Fun with Celeste (& L'Oréal Paris)

Mám obrovskou radost, že Vám mohu zprostředkovat tento exkluzivní rozhovor, který jsem měla možnost (díky pozvání L'Oréal CZ/SK) zrealizovat. Toto pondělí jsem strávila odpoledne s naší českosloovenskou zpěvačkou Celeste Buckingham. Celý pokec s ní byl neskutečně fajn. Cítila jsem se, jako bych seděla s kamarádkou u kávy. Nebudu úvod dlouho protahovat, jelikož Cel je velmi upovídaná, a tak jsem od ní dostala naprosto úžasné vyčerpávající odpovědi a spoustu úsměvů a selfies navíc. Máte si dnes co počíst. Nahrávala jsem si to celé na diktafon, takže jsem vše poctivě přepisovala. Se svolením L'Oréalu jsem odpovědi Celeste přeložila do češtiny. Ještě nesmím zapomenout dodat, že Celeste má takové charisma a úžasný projev, že si nahrávku denně poslouchám před spaním, haha.

Ráda bych věděla, jaký máš vztah k češtině? Jak se ti líbí čeština? Nepochybuji, že s ní máš nějaký problém, vzhledem k tomu, že umíš dost jazyků...
Problém je takový, že já jsem naučená ve slovenštině, a tak výslovnost některých slov je pro mě v češtině problémem, ale rozumět češtině pro mě není vůbec problém. České kamarády jsem měla od dětství. Sice neumím mluvit krásně plynule česky, to bych přesvědčivě asi nedala, ale jinak pro mě čeština opravdu není žádnou překážkou.

Zajímalo by mě, jak vnímáš rozdíl mezi českými a slovenskými kluky a Američany?
Mezi nimi je obrovský rozdíl. Obrovský! A mně se upřímně Američani moc nelíbí. Ne, že by byli špatní, ale nejsou můj typ. Můj typ je takový ten skromnější kluk. Takový ten z dědiny, který přijde do velkého města. (smích) Takoví jsou velmi inteligentní, velmi šikovní. Většinou přijdou z malého města do Bratislavy nebo v Čechách do Prahy, a tak. Ale musím se, přiznat, že mně se nejvíce líbí Češi. (smích)

A co jídlo? Máš raději sladké nebo slané?
Slané určitě. Já sladké moc nemusím. I když některé sladké pečivo a tak určitě sním. A zmrzlinu. Tu tehdy, když se rozcházím s klukem. (já tak velký smích, že jsem Celeste trochu překřičela a nerozluštím jednu větu) Vanilkovou zmrzlina. Sníst ji celou se lžičkou doma před televizí. Asi jako každá holka. Ano, přesně tak. Minimálně jednou jsme to všechny tak udělaly. Ale jídlo obecně mám ráda slané. Ať si chci dát něco maličkého, tak pár chipsů, tyčinek nebo něco takového. Furt mám chuť na slané věci. 
A jaká mezinárodní kuchyň je ti nejbližší?
Íránská. Česká a slovenská určitě, jelikož jsem tu vychovaná, ale moje rodina má íránské kořeny, takže moje babička pro nás vařila od dětství íránské pokrmy. Je to vážně velmi chutná kuchyň. Není pálivá, jako kuchyň indická a není to arabské, takže je to zas méně masa (takového toho míchaného, vypraženého), ale je to velmi zdravé. Hlavně rýže, všelijaké omáčky, zelenina, všelijaké koření a maso, ale maso není ve velkých porcích. Je to všechno nakrájené na maličké kousky s fazolemi, a tak podobně. Je to opravdu velmi zdravé a velmi chutné. 
Máš velmi krásnou postavu (na to, že máš tolik ráda jídlo). Dopřeješ si to, na co máš chuť? Jak moc tohle řešíš?
Děkuji. Já to moc neřeším. Já jsem sice dříve měla, já už to přiznávám, protože už to všichni ví... V patnácti jsem měla problém. Měla jsem bulimii, a i takovou nějakou anorexii, takže jak už jsem to párkrát někde zmiňovala - nechlubím se tím, ale zas se za to ani nestydím. Když jsem začínala, tak po Superstar jsem vypadala jak palička a vypadala jsem tak velmi dlouho. A to mě úplně vyčerpalo. Dokonce jsem už neuměla tak dobře zpívat, protože jsem neměla energii a odkud si vytáhnout tu sílu, když jsem chtěla zazpívat, co jsem chtěla. A potom jsem vlastně zjistila, že ani mužům se to nelíbí, ani ženám se to nelíbí. Lidem celkově se to nelíbí, když je člověk hubený jak palička. A proč takový být? Každá žena má přece jinou postavu. Já jsem postavená tak, že nejsem velmi vysoká, nejsem ani malá, mám hubené ruce, nejsem velmi.. nosím podprsenku béčko, takže nejsem mohutná, ale nejsem ani plochá, ale zas nemám chlapeckou figuru, že bych byla právě jak palička. Ano, máš jednoduše sexy křivky. Mám boky, mám stehna a nohy nemám ani extra hubené, ani velké. Nemám takovou tu hubeňoučkou tvář, takové ty ostré kontury, jako Angelina Jolie, ale nemám ani obrovský obličej, takový ten baby face, jak se říká. Takže jsem si řekla, že se nejprve musím líbit sobě a vše ostatní je pak absolutně jedno. Ať jsem normální holka, která chodí do školy, nebo zpěvačka. To je absolutně jedno. A vlastně to říkám všude, když dělám rozhovory, takové ty dívčí, pro ženy - ano, řeším svojí postavu, ne proto, že chci být perfektní, ale proto, abych byla zdravá. Ale v jídle si dovolím co chci. Když to přeženu - nežeru mekáč každý den ani nespořádám celou čokoládu, ale když mám na něco chuť, tak si to dám. A nemám žádné výčitky svědomí, jakože "o bože můj, co jsem si to dala" a tak. Jediné, co mi opravdu nechutná je chléb. Zvykla jsem si být bez něho. Ale to je moje osobní věc. Nechutná mi, takže ho moc nejím. A když ano, tak si dám tmavý chléb. Ale to určitě zrovna není vůbec špatné ho vyřadit. Spíš to nese pozitiva. No, já mám hlavně problémy s mým žaludkem, takže si vlastně občas musím dávat pozor i na mléčné produkty. Třeba miluji sýr, ale tolik si jej nedávám. Mléko občas, jen málo do kávy. Takže já na tohle musím koukat spíše tak celkově, i přesto, že má figura už zůstává taková, jaká je. Ale jestli přiberu tři kila na bocích, to je mi absolutně jedno. Když se to nějakému budoucímu příteli bude líbit, a mně také, tak proč to řešit. 

Teď trochu ke kosmetice/beauty. To, jaké líčení máš nejraději jsi už říkala. Že ať jde o spolupráci/akci s L'Oréalem, tak trochu hlavně kvůli natáčení a focení, s líčením přidáváš. Líčíš se i často sama. Máš nějakou vizážistku? 
Vizážistku mám, ale na menší akce a i v soukromí se líčím sama. Některé celebrity samozřejmě mají každý den někoho domluveného, ale já to tak vůbec neřeším. Na velké akce mám své vizážisty. Když jsem v Praze, tak se o mě stará L'Oréal, jelikož mě reprezentují, v Bratislavě mám mojí milovanou Kláru Surdusovou, což je dnes už slavná československá vizážistka. A je to i moje osobní kamarádka, takže vím přesně, jak ona pracuje a ona zas zná přesně můj styl, takže právě proto to dokonale funguje. A v Americe mám též jednu vizážistku, protože teď už tam točím klipy a tak dále. Ale mimo to, jakože běžně, se každý den líčím absolutně sama. A ani se velmi moc nelíčím. Nepoužívám toho moc. 
A zvládáš třeba kočičí linky? S tím má dost holek problémy.
Právě že, na tohle jsem už odmlada zvyklá. Když jsem začínala kariéru, tak už jsem to velmi řešila a v šestnácti jsem už takové věci celkem uměla. Takže už to máš v ruce. Hej, i stíny a tak. I konturu jsem se časem naučila, ale zas tolik makeupu velmi často nepoužívám. Nejčastěji si vyplním obočí, zvýrazním oči a konec. 
Máš nějaký svůj oblíbený parfém?
Mám. Mám své dvě životní vůně. Parfémy nestřídám. Akorát teď jsem ten svůj první vyměnila. První znám od dětství. Byl to dárek od mého strýce, když mi bylo deset let. On tehdy žil ve Francii a přivezl mi právě tuto novinku. Vůně Angel od Thierry Muglera. A tento parfém jsem využila až na dno. Vážně jsem vypoužívala celou flaštičku. Ten je teda ale dost silný. Ano, je to silné, a právě proto je k navonění třeba jen maličko. A vůně vydrží celý den. A to byla moje jedinečná vůně. I můj bývalý přítel si mě podle ní zapamatoval, takže to byl takový můj trademark. A potom vlastně už mě tak jakoby přestala bavit. Zdála se mi moc silná a chtěla jsem změnu. A tak mám teď YSL. Teď jsem zapomněla její název. Je to taková fialová flaštička a vypadá jako šaty. Teď mi úplně vypadlo to jméno, ale byl to dáreček od L'Oréalu a je to perfektní záležitost. Takže to je má druhá oblíbená - taková víc ženská, ale není až tak silná. A toto jsou jediné parfémy v mém životě. (pozn. Celeste měla nejspíš na mysli Manifesto.)

Celeste, já jsem se o tobě dočetla, že studuješ psychologii. Stále to trvá?
Jo. Studuji hudební bussines a vedle toho studuji psychologii. 
Aha. Já ti hlavně chtěla poděkovat za song I'm not sorry, protože to byl song, který i mně dodal v určité těžší době sílu a určitě jsem nebyla jediná...
Děkuji! Právě proto, jsem to napsala.
Mám opravdu pocit, že mnoho ženám tato píseň dodala enegii a kuráž. Máš pocit, že to tedy mělo souvislost i s tím, že ráda pomáháš ženám?
Určitě! To, že v tom klipu té písničky jsou ženy z každého kouta světa neznamená, že neřeším ty domácí, naše. Ta písničky byla i o mně. Někdy se žena cítí tak, že se musí omlouvat za to, jaká je, ať už fyzicky či emocionálně či za to, jaké má vztahy, rodinu,... Je jedno, jaká je to zrovna situace. My ženy jsme tak velmi sebekritické. Víc jak jsou muži. A ať fyzicky nebo emocionálně. To je jedno. Každá žena má svojí situaci a svůj život. Ale ve mně to vytvářelo deprese, obrovské deprese. Mám bipolární poruchu, takže pro mě bylo velmi náročné zažívat období, kdy jsem si myslela, že všechno co dělám je špatné, jen proto, že si to pár lidí okolo mě myslelo. A potom jsem se tak trochu naštvala a napsala jsem I'm not sorry. A to mělo být nejen benefiční pro ženy, které nemohou do školy nebo jsou chudé, nebo mají zlou situaci doma, nebo je jejich rodiče vydají v jedenácti letech nějakému šedesátiletému muži. Jde o hodně víc. Jde tam o celkově o ženskou psychiku. Máme neustálý pocit, že musíme být dokonalé a chyba je zde právě taková, že my už dokonalé jsme. Svým způsobem je každá žena je krásná, samostatná, inteligentní. Jasně, že máme svoje sociální standarty (každá chce být modelka a vystudovaná emancipovaná právnička zároveň, bla bla) a myslíme si, že to tak musí být a ono to právě tak být vůbec nemusí. Máme 21.století a myslím si, že už jsme dost inteligentní na to, abychom všichni věděli, že každá žena je a může být jiná. 

Chtěla jsem se zeptat, jaký tvůj song je pro tebe nejemotivnější. U jakého máš nejvíce vzpomínek a tak? 
Je to určitě každá, ale takové ty dvě hlavní mám. I'm not sorry je mi sice blízká k srdci, ale to není ta hlavní. Je to Run, run, run. Tu jsem psala pro svého bývalého přítele, když jsme spolu začali chodit. Tenkrát mi i začínala kariéra, takže tam byla taková ta nejistota a taková ta nevinnost jak v životě, tak v showbussinesu. Takže pokaždé když zpívám Run nezačnu sice plakat, je to dobré, protože mě to baví, ale cítím to, vzpomínám na to, na těch posledních 4-5 let, co tuhle práci dělám a mám z toho velkou radost. Byly zlé časy, ale i dobré, a vše jsem to zažila a je to v té písničce. Takže je mi velmi blízko k srdci. A teď ta nejnovější, která je mi velmi velmi blízko srdce a je pro mě nejemotivnější, je písnička, kterou jsem zpívala ke slovenské pohádce Láska na vlásku - Love in your soul. Takže to pro mě je... Já jí vlastně zpívala i včera v Bratislavě a málem jsem se rozbrečela, takže ta je taková... Je o nové lásce. Je moc krásná, jak pohádka, tak i píseň. Děkuji. Hlavně to, že jsem měla možnost mít orchestr, tak už jen to bylo neskutečné. Mít písničku v rádiích, kde hraje padesátičlenný orchestr? To ještě velmi popových zpěvaček nemělo možnost mít. S tím se teď nechlubím, ale myslím to tak, že mám velké štěstí. A je to i o nové lásce, kterou ještě neprozradím. Je to taková melancholická láska, takže je to pro mě teď velmi velmi citlivé. 

Zajímalo by mě, kdo tě nejvíce baví v československé scéně?
Velmi obdivuji Daru Rolins. Lidé si mohou říkat, co chtějí. Hodně lidí jí miluje, ale dost lidí jí nemá rádo. Ale tohle já neřeším. O takové osobní věci se nestarám. Ona dokázala to, co málo lidí v jejím věku dokážou. Stará se o sebe tak, jako by se správně mělo. Má i takovou postavu... - lidé si myslí, že strašně moc zhubla, ale ona je taková. I když byla malá Darinka Rolincová, tak byla vlastně taková ta maličkatá, malá hubeňoučká Slovenka. A to, že se udržela, přitom všem, co v životě zažila. Ne, že bych se moc zajímala o její soukromí, ale mluvím o tom, co je veřejně známo. Velmi jí obdivuji. Protože dostávat tolik kritiky a mít tolik problémových situací v životě, a přitom vypadat tak, jako Dara vypadá a působit tak zlatě, jako působí, je obdivuhodné, a tak pro mě ctí jí znát osobně. My dvě jsme se už párkrát střetly na akcících, a sice to není moje nejlepší kamarádka, ale vážím si jí a velmi jí obdivuji. 

Na jaká konkrétní místa se ráda vracíš?
Do Bratislavy! Sice to zní asi zvláštně, ale vyrůstala jsem tam od dětství do osmnácti let. Až poté jsem odešla do Ameriky. A vždycky běžně pláču na letišti, když se vrátím, protože je pro mě radostí být doma. Sice zním a vypadám jako cizinka, ale je to moje kultura, je to můj domov. Znám tam lidi, dokonce i nazpaměť ulice, obchody, vše, jak tam funguje. Cítím se tam opravdu doma. Sice je Nashville (kde bydlím) krásné město a cítím se tam velmi fajn a práce se začíná rozbíhat, takže jsem tam i velmi šťastná, ale když se sem vrátím, tak je to stejně takový magický pocit. 

Jak si představuješ absolutní relax? Když se řekne pohoda, co si pod tím představíš?
Procházka po nějakém starém městě. Takže to souvisí i s tou Bratislavou! Proto, právě. Být ve starém městě, i v Praze. Nebo jsem byla před rokem v Paříži na dovolené a i to byl pro mě též absolutní relax. A tam jsem celý den chodila po celém městě. Chtěla jsem vše stihnout, vše navštívit, vše ochutnat, co je v Paříži třeba. Takže než nákupy, tak raději kultura a poznávání? Ehm, nákupy také. Miluji nakupování, ale je to pro mě spíš pracovní. Myslím na to, že mám koncert a potřebuji tohle a toto. Nebo že mi ve skříni chybějí tyhle boty a já je potřebuji koupit. (smích) Takže takový pracovní oddych, ale to mě též velmi baví. Ale nejlepší je pro mě zima - když svítí slunce, ale venku je zima, obléct se pěkně a velmi pohodlně a procházet se po celém městě. Zastavit se v kavárně. Dát si kávu. Zastavit se v nějakém butiku. Nic nekoupit. Jen se dívat. Procházet se venku a sledovat lidi, nebo sedět v parku, číst si knihu, mít s sebou telefon a poslouchat hudbu. To je pro mě největší relax. 
zdroj: instagram @celbuckingham

A na závěr bych se tě chtěla zeptat na Taylor Swift. Nemohla jsem si nevšimnou tvé nedávné selfie s touto zpěvačkou. Jaká je? Je tak fajn a praštěná, jak veřejně působí? Při jaké příležitosti jsi ji potkala a jaké to setkání bylo?
Sice jsem s ní nebyla dlouho... Asi to byla jen chvilka viď? Právě, že asi dvacet minut. Je to či tak chvíle na to, poznat nějakého člověka upřímně. Můj agent, který se mnou pracuje a dělá pro mě booking v Americe, začal pracovat s Taylor před deseti lety, když ona začínala. Je to starší pán, který se stará o booking lidí. Je ve velké americké agentuře. A oni dva se velmi dobře znají. Je to fotka z Grammy v Nashville z tzv. "předparty", kam chodí všechny nominovaní z toho města dělat rozhovory, a až poté jdou oficiálně na Grammy a až tam mají vystoupení a získávají ceny. Takže to je něco jako press kit. Prezentace pro novináře, aby měli šanci s nimi udělat rozhovory před tím, než bude oficiální Grammy. A Taylor je nominovaná, ale jako popová zpěvačka, ne jako country. Nashville je totiž známá za country music. A my jsme vlastně ani nevěděli, zda přijde, ale ona se překvapivě objevila. A ten můj agent mi řekl: ,,Pojď, představím tě!". Já jsem si myslela, že půjde jen o ahoj, velmi ti fandím, děkuji, že jsem se mohla s tebou pozdravit a nashledanou, ale vlastně to bylo jinak. První, co mi řekla bylo ,,Ty máš strašně exotický vzhled!" a já, že děkuji a začaly jsme si povídat. Můj agent jí vysvětlil, že já jsem nová zpěvačka a že jsem z Evropy, bla bla bla a... No nová. Počkej, nová už ne. V Americe možná. No jasně, v Americe nová. Pro vás jsem už jakože stará. (smích) Neee, já mám na mysli, že u nás už dost známá. No jasně. (směje se) Děkuji. Takže jsme si nakonec dobře pokecaly o hudbě, padlo spoustu komplimentů typu "krásné šaty" a byla strašně milá. Řekla mi i pojď se vyfotit, tak jsme se spolu vyfotily a bylo to fajn. 

Tak já ti velmi děkuji za rozhovor. 
Aj já ďakujem velmi pekně. 

Celeste jsem přinesla malý dáreček, jako pozornost, a to mou nejoblíbenější masku Mask of magnaminty a valentýnskou pěnu Heart Throb z Lush. Cel mi říkala, že Lush zná velmi dobře a měla z toho radost. Obecně byla velmi příjemná, sdílná a působila velmi skromně. Dokonce si i při rozhovoru sundala lodičky, aby jí prý bylo pohodlně, což mi přišlo vážně cool. Jednoduše normální mladá holka. Kéž bychom takových osobností u nás měli více. Myslím si, že na ní můžeme být velmi pyšní! Tak jí všichni nezapomeňte sledovat na instagramu a facebooku. A já velmi děkuji L'Oréalu za tuto možnost se s Celeste poznat a těším se zas na příště.

37 komentářů:

  1. O Celeste se nijak nezajímám a nevybavím si jedinou její písničku, ale podle rozhovoru je sympatická :) Asi budu muset svou neznalost napravit a něco si od ní poslechnout :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super rozhovor. Ona je strasne moc sympaticka.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. To je opravdu poradny rozhovor, ale moc se povedl :-) A obe jste moc krasne :-)

    OdpovědětVymazat
  4. zajímavé otázky i celý rozhovor, jen ten "překlad" do češtiny trošku vypadá, jak kdyby se Celeste neuměla vyjadřovat :D a hubená jako palička, zní teda obzvlášť divně :D (česky znamená palička spíš hůlka ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, je to takové kostrbatější :D Jinak fajn, sice se o C.nijak extra nezajímám, ale působila na mě vždy schopně a sympaticky, když jsem ji někde zahlédla :)

      Vymazat
    2. Přesně nad tou paličkou jsem se pozastavovala. :D Mám Miu ráda, ale často jsou její texty na blogu trochu kostrbaté... Ale samozřejmě je to dané tím, že studuji češtinu, takže jsem na to trochu víc háklivá. :) V.

      Vymazat
  5. Bozi otazky mio! A hezky si to shrnula. :) Verim, ze budes mit uspechu a takovych prilezitosti jeste spoustu. Moc ti fandim. A.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný rozhovor, Celeste působí opravdu moc mile a sympaticky :)

    Shirtinator - vytvoř si vlastní tričko

    OdpovědětVymazat
  7. Ty selfie vaše jsou nej! :-D
    - Christine z instagramu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný rozhovor :) Celeste mám moc ráda. Působí opravdu sympaticky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý článek! :) Písničky od Celeste mám ráda, ale nevěděla jsem, co si o ní myslet, přišla mi vždycky trošku namyšlená, ale podle rozhovoru to musí být skvělý človíček :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvely clanok/rozhovor. A super si to prelozilo, nie kazdy by to zvladol :).
    Katka

    OdpovědětVymazat
  11. Přála bych si Celeste taky poznat, protože působí a je strašně milá a sympatická! Její písničky mám moc ráda.:)
    Krásný rozhovor a fotky? BOMBA!

    OdpovědětVymazat
  12. Sice jí vůbec neznám, ale slečna působí sympaticky

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkně napsané. :) Taky od Celeste znám jen pár písniček, za to se mi ale všechny líbí! :)
    Jak dlouho ses na rozhovor připravovala? :) :) Líbí se mi tvoje otázky, není to nic monotónního. :)
    Budu ráda, když se zúčastníš mé give away. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Celeste je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  15. Skvelý rozhovor! Už som čítala viac rozhovorov so Celeste a každý jeden ma utvrdzuje v tom, že je to veľmi rozumná baba bez nejakých hviezdnych manierov. Nepoznám príliš jej pesničky, no ako človek je mi veľmi sympatická :)
    A rozhovor je naozaj super vedený, dobre sa to čítalo :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovědětVymazat
  16. Vubec jsem nevedela, že proráží v USA, super :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. skvělý rozhovor a závidím setkání s Celeste :) (jenom co si teda nemůžu odpustit, možná jsi to vůbec nemusela překládat, slovenština přece není cizí jazyk, navíc to působí strašně kostrbatě, jak jsi to přeložila, tak se za to nezlob :))

    OdpovědětVymazat
  18. možná jsi to měla nechat v té slovenštině však bychom tomu rozuměli =)

    OdpovědětVymazat
  19. Celeste je baba s kopou energie,ktorú naviac aj všade okolo rozdáva .. Držím jej veľmi palce svetlí bod našej sceny :) http://onkasmagazine.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  20. Celeste je super a krásná :). Před pár měsíci jsem ji potkala se sestrou v Palladiu a byla vážně krásná a stylová, a už od pohledu vypadala moc sympaticky! Sleduji ji na Facebooku a i z tvého rozhovoru jde poznat, že je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  21. Holky, děkuji. Chápu, že to možná působí trochu nesouvisle, ale bavily jsme se. Nejde o psaný rozhovor. Překládala jsem nahrávku z diktafonu. Zkoušku ze slovenštiny mám sice za jedna, ale netroufla jsem si z nahrávky zapisovat ve slovenštine, což určitě pochopíte. ;)
    Děkuji za komentáře! :) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní06.02.15 0:29

      Mio ja te chapu. Lepsi kotrbate treba ale autenticke, nez nespravne gramaticke. Oni by te hejtovali i kdybys to prepsala slovensky. zas ze tam mas chyby a taak Vsak to znas.
      Reb

      Vymazat
    2. tak to zase chápu, já bych si na psanou slovenštinu taky asi netroufla, mimochedem Reb. jestli tohle byl hejt tak já jsem asi anglická královna :D

      Vymazat
  22. Moc pěkný rozhovor a na fotkách Vám to sluší :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní06.02.15 9:26

    Celeste je moc sympatická :). Oceňuji, že ti ten rozhovor a jeho překlad musel dát spoustu práce, ale možná by bývalo bylo lepší nechat ho v původním jazyce, tohle se čte opravdu špatně. S českým jazykem to má společná možná slova, ale co do slohu, stavby vět a slovních spojení je to takový paskvil, že pro mě bylo chvílemi dost těžké soustředit se kvůli špatné formě na obsah.

    OdpovědětVymazat
  24. Super rozhovor! Celeste mě dřív moc nezaujala, ale z rozhovoru působí hrozně sympaticky a mile:) jsem zvědavá na její další kariéru:)

    OdpovědětVymazat
  25. na Celeste jsem byla na koncertě vloni v létě v Praze, mám ji hrozně moc ráda má krásný hlas !!!! šla bych as, Mii děkuju za rozhovor!

    OdpovědětVymazat
  26. Rozhovor je super, oceňuju, že je to přeložené do čj, protože mě moc slovenština nebaví číst. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Uvedomujete si ze mia jen prepsala co celeste rikala? Neni tam zadna zmena. Rozhovor jsem slysela. Nevidim tu nic spatneho. Vzdyt jde o primou rec, ne o mii osobni clanek. Ty ma vzdycky super. Tak neblbnete.

    OdpovědětVymazat
  28. Tak já jsem asi jediná na koho z toho rozhovoru působí ukecaně ale stylem ,nemám co říct tak plácám, :D. Jinak ji neznám, jako zpěvačku už vůbec ne.

    OdpovědětVymazat
  29. Obe ste krásne a rozhovor je napísaný na 1 :) http://chrischella.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  30. Anonymní14.03.15 6:49

    Jak už tu bylo řečeno, chtělo by to trošku pečlivější překlad. Rozhovor se přece nemusí opisovat slovo od slova, chtělo by to trochu upravit do čtivější verze. Jo a jen jsem chtěla poznamenat, že se nepíše kuchyň, ale kuchyně.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡