So fresh, so clean . . .

Kdybych měla komukoliv doporučit své dva nejoblíbenější odličovací produkty, mám jasno - tou nejlepší a nejsehranější dvojkou je jednoznačně Bioderma, řada Sensibio. Mléko Sensibio Lait na důkladné odlíčení všeho makeupu a micelární vodu H2O na dočištění, popřípadě na ranní odlíčení od nečistot, které se mi na pleti za noc nahromadí. 
Sensibio H2O 500 ml - 599 Kč / Sensibio čistící mléko - 419 Kč 

Řada Sensibio je určena pro pokožku citlivou, podrážděnou vnějšími vlivy, dehydrovanou nebo se známkami únavy. Neštípe, nepálí, nevysušuje. Je skvělá nejen na odstranění makeupu, ale i na běžné denní vyčištění pleti (pro ženy i muže). Pletu se, když si myslím, že tyto dva výrobky už každý člověk zná? Jestli je tu někdo, kdo stále ještě hledá kvalitní odličovač a Biodermu ještě nevyzkoušel, určitě vám doporučuji tyto výrobky otestovat. Micelární vodu dokonce seženete ve vybraných lékárnách i v mini verzi (50 ml) za 50-70 Kč, což je super jak na vyzkoušení, tak i velikostně - při cestování. Pěkná čistá pleť je základ, takže mi věřte, že se vám investice do této řady rozhodně vyplatí. Vyzkoušela jsem několik jiných, dražších i levnějších variant, ale nikdy se jí žádná z nich nevyrovnala. Jaký názor nařadu Sensibio máte vy?

38 komentářů:

  1. používala som túto micelárnú vodu a pleť sa mi po nej postupne zlepšovala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja momentálne používam micerálnu vodu Sensibio od Biodermy a naozaj sa nemôžem sťažovať :)
    Chcela by som však vyskúšať aj ich radu Atoderm, lebo takisto na ňu čítam samé chvály a ešte som nemal tú česť :)
    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj micelárku ani nic ze stejně řady jsem zatím nepouzivala, ale možná někdy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja jsem pouzivala jak Sensibio micelarni vodu, tak tu zelenou sebium, a nechapu, proc je kolem nich takovy humbuk. Stejnou sluzbu mi udelaji mnohem levnejsi micelarky z drogerie. Prijde mi, ze to vyjde nastejno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím. Popravdě čekala jsem víc.

      Vymazat
    2. souhlasím. vyzkoušela jsem různé micelárky, teď aktuálně už rok používám biodermu - koupila jsem ji v balení 1+1 zdarma a je fakt držák, ale pak už si ji nejspíš znovu nekoupím. je fajn, ale nepřipadá mi, kromě ceny, v ničem příliš odlišná.

      Vymazat
    3. podla mna je sensibio H2O. absolutne spickova. Ja sa s nou bezproblemov odlicujem. To inou bez drhnutia nejde.

      Vymazat
  5. Vím, že jí každý miluje, ale já po ní mám hroznou vyrážku. Každopádně moje sestra ji také velmi ráda používá. :)
    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Joo, tak mě zrovna nesedla. Osypala jsem se po ní, takže ne. Ale zatím jsem se osypala po každé micelárce, takže mi něco na tom nesedí. Pokorně jsem se vrátila k pleťové vodě s růží od Alverde :)

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní17.02.15 9:27

    Taky mi přijde, že je zbytečně předražená. Proč dávat 400 Kč za micelárku, když skoro totožnou se stejnými účinky seženu v drogerii? Například micelárka od Garnieru (s růžovým víčkem) prokáže úplně stejnou službu (testovala to i Petra Lovelyhair), ale stojí 150, v akci 100 Kč.

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle micku mám moc ráda (i její zelenou verzi na problematickou pleť). Nicméně už jsem ji dlouho kvůli ceně nekoupila a místo ní používám růžový Garnier. Ten se rázem zařadil mezi mé oblíbence :-) Ale na cestování kupuju skutečně malou verzi Biodermy.

    OdpovědětVymazat
  9. já nedám dopustit na micelárku od Oriflame, která má super pumpičkové dávkování a hezky voní :) ale přivedla jsi mě na super nápad co se týče balení na cesty, určitě se na ty mini verze podívám v lékárně :)

    http://thankgodiamwoman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní17.02.15 9:38

    Produkty Biodermy znám asi jako spousta žen a např. krém matriciane jsem si moc oblíbila, ale micelárku jsem zkoušela ve vzorečku a nepřesvědčila mě ke koupi celého balení, navíc je na mě cena v celku vysoká. 600 kč za pleťovou vodu mi přijde příliš. K odlíčení používám olejíčky a pro dočištění většinou pleťové vody od Karla Hádka.

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám tuhle řadu ráda, ale to mléko jsem jeste nezkoušela, ale rada bych :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mléko nemám, používám jen vodu, ale mrknu a určitě vyzkouším. Střídám Biodermu a Mixu, ale tu mám spíš v zásobě, když mi dojde Bioderma, protože tu nakupuju ve velkým, když je akce :) Často jsou 1+1 zdarma a to litr biodermy za 500,- se fakt vyplatí :)
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já snad v životě na takovou super akci nenarazila? Kam chodíte do lékárny? :)

      Vymazat
    2. Já chodím do Dr. Max a často mají :)

      Vymazat
    3. V SR je akcia 1+1 cez leto. trva mesiac. neviem ktory je to mesiac presne a tak kazdy rok cez leto pravidelne chodim kukat do lekarne. Ta akcia bola zatial vo vsetkych lekarnach. Kuknite to niekedy od 6. mesiaca po 8. mesiac. urcite to najdete.

      Vymazat
    4. Já koupila v listopadu 1+1 v lékarně OC Chodov :)

      Vymazat
  13. mne viac vyhovuje sebium :) táto ma trošku vysušuje čomu nechápem :)

    OdpovědětVymazat
  14. Z této řady používám oční krém a tu micelárku bych vyzkoušela ráda :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  15. Holky nechci být zlá, ale levnější micerálka z drogerie vám neudělá stejnou službu. Ze zkušenosti vím, že tahle vytáhne z pleti úplně všechnu nečistotu na rozdíl od jiných. Just sayn'...

    OdpovědětVymazat
  16. Produkty od Biodermy mám velmi ráda, byla jsem s nimi pokaždé spokojena. Přiznám se, že mléko z řady Sensibo jsem ještě nezkoušela, jen po něm pokukovala a teď si mě k tomu přilákala ještě víc. :)
    www.nicolemendyz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Od Biodermy jsem si pořídila nejdříve tuto, potom i zelenou, ale oboje bylo velké zklamání. Rozhondě si další balení už nikdy nekoupím. Použivala jsem i čistící gel a taky žádná sláva. Takový Clinique nebo opravdu i levnější produkty z drogérie udělají lepší službu.

    OdpovědětVymazat
  18. Pouzivam zelenou micelarku od Biodermy a musim rici, ze mi ma plet prijde o dost lepsi. Radeji si priplatim...levnejsi mi takovou sluzbu neudelaji a staci ji dat na tamponek trosku..

    OdpovědětVymazat
  19. Micelárku jsem měla jen v malém balení, ale byla super. Naopak zelená mi vůbec nesedla. Od té doby jsem zkoušela pár jiných značek, ale u té Biodermy jsem měla na pleti asi nejpříjemnější pocit :)

    OdpovědětVymazat
  20. ja najviac zbožňujem odličovacie obrúsky od Douglas, odlíčia všetko :)

    Pozývam na moju giveaway ♥

    OdpovědětVymazat
  21. Naprosto souhlasím! Na tuhle micelárku nedám dopustit :) a když byla v akci, tak jsem si pořídila pěknou zásobu :D

    OdpovědětVymazat
  22. Dlouho jsem hledala nějakou micelární vodu, která by mé pleti vyhovovala. Pak mi kamarádka doporučila přesně tuto. Byla na mě také drahá, každopádně jsem sehnala 250 ml v akci. A jsem s ní naprosto spokojená, za mě je to nejlepší micelární voda. =) Jinou bych si už nekoupila. Celkově se opravu vyplatí investovat do této značky. Takže pokud je to pro někoho drané, tak berte v potaz, že za tu cenu dostanete opravdu kvalitní produkt. A 250 ml mi vydrží přes půl roku. =)

    OdpovědětVymazat
  23. Sensibio síce nepoužívam, ale používam micelárku Sébium a nedám na ňu dopustiť. Vyskúšala som asi tri milióny prípravkov na pleť v rôznych cenových kategóriach a po žiadnom som nebola tak spokojná ako s Biodermou. Mala som problémy s mastnejšou pleťou, chodila som aj na rôzne analýzy pleti, životosprávu som upravila, asi dve tisícky som vyhodila za nejakú vraj zázračnú sadu, ale aj tak výsledok nebol taký, ako mal byť. Aj som ju skúsila vymeniť za tú ružovú od Garnieru, ale nebolo to ono a vrátila som sa naspäť k Bioderme. Aj za tú vyššiu cenu, radšej si odopriem niečo iné, ale dobrá pleť mi za to stojí :)

    Domka Domková

    OdpovědětVymazat
  24. Micelárku zbožňuju. Přišla jsem na ní až behem psaní blogu (což není dlouhá doba) a už se jí nevzdám! :D

    OdpovědětVymazat
  25. Nemůžu nesouhlasit, nejoblíbenější, nejlepší! Už bych je nevyměnila :))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  26. Zkoušela jsem i jiné, ale pokaždé se k ní znovu ráda vrátím! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Měla jsem micelární vodu od Biodermy, kterou jsem rychle vypotřebovala. Teď používám od Garnier a přijde mi ÚPLNĚ stejná a je levnější. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Micelárku od Biodermy jsem docela dlouho používala, ale pak jsem objevila tu od Garnier a příjde mi, že udělá stejnou práci za méně peněz :) Ale chystám se vyzkoušet to mléko, k tomu jsem se ještě nedostala :)

    www.rinakrois.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. Znám ji, ale abych pravdu řekla, ještě jsem se nedostala na vyzkoušení.:/ A mrzí mě to.. Opravdu.:)

    http://www.letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Ja používam len micelárku a musím povedať, že som s ňou veľmi spokojná :) Zo všetkých, ktoré som vyskúšala mi táto (a Garnier) sedí najviac. Páči sa mi, že aj keď je tá Bioderma drahšia, je jej dosť a jedno balenie mi celkom dlho vydrží. Navyše sa mi minule podarilo uloviť dvojbalenie, kde 2x500ml stálo 21€, čo bolo super :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡