Shopping tips

Tento týden mi přišel milý vzkaz s prosbou, zda bych nevytvořila svůj podzimní/zimní wishlist s věcmi, které si hodlám pořídit. Slečně jsem odepsala, že bych ráda, ale nevím, co bych do wishlistu vlastně zařadila, jelikož já už mám konečně vítězný pocit, že máš vše, co potřebuji. Pokud si něco kupuji, většinou je to jen proto, že se mi to líbí. Nepotřebuji teď momentálně vlastně vůbec nic. Slečna mi odepsala dost vtipnou zprávu, že to zní skvěle, ale že ona zrovna nutně potřebuje kabát, boty a sukni, a má ráda můj styl, tak by se ráda inspirovala koláží s věcmi, které se mi líbí. To mě dost potěšilo a inspirovalo k tomuto článku. Navštívila jsem tedy své oblíbené stránky a značky, a vytvořila koláže s věcmi, které mě zaujaly, a jejichž existencí v mém šatníku bych rozhodně nepohrdla. Všechny věci jsou za přijatelné ceny (až na cca dvě výjimky) a s každým z vybraných eshopů mám jen dobrou zkušenost. Podotýkám, že jde čistě jen o mé soukromé tipy a odkazy slouží k vašemu pohodlnějšímu hledání. Nejde o žádný PR článek a z odkazů nijak neprofituji. Pokud se vám tento typ článku bude líbit, dejte mi to prosím vědět v komentářích, abych věděla, zda mám v něm zase někdy pokračovat.


Teplý šedý kabát mě zaujal svým jednoduchým střihem a velkými kapsami. Svetr v baby pink odstínu má vzadu zip, což vypadá naprosto skvěle! Překvapil mě obrovský výběr bot Converse na eshopu Spartoo. Dokonce mají i ty v koženém provedení. Ještě si počkat, zda doplní  chybějící velikosti. Teplé parky miluji. Mám jednu v khaki barvě a myslím si, že neexistuje teplejší stylová bunda. Conversky s nýty v šedém provedení mě teda dostaly. Vážně je nepotřebuji, ale nejradši bych si je objednala. Objevila jsem je díky článku s tipy na nákup od Bětky, kterou znám mimochodem z instagramu a je to moc fajn holka. Krátký trenčkot v béžovém odstínu už v šatníku mám. Sice moc nezahřeje, ale skvěle se hodí ke všem elegantním kouskům, a pokud si kolem krku uvážu šálu, je mi v něm ještě v tomhle podzimním počasí fajn. Do šedé sukně z Only jsem se popravdě doslova zamilovala a uvažuji o jejím objednání. Poslední položkou v této koláži je světle růžový neoprenový kabát. Nedávno na něj na facebooku upozorňovala Lucka z Acupofstyle. Přijde mi úžasný a stále na něj chodím koukat. Mají ho už jen po jednom kusu od každé velikosti, což je dost varovný signál! Ale popravdě mám pocit, že mi růžová moc nesluší a představuji si jej na nějaké tmavovlásce. Avšak je opravdu nádherný a dle mého názoru i za skvělou cenu.


Víte, že eshop Answear má i svou vlastní značku? A musím uznat, že tato kolekce obsahuje opravdu povedené kousky. Mám už dvě trička a jsem s jejich kvalitou opravdu spokojená, proto jsem si objednala jedno další (první v koláži). A následující dvě věci jsou taktéž na cestě ke mně domů. Juchů! Mám na mysli klasickou šálu v černé a černou parka bundu s kožichem kolem kapuce. Botky se zlatými přezkami jsou bohužel už jen ve velikosti 41. Tak třeba má některá z vás to štěstí a padnou jí jako ulité. Já bych v nich mohla leda tak plavat. Dalším mým tipem jsou dva kabátky. Jeden typický podzimní trenčkot v černé. Druhý teplý černý kabát krásného ženského střihu. Holiny Hunter jsou na měm all the time wishlistu, ale už mám dvoje pěkné holinky, a tak opravdu nepotřebuji další, i když se mi moc líbí. Kdybych bydlela v Anglii, měla bych se možná na co vymluvit, ale v ČR i v Německu mi pravděpodobně budou mé dva páry stačit. Áčková skater sukně je nový počin Answear a Patricie Kazadi. Z celé kolekce mě zaujala rozhodně nejvíc.

Zara | Miss KG | Mango | Asos | Pull&Bear | Zara | Asos | Zara

V Zaře mají opět krásné trenčkoty. Zaujal mě jak klasický béžový, tak i černý volnějšího střihu se zajímavým zapínáním. Pokud jste si zamilovali cut-out akle boots, stejně jako já, na Asosu jich najdete hned několik. Boty si ráda před pořízením zkouším, ale bohužel jsem ještě nenatrefila na žádné pěkné, a proto dost přemýšlím o objednávce jednoho pár z těchto tří. Bílých halenek není nikdy dost. V Mango outletu je jich aktuálně spoustu, takže pokud nějakou potřebujete, určitě se tam podívejte. Značka Pull&Bear mě občas hodně mile překvapí. Naposledy jsem si v obchodě koupila skvělou mikinu. A na Asosu jsem dnes objevila tyhle boyfriend džíny, které bych strašně ráda nosila, ale bohužel jsem do teď neobjevila ty pravé, které by mi dobře sedly. Poslední věcí, kterou jsem nezmínila, je běžová skater sukně, na kterou se chodím dívat do Zary. Dnes nám za domem otevírají Bershku, takže se plánuji jít podívat na oficiální otevíračku. No a už mám geniální plán. Pokud mě tam nic nezaujme, poběžím si pro tuhle sukni. Ale jinak nic nepotřebuji, haha.

*Věci jsem našla na stránkách: Spartoo, Zoot, Answear, Asos, Zara a Mango outlet.

21 komentářů:

  1. fajn článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jaaaaj tie členkové čižmičky. Láme mi to srdce keď ich tak vidím a nemám. Okamžite to idem napraviť. :) Ďakujem za krásnu inšpiráciu a tiež za tipy na e-shopy. Ja som napríklad nikdy predtým nepočula o stráne answear. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám mám, většinu mám, jsou to klasické dobře kombinovatelné kousky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Máme podobný wishlist :) Moc se mi líbí ty boty a hlavně růžový svetřík :)

    OdpovědětVymazat
  5. Cut out Boots mom dvoje, jedny ze Zary, druhé z Topshopu. Na noze vypadají skvěle, akorát praktické nejsou ani trochu. S ponožkou se to nosit nedá a začíná v nich být lehce zima, ale co, alespoň budu otužilá (pokud nebudu dřív nemocná...). Moc fajn článek Mio!:)

    www.taleofmissa.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  6. Mnoho kúskov už mám zaradených vo wishliste ♥

    *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  7. skvělej článek :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ten svetřík je boží!! Celkově máš skvělý styl, moc ráda se u Tebe inspiruji :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten sveter a conversky ♥ proste krása :3

    OdpovědětVymazat
  10. Také se mi hrozně líbí tvůj styl, takže si takové články u tebe ráda přečtu :) Zaujalo mě hned několik kousků, tak je hned jdu pořádně prozkoumat :))

    OdpovědětVymazat
  11. Konečně bloggerka, která má styl. ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc fajn článek! Já bych určitě uvítala víc takových protože se u tebe velmi ráda inspiruji :-)

    OdpovědětVymazat
  13. SKvělý článek, tyhle mám ráda :) Já bych teď moc chtěla conversky :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  14. Holky z cup of style mám ráda, jsou super sympatické a nic ze sebe nedělají... narozdíl od tebe, tebe v čr v blogovym světě neuznávám

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý článek, pokud by jich bylo víc, rozhodně bych to uvítala :).
    Ráda bych se ještě zeptala, jaké máš zkušenosti s Mangooutletem. Četla jsem různé recenze, tak nevím, jestli jít do nějaké koupě, nebo radši ne.
    M

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj :) je to mimo téma, ale dvakrát jsem ti psala zprávu na FB, ohledně halenky, a stále bez odpvědi. Ani zobrazení tam není. Přišla ti?

    Pavla

    OdpovědětVymazat
  17. Asi jsem se zamilovala...do bundy Vero Moda :D jinak moc hezký článek :)

    OdpovědětVymazat
  18. na answear poslední dobou brouzdám furt! :D pořád mám několik věcí v košíku, ale stále odolávám... nevím, jak dlouho mi to vydrží :x :))

    OdpovědětVymazat
  19. Tento typ clankov urcite ano! Mam rada tvoj styl a takymito kolazami sa rada inspirujem! :) Na mojom wishliste su biele conversky a nejaky pekny trenchcoat. - Lenka

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡