Beauty talks

Dnes bych si s vámi ráda povídala o kosmetice. Už tu dlouho nebyl beauty článek, a tak věřím, že vás potěší. Zároveň na fotkách můžete vidět malé detaily z mého pokoje, který je v neustálé rekonstrukci a jak se znám, tak i navždy bude, protože mě neustálé dekorování a vylepšování interiéru strašně moc baví. Vzhledem k tomu, že jsem teď nahrála přes 20 fotografií, hádám, že článek bude dost dlouhý, proto bych se už držela dnešního tématu.
Na vlasy snad neexistuje nic lepšího, než jsou různé olejíčky. Vodičkám ve spreji, kterých najdete v drogerii nespočet, jsem nikdy nefandila, ale kvalitní oleje používám opravdu moc ráda. Suchý olej Pure care od Dove je úplnou novinkou v našem českém sortimentu. Vždy po umytí (již suchých) vlasů vmasíruji do konečků množství lískového oříšku. Konečky jsou pak hebké a hladké. Na krabičce se v návodu uvádí, že lze olej použít i jako masku před umytím vlasů, nebo i na mokré vlasy před jejich vyfoukáním. Je to spíše na vás, co preferujete. Ale nemusíte se bát, že by vlasy byly mastné. Jde i suchý olej. Pokud to nepřeženete s množstvím, vlasům to jedině prospěje.

Plastové gumičky jsem si oblíbila již před lety. Nosila jsem je na cvičení a na doma, ale teď už je nosím klidně i běžně. Vlasy vůbec nezatíží, nelámají a k sehnání jsou v nepřeberném množství různých barevných odstínů. Vždy jsem si je kupovala v H&M, ale věděla jsem, že první, kdo s tímto "vynálezem" přišel, byla značka Invisi bobble. A proto, když jsem tyto gumičky nedávno objevila v německém Douglasu jako novinku, musela jsem je vyzkoušet. Jedno balení mě stálo cca 150 Kč, tedy 50 Kč za gumičku, což je na můj vkus dost, ale má zvědavost byla silnější než rozum. Pořídila jsem si klasické bílé a výraznější červené. Mají je dostupné i verze v odstínech vlasů - dva hnědé odstíny, blond, apod., což je fajn pro ty, co moc nemusí barvy. Gumičky mohu po několika vyzkoušení jen doporučit. Jsou super a musím uznat, že tenhle originál se vrací okamžitě do původního stavu, zatímco jiné gumičky se zatahují pomaleji, a tak je asi bude třeba rychleji vyměnit. Pokud je neztratím (šikovná jsem na tohle dost), tak peněz litovat nebudu. Dělají super službu a navíc ty červené vypadají k rudým nehtům fakt stylově, ale to už jsem mooc detailista. 
Pokud někde v drogerii DM ještě natrefíte na tento dárkový set tělových másel Alverde, určitě je berte. Alverde má skvělá tělová másla, a v těchto zmenšených verzích se lépe spotřebovávají, a tak jich můžete otestovat hned několik. Já jsem se v tomto případě zamilovala do manga s aloe verou a zjistila jsem, že kombinace granátového jablka a kakaových bobů, není nic pro mě.

Chilly Fresh gel pro intimní hygienu jsem si koupila na cestování ve zmenšené verzi a už ho mám i ve velkém balení. Je s mentolem, je příjemný, a prostě a jednoduše funguje, jak má.
Červencový Ladybox jsem obdržela k vyzkoušení. Využiju z něj určitě anitbakteriální gel do kabelky. Mýdlo jsem již spotřebovala. Po levandulích mi sice nevonělo, ale vonělo moc pěkně. Maska na obličej také krásně voní a určitě jí zkusím. Ale zbytek bohužel nic moc. Rexona mě zklamala - obarvila mi několik kusů oblečení, než jsem přišla na to, že je to tímto výrobkem. A ostatní vzorečky mě už obalem vůbec nenalákaly. Jako obvykle jsem ale největší radost měla ze skvělé růžové krabičky, kterou jsem hned využila.
Parfém Dahlia Divin od Givenchy je perfektní a zařazuji jej mezi mé nejoblíbenější parfémy, co jsem zatím vyzkoušela. Má nádherný flakon a voní naprosto božsky po švestkách, pačuli a jasmínu. Tak trochu mi připomíná též nádherný Si od Armani, ale DD je o něco více nakyslý. 

Fatale Pink od Agent Provocateur má překrásný flakon, ale vůně bohužel není mým šálkem kávy. Působí na mě tak trochu lacině, ale zase musím vyzdvihnout to, že když jsem ji měla na sobě, lidé mi ji dost často pochvalovali. Jde o parfém, takže pokud si tuto vůni oblíbíte, můžete si být jisti, že vydrží a všimne si jej i vaše okolí.
 Denní krémy, které jsem v létě používala.
Steamcream jsem objednala odtud v designu Yoshino. Voní celkem příjemně, troufám si říct, že voní totožně jako Dream cream od Lush. Má být vyroben pouze z přírodních ingrediencí s pomocí páry. Další podrobnosti najdete tady. Je lehký, vhodný jak na pleť, tak i na tělo a ruce. Opravdu mi vyhovoval a byl mi velmi příjemný.
O Smart custom-repair séru od Clinique jsem se již zmiňovala. Je to denní krém, který pleti pomůže přesně tam, kde to potřebuje, ale nijak ji nezatěžuje. Zvykla jsem si na něj a používám ho teď denně již dva měsíce. Clinique má podle mě tu nejlepší péči o pleť. Se vším, co jsem vyzkoušela, jsem byla nadmíru spokojená. Pokud máte jakýkoliv typ pleti nebo nějaký problém, doporučuji Vám, zajít si do Clinique na bezplatnou konzultaci. Konzultantni této problematice rozumí, a vždy jsou ochotni poradit a pomoci.
Na nový makeup Nude Magique eau de teint jsem se neskutečně těšila. Zamilovala jsem si jeho matnou skleněnou lahvičku a efekt, který sliboval. Ale makeup sám o sobě asi bohužel není nic pro mě. Nevadí mi, že je tekutý, ani to, že je potřeba jej aplikovat rychleji než běžné makeupy, ale nelíbí se mi efekt, který vytváří. Nemohu říct, že by byl produkt špatný, ale mně bohužel nesedí. Po aplikaci je moc suchý, nekryje, ale ani mi pleť moc nesjednotí. Doporučila bych ho mladým slečnám, které se ještě tolik nelíčí, nebo ženám s naprosto dokonalou pletí, pro pouhý sametový efekt. Ale neřadila bych ho ani mezi makeupy a já od něj bohužel dávám ruce pryč.
Bázi pod make-up Blur cream ze stejné řady Nude magique od L'Oréalu naopak ráda doporučím. Zakryje póry čímž pleť připraví na nanesení makeupu, který pak pěkně drží po celý den. Tímto výrobkem nic nezkazíte. Naopak budete mít pocit pěknější pleti.
Nový pudr Affinimat od Maybelline je sám o sobě naprosto skvělý. Krásně pleť zmatní a vytvoří sametový vzhled, ale bohužel, výrobky jsou i o kvalitě obalu, ze kterého jsem v tomto případě celkem zklamaná. Absenci zrcátka bych překousla, kdyby bylo balení pevné a kvalitněji zrpacované. Hned poprvé, když jsem otevřený pudr otočila, mi pudr bohužel vypadl z obalu (byl špatně lepený) a rozbil se mi. A co s rozbitým pudrem, že? Ten už musí zůstat jen doma, jinak zašpiní, co může. Vnitřek je na jedničku, ale bohužel bych už si výrobek nekoupila, protože bych se bála, že se mi to stane znovu.
Mé nejoblíbenější tvářenky za poslední dobu. Fandím přirozenějším odstínům, ani ne moc růžovým, ano ne moc oranžovým, většinou si vybírám něco mezi.
Hot mama! od The Balm je nádherná a kvalitní rozjasňující tvářenka, která vydrží celý den a na líčkách doslova září. Má zlatý odlesk a může se dokonce použít i jako oční stín.

Tvářenka KIKO v odstínu 103 je často označována za dupe odstínu Orgasm od Nars, což zní velmi lákavě, vzhledem k tomu, že stojí něco kolem 250 Kč. A je super! Vytvoří ten správný efekt, jako když se stydíte. Má krásný sytý růžovo-broskvový odstín a dokonce i příjemně jemně voní.

Chubby stick cheek colour balm v odstínu 02 robust rhubarb je v téměř totžném odstínu, jako je 103 od Kiko, až na to, že je krémové konzistence, což leckdy působí přirozeněji. Jsem z tohoto produktu nadšená, protože jde o takovou cestovní a rychlou multifunkční věc. Zvládnu ji vklepat na tváře a rty i v autě a hned vypadám svěže a zdravěji.
Tramtadadá! Watt's up! od Benefit cosmetics se stal mým nejoblíbenějším rozjasňovačem, jaký jsem kdy vyzkoušela. Efekt, který umí vytvořit je naprosto nepopsatelný. Pokoušela jsem se ho zachytit na fotce, ale neúspěšně. Musíte produkt vyzkoušet v Sephoře. Určitě si to zapište do telefonu a při příští návštěvě na to nezapomeňte. Je to naprosto dokonalá věc, která z vás udělá rozzářenou mladou krásku (a pokud mladé jste, což jsme všechny ženy, dokud nám není 100, tak budete minimálně překrásně rozzářené a přitažlivé). Navíc dokáže i další věci, jako například (samozřejmě opticky) zvětšit rty, oddálit oči od sebe, pozvednout obočí,.. Myslím, že tomuto výrobku ještě věnuji článek.
Řasenky jsou individuální záležitostí. Nemohu vám říct, zda ji kupovat či nekupovat, ale mohu se s vámi podělit o svůj názor a vlastní zkušenost. Zpravidla mám raději umělé kartáčky v kónickém tvaru. Nemám v lásce různé zaobleniny, chlupáče, atd.
Řasenka Mega volume Miss manga u mě aspiruje na největší propadák roku. Mě upřímně nezaujala už ani reklama, ale řasenku jsem dostala k testování, a tak jsem ji přirozeně vyzkoušela. Zkoušela jsem ji hned několikrát, ale efekt byl vždy naprosto šílený. Buď to s ní neumím a nebo je to spíš jeden velký omyl.

Za to Volume MAX definition mascara od Bourjois, to už je jiná. Má větší umělý kartáček. Klasický, rovný, žádná džungle, jako řasenka výše zmiňovaná. A efekt dělá krásný. Troufám si říct, že umí doslova efekt umělých řas. Avšak má jednu nevýhodu - špatně se odličuje. Ale zas nic, co by nezvládlo kvalitní odličovací mléko. Za ten krásný motýlí efekt to delší odlíčení stojí.

Nová řasenka BIG & daring volume o Avonu mě bohužel moc nenadchla, a tak ji doporučit nemohu. Dělá řasy normální, takové skoro nenalíčené, což je pro mě nežádoucí, vzhledem k tomu, že mám světlejší a dost nevýrazné řasy. Stojí párk korun, ale ani tak za to moc nestojí.
Paletka Rihanna for MAC už se bohužel neprodává, ale pokud se vám někdy naskytne šance ji sehnat, určitě jí berte. Používám ji témeř denně. Je vhodná jak pro day-time look, tak i pro výraznější líčení.

Zároveň, když už jsem u stínů, bych vám chtěla moc moc doporučit štětce od Petry z Lovely Hair. Jsou naprosto dokonalé, jak vzhledově, tak i kvalitou a využitím. Na fotce najdete mé dva nejoblíbenější - M71 a M72, které mi k běžnému dennímu líčení naprosto postačí.
L'Oréal přišel s nádhernou limitovanou kolekcí Pure reds, která se skládá z rtěnek a laků na nehty. Červenou barvu mám velmi ráda. Je silná, vášnivá, odvážná a klasická. Červenými rty a nehty nikdy nic nezkazíte, naopak. Budete působit ohromně žensky a přitežlivě. Já mám odstíny J.Lo a Frieda.

A u červené zůstáváme. Pokud neustále spěcháte a hledáte lak, který co nejrychleji zaschne, vsaďte na 1 seconde gel laky od Bourjois. Zasychají neskutečně rychle a na výběr je široká škála odstínů. Já nejčastěji nosím klasickou červenou v odstínu 11 Rouge in style.
 Co by to bylo za beauty článek, kdybych se nezmínila o produktech na rty..<3
Můj oblíbený lesk je Tube tint v odstínu 5 Naked od Bobbi Brown. Je správně hutný, lehce se z tubičky nanáší a vypadá hodně přirozeně, pouze zvýrazní odstín mých rtů. Lesky od BB mají hlavně úžasnou výdrž, což u lesků normálně není úplně zvykem, proto do nich občas ráda investuji.
A teď pro vás mám tip na něco neskutečného. Pokud máte rády výrazné matnější a hladké rty, tohle musíte vyzkoušet! Jde o nové tekuté rtěnky Rouge edition velvet od Bourjois. Jsou syté, zpočátku lesklé, po chvilce pak sametově matné a vydrží věčnost. Jediné, co mi na nich vadí, je jejich vůně. Pro mě dost zapáchají, ale na rtech už parfemaci naštěstí necítím. Doporučila mi je má úžasná šéfka, společně s její kamarádkou, a já je musím doporučit dál. Jsou skvělé!
Všechno ale nemůže být úžasné, a tak zase zpátky z nebe na zem, v tomto případě možná i pod zem. COLORsensational rtěnky mi nepřijdou vůbec špatné. Nelíbí se mi jejich nové obaly, ale pár odstínů již vlastním a nic proti nim nemám. Jsou krémové, hydratační a celkem příjemné. Jenže - Maybelline přišel s novými odstíny, které jsou tedy alespoň pro mě, naprostým přešlapem. Já tedy nevím, kdo chce mít v dnešní době perleťové růžové rty? Odstín 108 pink pearl je hrozný. Odstín 422 Coral tonic je jak zvýrazňovač, ale dejme tomu, že pro odvážnější typy by mohl být zajímavý. Oba odstíny ale nepěkně zabarvují zuby, což určitě není pro nikoho žádoucí, ale zase musím vyzdvihnout jejich pěknou vůni, abych jen nehanila. Ale upřímnost nadevše - rozhodně bych si tyto odstíny sama nikdy nekoupila.
Konec ale přece musí být vždycky dobrý a šťastný, a tak dnešní článek zakončím nádhernými rtěnkami z řady Pure reds od L'Oréalu. Vybrala jsem si J.Lo (mimochodem, Jennifer je podle mě neskutečně sexy baba) a Blake. Miluji jejich luxusní obaly - černá kůže, zlato a rudá. Dokonalá kombinace. No a rtěnky jsou samy o sobě božské - matné, krémové, super-krycí, dlouhodržící a voňavé. Úplně k pomazlení. Tyto krásky vám rozhodně doporučuji.

Zkoušeli jste nějaký produkt uvedený v článku?
Byl pro vás dnešní článek užitečný?

98 komentářů:

  1. tohle je clanek mych snu, stravim u nej celej vecer, jen co budu doma a budu ho studovat porad dokola.......ja se tak tesim! zboznuju te! :-*
    mai ka

    OdpovědětVymazat
  2. Mii tento clanek je skvely! :) Uplne jsi me nalakala na lesk Bobbi Brown :-D. Mej se hezky a dekuju za inspiraci ♥. Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I ty se měj krásně, děkuji za pochvalu! ♥

      Vymazat
  3. no konečně - myšleno v dobrém... už jsem měla slušný absťák po nějakém článku... :D Ten olejíček od Dove musím vyzkoušet... děkuji za tip...

    OdpovědětVymazat
  4. Nenávidím videa, raději super články v tomto duchu :-) Díky za inspiraci, Stella

    OdpovědětVymazat
  5. Mio, krásný článek! <3
    Na ten make-up od lorealu jsem se také těšila, ale bohužel taky není pro mou pleť, i když jsem si zamilovala jeho vzhled.
    Co se ale týče štětců od Péti, chystám se na jejich pořízení. :)
    Tvářenka z avonu je pro mne také propadák, ale teď jsi mě nalákala na rtěnky. Všechny! :D moje kakamrádky říkají: vždyť mají všechny stejnou barvu!
    no jo, nejsou to rtěnkový lidi. :D
    Krásný článek! :)
    Beautiful while

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek :) Na ten olejiček od Dove se určitě podívám, bez olejíčku na vlasy se neobejdu, ale zároveň ráda vyzkouším nějaký nový :) Jinak tenhle mentolový Chilly gel mám taky ráda :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  7. já už delší dobu pokukuji po těch Loreal červených, ale pořád nevím, kterou si pořídit, líbí se mi všechny, ale musím prvně přijít na to, která mi to vlastně bude slušet nejvíc :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbí Blake, protože je tak trochu do modra, což mi lichotí. :)

      Vymazat
  8. ja som si kúpila u nás časopis Eva a tam bola tá gumička na vlasy ( alá telefónna šnúra :D ). Vyzerá fajn všetko, len mám pocit, že sa za chvíľu rozpadne a nedrží mi vôbec vlasy :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi nejsou všechny stejné a hlavně každá máme jinak těžké a husté vlasy.

      Vymazat
  9. Týjo, to je krásně propracovaný článek :) Já jsem měla ten intimní gel od chilly, ale spokojená jsem nebyla, pálil, svědil, divný pocit :D. Právě mi přišla na zkoušení ta Rexona, tak jsem zvědavá, jaká bude. Tělová másla od Alverde jsem chtěla, ale asi máme špatný DM a prostě tam nebyly :D. Ty gumičky do vlasů mám taky a jsou prostě SKVĚLÝ! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)
      Mněje ten Chilly právě příjemný.
      Jinak ty másla nesehnalo bohužel dost lidí.
      Jsou super! :))

      Vymazat
  10. Super vyčerpávající článek!! Hned jsi mi zpříjemnila den!!! Prosím brzy o další!!

    OdpovědětVymazat
  11. Skvelý článok, ako vždy :o). Ja som sa pristihla pritom, že keď si kupujem nejakú kozmetiku, vždy najprv zalovím v pamäti, či si o nej náhodou nepísala a vyberám si potom podľa toho :-D. Zuzka

    OdpovědětVymazat
  12. Článek je super! :-) Štětce od Péti z LovelyHair mám také a jsou fakt vymakané a pěkně se mi s nimi pracuje. Rtěnky od Maybelline Colorsensational (v článku máš u nich ale uvedenou značku L'Oréal - buď jsem to nepochopila, nebo je to prostě překlep) mám hned ve třech provedeních - Lady Red, Hollywood Red a Pink Brown a to jsou skvělé odstíny. Je pravda, že jiné bych si asi stěží vybrala. Noo a ty rtěnky od L'Oréalu, ty jsou úžasné. Čtu o nich již na několikátém blogu a těším se, až je konečně okouknu taky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za opravu! Měla jsem to vážně špatně. :)*

      Vymazat
  13. Olej na vlasy Dove jsem už taky ohlížela,asi brzy skončí v košíku :)

    OdpovědětVymazat
  14. Super článek :) Já sice nejsem moc na červené rtěnky, protože mám pocit že mi nesluší, ale tyhle jsou krásné! Třeba si nějakou vyberu a pak ji vyvenčím, vypadají fakt moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jen pocit. Červená sluší každému! :)

      Vymazat
  15. Úplně dokonalý článek :) pudr mám a zatím se mi naštěstí nic tskového nestalo :)

    OdpovědětVymazat
  16. Super článek, něco z kosmetiky mi tu už chybělo :) Gumičky používám taky, ale všechny se mi zatím rychle vytahaly. Samozřejmě to nebyla ta značka, jako máš ty. Olej do vlasů vypadá skvěle, mám Mythic Oil, ale už pokukuji po levnější variantě. A máslíčka od Alverde jsem bohužel nesehnala :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí. A olej určitě vyzkoušej! Děkuji za komentář. :)

      Vymazat
  17. Ahoj Mio, bezvadný článek, zase si půjdu něco malého koupit. :D
    Chtěla jsem se jen zeptat, jestli není ta báze pod make-up moc mastná? Třeba báze od DC mi vůbec nevyhovovala a i po pudrování jsem se hrozně leskla..
    Děkuji za odpověď a ještě jednou chválím propracovanost článku!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Jen si jdi udělat radost. :))
      Není. Přirovnala bych ji k Porefessionalu od Benefitu.

      Vymazat
  18. Já mám plastový gumičky taky moc ráda a babi mi nedávno koupila průhledný od stejný značky jako máš ty. Ale mně vůbec nevyhovují, protože jsou úplně stejný jako ty z hračkárny za 5,-. Nedrží tvar a jsou neskutečně vytahaný :(.
    Ty másla od Alverde jsem si chtěla koupit, ale k nám vůbec nedošly. Ani do jedný drogerie a to jsem navštívila tři a ještě všemu každou v jiným městě.
    Já osobně Rexonu vůbec nemám ráda. Zkusila jsem ji jednou a díky, nikdy víc. Bílý bylo úplně všechno. Já teď používám gelový deodorant od Lady Speed Stick a je naprosto skvělej! :)
    Samostatný článek o rozjasňovači od Benefitu rozhodně udělej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji na tip na deodorant. Kouknu po něm. :)

      Vymazat
  19. Řasenka Borjouis a i ty tvářenky vypadají moc dobře! :)
    Gumičky jsou dobré a drží vyšší culík? :) Kolik stojí ten olejíček Dove, doporučila by si ho a nebo jiný? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně celkem drží všechno. :)
      Cenu oleje si bohužel nepamatuji.
      Střídám ho s kokosovým a arganovým. Mám ráda všechny. :)

      Vymazat
  20. Jo, Avoňácká řasenka za mne ABSOLUTNÍ propadák! Vypadaly mi z ní řasy po jednom líčení, fakt jsem se z toho málem pos...
    A na Bourjois řasenku si brousím zuby už hodně dlouho, takže o důvod víc, proč do ní jít...!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha :D tak jsem ráda, že nejsem sama.
      Bourjois řasenky jsou super! :)

      Vymazat
  21. Wau toľko skvelých produktov :) Ďakujem za inšpiráciu :) Tie gumičky si musím kúpiť a nad tým olejčekom som rozmýšľala, takže si ho určite kúpim :)

    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  22. S Big & Daring súhlasím. Riasy akurát zafarbí ale o predĺženie ani o objem tam nejde. Veľmi sa však teším na nové Loreal rúže. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Fíha Mio! Tak dlouhej článek. Muselo dát práci to všechno naaranžovat, nafotit a ještě napsat. Tyhle články mám stejně nejradši - už jsem ty fotky prošla třikrát a pořád přemýšlím, co si pořídit, protože před nástupem do školy je potřeba se kosmeticky jaksi dovybavit :-D Osobně jsem hrozně zvědavá na ty tekuté rtěnky od Bourjois. A ty červené od L'oreal jsou taky boží, tak já nevím. Myslím, že je musím mít všechny :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za super komentář, potěšil! :)

      Vymazat
  24. Tak teraz si ma na 10 minút zaujala skvelým článkom.Gumičky som si dnes kúpila za necelé 2 eurá v Gate ale tie obyčajné lebo mi najviac vyhovujú a bolo ich 24.Lícenky sú krásne a Maybelline púder sa chystám kúpiť tak dúfam že mne sa toto nestane.Vidím to tak že moja penaženka do konca roka ešte zaplače po tomto článku :( :D

    OdpovědětVymazat
  25. Najviac sa zaujali tie rúže. Inak skvelý článok, všetko pekne spracované, fotky úžasné! Tieto dlhé články mám od teba najradšej:)

    OdpovědětVymazat
  26. Krásný a inspirativní článek, děkuji. Jdu si ho dát ještě jednou. :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Já mám tu Maybelline rtěnku, odstín 620. Málokterý odstín mi sedí a musím říct, že s tímto jsem spokojená. Vypadá hezky a přirozeně. Je ale pravda, že když jsem si tu rtěnku vybírala, tak jsem v drogérii jen žasla, jaký všechny odstíny jsou schopný prodávat (a bohužel i lidé koupit):D A to nebyl z daleka případ jen Maybelline :D Jinak mě zaujal ten olej na vlasy, určitě ho vyzkouším, děkuji za tip :) Tvoje kosmetické články mě vždycky baví :)

    OdpovědětVymazat
  28. Super článek Mio. Máslíčka od Alverde jsem si také pořídila, a mě zrovna kombo granátového jablka a kakaových bobů voní nejvíce :) Moc mě zaujaly ty tekuté rtěnky od Bourojis, musím vyzkoušet. A na rudé rtěnky Loreal si také brousím zuby :D Steamcream jsem vyzkoušela ze vzorečku a skvěle mi vyhovoval. Věřím, že časem bude můj, jen počkám na nějakou akci.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :)
      Každý máme jiný nos. :))
      Steamcream je opravdu moc fajn. Určitě si ho pořiď.

      Vymazat
  29. Tada! Skvělý článek! Z uvedených produktů jsem žádný nevyzkoušela, ale hned bych si jich několik vybrala! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Perfektný článok!!! Lorealove červene rúže tých sa už jednoducho neviem dočkať, a Bobbi Brown a theBalm vecičky - to je niečo, po čom túžim :)) Ale páči sa mi, ako píšeš fakt čo si myslíš - konečne aj niečo negatívnejšie na toľko ospevované produkty :) Hneď sa mi to zdá reálnejšie :)))
    Pozývam Ťa na moju GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky jsem upřímná. Nemám žádný důvod něco přibarvovat.
      Děkuji za pochvalu!

      Vymazat
  31. Moc pěkný článek! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Na tvářenku Hot mama si brousím už nějaký pátek zuby. Je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  33. Moc pěkný článek :)
    Za pudr Maybelline jsem naštvaná, ten předchozí byl můj nejoblíbenější a najednou ho změní a po Tvé zkušenosti už mě ani tolik neláká mu dávat vůbec šanci.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  34. wow tak to bylale dlouhý článek :) vůbec nevím čím začít - moc se mi líbí tvářenky a rozjasňovač a rtěnky jsou moje láska :) pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  35. Zrovna dneska jsem si říkala, jak mi chybí tvé vysloveně kosmetické články, takže obr radost! :-) Díky <3. Dahlia mi také voní a miluji rtěnku Maybelline v odstínu Coral Tonic a také sametové, tekuté rtěnky Bourjois, dokonce máme stejné odstíny :-). Přeju ti krásný podzim a těším se na další články, jsi skvělá!!!!

    OdpovědětVymazat
  36. PS. líbí se mi moc, jak to máš nafocené, čím dál lepší! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásné komentáře Ájo! ♥♥♥

      Vymazat
  37. přesně tohle je ten typ článků, které u Tebe miluji. vypsala jsem si všechny rtěnky a půjdu na lov :) co se týká deodorantu od Rexony, používám tenhle, resp. jen jinou barvu, už rok, jsem nadmíru spokojená, vůbec neznám mokrý pocit v podpaží. ale jak říkám, neměla jsem nikdy ten červený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už bohužel neskladuji a nesbírám kosmetiku tak, jako dřív, takže nemohu psát kosmetické články, tak často, jako jsem psala. Jsem ale ráda, že jsem potěšila. :)

      Vymazat
  38. Ale ne! :D Mám úplně stejný "květináč" z IKEY na štětce :) A já myslela, že jsem divná, když dávám štětce do květináče :D

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hah, nejsi divná:)! Má je víc lidí na štětce, fixy, apod.

      Vymazat
  39. Ten dove olej musím zkusit! S řasenkou od avonu jsem spokojená, mám po ní řasy dlouhé, husté a pročesané, drží a je voděodolná. Ty gumicky mám od vietnamců z 40kč 3kousky a přijdou mi stejné jak ty dražší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus! :) No vidíš. Každý máme jiné preference no. :))
      Děkuji za komentář!

      Vymazat
  40. Z tvojho výberu poznám niekoľko produktov a spokojná som predovšetkým z matného ružika Bourjois, ktorý mi síce tiež nevonia, ale drží dokonalý celé hodiny. Zato Eau de Teint je mojím letným obľúbencom a moju pleť krásne zjednotí. Gumičky invisi bobble nosím už pár mesiacov, ale aj tak sa mi veľmi nepáčia. U teba ma zaujal rozjašnovač Benefit a už ho aj idem hľadať na nete :)

    OdpovědětVymazat
  41. Moc hezky napsaný článek a spousta zajímavých výrobků, příště bych ho ale asi rozdělila na 2 části, ať toho není tolik najednou :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo má rád krátké články, někdo zas dlouhé. Nelze se zavděčit všem, proto jednou tak a jednou tak. :) Ale děkuji za názor!

      Vymazat
  42. Pááni, to byl teda vyčerpávající článek :) make-up od L´orealu mi vyhovuje a jsem s ním poměrně spokojená, parfem Fatale pink už mám napsaný na dopisu pro Ježíška :D a na ty rtěnky Pure Reds jsem velice zvědavá, mám jednu z té Nude kolekce a ty jsou boží, červená ale není uplně moje barva na rty,tak uvidíme :)

    https://fashionbeautyloverxy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně parfém moc nesedl no, bohužel.
      Děkuji za komentář a pochvalu! :)

      Vymazat
  43. Z té řasenky od Avonu jsem taky byla na rozpacích - řasy mi trochu začernila, ale ten objem ani délka se moc nekonaly, jako by mi na ty řasy nechytala. Pak jsem do ní namočila kartáček z vypotřebované Dior Iconic Overcurl - a dělá mi řasy přímo zabijácké. Takže za mě není špatný produkt jako takový (často se mi řasenky "drolí" do očí, ale tahle vydrží celý den), jen mi neseděl kartáček. Sice je to trochu otrava přehazovat kartáčky, ale aspoň ji nemusím vyhodit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to vážně není o vnitřku, ale o kartáčku no:) tak super!

      Vymazat
  44. Skvěle napsaný článek! :)
    Tělová másla od Alverde jsem bohužel nesehnala. :( Už při vánoční edici jsem obešla 4 dm v různých městech (Kadaň, Ústí, Liberec) a nikde je neměli a teď zase nic.

    OdpovědětVymazat
  45. Naprosto skvělý článek, už dlouho mi takový tady chyběl! Plný inspirace ♥
    Na tělová másla Alverde se třesu už dlouho, ale bohužel už jsem je nikde nemohla najít :( Včera jsem dokonce byla v Ostravě a ani tam je neměli... :(
    Ty rtěnky vypadají fakt božsky a určitě si minimálně jednu koupím ♥ a s tím make-upem naprosto souhlasím, jsem zvyklá na takové trochu tužší a pěkně krycí, proto jsem si teď koupila od Max Factoru Lasting Performance a jsem na něj hrozně zvědavá :)...

    Přeji pěkný den ♥

    http://marse-luskova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  46. Super fotky.

    -budu rada když se podivaš na muj blog, a třeba i neco okomentujes http://christmas-queen.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  47. Skvělý článek, moc se mi líbí ty poslední rtěnky

    OdpovědětVymazat
  48. Článek pěkný, ale nemohu souhlasit s tím, že štětce od Petry z Lovely Hair jsou skvělé. Nejsou. Mám je doma a musím říci, že po měsíci začali neskutečně pelichat a jeden se rozlepil úplně. Na internetu se dají koupit stejné štětce, jaké prodává Petra, a přitom mnohonásobně levnější a kvalitnější. Takže za mě štětce od Petry už fakt ne. Raději Hakuro, ty mají výdrž.

    OdpovědětVymazat
  49. Anonymní25.09.14 0:30

    Článok potešil :) Každý deň som kontrolovala kedy pridáš ;) Čo sa týka vecí- gumičky som videla na veľa ľuďoch,ale mne nevyhovujú skrz to že mám kučeravé vlasy a príliš sa mi to do nich zamotáva :D olejček pravdepodobne skúsim :) špirála z Avonu nestojí za nič,najlepšia sa mi z tade skrz hustotu kefky zdá SuperShock :) Vraj Rexona nezradí ťa ale mňa zatiaľ vždy zradila :/ Preto už roky som verná tuhému (nie gélový) Lady speed stick Stainguard a nemôžem sa sťažovať :) Mia si krásna a veľmi ti fandím <3

    OdpovědětVymazat
  50. Anonymní25.09.14 9:29

    Pink pearl od M. není nový odstín, koupila jsem si ho asi před 5 lety, a když jsem si doma všimla perleti, letěla rtěnka do koše.

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli si ten Dove olej koupila v čechách? Vím, že se teď vyskytuješ i v Německu, tak bych ráda věděla, kdes ho koupila, protože dnes jsem natěšená vlítla do DM, že si ho koupím a on nikde :(

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj,
    už dlouho porovnávám Avon vs. Oriflame, podobné produkty. Vede jednoznačně Avon, ale řasenka Wonderlash (dříve fialový, hranatý obal, dnes pod značkou One) od Oriflame je už roky moje jednička. Doporučuji vyzkoušet ;)

    OdpovědětVymazat
  53. Za sebe si na odstín Coral Tonic od Maybelline stěžovat opravdu nemůžu, nepoužívám ji sice v silné vrstvě, ale jen jednou přetřu rty, a musím říct, že vypadá opravdu přirozeně a moc hezky, a to nejsem velký experimentátor v rtěnkách. Osvědčila se mi i jako tvářenka, je to opravdu o tom, aby každý vyzkoušel, co mu sedí. Sto tváří, sto možností. Ale jako zvýrazňovač vypadá jen tehdy, když to s ní člověk přežene.

    OdpovědětVymazat
  54. takové články miluju - to je počteníčka :)

    ty máslíčka od Alverde jsem si koupila hned, jak jsem je viděla :D bála jsem se, že se po nich hned slehne zem jako tomu bylo vloni s tou vánoční edicí. sáhla jsem po pudru od Affinimat a jsem moc zvědavá, jaký bude! :) nemůžu se dočkat až ta řada Pure Reds bude v drogériích - určitě si alespoň pro jednu červenou půjdu :))

    OdpovědětVymazat
  55. Zvláštní, pro mě je řasenka Mega Volume Miss Manga nejlepší řasenka všech dob. Krásně se mi s ní zachází a stačí minimum vrstev a mám řasy jako panenka. Třeba jen není vhodná pro tvůj typ řas.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡