Hallo Berlin!

Těšila jsem se, jak Vás zahltím spoustou turistických fotek, ale bohužel nám počasí moc nepřálo, a tak jsem foťák raději ani nevytahovala a pro pár fotek použila telefon. Tento týden jsme se s mým klukem vydali na dva dny do Berlína a do Tropical Islands. Chtěli jsme navštívit spoustu berlínských památek, ale kvůli šílenému vichru a častým přeháňkám, jsme stihli vidět z plánovaných sedmi asi čtyři, a to jsme byli ještě rádi. Zbytek času jsme pak raději trávili v obchodech, které v Drážďanech a v Čechách nejsou, nebo na dobrém jídle a kávě. I tak tu ale pro Vás mám krátké povídání o tom, co by Vás mohlo zajímat a bavit.

 Co jsem si vzala na sebe?
Všechno teplé a superpohodlné, a bez několika vrstev by to nešlo.
jacket - Sheinside
cardigan - Orsay
scarf - secondhand goodie
ankle boots - Deichmann
bags - Longchamp
Bydleli jsme v hotelu Panorama, který jsme si našli přes booking. Dostali jsme ještě lepší bydlení, než jsme si zarezervovali, a hotel byl asi čtyři zastávky autobusem od nejznámejšího Alexanderplatzu, takže spokojenost velká. Z památek mám vyfocený Brandenburger Tor a Reichstag, což už jste mohli vidět i na instagramu.
 A fotky s medvíďaty (symbol Berlína), kteří jsou všude.
Večeřeli jsme v Sushi circle, ale restauraci bohužel nemohu doporučit. Sushi bylo sice výborné, ale obsluha celkem nepříjemná, s čímž jsem se v Německu setkala snad poprvé a wifi free, kterou uvádí na netu, není free. Taky dobrý!

Co se nákupů týče, nestihli jsme všechno, ale celkově jsem byla spokojená. Viděla jsem nádherný obchoďák s luxusním zbožím KadeWe, kde jsem tedy byla, stejně jako 90% návštěvníků, spíše turistkou než zákaznicí. Nakoupila jsem pak v Brandy Melville, v Mangu, v Primarku malé dárky pro blízké a pár věcí v dalších obchodech, o kterých se nebudu rozepisovat, protože jde o připravovaný menší projekt, který plánuji s jednou z mých oblíbených blogerek. (Juch!) Jinak, v Urban Outfitters se mi líbily všechny "blbiny", jako plyšové grumpy cats, diáře, knížky, atd. Ve Forever 21 se mi nelíbilo nic, což mě nepřekvapilo. Asi ty naše evropské verze prostě nestojí za nic. Co mě nejvíc mrzí je, že jsem zapomněla na obchody Gina Tricot a COS. Berlín se nám ale tak moc zalíbil, že se tam určitě vydáme brzy znovu, takže zbylé památky navštívím a napravím i vynechané obchody.
Boží trika z Brandy, které na fotce nevypadají boží, ale ve skutečnosti vážně jsou.
Pohodlné, tak trochu lehce elegantní, kalhoty, na gumu u kotníků. K lodičkám budou dokonalé.
 Obyčejné mokasíny se zlatým detailem.
Na parfémy od Nicki jsem měla obrovskou slevu (byly Glamour shopping dny), a tak jsem si koupila oba. Mám Nicki ráda, parfémy vůbec nevoní špatně a moc mě baví jejich flakonky. Balzám od Baby lips v dalším odstínu Electro (Strike a rose) je v Německu novinkou. Mám už odstín Shoking pink a mám ho ráda, a tak jsem si koupila i o něco světlejší.
No a nový Instyle s nádhernou Carou mi dělal skvělou společnost při cestování metrem i autem.

Snad Vás i tento random bavil. Příště toho snad vyfotím více!
Pěkný zbytek sobotního večera. 

48 komentářů:

  1. Skvělý outfit Mio :-)! Museli jste se mít vážně božsky a jako vždy Ti to maximálně slušelo.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle články kde je od všeho něco úplně miluju!!! Proto čtu už jen tebe a Myraspberry life. Obě mě neskutečně bavíte! Vůbec mi nevadí fotky z telefonu. Baví mě cokoliv od tebe Miuško. :-) R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě moc těší. Moc díky!

      Vymazat
    2. já také moc děkuju:)
      a skvělý článek, do Berlína bych jela hned!

      Vymazat
  3. Když už seš v Německu, mohla bys vědět, že "Hallo" se píše s dvěmi l...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že když už toho o mně víš tolik, mohl jsi to napsat slušně. Byl to překlep. Já myslím, že to každému došlo. Ale i tak děkuji za upozornění. Je to opraveno.

      Vymazat
    2. A ty, kdyz uz chces poucovat, bys mohl/a vedet, ze "dvemi" je naprosto spatne a spravne je jedine dvema... T.

      Vymazat
  4. Moc ti to slušelo. Ta hnědá bunda je nádherná. Mimochodem máš krásnou postavu, a kdyby ti někdo náhodou chtěl nakecat že ne, tak mu nevěř! .)

    OdpovědětVymazat
  5. si skvělá blogerka a maš zajímavé članky doufam že budeš pokračovat moc rada bych se kamaradila nevadí

    OdpovědětVymazat
  6. Super článok, bude aj nejaký z Tropical Islands? ˇMimochodom tú fotku s cukrovou vatou by som si najradšej dala do kalendára k nejakému letnému mesiacu :D. Outfit si mala veľmi pekný, vždy som trochu rozpačitá ak mám kombinovať hnedú a čiernu, ale na tebe táto kombinácia vyzerá perfektne. Asi si do Berlína tiež urobíme výlet, vôbec som nevedela, že tam je Urban Outfitters! To je skvelá (pre moju peňaženku ani nie) správa. A InStyle s Carou je nádherný, teda skôr Cara a design titulnej strany. Keby som vedela dostatočne po nemecky aj by som si ho prečítala (no ja končím pri Ich bin Ema a keby si tu nechala to Halo bez jednoho l ani by som si toho nevšimla). :)

    OdpovědětVymazat
  7. Takové články jsou super, určitě se těším na další:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty flakonky jsou božský <3

    OdpovědětVymazat
  9. Škoda, že ste mali zlé počasie. :/ No treba si aj v takých chvíľach zachovať pozitívny prístuptak ako ste to spravili aj vy ;) Skvelý outfit, rovnako ako aj fotky (aj keď z mobilu (no iPhones majú dosť dobré objektívy)) A Baby Lips je obľúbený balzam aj mojej priateľky. V tomto by ste si rozumeli ;P
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný outfit a úžasné nákupy! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super fotky a ty parfémy jsou božský, nádherný flakonky :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  12. Ach Berlín, snad se tam také někdy podívám! Krasné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pekny clanek, rada bych se take nekdy podivala do Berlina.

    OdpovědětVymazat
  14. Jéé moc ti to sluší :) Do Berlína se chystám příští rok v létě...

    Just Be Yourself

    OdpovědětVymazat
  15. V Berlíně jsem byla na jaře. Do COS jsem se taky těšila, ale nakonec jsem si tam nevybrala vůbec nic. Zato Gina Tricot mě nadchl, to je vážně škoda, žes ho nestihla :)

    OdpovědětVymazat
  16. Doufám, že se nové odstíny Baby Lips dostanou i k nám :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Fuha, Brandy Mellvile vyzera uplne skvele. 😊 velmi sa mi pacia ich veci. A tie balerinky su tiez velmi pekne.

    OdpovědětVymazat
  18. tyto články od tebe miluju! strašně mě baví styl, jakým píšeš a jako vždy, moc ti to slušelo!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  19. Skvelý článok, veľmi sa mi páči šál a topánky, ktoré si mala na sebe. :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Skvelý článok a super fotky!! :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  21. Ja sa do Berlína už dlhšie chystám, chcela som ísť pôvodne v lete, ale nevyšlo to, tak dúfam, že to do konca roka ešte stihnem :) Pekný článok!

    OdpovědětVymazat
  22. moc ti ten berlin zavidi ..:)

    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  23. Ty mokasíny tady v UK nosí skoro každý, taky ale mám v plánu si je pořídit :))) Do Berlína bych se chtěla jet podívat :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Mio, můžu se zeptat kdy jsou kupované ty ankle boots z Deichmannu? Jinak moc krásně články, vždycky se těším na další. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja byla v Deichmannu predevcirem a meli tam obrovsky vyber techto kotnikovych bot. Tak tam mrkni, myslim ze mas jeste velkou sanci nejaky ulovit :) ale nevim, zda tam byly primo tyto boty jako ma Mia

      Vymazat
    2. Zhruba před 2 týdny! ;)

      Vymazat
  25. Ahoj Mio, prosím nenapsala by jsi mi sem presny odkaz na tu bundicku z sheinside? Je moc krasna :) a Berlin je uzasnyy

    OdpovědětVymazat
  26. Mala si pekný outfit :) a článok je skvelý, tiež by som sa išla do Berlína pozrieť :)
    Kitti. , #THESTYLETALE

    OdpovědětVymazat
  27. Hned bych výletila :-) Škoda toho počasí, ale tomu se nedá poručit... Ten cardigan je moc pěkný!

    OdpovědětVymazat
  28. Moc se mi líbí Tvůj outfit i věci, co sis koupila :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  29. Skvělý článek! Snad i já brzy navštívím Berlín <3 Moc ti to slušelo, chválím bundičku :)

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ten nový odstín Baby Lips se mi fakt moc líbí. Doufám že brzo bude i u nás. Dost jsem si tyto balzámy oblíbila, takže by se další hodil:)

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  31. Vyzerala si krásne :) Už dlho sa chcem ísť do Berlína pozrieť a tento článok si určite odkladám ako menšiu inšpiráciu ;)

    *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  32. Do Berlína bych se taky ráda vypravila, chystáme to s přítelem na Valentýna :) Škoda toho počasí, to dokáže vždycky zhatit všechny plány, jako třeba mě dneska :( Jinak se taky musím přidat a napsat, že mám ráda tyhle příspěvky "od všeho něco".

    OdpovědětVymazat
  33. Tyhle články mě všude baví nejvíce. Pro mě osobně jsou cestovatelské články zajímavější a hlavně užitečnější, než třeba články o odstínech rtěnek, ale zase chápu, že každého čtenáře baví něco jiného. Takže za mě super!
    Ještě si neodpustím jednu kolektivní otázku-co na té Caře všechny vidíte? :D

    OdpovědětVymazat
  34. Super článek :) Ani jsem nevěděla, že je v Berlíně Brandy Melville a Urban Outfitters! :) A ty trička náhodou vypadají i na fotce skvěle. Sice jsou to jednoduchá trička, ale jde poznat, že jsou určitě z příjemného materiálu a budou se moc dobře nosit :)

    OdpovědětVymazat
  35. Miusko, myslis ze ty boty co mas jsou vhodne i na zimu? Nemyslim uplne do mega snehu ale proste normalne kdyz je sucho nebo jen takove ty brecky..vaham zda si je koupit nebo ne :) a vyuziti by bylo prave i hlavne v zime. Moc mi odpovedi pomuzes. Děkuju!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že ano. Stačí si do nich pořídit teplou vložku. Také to plánuji. :))

      Vymazat
  36. Krásné fotky! :O :) Ten outfit! :O :3

    OdpovědětVymazat
  37. Krásny článok, ešte krajšie veci ...:) !
    A do Berlína sa snáď čo najskôr dostanem aj ja <3

    OdpovědětVymazat
  38. keď si relatívne často v nemecku,naučila si sa jazyk ? rozumieš/čitavaš časopisy,čo si tam kúpiš ? :)

    OdpovědětVymazat
  39. moc se mi líbí Tvůj outfit - pohodlný ale stále velmi stylový :) na boty se asi půjdu podívat, protože vypadají skvěle! nové mokasínky jsou také krásné.

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, moc by mě zajímal článek o tom co vše potřebuješ když chceš cestovat do Berlína, taky bych tam chtěla, ale nevím jak ubytování, chceme to nejlevnější, nebo jak s tím když chci někam jet jejich autobusem či metrem atd.. děkuji :-)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡