Little pleasures

Občas mi udělá největší radost blbůstka, kterou v tu chvíli strašně potřebuju, i když jí ve skutečnosti vůbec nepotřebuju. Nesmim mít v peněžence drobný, jinak mizí a mizí a tenhle proces vlastně nejde zastavit. No určitě to znáte a jestli ne, tak vám gratuluju.
V obchodě FC, kde sice najdete povětšinou solidní odpad, mají ,i přes ty nekvalitní věci, vážně super doplňky - jako ponožky, bižuterii, brýle, atd. Tentokrát jsem tam šla koupit něco 'na objednávku" kamarádce a cestou k pokladně jsem objevila jednoduchý sluneční brýle typu wayfarer (za 3 eura) a ponožky s morčatama. Miluju morčata. Jako malá jsem jich chovala spoustu a kdybych měla víc času, pořídila bych si je i teď. Podobný ponožky nedávno měli i v Topshopu, ale myslim si, že bohužel s králíčky, což by mě zas tak nenadchlo. Ne, že bych králíky neměla ráda, ale morčata jsou zkrátka mojí dětskou láskou. 

Kiko kosmetika mě tolik nebaví, ale jsou i věci, které se mi líbí, a to tvářenky a hlavně laky na nehty. Nejradši mám červené, tělové a černé, a proto jsem si nakoupila další odstíny. Jeden stojí v přepočtu asi 50 Kč. Když to porovnám s mými oblíbenými Essie, hmm, který u mě většinou asi zvítězí?

Oblíbila jsem si kryty na telefon s puntíky, takže si teď kupuji jen ty. Ten starší se mi bohužel dost poškrábal, a tak jsem si pořídila nový. Je z C&A Diamond od značky I am. Přijde mi super, že je silikonový, což se mi zdá mnohem lepší, než ty klasický plastový, který jsem do teď měla.
Další malou radostí je nový Baby lips electro balzám od Maybelline, který se teď práve dostal do drogerií v Německu. Ve složení na něm není nic nového. Má pouze zářivější odstín, který mi sice moc nesluší, ale není zas tak výrazný, takže balzám budu používat i tak moc ráda.
Z H&M jsem si odnesla tuhle měkkou podzimní šálu. Je z příjemnýho materiálu, vypadá pěkně a celkem i zahřeje. Je to stálý basic kousek, takže byste ji měli najít i v ČR. Přemýšlim, že si ji pořídim i v černý.
Glamour magazín mě celkem baví a hlavně mám moc ráda herečku Scarlett Johansson. Součástí záříjovýho čísla je i trendbook a Mango katalog, ve kterym mě snad nic nezaujalo, přitom v Mangu si vždycky něco vyberu. Asi moc nemusím podzímní ponurý fotoreklamy a covery časopisů. Je prvního září a už teď mi moc chybí léto, který zmizelo stejně rychle, jako mizí moje drobný v peněžence. :-)

Také občas utrácíte za hlouposti, které vám ale většinou udělají největší radost?

65 komentářů:

  1. Šála vypadá moc dobře a s létem můžu jenom souhlasit :( :)

    OdpovědětVymazat
  2. tyhle články mě baví nejvííííc <3

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten problém s peniazmi v peňaženke mám aj ja. Preto radšej so sebou nenosím nič a všade platím len kartou. Ak však sa niekde kartou platiť nedá, beriem to ako znamenie zhora, že vlastne nič nepotrebujem a nakoniec to nekúpim. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karta to jistí, ale já u sebe bohužel musim mít i pár eur. :/ :D

      Vymazat
  4. Pekný článok, takéto čítam rada :)
    Ja za drobnosti utrácam neustále, tie dni sú potom o niečo krajšie a pohodovejšie :)

    OdpovědětVymazat
  5. Článek je pěknej, ale musím se zeptat: tobě se někdo naboural na blog?? Že jsi změnila styl psaní :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teeda vážně? A jak? :D A moc díky! :D

      Vymazat
    2. 'byste', správně je by jste :)

      Vymazat
    3. Nemáš pravdu, ale článek není na téma Napište mi všechny chyby,co objevíte..

      Vymazat
    4. Anonyme, "by jste" je úplná blbost! :D
      Asi tím chtěl, Mio, básník řici, že jsi vždy psala výhradně spisovnou češtinou a teď používáš i hovorovější výrazy ("drobný" namísto "drobné", "zářijovým" místo "zářijovém" atp.) víš, tedy aspoň tak jsem to pochopila :)

      Vymazat
    5. By jste :D Vážně? :D Asi mi ve škole něco zatajili.

      Vymazat
    6. Ale také mi přijde, že styl psaní je jiný, dříve byl více spisovný. Ale to je věc, která je mě osobně ukradená :)

      Vymazat
    7. Anonymní02.09.14 0:39

      Anesa: pardon, ale musím, "...která je mně osobně...", když už jsme u té češtiny :DD na češtinu jsem pes :DD

      Vymazat
    8. Anonymní02.09.14 6:09

      Byste/by jste a podobně mě až tak nedrásá a nebere, fakt nejsem grammarnazi, ale Mio, prosím piš jako dřív spisovně. Jednoduchý brýle... podobný ponožky. K tobě se to přece nehodí!! Navíc nechápu proč tak psát jen pár slov a kombinovat to se spisovnou češtinou? Neber to jako kritiku, spíš jen upozornění, že dřívější styl psaní byl super, tak není třeba ho měnit!;)
      J.

      Vymazat
    9. Anonymní02.09.14 6:12

      Mio, mně se tenhle tvůj styl psaní líbí víc, líbí se mi, jak to zní. Jako kdybychom byly nějaký kámošky. :D

      Vymazat
    10. Mně to taky hned praštilo do očí. Čte se mi to trochu blbě, protože obecnou češtinou nemluvím, ale tak jako přežiju to, že jo.
      MR

      Vymazat
    11. Zkusila jsem psát hovorově, jak běžně mluvím, právě proto, abych vyzněla kamarádsky, ale jak vidím, tak to má spíš neúspěch. A tak se vrátím ke spisovnější češtině. Díky za názory. :)

      Vymazat
  6. Šála mě hodně zaujala, přesně taková jednoduchá by se mi hodila :)

    OdpovědětVymazat
  7. každý den! (utrácím za hlouposti)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten katalog Manga je strasny podle me... Mivali kdysi i na podzim pekne barvy a strihy, ted je vse cerne/sede/khaki a tvary ktere i z hubenych holek udelaji XXL. Jsem z toho zklamana :(

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne úlovky :) Zrejme som divná, ale na jeseň ma móda baví najviac :))

    Srdečne ťa pozývam ku mne GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné roztomilé věcičky! ❤

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní02.09.14 0:42

    Mio, jsou ty obchody (kromě HM samozřejmě) i v ČR?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mio, proč neodpovíš na slušnou otázku? To mi tedy hlava nebere...házíš snad všechny anonymy do jednoho pytle???

      Vymazat
    2. Nezlob se, ale nejsem robot abych celý den seděla u blogu. S anonymy to nemá nic společného.
      FC, TK Maxx a Kiko jsou v Německu a H&M i I am jsou v ČR.

      Vymazat
  12. Anonymní02.09.14 0:46

    A novou Pradu neukážeš? Hlavně, že si hraješ na skromnou.. ;-) a doma máš novou kabelku která rozhodne nestala par drobaku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty bláho, že o tý kabelce ani já sama nevím. :D Neukážu, protože žádnou nemám. Zajímalo by mě, jak jsi na to všechno přišla?
      Na nic si nehraju. Maličkosti mě těší. To ví každý, kdo mě zná.

      Vymazat
  13. Jo, tak jsem na tom podobně :D Neumím odolat lakům na nehty, který už doma skladuju v krabici od bot :D Ale je to prostě taková moje úchylka :) A po šále se podívám :)

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní02.09.14 7:15

    Ahojky... no musím se přiznat, že to mám stejné... většinou utrácím za balzámy na rty (ačkoliv doma jich mám už 20) ale vždy mám silnou touhu vyzkoušet nový... :D takhle to mám i s laky na nehty a v neposlední řadě i s bižuterií... :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jo, to taky miluju, tyhle drobnosti...ale pak třeba člověk za měsíc zjistí, že kdyby si je odpustil, už má na kvalitní boty třeba :-) - ale přesto si myslím, že si člověk občas má udělat radost maličkostma...

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní02.09.14 7:23

    Super článek a super úlovky :) takových článků piš klidně více :) Do Německa do Drážďan jezdím dost často, mám to kousíček, dá se tam nakoupit fakt super :) ale jedno mi nedá, prosímtě obchod FC je co a kde tam? nějak mi to uniklo :) moc díky

    OdpovědětVymazat
  17. Ukaž nám ty ponožky v nějakém outfitu :-P ;-)

    OdpovědětVymazat
  18. Pekné úlovky :) ty ponožky s morčátky! <3

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkné věci :) Jinak mě Mango katalog přišel přímo domů (úplně poprvé, dost jsem se divila) a popravdě se mi taky nic nelíbíilo.. Ale přičítám to i těm divným fotkám a zvláštním modelkám :) Myslim, že až budu přímo v obchodě, něco mě dostane :)

    OdpovědětVymazat
  20. Hezké věci :))) Takové články mám nejraději. A jinak jsem na tom stejně jako ty, také neustále utrácím za blbůstky :D...

    OdpovědětVymazat
  21. Ponožky jsou úžasný, ty chci taky :D
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  22. Moc se mi líbí, co sis pořídila :) Nejvíce ta šála a kryt na mobil. A ty ponožky jsou super :D. Já si taky moc ráda kupuje takový ty drobnůstky
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Člověk si občas prostě musí udělat radost :-) Koupila sis moc hezké věci,ale nejvíce mě zaujal ten nový Babylips,vidím ho prvně :-)

    OdpovědětVymazat
  24. s děláním si radosti jsem občas už nesnesitelná, každou věc si náležitě obhájím ( proč jsem si zrovna teď musela udělat radost novou rtěnkou, lakem, nebo šálou ) někdy si pak říkám že už to přeháním, ale co.... kdyby si člověk občas něco nekoupil, bylo by to o ničem... :) ty ponožky bych brala také, jsou sladké :)

    OdpovědětVymazat
  25. také nejvíc peněz utratím za blbosti :/ líbí se mi ten puntíkatý obal,jsem na puntíky ujetá :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ten kryt je taký sladký :) aj ponožky sú bombové
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  27. Jóóó taky potkávám hodně věci co nutně,ale velmi nutně potřebuji :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ten obal je hrozně roztomilej a šálu ti moc závidím, vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  29. skvělý článek :) takovéhle věcičky jsou nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  30. Podobný šál už zháňam dlhšie, takže dúfam, že ho budú mať aj v našom hm. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  31. ta šála je nádherná, asi si pro ní brzy do H&M zajdu! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Tak to jsem ráda, že nejsem jediný maniak do podobných volovinek! Občas mám taky chuť zajít do zapadlých krámků nebo tkzv. Lidovek a koupit snad každou opravdu velmi užitečnou věc, co mi příjde pod ruku:-). Naposledy to byl taky obal na mobil, jen já si ujíždím na vlajkách a britská mi ještě chyběla, navíc je v takovým tom ošmatlaným stylu alá vytažená z popelnice...jééj!

    OdpovědětVymazat
  33. hezký článek :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. No ta šála vypadá teda dobře! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  35. Utrácanie za blbosti mi ide na výbornu :) ten obal je inak skvelý

    OdpovědětVymazat
  36. Mňa by práve že potešili ponožky so zajačíkmi, keďže som jedného chovala :) A drobnosti robia aj mne najväčšiu radosť :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ten šál jsem si přivezla z H&M z Paříže, protože byl moc příjemný a počítala jsem s tím, že do ČR se nejspíš nedostane :D Dneska jsem ho měla poprvé a je fakt boží, moc příjemný, nekousavý a i zahřeje ;) Jinak jsem taky maniak na blbosti, nejradši nakupuji laky na nehty :D

    OdpovědětVymazat
  38. Určitě, nejlépe když ještě stojím ve frontě a kolem mě je spousta drobností, to už je pak beru :D, ponožky jsou naprosto super a uvažuji i o pořízení balzámu Baby lips :)

    OdpovědětVymazat
  39. Já mám také vždycky z takových drobnůstek ohromnou radost!♥

    OdpovědětVymazat
  40. Malý radosti jsou nejlepší, taky mi stačí nějaká drobnůstka a hned je mi líp :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Děkují vám za všechyn vaše komentáře!! :)

    OdpovědětVymazat
  42. Mio, prosím prosím, co je za obchod FC a kde tam v Německu je? děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Zaujala mě ta šála, možná se po ní podívám :) Jinak s drobnými jsem na tom stejně jako ty... Jako kdyby pro mě neměly takovou hodnotu, jako papírové peníze...

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ja prave podzim miluju v oblekani nejvice :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Anonymní05.09.14 1:00

    Super úlovky! :-) S drobnýma v peněžence mám stejný problém, taky pak utrácím! -_- :)

    OdpovědětVymazat
  46. Ten šál je skvelyyyy!!!! Musím si taký zohnať aj ja! :( hihi
    DOMINNICA

    OdpovědětVymazat
  47. ten obal je krásný :) a baby lips ♥

    OdpovědětVymazat
  48. Uáááá, asi nutně potřebuju morčecí ponožky a asi bez nich nemůžu žít dál! Co pro to mam udělat? :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡