With love, Veronika


Dnešní článek bude trochu odlišný, než je na Kissbooku zvykem, ale věřím, že se Vám i tak bude líbit. Rozhodla jsem se totiž udělat rozhovor se svou kamarádkou, krásnou modelkou a hlavně úžasným člověkem, Veronikou Kašákovou. Za svůj život si stačila prožít už tolik, že i v tak nízkém věku, může ostatní velmi obohatit o svá životní moudra a zkušenosti. I přesto, že třeba Veroniku ještě neznáte, určitě pokračujte dál ve čtení. Stojí to za to.

Veronika se narodila v Praze, ale osud ji zavanul už jako malinkou do dětského domova ve Vysoké Peci u Chomutova. Dnes je jí 24 let, má vystudovanou Střední pedagogickou školu v Mostě a je finalistkou České MISS 2014. Pracuje jako modelka, choreografka a moderátorka, je tváří Czech MISS press, patronkou Fondu ohrožených dětí, Klokánku a dětského domova. Dále také píše svou první knihu.


Verčo, pověz nám, na čem všem teď momentálně pracuješ?
Momentálně se věnuji převážně modelingu, fotím a chodím přehlídky. Také jsem se stala tváří nové soutěže Czech MISS press, kde mi je ctí sedět na druhé straně konání a předat své zkušenosti devčatům, co mají podobný sen jako já. Máme za sebou přehlídku, kde se nám podařilo vybrat pro dětičky v dětském domově ve Vysoké Peci 30.000 Kč. Mám ohromnou radost, nejen že přehlídka byla krásná v čele s finalistkami České Miss, ale hlavně pomohla potřebným. Podle mě tohle má smysl. Moc hezky se mi pak usiná. Také jsem byla oslovena, abych se stala kmotrem kalendáře na podporu projektu bohatý sirotek, který zase pomáhá dětským domovům v Praze. Na to se také těším a jsem velmi poctěna. Dále jsem moderovala akci s názvem ,,Rychlý nákup" v mosteckém Centrálu. To jsem si moc užila. V neposlední řadě mám velikou radost. Budeme s mým přítelem totiž točit reklamu na parfém. To bude paráda. Dále dokončuji svou autobiografickou knihu, která vyjde letos v zimě (moc se na ní těším). A také se věnuji dětem, to je taková odměna pro mě. Udělala bych pro ně všechno na světě, bohužel není to časově možné, a tak se alespoň snažím upozornit veřejnost a společně pomáháme tam, kde je potřeba. Jsem jedna z těch, co vyrůstali bez rodičů v dětském domově, takže to cítím jako velké poslání, jim pomoci a být jim co nejvíce nablízku .


Působíš jako velmi silná a vyrovnaná osobnost. Svoji vnitřní sílu jsi měla odmalička, kdy jsi vyrůstala v dětském domově, nebo jsi ji posbírala až později?
Tohle je velmi dlouhá cesta za mnou. Naopak nikdy jsem nebyla tak pozitivní jako dnes. Vnímala jsem se jako největší smolař a mé sebevědomí bylo na bodu mrazu. Byla jsem velmi slabá a stále se kritizovala. Poté, co jsem opustila dětský domov, můj život vypadal jak horská dráha. Zlom přišel tehdy, když jsem vedla rozhovor se svým nadřízeným. Řekl mi, že pokud já sama se mám za smolaře, bude mě tak vnímat každý a můj život bude jako smolný vypadat. Jeho slova mi zněly v hlavě jako zvony, podívala jsem se za sebe na svůj život, a ano byl smolný, velmi smolný, protože já BYLA SMOLAŘ! Koupila jsem si knihy a začala číst, psala si deníky, zkoumala své sebevědomí, své kvality a hodnoty, prohlížela jsem se v zrcadle. Měla jsem popsaný celý byt pozitivními větami JSI SKVĚLA! JSI DOBRÁ! MILUJU TĚ! TO ZVLÁDNEŠ! JSI KRÁSNÁ! JSI ÚŽASNÁ V TOM, CO DĚLÁŠ! ŽIVOT TĚ MILUJE! Pracovala jsem na tom, abych odpustila všem, kteří mi kdy ublížili. Pracovala jsem velmi dlouho tak se svým vědomím a doteď pracuji. Dnes jsem vyrovnaná, sebejistá, úspěšná žena a mohu pomáhat, mohu žít. Bez toho, aby člověk vnímal svou hodnotu, nelze žít! Zvládneme v životě i nemožné a já chtěla mít krásný život. Chtěla jsem vždycky něco dokázat a hlavně šířit lásku. Miluju život a důležitá je vděčnost.Jsem nesmírně vděčná, za každou maličkost a rovněž víra se rodí z vděčnosti. Naučila jsem si všímat i maličkostí co pro mě druzí dělají a nejen jim, ale i v duši jsem děkovala a moc si toho vážila, věřím, že jaký jsi člověk,takoví jsou lidi k tobě. Usmívám se na všechny, protože mi je milé, když se oni usmívají na mě, veselá jsem, jelikož mám ráda kolem sebe veselé lidi a ten život je pak hezčí. Rozhodla jsem se, že nechci být smolař. Zkuste se usmát a zároveň se mračit - nejde to, tak když přijdou nějaké chmury usměji se a je mi líp, a navíc vděčná mysl je neustále soustředěná na to nejlepší. Má první kniha, kterou jsem přečetla, začínala slovy ,, hleděli dva vězni z cely ven, jeden viděl bláto, druhý hvězdy jen.“ Já se rozhodla v životě vidět hvězdy.
NEJDŮLEŽITĚJŠÍ je nejdříve pomoct sobě a pak můžeme pomoci druhým.


Máš nějaké vize do budoucna? Čemu by ses chtěla věnovat? Budeš směřovat i jinou cestou než tou modelingovou?
Moje vize, moje sny, mé cíle jsou obrovské, mám velkou víru v sama sebe, takže vím, že se to splní, jde to vše pomalu, krůček po krůčku, ale jsem trpělivá. Chci si splnit sen a mít svou charitu, velkou nadaci. Dále bych ráda pracovala s lidmi. Tvořím teď jeden projekt, a pokud vyjde, budu tvořit něco krásného, a už teď se moc těším. Jsem velmi kreativní, nejraději bych pomáhala lidem, co to potřebuji, nejdřív se ale musím vypracovat sama, abych tu pomoc mohla nabídnout. Ráda bych napsala další knihu o své matce, o životě, o lásce, o jídle. Ráda bych knihu zfilmovala, ráda bych byla zdravá a všechno ostatní děj se vůle boží.


Vím, že ráda čteš. Jaké čteš nejraději knihy? Které jsou tvé oblíbené? A o čem bude tvá vlastní kniha?
Miluji knihy, miluji jak voní, miluji ten pocit, když knihu dočtu. Kniha mi musí něco dát, musím jí věřit. Čtu knihy o osobním rozvoji, o posílení vnitřní síly, o bohatství duše. Učím se podle nich vnímat přítomný okamžik ( jelikož to je jediné, co vlastníme). Dělám si různé terapie podle autorů a lečím svou duši. Oblíbené mám všechny, každá mi dala něco jiného. Velmi si vážím knich od Dale Carnegiho, od Jacka Canhelda, od Joe Vitala, od Miguela Ruizeho, od Pierre Franckha, od Louise L. Hay. Čtu pořád, miluju to a žiji podle toho...důležité je poslouchat a věřit. Taky hodně čtu kuchařky, to je také můj velký koníček. Má kniha je o mně, o Veronice Kašákové, je to má zpověď...když budu hodně stručná, je to vývoj smolaře k vyrovnanému člověku . Ba ne, je to o životě v dětském domově, o lidech, které jsem potkala a právě nepotkala...o mně...


Veronika mi dala svolení nafotit fotky v jejím krásném bytě, kde bydlí společně s přítelem… Verčo, pověz nám, prosím, něco o designu a rozložení svého útulného bydlení.
Musím se přiznat, že spoustu nápadů a zkrásnění našeho skromného bytečku vymyslel můj přítel Milan. Je velmi kreativní a já jeho fantazii miluji. Společně brouzdáme po internetu a necháváme se inspirovat, a když nás něco nadchne, společně si to vyrobíme. Nemáme rádi moc nábytku, takže skříně, stoly, křesla u nás nenajdete. Máme rádi vzdušnost a velké prostory. Na čem si hodně zakládáme, tak je naše terasa a velká okna. Milujeme slunce a denní světlo, a to nám asi k spokojenému bydlení stačí.


Máte tu spoustu surfařských časopisů a věcí přímo určených k surfování. Kdo z vás doma surfuje a kde?
Tak teoreticky surfuji já a prakticky Milan (smích). Milan je nadšenec do tohoto sportu, já se učím zatím očima,(proto teoreticky). Má místo krve v žilách moře :))). Já ho podporuji a kdykoliv vyráží na prkno, jsem mu v patách. Letos mám v plánu se začít učit. Nejenom, že je to hrozně sexy, ale on je vážně dobrý a já jsem na něj hrozně pyšná. Za vlnami jezdí samozřejmě do zahraničí, ale naše mostecká Matylda ho taky uspokojí, a za člunem se dá také jezdit na vlnách. Když nemá chuť na Matyldu, jedeme do Chomutova na Wake na Bandu.


Co doma děláš nejraději, pokud máš volný čas?
Doma hodně pracuji na notebooku, taky hodně ráda vařím. Jídlo je můj velký koníček. Studuji potraviny, zajímám se o hodnoty a vymýšlím různé recepty. Když nemusím vařit, nebo pracovat, tak si čtu venku na terase, pěstuji bylinky nebo uklízím. Také máme rádi filmy, televizi u nás nezapínáme, ale občas se rádi podíváme na nějaký dobrý film.


Pověz nám něco o své nástěnce na vaší lednici…
Hi hi. Tomu se říká ,, NÁSTĚNKA POKLADŮ“. Lepím si na ní obrázky, nadpisy, fotografie věcí, lidí, pocitů, zážitků, co bych si přála zažít. To je další moudro, co mě naučily mé knihy. Když má člověk jasnou představu, co chce, lépe mu to život pošle. Takže mé sny mají konkretní obraz ,, na mé lednici“. Někdy jsem vážně v šoku, když se v mém životě objeví věc na chlup stejná jako mám přilepenou na lednici. ( vydání mé knihy, účast v Miss, i můj přítel, na takové nástěnce viseli )... ( smích). Vážně to funguje. Zkuste to.

A když už jsme i u té lednice samotné, jakou kuchyni a jídlo máš nejraději? Umíš vařit a vaříš ráda?
Už je to skoro tři čtvrtě roku, co jsem se rozhodla změnit kompletně životní styl. Zaměřila jsem se jen na sebe, díky bohu jsem na to měla čas a při psaní své knihy jsem si mohla dovolit se své výzvě věnovat. Kompletně jsem změnila jídelníček, režim dne a myšlení (o to se snažím už velmi dlouho ). JÍST, MEDITOVAT, MILOVAT, tak bych to nazvala, ale nebylo by to originální. Jídlo totiž není jen něco, co zažene hlad, je to přísun energie, výsledky jídla vidíme na pleti, na náladě, ve tváři a na práci celého těla. Zdravá strava je stejně účinná jako drahé krémy, masky, pilulky nebo drahé procedury pro lepší vzhled. Důležité je chodit brzo spát a brzo zase vstát. Spát 8hodin je základ a pak se dějí zázraky. Psát si svůj jídelníček, pozorovat sebe, nemyslet jen na jídlo, Díky teto změně jsem zdravě zhubla 8kilo, zlepšila se mi plet, lépe rostou nehty, vlasy a mám stále dobrou náladu a spoustu energie. Ze začátku to bylo těžké, ale teď svůj životní styl miluji a mé tělo mě poslouchá. 

Zde mých pár postřehů: Plánujte svůj jídelníček dopředu. Objevte obchody se zdravou výživou. Motivujte sami sebe. Hlídejte si bílkoviny. Snídejte. Jezte po ránu ovesné vločky. Bílé pečivo vyřadit z jídelníčku. Pozor na uzeniny! Luštěninová polévka je základ. 3-4 vejce týdně. Konzumujte fazole, čočku a cizrnu. Mějte naplánované jídlo až do večeře. Omezte sůl nebo úplně přestaňte solit. Nejezte u televize, počítače, ani u knihy. Nejezte ovoce na večer. Zelená je dobrá. Jezte ořechy. Šmakoun mně moc chutná. Nejezte samotné rýžové ani kukuřičné chlebíky. Nepijte džusy. Nepijte sladké nápoje. Jezte zdravé proteinové tyčinky. Užívejte omega-3 mastné kyseliny formou kapslí. Doporučuji chlorellu. Fast foody = vyhýbat se obloukem. Po jídle hned na procházku. Využívejte meditací. Pravidelné a vášnivé milování. Mějte své tělo rádi. Choďte spát brzy. Zaměstnávejte se. Choďte se dívat na své vysněné oblečení! Podělte se o informace o vašem hubnutí. Foťte se každý týden, abyste tu změnu viděli. Napište si svou vysněnou váhu. Vzdělávejte se o novinkách ve výživě. Odpočívejte. Mluvte k sobě hezky. Dělejte vše pro to, abyste byli šťastní. Vydržte, nevzdávejte to!

Nejde ani tak o váhu, cítím, jak mé tělo lépe funguje a jak je zdravé, když jsem byla ve finále České Miss, měla jsem 64 kilo, protože jsem hodně cvičila a svaly udělají své, připomínala jsem spíše miss fitness a necítila jsem se dobře. Nikdy jsem se neomezovala v jídle, v dětském domově nám vařili omáčky, buchty, bílé pečivo a já miluji jídlo. Mám pocit, že jsem se narodila, abych jedla. Jenže každá jsme k sobě dost kritická, to víme nejlépe samy, a já proste chtěla pár kilo dolů, a tak jsem studovala potraviny a byla jsem mile překvapena, jak se dá kvalitně a chutně najíst ze zdravých potravin, a přesto nejsou tak drahé, jak si může někdo myslet. Velmi mi vše chutná a jsem spokojena, najím se, že se olizuji z cottage stejně jako dřív z cheeseburgra. Dnes mám 57 kilo, nemíním hubnout, jen jsem šťastná za lepší pleť, vlasy a energii. Pohybuji se velice přirozeně, převážně chůze, meditace, jóga. Po mé velké přehlídce v neděli jsem si měsíc slibovala, že si dam lžíci Nutelly, co koupil přítel. Straší mě na poličce, ma 750g a ja ji musím stále schovávat za misku . V pondělí ráno jsem si ji, ale nedala, věděla jsem že mému tělu nic nedá, naopak, a sáhla jsem po banánu s jahodami, a byla jsem spokojena )) stále mě straší, ale nedám se.. a hlavní motto mám na lednici, mám tam velkými písmeny napsáno ,,mám se rada" ,to je dámy nejlepší make-up - štěstí!
Má strava je převážně taková - kuskus, pohanka, cizrna, veškerá zelenina, ovoce, ovesné vločky, všechny semínka, všechny ořechy, sýr, mléko.


Jelikož je můj blog převážně o kosmetice a módě, mám na tebe hned několik holčičích otázek… 
Co nosíš vždy v kabelce?
Mobil, jsem závislák, rtěnka, diář, záložní zdroj, pepřák, sluneční brýle, žvýkačky, peněženka, klíče.

Oblíbený parfém?
Yves Saint Laurent. 


Kde se doma líčíš?
U okna (denní světlo).

Líčíš se denně? Jak vypadá tvé běžné denní líčení, když zrovna nemáš castingy/přehlídky/focení?
BB cream, řasenka a balzám na rty. Líčím se celý týden, pleť odpočívá o víkendu.
Prozraď nám svých pět svatých grálů (neboli nej produktů)…
Rozhodně kokosový olej - na pečení (smích), na vlasy, na celou pokožku a zuby. Ricinový olej na řasy. Bioderma krém na celé tělo, rtěnka Yves Saint Laurent, odličovací voda Bioderma, krém na obličej Bioderma, make- up Dior.

Pečuješ i o svou pleť? Jaké kosmetické značce v tomto ohledu věříš?
Pečuji, řádně hlavně s těmi oleji, na ty nedám dopustit. Kvalitně se odličuji a večer používám krém od Biodermy. Této značce věřím! Důležité je také správně jíst a být šťastný, pleť je pak zdravá a odmění vás.

Jak si nejčastěji upravuješ vlasy? Chodíš ke kadeřníkovi? Jak často?
V soukromí vlasy mám převážně rozpuštěné, nebo v culíku či drdolu, to je moje klasika a tak mě většinou potkáte. Ke kadeřníkovi chodím jednou za 2 měsíce.

Chodíš na manikúru? Jak si často upravuješ své nehty?
Chodila jsem na manikúru a teď mám pauzu a o nehty se starám sama, upravuji si je jednou za dva dny.

Jaká je tvá největší módní závislost?
Košile, boty a rtěnky.

Jak bys popsala svůj styl?
Jak kdy. Mám velmi ráda eleganci, ale také si vezmu volné roztrhané jeansy s koženou bundou. Převážně mě potkáte v elegantním stylu. Mám ráda ženskost, žádné vulgární výstřelky, ale čistý, elegantní sexy styl . Jsem velmi ráda za dámu, a tak se i prezentuji.

Jak se připravuješ na casting?
Podle požadavků. Je to různé, většinou si napíšou, co máme mít na sobě. Co se týče makeu-pu, ten na casting nemám žádný. Chtějí přirozenost .

Jak si udržuješ svou krásnou postavu?
(smích) Děkuji za poklonu. Myslím, že jsme to, co jíme a ják už jsem zmiňovala,snažím se zdravě jíst, a proto mé tělo vypadá zdravě. To je ta odměna, ta zpětná vazba. A pohyb je rekreační - procházky, surf, longboard, pes. Hlavně bychom měli být opravdu šťastní, ať jsme hubení, tlustí, vysocí či malí. Život je krátký, lámat si hlavu s něčím, co nestojí ani za sekundu myšlení z vašeho krásného dne. Je to na nás, jak si to zvolíme, nic není nemožné, opravdu. Stačí chtít a věřit, a dějí se zázraky. Doporučuji si pustit film Dokonalý smysl. Hezká ukázka toho, že si máme vážit toho, co máme, ať se to týká třeba jen ranního kafe.

Co si myslíš, že by každá žena měla mít? Co je důležité?
Každá žena by měla mít sebevědomí, zdravé sebevědomí. Měla by znát svou cenu. Myslím znát tak, že ta cena není vyčíslitelná. Každá žena by se měla mít ráda a měla by si to říkat, a chovat se tak každý boží den. Každá žena by měla být sama se sebou přítelkyní. Určitě znáte ten pocit, ten hlas ve vaší hlavě, kdy vám říká, jak jsme tlustí, oškliví, nemožní a slabí. Jenže to je váš hlas, to jste vy! Vy tohle můžete změnit a stát se kamarádkou sama sobě, a ze začátku ten hlas ignorovat, pak ho opravovat, a pak už každý den váš vnitřní hlas řekne: ,, Dobré ráno, Verunko, jsi nádherná mladá žena, která má před sebou nádherný den plný zázraků.“ Mějte se rády baby...

S láskou a velkým objetím, Veronika.

Pokud Vás Verča zaujala, můžete ji sledovat na facebookuinstagramu (@veronikakasakova). Pokud by Vás něco zajímalo, odpoví Vám ráda i v komentářích a určitě si je všechny ráda přečte.

60 komentářů:

  1. Tak Veronika je opravdu nádherná modelka a nejen to, působí jako moc dobrý člověk :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý článek :), pěkná změna. Veronika je moc hezká a působí opravdu mile :)

    http://evasdreamworldcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ♥wow, krásná a inteligentní, povedené!

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná, sympatická modelka a k tomu výjimečný člověk.. co víc si přát. Veronika je opravdu skvělá a po přečtení článku mi vykouzlila upřímný úsměv na tváři. Dokonce jsem si řekla: ,,Mám se ráda!" :-)))

    Super rozhovor, Miuš!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Verčo, stala ses mou inspiraci!kéž bych i já jednou byla tak vyrovnana a sebevědomá jako ty! :)jsi skvělá.Michaela

    OdpovědětVymazat
  6. at si verča založí blog a dělí se s námi o všechno. Hodně inspirativní, ale málo informací.

    OdpovědětVymazat
  7. Super! moc se mi líbí motto: Jíst, meditovat, milovat :-) Verču mám i na FB ráda se dělí o své recepty na zdravá jídla a působí jako motivace pro všechny ženy, které se rozhodly udělat něco samy pro sebe. Veru patří ti velké díky :-) Míša

    OdpovědětVymazat
  8. Toto bylo krasne pohlazeni na dusi, dekuju :) Karin

    OdpovědětVymazat
  9. Verču neznám, ale zapůsobila na mě. Je moc milá, sympatická, otevřená a na nic si nehraje :) Super článek :)

    OdpovědětVymazat
  10. Very,
    jednou bych chtěla být jako Ty. Nejen že jsi strašně krásná, ale jsi neskutečně silná a odvážná. Miluju lidi, co pomáhají ostatním. Sama když můžu, tak posílám staré oblečení, nebo hračky do dětského domova. Dokážu se tak nějak vžít do toho, jak jim musí být...
    Líbí se mi, jak ukazuješ lidem, že i z "dítěte" z domova se může stát někdo, pokud si za tím bude stát. Já se snažím, neměla jsem to moc lehké, i když mám rodinu a mám se dobře, ale nemám tolik zdraví, kolik bych potřebovala. :)
    Mám nástěnku, kam si dávám obrázky svých snů, nebo texty, co mě ženou dopředu. Snažím si myslet pozitivně a jít si za tím, co chci. Mám také sen chodit modeling. Postavu na to mám. Jsem hubená, poměrně vysoká, každý den chodím běhat a cvičím. Ale nějak nevím, jak k tomu přijít. :)
    Po přečtení článku na mě úplně dýchla energie, jsi opravdu skvělá a málo modelek by chtělo mít svou charitu, a i když spousta z nich třeba sem tam dá nějaký dar, je to jenom na oko. U Tebe jde vidět, že to děláš srdcem. :)
    Tento rozhovor jsem si vytiskla a budu si ho číst pokaždé, když už budu mít chuť to vzdát. :)
    A pokud někdy napíšeš knihu přímo o sobě (a svém životě), ráda si ji přečtu.

    Přeju Ti v životě jenom to nejlepší, spoustu lásky, hodně napsaných knížek a všechny splněné sny. Jsi pro mne velkou inspirací! <3
    A třeba když se budu ještě hodně snažit, tak se třeba někdy potkáme. :)

    Veronika z Beautiful while

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi si toho vážím děkuji z celého srdce )

      Vymazat
  11. Ačkoliv mě nejprve odpuzovaly nepřehledné a dlouhé odstavce, nakonec jsem si rozhovor přečetla. Občas na Tvůj blog nakouknu a je milé vidět invenci a snahu zkoušet nové věci :). Slečna se zdá být moc milá, cílevědomá a až neuvěřitelně optimistická osoba, přesto (nebo možná proto) bych si její knihu pro sebe nekoupila. Jednoduše nejsem její cílová skupina, ale už teď vím, že by to byl pěkný dárek pro mou nejlepší kamarádku :). Takže díky za tip na Vánoční dárek a ať se vám oběda daří.

    PS: Ta úprava textu bez kurzívy, tučného zvýraznění a kratších odstavců je fakt peklo :D.

    Týna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týnko, děkuji velmi si vážím toho co jste napsala :)

      Vymazat
  12. Krásný rozhovor s krásnou a milou slečnou :)

    OdpovědětVymazat
  13. TV a média téměř nesleduji, proto jsem se o Verunce dozvěděla až z tvého rozhovoru. Je to sebevědomá a inspirativní slečna a po přečtení rozhovoru jsem hned o něco veselejší!!

    TEEZKA.com

    OdpovědětVymazat
  14. Mne maminka pred peti lety umrela, tak snad tuhle silu taky posbiram casem. :-) Moc hezke a inspirativni Mius

    OdpovědětVymazat
  15. Prosím chtěla bych se zeptat, jestli nevíš přesné názvy těch knih? Hodně by me zajímaly a moc ráda bych si pár z nich precetla. Dekuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já bych si ráda ty knížky přečetla :-)

      Vymazat
    2. Pierre Franckh - všechny od něj jsou skvělé mam jich doma desítky
      Dale Carnegie - jak se zbavit starostí a začít žít ( má první kniha, co mi velmi změnila život)
      Luzy Greaves- Velký Skok
      Miguel Ruiz - všechny od nej / ččtyři dohody, patá dohoda, laska, vztahy, prátelství)
      Robert Anthony - zázrak pozitivního myslení
      David J. Schwartz - myslet velkoryse
      Jack Canfield - klič k životu
      Louise day hay - miluj svuj zivot :)
      To je jen uryvek :*

      Vymazat
  16. Krasne a inspirativni cteni. Konecne modelka, co si stoji za svym a muze byt inspiraci pro ostatni. Vic techto lidi a svet by byl hned krasnejsi.

    OdpovědětVymazat
  17. hezký a zajímavý článek! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc krásný článek a Verunka úžasná osůbka! :-) Mohu vědět konkrétní značku parfému? :-)

    OdpovědětVymazat
  19. nádherný povdzbudzujúci článok korý ma dobre nakopol :) cítim sa šťastnejšia po jeho prečítaní a myslím ,že by si mala,ak je to v tvojich silách, pridávať podobné články pretože je to ako " slepačia polievka pre dušu" :) okrem toho pekný bytík... myslím že ked niekomu nie je dobriate šťastie v istej časti života,tak sa to raz obráti.,tak ako som vypozorovala v článku.. takže ešte som nestratila nádej :)

    OdpovědětVymazat
  20. Super článek Mio! :) Veronika je velmi krásná a sympatická!

    OdpovědětVymazat
  21. To je vážně nádherný článek!!! Jsem moc ráda, že tě taková nápad napadl a udělala jsi s Verčou rozhovor:) Myslím, že se z něj člověk může hodně poučit a uvědomit si pár věcí, které jsou v životě důležité:) Verča si toho prožila vážně hodně, je to zajímavý příběh:)

    OdpovědětVymazat
  22. To je moc povedený článek, zajímavé otázky a Veronika je super, inteligentní žena a k tomu velmi sympatická a krásná jako ty :) chválím moc

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj přátelé, všechny vás moc zdravím a všem moc dekuji za nádherná podporiva slova, jak uz píši v rozhovoru- tohle je ta zpětna vazba- důvod proč to všechno dělám. Velmi krasne se mi včera usinalo, teda radosti jsem nemohla usnout, měla jsem pocit ze se mi splnilo to jaky jsem měla účel při rozhovoru. Chtěla jsem vám neco předat, naladit vás a kdyz jsem tu pak četla jak jste si řekli ze se mate radi a ze je to pro vás inspirativní článek, byla jsem vázne nadšena :-) dekuji vám velice. Kdyby jste se chtěli na cokoli zeptat, neváhejte jsem vám k dizpozici. Jinak me najdete zde, kdo by měl zájem

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10203067386541596&id=1113703814

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážená slečno a jste si úplně jistá, že už máte co lidem předat? Opravdu?

      Celý článek je milý, ale strašně obyčený.. to že jste měla špatný start do života je sice smutné, ale věřte, že je to docela běžné.. řada lidí se potýká s smůlou v dětství.. totální nezájem rodičů ( a to ani nemusí být umístěni do DM), nedostatek peněz na vytoužené vzdělání, dlouhodobá šikana v dětství, těžké zdravotní potíže apod.. akorát to každému nevyprávějí na potkání..a když dospějí, tak dělají prostě dělají co mohou.. jako Vy

      To že jste vystudovala běžnou SŠ, pracujete jako regionální modelka a snažíte se pomáhat sice znamená, že jste pracovitá a laskavá, ale že by to bylo něco tak moc vyjímečného..

      Ty motivační rady obsažené v články jsou také chronicky známé snad každému nad 15 let, pokud snad ne, stačí si zakoupit ( jakoukoliv) motivační knihu, je jich na trhu dostatek nebo si zakoupit jakýkoliv časopis typu Žena a život..opravdu velmi, velmi běžné.

      Milá a pracovitá ,ale opravdu v ničem ne vyjímečná - rozhodně ne natolik, abyste psala knihu. o sobě

      Knihu můžete psát až opravdu v modelingu něco dokážete jako třeba Eva Herzigová nebo budete mít nadaci jako Tereza Maxová - mají za sebou řadu světových úspěchů a taky věk na to aby bilancovaly..

      Zatím u Vás jsou to běžné počiny mladé slečny, která dává rady, které najdete v každém druhém časáku a věřte, že Vás tím nechci urazit, ale možná by nebylo špatné si někdy uvědomit, že je sice fajn se mít ráda a důvěřovat si, ale zároveň nepropadnout představě o vlastní důležitosti a neobyčejnosti..

      Clánek jsem si ke kávičce ráda přečetla, milé, zase pro změnu něco jiného, rozhodně to ale pro trochu přemýšlivého člověka rozhodně nic vysloveně obohacujícího a motivujícího. .. to si opravdu nebudu nalhávat

      Hezký den Markéta

      Vymazat
    2. Absolutně musím souhlasit s Markétou, lépe bych to nenapsala :)

      Vymazat
    3. Milá Markéto,
      nejdříve bych vám ráda poděkovala za vaší reakci na můj rozhovor. Když jsem si ho večer četla byla jsem malinko smutná a hned jsem vám začala odepisovat, pak jsem ale psaní zastavila a šla spát. Přemýšlela jsem o sobě a vašich slovech. Důležité je kritiku přijímat a naučit se z ní být příště zase lepší a já vám tedy děkuji, že díky vám se opět na sobě mám co učit. Chápu, že né každý mé názory opětuje či se s mými slučují. Nicméně nikomu je nenutím a jsou to jen mé pravdy, které mě pomohly žít kvalitnější život. Nyní si asi říkáte, že jsem vás opět vůbec nepřekvapila svou láskyplnou odpovědí, tak mi nyní dovolte psát jako obyčejná mladá holka.
      Když mě Miuška požádala o rozhovor, byla jsem mile potěšena a zároveň překvapena z jejích otázek, konečně se někdo neptal na děcák, na mé dětství, na mou matku, na otce, na vydírání, na autonehodu a další traumata. To je něco co je za mnou a nikomu by tahle informace nepomohla-naopak. Věřím, že spoustu dětí, lidí se mělo hůř jak já, protože já v dětském domově měla všechno.
      Nebudu tedy psát o tom jak i dnes kolikrát pláču, že se bojím samoty, či že stále nejsem v otcovo očí dost dobrá a že vlastně to jak se prezentuji stále není taková pravda jak by mohla připadat vám, ale proč o tom psát? Kolik lidí je smutných, nešťastných, zlomených a chudých. Svým rozhovorem jsem chtěla ukázat mladým slečnám, že musíme být silné a věřte mi Markét spoustu slečen mi napsalo a děkovalo, že jsem jim byť jen na okamžik zlepšila ,náladu, vykouzlila úsměv na rty a řekly si že se mají rádi, takže mi s dovolením promiňte,můžu být jakkoliv obyčejná, ale tohle je k nezaplacení.
      V neposlední řadě, věřte mi nebo ne, ale opravdu nepropadám představě o své důležitosti či výjimečnosti. Na to by si mé sebevědomí ještě zdaleka netrouflo, možná jsem obyčejná holka co si přeje taková být, ale já si své sny plním a to výjimečné je v dnešním světe, protože lidé jsou pohodlní a nechtějí na svých životech nic měnit, proč taky? Třeba jsou tak šťastní, že Markét? To že píši svou knihu, byl můj sen od 12 let a když jsem jí dopsala a rozeslala návrhy do nakladatelství, všichni mě odmítli. Tvrdili, že je to jakási zpoveď a báli se tématu děcáku, odmítli mě snad stovky lidí a já čekala další roky, jen jediný člověk mi věřil jistá paní Karolína z Albatrosu. Knihu vydám a víte proč? Protože píšu o tom jak to bylo zatraceně těžké a zatraceně složité stejně tak jako v jiných životech u jiných lidí. Knihu věnuji všem dětem co mají pocit,že se svět otočil proti nim stejně jako já a končím knihu tak že jsem šťastná bez toho aniž bych něco dokázala, víte to není důležité, důležité je být šťastný sám se sebou a to já dokázala a pokud to pomůže byť jen jedinému děvčátku, s dovolením mi dovolte budu se cítit vyjímečně a důležitě. Tohle má smysl i když nejsem slavná jako Tereza Maxová ( i když je to můj nevetší vzor) budu cítit štěstí.
      Mějte se moc krásně a děkuji Vám za vaší reakci, donutila mě se zamyslet nad tím, zda to co dělám je v pořádku a odpověď jsem našla.
      Děkuji
      přeji krásný den a spousty lásky v něm
      Veronika

      Vymazat
  24. Je mi povědomá a je moc sympatická :) super článek

    OdpovědětVymazat
  25. Líbí se mi Verčiny slova, musím říct, že mě to hned povzbudilo a dodalo více pozitivní energie na všechny plány, které chystám :). Super článek a Verunka je krásná slečna
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  26. Krásný rozhovor! :) Verča je moc krásná a podle slov i sympatická

    OdpovědětVymazat
  27. Skvělý článek :) nemám ráda články o modelkách, kde se popisuje jejich život a přesto o nich nic nevíš :) skvěle sestavené otázky a přímé odpovědi :) Dobře jsem si početla :) nikola.jahnova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. tak motivující! :) naprosto skvělý článek! Tahle slečna se dopracovala vysoko! Jen tak dál! :) skvělý článek, víc takových!" :) L.

    OdpovědětVymazat
  29. Je krásna a podľa rozhovoru aj veľmi sympatická :)

    OdpovědětVymazat
  30. Jééééžžžiišš maarjaaáááá!!!!!!!! Proč nemůžou bejt všechny baby přesně takovýhle? Verča působí tak mile a vyrovnaně.. Mega sebevědomě a přitom skromně.. A je to krásná ženská.. S krásným bytem :-))) .. Ať se ti jen a jen daří ..

    OdpovědětVymazat
  31. opravdu moc hezký článek a krásná žena :)

    OdpovědětVymazat
  32. Moc milý a inspirativní článek. Verča je obdivuhodný člověk a takových lidí by na světě mělo být víc, hned by ten život byl veselejší :-) Těším se na Verčinu knihu a velmi ráda si jí přečtu.

    OdpovědětVymazat
  33. O slečně z děcáku, která to dotáhla do finále Miss, jsem na internetu před nějakou dobou četla, tvá kamarádka-to bude určitě ona :) Veronika má samozřejmě můj obdiv za to, jak se dokázala vypracovat, avšak přiznám se, že na mě osobně je rozhovor, respektivě Verči odpovědi, až moc sluníčkový (všechno je jen nádherné, krásné, božské, úžasné), asi to bude i tím, že Verča nezapíná tv... Každopádně držím palce, ať jí to s tou velkou nadací vyjde, také bych ráda do budoucna něco takového zorganizovala, akorát by se tedy jednalo o zvířata :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, velmi vás chápu je spoustu lidí co mou povahu tzv. nedavají. Pry jsem jako medíček, ale já hold taková jsem. Vybrala jsem si takto žit stejně jako každý z nás má své pravdy a vážím si vašeho názoru a děkuji, že i když nejsme spolu za jedno, presto jste si mé slova přečetla a i reagovala. Děkuji.
      Televizi nezapínám je tam na mě toho moc negativní, takže asi máte pravdu. Mejte se moc krásně a přeji vám mnoho úspěchů:)
      Veronika

      Vymazat
  34. Já ji hrozně přála aby tu Miss vyhrála, jako jediná na mě udělala dojem....když nad tím tak přemýšlím, tak kromě Verči už ani nevím kdo v letošním ročníku byl....
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  35. Opravdu krasny rozhovor, skoro jako z casopisu a mozna jeste lepsi. Preju Veronice, at se ji splni vse co si do budoucna preje a na knizku se tesim :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Tahle slečna mě zaujala na Miss, právě proto, že z ní vyzařovala pohoda, rozvážnost a klid. Pamatuji si jí i z nějaké proměny na Primě. Škoda, že se neumístila.

    Dale Carnegie je také můj oblíbený autor. Mrknu se i na ty ostatní tipy, tenhle typ literatury mám také ráda. Pěkný rozhovor.

    OdpovědětVymazat
  37. Milá Markéto,
    nejdříve bych vám ráda poděkovala za vaší reakci na můj rozhovor. Když jsem si ho večer četla byla jsem malinko smutná a hned jsem vám začala odepisovat, pak jsem ale psaní zastavila a šla spát. Přemýšlela jsem o sobě a vašich slovech. Důležité je kritiku přijímat a naučit se z ní být příště zase lepší a já vám tedy děkuji, že díky vám se opět na sobě mám co učit. Chápu, že né každý mé názory opětuje či se s mými slučují. Nicméně nikomu je nenutím a jsou to jen mé pravdy, které mě pomohly žít kvalitnější život. Nyní si asi říkáte, že jsem vás opět vůbec nepřekvapila svou láskyplnou odpovědí, tak mi nyní dovolte psát jako obyčejná mladá holka.
    Když mě Miuška požádala o rozhovor, byla jsem mile potěšena a zároveň překvapena z jejích otázek, konečně se někdo neptal na děcák, na mé dětství, na mou matku, na otce, na vydírání, na autonehodu a další traumata. To je něco co je za mnou a nikomu by tahle informace nepomohla-naopak. Věřím, že spoustu dětí, lidí se mělo hůř jak já, protože já v dětském domově měla všechno.
    Nebudu tedy psát o tom jak i dnes kolikrát pláču, že se bojím samoty, či že stále nejsem v otcovo očí dost dobrá a že vlastně to jak se prezentuji stále není taková pravda jak by mohla připadat vám, ale proč o tom psát? Kolik lidí je smutných, nešťastných, zlomených a chudých. Svým rozhovorem jsem chtěla ukázat mladým slečnám, že musíme být silné a věřte mi Markét spoustu slečen mi napsalo a děkovalo, že jsem jim byť jen na okamžik zlepšila ,náladu, vykouzlila úsměv na rty a řekly si že se mají rádi, takže mi s dovolením promiňte,můžu být jakkoliv obyčejná, ale tohle je k nezaplacení.
    V neposlední řadě, věřte mi nebo ne, ale opravdu nepropadám představě o své důležitosti či výjimečnosti. Na to by si mé sebevědomí ještě zdaleka netrouflo, možná jsem obyčejná holka co si přeje taková být, ale já si své sny plním a to výjimečné je v dnešním světe, protože lidé jsou pohodlní a nechtějí na svých životech nic měnit, proč taky? Třeba jsou tak šťastní, že Markét? To že píši svou knihu, byl můj sen od 12 let a když jsem jí dopsala a rozeslala návrhy do nakladatelství, všichni mě odmítli. Tvrdili, že je to jakási zpoveď a báli se tématu děcáku, odmítli mě snad stovky lidí a já čekala další roky, jen jediný člověk mi věřil jistá paní Karolína z Albatrosu. Knihu vydám a víte proč? Protože píšu o tom jak to bylo zatraceně těžké a zatraceně složité stejně tak jako v jiných životech u jiných lidí. Knihu věnuji všem dětem co mají pocit,že se svět otočil proti nim stejně jako já a končím knihu tak že jsem šťastná bez toho aniž bych něco dokázala, víte to není důležité, důležité je být šťastný sám se sebou a to já dokázala a pokud to pomůže byť jen jedinému děvčátku, s dovolením mi dovolte budu se cítit vyjímatelně a důležitě. Tohle má smysl i když nejsem slavná jako Tereza Maxová ( i když je to můj nevetší vzor) budu cítit štěstí.
    Mějte se moc krásně a děkuji Vám za vaší reakci, donutila mě se zamyslet nad tím, zda to co dělám je v pořádku a odpověď jsem našla.
    Děkuji
    přeji krásný den a spousty lásky v něm
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  38. Všem velmi děkuji za vaše komentáře ani netušíte jak z nich ted žiji a jsem za ně opravdu štastná :)
    i já si je vytisknu a dám na svou mapu pokladů :*
    děkuji Vám z celeho srdce :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  39. Perfektní rozhovor, je vidět. že to má Verča v hlavě všechno srovnané, je chytrá, inteligentní a moudrá. Rozhodně je navíc velmi inspirativní a já jsem jí i tobě za tento rozhovor moc vděčná :)

    New in: September 2014

    OdpovědětVymazat
  40. Palec nahoru Mio za zajímavý a opět úplně jiný článek. Různorodost na tvém blogu miluju :). K Veronice..zdá se být sympaťačka a je určitě inspirující, že něčeho dosáhla s takovým startem do života.

    OdpovědětVymazat
  41. Verča je naozaj nádherná žena ♥ a skvelý rozhovor :)

    OdpovědětVymazat
  42. Veronika zacni blogovat! :) vyzeras byt skvela osobka, prajem vela uspechov.

    OdpovědětVymazat
  43. Anonymní12.10.14 0:08

    Moc hezký rozhovor!!Verčo,odkud máš ten krásný svetr :-) Děkuji,Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Now Yorku:-) ale mám ho uz déle Monicko :-)

      Vymazat
  44. Verča na mě zapůsobila velmi dobře a s mnohými jejími názory se ztotožňuji. Už jsem ji začala sledovat na FB a je mi čím dál sympatičtější :-) A vůbec si nemyslím, že je to pouze průměrná regionální modelka teda. Maká na sobě a to je skvělé. Každý nemůže být jako Tereza Maxová, proboha.

    OdpovědětVymazat
  45. Úžasný článek...Verča na mě udělala dojem nejem svým životním příběhem, ale i názory a vkusem :).

    OdpovědětVymazat
  46. Krásný rozhovor, Veroniko jste nejen hezká, chytrá a sympatická, ale máte srdce na tom správném místě. Možná to někomu může připadat obyčejné, ale žádný člověk, který se snaží a chce pomáhat druhým, nemůže být obyčejný, to totiž každý neumí. Jak někdo řekl:
    "Nezáleží na tom, zda konáme velké nebo malé věci, ohromující nebo nepatrné, ale jen na lásce, s níž je provádíme."
    Mějte se krásně a zůstaňte svá.
    Lenka


    OdpovědětVymazat
  47. Dekuji všem, jsem velmi poctěna:-) je nádherné číst tak milá slova od vás :-) proto jsem tu pro vás:-) dekuji moc:-))))

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡