Longchamp Le Pliage

Jedni ji milují, druzí nenávidí. Co však platí a platit bude, ať se to líbí či ne, je fakt, že jde o ikonickou kabelku. Říká se, že alespoň jeden kousek má doma každá Francouzka (a já bych řekla, že i každá mladá Němka). Pařížská značka Longchamp vznikla v roce 1948 a je známá zvláště svou častou spoluprácí s Kate Moss a v poslední době i s Alexou Chung. Značka nabízí kožené kabelky, cestovní kabelky, zavazadla a další doplňky. Kabelky Le Pliage se vyznačují jednoduchostí a praktičností. Líbí se mi, že se dají skvěle kombinovat, jak s teniskami, tak i s elegantnější obuví. Navíc se do ní vejde dost (existuje několik velikostí), je skladná (dá se složit) a je ideální jak na nákupy potravin, tak i do školy/práce. 

Uvažovala jsem nad její koupí už hodně dlouho. A tak jsem si o prázdniny konečně udělala radost a pořídila jsem si největší kabelkovou velikost s prodlouženými uchy. Šla jsem si původně pro černo-černou, ale ta se bohužel už vyprodává, protože ji nahradil nový typ Le pliage Neo. A ta se mi tedy vůbec nelíbí. Vypadá hodně sportovně, což mě odradilo. Rozhodovala jsem se tedy mezi klasickou černou (s hnědou kůží) a limitkou podzim/zima 2014 v odstínu dark grey. Nakonec jsem si vybrala šedou. Kvalitní černou kabelku už mám a řekla jsem si, že šedá bude fajn změnou (přece jen černých věcí mám až až). Jsem ráda, že jsem se tak rozhodla. Nošení a kombinování kabelky s ostatním oblečením si vyloženě užívám. Pokud bych měla zmínit něco, co mi vadí, bylo by to obrovské množství padělků. Inspirace mi ani tak nevadí, vždyť je to svým způsobem jednoduchá taška, ale ty padělky jsou opravdu špatné a dají se na první pohled rozeznat od originálu. Originál je z kvalitního materiálu, barva je výrazná, šití je přesné, nitě nikde nevyčnívají, kůže voní a součástí je i jemně vyryté logo a název typu kabelky.
 pinterest.com
 Na fotkách vypadá bohužel spíše do modra/petrolejova, ale je opravdu tmavě šedá.
Kabelka má krásné propracované detaily.
Červenou v menší velikosti jsem dostala minulý týden, jako dárek. <3


 Longchamp vyrábí každoročně i několik sezónních limitek.
 Stará a nová verze černo-černé variace.
Má inspirace: Vanessa a Terka.

V mém předchozím článku mi psala jedna z mých čtenářek, že je kabelka hnusná. Ať už to myslela jakkoliv, opravdu nerozumim tomu, jak to někdo někomu může říct. Pokud se tomu člověku ta věc líbí a mně ne, nepřijde mi nic špatného mu říct, že to není můj styl, nebo že se mi věc nelíbí, ale říkat někomu, jak je věc příšerná, apod. mi přijde přehnané a zbytečné. Pokud si člověk danou věc přál, investoval do ní a nosí ji, tak se mu asi logicky líbí, má ji rád a názor nezmění. Akorát mu taková poznámka třeba může přijít líto. Takže určitě se nebojte mi říct váš názor, ale věřte, že pokud mi budete psát, že je to nákupka pro babku, mně se líbit bude dál. Měli bychom se naučit podávat kritiku. Vždy to jde slušně. :)

Zaujala Vás kabelka nebo to není nic pro vás?

83 komentářů:

  1. Na začátku se mi teda moc nelíbila, ale postupně jak ji tak vídám po obchodech, začínám měnit názor. Jak říkáš, je to trend, ale zatím mi po ČR nepřijde tak častý, což je fajn :) Vidět ji na všech- to by mě asi odradilo úplně. Jinak hezký článek :)

    http://evasdreamworldcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Dříve se mi tahle kabelka moc nelíbila, ale řekla bych, že časem jsem ji přišla na chuť a opravdu se mi líbí její praktičnost... Asi se kouknu po nějaké větší cestovní :) Ty jsi vybrala pěknou neutrální barvu, určitě se bude výborně kombinovat a do školy bude super praktická ;)

    OdpovědětVymazat
  3. taky se mi nelíbí, připadá mi jak za dvě stovky od vietnamců, ale proč ne :) každýmu se líbí něco jinýho, každý má svůj styl a někomu může připadat hnusný to, co nosím já... :) nechápu jak nekdo může takhle odsuzovat :)

    OdpovědětVymazat
  4. začíná se mi líbit víc a víc :))

    OdpovědětVymazat
  5. Mne príde krásna od začiatku :) nič výstredné a presto krásne :) keby som mala peniaze nazvyš, tak ju kúpim tiež :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tady v Londýně ji má snad úplně každý, proto už se mi tolik nelíbí, ale jinak si myslím, že je supr praktická a hodí se ke všemu :)

    OdpovědětVymazat
  7. minulé léto jsem nad ní také přemýšlela, pak mě to přešlo, ale když ji na někom vidím tak se mi stále líbí :) a v červené barvě je úplně nejhezčí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám teda černo-černou Le Pliage Neo kupovanou v červnu, a je to ta stejná jako ta tvoje jen se nedá skládat a miluju jí. Hodí se ke všemu, vejde se do ní notebook ale i věci když jedu na víkend pryč. :))

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní09.09.14 0:05

    Ošklivá určitě není a navíc vypadá opravdu prostorně, ale 2000 Kč (pokud jsem se dobře koukala), bych za ni opravdu nedala, na to je na můj vkus moc obyčejná. Viděla jsem podobnou v Tchibu (nebo nebo v jiném eshopu?) za třetinovou cenu, tak bych případně volila tu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní09.09.14 0:46

      mia psala že jí stála 2600. podobnou jsi mohla vidět kdekoliv, ale ne longchamp. ;-) je kvalitní a vydrží věčnost, z tchiba a tak asi rozhdodně ne

      Vymazat
    2. Anonymní09.09.14 9:27

      Tak logicky, že slečna v Trichu neviděla Longchamp :D :D

      A nevidím na tom nic špatného, jmenuj mi populární designerský kousek, kterým se nikdo neinspiroval ;)) A pokud se ti nechce dávat takové peníze za něco, co vypadá tak obyčejně a na fotce na mě působí jako "lepší igelitka", tak nevidím nic špatného si to v levnější variantě na sezónu, dvě vyzkoušet :)

      Vymazat
    3. Ach jo :D ždyť píši, že jsem viděla vzhledově podobnou kabelku, ne stejnou ;-) a věčnost určitě nevydrží, to nevydrží nic :D

      Vymazat
    4. má doživotní záruku ;)

      Vymazat
  10. Longchampky miluju, mám úplně tu klasickou Le Plieage černou s hnědými uchy, tahám ji denně a pořád vypadá skvěle. Přemýšlím ještě o béžové. Oceňuji hlavně její lehkost, když s sebou každý den nosím zrcadlovku, tablet a věci do fitka, dost se to pronese a světe div se, všechny věci tam nacpu a ještě mi zbyde místo na svačinu. ;)
    Na francouzské stránce Longchamp je možnost navrhnout si kabelku s monogramem a nechat vyrobit na zakázku, asi jdu do toho. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní09.09.14 9:59

      béžovou mám a nedám na ni dopustit! :)

      Vymazat
  11. Anonymní09.09.14 0:20

    Nelíbí se mi, působí na mě hodně lacině a obyčejně, ale nemám problém s tím, pokud ji někdo nosí. Je to čistě jeho věc. (A oprav si, prosím, překlepy - "Francouzska" a "nění" .))

    OdpovědětVymazat
  12. Mas pravdu, ze v Parizi ju clovek vidi,tak 50krat za den. Ale snad ani raz som nezazrela original. Original vyzera na tvojich fotkach velmi pekne a prepracovane,takze sa vobec necudujem,ze si jej podlahla..

    OdpovědětVymazat
  13. Mně se příliš nelíbí, nebo spíše se mi nelíbí tolik, abych uvažovala o koupi. Navíc jsem kdysi trávila hodně času ve Francii, a tam ji má opravdu každý. Mně se na ní právě nelíbí jak je "lesklá", ale kdybych si měla vybrat, která je nejhezčí, tak určitě červená :)!

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní09.09.14 2:54

    Co prosím, planete už končí? Kde si koupím novou, až se mi ta moje opotřebuje?! :D Pliageku mám taky, tmavě modrou a nemůžu si jí vynachválit. Původně jsem si chtěla koupit další, ale pak sjem se právě přiklonila k planéte, protože je celá černá a lépe zpracovaná a nemůžu si jí vynachválit. Hodí se ke všemu, neruší a hodně vydrží, což je pro mě hlavní. Po zkušenostech, kdy se mi roztrhala kabelka za 1500 mi prostě peníze za takovou ikonu přijdou docela v pohodě. Ale taky jsem se setkala s hodně hnusnými reakcemi - "kamarádka" mi řekla, že jsem blbá že si takovou kupuju, že na tržnici mi jí sežene za 30 korun. Lidi jsou vážně zlí a závistiví.

    OdpovědětVymazat
  15. Nelíbí, vůbec se mi tato kabelka nelíbí. Ať je propracovaná jakkoliv, nebo ať je ze sebekvalitnějšího materiálu, na mě prostě působí lacině.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anno, to je tím, že jsi tuto kabelku nikdy nevlastnila a tudíž nemůžeš ocenit její přednosti: je lehká jako peříčko, skladná jako nůše a elegantní jako její nositelka... :-)

      Vymazat
    2. Ahoj Anno, to je tím, že jsi tuto kabelku nikdy nevlastnila a tudíž nemůžeš ocenit její přednosti: je lehká jako peříčko, skladná jako nůše a elegantní jako její nositelka... :-)

      Vymazat
  16. Ahoj Mio, kabelka se mi líbí moc! Všude jsem jí viděla v té tvé první verzi a jak jsi psala je to super kabelka, která se hodí ke všemu! Na té červené se mi líbí ta její sytá výrazná barva, která ootd perfektně oživí. Její největší plus bych viděla její praktičnost, není nad stylovou krásnou kabelku, do které dám veškeré materiály do školy, nebo dokonce i nákup! Co se týká komentáře, tohle prostě nepochopím, ale prostě někreré takové jsou a strašně mě mrzí, když si někdo něco koupí má z toho radost a někdo mu jí dokáže zkazit komentáři. A raději mu to nezapomene napsat nejlépe několikrát. Přeju hezký den!

    OdpovědětVymazat
  17. Já se omlouvám, ale mně se taky moc nelíbí, nepřijde mi moc elegantní, na což si potrpím. Ještě tedy ta šedá, ale ta červená určo ne. Nicméně věřím, že ty si s ní poradíš a stejně na tobě dobře vypadat bude :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní09.09.14 8:01

    Mne sa tieto kabelky práveže veľmi páčia!! :) A tá tvoja je super! :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  19. Já nějak vůbec nevím, jestli se mi líbí nebo ne:)) Jedna část mne říká, že ano a druhá že vůbec:D Už teď vím, že si ji určitě nikdy nekoupím, protože se mi nelíbí na tolik, abych do ní dala tolik peněz, ale zase na druhou stranu k určitému stylu se mi líbí a třeba k Terce se mi hodně líbí!! Těším se ale taky až nám s ní ukážeš nějaký outfit i ty:))

    OdpovědětVymazat
  20. Mě kabelka zaujala hodně, je krásná :) Nevím,jestli se mi více líbí ta šedá nebo červená, ale asi ta šedá :D
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Kabelka mi prijde takova normalni, salek me kavy to tedy rozhodne neni. Ta cervena me zaujala o neco vice, kazdopadne ta cena mi prijde naprosto silena :( nevim, zda-li jsou alespon detaily (hnede) z prave kuze, ale pokud ne, tak bych asi do ni ja osobne takovy obnos neinvestovala. Kazdopadne preji, at Tobe se pekne nosi :) protoze proti gustu... ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Praktická asi bude, ale přidávám se k "not my cup of tea" táboru.Dávám přednost elegantnějším kabelkám.V tomhle jsem asi konzerva :)

    OdpovědětVymazat
  23. Musím podpořit tebe a kabelku. Mně se líbí, člověk nemusí být zaseklý jen na prvoplánově elegantních kabelkách, že. Viděla jsem vás naživo (tebe s kabelkou) a slušela ti :)

    OdpovědětVymazat
  24. Anonymní09.09.14 9:26

    Jak píšeš názor se má psát slušnou formou, s tím naprosto souhlasím. Kabelka tedy není můj šálek kávy :-) K mému stylu by se ani nehodila, je na mě příliš usedlá a taková konzervativní, ale myslím že je praktická obzvlášť ta velká varianta. Deni.

    OdpovědětVymazat
  25. Upřímně, mně se tato kabelka vůbec nelíbí. Mám ráda kabelky, co mají pevný tvar, a tahle mi opravdu připomíná spíš lacinou nákupní tašku, než kabelku. Takže promiň, za mě rozhodně ne. Ale každý jsme jiný, každý máme jiný vkus, a kdyby se nám všem líbilo to samé, byl by svět strašně nudný :)

    anettelsworld.blogspost.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní09.09.14 9:29

    Je nejkrasnejsi muzu se zeptat kolik stala? Premyslim, ze si poridim stejnou:)

    OdpovědětVymazat
  27. tyhle kabelky vypadaji zajimave :)

    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  28. Já tu tašku miluju. Moc se mi líbí její kvalitní zpracování a to, že je pomalu jak Neverfullka od LV, aneb narvu do ní nákup, oblečení náhradní, deštník, osobní věci a přesto drží tvar a nevytahuje se. Navíc to, jak se dá složit je super i na cesty. Zrovna teď ji mám sebou a jako druhé cestovní zavazadlo je nejlepší. Vlastním tedy odstín do hněda, už nevím, jak se přesně jmenuje, ale je to jedna z mých nejoblíbenějších kabelek.

    OdpovědětVymazat
  29. Je to skratka laska na druhy pohlad :-)))

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, já ji mám už asi 2 roky a naprosto ji miluju! Koupila jsem si ji v Paříži, kde jí má sice asi každá druhá, ale všichni ji umí tak nosit, že se mi tím vůbec nezprotivila. Nosím ji hlavně jaro, léto, pozdim a hodí se opravdu ke všemu! Zpracování je velmi kvalitní, jediné co se časem začne dělat, je že se postupně prošoupou ty spodní růžky, a u zlatého kulatého držátka k zipu časem prosvítá lehce stříbrná, ale pořád je vlastně skoro jako nová, opravdu kvalita Longchamp se pozná! Dříve jsem měla i něco jako fake, ale uši se hned utrhly... Mio, věřím, že si ji časem zamiluješ ještě víc! Láká mě ještě ta celokožená verze, je sice drahá, ale když vidím jak tahám tu nylonovou a jak drží, ta kožená musí být asi nesmrtelná :)

    OdpovědětVymazat
  31. mám na podobný styl z časopisu psychologie, myslím, že jí má asi každá holka, zpráva, že je k časopisu kabelka proletěla blogosférou jako drak :D minulý rok jsem jí občas nosila, ale teď už se mi moc nelíbí. vadí mi ta zvláštní kombinace materiálů, ale když to tak vidím- zase tak špatná není :D

    OdpovědětVymazat
  32. Musím přiznat, že bych já si ji nekoupila, ale to především kvůli ceně :D Moc se mi líbí, jak jsi ji dokázala sladit se svým outfitem, protože s příliš elegantními kousky by byla trochu jako pěst na oko :)

    OdpovědětVymazat
  33. Nelíbí se mi, protože u nás už kdysi na tržišti prodávaly přesně její napodobeniny, vve kterých pak celé město tahalo nákupy a brambory. Přijde mi to jako nákupní taška a nikdy bych za ní nedala víc jak stovku. Po celém světě na ní jsou dost vyhraněné názory a vůbec se nedivím.

    OdpovědětVymazat
  34. Musím priznať, že som po nej istý čas túžila, no potom keď každá druhá na ulici má ňou inšpirovanú kabelku alebo fake tak už ma to prešlo. Ale krásna je, to musím uznať. Aj keď v mojej kolekcii nebude. :)

    OdpovědětVymazat
  35. Longchampky si pamatuju ze zahraničí u cca před 10 lety a bohužel je to něco, co mi nepřijde vkusné. Kombinaci nylonu a kůže jsem nikdy neměla ráda, i když tvarově tašky špatné nejsou a kdyby někdy začaly i s celokoženýma, možná je půjdu omrknout.Vídám je hodně na turistkách, vcelku ladí ke stylu parka, UGGs a je to každého věc, ale sama bych si jí nepřála. Že je jak taška z tržnice (což je častý argument) se dá přece říct na všechno, na tržnici mají napodobeniny všeho, tím se netrap.

    OdpovědětVymazat
  36. Můj šálek kávy to úplně není. Nepřipadá mi špatná, ale ani mě nijak výrazně neoslovuje. Ačkoli třeba ta nová verze černo-černé variace mi přijde mnohem hezčí a uvažovala bych o ní :) V případě barev se mi zdá nejhezčí v červeném provedení :) Nicméně nějak nechápu, proč se tu všichni pozastavují nad cenou, ta mi nepřijde nijak přehnaná k takové značce. Spíše naopak, čekala jsem původně větší sazbu :D

    OdpovědětVymazat
  37. Za mě teda rozhodně ne. Působí na mě moc "šusťákově" a jako kdyby si ji člověk koupil někde u vietnamců za stovku. Není to můj styl, ale pokud se někomu líbí, tak ať ji vesele nosí, myslím, že pokud se dobře zkombinuje s oblečením a doplňkama, může vypadat dobře:) Všechno je to hrozně individuální:)
    Z těch variant, cos tu uveřejnila, se mi nejvíc líbí asi ta původní černo-černá. Vypadá poměrně elegantně.

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  38. Mě ty kabelky moc neoslovily .. už je to celkem dávno co jsem měla podobnou nebo stejnou béžovou z oriflame .. nebo to byl avon ? Už ani nevím .. Hodí se mi spíše jako taška na nákup.

    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. mně tyhle kabelky nikdy moc nezaujaly, ale myslím, že to bude i tím, že většina, které jsem viděla na vlastní oči, nebyly originály a po přečtení Tvého článku tak musím souhlasit s tím, že padělky téhle kabelce škodí!
    už když jsem viděla Tvůj předchozí článek, říkala jsem si, že tenhle skládací zázrak nevypadá vůbec špatně a po přečtení tohoto článku si říkám už jen - třeba ji jednou budu taky "nutně" potřebovat"! :D
    je moc pěkná a co se barev týká.. myslím, že jsi vybrala nejlíp, jak jsi mohla! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Nelíbí se mi, příjde mi jako nějaká taška z oriflamu a nebo avonu :D (a mám pocit, že jsem tam nějaký takový styl dokonce i zahlídla). Ale sto lidí, sto chutí ;)

    OdpovědětVymazat
  41. mně se strašně nelíbí, kor za tu cenu (za 2 a půl tisíce už můžu mít krásnou elegantní koženou kabelku, která vypadá luxusně)...longchamp na mě působí lacině skrze svůj design a hlavně materiál....kdybych nevěděla kolik stojí, tak bych tipla, že tak max. 300, takže za mě bohužel.

    OdpovědětVymazat
  42. Když já si myslím, že se jedná spíše o nepochopení.

    Tohle totiž není žádná kabelka, ale "jen" taška - jedná se spíše o " luxusní igelitku" tašku na nákup, do školy", která je kvalitní, hodně vydrží a dá složit.

    Je to ( i to co uvěřejnila Mia zde na fotkách) spíše doplňkový prodej Longchampu, ano opravdu luxusní a ikonické značky.

    Jenže tak 95% jejich nabídky jsou "opravdové" kabelky, propracované a z kůže, stačí se podívat na jejich nabídku - ovšem ty ceny jsou v destítkách tisíc - pochopitelně.

    Tohle, co má Mia je prostě nákupní taška, víkendová taška, do školy apod. - nikoli elegantní kabelka.

    Je ale velice kvalitní, pěkná a slouží léta - takže i když se někomu může zdát cena nepřiměřená, tak mně ne.

    Za necelé 3 000 Kč máte ikonickou tašku, do které můžete hodit notebook, stejně jako učebnice a svačinu do školy anebo nákup - vydrží Vám vše a navíc vypadá pěkně.

    Kdyby si člověk na to pořizoval igelitky za 5 Kč tak bude za pár let prakticky na ceně této tašky..

    Takže podle mě - pokud hledáte kvalitní multifunkčí, značkovou tašku - tak ano, pokud koženou elegantní kabelku, tak ne.



    OdpovědětVymazat
  43. Mě se teda líbí moc :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  44. Tato kabelka mi přijde taková, no, ani ne nijak extra úžasná, ale ani ne hnusná. Je taková obyčejná, ale určitě bych neřekla, že je hnusná. Není to úplně můj styl, ale vypadá pěkně. :) Více se mi líbí ta červená, ta vypadá opravdu krásně ♥... Cena mi přijde tedy opravdu vyšší, ale pokud je alespoň něco z pravé kůže, tak se není čemu divit. Tobě moc sluší a ať se ti s ní pěkně kombinují outfity, o které se doufám podělíš i s námi :).

    OdpovědětVymazat
  45. Už jsem po téhle kabelce také pokukovala a moc se mi líbí! Za chvíli jsou Vánoce, juchů!

    OdpovědětVymazat
  46. A ja som doteraz ani netusila, ze je to "ikona". Videla som asi nejake napodobeniny a posobili na mna velmi lacne. A stale som rozmyslala preco to niekto predava a kto to vlastne kupuje... Tak si mi aspon rosirila obzory :) Podobny tvar kabelky mam doma a kazdy mi ju chvali (takze rozumiem jej praktickosti a lahkosti) ale ta moja vyzera ako kabelka (je totiz pevna z krasneho materialu, v cerveno modro bielej kombinacii), zial tato na mna posobi ako taska na sobotny nakup na trhu. Ale ak Ti urobila radost tak dufam, ze si ju uzijes :) Mon.

    OdpovědětVymazat
  47. Červená je pěkná barevně, ale jinak se mi vůbec tvarově ani materiálem nelíbí. Hlavní je, ale jak se líbí tobě :).

    OdpovědětVymazat
  48. Jé, to je super, jak jde složit:) Mě se tyhle kabelky moc líbí, obzvlášť ta vínová!

    OdpovědětVymazat
  49. Ta tva seda je pekna a cervena take. Ja naopak patrim mezi ty, co se jim Le Pliage libi. Mam zatim jen cernou s kratkymi chy ve velikosti M a premyslim nad dalsi a jestli je moznost nechat si ji vyrobit s vlatnimy inicialy, tak jdu do toho. :)

    OdpovědětVymazat
  50. Krásná kabelka! :) Po takové už dlouho toužím

    OdpovědětVymazat
  51. Mě se teba líbí moc! Ráda bych si ji taky jednou pořídila. Nejvíc se mi líbí červená. Bohužel špatně kombinovatelná :(. Ale je krásná! Mio můžu se zeptat jak je velká? na šířku a na výšku. Jsou různé velikosti a ta tvá je super. Díky moc :)).

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj :) Mně se kabelka líbí moc a již dlouhou dobu nad ní uvažuji, takže až bude cesta do Prahy, tak pro ni jdu :) Budu volit asi tu černou klasiku, nevíš kolik stojí? :) A je Beltissimo na Václaváku nebo blízko?:)

    OdpovědětVymazat
  53. černá s černým vypadá moc dobře! předtím se mi nelíbila, ale pomalu začínám jí přicházet na chut po tomhle článku...

    OdpovědětVymazat
  54. Mě se na jednu stranu i docela líbí, ale myslím si, že osobně bych ji neuměla nosit. Komentáře typu příšerná, apod. nechápu taky. Každému se hold líbí něco jiného, tak proč zbytečně takhle kazit radost.

    OdpovědětVymazat
  55. Mám doma tmavě modrou s hnědým uchem, dostala jsem jí dárkem od ségry asi 2 roky zpátky a po přečtení tvého "Back to school" článku jsem jí zase vytáhla a vzpomněla si, jak moc ji vlastně miluju! :)

    OdpovědětVymazat
  56. Je to asi na každém. Slečna má asi styl "negativní reklamy". Já nad tou kabelkou slintam! Jsou tak úžasný a hlavně je nevidim na každý druhý. Navíc ta její praktičnost! už jsem jí měla v ruce, ale cena je s mym kapesnym na mě vysoká ... no snad Ježíšek :D

    OdpovědětVymazat
  57. Taška se mi bohužel nelíbí, podobnou nosí mamka na nákupy. Tolik peněz bych teda za ni rozhodně nedala. Ale sto lidí sto chutí se říká :-)

    OdpovědětVymazat
  58. Krásne fotky a ešte krajšia kabelka. Tá kombinácia je jednoducho super.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  59. mne prijde moc "sik". a hlavne hodne prakticka a prostorna... navic je na ni super, ze se da kombinovat k sportovnimu i elegantnimu outfitu! jenom ta cena - na to, ze taky neni z toho nejlepsiho materialu-mi prijde trosku vysoka, ale jinaku super:))

    OdpovědětVymazat
  60. mně už se líbí dlouhá léta :) k Tvému stylu se perfektně hodí!

    OdpovědětVymazat
  61. Miuško, krásný článek a hlavně krásná kabelka(y)! Tu černo-černou jsem měla, dokonce byla z takového zesíleného materiálu, no a musím říct, že na ní bylo všechno hned vidět, takže jsem jí zamávala, buď ráda, že už se nevyrábí ... :-). Tmavě šedá je podle mne skvělá volba! (ps. momentálně jsem si pořídila několik nových věcí - v šedé... haha, typická pro moji podzimní náladu momentálně ...:D).

    OdpovědětVymazat
  62. Líbí se mi obě barevná provedení, ačkoli pro mě je jednička černá. Loni v Paříži jsem si koupila černo - černou, menší s kratšími uchy. I když to původně byla nákupní taška a pro spoustu lidí pořád je (a pro některé nepřijatelně drahá nákupní taška), po delším uvažování mi prostě přišla fajn.

    OdpovědětVymazat
  63. No, osobně se mi líbí jen ta černá, ty ostatní mi přijdou jako nákupní taška :D Škoda, že tu starou verzi černé už nevyrábějí.

    OdpovědětVymazat
  64. Zbožňuji longchampky už několik let. Mam doma tři a samé barvićky (limetku, růžovku a oranžádu) a jsou boží. Teď na zimu chystám i nějaký tmavší odstín. Mám rada tu všestrannost a nesmrtelnost taśek. Jediné co mohu vytknout je, źe když se mi vylila voda v tašce, odnesl to celý obsah. Nepropustila ani kapku a phone i kosmetika plavala uvnitř jako k bazénu ;)

    OdpovědětVymazat
  65. Kabelka je dle mého názoru božská :-). Přesně jak píšeš, dá se zkombinovat se sportovním stylem oblékání a stejně tak i k elegantní kouskům, asi na ní nechám oči ♥ :-D!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  66. Ačkoliv to není úplně můj styl, tak jí postupně přicházím na chuť. Navíc oceňuji její praktičnost, v tom je parádní :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/new-in-august-2014.html

    OdpovědětVymazat
  67. kde tuhle kabelku seženu nevíte ?? prosím vás

    OdpovědětVymazat
  68. Mně se nelíbí, ale zase se mi líbí O bag a ta je taky hodně diskutovaná, takže sdílím tvoje pocity :D.

    OdpovědětVymazat
  69. Kabelky se mi opravdu moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  70. tahle kabelka je nadherná a moc si jí přeji už strašně dlouho! :)) tak snad se jí dočkam, upřímně nechápu, jak někdo může napsat, že je hnusná atd, protože za mě je to nejideálnější tvar i styl...hodí se naprosto ke všemu :))

    OdpovědětVymazat
  71. Taska sama o sobe me moc nezaujala, ale musim rict, ze nekdo ji umi nosit a nakombinuje ji, ze to dohromady vypada vazne pekne. A k nekterym typum vylozene sedi :)

    OdpovědětVymazat
  72. Mě se tedy také moc nelíbí, ale je to spíš o tom kdo jí nosí (a jak samozřejmě) :))) Třeba na té fotce jak jí má Terka je úžasná. Hrozně k ní sedí a dle fotek i k tobě bude perfektně pasovat. Sebe si s ní naopak neumím vůbec představit. Ale nenech si zkazit nikým radost! Hlavní je, že ty máš radost a na ostatní se můžeš vykašlat :)))

    OdpovědětVymazat
  73. Mně se ta kabelka ze začátku taky nelíbila, ale jak tak na ni koukám víc a víc... Hmmm :)

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj Mio, poprvé reaguji na blogu. Protože teď prostě musím ;) Mám tmavě modrou asi rok, kožená ouška. Dlouho jsem ji chtěla, ale nevěděla, zda ji unosím (pochop- asi 30. kabelka) známe to skoro všechny. Nakonec jsem ji koupila v Itálii na dovolené jako suvenýr z cesty :) a kromě psaníčka nic jiného nenosím. To, že je praktická, nafukovací, nezašpinitelná a hodí se ke všemu nemusím zdůrazňovat. Od okamžiku, kdy jsem ji poprvé měla už nikdy nebyla složená :D Její největší plus je její váha!! ve srovnání s jakoukoli jinou je jak peříčko a i když do ní narvu všechny ,,potřebné,, věci, není to žádná zátěž. A neznám lepší kabelku na cestování... pro mě je dokonalá, nejradši bych si koupila další, ale nemohu si vybrat z barev :) asi zase nějakou pořídím na dovolené.. jsou to úžasně vyhozené peníze :)
    Kdykoli s ní někoho potkám, vyloudí mi to úsměv na tváři. Pravda, není to moc často a je to většinou v zahraničí.
    Dlouho jsem toužila po LV Neverfull, ale už se mi docela okoukala. Vidím ji všude kolem a už bych si s ní nepřipadala jedinečně.. Takhle mám stejně praktickou a když mě omrzí, v klidu ji odložím a vyberu něco jiného. Zvláště s ohledem na cenu LV bych ji nerada po roce strčila do skříně.

    Nenech si radost z ní nikým zkazit. Vybrala si dobře, obě jsou krásné :) Mirka

    OdpovědětVymazat
  75. Je moc pěkná :) Můžu se zeptat na cenu? :) Děkuji

    OdpovědětVymazat
  76. V Beltissimu mají velikost S kolem 2000,-, M 2490,- a L 2990,-

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡