Primark haul

Ahoj všichni! Doufám, že se máte fajn a užíváte si pohodový víkend. Rozhodla jsem se, že odsunu připravovaná témata (péče o pleť a tělo) na příště, a dám přednost něčemu velmi aktuálnímu. Myslím si, že už jste všichni zaregistrovali, že se tento čtvrtek v Drážďanech otevřel Primark. V den otevření jsem tam tedy nešla, i přesto, že bydlíme kousek od něj. Nejsem sebevrah, nebudu stanovat na ulici kvůli obchodu, a už vůbec nebudu čekat 3 hodiny, jenom kvůli utrácení, haha. Jenže dost z Vás mi kvůli tomu psalo, takže se má zvědavost ,,jak to tam asi vypadá?" dost zvyšovala, a navíc jsem měla v peněžence 25 eurový gift voucher do celé Centrum Galerie. A tak jsem se v pátek brzo ráno, kdy snad budou všichni ve škole, vydala na průzkum. 

No, moc jich do té školy pravděpodobně nešlo. Bylo tam dost lidí, ale už se tam dalo hýbat, takže jsem tomu dala šanci a prolezla jsem poctivě všechny tři patra. Primark pro mě rozhodně není obchod, kde bych se oblékla (i když, kdo hledá a má čas a trpělivost, pěkné kousky určitě najde), ale je to podle mě super obchod na nákup dárků, home decoru, ponožek, spodního prádla, pyžam a doplňků. Nakoupila jsem tam několik opravdu pěkných dárků pro svou rodinu a věřím, že jim udělají radost, protože vystihují to, co mají rádi a ještě jsou velmi pěkně zabaleny. Tyhle věci vám ale pochopitelně a bohužel nemohu ukázat, ale ukážu vám alespoň pár věcí, které jsem si pořídila pro sebe. 

 Přehoz s krátkým rukávem, 17 e
- na Primark pro mě drahý, ale musím uznat, že je vážně pěkný a v reálu vypadá ještě lépe
 Šála, 6 e
- károvaný vzor mám ráda a tahle šála bude hezky ladit s mými bílými Converskami
 Mini kabelka, 4 e
- jednoduchá, šedá, super cena
 Minions ponožky a žvýkačky, 3 e / 1 e
- to bych nebyla já, abych si neodnesla ty nejvíc ujetý ponožky (ale jsou skvělý, že jo?) a žvejky mi připomněly huba buba bubliny plus jsem stála dlouho u kasy, a tak jsem se nudou nechala zlákat
 Marvel comics pantofle a polštář s jelenem, 3 e / 5 e
- papuče pro mého milovníka marvelovských hrdinů a polštář k nám do bytu
Svíčka se třemi knoty, 4 e
- je vážně obrovská, má hezký design a voní po kokosu

V závěru mám pro vás jednu malou radu... nikdy tam nejezděte v sobotu. :D
Jaký máte názor na Primark vy? Chystáte se navštívit ten drážďanský?

51 komentářů:

  1. Tak ponožky jsou boží a papuče také :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. TY-PONOŽKY-POTŘEBUJU! už mám jedny s mimoněma, které jsem si kupovala v létě v Berlíně ale tyhle nutně potřebuju, na mimoně jsem totálně ujetá :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne vecičky, hneď by som si niečo vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já byla ve Vídni v Primarku před dvěma týdny v sobotu a souhlasím s tebou, nejezdite v sobotu. Koupila jsem si hodně náhrdelníků za super ceny, jen to přece nenosím každý den a nějakých 600 se mi v Zaře za to dávat nechce. Já se tam teda hodně zapotila u velikostí hlavně riflí, protože velikost 38,40 tam žádné nebyly.Ale mám Primark ráda, že většinou nabízí super věci za odpovídající ceny.. A Miuško ta šála je neprosto krásnáá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Byla jsem v Primarku asi před 3 týdnama v Berlíně a mám ty samé ponožky, svíčku a kabelku:) Na tyhle blbůstky je Pirmark fajn:)

    OdpovědětVymazat
  6. ááá taky chci do Primarku :3 já to mám blíž do Vídně, ale ještě jsem tam nebyla :(

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty ponožky jsou TOP =D.

    OdpovědětVymazat
  8. Velmi sa mi paci sviecka, sala a i prehoz :) Pekne si nakupila :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som bola v primarku v Anglicku a podľa mňa je to skvelý obchod! :) Super veci za celkom dobré ceny :))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Ta kabelka je supr!

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem byla nedávno v tom berlínském a bylo to podobně šílené. Taky tam jen málokdy najdu něco fakt super, ale většinou mívají třeba fajn jeanové bundy nebo třeba křiváky. Stojí většinou o dost více, než zbytek sortimentu, ale jsou poměrně kvalitní. Posledně jsem si tam koupila župan a šálu, a souhlasím s tím, že spodní prádlo a pyžama tam mají super :)!

    OdpovědětVymazat
  12. Tu svíčku bych brala hned! :) A k ponožkám snad ani není co dodat, ty jsou supr! :D
    Mio, prosím tě, mám otázku k tomu článku se skladováním kosmetiky: ty růžové čtvercové boxíky, ve kterých máš stíny jsou odkud? :)
    A ještě jedna, na stolku ti leží Acer tablet. Můžu se zeptat, jaký konkrétně to je a jestli jsi s ním spokojená? teď sháním, tak hledám inspiraci :)
    Moc díky:))

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkné věci, určitě do Drážďan během prosince vyrazim a projdu Primark. :)

    OdpovědětVymazat
  14. to muselo být užasné brala bych svíčku a kabelku

    OdpovědětVymazat
  15. Mne sa velmi pacia vyrobky z primarku a hlavne ten pomer nizka cena/dobra kvalita. :)
    www.myownblog14.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Jedu už příští sobotu, neskutečně se těším jen si nejsem jistá kolik si s sebou vzít aby mi zbylo něco i na vánoční dárky pro někoho jiného než pro sebe.
    http://roztomilosti.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Beeee já chci taky , ta kabelka je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  18. ta kabelka me zaujala nejvic ♥

    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  19. Do drážďanského Primarku jsem se taky chystala, ale nejspíš to nechám na nový rok, až bude více času a slevy. :) Jinak super úlovky!

    OdpovědětVymazat
  20. No tak to je báječné, chystám se tam, ve všední den na vánoční trhy, tak se tam určitě zastavím, jak píšeš, tak na tyhle "blbinky" a dárky pro přátele a rodinu je to super obchod :)

    www.fashionlover.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Já se chystám navštívit Vídeňský Primark A ty ponožky jsou skvělý ! :D
    http://katerinazuzanakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Ta šála je úžasná :) A ty ponožky! boží :)

    OdpovědětVymazat
  23. Jelikož bydlím v UK, tak chodím do primarku méně často, ale koupila jsem si tam krásné sáčko, kabelku a jsem spokojená :) Také krásně teplé ponožky! :))) Dají se tam nakoupit krásné věci.

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Škoda, že ja nemám nikde po blízku Primark. Fakt je skvelý na také doplnky a maličkosti. A tá kabelka je fakt nádherná. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Moc se mi libi ta sala a polstarek :) A ponozky jsou naprosto kouzelne ♡

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Mio, mě by zajímalo jak se stavíš k tomu, že kupříkladu Primark je vyloženě jeden z těch obchodů vyrábějící svoje zboží v asijských zemích a zneužívající levnou pracovní sílu a taky jednou z hlavních značek která jsou spojovány s loňským pádem budovy v Bangládéši (kde zemřelo nebo bylo zraněno víc než 3000 asijských švadlenek po té, co byly i přes kritický stav budovy nahnány svými šéfy do práce, určitě jsi o tom už slyšela...)...Je Ti to jedno? Nebo to neřešíš? Neber to nijak zle prosím, přijde mi že jsi jedna z těch chytrých a uvědomělých módních blogerek a proto se ptám. Tvůj vliv na mladé holky je jistojistě velký a právě blogerky jako Ty mají velkou šanci svět začít měnit trochu k lepšímu.... Protože móda není jen to co máme na sobě... Díky za odpověď. Radka

    OdpovědětVymazat
  27. Krásné nákupy! Já se tam taky chystám ale nejspíš až po novém roce, teď šetřím každou korunu na Vánoce :D

    OdpovědětVymazat
  28. Tak ty ponožky se mi líbí moc! :) Zrovna včera jsem se dívala na oba díly "Já padouch" a mimoně prostě zbožňuju! ♥
    Dívala jsem se hned i na Ebay, co tam mají pěkného s mimoněm, že bych si nějakou "infantilnost" pořídila také. Zaujaly mě polštáře, ale ještě nejsem rozhodnutá, co vlastně přesně pořídím. Mají tam spooooustu krásných věcí :)


    Monča z Like Lady ♥

    OdpovědětVymazat
  29. ten přehoz je úžasný :)) už se do Primarku těšíím :))

    OdpovědětVymazat
  30. tak to tam raději zajedu až v lednu :D primark mi nevadí, ty nejlevnější kousky nejsou sice kvalitní, ale najdou se i hezké na úrovni H&M :)

    OdpovědětVymazat
  31. Za pár dní se tam taky chystám, tak jsem zvědavá. Chtěli jsme jet v sobotu, ale dám asi na tebe a pojedem v pátek ráno :D Jinak se mi moc líbí šála, je opravdu perfektní!

    OdpovědětVymazat
  32. Super článek a krásné úlovky :-), líbí se mi moc, jak to máš nafocené!

    OdpovědětVymazat
  33. Šála je krásná! :) ... a ten polštářek s jelínkem nemá chybu! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. Já jsem ještě nikdy v Primarku nebyla :). Jé, ty sis koupila Mio krásný věci a já chci ty ponožky s Mimoněma :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  35. Když jsem byla v Primarku poprvé, byla jsem nadšená. Podruhé už to taková sláva nebyla a já jsem odcházela s prázdnou. Sice bych určitě nějakou maličkost našla, ale nechtělo se mi trávit spoustu času ve frontě k pokladnám :D Máš určitě pravdu v tom, že nejlepší je nakoupit si tam různé doplňky, pyžama a podobně, protože kvalita normálního oblečení je většinou mizerná. Ale zase záleží jak co. Mám doma dvě podobná trička. Jedno se hned sepralo a roztrhlo, druhé nosím už dlouho a často a je jako nové :) Tvůj nákup se mi moc líbí, hlavně šála a kabelka! <3

    OdpovědětVymazat
  36. Ja som teda ešte nikdy v Primarku nebola, nemám ho ani nikde poblizku. Ale ty si si pekne nakupila. Páči sa mi tá kabelka a taktiže sviečka s tromi knotmi je naozaj zaujímavá :)

    OdpovědětVymazat
  37. Protože dočasně žiji v Drážďanech (jsem na Erasmu), neodolala jsem a hned ve čtvrtek chvíli po otevření jsem to šla omrknout. Čekala jsem fronty na kabinky, všude rozházený věci jako tomu bylo ve Vídni a v Berlíně a ve výsledku jsem byla velmi mile překvapena. Kamarádka z Čech mě přijela navštívit o den později, takže jsem byla donucena tam jít znovu a to tam bylo podle mého názoru více lidí, protože přijeli Češi a Poláci.

    OdpovědětVymazat
  38. Miuško, jelikož máš sama pejska, veřím, že Ti nebude vadit, když tu udělám menší reklamu na podle mě skvělý dobročinný projekt pro pejky z útulků po celé ČR, na ktreý jsem včera narazila: http://psiprani.cz/ Čím více dobrých dušiček se najde, tém lépe. Některé příběhy jsou opravdu velice silné, určitě stojí za to si je přečíst. A pro milovníky kočiček bylo supštěno: http://www.kociciprani.cz/projekty Přestože jsem si nemohla dovolit přispět nějakou horentní sumou, věřím že i nižší částky od nás, studentek, mohou pomoci :)

    OdpovědětVymazat
  39. Plánuju, a v sobotu :DD

    OdpovědětVymazat
  40. Primark je skvělý :) já jsem tam nakupovala v Irsku celé léto, když jsem tam pracovala.

    OdpovědětVymazat
  41. Já tedy na Primark koukám skrz prsty po té kauze s tím, jak se jejich oblečení vyrábí a jak tam trápí skoro děti, ale pak jsem si říkala, že kdyby se tak bralo vše, neměli bychom skoro v čem chodit. Předpokládám, že třeba H&M je to samé, i když to někdo popírá. Do Drážďan to mám kousíček, tak se tam také konečně podívám :-) Pěkný článek, K.

    OdpovědětVymazat
  42. Haha, já dnes byla v portugalském primarku a bylo to tam šílený! Neobléknu se tam, ale pořídila jsem několikery ponožky a home dárky pro kamarádky, čepici a legíny na běhání pro sebe. ještě jsem uvažovala nad peněženkou, ale nakonec jsem ji nevzala, byla sice za pár eur, ale úplně ji nepotřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  43. ZÍÍÍÍTRA se chystáme, snad tam bude k hnutí! :)

    OdpovědětVymazat
  44. Byla jsem v Anglii v Primarku. Už je to 2 roky. Koupila jsem si tam dobré pyžamo a ponožky. Jinak s těmi pracovními podmínkami už je to špatné i u nás, ne jenom v Asii. A třeba co se děje v německém amazonu v těch skladech to je taky síla. Psalo se o tom už dost. Přestávky a možnost jít na záchod téměř žádná, velmi vysoká produktivita práce a speciální elektrický náramek na ruce a prohlídky věcí zaměstnanců atd. Nemůžu nad tím ani přemýšlet a ani to bohužel nezměníme. Všichni by to museli přestat nakupovat a to se nestane :-(

    OdpovědětVymazat
  45. já se nemůžu dočkat až se tam podíváme, Primark - to je můj sen! :D :)) ty ponožky vážně nemají chybu, miluju mimoně <3 moc se mi pak líbí ještě šálka a svíčka.

    OdpovědětVymazat
  46. skvele veci, ten svetrovy prehoz je super;)

    OdpovědětVymazat
  47. Potřebuji tu šálu! Je skvělá.

    OdpovědětVymazat
  48. Supr clanek:) Primark v Drazdanech planuju na pristi vikend. Zatim jsem byla ve Vidni a v Londyne a ten obchod proste miluju! :D

    Travel notes

    OdpovědětVymazat
  49. Primark som dlho odsudzovala a nikdy som nechápala, ako odtiaľ môže vychádzať toľko ľudí ovešaných prepchatými taškami. No už som sa tam odvážila zájsť aj ja, dokonca aj čo-to nakúpiť. Ak človek niečo súrne potrebuje, v Primarku to nájde. Ale nájde niečo iné, čo vlastne tiež potrebuje :D

    OdpovědětVymazat
  50. Krásné úlovky, nejvíc se mi líbí kabelka!

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡