Lazy Sunday

Dnes mám pro vás takový, řekněme randomový, článek s fotkami z uplynulého týdne. Dnešek byl vhodným dnem k povalování v posteli, popíjení čaje, udělání si pleťové masky, sledování seriálu a mlsání čokolády. Já jsem tedy dopoledne ještě stihla nafotit spoustu fotek na Kissbook, dokud se po poledni nesetmělo, takže se příští týden snad máte na co těšit.
Mí aktuální oblíbenci: Dilmah zelený čaj s jasmínem, kokosová čokoláda (obojí Tesco), pleťový/tělový scrub od Laidbare (z beautyville.cz) a změkčovač kůžičky v okolí nehtů od Sally Hansen (DM drogerie).

Úplně nejraději z celého týdne vzpomínám na středu, kdy jsem strávila den se S0bi, Angelou a Irinou (@bonnyandbondgirl). S Angelou se známe už celkem dlouho. A holky jsem poznala díky instagramu a Blogerce roku. Ve středu jsem byla pozvána na výprodej kosmetiky a mohla jsem si vzít někoho s sebou, a tak jsem vzala holky, abych si den ještě více užila. A bylo to moc fajn! Na výprodeji každá z nás ukořistila skvělé produkty. Poté jsme se vydaly na oběd do restaurace Coa, kde jsme si objednaly vynikající asijské menu.Odpoledne jsme se pak ještě zastavily v Lush a v Costa Coffe v Palladiu. Myslím si, že jsem v holkách získala skvělé kamarádky, jelikož jsme tak nějak na stejné vlně. Jsme téměř denně v kontaktu a velmi si rozumíme. 


Ke konci týdne jsem se také po delší době zastavila v Tescu a prohlídla jsem si nabídku značky F&F, která mě dost nadchla. V málokterém obchodě bych se oblékla od hlavy až k patě. A tady jsem si dokonce skoro nedovedla vybrat, která věc je hezčí. Vedle pěkných svetrů mě zaujaly hlavně tyto překrásné šaty a minimalistické koženkové psaníčko. Pokud nevíte, co si přát k Vánocům, nebo s čím udělat radost kamarádce, zkuste se v F&F stavit. Dle mého názoru si v aktuální podzimně-zimní kolekci každý najde to své.

Chtěla bych vám ukázat i tři nové věci, které mi v poslední době přibyly do šatníku - džínová košile z Reserved, náhrdelník karma od Dogeared jewerly a hodinky od Daniela Wellingtona, které jsem si přála. Nakonec jsem si vybrala ty nejjednodušší, a to Classic Sheffield Lady v rose gold provedení, s černým koženým náramkem.
Ještě vám je určitě ukážu, ale pokud čtete blogy, viděly jste jich už asi stejně dost. Moc jsem si je přála, a tak když mi DW tým nabídl spolupráci, musela jsem na ni kývnout. Mám radost, že je mám na výměnu, když se mi nebude chtít si zrovna vzít mé zlaté Fossilky. A pokud by se vám líbily také, dostala jsem na ně slevový kód pro čtenáře na -15%. Stačí zadat při objednávce "holidaykissbook". Kód platí do 31.12.2014.
Zítra si na blogu budete moci prohlédnout swap, který jsem uspořádala s mou nejoblíbenější českou lifestylovou blogerkou. Myslíte, že se swap vydařil a trefily jsme se do vkusu té druhé? Nechte se překvapit.

A v příštím týdnu si také můžete těšit na článek o mé oblíbené tělové péči.

37 komentářů:

  1. Skvělý článek, Mio, a moc děkuji za slevový kód na hodinky DW!!! Už je okukuji asi dva roky, ale na Asosu jsou mnohem dražší než na ofic. stránkách (nechápu...) a ty ofic. stránky jsem tehdy neznala a ještě s tou slevou už vychází na moc pěknou částku :) - plánuji si objednat ty stejné, jako máš ty, jen se stříbrným kovem :) Do kdy ten kód bude platit?
    Johana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za připomenutí. Už jsem to tam doplnila! :) Do 31.12. tohoto roku.
      M.

      Vymazat
  2. Ještě před pár lety jsem oblečení v Tescu kupovala.Nejvíc trička,byly z dobrého materiálu.Pokud do Tesca vejdu teď nevyberu si nic! Alespoň u nás šla značka FF s kvalitou velmi dolů což mne moc mrzí.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek! Moc se mi líbí ta džínová košile a hodinky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Karmu mám také, zbožňuji ji. :) No ale DW to s blogerskou akcí trochu přehnal, opravdu jsou teď ty hodinky všude a trochu mě to od nich odrazuje.. :/ Ale vybrala jsi krásný model. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek. A ty hodinky jsou opravdu nádherné!
    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Teda Miuš ten výprodej kosmetiky ti neuvěřitelně závidím! Vím, že závidět se nemá, ale v tomto případě to jinak nejde :D Takových krásných věcí! Jo a moc se mi líbí tak tvoje šála, nějakou takovou bych taky brala :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelý článok :) tú Schogetten čokoládu zbožňujem :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ta košile je boží!! A to jídlo taky :D

    OdpovědětVymazat
  9. super članok :) ooo tolko kozmetiky pokope :) Hodinky vyzerajú super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj! Ty šaty z FF jsou krásný! Nevíš, jak vypadají na postavě? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj! To bohužel nevím. Neměla jsem čas si je zkoušet, nebo spíše - měla jsem plný vozík nákupu. :)

      Vymazat
  11. Krásný článek, miluji tyhle soukromé čmuchací fotky :D Už se moc těším na článek o tělové kosmetice :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ta Sobi má dobrý blog. Je milé, že jste kamarádky, protože mě obě bavíte právě proto že se nebojíte za svůj názor. A je od tebe pěkné, že podpoříš nové blogy a talenty. Lada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lado, děkuji Sabina je opravdu talent a ty já ráda podpořím. Přestože si tedy myslím, že ani podporu nepotřebuje. Svojí osobitostí si získala velmi rychle svůj okruh čtenářů bez jakékoliv pomoci.

      Vymazat
  13. Báječný článek :-), na ten swap se již těším.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, prosím tě, ten slevový kód je na objednávání z jejich oficiálních stránek?? Já jen, že tam mají ceny v dolarech, tak jestli hodinky posílají i sem. Nebo jestli jsem mimo :D.

    OdpovědětVymazat
  15. Tyjo, ty tvoje vlasy jsou parádní! A můžu se zeptat, co to byl za výprodej kosmetiky? To nebylo veřejné? Slintám tu nad monitorem, už když jsem viděla ty fotky na insta...

    Jen oblíbenost DW hodinek nějak nechápu :-) Takovej novodobej majkl kors...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dashul, šlo o výprodej značek, které spadají pod Estée Lauder. Bohužel pro veřejnost není. Většinou jde o zrušené odstíny a zbytky z limitek a je to jen pro rodinu a přátelé firmy. Děkuji ti za tvůj komentář, pochvalu i názor! :)

      Vymazat
  16. Pořád Vám šíleně závidím ty nákupy haha:D jinak do Coa chodím strašně ráda a po návštěvě Asie musím i uznat, že je jídlo s tamní kuchyní vážně srovnatelné :)

    A hodinky mám už dva roky a je to <3

    OdpovědětVymazat
  17. perfektní článek. ty šatičky z F&F jsou dokonalé! ale co mě dostalo nejvíc.. ty jsi snad s každým dnem krásnější a krásnější! :O

    OdpovědětVymazat
  18. Ty hodinky jsou nádherné! A máš úžasné vlásky :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ty nákupy kosmetiky, to je sen snad každé holky :D Mii, prosím tě, ta krémová prošívaná bunda, co máš na několika fotkách, můžu se zeptat odkud ji máš? Už od loňska nějakou takovou sháním a stále se mi nedaří :( strašně ti sluší a ta šála k ní je taky dokonalá! :)

    Fashionbeautylover

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkné fotky a sluší Ti to Mio :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  21. Děkuji vám za vaše skvělé komentáře!

    OdpovědětVymazat
  22. Krásný článek, Mio! Ty kelímky se Costa Coffee letos vážně povedly, co myslíš? :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Mio tu džínovou košili s karma náhrdelníkem jsem obdivovala už na tvém Instagramu, super kombinace! asi se konečně rozhoupu a pořídím si ten náhrdelník :) kupovala jsi ho na Asosu? Mimochodem krásné fotky a kosmetiku závidím ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Mio co je ta spoluprace a co to obnasi? :oooooo dikyyy :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně běžný barter - obdržela jsem hodinky za propagaci na blogu a instagramu.

      Vymazat
    2. Anonymní18.11.14 7:28

      Miuško, moc pěkně fotky, ale zkus sem dávat trochu méně duckfacesů trochu více úsměvu, určíte by to vypadalo líp! :-) terry

      Vymazat
  25. Hodinky od DW jsou opravdu moc krasne :)

    OdpovědětVymazat
  26. Moc pěkný článek.:) Hodinky jsi vybrala krásné a výprodej kosmetiky ti závidím.:)

    OdpovědětVymazat
  27. Prosiiim, co máš na těch prvních dvou fotkách za rtěnku? Je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  28. takový holčičí den bych si také nechala líbit - kosmetika, jídlo, holčičí rozhovory... :) tyhle články jsou vážně bezva, Mio!

    OdpovědětVymazat
  29. Tie hodinky vidím prvý krát a sú naozaj krásne, hneď som klikla "pridať kartu" a už pozerám :)))

    OdpovědětVymazat
  30. Hodinky jsou nádherné! Chtěla bych si je taky objednat, ale mám poměrně hubenou ruku. Mohly byste prosím některá upřesnit jak jsou velké, respektive jak dlouhý je pásek? :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡