Zoella beauty bags

Pro dnešek tu mám pro vás tip na nákup, a to kosmetické taštičky Zoella beauty. Vy víte, že mám Zoe velmi ráda, a tak jakmile přišla s tím, že připravuje svou beauty řadu, měla jsem už dopředu jasno, že si něco objednám. Objednala jsem si tehdy parfém, svíčku a beauty bag s morčetem. (Psala jsem o tom tady.) Vše se mi moc líbilo, ale nejvíce nadšená jsem byla z kosmetické tašky, což trvá do teď.
Taštička je k dnešku dostupná už ve třech variantách. Mám ráda puntíky, takže pro mě bylo úplně snadné, si celý design zamilovat. Co mě ale nejvíce potěšilo byla kvalita. Vše je 100% omyvatelné, včetně vnitřku, zip je "bytelný", pouzdro je pevné. Od té doby, co ji mám, jinou kosmetickou tašku nepoužívám. Mám v ní všechny své nejoblíbenější produkty, které denně používám a v pohodě si ji beru s sebou (v kabelce), když jdu kamkoliv ven. Mohu si do ní dát i hřeben a prášky, krém na ruce, nebo i pilník. 
A jelikož s novým rokem přišla Zoe s novým motivem, nemohla jsem odolat a hned jsem si novinku objednala. Taková taštička nemusí sloužit vyloženě jen na uskladnění kosmetiky a věřím, že v ní najdu i další využití. A nápis "Just say... YES" je prostě super motivační, a to já ráda. Jo, a abych nezapomněla, pokud nežijete ve Velké Británii, kde je tato značka běžně k dostání v drogeriích, můžete si ji k nám do Čech objednat z feelunique.com. Pošta je zdarma a balíček bez problému přijde do dvou týdnů od zaplacení. Taška vyjde v přepočtu zhruba na 300 korun, což mi přijde fajn. Je originální, kvalitní a určitě vám bude dělat radost dlouhou dobu.

Přeji vám krásný víkend a budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jakou kosmetickou tašku používáte vy a zda máte zkušenost s produkty Zoella beauty.

39 komentářů:

  1. Obě taštičky jsou moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taštička je moc pěkná, je super, že je omyvatelná :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. je to krásne :) ale momentálne mám kozmetickú tašku z DMka takú námornícku a mne úplne vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou nádherné, ta morčecí je super :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ta nová je boží! Dělám si na ni zálusk, protože přesně jako ty jsem moc moc spokojená s tou první s morčátkem :)

    Akorát prosím tě, Miuš. Ty jsi neplatila clo? Nechytli ti to? Když jsme s kamarádkou objednávaly tu první, chytli ji a na to, že taška vyšla na cca 250,-, tak se clem skoro na 600,- :-D Naštěstí se to vyřešilo, ale zajímalo by mě, jak je to teď :)

    Předem děkuji za tvou odpověď :*

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, já s celníky neměla žádný problém. Buď jsem třikrát za sebou měla štěstí, nebo nevím.

      Vymazat
  6. Já jsem si nedávno objednala právě tu novou se zlatými puntíky a ta okamžitě nakopala zadek všem, co doma mám. Nemůžu se na ni vynadívat :) je prostě hrozně roztomilá :) a navíc je tak prostorná a přitom se všude vejde...

    OdpovědětVymazat
  7. Obe taštičky sú krásne, ja som teraz dostala novú od kamarátky a je značky Paul Frank takže ďalšiu kupovať nejdem ale sú fakt super :)

    A máš to všetko tak pekne naaranžované a veľmi rada by som vo svojej knižnici videla tú zbierku kníh :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já mám knih strašně moc. :D Popravdě nevím, jak bych takový článek napsala. Mám od pohádek, přes scifi až po životopisné, povídky a makeup/fashion knížky.

      Vymazat
  8. Taštičky jsou dokonalé, myslela jsem, že hezčí než ta s morřetem už nebude, ale ta druhá se mi líbí ještě víc!

    OdpovědětVymazat
  9. Objednávání z feelunique není tak jednoduché, oni mají sídlo na Normanských ostrovech, takže mi balíček zadrželi celníci a i přesto, že na feelunique je to včetně DPH. Z feelunique mi potvrzení, že je to zdaněné a uvolněné do oběhu v EU dát nemohli, takže jsem si připlatila DPH a ještě poplatek za vyřízení. Takže nikdy více. Přitom do té doby vždycky v pohodě a najednou mi ho chytli a přišel mi dopis z celní správy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale můžeš je požádat o zpětné proplacení cla a DPH a když jim pošleš potvrzení, tak ti to všechno proplatí ;)

      Vymazat
    2. Holky já objednávala třikrát, jednou do Německa, dvakrát do ČR a žádný problém, žádné clo. Tak nevím.

      Vymazat
  10. Ta je boží, asi nejhezčí z těch 3.

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  11. Tahle je super, líbí se mi ze všech nejvíce a určitě si ji objednám! Já máma ted jednu, kterou jsem si koupila na dovolené a je taky moc pěkná, ale Zoe je prostě Zoe :).

    OdpovědětVymazat
  12. Ooooo, krásný fotky! Už jsem taky přesvědčená, že si jí musím pořídit! Jen bych taky ráda věděla, jak to je s tím objednáváním, jak tady píšou holky v komentářích? Nerada bych chytla clo, už jsem to jednou řešila s sheinside a je to hrozně zdlouhavé :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já nikdy problém neměla, tak mě to taky překvapilo. :O

      Vymazat
  13. Ahoj Mia, mozem sa opytat na nieco ine? Vidim, ze mas celkom slusnu zbierku knih o make-upe... ktoru by si najviac odporucila? Hladam nieco nie pre uplneho zaciatocnika, ale zas nie som ani profesional... proste kazdodenne licenie zvladam ale rada by som sa priucila nieco nove... Dakujem, Monika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 100% Bobbi Brown makeup manual. Je bezkonkurenčně nej.

      Vymazat
  14. Já si od Zoe hned na začátku objednávala ten Fizz Bar plus pro kamarádku pěnu do koupele a oboje to tak krásně vonělo! Jen jsem byla trochu zklamaná, že Fizz Bar vůbec nepěnil, ani neměl žádnou barvu, ale to jsem asi rozmazlená z Lush :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tahle nová je nejhezčí ;) asi si jí taky objednám ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Obidve sú tak roztomilé... ani sa neviem rozhodnúť, že ktorá je krajšia. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Nad tou taštičkou také začínám uvažovat. Teď mám z e-bay dvě neomyvatelné, takže se musí čas od času prát a ne všechna kosmetika jde dobře vyčistit. Děkujeme moc za tip i s užitečným odkazem! :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Milujem Zoellu <3 Obe taštičky sú chutné :)

    OdpovědětVymazat
  19. Taštička s morčátkem je super

    OdpovědětVymazat
  20. Zrovna jsem svojí starou kosmetickou taštičku vyhodila a akutně potřebuji novou.. moc se mi líbí ta nová, jen teda na promo fotkách ty puntíky vypadají zlaté a u tebe hnědé, jaké tedy jsou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to dělá úprava fotky. Jsou zlaté. :)

      Vymazat
  21. Vypada to nadherne, ja od tehle jsem jeste nic nezkousela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Sakra, jsem si naprosto jistá, že přesně tuto taštičku potřebuji. Je dokonalá :) Moc díky za tip :)


    Rise and shine sleepy heads!!!

    OdpovědětVymazat
  23. Mám takový pocit, že taštičku Jusr say yes musím mít taky!!:))

    OdpovědětVymazat
  24. taštičky jsou super, ale mě by spíš zajímalo, odkud máš ten průhledný "stojánek" s pokličkou? ten je naprosto super :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Mio, vidim, ze mas knihu od Zoelly, nemrzi te, ze ji ve skutecnosti nenapsala ona? Mne to docela odradilo od nakupu.. L

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡