Last thursday

Ve čtvrtek jsem celý den strávila v Praze v centru. Tento den se stal perfektním už časně z rána. Byla jsem totiž pozvána na snídani s Costa Coffee. Costa v tento den svým pozvaným hostům představovala svou vánoční limitku, která bude v kavárnách dostupná již za dva týdny. Mohla jsem ochutnat cokoliv se mi zachtělo. Dokonalejší snídani jsem už dlouho neměla. A navíc jsem se díky Costě seznámila s Ejvi - blogerkou z blogu Ejvi freedom a stylistkou ve Škole stylu. Má intuice se nemýlila. Ejvi je jedna z nejsprávnějších holek, jaké jsem kdy mezi blogery poznala. Je roztomilá, upovídaná, postavou drobounká, ale přitom srší energií asi tak za deset lidí. Její skvělý vkus asi ani nemusím zmiňovat. Myslím si, že jsme si velmi rozuměly, a tak jsme se určitě neviděly naposledy. 
Top Brandy Melville / cardigan, bag Orsay / jacket Sheinside / scarf Pieces, Answear / jeans Topshop / ankle boots Deichmann / watch Fossil, Hanymany / necklace Swarovski
Photos by Ejvi


Costa Coffe je mi sympatické několika aspekty. Značka je britská, obsluha je milá a přátelská, a kafe připravuje ručně. Můžete si vybrat ze dvou typů kaváren - klasická / evolution. Evolution je u nás novejší. Je minimalistická, útulná a spjata s přírodou. Najdete ji v ulici Vodičkova. Jinak u nás v ČR najdete již celkem 28 kaváren. V Anglii najdete ještě jeden typ, a to metropolitan, který je nejminimalističtější, specializuje se na rychlost a kafe s sebou. 
Mě z vánoční nabídky samozřejmě nejvíce zaujalo perníkové caffé latte a perníkový muffin. Ale nenašla jsem nápoj, ani zákusek, který by mi nechutnal. Takže budu pravidelně chodit pokaždé na něco jiného, abych si ty Vánoce již s předstihem patřičně užila. Osobně mi vůbec nevadí věci s vánoční tématikou už na podzim. Tento svátek mám moc ráda a čím jsem starší, tím se mi více zdá, že každé další Vánoce mnohem rychleji utečou. Proto si je ráda užiji už od listopadu a i v lednu se mi s nimi pak bude zatěžko loučit. 

A v závěru bych Vám chtěla moc moc poděkovat za hlasy v soutěži Blogerka roku! Je pro mě výhrou, že jsem se dostala do TOP 10 v sekci beauty, přestože nejsem youtuberkou. S kolegyněmi z mé kategorie jsem samozřejmě naprosto spokojená a myslím si, že každá z nich si výhru zaslouží. Já Vám děkuji za hlasy, které jste mi dosud poslali (nebo ještě pošlete). Moc si toho vážím. 

Pokud by Vás zajímalo, pro koho jsem hlasovala já, zde jsou mé tipy na vítěze: 

60 komentářů:

  1. No tak tohle je úžasný, jsi nádherná Mio! ))

    OdpovědětVymazat
  2. jsi jedna z nejoriginalnejsich blogerek a tvuj styl se stale jen zlepsuje mius! ejvi je bozi. to vi kazdy, kdo trichu rozumi mode.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a nafotila ti opravdu topka fotky

      Vymazat
    2. To je Tvůj názor.
      Ale kdo opravdu " trochu rozumí modě", tak se pohybuje úplně někde jinde a Ejvi může být milá, sympatická, slušně fotí, to všechno klidně, ale bohužel má silný sklon ke kýčí a nevkusnosti.
      Markéta

      Vymazat
    3. A to je zase tvůj názor Markéto a já s ním dovolím nesouhlasit, nevím, kde u mě nacházíš kýč. A slovo nevkusnot neexistuje btw. ;))

      Vymazat
    4. Markét, dobře, ale to je zase tvůj názor.
      Já bych si tedy ale nedovolila něco takového napsat, ač i anonymně, vzhledem k tomu, co Ejvi už všechno dokázala a jak úspěšná je.. ale to je zas můj názor samozřejmě. :)

      *Děkuji druhé anonymní. Fotky se mi také moc líbí!

      Vymazat
    5. Ejvi, jsi super! Nenech si zkazit náladu.
      Myslím si, že pokud někdo rozumí módě, jsi to právě ty.
      - Lenka S.

      Vymazat
  3. A proc by si se nemela dostat do top 10 kdyz nejsi youtuberka? Vzdyt se to jmenuje BLOGERKA roku a ne YOUTUBERKA roku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, v tom máš pravdu. Ale myslím si, že čtenáři mají o něco větší vztah k těm, co natáčí videa, protože jim jsou jakoby za o něco blíže. Já je nenatáčím a přesto mi tolik lidí poslalo hlas. Tak jsem to myslela tak, že mě to překvapilo a udělalo o to větší radost, že jsem se dostala do desítky s tak šikovnými a všestrannými blogerkami. :)

      Vymazat
    2. Mio sleduji tě krátce a ačkoliv jsi mnohem mladší než já, tak jsi mě také zaujala jako osobnost a to si myslím, že je taky hodně důležité... takže v top 10 jsi zaslouženě... :)

      Vymazat
  4. Krásna si. Veľmi ti to pristane. A tie dobroty mi asi nedajú spať. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ach perníčkové latté, nemohu se ho dočkat!

    OdpovědětVymazat
  6. Hmmm, tak takovou snídani ti upřímně závidím :-) Vypadá to všechno úžasně!

    http://mydiarymyjourneymylife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Perníkové latté miluju, ale všechno krásný v tomhle článku stejně přebíjí tvoje vlasy! Jsou neuvěřitelný <3 :))

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to báječně :) a máš strašně pěkně udělané vlasy

    OdpovědětVymazat
  9. Miuš tobě to tak sluší♥ krásné fotky!!! Přitom nejsi nijak zmalovaná! Jsi prostě přirozeně krásná:)) a ty mňaminky! To by byl ráj pro mě!! Až budu v Praze tak budu jejich vánoční kolekci muset také ochutnat:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líčila jsem se velmi sporadicky v autobuse, vzhledem k tomu, že jsem ráno vůbec nestíhala. :D Moc děkuju Gabi!

      Vymazat
    2. Jsem moc ráda, že preferuješ přirozené líčení, ona přirozená krása nános líčidel ani nepotřebuje. Jsem za to obzvlášť ráda, jelikož zmalovaných "klanů" je plný internet. Přijde mi, že se stoupajícím věkem klesá některým ženským soudnost.

      Vymazat
  10. Costu mám velmi ráda a na perníkové latté se strašně těším ♥ a outfit je parádní, ostatně jako vždy ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám děkuji za všechny komentáře! ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Mio, jaký je přesně typ toho šedého cardiganu z Manga? Díky

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné fotky :-), musím říct, že ti to opravdu moc sekne. Obě vás s Ejvi s oblibou sleduji a váš styl mě rozhodně baví!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  14. Miuš prosímtě bude v Costa limitce zase i ta malinová horká čokoláda? Doufám, že bude, nemůžu se jí dočkat :3

    OdpovědětVymazat
  15. Uaau, aka si nadherna, velmi sa podobas na Doutzen.

    OdpovědětVymazat
  16. Strašně bych si přála ochutnat perníkové latté :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mii neskutecne ti to tady slusi!

    OdpovědětVymazat
  18. O mnam tak o takych ranajkach sa mne bude azda len snivat! :(

    OdpovědětVymazat
  19. Doufám, že někdy půjdeme spolu! Já už se na to perníkové moc těším (viz moje otravování na FB :D) . I když poslední dobou ocením spíš kávy, které nejsou dochucované sirupem a spíše jsou z kvalitních zrn, klasické neřetězcové kavárny :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásný outfit :) A ty věci vypadají moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  21. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ty vlasy závidím.. :-)) Kráska!!

    OdpovědětVymazat
  22. Ooooch, perníkové latte musí byť úžasné!! Samozrejme, na fotkách vyzeráš skvele, ako vždy. :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Slusi ti to ☺www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Určitě si to zasloužíš. Kolikrát si u tvých článků říkám tyjo, ta holka si s tím mega vyhrála a musela nad článkem strávit času. A Ejvi se fotky velmi povedly. Já třeba blogy sleduju hlavně ve volných chvílích třeba v MHD/doma u telky a často se mi nechce koukat na 20 min videa, takže youtuberek moc oblíbených nemám.

    OdpovědětVymazat
  25. Krásný outfit a boží vlásky! ty mňamky! do Costy občas zajdu, mají tam dobré brownies ;) www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. máš krásne vlasy a ten svetrík je prekrásny! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  27. Krásné fotky, moc Ti to sluší Mio, no a tolik dobrůtek :) Musím do té Costy někdy zajít! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  28. tyhle fotky na mě působí nějak divně vážně, přitom se umíš hezky usmát :)

    OdpovědětVymazat
  29. Skvělý článek Miuško, Ejvi tě nádherně nafotila a věřím, že vánoční novinky v Costě byly super. Mám na vánoční limitky úplně stejný názor jako ty, šíleně rychle to uteče a čím dříve se začne, tím lépe :D. Chtěla jsem se tě zeptat, pro koho jsi hlasovala v jaké kategorii, ale předběhla jsi mne. Mám radost, že jsi podpořila S0bi :-).

    OdpovědětVymazat
  30. Ejvi je skvělá a ty taky, pokračujte holky! Mám vás nejradši! :)

    OdpovědětVymazat
  31. To muselo být skvělé ráno :) Nalákala jsi mě na to perníkové latté, kvůli tomu se do Costy už konečně musím podívat!

    OdpovědětVymazat
  32. Krásny outfit, vypadáš perfektne ♥
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  33. Máš nádherný cardigan! Costa Coffee taky miluji, moc ráda tam chodím a ty jejich vánoční speciály jsou vždy úžasné! Budu tam muset zase brzy zajít :) Škoda, že není pobočka i v Brně, moc mi tu chybí. A z těch fotek mám hlad :D

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  34. outfit sa mi páči ale nemôžem si pomôcť podľa mňa ťa rozširuje dosť :) teda na foto vyzeráš väčšia ako obvykle :) inak brutálne vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  35. fakt krásný fotky! máš prostě úžasný vlasy...

    OdpovědětVymazat
  36. Ooo mňam! Miuška, krásny a úžasná ako vždy ♥
    Donny

    OdpovědětVymazat
  37. mňam, to bych si taky dala líbit :3

    OdpovědětVymazat
  38. Máš neskutečné vlasy, jen co je vidím, nemám slov. Rozená modelka z tebe. Ale co se týče Costy, mám s nimi špatné zkušenosti, co se týče obsluhy, to je však jen můj blok, určitě to bylo dobrý. ;-)

    OdpovědětVymazat
  39. Máš opravdu překrásný vlasy, takové zdravé:)

    OdpovědětVymazat
  40. Páni, na fotkách máš dokonalé vlasy!
    Costa mám asi raději než Starbucks, je mi příjemnější :)

    OdpovědětVymazat
  41. přesně tohle se mi líbí, že díky blogu máš šanci potkat nové lidi a ostatní blogery :) moc pěkný outfit, šedou tento podzim dost opomínám! přála bych Ti nějaké vyšší umístění - jsi jedna z mých nejoblíbenějších blogerek a máš můj hlas <3

    OdpovědětVymazat
  42. Pokud můžu něco dodat, tak tady ti to neuvěřitelně sluší! :) Normálně hodně přirozenému vzezření neholduji (mám radši výrazné rtěnky nebo oči), ale ty vypadáš jako z přehlídkového mola! Máš krásně plné rty, ale takový nevinný až ublížený pohled, (což ber jako kompliment, protože máš v očích příběh) který je k těm rtům v opozici a vypadá to prostě hrozně pěkně. Přeju krásný den! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Sleduji nekolik blogu hlavne kvuli mode akosmrtice a tady si vzdy nejvic a hezky poctu. :-) Libi se mi ze davate tipy na oblibene blogerky a vubec dalsi tipy viz. Zoela a tim se moje sledovani rozsiruje. Costa coffee mi sice tolik nechutna (je nejak sylne) a koupili moje oblibene Coffe heaven ktere bylo vic podobne chutove starbucks. Jen tak dal.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡