme si další hru - tentokrát kvíz o produkty Bioderma dle vlastního výběru. Poté jsme popíjeli a hráli bowling. Seznámila jsem se tu s holkami z CoolBrnoblogu. Jejich blog jsem do té doby neznala a holky byly moc fajn. Později večer jsme se s Nicole, Beátou, Babo a Verčou přesunuly k nám na pokoj, kde jsme si popíjely šampaňské a bavily se u vtipných videí na youtube.
Snídaně byla opět ve formě rautu. Chtěla jsem si dát něco zdravého, ale nakonec jsem se při pohled na tu spoustu dobrot neudržela, hah.
Po snídani jsme se už vydali domů. Já děkuji hlavně Nicole za skvělou společnost a přikládám k článku i její super video pro ještě větší představu, jak to na akci vypadalo. Já jsem si tyto dva dny užila a vy už vlastně od minulé neděle můžete soutěžit i o produkty Bioderma, které jsem věnovala do své giveaway.

34 komentářů:

  1. Ten resort vypadá opravdu nádherně <3 hned bych si tam jela odpočinout :))) škoda teda té přednášky, která zkazila celkový dojem :/
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. Paradni clanek. Zase se mi potvrdily hlavni duvody proc te mam rada. Umis rict nahlas, co se ti nelibi, ale umis i pochvalit. Palec nahoru.

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou nádherné!! Viděla jsem video od Nikči, musel to být skvělý víkend :-) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné Mio :-) to jste se teda měly :-)) Jinak, chápu, jaké to muselo být pro tebe ta "přednáška o líčení" když se takhle člověk o něco zajímá a do hloubky a pak mu nějaký "odborník" nutí něco co je uplně mimo tak je to smutné no :-)) Měla si ji posadit a odříkat to za ni :D :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Já asi nejvíc závidím to jíídlo. :D Parádní report, jste všechny holky hrozný kočky! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Super akce Mio, tiše závidím, je vidět, že jste se měli báječně. Mimochodem, ta vizážistka to je teda síla a hned se něco takového nevidí :D

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Report vypadá opravdu lákavě, fotky jsou úžasné:)
    Musela to být parádní akce!! :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Mio musím uznat, že děláš opravdu moc krásné fotky! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Rezort vyzerá naozaj krásne a celý víkend musel byť skvelý, určite si si ho všetky užili. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  10. Vy, blogerky, mate tak skvele akce! A co se mi libi je ta vysluzka, joo, kdybych ja dostala tolik veci od Biodermy. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Mii, parádní článek. Hrozně sis mě tím získala, že na všechno neříkáš jen ach, ach, ale dokážeš i objektivně kritizovat. Palec nahoru :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Asi trochu "slepičinec", ale to je taky jednou za čas potřeba:-)

    OdpovědětVymazat
  13. nuz...mne ta prednaska o liceni zase az taka strasna neprisla, aj ked je pravda, ze bola znacne dlha. jedina vec co mna prekvapila bol fakt, ze medzi odporucanymi liciacimi produktami, ktore kolovali boli glittre - podla obalu urcene na nechty, o ktorych som viac krat pocula, ze je nebezpecne ich davat na oci, ze mozu dokonca poskodit zrak pokial by sa dostali do oka. ze na tvar skratka mozu ist jedine glittre urcene na tvar. avsak mne sa osobne licenie pacilo a nepovazovala som ho za "old school". ja sama som bola pani lackovicovou raz nalicena a musim povedat, ze to bolo naozaj nadherne, jemne, nic preplacane a perfektne sa mi to hodilo. nemala som dojem, ze na mne chce vyskusat celu paletku ocnych tienov ako to u vizazistov byva niekedy zvykom.

    iste, porozpravat sa so vsetkymi blogerkami nedalo, avsak u niektorych bola ta snaha sa s ostatnymi spoznat o cosi vacsia ako u inych :) pre mna bolo velkou ctou sa spoznat s Lolou. Velmi mile, prijemne a sympaticke dievca :)

    Beauty by Bellatrix

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní27.03.15 1:02

    Mila Mia, citam ta velmi rada uz niekolko rokov. Ale musim priznat, ze dnes si ma trocha sklamala. Keby si sa trocha viac snazila ist do hlbky, mozno by si zistila, aku uzasnu pracu robi Natalia. Vies, co sa skryva za tebou tak ironicky uvedenym spojenim permanentny make-up? Natalia sa zameriava najma na vytvarovanie obocia zenam, ktore ho z roznych dovodov, napriklad veku atd, nemaju. Zeny, ktorym to ini vizazisti spackali. A ze to robi naozaj na urovni! Naozaj im navracia stratene sebavedomie v podobe znovunadobudnuteho prirodzeneho vzhladu. Okrem toho, licila na mnohych a mnohych prestiznych akciach, Miss a inych televiznych projektoch, napriklad aj teraz celebrity v show Tanec snov. Ak by bola az taka amaterka, nikto by nemal dovod znova ju oslovit. Pozri sa hoci len na jej fb stranku. Nataliu ja osobne nepoznam, ale takuto kritiku si naozaj nezasluzi. Akosi ti stupa slava do hlavy, na kolkych akciach si licila ty? Skoda... Neber to ako utok, ci urazku, o to mi naozaj neslo. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Andreo, máš pravdu, nic jsem si o Natalii nezjišťovala a to, cos zmínila o pernamentním makeupu jsem nevěděla, ale zas jsem věděla, že líčila různé shows apod. Nicméně já napsala jen svůj názor, který nezměním ani proto, že jsem vděčná, že jsem se na Biodermy akci již potřetí dostala, a ani z důvodu toho, že vše ostatní bylo super nebo že jsem dostala jako dárek produkty. Nevidím na tom nic špatného napsat, že se mi něco nelíbilo. Jsem svobodný člověk a v článku jsem dost věcí pochválila. A plusů rozhodně bylo víc, než mínusů.
      S tou slávou do hlavy jsi to doufám nemyslela vážně. Já se nepovažuji za žádného profíka. Neporovnovávala jsem vizážistku se mnou, ale s jinými profesionály, jejichž práci jsem sledovala a od kterých jsem se učila nebo byla nalíčena.

      Vymazat
    2. Na přednášce jsem sice nebyla, ale v jednom má Mia pravdu, v líčení neexistují přesně daná pravidla, a to jednoduše proto, že každý obličej je originál a unikát. Jasně i např. to obočí by mělo být od někud někam, tj začínat nad vnitřním koutkem a někde končit a mít určitou šířku. Jo teorie je to pěkná, ale něco jiného než praxe, protože pokud někomu vizážista udělá obočí nebo kouřovky přesně podle „předpisu“ a tomu dotyčnému to prostě nesluší, tak je někde chyba. Líčení je natolik individuální, že se v něm nedá řídit nějakými pravidly, musí se přizpůsobit modelu přímo na míru, a to myslím, chtěla říct i Mia.

      Vymazat
  15. Opet to musel byt super vikend. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. ja som bola na pozvanie Biodermy ešte minulý rok v októbri v resorte Maximus, ale vtedy organizovali víkend pre atopikov :) je tam krásne

    OdpovědětVymazat
  17. Resort vypadá nádherně a všechno to jídlo taky :) Ten relax bych si užila moc

    OdpovědětVymazat
  18. Wow, tvé články zbožńuju! :) vypadá to tam vážně krásně a je skvělé, kolik jste od Biodermy dostaly dárečků a pozorností :) Co se týče přednášky, naprosto s tebou souhlasím, že v líčení neexistují žádná pravidla, takže paní vizážistka asi moc profesionál nebyla, bohužel...

    www.lettertomywardrobe.blogspt.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona profesionál je, ale nutí lidem to, co jí vyhovuje, což se mi prostě nelíbí.

      Vymazat
  19. Wellness víkendy mám hrozně ráda, takovej relax :) Je super, že tě tam pozvali, taky bych hned jela. Jinak kosmetiku Bioderma mám ráda, používala jsem produkty řady senzibio. Momentálně od Biodermy nic nemám, ale možná si časem něco koupím. Pěkný článek ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Na víkendu s biodermou byla bývalá miss 2000 Salačová? našla jsem tento blog
    http://www.coolbrnoblog.cz/?p=10947
    Jinak vám to kočky slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  21. ten članek je užasní moc tit to tam sluší chci se zeptat jaka je ta voda od biodermu

    OdpovědětVymazat
  22. Vidím, že Bioderma prostě jede :D... jak o ní poslední dobou neustále ze všech stran slyším, začínám uvažovat o tom, že konkrétně tuhle odličovací sadu zkusím. Třeba mě to zbaví i mé never ending storry - oloupané kůže na nose :D

    OdpovědětVymazat
  23. Zbožňuju, jak dokumentuješ akce. Krásné fotky, mám pocit, jako bych tam byla s váma! ;)

    Krásný víkend!
    ♥ www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat
  24. Ahojda,

    resort je moc krásnej a jsem ráda, že jste si to užily!

    Vizážistka by mne osobně také štvala, makeup prostě nemá mantinely =o) a čím víc otevřené to je, tím lepší kreace může vzniknout (ale taky nemusí, ale zkusit se má všechno) halt makeup není matika :-D

    Už se moc těším se recenze...

    OdpovědětVymazat
  25. Krásné fotky :) Wellness víkendy mám hrozně ráda :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡