5th birthday giveaway

Je tomu přesně 5 let, kdy jsem si založila tento současný Kissbook (v minulosti jsem měla ještě jeden, o něco osobnější). První článek jsem sice publikovala až v srpnu, ale blog jsem si založila právě v této době, a to ke konci března. Mám obrovskou radost, že mě celé to tvoření stále baví, a hlavně, že to baví Vás. A tak jsem se rozhodla uspořádat větší soutěž, jako poděkování za to, že se sem vracíte, čtete Kissbook a komunikujete se mnou. Od ledna se snažím dát dohromady tři ceny, abych potěšila všechny z Vás - 4300 věrných čtenářů na blogu, 5000 fanoušků na facebooku a 15 700 (wow!) sledujících na mém instagramu, a proto jsem dárky rozdělila do tří cen, a tak můžete zkusit své štěstí hned natřikrát. Nebudu to už dále prodlužovat. Moc Vám děkuji.  Jste super! 

Co všechno můžete vyhrát?

Ebelin štětec na pudr, Ebelin štětec na stíny a linky, Ebelin makeup houbička, Bioderma micelární voda Sensibio H2O 250 ml, Bioderma odličovací mléko Sensibio Lait 250 ml, Bomb cosmetics Dark pleasures přírodní mýdlo, Bourjois rouge edition 12 hours odstíny 32 a 35, S-he stylezone smokey eyes pen v odstínu black, Helena Rubinstein Wanted gloss v odstínu 03 royal jelly top coat a parfém Marc Jacobs Daisy dream 30 ml.

Make up for ever Aqua matic oční stíny v tužce, S-he stylezone Smokey eyes pen v odstínu brown, Rimmel London lak Rita Ora 408 Peachella, Lush lip scrub na rty The kiss, Clinique Long lasting lesk na rty v odstínu 32 two to tango, Bioderma Atoderm Lait hydratační mléko 200 ml, Rimmel London Oh my gloss! v odstínu 110 Keep a secret, Alverde rtěnka v odstínu 020 Frozen coral, Ebelin štětec na oční stíny, Ebelin kabuki štětec a Ebelin houbičky na makeup.

Kissbook.cz
YSL lak na nehty v odstínu 31, Ebelin aplikátorky, Astor matte lip color butter v odstínu 023 Vivid divine, Sleek matte rtěnka v odstínu 782 Papaya punch, Rimmel London Oh my gloss! v odstínu 340 Captivate me, Bomb cosmetics Sugar lips přírodní balzám, Rimmel London Extra 3D Lash řasenka v odstínu 003 extreme black, L'Oréal Paris Skin perfection hydratační korekční péče 50 ml, Ebelin obal na štětce, L'Oréal Paris Casting créme gloss náhrdelník Celeste's heart, Ebelin štětec na makeup a concealer a Ebelin štětec na řasy a obočí.

Pravidla jsou velmi jednoduchá. Stačí napsat pod článek komentář, proč se na Kissbook vracíte - resp. co Vás tu baví ze všeho nejvíc, proč ho máte rádi. Ráda si takovou zpětnou vazbu přečtu. Stejná pravidla platí i pro facebook a instagram. Můžete se zúčastnit celkem třikrát, ale u každé ceny pouze jednou. Tady na blogu nebudu zveřejňovat anonymní komentáře (soutěž je jen pro pravidelné přihlášené čtenáře). Soutěž spouštím teď (22.3. ve 12 hod) a ukončuji ji příští neděli (29.3. o půlnoci) a 30.-31. vyhlásím tři vítěze (v tomto článku, na facebooku i na instagramu). Losovat budu randomově. Soutěž je pro všechny, co tento blog sledují, bez ohledu na to, zda bydlíte v Čechách, na Slovensku nebo v Austrálii. Máte na to týden čas, takže si všechno můžete promyslet.

Good luck!


Výsledky soutěže! Na blogu jsem randomově vybrala Lucii Hartmannovou, tady na fb Lucii Sendlerovou a na instagramu se poštěstilo @ lifebykristy! 
heart emoticon
Holky, moc Vám gratuluji. Těšte se na balíčky.

380 komentářů:

  1. Tvůj blog mě moc baví, protože je velmi kvalitní, máš krásný desing blogu i článků. Tvé články jsou kvalitní a přehledné. A fotky úplně úžasný! Líbí se mi, že řekneš svůj názor i když se ti třeba ten produkt nelíbí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Proč se k tobě ráda vracím? Protože každý tvůj článek má něco do sebe, má svůj (tvůj) osobitý styl a kouzlo a neskutečně mě baví fotky, protože jsou dokonalé! A jako celek je to potom jeden z mých nejoblíbenější a nejsledovanějších blogů na české blogosféře... We ♥ KISSBOOK!

    OdpovědětVymazat
  3. Kissbook je jeden z prvních blogů, který sleduji a miluju ho především kuli originalitě, krásnému designu, přehlednosti a zajímavosti článků ♥ Moc se mi líbí tvůj styl a uctívám zě za kvalitu fotek =D A nejvíce mám asi ráda kosmetické články a random posty =)

    OdpovědětVymazat
  4. Proč se vracím je jednoduché - mám stejnou zálibu v Benefití kosmetice jako Ty :) A to, řekněme si to upřímně, lidi vážně sbližuje :) Přeji dalších úspěšných pět let, ale to minimálně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Protože se na tvém blogu vždycky dozvím něco zajímavého, líbí se mi design, fotky a styl tvého psaní!

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji ke krásným pěti letem stráveným zde na blogu :-)! Důvod proč se na Kissbook s oblibou vracím je naprosto jednoduchý, je to taková má srdcovka. Upřímně řečeno, právě tvůj blog byl jedním z prvních, na který jsem vůbec narazila. Bez pochyby byl však prvním, který jsem pročetla od začátku až do konce a především byl pro mě obrovskou inspirací, jak ze stránky líčení, kosmetiky, lifestylu atd,. V podstatě mě přesvědčil vyzkoušet blogování samotné a světe div se, dnes to budou již 2 roky, co ke mně tahle aktivita neodmyslitelně patří, takže to já děkuji ♥!

    OdpovědětVymazat
  7. Mia, kissbook je moja virtuálna kamarátka. Je to môj čas, kedy pre mňa káva s Tvojím blogom znamená najlepší relax. Kissbook je aj moja útecha, keď mi niekedy nič nevychádza, mám zlý deň, vždy sa už teším ako si znova niečo prečítam a na všetko okolo seba zabudnem, na moju prácu (inak je to kozmetický priemysel :-D), na povinnosti, na každodenné stresy,... Ďakujem, že toto pre mňa robíš <3

    OdpovědětVymazat
  8. Protože mě baví číst si o tvém životě a zážitcích a samozřejmě recenze :) Hodněkrát mě navnadily ke koupi určitých produktů :) A taky proto, že se mi libi tvoje OOTD :)

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduju tě na všech třech "platformách". Zbožňuju hlavně tvé fotky, zvlášť instagram je tedy můj oblíbený :) také se mi moc líbí tvůj pozitivní přístup! Jen tak dál a moc gratuluju!!

    OdpovědětVymazat
  10. Ráda se sem vracím, protože krom super triku, nápadu a inspirace, se mi velmi libi celý vzhled blogu a krásně nafocené fotky:-) Všechno nejlepší k půlkulatinám:-)
    ps: zapoměla jsem email: dendvo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ráda se k tobě vracím protože si pro me velkou inspirací, ráda koukám na tvé outfity a recenze na produkty :) Kissbook ctu už od jeho začátku a stále mě baví ! :) <3

    OdpovědětVymazat
  12. Kissbook je jeden z mých nejoblíbenějších blogů :). Líbí se mi jeho obrovská rozmanitost, překrásné fotky a všechna Benefit kosmetika! Prosím, pokračuj :). Vracím se sem velmi, velmi ráda ♥.

    OdpovědětVymazat
  13. Kissbook mě baví číst protože jsou tady články o kosmetice i módě, kvalitní fotky a nejvíc mě baví nakupovací články ! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Miuško, sleduji tě už pěkně dlouho a musím říci že se čím dál tím víc tvůj blog zlepšuje a já se na něj stále ráda vracím. V dnešní uspěchané době není moc času a tak spíše sleduji blogerky, které točí videa na Youtube a já tak u nich stihnu třeba vyžehlit nebo se nasnídat. A tak se pravidelně vracím pouze na tvůj a Leničky blog :) U tvého blogu se ráda na chvílí v té uspěchané době zastavím a přečtu si nějaký zajímavý článek či recenzi. Líbí se mi jak píšeš, tvé krásné a vždy kvalitní fotky a také tvůj osobní styl, ve kterém jsi mi velkou inspirací. Sleduji tě na Kissbooku, Facebooku a mém oblíbeném Instagramu :) Přeji ti hodně dalších čtenářů a úspěchů na příští blogerce roku :)

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Mio. :) K tvému blogu se ráda vracím, už nějaký ten pátek z jednoduchého důvodu. Jsi velice sympatická slečna a jedna z mála blogerek, která se dokázala prosadit, i bez natáčení videí, či vlogů. Tvůj blog je místem pro recenze kosmetických značek, které mám ráda a ty o nich často píšeš. Tvé recenze se dobře čtou. Jsou krátké, výstižné s kvalitními fotografiemi. Když se nechci dívat na videa, vždycky ráda otevřu tvůj blog, protože vím, že co hledám, najdu tady u tebe. V poslední době jsem si oblíbila články z různých akcí, na které jsi byla pozvaná. :)
    A trochu mimo..jsem nadšená z toho, že jsi ze severu Čech. :D

    gatetoneverland@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Protože mě tvůj blog inspiruje, jak v kosmetice, tak v módě :). A tvoje články jsou moc super!!!

    OdpovědětVymazat
  17. Tento blog navštevujem,pretože mi je veľmi sympatické,akým štýlom je písaný a taktiež aj autorka blogu:)...Najradšej mám recenzie na produkty a z každého príspevku sa dozviem niečo nové alebo sa niečo aj naučím:)..Skvelý blog a gratulujem k 5.narodeninám:)Krásna giveaway!
    GFC:Lucia Pentíková
    luckap123@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Všechno nejlepší k pátým narozeninám blogu. Tvůj blog mě baví, protože jsi mi sympatická, líbí se mi tvůj vkus na kosmetiku a oblečení a celkově je kissbook podle mě prostě super. Hodně úspěchů do dalších let. :)
    patkova.ma@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Mio!
    Na Tvůj blog se vracím hlavně proto, že máš vždy precizní fotografie, skvělé outfity, nádherné ombré na vlasech, :D po kterém také toužím, ale nemám odvahu něco měnit! :D Zkrátka tu najdu vždy super článek a skvělou Miu! Moc Ti přeju, aby se Ti ve všem, co děláš, i nadále dařilo. Pa, Danča

    OdpovědětVymazat
  20. Mio, i když nesleduji blog celých pět let, ale pěkných pár desítek článků jsem si pročítala i zpětně, vracím se sem ráda, prostě proto, že máš svůj jedinečný styl: nesnažíš se zaujmout tisíce čtenářů, jsi sama sebou, máš úžasný cit pro krásno a na Tvé fotky se příjemně kouká. A když k tomu připojíš inteligentní a smysluplné články, které vlastně děláš pro radost, tak by byla škoda se sem nevracet :)

    OdpovědětVymazat
  21. gratulujem k vyroci!
    bavi me clanky ze zivota, obycejne kecaci, ale potom taky recenze na ruze/lesky/balzamy a kozmeticke novinky. mej se krasne!
    max90dnova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Kissbook je blog plný super haulů, outfitů a plno dalších super článků, které mě vždy baví číst :) ono někdy stačí jen se kouknout na někoho tak krásného a úžasného jako jsi ty Mio :) a proto se pořád na tvůj blog vracím a musím ho i nadále sledovat :)
    Přeji mnoho dalších čtenářu/sledovatelů.....a úspěchu nejen na blogu, ale i v soukromém životě :) ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Tvuj blog me moc bavi, libi se mi Tvuj styl psani i fotky, i proto Te sleduji na IG i FB😊 mam moc rada tve kosmeticke tipy, rada se nechavam inspirovat! Drzim palce do dalsich let!

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Mio. Letos to jsou tři roky, co se na tvůj blog pokaždé velmi ráda vracím. Najdu tady vždycky spoustu inspirace, skvělých recenzí a tipů. No a taky se přiznám, že ti sem chodím tiše závidět tvoje nádherné dlouhé vlasy. Kissbook mám ráda, protože sice tak nějak "jde s dobou", ale pořád je to originální blog. Budu se těšit na další tvorbu na tomto blogu.

    OdpovědětVymazat
  25. Milá Mio, každý Tvůj článek je pro mě něčím originálním. Kdybych měla říct nebo napsat, co nejvíc se mi líbí, asi bych nevědla co říct :D Líbí se mi Tvé fotky, baví mi číst Tvé články a celkově se mi líbí Tvůj styl:)

    Jinak samozřejmě Tvému úžasnému blogu přeji vše nejlepší ke krásnému výročí!!!

    lifewithveroniq@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. sleduji Tě cca tři roky, mám ráda Tvé fotky, líbivé, hezky komponované, cit pro hezké věci a díky Tobě mám ráda kosmetiku :) tess@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Mám ráda přehledné a úhledné blogy, žádné předlouhé okecávky a kvalitní fotografie. To všechno tu vždy najdu a proto se sem ráda vracím :). Několikrát jsem tu už našla super typ ať už na něco z kosmetiky nebo oblečení. Mám to tu zkrátka ráda a jsi mi moc sympatická. Nemůžu se vynadívat na tvé rty a dlouhé vlasy, paráda ♥ ! Řekla bych , že už tě nějaký ten rok sleduji, jen nevím jestli to už bude 5 let.. hrozně to utíká ;)

    kate.lacina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Mio.. :)
    tvůj blog sice nečtu celých 5 let,dostala jsem se k němu teprve asi před 3 měsíci,ale poprvé když jsem ho četla tak jsem zhltla hodně článků..strašně dobře se čte a ty texty mají něco do sebe. :) Také tvoje fotky jsou úžasné a to všechno..prostě jedna radost se sem vrátit a těšit se na další článek od tebe :)

    OdpovědětVymazat
  29. gfc Barbora Perháčová
    Barborqaaa1@azet.sk
    od kedy som ťa objavila rada sa tu vraciam nielen pre to, že chcem vidieť čo je nové v kozmetike, čo používaš - odporúčaš :) ale aj kvôli tvojím štýlovým outfitom :) a samozrejme pekne najstajlované fotečkyyy <3

    OdpovědětVymazat
  30. Na tvůj blog se ráda vracím, protože jsi velmi zajímavá slečna, velmi krásná. Máš hodně podobný styl a vždycky si tady najdu to svoje a inspiruji se :) tvé fotky a články jsou kvalitní, barevné a prostě jsi jedna z těch nej blogerek :)

    OdpovědětVymazat
  31. Kissbook je jeden z prvych blogov, ktore som zacala sledovat a neustale ho navstevujem. Paci sa mi jeho dizajn,, kvalita fotiek a tak isto aj clankov. Citam kazdy jeden tvoj clanok :) Si naozaj sikula :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Mio.. :)
    sice tvůj blog nečtu celých 5 let,ale asi teprve před 3-mi měsíci jsem se k němu dostala. Když jsem si poprvé četla tvůj blog tak jsem zhltla tolik článků,že jsem tomu ani sama nevěřila..máš zajímavé fotky ,tvoje články mají vážně něco do sebe..je to jedna radost se sem vracet a těšit se na nový článek :3

    OdpovědětVymazat
  33. Gratuluji k takovým úctyhodným blogonarozeninám! A proč se sem vracím? Jednoduše proto, že jsi krásná a inspirativní.
    vyroubalovabt@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Nejdříve bych chtěla popřát všechno nejlepší k 5. narozeninám Kissbooku ♥ Zbožňuji tvoje fotky, články jsou osobité a mají své kouzlo =) vždy se těším s jakým novým článkem přijdeš, hned mi to zlepší den !! =)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Mio, přeji tvému blogu krásné 5. narozeniny. Doufám, že bude stále tak baječný jako do teď. Vrací mse tu hlavně kvůli inspiraci, kterou mi dáváš, ať už se jedná o módu či kosmetiku. Zbožňuji tvůj styl :) Jsi velmi krásná :) Ráda čtu tvé články a sleduji fotky které přidáváš :) (a tak trosku ti závidím tvé vlasy - samozřejmě v dobrém :D )

    Ještě jednou přeji krásné narozeninky ♥
    PruchovaAdela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Mio, vracim se na Tvuj blog protoze me inspirujes, libi se mi Tve clanky, Tvuj vkus a hlavne to, jak dokazes psat.

    OdpovědětVymazat
  37. Velice ráda tě sleduji, protože máš vždy zajímavé články, postřehy, kvalitní fotky a vždy dokážeš vyzdvihnout klady určitých věcí a nejednou jsem si na tvoje doporučení něco koupila a vždy jsem byla spokojená. Jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Mia, v prvom rade ti gratulujem ;) Na tvoj blog chodim koli inspiracii, krasnym fotkam, kvalitnym clankom a milym slovam :) ide z teba nieco....nieco take velmi upokojujuce...vzdy ma nabijes pozitivnou energiou a niecim ma inspirujes ;) mame velmi podobny styl aj tip postavy :) chcem ti este popriat vela dobrych citatelov ktori ti budu robit radost ♡

    OdpovědětVymazat
  39. ja sledujem všade aby mi neunikla žiadna krásna fotka, ktorá je plná optimizmu a dobrej nálady :) keď mám zlý deň, tak preklikávam tvoje staršie články a deň je hneď veselší :) tvoja charizma ( pery, vlasy, postava ) to je ideál ! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahojky budu se opakovat s ostatními ale máš skvělé články a oufitové a nákupní úplně zbožňují. Jinak gratulace k těm 5 narozeninám a přeji stále více čtenářů.

    OdpovědětVymazat
  41. Tvůj blog mám velmi ráda a velmi ráda se sem vracím. Máš kvalitní a propracované články a krásně fotky. A hlavně jsi velmi krásná slečna, která se taky krásně obléká :) Nejraději mám beauty tipy a tvé nákupy :)

    OdpovědětVymazat
  42. Panečku, to je štědrá soutěž! Moc ti gratuluji k 5 letům, je to pekná doba. Tvůj blog sleduji asi rok a půl, nevím přesně, pročítám si i tvé staré články a baví mě sledovat jak se mění tvůj styl a jak se vyvíjíš. Moc mě baví tvůj styl psaní i krásné fotky, baví mě že nemáš články jen jako recenze na nejaký produkt ale článek má vždy nápad a je zněj poznat že byl napsaný s citem, to se sem člověk rád vrací a čeká na nový článek nebo novou fotku na Instagramu. Prostě jen tak dál Mio,at se ti daří jak v blogovém tak i osobním životě <3

    OdpovědětVymazat
  43. Gratulujem k 5. narodeninám, rada sa sem vraciam kvôli tvojim super recenziám aj na produkty, ktoré na SR nie sú dostupné, dokonca si podľa mnohých recenzí aj produkty vyberám, taktiež sa mi páčia tvoje fotky a zmysluplnosť článkov :) prajem ešte veľa blogových narodenín :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj. :) Sleduji tě na všech třech polích působení, takže zkusím svoje štěstí
    Moc se mi líbí tvoje krásné a kvalitní fotky, tvé články i fotografie jsou velmi pozitivní, nabité dobrou náladou. :) Působíš jako žena , jakou bychom chtěly všechny být, ale zároveň si stále zachováváš roli sympatické holky od vedle, takže se v tvých postech často najdu. :) Musím říct, že co se týče blogů, jsi pro mě ty a Ordinary life mými oblíbenými blogerkami. :)

    nc.christy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, Mia! Tvoj blog síce nepoznám roky, ale aj za ten čas, čo tu som, som si tvoj blog veľmi obľúbila. Baví ma farebnosťou, kvalitnými fotkami, ale hlavne špeci radami od Teba ☺Tvoje príspevky majú vždy nejaký skvelý nápad 💄 vždy, keď sem niečo napíšeš, je to niečo inšpirujúce a zaujímavé. Ďaľej sa mi veľmi sa mi páči tvoja pozítívnosť a dobrá nálada :-) dúfam, že budeš ešte dlho dlho písať články na tento blog 💋 Pa, Natali

    OdpovědětVymazat
  46. Kissbook byl asi první blog, který jsem objevila a začala jsem se na něj častěji vracet a sledovat všechny tvé články, a proto mám k němu osobnější vztah než k jiným blogům. Skvěle se mi tvé články čtou a občas čtu i články o tom, co by mě ani úplně nezajímalo. Moc se mi líbí zpracování Kissbooku o designové stránce, ale i po propracované. Ráda si čtu tvé názory na různé produkty a často si kupuji přípravky které kladně zhodnotíš a vždy jsem s nimi spokojená! :) děkuji za účast :)
    aness.z@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Skvělé články - inspirace, novinky, které se ke mě nedostali, hlavně upřímná kritika! Taky typy na oblečení, které mě zaujaly! př. ty krásné třpytivé šaty na špagetové ramínka :-)
    A strašně moc ti (v dobrém) závidím krásné vlasy!:-)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Mio, Tvůj blog sleduji, protože je trošku jiný než všechny ostatní..:)
    Sleduji blog jako Barušminky - beauty blog ale nechce se mi to tu nějak ukázat :)
    bara.s@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Gratuluji k pátým narozenám blogu :) Ráda se k tobě vracím pro novinky z kosmetiky a oblečení, moc mě baví tvoje outfity :) Monika.Niklova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Tvůj blog mě moc baví z toho důvodu, protože máš krásně zpracované články, vždy dokonalé fotky, krásné outfity, a tvůj styl oblékání mám moc ráda a inspiruje mě. Při čtení tvého blogu se příjemně odreaguji a působí na mě hlavné tvá sympatická a milá povaha. Ani nevím jak to popsat, ale podle blogu bych řekla, že ve skutečnosti musíš být strašně milá osůbka. A to je pro mě to, proč mám tvůj blog tak oblíbený, protože má svou osobnost a styl <3

    OdpovědětVymazat
  51. gratuluju! na tvém blogu mě baví kosmetické články, které mě inspirují k nákupu různých produktů a taky se mi moc líbí tvůj styl oblékání:)
    anna_k@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Gratuluji k úžasným pěti rokům blogu a tobě, že jsi pořád s námi a také, že jsi pro mě obrovskou inspirací! Tvůj blog sleduji něco málo přes tři roky a každý tvůj článek je skvělý, zábavný, módně i kosmeticky isnpirující a jelikož často cestuji vlakem a mám tudíž dost volného času, tak si moc ráda čtu tvé staré články a je moc pěkné vidět, jak se za ty roky KISSBOOK mění a jak se s ním měníš ty. Tvůj blog je skvělý každým coulem a já tě prosím, hlavně nepřestávej!
    Tvá čtenářka Michaela

    OdpovědětVymazat
  53. Přesně si pamatuji, že jsem si na základě tvého článku koupila paletku The Feminine palette od UD ;-). To myslím mluví za vše - sleduju tě kvůli inspiraci, tipům a novinkám apod. Všechno nejlepší blogu!

    OdpovědětVymazat
  54. Proč se vracím? Jsi taková dívčí a ženská, což už dneska není moc k vidění. Navíc máš prostě kvalitní blog - jsi asi jediná blogerka, co sleduju pravidelně:)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Mia :) Tvoj blog bol medzi prvými, ktoré som objavila, keď ma začalo zaujímať líčenie a móda a vraciam sa sem doteraz. Hlavne preto, lebo sa mi páči tvoja osobnosť, ktorú cítiť v každom článku, páči sa mi, že si sama sebou a že nám stále prinášaš nové a nové články, ktoré sú všetky úžasné :) Krásne kissbook narodeniny a ešte ďalších 5 rokov aj viac :)

    vikibatalik.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  56. Abych řekla pravdu, tak nejvíc se sem vracím kvůli tobě samé. Přijdeš mi strašně krásná a o to víc mě baví koukat na outfity :)
    celzy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. K Tobě na blog se ráda vracím, protože mě moc baví nejen fotky, ale i obsah článků :) vždy tu najdu něco nového a ráda se inspiruji ;)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Mio, je fakt, že tvé články moc nekomentuji, ale všechny je čtu (minimálně dvakrát, opravdu :D). K tvému blogu mě táhne částé přispívání a kvalita jak fotek, tak celkově článků. Také se mi líbí jednoduchý design. A co je ale na tvém blogu (a na tobě) nejlepší-přijde mi, že jsme v podstatě kamarádky, a jelikož jich moc nemám, vážím si toho. :)
    ada.budikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Jednoduše protože jsi krásná a inspirativní a díky tobě jsem pyšná na českou blogovou scénu :)

    OdpovědětVymazat
  60. Gfc miska
    proc se sem vracim? Protoze tvuj blog se mi libi, libi se mi kosmeticke tipy a ze vseho nejvic outfity, ty mas fakt skvele! A I novinky.

    Misa.pavlikova15@gmail.com


    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  61. Všetko najlepšie! :)
    Dôvodov, pre ktoré si rada prezerám tvoj blog, insta či facebook je v skutku mnoho. V prvom rade relax! Keď si chcem spraviť čas pre seba nalakujem si nechty, dám si voňavý kúpeľ, otvorím tvoj blog a nechám sa inšpirovať. Niekedy mám pocit, ako by som si čítala správu od kamarátky, s ktorou len tak kecáme o kozmetike a tešíme sa z tých ženských nerestí.
    Na facebook chodím hlavne kvôli škole, aby mi nič neušlo,tým pádom som tam často a preto FOLLOW tebe a hneď som informovaná o novom článku, či inej veci, ktorú máme tak rady :)
    Instagram je jedna veľká závislosť. Pre niektorých hlavne s cieľom získať co najviac followerov, no ja sa teším najviac z toho, keď vidím, čo pridávajú ľudia, ktorí sú o niečo predo mnou! Predsa vďaka nim sa i my zatneme a posunieme bližšie k svojmu snu či sníku :) Keď ťa niečo baví, človek to hneď spozná, potom si môžeme užívať dobrú hudbu, knihy či tlač a i.! :)
    Tak, to by bolo zhrnutie. Pokojne sa to dá vyjadriť jednou vetou: ,,Si super blogerka!", ale nemalo by to takú výpovednú hodnotu :) Prajem veeeeľa ďalších skvelých článkov!

    PS: Čitateľka som už dlho, len konečne ( pár mesiacov) so založeným účtom! :D

    OdpovědětVymazat
  62. Takže proč se sem vracím... Na tvůj blog jsem narazila asi tak před třemi měsíci přes holky z Cup Of Style. Zajímám se o módu, kosmetiku, fotografování, blogování a na tvém blogu nacházím jak inspiraci tak si všímám věcí, které by mě mohli posunout dál. Ať už to je kombinace oblečení u outfitů, technika líčení nebo kompozice objektů na fotkách. Tvůj blog patří mezi mé vzory jak už po blogerské stránce tak po módní. Doteď jsem se ani u jednoho článků nenudila a věřím, že se nudit nikdy nebudu:) Každý článek mě zaujme samozřejmě i fotkami, které jsou krásné!

    Takže abych to shrnula... Na tvůj blog se vracím proto, abych se inspirovala, získala nové poznatky z blogerského okolí, zlepšila si den a pokochala se fotkami:) Tvému blogu přeji k pátým narozeninám vše nejlepší:) Mnoho spokojených čtenářů a ať blog funguje minimálně dalších pět let ♥

    OdpovědětVymazat
  63. Je to skoro neuvěřitelné, že Tvůj blog čtu už pět let. Dokonce si pamatuji i tvůj předešlý blog :) Vracím se sem, protože mě prostě bavíš. Líbí se mi tvé články a taky nepíšeš různé nudné recenze jako většina kosmetických blogů a tvé články jsou prostě jiné. Taky mě hrozně baví tvé příspěvky ve stylu "vlogu" a celkově se těším na každý nový článek! :)

    OdpovědětVymazat
  64. Mám ráda tvůj blog, hned jak otevřu stránku, tak na mě dýchne pohoda. Nejraději mám outfity, kdy se můžu inspirovat :) a novinky a typy, kde si každý najde něco, co je pro něj zajímavé.

    tyrezka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Jsi krásná, máš skvělý blog a i když tě osobně neznám, myslím si, že jsi hodně inspirativní člověk, co dodává energii ostatním:) Takových lidí je málo a buď nadále taková, jaká jsi, i když každý článek třeba nekomentuji, vždy si ho poctivě přečtu:) JEN TAK DÁL! :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  66. Tvůj blog ráda navštěvuji proto, že jsi mi hodně sympatická! Líbí se mi tvé fotky,styl jakým píšeš články a zkrátka jsi pro mě velkou blogovou inspirací! Proto jsou i dny kdy se mrknu na tvůj blog klidně i 3x a pořád si čtu tvé články,které mě zkrátka baví! :)

    OdpovědětVymazat
  67. Mám tvůj blog ráda, ale nedokážu slovy popsat proč, nikdy jsem si žádnou věc, o které si tu psala nekoupila, ale asi mě sem táhne tvoje osobnost a jakési virtuální přátelství?! Jinak tvé články jsou promyšlené a příjemně napsané.

    OdpovědětVymazat
  68. Mne baví hlavne tvuj styl :) mas krasne fotky a zajimave clanky at uz jsou o cemkoliv :)
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Pisala som ti aj na IG, takze sa asi budem trochu opakovat, ale tak predsa.. :)
    Pre mna si jedna z takych tych prvych blogeriek na ktore som pred rokmi natrafila a zacala ich sledovat, pamatam si este casy ´stareho´ kissbooku, takze hoci to znie mozno zvlastne, beriem ta takmer ako keby taku virtualnu kamaratku. ;) Ak sa zamyslam nad tym, preco sa na tvoj blog stale vraciam, tak je to jednoznacne kvoli tebe, kvoli tvojmu pristupu k zivotu, nebojis sa veci pomenovat pravymi slovami a za nimi si potom nasledne aj stat, co sa v dnesnej dobe len tak nevidi. Na nic sa nehras, si pre mna realna ludska bytost a nie iba vymyslena virtualna postavicka. ;) Verim na taku zivotnu rovnicu, co das to dostanes, ako som ti uz pisala, ty davas zo seba vela dobra a pozitivneho cohosi, tak ti teda prajem aby sa ti vsetko minimalne rovnym dielom vratilo spat. :)

    OdpovědětVymazat
  70. Na Kissbook se stále vracím, protože mě baví tvoje články, přenádherné fotky a hlavně mě baví, jak mi dokážeš zvednout náladu krásnýma větama, nákupama a vždy něčím novým, co mě potěší. Přeju ti, ať kissbook jede dál aspoň ještě dalších 5 let, nebo doufám, že ještě víc 💋

    OdpovědětVymazat
  71. ahojky Mio :) ,na tvůj blog se vracím s nadšením. Blog mě neustále překvapuje,inspiruje, baví mě a nikdy nepřestane ! Krásné fotky,psaní všechno má styl. Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  72. na tvém blogu mám ráda celkově atmosféru, dýchá to tu na mě takovou "čistotou", stylem, tvé fotky jsou zajímavé, nejsou to prostě jen obyčejné fotky s produktem nebo outfitem, máš dobré nápady a pokaždé tu na mě dopadne taková pozitivní nálada a pohoda a to je přesně to, co se mi líbí a proč se sem vracím :-)

    OdpovědětVymazat
  73. Četla jsem už tvůj starý blogu. Pak nový, po dlouhé odmlce už jsem myslela, že se ani nevrátís ale vrátila. Čtu jen pár blogu - kvůli fotkám, výrazu textu, osobnisti co jej píše. A to ty splňujes. Tak jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  74. Ač se zrovna o módu dvakrát nezajímám, moc se mi líbí tvůj styl a moc ráda si prohlížím tvé fotky. Navíc se mi moc libí styl tvého psaní a celkový duch blogu. Přeji Ti hodně nápadů a inspirace do dalších let :)

    OdpovědětVymazat
  75. Nejvíc mě na kissbooku baví právě články o kosmetice, novinky a recenze :) Přeji mnoho dalších úspěchů!

    OdpovědětVymazat
  76. Tvůj blog je prostě perfektní, co k tomu víc říct. Perfektní jméno, obsah a autorka. Nejradši se sem vracím, ale hlavně kvůli beauty článkům, protože zde vždy najdu inspiraci a skvělé tipy na kosmetiku. Krásné fotografie jsou skvělým bonusem! Kissbooku přeju všechno nejlepší :))
    dvorakovajulie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Gratuluji k takovému krásnému výročí! Na tvůj blog se vracím pravidelně cca 3 roky a pořád stejně ráda. Líbí se mitvůj styl vedení blogu - čísté a kvalitní fotky, zaímavá témata a ne jenom nudné recenze, jak to bohužel mnoho blogů vede. Určitě pokračuj, doufám, že to dotáhneš ještě dále než teď :)


    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Miuško!

    Nejdříve bych ti chtěla pogratulovat- wow, 5 let! To už je opravdu číslo! <3

    Nicméně, na Tvém blogu mě baví snad všechno. Sleduji tě už poměrně dlouhou dobu a ráda se k tobě vracím. Jde vidět, že tě blogování baví a tvé články jsou psané s láskou.
    Ráda si tak přečtu cokoliv, ať už recenzi, new in nebo posty z výletů, návštěv apod. :)

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj Mio! Mě se prostě líbí jak píšeš a jsi upřímná a v poslední době jsem si oblíbila tvé příspěvky na Snapchatu

    OdpovědětVymazat
  80. Na tvůj blog se znovu vracím, protože miluji kosmetiku a moc se mi líbí, jak píšeš své články a vím, že si vždy pěkně počtu. Jen bych se tě ráda zeptala jaké máš zkušenosti se štětci od ebelin, protože jsem slyšela, že nejsou moc dobré a ráda bych věděla jestli má cenu si je kupovat nebo si mám radši koupit jiné kvalitnější. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  81. Miluji tvé recenze kosmetických produktů :).
    laleitr@sezam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Tak dievčatá nado mnou tu už všetko napísali, mne sa tiež páči tvoja prirodzenosť, štýl písania, krásne fotky, to ako vieš napísať o tvojich obľúbených produktoch, a najviac ma bavia články kde je zhrnutý tvoj deň od rána ako sa líčiš, čo si jedla a robila :) tie by som chcela častejšie! :D Ha! a teraz som zistila, že sledujem ešte tvoj starší blog a pozrela som si pár článkov, ktoré ma stále bavili :)

    OdpovědětVymazat
  83. Tvůj blog sice nesleduji od úplného začátku, ale takové dobré 4 roky to jistě budou. Byla jsi mezi prvními pár blogerkami, které jsem sledovat začala a jsi jedna z mála, která mi ve sledovaných zůstala. Jsi prostě úžasná a každý tvůj příspěvek je něčím originální a jedinečný. Díky době jsem narazila na různé nové značky ať už se to týče kosmetiky či oblečení. Objevila jsem i spoustu nových blogerek díky tvému doporučení a neskonale si toho vážím. Inspiruješ mě svých stylem oblékání, líčením, ale i celým tvým životem, nebo respektive tím, co jsi nám o sobě pověděla a odkryla. :) Mám tě ráda a gratuluji k 5. výročí :*

    OdpovědětVymazat
  84. Moc ráda se k tobě vracím! Mám ráda tvé články, které jsou super napsané a vždy se ráda inspiruji! :))

    OdpovědětVymazat
  85. Na tvojom blogu sa mi páči hlavne dizajn a takisto spôsob akým píšeš články :)

    OdpovědětVymazat
  86. Gratuluji k výročí :) Tvůj blog navštěvuju dlouho a čtu vlastně všechno, co napíšeš :) Líbí se mi tvůj styl psaní a zajímavé náměty článků. Mnohokrát jsem si díky tobě pořídila super věci, ať už kosmetiku nebo oblečení a všechno je báječný :) No a samozřejmě mám ráda i fotky, vypadáš vždycky krásně. A ty vlasy...
    gizy(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Milá Mio,
    gratuluji k výročí a k tomu, že je Tvůj blog stále tak oblíbený. Já se na něj vracím, protože se mi líbí Tvůj styl a hlavně propracované články a fotky. Hodně jsem se toho od Tebe naučila a objevila plno skvělých produktů. Nebudu se tady víc vypisovat, protože předemnou bylo již vše řečeno. :)

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj Mio, gratuluji k výročí! :) 5 let a číslo "followeru" roste víc a víc, čím to asi bude? Myslím, že je to především tvou otevřenosti, sympatickým chováním a přístupem k "fanouškům". Mne osobně se líbí, že nemáš zapotřebí vychvalovat se se svou krásou ( a ze Teda nádherná jsi! :D) a jsi schopna koupit si něco v levnějších obchodech nebo levnější značku a napsat objektivní hodnocení. Proste jsi fajn a předpokládám, že fanoušky budeš mít pořád :)

    OdpovědětVymazat
  89. Vždycky mě potěší když na mě na fb vykukne tvůj nový článek :)
    Hrozně mě baví jak máš zpracované články, jde vidět že tomu věnuješ dost času!
    Nejvíce mé baví tvé kosmetické články! :)

    OdpovědětVymazat
  90. Mě se líbí všechno,ale nejvíce recenze a tvoje nádherné fotky

    OdpovědětVymazat
  91. Tvůj blog mám velice ráda, byl to jeden z prvních, který jsem začala sledovat :) Mám ráda recenze a máš originální fotky:)

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj, rada se sem vracím, protože se mi líbí tvé outfity a ráda čtu tvé kosmetické články, protože jsou čtivé:-)

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj Mio popravdě se musím přiznat vůbec netuším jak dlouho tvůj blog sleduji , ale řekla mě o Tvém blogu kamarádka a od té doby jsem si tě přidala na bloglovinu aby mě neunikl žádný tvůj článek . Na první pohled mě zaujme design blogu je to něco co mě utkvělo v paměti . Ráda se sem vracím a čtu každý tvůj článek i když teda moc nekomentuji to se přiznávám . Na tvém blogu se mě líbí fotky které jsou opravdu krásné , samozřejmě tobě to taky moc sluší a máš super styl , ale né zase vše se mě líbí ale to je pochopitelné . Máš takovou roztomilou tvář že když vidím že jsi napsala nový článek tak se usmívám a těším se co se dozvím nového z oblasti kosmetiky , nebo něco ohledně módy .. apod. Rozhodně ti tady nebudu psát jak strašně tě dlouho sleduji a že jsi byla první blog který jsem četla když by to nebyla pravda . Prostě tvoje osobnost a tvůj blog si mě nějak získal a ráda se sem vracím . Navíc připadáš mě taková charizmatická a plná energie . Moc Ti gratuluji a přeji další úspěšné roky plné blogování a plno spokojených čtenářů jako jsem já . :) Přeji Ti pěkný den . Sleduji tě i na facebooku a myslím si že i na instagramu. lucy0077@seznam.cz a Výhry všechny 3 jsou opravdu nádherné nejvíce se mě líbí ta 3 ale mě potěší každá maličkost . Takže i kdybych nevyhrála tak by jsem měla radost že jsi se třeba usmála při přečtení komentáře . :) Přeji Ti krásný den .

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj, na Tvůj blog se ráda vracím, protože kosmetika a móda je mým velkým koníčkem a ráda se tebou nechávám inspirovat! :) Mám ráda kosmetické recenze, tvůj jednoduchý, ale výstižný styl psaní a nadšení, které je patrné v každém tvém článku.

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj! Tvoj blog sledujem už strááášne dlho a pravidelne :)
    Páčia sa mi tvoje fotky, či už k recenziám produktov alebo outfity vždy sú zaujímavé a vidno, že si dávaš na tom záležať :)
    A samozrejme, kebyže mi nie si sympatická tak sa sem nevraciam, ale ty naopak si a veľmi :) Jednoduchá odpoveď :) Prajem ešte veľa rokov s tvojím blogom!

    OdpovědětVymazat
  96. Blog sleduji už dlouho, baví mě :) Mám moc ráda tipy na kosmetiku a recenze :)
    barabasovajana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj :)
    Tvuj blog sleduji uz dlouho. Nevim uz presne jak dlouho, ale tvoje pauza v blogovani pro me byla utrpeni :( . Libi se mi jak je tvuj blog kradne barevny a prehledny... A proto je idealni pro relax :D . Tvoje recenze jsou k nezaplaceni :)
    Littlegirlfromvillage@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  98. Vracím se, protože mluvíš o kosmetice a oblečení ve všech cenových kategoriích. Také protože jsi přirozená, nikdy nic nepřeháníš. Jsi krásná taková jaká jsi a moc dobře to víš. Recenze o kosmetice jsou vždy přínosné a pro mě užitečné. Zároveň osobnostně jsi přesně taková, jak mám bloggerky nejradši. Neděláš si z blogu svůj "blogísek deníček", ale zároveň nemáš chladný odstup. O svém soukromí a své osobnosti jako takové sděluješ přesně akorát.

    OdpovědětVymazat
  99. Mám to tu ráda, protože jsi příjemná a inspirativní :))

    OdpovědětVymazat
  100. fíha :-) toto letí :-) pamatuju si jak si se přesouvala na jinou doménu i na předchozí blog, který ještě nebyl KISSBOOK :-) Byla jsi jedna z prvních blogerek, které jsem začla pravidelně sledovat a sleduji Tě doteď. Vím, že na blogu najdu samé hezké, pozitivní věci a to samé platí o instagramu. Mám tě ráda a děkuju...za blog a pozitivní přístup k..ke všemu :-) Měj se krásně. K.

    OdpovědětVymazat
  101. Gratulujem k 5 narodeninám tvojho blogu a želám ti nech ti to píše ešte veľmi dlho aby som mohla naďalej čo čítať. Tvoje recenzie, fotky, fashion outfity a zážitky z ciest či meetingov. Najviac ma baví tvoj štýl písania- obsiahneš čo treba a článok nepôsobí dojmom ,, z povinnosti " alebo ,, hodím to sem nech tam dačo je".A to sa veľmi cení, teda aspoň ja to oceňujem a zato sa na tvoj blog rada vraciam. Si krásna, mladá baba a želám ti aby sa ti darilo nielej tu na blogu ale aj v osobnom živote, však ono to spolu súvisí. :) Ďakujem za tvoj blog Mia <3

    OdpovědětVymazat
  102. Vracím se sem, protože mě Kissbook baví! Píšeš o kosmetice, ale recenze mi přijdou mnohem osobnější, než na jiných kosmetických blozích. Máš nádherné fotky, píšeš kvalitně a jde vidět, že do blogu vkládáš velké úsilí a je za ním spousta práce. Také se mi hrozně líbí tvůj styl, ještě se snad nestalo, že by se mi nějaká tvoje věc nelíbila (jak oblečení, tak doplňky v pokoji, kosmetika,...A to nejdůležitější, připadáš mi jako hrozně milá, chytrá a krásná holka :) Takže z těchto důvodů patří tvůj blog mezi mé nejoblíbenější <3
    styleinheart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Páči sa mi tvoja prirodzenosť, kvalitné a krásne fotky a aj štýl písania. Sledujem ťa cca pol roka a stále sa na blog vraciam. Bavia ma články o kozmetike, zážitky z tvojho cestovania alebo fashion články. Vieš zdvihnúť náladu tvojimi krásnymi vetami. ♥ :) Gratulujem ti a hádam budeš písať ešte ďalších 5 rokov. ♥

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj Mio, tvůj blog jsem začla číst relativně nedávno, ale stále se k němu vracím, protože tvoje různorodé články mě vždy baví. Ať už jde o recenze, nebo o osbní články, kde se dozvím něco o tobě :). Nejen že se dobře čtou, ale také jsi mi sympatická svým stylem a osobností. Přeju blogu mnoho nových i stávajících příznivců a těším se na změny do budoucna a zároveň doufám, že mi tvoje články a rady budou dělat společnost ještě dlouho;)

    OdpovědětVymazat
  105. na tvoj blog sa vraciam hlavne kvôli kvalitným článkom o kozmetike,ale taktiež sa mi páči aj každý iný:) a veľmi sa mi páči milý vzhľad tvojho blogu :)

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj Mio, tvůj blog jsem začla číst relativně nedávno, ale stále se k němu vracím, protože tvoje různorodé články mě vždy baví. Ať už jde o recenze, nebo o osbní články, kde se dozvím něco o tobě. Nejen že se dobře čtou, ale také jsi mi sympatická svým stylem a osobností. Přeju blogu mnoho nových i stávajících příznivců a těším se na změny do budoucna a zároveň doufám, že mi tvoje články a rady budou dělat společnost ještě dlouho;)

    OdpovědětVymazat
  107. Na Kissbook se ráda vracím, protože vím, že mě vždy článek dokáže zaujmout. Líbí se mi styl, jakým jsou články psány i fotky, které si vždy udržují svou kvalitu. Ať už je článek o kosmetice, módě či jídle, je pro mě příjemně strávenou chvilkou relaxace, která je určitě během náročného pracovního/studijního týdne potřeba! :-)
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  108. Tvůj blog mě moc baví, protože tvé články jsou krásné, takové upravené a je vidět, že si na nich dáváš opravdu záležet :-) Miluji hlavně Tvé fotografie.

    Měj se krásně, K.

    klarasilovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. V prvom rade gratulujem k takemu krasnemu vyrociu
    Ja sa sem vraciam kvoli jedinecnosti clankov ktore su naozaj zaujima a taktiez roznorode a velmi inspirativne aspon pre mna. Take svieze perfektne k rannej kave alebo k obedu :)
    monikabullova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  110. Na tvůj blog jsme narazily asi před měsícem, musíme říct, ze máš moc hezké fotky a pusobiš velmi přátelsky! :) Gratulujeme k 5 narozeninam! Hodně štěstí do dalšího roku! :))

    OdpovědětVymazat
  111. Kissbook čtu moc rada:) Baví mě tvuj styl a rada si čtu tvé články o kosmetice či o modě<3

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj, gratuluji k výročí :) Já jsem tvůj blog objevila díky tomu, že jsem kdysi, už je to něco přes rok, hledala nějakou dobrou bázi pod oční stíny a narazila na tvůj srovnávací článek. Tehdy jsem blogosféru vůbec neznala a tvůj blog byl první, na který jsme narazila. A od té doby to jelo :))) Pročetla jsem spousty tvých článků a podle seznamu, koho sleduješ začala objevovat další blogy. Ještě teď si na tu dobu pamatuju, bylo to super :) A vracím se sem, protože mě články baví, mají hlavu a patu a máš velmi pěkné fotky. To se přiznám, že mě od některých blogů odrazuje, když jsou fotky nekvalitní.
    Šárka
    sabera@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Neztratila ses v pelmelu slečen, které mají blog, jsi osobitá a pracuješ na sobě...což dokládá číslo lidí, které tě na různých sociálních sítí sledují. Pomáháš (nejen) mě orientovat se na poli kosmetiky a stylu, nejsi neosobní, tvůj blog má nápad, není to jen snůška čehosi, za mě děkuji a jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
  114. Milá Mio! Na tvůj blog se velice ráda vracím, protože z něj čerpám inspiraci na líčení a ohledně kombinování oblečení :)  Máš super kvalitní fotky a taky se mi líbí, jak uvolněným stylem píšeš články. A moc obdivuji tvoje krásné vlásky :) Věřím, že to jednou dotáhneš ještě dál než doposud!

    OdpovědětVymazat
  115. Mio, především ti chci pogratulovat k 5. výročí a popřát ti ještě mnoho dalších hezkých blogových let :)
    Tvůj blog mám hodně ráda, občas jsou mi články bližší občas to není můj šálek, ale i přes to se k tobě ráda vracím hlavně pro tvou originalitu, rozhled v oblasti kosmetiky, umění pěkně sladit oblečení k sobě a i pro tvůj krásný zevnějšek.
    pandicka.vendy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Na kissbook se vždy ráda vracím, protože mi tvoje příspěvky přijdou hodně kvalitní. Každý článek působí perfektně, maximálně připraveně a že jsi si na něj opravdu dala záležet. Recenze jsou pravdivé a s opravdu vlastním názorem a všechny tvoje fotky jsou hodně povedené. Celkově mě baví sledovat co zrovna děláš a kde jsi (instagram) a prostě mě celkově bavíš:).
    kaja.klouckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Vsechno nejlepsi, me se na kissbooku nejvic libi celkova atmosfera a design. Super je i ruznorodost clanku od new in a reporty z akci az po rozhovory a tagy. Mimo to vsechny fotky jsou uzasne a lahodi oku. Z blogu je znat ze je tvoren s laskou a radosti a proto ho tak rada navstevuji 😉 luckaopatrilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Začala jsem Tě sledovat na instagramu díky sdílení od Mínky :) - pravidleně čtu její články :). Teď zpátky k Tobě :') od té doby čtu pravidelně i tvůj blog, máš nádherné fotky i články :) dokonale občasné outfity. Gratuluji k 5. Narozeninám tvého blogu :) a moc se těším na další roky s Tebou, tvým instagramem, facebookem a hlavně tvým blogem :)

    OdpovědětVymazat
  119. Nebyla jsem sice po dlouhou dobu přihlášená, ale tvůj blog navštěvuji už nějaký ten pátek a strašně ráda se sem vracím. Už když na něho kliknu a načte mi úvodní stránka, hned jsem ráda že tu jsem. Máš moc příjemný design :) A o článcích ani nemluvě. Přijdeš mi jako moc moc příjemná a víš co děláš se svým životem :) Máš ráda kosmetiku tak jako já a ráda sem chodím pro různé tvé poznatky. Jinak máš úžasný styl, takový jednoduchý, ale osobitý :) V záložkách nemám mnoho blogů, asi jen 5 a ty patříš mezi ně, protože je úžasný. Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  120. Kissbook mě prostě baví! Mám rád styl tvého psaní a při čtení recenzí vždy přemýšlím nad koupí nějakého produktu. Nejraději mám posty z víkendů a různých akcí a také outfit posty :) Tvůj blog je asi jediný, který opravdu čtu!! :)
    holanicka84@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Milá Mio,
    nejdříve chci poblahopřát Kissbooku ke krásným pěti letem. :)
    Důvod, proč se neustále vracím na Kissbook je jednoduchý: ráda si Tvé články čtu u víkendové bohaté snídaně přes Bloglovin.
    Líbí se mi Tvůj styl psaní a vždy se ráda kochám Tvými fotkami, které jsou prostě dokonalé, jako vystřižené z módního časopisu.
    Mezi mé nejoblíbenější články patří jednoznačně články zabývající se dekorem. :)
    Přeji hezkou neděli. :)

    OdpovědětVymazat
  122. Ráda čtu tvůj blog, protože pořád máš co říct a nekopíruješ to co už 100x napsal někdo jiný. Máš krásné fotky za které by se nemusel stydět ani lecjaký profesionál. Grafické zpracování blogu se mi taky líbí. Prostě tvůj blog mezi ostatními rozhodně nikdy nezapadne. Proto se vracím a proto mě baví číst co píšeš a dívat se na krásné fotky.
    ithil@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Tvůj blog je mojí každodenní inspirací. Život, jakým žiješ a jaký si ho každý den utváříš je inspirací. Každý článek si mě vtáhne a vnutí mi myšlenku do hlavy, že bych mohla na svém životě něco změnit. Hodně se v některých tvých článcích vidím a zároveň mě překvapuje, jak to jde všechno udělat jinak. Nejednou jsi mi pomohla s výběrem díky tvých recenzí a nikdy jsem nelitovala, že jsem na ně dala. Tímto ti chci také poděkovat.
    k.kulmova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Ahoj a gratuluji! K Tvému blogu se ráda vracím pro Tvé vypracované články a fotky a hlavně tu často najdu nějaký tip stvořený přímo pro mě. Jen tak dál.
    nikkyna03@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj Mio, už 5 let? Jak ten čas letí... Tvůj blog jsem začala sledovat mezi prvníma a musím říct, že (narozdíl od některých ostatních), neztrácí kvalitu, ba naopak. Nejradši mám outfitové inspirativní články, recenze kosmetiky a všechno, co se týká vlasů (pak vždycky nutně potřebuju tu zázračnou masku atd. :D)
    Jen tak dááááál!

    lenka-kuzelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. Gratuluju moc! 5 let je dost a přeji Ti X dalších let! jsi skvělá.
    Hrozně ráda čtu Tvé články, přijdou mi opravdu moc kvalitní. Přijde mi, že se neustále zlepšuješ a to mě na Tobě baví. Hrozně se mi líbí jak píšeš články a jaké fotíš fotky (y). Moc bych Ti přála, aby si měla ještě více odběratelů, protože TY si to zasloužíš♥ ajapolacek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  127. Kissbook mě baví, protože mě zajímá všechno kolem módy a líčení, a myslím, že zvládáš s přehledem jak líčení, tak umíš skvěle sladit outfity a to umí opravdu jen málokdo. Navíc jsi super kocka , takze proc se nevracet?

    OdpovědětVymazat
  128. Kisbook mě vždycky neuvěřitelně bavil a baví, protože o věcech dokážeš psát upřímně a kvalitně a pokaždé mě zajímá tvůj názor na danou věc :). Jsi velice inspirativní i v obyčejných věcech, za což máš můj obdiv :). Prostě k tobě vzhlížím s dávkou úcty, protože jde z tebe cítit, že bys všem pomohla, kdyby to šlo. A gratuluji k pěti rokům, je to super, snad budeš pokračovat i nadále! :)
    Anca.Simkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Dřív jsem četla více blogů a a tak jsem narazila i na ten tvůj, ale teď už spíše sleduju instagram a když tam něco zmíníš, tak si to tady utíkám přečíst a z blogů seduju už jen ten tvůj a shoesmaniac, asi je to ten hezký vzhled blogu, čtivé články a máš spoustu čtenářů, kteří tě mají rádi, to se taky hezky čte ty jejich komentáře

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj Mio,
    tak to je jednoduchá odpověď, protože vždy u tebe na blogu najdu nějakou tu inspiraci, typy, rady apod.
    v.marsikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Přijdeš mi hrozně sympatická, milá, k tomu mě moc baví jak píšeš a máš kvalitní fotky. Navíc je evidentně vidět, že tomu o čem píšeš, rozumíš, a rozhodně máš, co předat nám čtenářům. Nejradši mám u tebe takové ty články z běžného života, dne. A gratuluju k výročí! Je to obdivuhodné, jak dlouho už blog vedeš.

    hanca.holasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. tak moje odpověď bude trapně jednoduchá.. já sem ráda chodím koukat na tebe :D, odjakživa mě baví pozorovat krásný ženský (ačkoliv jsem na chlapy na ty mě nebaví koukat) a inspirovat se jima..takže já sem chodím na inspiraci v líčení, ale hlavně v modě :) terekad@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Gratuluju k pěti rokům :) Původně jsem sem chodila kvůli recenzím a různým návodům, teď si ale ráda prostě a jednoduše prohlížím fotky u článků, protože jsou super. Asi si tím i trochu kompenzuju to, že spoustu těch krásných věcí si nemůžu dovolit (resp. by mi bylo líto za ně utrácet, investuju spíš do jiných oblastí), takže se chodím aspoň kochat k tobě :D A u čtení se občas i pobavím, tak proč se sem nevracet, že jo :)

    OdpovědětVymazat
  134. Moc se mi líbí Kissbook blog maš zajímavé věci dobrý styl oblečení ,líčení a miluji kosmetiku takže se rada vracim si číst tvé články pořad dokola doufam že budeš psat a psat .verujasanova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Tvoj blog som si oblubila kvoli tvojim clankom, ktore ma vzdy zaujmu a samozrejme kvoli tebe, kvoli tvojmu pristupu ku citatelom, kvoli tomu, ze si sympaticka a vzdy usmievava :) Velmi rada sa na tvoj blog vraciam :)

    OdpovědětVymazat
  136. Pět let, to už je hodně dlouhá doba:-) Gratuluji k takovému úspěchu. Chtělo to hodně sil, energie a úsilí :-) Přeji dalších minimálně 5 spokojených "blogolet" a tisíce nových čtenářů.
    Líbí se mi Tvé recenze, doporučení, tipy :-) To se vždycky šikne...když chci nakupovat. Mám moc ráda inspirující outfity...fotky líčení...Tvůj cit pro design.
    Jsi milá slečna, na jejíž blog se vždycky ráda podívam a pročtu nové články.
    Přeji pohodový zbytek víkendu
    mishaoriflame@post.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Vraciam sa sem preto, lebo na mňa tvoj blog pôsobí veľmi dobrým dojmom. Je prehľadný, jeho obsah ma zaujíma, teší ma každý pridaný článok a spôsob, akým články píšeš :)

    OdpovědětVymazat
  138. Na Kissbook se rada vracim, protože tu vždy najdu zajímavé a přínosné články a také tu nachazim inspiraci v kosmetice i oblékáni.

    OdpovědětVymazat
  139. začala jsem číst tvé články nějak tak před rokem:)narazila jsem na tebe omylem,kvůli recenzi:)v tu dobu mě kosmetika vůbec nebrala:)ale díky tobě jsem začala zkoušet kosmetiku co si doporučovala.zkrátka s tebou jsem poznala krásu světa kosmetiky a módy:)

    OdpovědětVymazat
  140. Páni, veľmi pekná GA! si naozaj štedrá.. 5 rokov je teda dosť, a je naozaj vidno ako si sa za tie roky zlepšila, či už v písaní alebo vo fotení, obliekaní atď :)
    Na Kissbook sa vraciam z toho dôvodu, že tu nájdem stále inšpiráciu, na nové nákupy, na kozmetiku.. Chodím sa sem odreagovať s kávou a čítam si tu niektoré články aj nonstop dookola :) Páči sa mi, že recenzie sú pekne spracované, pravdivé, kvalitne nafotené produkty, pri recenzii na nič nezabúdaš a spomenieš každý detail :) Páči sa mi tu, ako vieš pekne zladiť outfity, vybrať kvalitnú kozmetiku, zladiť farby, nafotiť fotky, inšpirovať ľudí len fotkami :) Len tak ďalej !!! :)
    nikolaorechovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  141. Jsi moje oblíbená blogerka a první blogerka kterou jsem začala sledovat :) Už tomu budou 4 roky a je vážně fajn že už je to tak dlouho :) Máš skvělé články a taky jsou moc zajímavé :) A hlavně úžasné fotky, protože ty jsou pro mě velmi důležité u článků :)
    annasglamour@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  142. Líbí se mi tvůj styl psaní blogu - věcný, stručný, bez zbytečných rozsáhlých prázdných řečí okolo. Každý článek je propracovaný, obohacující a Ty jsi moc sympatická.

    OdpovědětVymazat
  143. Sleduji jako Charmedka
    Gratuluji k výročí a k nádherným číslům :)
    Tvůj blog jsem začala sledovat mezi prvníma. Jsi hrozně sympatická, články jsou zajímavé, baví mě a navíc vždy obsahují krásné fotky. Články mi přijdou originální.
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  144. Tvůj blog jsem objevila teprve před nedávnem a projela snad všechny příspěvky rok a půl zpatky.. 😁
    Baví mě tvůj styl psaní a všechny ty úžasně barevný fotky, skvělý recenze a neméně úžasný outfitový posty👗👠. Přeji mnoho dalších oddaných čtenářů a aby tě to stále bavilo a těšilo 😊
    majseyka@seznam.cz 😻

    OdpovědětVymazat
  145. Mám ráda Tvoje recenze, které mi pomáhají při výběru kosmetiky a Tvůj pozitivní přístup k životu :-)
    jedikats@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  146. Tvůj blog je pro mě už pár let jedním z nejoblíbenějších zdrojů inspirace :)
    a samozřejmě gratuluji! ;-)
    viktorkar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  147. Velká gratulace!
    Minulý rok jsem objevila kouzlo Instagramu, pak postupně přicházela na chuť blogerkám a nakonec se snad ze mě stane "pravá" žena, jak objevuju kosmetiku a módu.
    Hlavně mi přijdeš taková opravdu upřímná, žádná póza! Jen tak dál, ať Tě to baví!
    g.

    OdpovědětVymazat
  148. Cítím z článků empatii, sympatie a také velkou inspiraci. :)

    OdpovědětVymazat
  149. Miunko, Tvůj blok jsem objevila jako jeden z prvních a stále se vracím hlavně proto, že jsi tak strašně pozitivní člověk, za vším se snažíš najít to dobré a navést k tomu i ostatní. Brát život takový, jaký je, i když to občas není lehké! :) Také miluji Tvůj jednoduchý, ale přitom zajímavý a elegantní styl, krásné líčení a na Tvoje vlasy je prostě radost se dívat! Zůstaň taková, jaká jsi, rozdáváš tím spoustu radost a dobré energie, děkuju Ti za to!! :) kovarkarolina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  150. Ahoj Mio,
    nejprve ti popřeji ke krásným 5 rokům života strávených blogováním-
    Proč ráda sleduji tvůj blog? Mám ráda tvůj objektivní pohled k recenzím a k psaním článků, Ukazuje, mi to ,že když si něco člověk zamiluje a jde si za tím, může se dostat, tak daleko, jako ty. Ať už je to setkání s Celeste, nebo to, že patříš l nejčtenějším beauty blogerkám. Díky tvým pozitivním článkům, má nejedna holka úsměv na tváři. Určitě je to tvrdá cesta jít si za svým snem právě, proto by měli čtenáři odměňovat spíše tebe za to, že jsi přes prvotní překážky šla dál a dotáhla to takhle daleko. Jsme díky vám beauty blogerkám nějak krásnější a sebejistější.. Určitě ti přeju v dalších letech ať se ti daří pořád stejně dobře a píšeš pořád, tak skvěle, přeji hodně odběratelů do budoucna a pořádně to oslav určitě je, co.. Ps: více outfit postů by určitě hodně z nás potěšilo máš skvělý styl. ♥

    OdpovědětVymazat
  151. Ahoj Miuš,

    vracím se kvůli Tvým krásným fotkám a skvělé kosmetice, i když musím trošku přiznat, že poslední dobou mi přijde, že některé články jsou trošku odlfánkuté.
    Každopádně Ti moc a moc fandím - sleduji tě cca od roku 2012 a dokonce jsem Ti tenkrát psala i na facebook a tys mi odepsala, čímž jsi u mě získala obrovské sympatie.
    Přeji Ti dalších pět let úspěchů a možná trošku vracení ke kořenům ke článkům, které byly tak nádherně informační, že jsem několik z nich měla uložené a četla je stále dokola.

    E.(elusche@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  152. Gratuluji k 5. výročí! :) Je skvělé, že tě to pořád naplňuje a baví, a že přinášíš inspiraci ostatním. Já blog objevila nedávno, a líbí se mi, že je přehledný, originální a články jsou doplněné fotkami. Najdu tu inspiraci jak v kosmetice a líčení, tak v lifestylu apod. Doufám, že tě to bude pořád bavit a budeš i nadále inspirací pro ostatní :)

    OdpovědětVymazat
  153. Vraciam sa rada prave preto, lebo toto vsetko robis velmi dobre a kvalitne. Na tvojom blogu sa da najt to, co na inych nie - novinky z oblasti kozmetiky, ale aj super inspiracia co sa tyka mody. Takze dufam, ze dalsich 5 rokov sa ti bude darit prinajmensom ako doteraz! =)

    OdpovědětVymazat
  154. Gratulujem :) Vraciam sa hlavne kvôli tebe :D si krásna, veľmi sympatická a proste som na teba zvedavá :) na blogu sa mi veľmi páči že je taký čistý alebo ako by som to povedala, žiadne vzory, tá marhuľovo ružová farba ma ukludňuje. Fotky nádherné, pri kozmetických článkoch mám pocit že všetko ihneď potrebujem :D

    OdpovědětVymazat
  155. Gratuluji k blogovým narozeninám! :)
    Já se k Tobě vracím ráda z několika faktorů, které jsou "podvědomé" a nevím o nich a pak takové ty, že je tady úplně nejbožejší design (nojo, já a růžová :D), skvělý fotky, články o kosmetice, které obdivuju ze všeho nejvíc, protože je sama psát nějak vůbec nezvládám a pak jsi tu hlavně TY, to nejdůležitější, pro co se sem většina vrací! :)
    Pokračuj a buď dál taková, jaká jsi a těším se, až s Tebou a Tvým blogem budu slavit desítku....Jasný?!? :D

    OdpovědětVymazat
  156. gratulace super clanky a fotky a pusobis uprime ne nafoukane to ocenuji

    OdpovědětVymazat
  157. Milá Mio! Nejdříve bych ti chtěla popřát k 5tému výročí tvého super blogu:) Přemýšlela jsem o tom co tady napsat a co je vlastně největší důvod toho, že se sem stále vracím. Myslím, že jsem dospěla k závěru že tím největším důvodem je INSPIRACE, beru si z tebe příklad. Je tady však mnohem více důvodů jako třeba krásné zpracování tvého blogu, to, že tvé články se krásně čtou ale taky to, že to jsi prostě TY:) Jsi má velká inspirace už dlouho a doufám, že ještě dalších minimálně 5 let budeš:) děkuji Marťa

    OdpovědětVymazat
  158. Všetko najlepšie k narodeninám... :) na tvoj blog sa veľmi rada vraciam... páči sa mi tvoj štýl písania, tvoje názory... pôsobíš tak úprimne a nežne... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  159. Gratuluji ke krasnym 5tinam ♡ ja na tvuj blog narazila cca pred dvemi mesici, tvuj blog je pro me inspiraci do budoucna, sama blog podobny blog mam, ale zadny jiny blog se tomu tvemu nevyrovna !♡ jsi ma nejoblibenejsi blogerka, opravdu sem chodim moc rada :) !

    OdpovědětVymazat
  160. Přeju všechno nejlepší k 5. narozeninám a gratuluju k těm super číslům. Vracím se k tobě hlavně proto, že jsi byla jednou z prvních blogerek, které jsem sledovala. Takže je to pro mě i taková nostalgie :D ale hodně mě tvé články baví, jsi hrozně sympatická a máš krásné fotky :) nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Jednoznačně lifestyle články :) Tvé články jsou nesmírně pozitivní ,ale nejraději mám ty o zdraví a o štěstí a cestování.
    bajkovaanet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  162. Mne se moc se mi libi tvuj styl psani a take spoustu krasnych inspirujicich fotek:)

    OdpovědětVymazat
  163. Prečo sa rada vraciam na tvoj blog? To je hádam jasné... Nielenže ma vždy zaujmú pútavé články ale navyše sa vždy aj niečo zaujímave dozviem, niečo čo obohatí moje obzory... či už sa jedná o lifestyle alebo kozmetické tipy, alebo proste len keď opíšeš aky si mala deň a čo si robila tak aj to je dobré čítanie ;) Proste mám tvoj blog rada a či už vyhrám alebo nevyhrám tento pozitívny feedback sa nemení ;)

    Inak všetko najlepšie :) veľa nových followerov a nápadov na dobré články :)
    andreakomova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  164. Mio, tvůj blog je jeden z mých nejoblíbenějších, hodně mě inspiruje, a proto doufám, že těch dalších x let bude jen lepších. Tímto bych chtěla popřát k pátému výročí tohohle úžasného blogu:)
    terezchalupova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  165. To uz? Gratulka :-)
    První moje návštěva byla kvůli UD paletce, kterou jsem si po tvé recenzi koupila a miluju jí dodnes :-) mno a blog mi bavil tehdy a už jsem tu zůstala. Outfity nejsou nic pro mne, ale líčeni, kosmetika, to je prostě super :-) jen tak dál.
    Anjelska@Gmail.com

    OdpovědětVymazat
  166. Moc se mi líbí design, kvalitní fotky a propracovanost blogu. Vždycky u tebe najdu inspiraci z oblasti kosmetiky, módy i lifestyle. Krásné narozeniny a ať se daří v dalších pěti letech! :)

    OdpovědětVymazat
  167. Jsi mi velmi sympatická jako člověk a ráda se inspiruji především Tvými outfity. :-)
    rama.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Proč se vracím na tvůj blog ? Baví me sledovat tvůj vývoj. Od tvého začátku jsi ušla pořádný kus cesty ( od vzhledu po myšlení a urovnání priorit) což je pro mě velmi inspirující. Hodně ti fandím a držím palce do budoucna aby jsi Blogerku konečně vyhrala. :-)

    OdpovědětVymazat
  169. Milá Mio, díky za skvělou soutěž! Na kissbook se vracím, protože mě to tady baví. Sleduji tě už dlouho a moc ráda čtu random články, dívám se tvoje outfity atd. Přeju ti mnoho úspěchů a nekonečný život blogu! A. anna.kaplanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  170. Vracím se sem, protože jsi mi sympatická, líbí se mi desing blogu, fotky, máme podobný vkus na kosmetiku i oblékání..
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  171. Vracím se zpět hlavně kvůli Tobě, přijdeš mi jako velmi zajímavá mladá slečna se skvělým charakterem :) Nehledě na to, že se mi velmi líbí tvé outfity a ze všeho nejradši mám ráda články typu - new nebo recenze :) jen tak dál, Mio, a přeji vše nej, hlavně spoustu úspěchů do budoucna :)
    botkova13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  172. Na tvoj blog sa vraciam opäť a opäť, pretože som na ňom tak trošku závislá! Každý článok je lepší a lepší, skvelé fotky, zážitky, tvoj život ma baví. Si originálna a si pre mňa veľkou inšpiráciou, kedže blogujem tiež. Ďakujem za každý článok! :)

    OdpovědětVymazat
  173. Ahoj Mio☺️Upřímně moc blogů nesleduji,ale musím se přiznat,že ten tvůj opravdu zbožňuji!🙊Strašne se mi líbí jeho zpracování a vždy kvalitní fotky!Tvoje příspěvky mě hrozně baví a zvedají náladu💕..Gratuluju ti a hlavně nepřastávej psát,protože tvé příspěvky za to určitě stojí👌

    OdpovědětVymazat
  174. Ako jednu z mála blogeriek sledujem práve teba- si inšpirujúca, pozitívna a robíš veci podľa seba, čím si získavaš obdiv iných a preto sa mi tvoje meno vrylo do pamäti a nemusím tvoj blog hľadať pretože jeho názov sa mi hneď vybaví :)

    OdpovědětVymazat
  175. Gratuluju k výročí ;) já se na tvůj blog vracím ráda z pár jednoduchých důvodů - zbožňuju tvůj styl psaní, máš krásné fotky a úžasný styl....vlastně si pro mě velkou inspirací :) jen tak dál!
    Pecenas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  176. Tvůj blog se mi hrozně líbí a to především tím, že jde vidět, jak tě to baví - ať už focení outiftů,recenzování kosmetiky,nebo úryvky ze života !!! a to ti přeji i do dalších let :-) a k těm dosavadním pěti moc GRATULUJI :-)
    GFC Anna Vágnerová
    anna.vagnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  177. Na Kissbook se vracím, protože zde můžu najít samé inspirativní články o kosmetice, oblečení aj. Doufám, že v blogování budeš pokračovat i v dalších letech a přála bych ti vyhrát Blogerku roku, protože by sis to určitě zasloužila ;)

    OdpovědětVymazat
  178. Hrozně se mi líbí, jak dáváš do blogování svůj život. Vyřazuje z Tebe přirozená radost, krása, upřímnost, čehož si hrozně moc cením. Sama jsem kdysi blogovala a byla jsi pro mě obrovský vzor. Sleduji Tě už strašně dlouho (teď to zní, jako bych byla stalker :-D) a myslím, že mě to ani za dalších 5 let neomrzí. Dáváš do každého článku spoustu času a je to na nich vidět. Přála bych si, aby jsi vyhrála příští rok blogerku roku, jelikož si to zasloužíš. Dříve to byly jen beauty články a jsem ráda, že do toho dáváš více sebe. Stala jsi se pro mě obrovský vzor a dost jsi mi pomohla zvednout si sebevědomí. Líbí se mi moc i design tvého bloku. Dýchá svěžestí a je prostě příjemně holčičí. Tvé fotky jsou nádherně čisté s perfektní kompozicí. Těším se na tvé další články a děkuji, že pro nás čtenářky pořád píšeš.
    S láskou Denča <3

    OdpovědětVymazat
  179. Ráda sleduji tvůj blog protože máš kvalitní a věcné fotky což je určitě velké plus :) ráda čtu tvoje články protože jsou dobře napsané a čtou se samy :)
    Obrovská gratulace k 5 rokům blogu, je to opravdu úctihodné! Přeji plno dalších blogových let a skvělé fanoušky - čtenáře! :)

    OdpovědětVymazat
  180. Mám ráda tvůj blog, protože je originální, super styl a fotky jsou luxusní :)

    OdpovědětVymazat
  181. Moc se mi líbí tvůj styl psaní i styl celkově. Píšeš moc zajímavé články, které mě baví číst a proto se sem ráda vracím a budu:)
    live-a-little@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  182. Tvůj blog mě baví, protože tvé články mají hlavu i patu, dobře se čtou a člověka baví. Taky máš u článku kvalitní fotky a zkrátka tvé články nejsou nudné a mají něco do sebe. Co se mi taky libí je to jak příjemně působíš a ve tvých článcích člověk zkrátka nachází hromadu inspirace. Jen tak dál a gratuluji k 5-tým narozeninám. :-)

    OdpovědětVymazat
  183. Ahoj Mio :),
    moc Ti gratuluji k takovému počtu čtenářů a sledovatelů. Na tvůj blog chodím velmi ráda. Vše je krásně přehledné a jednoduché (žádné přeplácané motivy). Pomohla jsi mi v kosmetických věcech, jsi mou inspirací. Články máš prostě skvělé. Na nic si nehraješ, jsi sama sebou. Jen tak dál. Přeji ti do budoucna další a další fanoušky a plnou spoluprací.

    OdpovědětVymazat
  184. Ahoj Mio gratuluju ti mic ti to preju jsi super
    1 miluju tvoji energii co do toho davas
    2sleduju te snad vsude ale nejvic miluju snap je to tak uzasny co tam davas
    3 tvuj bloh sleduju protoze me bavi mam rada ze zde mas takovou vsehochud
    4 mas nadherny vlasy
    ajinka.srdicko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  185. inspirativní outfity, dobré fotky, stylová a sympatická autorka :-)

    OdpovědětVymazat
  186. Tvůj blog jsem objevila teprve před nedávnem a to náhodným projizdenim fotek na instagramu.Hned mě okouzlila kvalita tvých fotografií a na blogu i tvé náměty článku,styl oblékání,kdykoliv vezmu mobil už jen z fotek na mě vyskočí inspirace a blog úplně.Jediné co mě mrzí, je to že už nepřidáváš tolik příspěvků jako třeba v roce 2012.To ti ale nemůžu zazlivat protože jsi studentka,pracuješ a máš i svůj osobní život takže to chápu. :)

    OdpovědětVymazat
  187. Ja ťa sledujem na Bloglovin takže pravidelne vidím tvoje články a rada si prečítam všetky kozmetické recenzie :))
    Email :sasuska799@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  188. Kde inde by som zistila, či to čo dávajú reklamy, je naozaj dobré? Ako by som zistila, čo nového sa deje v živote blogerky? Ako by som sa dozvedela čo letí a čo je naozaj trendové? No jedine tak, že budem sledovať krásnu ženu s krásnym blogom :)
    MonMenueMonde

    OdpovědětVymazat
  189. Rada čítam hlavne o kozmetických novinkách, ktorými sa vždy rada inšpirujem. Ale taktiež si rada pozriem aj outfitové posty ;)
    nikolastrakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  190. Protože máš všechny své outfity i kosmetické produkty a zkrátka všechno strašně krásně nafocené! Fotky jsou krásně barevné a jde z nich super energie :) I když nejsem velký milovník ani odborník na make-up, tvoje články si čtu ráda :)

    OdpovědětVymazat
  191. Já se na tvůj blog vracím především proto, že oceňuju, jak kvalitně děláš recenze:)
    Moc gratuluju k 5 letům úspěšného blogu a tolika followerům!
    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  192. Tvůj blog znám už hrozně dlouho, ale pořádně jsem tě začala sledovat až když jsem si tě přidala na Bloglovin na mobilu. :) Tam jsem si začala všímat, jak moc se blog měnil postupem času a jak ho máš krásně udělaný a dáváš si na něm záležet. Z toho hned čiší taková pohoda při tom čtení. :) Jinak prostě se mi líbí tvůj styl, ráda sleduju hezké lidi, abych mohla závidět :D :D (jsem trošku takový sebemasochista) a jako taková ta klasická holka si ráda počtu i všelijaké recenze na ty naše holčičí serepetky. :D Doufám, že tě psaní bude bavit i dál! :)

    OdpovědětVymazat
  193. Tvoj blog som objavila ešte len pred pár mesiacmi a baví ma každý jeden článok. Si veľmi sympatická, všetky tvoje články sú zaujímavé a dobre sa čítajú, som vďačná za každý tip na super kozmetiku (alebo čokoľvek pekné). Dúfam, že v blogovaní budeš pokračovať ešte dlho, prajem ti veľa (nielen) blogerských úspechov :)

    OdpovědětVymazat
  194. Na blogu se mi líbí, že má takový "holčičí" nádech....růžová a fialková :) Fotky jsou kvalitní, takže mě baví jak outfity, tak i líčení nebo kosmetické recenze :) Happy birthday ♥
    market.vitkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  195. Ahoj,na tvůj blog se chodím hlavně inspirovat. Máš smysl pro krásno a každá fotka je prostě dokonalá. Taky mi dost usnadňuješ výběr kosmetiky, a já zbytečně neutrácím za něco co bych následně vyhodila :-) Držím palec ať je blog stejně skvělý i do budoucna :-)

    OdpovědětVymazat
  196. Ahoj Miunko, tvému blogu přeji k narozeninám vše nejlepší a ještě lepší :-* ať je pořád tak úžasný a holčičí a jeho majitelka jen a jen šťastná ;-) Kissbook jsem objevila asi před 4mi lety. Tehdy jsem sledovala jen dvě blogerky. Verunku z Myraspberrylife a Sabču z Lost in closet. Tehdy se jedna ze slečen o tobě zmínila a já si otevřela tvůj blog a od té doby jej nezavřela :D mám ho 2krát celý přečtený :D líbí se mi tvůj pokoj, fotky! a jak máš vše zorganizované a fandím ti, že máš úspěch :) Tak jen tak dále ;-)
    kretzova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  197. Proč se vracím je jednoduché - mám stejnou zálibu v Benefití kosmetice jako Ty :) A to, řekněme si to upřímně, lidi vážně sbližuje :) Přeji dalších úspěšných pět let, ale to minimálně :)

    OdpovědětVymazat
  198. No přece krásná Mia! ♥

    ♥ www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat
  199. Miluju u tebe barvy a dobrou náladu. Je pro mě moc inspirativní tvůj úsměv, který čiší z každého čláku!

    OdpovědětVymazat
  200. Líbí se mi jak tvůj blog vypadá a máš hrozně hezké fotky. Tvoje články se mi líbí všechny , protože mi přijdou takové kamarádské. Nejvíce se mi líbí takové ty články péče o vlasy a td. A i přesto že mám naprosto odlišný styl oblekání se mi hrozně líbí tvoje outfity. A až ted jsem si uvědomila že tvůj blog byl první na který jsem se začala pravidelně vracet a stále vracím už přes rok. At se ti i dál vede tak skvěle jako do ted. :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡