Current wishlist

Znáte to... někdy je fajn se zasnít, ale ještě lepší je, si na materiální sny šetřit, a pak si je vyplnit/koupit. A po čem mé srdce aktuálně prahne? Kromě hromady jídla je to luxusní kosmetika a dvě věci, které nutně potřebuji, protože už mi ty, co mám, dosluhují.
Co potřebuji:
Peněženka - Ta má už mě štve. Je sice stále pěkná, ale je dost nepraktická. No a peněženku používáme všichni téměř denně, proto bych si letos chtěla pořídit nějakou pořádnou, kvalitní a prostornou.
Hřeben - Konkrétně nový Tangle Teezer. Ten můj už je polámaný stařík, a tak potřebuji nové mimčo. Ale všechna čest tomu původnímu! Byl můj první a sloužil mi hodně dlouho. Plánuji si pořídit opět klasický, nebo ten s rukojetí. Rozhodně už ne kapesní/cestovní - je tvrdý a moc malý. Vůbec mi nevyhovuje.

Co (ne)potřebuji dalšího:
NARS Sheer glow foundation - Musím se přiznat, že mě o něm přesvědčila Zoe ve videu o svých oblíbencích za rok 2014. Několikrát jsem makeup v Sephoře zkoušela a jsem přesvědčená, že mi bude odstínově sedět a vyhovovat.
NARS matte lipstick - Toužím po odstínu Tonkin. Našla jsem si jej na pinterestu a zamilovala se. Je velmi přirozený, v barvě rtů a vypadá moc krásně. Matnou rtěnku od Nars ještě žádnou nevlastním, a i přesto, že matné rtěnky tolik nemusím, asi jí dám i tak šanci.
NARSissist Dual-Intensity eyeshadow pallete - Swatche pár těchto stínů od NARS, které jsou v Sephoře k dostání v mono variantě, mě přesvědčily. Vyměnila bych tmavě modrou a byla by to paletka snů. Ale i tak jí chci a doufám, že ji ukořistím!
Sephora Colorful duo reflects eyeshadows - Tahle nová jarní limitka se Sephoře moc povedla. Už mám doma odstín 110 Iridescent shell a chci další odstín. Je to zvláštní, protože já vlastně moc nemusím třpytky, ani měnící se stíny, ale tyhle mě okouzlily. Odstíny jsou využitelné a zajímavé. Líbí se mi, jak jsou ve swatchích úplně jiné. No zkrátka mě baví. Mimochodem, jeden stín mě stál 260 Kč.
Kiehl's Midnight recovery concentrate - Plánuji návštěvu Kiehl's. Vždycky jsem je navštěvovala v Německu, ale zatím jsem si nikdy nic nepořídila. Letos to chci napravit. Moc ráda bych vyzkoušela například toto slavné sérum a uvidím, co objevím dalšího.
YSL Black Opium - Měla jsem možnost parfém očichat už s předstihem na YSL party a velmi se mi zalíbil. Je silný, hodně silný, ale krásný. Původní Opium nemůžu ani cítit, ale tento parfém je úžasný. Je snadné jeho vůni propadnout. Přestože je teda jeho cena dost vysoká, přemýšlím o tom, že si tento rok Black Opium pořídím, protože YSL je značkou všech značek a předpokládám v tomto případě i výdrž na věky věků (nebo minimálně po celý den).

Co si plánujete letos určitě pořídit vy?

31 komentářů:

  1. Já letos žádné konkrétní přání nemám. TT mám už asi tři roky a pořád je v super stavu. Uvažovala jsem o tom malém, ale nekoupím si ho, protože má opravdu mnohem tvrdší štětiny než ten klasický. Další velký mi objednávala kamarádka, ale asi ho přenechám jiné kamarádce, protože dva hřebeny nepotřebuji (v kabelce ho stejně většinou netahám a není takový problém si ho po učesání hodit do tašky).

    OdpovědětVymazat
  2. Tak teď už si plánuji pořídit tuhle Nars paletku. :D
    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ta Nars paletka je AMAZING :). Neví někdo, jak se asi bude pohybovat cenově? Jejich mono stíny jsou dost drahé, tak by mě to zajímalo. Ach, moje kosmetické srdce tluče jako o život :).

    OdpovědětVymazat
  4. Tangle teezer si chci poridit taky, no uvazovala jsem prave o te cestovni verzi :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ta paletka od Narsu je opravdu luxusní, jsem zvědavá jak bude vypadat naživo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten odstín rtěnky vypadá vážně nádherně a bez Tangle Teezeru už si spokojený život svých vlasů nedokážu představit :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  7. Peněženku mám také na seznamu, mohli by je dělat z vnitřku-kabelky-odolnějšího materiálu!
    A můj tangle teezer je také pro ostudu. Docela bych ráda vyzkoušela Aqua splash, ale moc se mi nelíbí ten design :-/

    OdpovědětVymazat
  8. Tu palentku od Narsu bych si taky dala líbit :)! Bohužel jsem ji u nás v Sephoře ještě neviděla...

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám v mém pomyslném wishlistu nespočet věcí, které si letos chci koupit a doufám, že se mi to splní a nebudu líná šetřit :D. Stoprocentně si chci ale pořídit parfém od Chloe :)

    OdpovědětVymazat
  10. Souhlas, bez té modré by to byla perfektní paletka. Ale i tak jí mám v mém wishlistu :-))

    OdpovědětVymazat
  11. jé opium si taky plánuju koupit =)

    OdpovědětVymazat
  12. Taky bych si chtěla pořídit novou peněženku a taky sportovní boty + nějaké nové sportovní oblečení :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  13. moc krásné darky doufam že se ti to splní koupit

    OdpovědětVymazat
  14. Nars Sheer Glow můžu jen doporučit, jeden z mých nejlepších makeupů! A nad tou Nars paletkou mi už několikrát ukápla slza, je vážně úžasná, hodně nad ní uvažuju, ikdyž mám paletek až nad hlavu :D
    Vendy | lovcisminek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Zaujala ma tá paletka, odtiene vyzerajú výborne :-)
    Ja som nedávno tiež robila wishlist (http://onestepclosertomylife.blogspot.sk/2015/01/wishlist-2015.html) a NARS sa mi tam tiež objavil :-)

    OdpovědětVymazat
  16. já si chci pořídit ještě jeden tangle treezer, protože sice mám cestovní a beru si ho sebou,ale nebaví mě ho pak doma pořád vyndavat :D

    OdpovědětVymazat
  17. Black opium jsem očuchávala v Německu a moc mi vonělo, mám ráda tyhle sladší kousky! Kiehl's návštěvu taky už dlouho plánuju a stíny ze Sephory jsem obdivovala zrovna včera.. jinak já plánuji OPI lak na nehty v nějakém pískovém odstínu, pár štětců, odlakovač a právě oční stíny. A pak nějaké Bourjois kousky :-)

    OdpovědětVymazat
  18. klasiku OPIUM také nemohu ani cítít ale BLACK OPIUM je luxusní !

    OdpovědětVymazat
  19. Kiehl's je skvělá značka. A líbí se mi i ty stíny a parfém, YSL má krásné vůně:)

    OdpovědětVymazat
  20. Já si na svůj Wishlist přidávám věci postupně během roku.:)

    www.letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Black opium voní božsky! taky mě láká NARS make-up :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Taky přemýšlím, že si koupím Tangle Teezer a přemýšlela jsem právě nad tím cestovním, že bych si mohla brát i na cesty a neponičil by se, ale tímhle jsi mě trochu rozhodila. Můžu se zeptat, jestli je ten cestovní opravdu tak horší než klasický TT?

    OdpovědětVymazat
  23. Moje peněženka už vypadá hrozně, tahle z obrázku by mi vůbec nevadila, haha. Jinak moc hezký wishlist :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tangle Teezer som si pred pár dňami konečne kúpila a som z neho nadšená! :)

    Pozývam na moju giveaway ♥

    OdpovědětVymazat
  25. Já mám taky věcí které (ne)potřebuji :D ale jedna věc kterou prostě potřebuji je štětec BUFFER BRUSH od Zoevi :) a mně Tangle Teezer vůbec nesedl, což mě hrozně štve :(

    OdpovědětVymazat
  26. Moje nákupné plány vyzerajú podobne, pretože som v nich mala aj paletku Narsissist, aj mejkap od Nars. Nakoniec som sa rozhodla, že si z USA objednám nejaké výrobky od Tarte, konkrétne paletku Tartellete a mejkap, tak uvidím, či mi to vyjde :)

    OdpovědětVymazat
  27. Tangle Teezer se dá opravdu zničit?:) Já se s ním češu třetí rok každý den a zatím je jako nový..

    OdpovědětVymazat
  28. jo, tuhle paletku mám ve wishlistu taky a koukám, že už je v Sephoře naskladnili, takže bych neměla dlouho váhat :) kvůli Tobě jsem se hned běžela podívat na ty duo reflects stíny - jsou boží! váhám mezi fialovou a stříbrnou...

    OdpovědětVymazat
  29. Midnight recovery doporučuju, vždy když ho použiju, tak mám ráno úplně jinou /krásnější/ pleť :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡