Wishlist

Přejí vám pěkné úterý a hned v úvodu vás možná zklamu. Na instagramu jsem vás o víkendu lákala na "huge skincare post", jaký tu kdy byl, ale bohužel jsem onemocněla a necítím se na moc dlouhé rozepisování u počítače. Doufám, že mi to prominete. Článek vás rozhodně v nejbližší době nemine. Možná ho rozdělím na části, abych vás zas nějakou chvíli mohla těšit článkem denně. Momentálně jsem již třetí den v posteli. Chvíli mám zimnici, vzápětí trpím vedrem. Netuším, kde jsem k tomu přišla, protože venku je, dle mého názoru, celkem hezky a já se oblékám dost teple. No jo, beru to ale i tak pozitivně. Můžu teď častěji brouzdat na instagramu a pinterestu, a neustále pít čaj s medem, který zbožňuju.
"Udělej už prosím svůj vánoční wishlist" žadonila nedávno moje kamarádka. Dost mě to rozesmálo. Mí blízcí mají vlastně velkou výhodu, protože všechno, co mám ráda, vidí na blogu, a tak mají lehčí rozhodování při vybírání dárku, ať už třeba vánočního nebo narozeninového. A já si vždycky tak lámu hlavu, co komu pořídit, aby to bylo originální a trefné. Csss. Připravila jsem tedy na přání můj list přání, cha cha. Jedna koláž je plná věcí, které patří spíše na můj osobní dreamlist, druhá je pak o věcech, které mě vždycky potěší a není možné, aby mě s nimi člověk zklamal, protože je stejně dostávám nejraději. Tak zaprvé tedy, o čem momentálně sním?
  • Další kabelka Longchamp - Ano, další. Podle mě jsou Le pliage kabelky jako nákaza. Koupíte si jednu, zamilujete si ji a vzápětí chcete další. A ještě vám vaše ďábelské já v hlavě šeptá, že jí prostě potřebujete a rozhodně využijete.
  • Hodinky od Daniela Wellingtona - Další virus, který se šíří po instagramu a na blozích. Ale mně se hodinky vážně moc líbí. Jsou minimalistické a klasické. Nemůžu si pomoct.
  • Edice kníh 36 hours od New York Times, Taschen - Konkrétně bych si přála Asii a Evropu. Jsou to nejkrásnější knížky s cestovatelskými tipy, jaké jsem kdy držela v  rukou. 
  • Parfémy - Nemůžu se rozhodnout, jaký miluju víc. Armani Sí nebo Ralph Lauren Midnight romance? Obě se mi trefily do vkusu a hlavně - obě mají obdivuhodnou výdrž, což já oceňuji snad úplně nejvíc. Vlastníte nějaký z nich?
  • Lepší objektiv - Už o tom mluvím rok. Je to drahá sranda, ale věřím, že mi velmi pomůže k dalšímu zdokonalení Kissbooku. Myslím si, že hezké fotky jsou důležité. A i když můj aktuální objektiv nefotí nejhůř, s nějakou lepší padesátkou by to bylo stejně o něčem jiném.
  • Peněženka - Peněženku mám. Od Steva Maddena. Je pěkná, kvalitní, ale také dost nepraktická. Přála bych si nějakou kvalitní, která by mi vyhovovala a sloužila několik let. Investovat do peněženky mi přijde i rozumné, přece jen v ní máme důležité doklady, platidla a vytahujeme ji téměř denně.
  • Chubby stick - Tohle je konkrétně má osobní závislost. Myslím si, že nebudu spokojená, dokud je nebudu vlastnit všechny. Ano, zbytečné, ale dělají mi vážně radost a používám je dennodenně. 
  • Tvářenka Majorette - Sobi napsala, že jí potřebuju. A když to napsala Sobi, tak jí vážně potřebuju. Miluju Benefit a jejich tvářenky. Jako by už byla moje! Ach jo.

A pak tu jsou věci, které mi udělají radost vždycky. 
  • Zelený čaj a horká čokoláda - Neznám nic lepšího pro podzimní a zimní večery strávené doma, u knížky, filmu nebo třeba tabletu a youtube.
  • Hrnky - Těch není nikdy dost. Mám ráda různé originální, vtipné i minimalistické vzory, různé velikosti. Hrníček mi udělá radost prostě vždy a ještě víc, když k němu dostanu nějaký dobrý čaj nebo čokoládu.
  • Ponožky - Další dárek, který mi přijde moc milý. Ponožky nosíme všichni a já nejraději ty s puntíky nebo nějaké bláznivé, třeba se zvířaty. Občas mám pak sice problém se někde nečekaně zout, ale říkám si, že pokud jsou čisté, je jedno, jestli na nich mám pruhy nebo morčata. Co myslíte?
  • Bloky, sešity, památníky - Jsem hotová spisovatelka. Zaznamenávám si skoro vše. Nejradši si třeba píšu "to do listy" nebo si z nějakého pěkného notesu vyrobím diář. Ještě když jsou růžové, bílé, zlaté nebo s puntíky! Taková roztomilá nepotřebnost.
  • Kabátky na telefon - Myslím, že nejsem jediná, kdo jich má doma pěknou sbírku. A vůbec mi nevadí, že se stále rozšiřuje.
  • Svíčky - Ty se u mě nikdy moc dlouho neohřejí. Jsem jich schopna spotřebovat několik, a to přímo rychlostí blesku. Mám ráda všechny voňavě, ale i nevoňavé s pěkným designem. Pro někoho možná nepochopitelný dárek, protože svíčky dává leda tak své babičce, ale mě svíčka vážně radost udělá.
  • Knížka - Moc ráda dostávám knížky na doporučení. Přijde mi milé, když má někdo oblíbenou knížku a kupuje ji s věnováním i svým blízkým. Ráda si přečtu něco, co stojí za to.

A co vždycky potěší vás?

70 komentářů:

  1. Obzvlášť pod tvůj druhý seznam bych se s klidem podepsala! Snad až na kabátky na mobil, těm jsem zatím nepodlehla - ale co není, může být :-) Ale sešity, knížky, svíčky - toho nemam nikdy dost :-D A co si budeme povídat, i z prvního seznamu bych si vybrala :-D Pěkný článek!

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto souhlasím s názorem na ponožky. Není důležité co na nich je, hlavně, aby nebyly špinavé nebo děravé... navíc proč by člověk nemohl být v kterémkoliv věku hravý... :) Já dělám partnerovi wishlist už 6 let, aby se netrápil s vymýšlením dárků... vždy mě potěší nějaká kosmetika, šperk, kniha a nějaké drobnosti... Přeji brzké uzdravení a těším se na další článek.

    OdpovědětVymazat
  3. Sí jsem si zrovna minulý týden kupovala. Vůně je to boží a moc se mi líbí, ale výdrž bohužel velmi pokulhává :-( Asi je to individuální, ale mně drží lépe i voňavky z Avonu či Oriflamu než Sí, takže jsem dost zklamaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji právě zkusila v parfumerii a cítila jsem ji celý den. Ale jak říkáš - věřím tomu, že je to individuální.

      Vymazat
  4. Vlastním Armani Sí - budeš nejšťastnější a nejvoňavější slečna světa, jestli si ho vybereš :-D Jinak na podzimu a zimě také miluju, když si lehnu na gauč pod teplou deku, založím oheň v krbu, zapnu TV jako kulisu (:-D), do ruky knížku nebo tablet/mobil, horký čaj a je mi nejlépe :-)
    Jo a měla bych otázečku - jak se dá udělat ta "koláž", jak jsi dala několik těch obrázků jakoby do jednoho? Jsem asi zaostalá, ale zajímá mě to. Byla bych ráda, kdyby mi někdo poradil :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář! :)
      Jinak k té koláži: polyvore.com

      Vymazat
  5. Tiež mám pár podobných závislostí, z ktorých ma už ale prešla posadnutosť sviečkami, no rozširuje sa mi zbierka obalov na mobil. Z parfémov by som si ja rozhodne vybrala Armaniho.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí tvůj pozitivní přístup k nemoci :). To se v dnešním uspěchaném světě příliš nevidí a je to podle mě špatně. Chci se čistě pro zajímavost zeptat, na kolik cca vyjde ta kabelka. Hrozně mě u tebe zaujala, ale obávám se, že na to nemám rozpočet :/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naučila jsem se přijímat vše s pozitivním přistupem. Všechno špatné je pro něco dobré. Lépe se mi pak spí. :)
      Konkrétně ta, kterou mám a chci v další barvě stoji cca 2600 Kč.

      Vymazat
    2. Já se na tom právě snažím pracovat, ale zatím se mi to ne vždy daří. Moc díky za odpověď, ať je brzy líp! Cenu kabelky jsem čekala ještě vyšší, ale stejně je to na mě asi moc.

      Vymazat
    3. Děkuji! :)
      Koukni na dokument The secret /Tajemství/ a snaž si z toho vzít něco pro sebe. Nebo se podívej na nějaký projev Eckharta Tolle (má i knížky). Mně tohle dost pomohlo v uvědomění si pár zásadních věcí. Možná o tom začnu psát články.

      Vymazat
  7. Krásný wishlistík! já bych si přála ten objektiv a parfém a z toho druhého snad úplně vše! Parfém bych chtěla od St.Dupont - Passenger Cruise, krásná lehká vůně anebo klasiku od Jacobse - Daisy :) největší radost mi stopro udělá nějaký elegantní business diář :) www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Mii :) dá se někde na internetu zjistit, jaké kabelky Longchamp v Beltissnimu mají? chtěla bych černou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, oni svůj web mají, ale rozhodně tam nemají vše, co v obchodě. Ale černou v Beltissimu seženeš vždy. Je nejprodávanější. :)

      Vymazat
    2. A jak se prosím pohybuje cena? A jakou velikost by sji doporučila? Děkujuu

      Vymazat
  9. ty chceš peněženku od prady?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líbí se mi. Uvidíme, jak na tom budou cenově ty, které jsem si vyhlídla.

      Vymazat
  10. Tak môj wishlist by na 90% obsahoval knihy. :D

    OdpovědětVymazat
  11. krásné, tyhle články mám (obzvláště u Tebe) moc ráda! :))
    také se pohlížím po nové peněžence a naprosto souhlasím, že je to věc, do které se vyplatí investovat! :) já osobně toužím po Guess, tak doufám, že se v blízké době dostanu do Brna/ Prahy, protože v internetové obchody (co se Guess týká) moc důvěry nemám. nový objektiv bych také využila a Chuppy stick? po tom toužím právě díky chvále, kterou na něj pořád pěješ! :D :))

    OdpovědětVymazat
  12. Bodejď by se hodinky od DW nešířily celou blogosférou, když je dávají blogerkám zdarma na recenzi :D :D Já už si své také vybrala :) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já znám dost blogerek, které spolupráci odmítnou, když se jim věc nelíbí, i přesto, že je oblíbená u jiných.
      Já třeba konkrétně odmítla spolupráci s Pandorou, protože se mi ta značka nelíbí.
      Takže asi bych to tak nebrala, že jsou všude, protože je někdo dostane zdarma, ale protože jsou pěkné a velmi nositelné. :)
      Jaký pásek sis vybrala? Já stále nevím, zda si objednat i ten látkový s proužky. Kůže bude asi kvalitnější, ale ty barevné pásky jsou celkem ikonické.

      Vymazat
  13. Mii, super člámek! a chtěla bych se zeptst, jaký používáš objektiv? základní od foťáku?

    OdpovědětVymazat
  14. Jsi mě inspirovala, a už jsem si také vytvořila wishlist, co by mi nevadilo dostat nebo si koupit :D. Ráda bych Yankee svíčku, nevím proč, ale 90% svíček mi nevoní a u Yankee mi jich voní sice jen asi 5, ale alespoň nějaká :D. Parfém, stíny a Converse :).

    OdpovědětVymazat
  15. Jé tak ty hodinky by se mi taky líbily a hrnečků, knížek a ponožek vážně není nikdy dost :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  16. Musim si na tu Longchampku už našetřit! :D Rozbila se mi už druhá kabelka do školy, jak tahám milion věcí, tak snad to tahle unese :) a ještě jsem se chtěla zeptat Mii, jsi spokojená s hodinkami Fossil?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Longchamp i Fossilky doporučuji! Hodinky jsou stále jak nové a nosím je denně. :)

      Vymazat
  17. Moc krásný wishlist! Většinu věcí bych brala hned :)

    OdpovědětVymazat
  18. Mii jak kombinuješ trička z Answear? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou dost jednoduchý. Nosim je skoro se vším. Jaký myslíš konkrétně? :)

      Vymazat
  19. Krásne wishlisty ;) ja je budu tenhle týden taky tvořit, je to docela praktické, přítel se vždy mrkne na blog a aspon mi nekupuje blbosti :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkný wishlist :) Kabelka by se mi taky líbila
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  21. Supr wishlist :)

    Zvu tě ke mě na giveaway : YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  22. Jé, Mii, odkud jsou prosím ty sešity? Ty musím mííít :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, prosím prosím, kde seženu tvoj oblíbenu kabelku Longchamp?:)

    OdpovědětVymazat
  24. Věta ''Občas mám pak sice problém se někde nečekaně zout, ale říkám si, že pokud jsou čisté, je jedno, jestli na nich mám pruhy nebo morčata.'' mě hrozně pobavila, až jsem dostala ukrutný záchvat smíchu, přítele to vůbec nepřekvapilo, občas se mi to totiž stává... :))) Jinak Si od Armani mám a voní opravdu krásně, a můžu potvrdit, že vydrží. Chodila jsem ji snad půl roku očichávat do parfumérky, až jsem si ji v létě nadělila k narozeninám. Peněženku jsem si pořídila Jam studio od Karolíny skoro před rokem, je mega roztomiloučká a asi nezničitelná, je pořád je skoro jako nová a to jí dávám hodně do těla...

    OdpovědětVymazat
  25. Já zas mám ponožky s liškami :D A klidně se zuju i když dvacet už mi bylo :D :)

    OdpovědětVymazat
  26. skvely wishlist, take potrebuji novy objektiv:)

    PS: Zvu te na svoji novou giveaway :) www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Haha taky jsem "posedlá" ponožkami ..v GATU mají super:D a jinak jsem se tě chtela zeptat co si myslíš o tomto svetru? http://www.sheinside.com/Beige-Long-Sleeve-Deer-Print-Loose-Pullovers-Sweater-p-101906-cat-1734.html miluju Vánoce a pořád nevím:D( tak by me moc zajimal tvuj názor:)..děkuju :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prosim?:) pořád nevím:/

      Vymazat
    2. Je roztomilej. :) Pokud miluješ Vánoce, klidně jdi do něj. Vypadá z fotek i celkem kvalitně. Já bych ho osobně neunosila, ale nevidím na něm nic špatného a bude se hodit k dost věcem.

      Vymazat
  28. Horkou čokoládu jsem ještě nikde neviděla-můžeš mi dát nějaký nakupovací tip?
    Díky Linda ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Horkou čokoládu mají přece všude. :) Já mám ráda např. Bio-čokoládu z DM drogerie.

      Vymazat
  29. Já teda hlavně toužím po těch krytech na mobil, bohužel je ale dost velký, tak jsem z toho celá nešťastná. :D No a k těm hodinkám - hrozně mě naštvalo, že je mají najednouc všichni. (Samozřejmě tím nemyslím nic proti tobě) jen je prostě vidím všude kam se podívám.
    Štve mě to, že už po nich delší dobu koukám a chtěla jsem si udělat radost na Vánoce. Pak najednou přijde bum a masivní zlaté hodinky nahradí tyhle. Asi ještě uvidím, protože zrovna u dražších věcí nemám ráda klony. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, chápu tě. :) Já to beru prostě tak, že jsou oblíbené no. Vážně se mi líbí. Také mám raději, když mám něco originální, ale pokud se mi něco líbí a mají to všichni, neřeším to. Líbí se mi to, tak si to koupím, bez ohledu na to, kolik lidí to má.

      Vymazat
  30. Juu konečně nějaký vánoční článek:D♥ já se na Vánoce už neskutečně moc těším!!:)) Hodinky od DW bych taky strašně moc chtěla♥ líbí se mi moc moc moc!!!

    OdpovědětVymazat
  31. S druhou částí můžu jen souhlasit :) Z první části se mi líbí hlavně peněženka. Je vážně krásná a také si myslím, že investovat do peněženky se vyplatí :) A stejně tak se vyplatí investovat do lepšího objektivu. Zrovna pevná padesátka je vážně takový malý zázrak! :)

    OdpovědětVymazat
  32. S těmi bloky, sešity a památníky jsme na tom úplně stejně! Zbožňuji je! Akorát, když mám nějaký opravdu moc krásný, je mi strašně líto do něho začít psát a poskvrnit ho tak mým škrabopisem a vždycky mám pocit, že na něj někde čeká vznešenější využití :D

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Armani voní nádherně a pevnou padesátku bych také ráda :)

    OdpovědětVymazat
  34. Kabelky Longchamp jsou opravdu úžasné, jen škoda, že stojí tolik peněz. :D I ostatní věci jsou skvělé, máme dost podobný vkus! :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Jake svicky Yankee Candle ti nejvice voni? Uvazuji taky o koupi, tak te prosim o typ ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejvíc asi Soft blanket a Cherry blossom.

      Vymazat
    2. Kde prosím svíčky Yankee Candle kupuješ? Nejlépe jestli znáš nějaký český kamenný obchod,kde bych je sehnala :)

      Vymazat
  36. Nádherný wishlist! :) Parfémy mi také vždycky udělají ohromnou radost, jsem jimi doslova posedlá. Peněženka je parádní a stejně tak miluji tvářenky od Benefitu :)
    S věcmi z druhého obrázku jsem na tom stejně jako ty, nikdy mě nezklamou :)

    Spotřebováno - Září 2014

    OdpovědětVymazat
  37. Tie knihy 36 hours musia byť veľmi zaujímavé :) Lepší objektív som si želala aj ja, momentálne mám 18-105 ale možno na vianoce si tú 50 doprajem, haha :D Zelený čaj a horká čokoláda sú tie najlepšie veci na svete aj podľa mňa ♥ no stále mám radšej zelený čaj :D a rovnaké to máme aj s hrnčekmi, sviečkami a blokmi :3 super wishlist!♥

    OdpovědětVymazat
  38. O kabelce LongChamps snim taky, jsem ve Francii a tak nejak cekam, zda mi zbyde trochu penez z grantu :-D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  39. Majorette jsem mela tu moznost vyzkouset a rozhodne je jako jedna z mala veci z kosmetickyho sveta na mym wish listu. :) Make upu nerozumim, nevyznam se v nem, ale to jednoduchy zachazeni, skvela barva a konzistence me proste dostala. :)

    OdpovědětVymazat
  40. Děkuji vám za komentáře! Je radost si je číst. :)

    OdpovědětVymazat
  41. Nový objektiv bych si taky moc přála, stejně tak tu knížku - verzi o Evropě:)

    No a ponožky taky miluju bláznivé, takže pak někdy vypadám trošičku trapně - třeba nedávno jsem měla s mopsíkama, a nedošlo mi, že pak jdu do fitka a budou mi koukat z bot :D

    OdpovědětVymazat
  42. Taky chci novy objektiv, ale vzdycky se ukaze vec, ktera je dulezitejsi a penize jdou jinam :( hlavne ted kdyz planuji svatbu :-) ale tak tobe se snad postesti a konecne si ho poridis :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Anonymní01.11.14 8:41

    Také mě vždycky potěší nějaký blok nebo sešit. Jednou z mých největších úchylek jsou pak svíčky a hlavně pastelky. Mimochodem, Mio, kde děláš tyhle koláže?:)

    OdpovědětVymazat
  44. Armani Sí můžu jedině doporučit! Mám jí doma a nemůžu si jí vynachválit, strašně krásně voní a výdrž je až neskutečná! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Anonymní07.11.14 9:34

    Kde prosím svíčky Yankee Candle kupuješ? Nejlépe jestli znáš nějaký český kamenný obchod,kde bych je sehnala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes jsem nakupovala svíčky v Olomouci v kamenném obchodě je to tam moc krásné!

      Vymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡