Kiehl's, fun, friends & Lindex

Včera jsem se rozhodla, že se opět vynasnažím připravit report jednoho dalšího mého dne - tentokrát dne "full-time blogera". Byla jsem v Praze a stihla jsem toho poměrně dost, a také jsem zvládla většinu dne fotit, takže tu mám po delší době zas spoustu fotek. A tak se mnou zavzpomínejte na střípky ze včerejška a dobře se bavte! 

Dnes jsem se poprvé líčila s mým novým makeupem NARS All day luminous weightless foundation ze Sephory. Mám odstín Deauville a asi bych snesla i světlejší, ale snad až chytnu trochu barvy, bude sedět skvěle. Zatím jej nebudu nijak chválit, ani kritizovat. Přece jen jsem ho měla poprvé a ráda bych vyzkoušela různé styly nanášení a několik kombinací s ostatní kosmetikou. - Po nalíčení jsem se skvěle nasnídala a vyrazila! Vzala jsem si na sebe kožené Conversky, kabelku Longchamp, šálu z Answear, bundu z Sheinside a džíny z Hollisteru. Pohodlnost nadevše!
V Praze jsem měla schůzku na Andělu, a tak jsem po schůzce konečně navštívila butik Kiehl's, který je v ČR zatím jen jeden, a to v Praze na Smíchově. O Kiehl's toho tolik nevím, ale zdá se mi prostě cool. Líbí se mi vzhled obchodu i lékárenský design výrobků. Dostala jsem k nákupu letáček, kde je informace, že značka byla založena v roce 1851. Původně šlo o lékárnu. A dodnes si značka, přesto, že spadá pod L'Oréal, udržuje svou farmaceituckou tradici a čerpá ze svých dlouholetých znalostí v oblasti kosmetiky a lékařství.

Každý obchod na obsahuje stejné detaily, ale každý z nich si také udržuje svou jedinečnost. Klasikou je například kostlivec Mr. Bons nebo křišťálový lustr značky Preciosa. V našem českém obchodě také najdete nástěnku s fotkami rodin značky. Jiné obchody po světě tam často vystavují fotky psů svých zaměstnanců a přátel značky. Současně také u nás v Praze najdete stojan Customer favourites, který obsahuje 10 bestsellerů, ale pozor - nikoliv světových, ale našich českých (nejprodávanějších výrobků). Jak vidíte, tak jedničkou je u nás Midnight recovery concentrate, pro který jsem si právě šla.
Musím personál velmi pochválit. Šla jsem si vlastně pro jeden výrobek, ale ihned se mě ujala jedna ze slečen a ptala se, zda něco vím o Kiehl's, nechala mě něco vyfotit, a s radostí mi o značce vyprávěla. Poté mi navrhla, že mi udělá test pleti a doporučí mi, co by pro mě bylo vhodné. Dostala jsem letáček níže, kde mi specialistka zaškrtala, jaké produkty jsou pro mě vhodné. Pořídila jsem si noční sérum, které jsem si už dlouho přála a slečna mi nabalila spoustu vzorečků, abych vyzkoušela i další výrobky, které by pro mě měly být vhodné. Např. jílovou masku, krém na váčky a kruhy pod očima, rozjasňující koncentrát, čistič pleti, toner. Bylo mi i nabídnuto, že si mohu pro vzorky kdykoliv dojít, bez toho, aniž bych si něco kupovala. Kiehl's prý věří, že během pouhých 28 dnů zákazník uvidí na pleti výsledky a pro výrobek se vrátí. :-)

No a v době oběda už jsem měla sraz s Lenkou, se kterou se známe díky instagramu, a jelikož jsme byly pozvané na stejnou akci, domluvily jsem se, že se sejdeme už dříve a něco spolu podniknem. Jako první jsme se půl hodiny hledaly, ale našly jsme se. Ještě, že máme ty chytré telefony. :-D Na oběd jsme si zašly do Makakiko (v Palladiu). Já jsem si dala kuřecí maso ve sladkokyselé omáčce s rýží a Léňa kuřecí salát s avokádem. Můj talíř vypadal naprosto skvěle, ale není všechno zlato, co se třpytí - bohužel mě jídlo hrozně zklamalo. A to je co říct. Já jsem totiž člověk, kterému chutná skoro všechno. Léňa mi ale spravila náladu, když z kabelky vytáhla čokoládové bonbóny Lindt, které mi přivezla. Mňam!
Léňa fotí, jak fotím. :-D
Po obědě jsme se vydaly po obchodech. Léňa ukořistila v Zaře skvělý trenčkot a žlutou jarní sukni. Já byla na lovu nude lodiček. A ty nejvíc perfektní jsem našla v Topshopu. Barva skvělá, výška skvělá, sedí mi skvěle, jen ta cena (necelé 2 tis). Co myslíte? Pokaždé, když se oblékám na nějakou akci, říkám si ,,jo jo, kdybych tak měla tělový lodičky, to by vypadalo mnohem líp...,". Zdají se mi dost kvalitní. Dnes jsem také v Praze, takže si je asi skočím podruhé vyzkoušet, protože jsem na ně myslela snad i před spaním.
Pořídila jsem si nakonec jen triko v Mangu. Bylo za skvělou cenu (ve slevě za 150 Kč) a ten francouzský rose gold nápis! Moje! A navštívila jsem i Lush, jestli náhodou neobjevím něco nového a objevila! Novou pěnu do koupele Ultraviolet s vůní fialek. Mm, prostě nádhera. A měla jsem štěstí na mou nejoblíbenější vílu! <3 Pochválila mi vlasy, probraly jsme Kiehl's a doporučila mi, ať něco dělám s konečky. :-D A měla pravdu. Mám je celkem roztřepené a kašlu na to. Plán: Co nejdříve si zajdu ke kadeřníkovi!

Později jsme si s Lenkou zašly na kávu do naší oblíbené Costy, kde měli ještě poslední den akci na valentýnské menu (jahodový cheesecake plus latté za zvýhodněnou cenu), a tak jsme se trochu přecpaly. A vyzpovídala jsem Léňu jak na focení, protože fotí jen iphonem, který sice fotí dobře, ale stejně nechápu, jak může mít stejně hezké fotky, jako já udělám zrcadlovkou. Jen koukněte na její instagram nebo blog.

Po menším relaxu jsme měly namířeno do Lindex showroomu na prezentaci letní kolekce 2015. Je to docela sranda - přijít v kabátu a vybírat si plavky, ale alespoň je se na co těšit. Na akci nechybělo dobré jídlo a pití, ale i nádherné květiny a hlavně - spoustu plavek, šatů a plážových věcí. A také jsem potkala několik blogerek a mých dobrých kamarádek, což mě vždycky potěší. A dnes jich několik uvidím znovu! Jak já ráda trávím čas s holkami z Acupofstyle, s Barčou z Voguehausu nebo s Ejvi! Vždycky si skvěle popovídáme. 

A to bylo veškeré shrnutí včerejšího dne. Po akci v Lindexu jsme se s Lenkou asi hodinu jen tak procházely večerní Prahou a vyprávěly si své sny a plány do budoucna, hahah. Byl to skvělý den! Sice nevšední, protože se většinou nestane, že bych prakticky celý den věnovala jen blogu, ale díky milé společnosti bylo všechno moc fajn.

55 komentářů:

  1. Skvělý článek, jako vždy ! Díky Miuš!

    A jen se tě zeptám (možná trošku hloupě) - když si vyfotíš na zrcadlovku fotku, jak ji pak dostaneš do instagramu? Já to totiž nechápu a je mi jasné, že to bude nějaký super jednoduchý a naprosto zřejmý fígl :D Díky !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já fotky ze zrcadlovky na ig moc nedávám. Fotím to tam většinou zvlášť, klasicky iphonem. Každopádně když už nejsem líná, pošlu si fotku z pc sama sobě do zprávy na fb a v telefonu si ji stáhnu. :D :)
      A děkuji!

      Vymazat
  2. Líbí se mi, co jsi měla na sobě a všechny ty dobroty - snídani, cheesecake a obídek bych si nechala líbit :).
    Ty lodičky jsou krásný, ale cena už zase tak ne :D
    Taky se poobhlížím po nějakých nude botkách :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Kiehl´s obchůdek vypadá parádně, je takový osobitý. Lush pěna taktéž luxus, musí nádherně vonět. No a jídlo - o tom se ani nezmiňuji :-D

    OdpovědětVymazat
  4. <3 těším se, že se zas dneska uvidíme!

    OdpovědětVymazat
  5. Mio, tohle ale nemyslíš vážně? Napsat o tom, že jsi celý den zasvětila blogu a pak z toho vyjde najevo, že si byla na jediné prezentaci Lindexu, jinak se celý den cpala a chodila po obchodech....Opravdu zajímavý přístup k práci. Kdybys chtěla pro blog udělat víc, nafotila by si alespoň pořádně svůj outfit, nebo udělala rozhovor s někým zajímavým z oblasti fashion/kosmetika. Tohle je trapné. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuji za názor, ale já si stojím za svým. Stihla jsem dvě schůzky, ohledně spolupráce, posbírat a nafotit Info o Kiehls, setkala jsem se s blogerkou kolegyní a navštívila showroom (kde jsme fotila kousky, které mě zaujaly). A celý den jsem navíc fotila jen kvůli tomu, abych ještě napsala článek a podělila se o své zážitky se čtenáři. - Ano, myslím to vážně.

      Vymazat
    2. Nezlob se na me anonymni evo ale tvuj komentar je spis trapnej protoze me treba tyhle clanky uplne nejvic bavi a obdivuju ze se mie jeste chce v tom shonu vsechno fotit...

      Vymazat
  6. Chválím tě Mio, jde vidět, že jsi zlepšila svůj styl psaní. I ti smajlíci (místo haha) textu dodají něco lepšího. Super!

    OdpovědětVymazat
  7. Dostala jsem z těch fotek hlad :D Kiehls mě láká, ale ty ceny jsou trochu moc, takže musím nejdřív zvážit, co by se mi hodilo :D Lodičky jsou krásné a jestli jsou opravdu pohodlné a padnou ti, přijde mi to jako dobrá investice :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek!! takové mám nejradši. Ty lodičky jsou krásné, ale za tu cenu bych je nebrala. Já nějak nemám důvěru kupovat boty v obchodech, které mám zafixované jako obchody s oblečením. Ale možná je to chyba...Já prostě boty kupuji v obuvi :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mio, díky za fotky z Kiehl ´s, odhodlávám se ho navštívit již nějakou dobu a zálusk mám na oční krém, právě to serum, co sis pořídila ty a balzám na rty. Snad také natrefím na příjemný personál a bude návštěva probíhat v podobném duchu. Jinak moc mě zajímá recenze na NARS make-up, dost o něm přemýšlím. Od NARS mám zatím jen tvářenky (+lesk, co byl teď v paletce) a jsem se vším nad míru spokojená.

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý článek, podobné mě moc baví :)! Kiehl's mám ráda a občas tam zajdu, ikdyž některé produkty mi zase tak zázračné nepřijdou. Na Lindex kolekce se určitě zajdu podívat, vidím to teď na mnoho blozích a vypadá vážně povedeně. A lodičky si kup, jsou krásné. Já si nedávno pořídila černé, tak teď ještě taky béžové :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tyhle články jsou moje nejoblíbenější, navíc jsem se stala součástí tvého dne a bylo to super! Příště vylepšíme ten tvůj oběd a bude to dokonalé. Moderní techniku už máme zmáknutou, nikde jsme nec nenechaly, takže nás příště už nic nepřekvapí :D. Za mě můžu říct, že jsem si to užila na 100%, jsi skvělá :). Leni

    OdpovědětVymazat
  12. pak dej vědět, jak dopadl narsák ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  13. Do Kiehl's se chystám už děsně dlouho! V pondělí jedu do Prahy cvičit, tak ho mám taky v plánu konečně! :-) A jinak jsem vás obě sledovala na IG a takový den bych brala taky! Jsem moc ráda za report! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Lenču bych také moc ráda na živo poznala! :) a Kiehls mě láká čím dál tím víc, když o něm pořád někde čtu...

    OdpovědětVymazat
  15. Mio, ty lodičky jsou krásné, ale já bych za ně tolik peněz nedala, nude lodičky jsem si koupila u Vietnamců (Ok Shopu :-D) asi za dvě stovky. Stejně je vytáhnu jen párkrát do roka na nějaký ples či společenskou akci. Ale jestli si je koupíš, určitě ti je budu chválit :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Lodičky jsou krásné, bohužel pro mě by byly nenositelné, na mě mají moc vysoký podpatek :) a Kiehls recovery sérum taky potřebuju, bohužel do Prahy se dostanu málokdy :)

    OdpovědětVymazat
  17. zbožnuji tvoje články :) mě se tvoje fotky líbí :) , škoda že to do Prahy mám tak daleko ta kosmetika mě láká :)

    OdpovědětVymazat
  18. zagůglila jsem si a tady je zajímavý, "odvrácený" pohled na Kiehl's
    http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/kiehls?sort=none&
    nevím proč, tato značka ve mne vzbuzuje pocit takového MKorse ve světě kosmetiky - teď je jí všude najednou plno

    Jinak, Mio, Tvůj blog čtu moc ráda, těším se na další články

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní13.04.15 2:03

      ahoj Anonymko, děkuji za tento "odvracený" pohled na věc :) už delší dobu si vyhlížím nějaké kvalitní serum a byla jsem rozhodnutá pro Kiehls, ale po přečtení toho tvého odkazu se mi otevřely oči. Takže ještě jednou díky!
      Jinak máš pravdu, taky mi přijde, že je toho teď všude plno - asi kvalitní marketing ;)

      P.S: Mia je neskutečná Žena s velkým Žet!

      Vanessa

      Vymazat
    2. Anonymní13.04.15 2:06

      P.P.S.: Zajímalo by mě, jak po dvou měsících hodnotí Midnight recovery samotna Mia? :)

      Vymazat
  19. jsem Tě dnes asi zahlídla jak jdeš směrem k Palladiu :) tak už vím za čím jsi tam utíkala, botičky jsou krásný, ale cena je na mě docela vysoká no... ale pokud vydrží tak se to vyplatí určitě :)

    OdpovědětVymazat
  20. U Kiehl's se mi moc nelíbí design, ale věřím, že to na kvalitě nic neubírá :) já jsem ale přeci jen na to "hezké" :D
    To tílko s puntíky z Lindexu se krásně hodí ke kosmetické taštičce od Zoelly! :) a ty tulipány se jim tedy povedly! :)

    http://thankgodiamwoman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Skoro až závidím jak hezký holčičí den jste měly ;)
    Pokud chodíš často na akce, kde lodičky využiješ, sedí ti, líbí se ti, tak bych za ně asi ty peníze dala. Je fakt, že musím taky hodně koukat na ceny, ale už jsem se naučila nekupovat levné nesmysly a radši si jednou za čas opravdu udělat radost něčím, co je sice dražší, ale co opravdu potřebuju a využiju.
    A Ultraviolet mě taky moc láká, tak jsem zvědavá, jestli mi sedne ;)
    mujfialovysvet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Mio, neber to jako rýpání. Jseš jedná z nejhezčích blogerek (spíše teda úplně nejhezčí) a nechápu proč v poslední době tak blbě špulíš rty) Jinak moc pěkný článek o značce Kiehl´s.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :)
      Já je nešpulím, jen si je víc líčím. Vždycky jsem se za velké rty styděla a teď už se mi konečně líbí, a tak se je už ani nebojím více zvýraznit.

      Vymazat
    2. veľké pery sú super! čo by som ja za ne dala..máš ich krásne :)

      Vymazat
  23. To muselo být hrozně fajn :) A lodičky jsou krásné. Pokud jsou i kvalitní, tak se to podle mě vyplatí dát za ně trochu víc :)

    OdpovědětVymazat
  24. Určo to byl skvělý den, mám tyhle články moc ráda. A cheescake vypadá skvěle :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  25. Kiehl's mě začíná docela lákat, ale jak je to vlastně s cenami?

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné fotky!! Lenču bych také moc ráda poznala osobně a štve mě, že mi to včera nevyšlo do Lindexu :( No nevadí, tak příště a těším se až zase něco spolu podnikneme :)
    Jinak se přiznám, že Kiehl's je pro mě jedna velká neznámá. Všimla jsem si, že se o této značce teď dost začíná na internetu mluvit, ale já vůbec nic o ní nevím..... každopádně vypadá celkem zajímavě :) Hlavně ty obaly!
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní19.02.15 0:32

    Už dlouho taky scháním perfektní nude lodičky, zatím jsem jestě nenašla žádný, takse určitě do Topshopu kouknu. A nejspíš musím i do Khiel`s :D

    OdpovědětVymazat
  28. Děkuji Vám moc za rady a super komentáře! :) Lodičky už mám doma. :D <3

    OdpovědětVymazat
  29. To musel být fajn holčičí den :) A moooc vám to sluší, kočeny :)

    OdpovědětVymazat
  30. Zrovna jsem ti chtěla napsat, aby jsi si nude lodičky koupila, protože je vynosíš :) takže je máš už doma. musíš nám je ukázat v nějakém outfitu :)
    obě kočky :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ja kdyz jsem byla v Kiehls a zadala o jeden jediny vzorek, tak slecna byla vcelku kysela a delalo ji problem mi ho dat, takze me tento pristup velmi zklamal...

    OdpovědětVymazat
  32. Moc hezký článek, tyhle lifestyle - reportážní se mi od tebe líbí nejvíce. Jste s Lenkou obě moc krásné. Kiehl's jsem si kupovala dřív v USA, ještě než ho začali prodávat u nás. V poslední době jsem měla hroznou alergii na jeden oční krém a upínala jsem se k naději, že by mi avokádový krém od Khiel's mohl dát víčka do kupy. Ale bohužel, pálil jako blázen, a když jsem se dívala na složení, tak tam byly min. 2 druhy parabenů. Nejsem určitě "dítě květin", ale parabeny do očních krémů už nedává ani Avon. Je pravda, že vzorky mi slečna dala velice ochotně. Určitě ještě něco vyzkouším, ale pravděpodobně to nebude krém na oči :o))). Jinak si myslím, že stihnout dvě akce, týkající se spolupráce za den, plus další věci, je docela hodně, zvláště, když nebydlíš v Pze. Kdo to nezažil, nemá představu, co vše je za tím a jak to časově náročné. Good job :-).

    OdpovědětVymazat
  33. To musel byt opravdu super den :-) Prodejna Kiehl's vypada krasne :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Ty lodičky jsou naprosto skvělý, taky takové sháním!:) A moc se mi líbí i ty plavky v korálové barvě, nádhera, už aby bylo léto:)

    OdpovědětVymazat
  35. Wow, skvělý fotky:) Ten makeup ti děsně závidím, nejradši bych si to taky pořídila:) A krásné botky

    OdpovědětVymazat
  36. to jedlo vyzera na tych fotkach naozaj vyborne :)

    Beauty by Bellatrix

    OdpovědětVymazat
  37. ze Tvé zkušenosti na mě prodejna Kiehl´s působí opravdu moc sympaticky :) nemám ráda prodejny, kde člověka prodavačky pozorují jako sup mršinu a když by chtěl nějaké informace jsou nepříjemné jako osina víme kde.

    OdpovědětVymazat
  38. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  39. Kiehl's jsem si zatím kupovala pouze v zahraničí a tam byly prodavačky vždy milé a vstřícné. Po této recenzi jsem si zašla i do prodejny na Novém smíchově a velmi mě to zklamalo. Přišla jsem si pro vzorek šamponu protože ten jejich na objem mi už nesedí a trochu mi pošramotil pokožku hlavy . Jen velmi neochotně mi paní prodavačka poskytla vzoreček a když jsem se ptala na krémy na obličej a vzorek také jen velice neochotně mi jeden laskavě věnovala . Nakonec jsem si i přes to koupila balzám na rty s mangovou vůní a hned po nanesení mě pár minut pálil na rtech a to se mi u péče na rty stalo poprvé. Celkově pro mě byla návštěva obchodu nepříjemná a to jsem se tak těšila že otevřeli pobočku i tady protože v zahraničí je to úplně o něčem jiném a jejich výrobky mám ráda.

    OdpovědětVymazat

  40. I’m in love with your blog! It was so interesting to read your posts and also I’d like to say that you have beautiful photos!
    p.s. new post - how I met Victoria Beckham http://www.dianacloudlet.com/2015/02/victoria-beckham-zip-pouch-met-victoria-beckham.html

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    OdpovědětVymazat
  41. tie lodičky a tričko sú fakt úlovky! :) Skvelé sú :) A to jedno závidííím mňam :O Super fotky :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  42. Už se těším na recence make-upu:)

    http://letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡