Never enough jewelry

It’s hard to describe my style because I’m me. I’m a jeans-and-tee type of person who accessorizes a lot.”         - Nicole Richie (for Instyle)

V úvodu dnešního článku jsem si dovolila citovat výrok, který je mi velmi blízký. Pokud jde o oblečení, miluji módu, ale nejsem na přílišné extravagantní kombinace. Mám ráda vrstvení několika materiálů v klasických a nejlépe kombinovatelných barvách. Avšak pokud jde o šperky, jsem rozhodně odvážnější. Mám ráda výrazné šperky, zajímavé zpracování a kombinace několika odstínů kovů. Samozřejmě, že i vedle těch všech masivních náhrdelníků, mám své stálice, jako perlové náušnice a zlaté Fossil hodinky, ale i tak v doplňcích celkem ráda experimentuji, což dokáže ozvláštnit a pozvednout i ten nejjednodušší outfit. Na následujících fotkách si můžete prohlédnout několik mých oblíbených kousků. Určitě mi v komentářích tady na blogu nebo na facebooku nezapomeňte dát vědět, jak to máte se šperky vy.


Vrchní náhrdelník už mám snad věčnost, proto si už bohužel nepamatuji, kde jsem ho pořídila. Květinkový náhrdelník je z Orsay. Měli v nabídce i modrý, ale mě zaujal víc tento v krémové variantě. Hromádka náušnic je komplet ve stříbře. Snesu i bižuterii, ale tu si musím na noc sundavat, takže ji na uších nenosím tak často. Náramek z Lindexu jsem dostala od Leonky k narozeninám. Náhrdelník z průhledných květin je z Oasapu.

Spodní náhrdelník z Oasapu najdete tady.
Náušnice v krabičce jsou mé nejoblíbenější perličky se zirkony a mám je z Eppi.

Náhrdelník z Answear je můj hodně oblíbený. Je značky Pieces a mají ho i ve stříbrné. Náramek od Michaela Korse mám z německého Karstadtu, ale bohužel ho moc často nenosím, i když se mi moc líbí, a to z toho důvodu, že je na mě dost těžký.


Swarovski klíček je můj nejoblíbenější náhrdelník, protože to byl dárek z lásky. A tento výrazný náhrdelník z Oasapu je mým nejnovějším kouskem. Náušnice z Tally Weijl mám od sestry. A náramek (také z TW) je její, ale často jí ho kradu. O:)

Hodinky mám už dlouho a nosím je, dá se říct, denně. Jsou stále jako nové a všem značku Fossil moc doporučuji. Pořídila jsem si je tady.

34 komentářů:

  1. taky miluji doplňky <3 a často se setkávám s větou, že holky neumí nosit náhrdelníky, ale na ostatních se jim to moc líbí, ale podle mě na tom není nic těžkého, obzvlášť pokud se někdo nosí jednoduché kousky oblečení a nechá náhrdelník vyniknout v celé své kráse :)

    www.levne-a-stylove.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mio, moc pěkný článek. :) Mám na Tebe otázku: nemáš problém s "černáním" bižuterie? Mě tohle v poslední době dost odrazuje od nákupů. Že mi černají šperky z Ebay, tomu se snad ani nedivím, ale když i z Mohita, Tally Weijl atd. To jsou pak jen vyhozené peníze. :(

    OdpovědětVymazat
  3. teda takových věcí! já si na doplňky tolik nepotrpím, ale líbí se mi snad všechny, co máš
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  4. To je jako bych byla v raji Mio :D :-) libi se mi vsechny!<3

    OdpovědětVymazat
  5. To je krásná sbírka :) Máš samé krásné šperky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Krásna zbierka, vedela by som si vybrať :) Aj ja mám rada výraznejšie náhrdelníky.

    OdpovědětVymazat
  7. Áááá, ten z Fashion Clubu je top! :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Od toho Michaela Korse by mě neodradilo, ani kdyby vážil kilo :D

    OdpovědětVymazat
  9. Sama jsem si nedávno v akci v Sixu, kde měli 3 za 2, pořídila tři nové barevné náhrdelníky a jsem z nich pořád hodně nadšená. Když ale ráno nestíhám a nechce se mi nic vymýšlet, nasadím zlaté hodinky k tomu pár náramků, nějaké jednoduché náušnice třeba s kamínkem a cítím se dobře :) jinak tvůj výběr je opravdu krásný, ten černo-zlatý náhrdelník z answear.cz je můj favorit a podobný jsem viděla taktéž v Sixu a už týden mi hlodá v hlavě, jestli se pro něj přeci jenom nemám vrátit :D

    fashionbeautyloverxy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. pěkná sbírčička! já mám ty průhledné květiny z ebay tuším, ale fakt mě baví, jak ho nejdřív měli v Zaře, a teď v Orsay a Lindexu :D v Lindexu mě dokonce zastavila prodavačka, že jestli jsem s ním spokojená, a že mi sluší :D

    OdpovědětVymazat
  11. Krásny doplňky. Já mám moc ráda náhrdelníky a naušnice a nejlíp se mi osvědčilo objednávat z ebay. Dají se tam třeba za 50 Kč sehnat kousky dost podobný tomu co Zara nebo HM prodávají za 500 :)

    http://travelnote-s.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Moc krásné doplňky :) Hlavně ty výrazné náhrdelníky :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty z Orsay vedou! Hlavně ten růžový kytkovaný ♥ Ten jsi kupovala někdy ted? A za kolik? Musím mít! :D

    OdpovědětVymazat
  14. WOW! Nádherná zbierka. Aj keď musím uznať, že po prečítaní úvodu som čakala niečo viac odviazané čo sa farieb týka, ale ani zlato a striebro nie sú na zahodenie. Hneď by som ti niekoľko kúskov ukradla. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to máš teda velmi pěknou sbírku! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Vecičky z Orsay ma zaujali najviac ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Znak "&" se jednoduše dělá pravým alt+c ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Nádherná zbierka. Závidím najmä tie dokonalé náhrdelníky ♥

    *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  19. Úžasná sbírka, hlavně obdivuji ty náhrdelníky <3

    OdpovědětVymazat
  20. Všetky kúsky sú prekrásne, no úplne najviac ma zaujal náhrdelník s kvetmi z Orsay. Je úplne perfektný! ♥♥
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  21. Tomu sa povie zbierka snov :) Ja v poslednej dobe uprednostňujem jemné retiazky :)

    OdpovědětVymazat
  22. Slušná sbírka Mio, já jsem byla dříve doplňkový maniak, teď si jedu na takové minimalistické vlně, takže větší hodinky a pár jednoduchých prstýnků je moje výbava.:)

    www.taleofmissa.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  23. Ty náhrdelníky jsou nádherné! :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  24. Ten pruhledny nahrdelnik z oasapu je muj favorit :-) Sama sperky moc nenosim, porad si rikam ze zacnu. Uz fakt musim.

    OdpovědětVymazat
  25. Bižu mám také hodně, protože mě opravdu baví, k obyč triku si člověk vezme šmrncovní náhrdelník a rázem díky tomu posune outfit o několik úrovní výše a to je super :) Akorát mě štve, že většina bižu poměrně brzy tmavne a černá :/

    OdpovědětVymazat
  26. Fossil hodinky jsou ty nejlepší, které mám :)

    OdpovědětVymazat
  27. Musím říct, že sbírku máš slušnou:) Poslední dobou preferuji zlaté šperky, takže z těch tvých se mi nejvíce líbí právě kousky této barvy:) Hlavně ten zlato-černý z fashion club je úžasný:)

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  28. Nádherná sbírka šperků :) Musím říct, že jak jsem na ně dřív tolik nebyla, tak v posledních letech jsem jim naprosto propadla :)

    Řasy jako vějíře

    OdpovědětVymazat
  29. Krásné fotky krásných šperků. <3

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡