Back-to-school tips

Máme tu září. Školákům končí prázdniny a vysokoškolákům skončí zanedlouho. Je určitě fajn si jakýmkoliv způsobem zpříjemnit svou přítomnost ve škole, a proto jsem si pro vás přichystala několik mých tipů na věci, které by se vám mohly hodit nebo líbit. 
Nedávno jsem si pořídila kabelku Longchamp a naprosto jsem si ji zamilovala. Je perfektní kamkoliv, vejde se do ní dost, a hodí se jak ke sportovnějšímu, tak i k elegantnímu stylu. I když to na fotce bohužel nevypadá, vybrala jsem si tmavě šedou z limitované kolekce podzim/zima 2014. Více Vám o ní povím v některém z příštích článků, ale už teď vám ji moc doporučuji. Pokud nad ní nějakou dobu uvažujete, rozhodně neváhejte.
V minulosti by mě nenapadlo, že bych oba tyto páry mohla někdy vůbec obout, ale po vyzkoušení už je nepovažuji za tak tragické. Trend pantoflí šel mimo mě, avšak tento pár jsem objevila ve slevě v CCC v době, kdy jsem rychle potřebovala nějaké obyčejné vyzouvací boty k vodě. Ve finále jsem je nosila ráda, dokonce mi k něčemu přišly o pěkné. Myslím si, že ani do školy by nemusely být úplně nejhorší. No a balerínky s vtipným potiskem inspirovaným Marcem Jacobsem mi přijdou rozkošné. Poslal mi je jako promo dárek eshop Oasap a já je přinejmenším využiji jako domácí bačkory.
Nedokážu si představit, že bych musela existovat bez diáře nebo zápisníku. Mám školu, blog, práci a pár dalších aktivit, a tak považuji za nutné si všechno psát, abych měla čistější hlavu a přitom na nic nezapomněla. Do takového notesu si píši nápady na články, kontakty, schůzky, běžné povinnosti, shoppinh listy, wishlisty, atd. Mám sice i poznámky v iPhonu, ale stejně mám raději ručně psanou formu. Tento diář jsem si koupila v TK Maxxu. Nebyl nejlevnější, ale je moc krásný a původem z Indie. Mám pro hezké diáře a sešity slabost. Možná bych si i z fleku mohla otevřít papírnictví.
Co považuji za opravdu důležité, když mám dlouhou chvíli, ať už je to ve škole nebo kdekoliv jinde (kde třeba není wifi:D), je knížka, tablet nebo čtečka. Je fajn se podívat třeba na film/seriál, ale ještě lepší je si číst, kdykoliv se mi zachce. Tablet nebo čtečka jsou lehčí, ale knížky samozřejmě hezčí. Je na vás, co preferujete, ale určitě na jednu z těchto věcí nezapomínejte. Co se tématu čtení týče, to už je na vás, zda budete číst povinnou četbu nebo něco méně důležitého či vyloženě oddechového.
Pokud jde o kosmetiku, tak tu jsem do školy nikdy nijak moc netahala. Ale na taštičku "záchrany" se snažím nezapomínat. Tuhle červenou s maličkým zlatým nápisem LOVE jsem nedávno koupila v H&M. Je tak akorát do kabelky a nejčastěji v ní nosím antibakt. gel, mini parfém, balzám na rty, krém na ruce, žvýkačky, pilník a sluchátka. Většinou všechny věci přes den opravdu využiji a jsem ráda, že je mám takto denně při jednom.
Krémy na ruce mám nejraději od značky Crabtree & Evelyn. Nedávno jsem v TK Maxxu ulovila výhodné balení za skvělou cenu, tak mám zas zásobu a mám z ní velkou radost, protože C&E jsou jediné krémy, u kterých poznám, že jsou kvalitní a dělají pro mé ruce a nehty obrovskou službu. V ČR si za ně bohužel dost připlatíte, ale troufám si říct, že to i tak stojí za to, když je porovnám s jakýmkoliv krémem, které jsem měla v minulosti. A navíc tak božsky voní!
Maybelline k nám konečně přišel s balzámy Baby lips. Polovinu, z těch, co jsem obdržela k testování, jsem věnovala do soutěže (která už je mimochodem vyhlášená)  a tu druhou půlku právě zkouším. Zatím jsem toho názoru, že jde o příjemné, pěkné, ale obyčejné balzámy. Nejde o žádné extra zázraky (jsem zhýčkaná mým oblíbeným Bi mat cay), ale nemůžu tvrdit, že by byly špatné, a navíc budou za dost příznivou cenu, a tak je na rychlé denní přemazání klidně doporučuji. *Černý je electro, odstín pink shock, dostupný bohužel nejblíž v Německu, kde jsem si ho pořídila v drogerii Muller.
A co nesmí bezpodmínečně chybět žádné z nás, je ten nejlepší korektor z drogerie, kterým je pro mě Affinitone concealer od Maybelline. Zakryje všechno a je naprosto přirozený, stojí asi stovku a jedno balení vydrží věčnost. Skvělá věc na zakrytí únavy avšech dalších neřádů!

Samozřejmě by těch tipů bylo více, ale to si nechám na někdy příště. Doufám, že se vám článek líbil a děkuji vám za pravidelnou odezvu v komentářích. Těšíte mě. Přeji Vám krásnou středu!

61 komentářů:

  1. Anonymní03.09.14 1:23

    Ten diář je krásný!

    OdpovědětVymazat
  2. ten korektor si okamžitě poznamenávám :-)... myslím, že tenhle školní rok mi nadělá hodně kruhů pod očima

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje rec! Musim si to napsat do diare...

      Vymazat
    2. Anonymní06.09.14 9:37

      Taky se po něm podívám :)

      Vymazat
  3. Zaujal mě korektor, asi si ho pořídím :) Sice na kruhy pod očima netrpím, ale kdo ví, jak to bude, až začne škola :D

    OdpovědětVymazat
  4. Korektor od Maybelline Affinitone mám taky ráda (už mám druhé balení), znovu jsem se do něj po pár měsících zamilovala a teď ho nedám z ruky :D V batohu/kabelce si nosím podobné věci, kromě knížky teda :) Škoda, že se u nás nedají sehnat ty černé Babylips - ty se mi líbily hodně...

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek a super tipy :). Pro hezké diáře a deníky mám také slabost.

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek :) Taky nosím takovou taštičku záchrany, jak říkáš, nosím tam žvýkačky, lůj, malý krém, pár ibalginů a zrcátko :D A Affinitone je super!

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna včera jsem se marně snažila zakrýt kruhy pod očima, takže po korektoru se hned dneska kouknu!! Ta cena je opravdu dobrá a Tobě vždycky ohledně kosmetiky věřím. :) A balzámky taky musím mít :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten diář je krásný!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Diář je moc krásný a kosmetická taštičky z HM taky super :) Kabelka se mi taky moc líbí
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ta kabelka..to je vtip? Obvykle tvé kabelky obdivuji, ale tohle bych si nevzala ani na nákup :-( Je doslova hnusná, promiň, chápu že je to asi nějaká ikonická kabelka (btw proč?), ale vypadá jak nějaká levná šusťáková taška z tržnice :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je ikonická, ale taky se mi nějak extra nelíbí

      Vymazat
    2. jo taky se musím přidat, že se mi vůbec nelíbí a viděla jsem si už prákrát naživo :D přijde mi taky levná, i když ve skutečnosti levná není :D ale je to jen čistě můj názor :) já bych ji nenosila, ale na ostatních ji nehatím :)

      Vymazat
  11. Super článek, Mio! Tyto školní mám uplně nejraději:D Snad jediná hezká věc na škole:D Všechny ty diy a back to school videa a články:D Musíme si tu školu přeci nějak zpříjemnit:)

    OdpovědětVymazat
  12. Taktiež milujem klasické diáre, bez ktorých by som bola asi stratená, pretože si tam zapisujem úplne všetko... balerínky sú krásne. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  13. to je strašný, že se k nám ty balzámy dostaly až teď

    OdpovědětVymazat
  14. Diář je nádherný a korektor Affinitone od Maybelline používám taky moc ráda, je to jeden z nej, které jsem vyzkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Taky jsem ted na vejsce a musim rict ze diar je nutnost ! :)

    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  16. s tím papírnictvím to mám úplně stejné jsem ujetá na všechny psací potřeby, sešity diáře atd... :D Také proto mi každá návštěva luxoru spodního patra s papírnictvím dělá dost velké problémy abych tam nenechala všechny moje peníze :D

    OdpovědětVymazat
  17. Diář už jsem si taky pořídila, bez něj bych na vše zapomínala. Krém na ruce mám u sebe neustále a kosmetička se mi moc líbí :)

    http://evasdreamworldcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. pekný článok, krásne fotky a super tipy! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  19. Také jsem zatížená na věci z papírnictví, hrozně ráda si kupuji bloky, tužky a tak :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkný článek ;) Ten korektor mě zaujal, sice mám momentálně svůj velmi oblíbený, ale určitě se po tomto podívám ;) :)

    OdpovědětVymazat
  21. Úžasný článok Mia, ako vždy. Ten diár je fakt nádherný. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Diář je opravdu nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  23. Diář je moc krásný. Já mám pro takovéhle věci, co se týče papírnictví, také slabost =D a moc se mi líbí ty rolničky na něm. Já jsem si teď pořídila užasný diář Kikki-k a jsem z něho unešená. A kabelka je naprosto úžasná =).

    OdpovědětVymazat
  24. Korektor zrovna nějaký sháním, takže děkuji za tip :) a ty bačkůrky á la MJ jsou naprosto skvělý, já už jsem na ně koukala na aliexpressu, jen se bojím velikostí, když přijde na objednávku bot online, natož bůhvíodkud :D každopádně super článek, Miuš, těším se na další tipy :)
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  25. Ten diář je dokonalej! :) A kabelka se mi taky moc líbí :)
    Máš úžasné články! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Skvělý článek! Se zápisníčky to mám stejně, mohla bych kupovat další a další, ale většinou mi už v obchodě dojde, že jich opravdu nepotřebuji mít 10 najednou a nechám ho tam :) Affinitone korektor si musím už konečně také pořídit! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Krásné fotky, ty pantofle jsou super!

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, tu kabelku sis objednávala z internetu? Pokud ano, mohla bys mi napsat odkud? Uvažuju, že si jí taky pořídim:) Děkuju

    OdpovědětVymazat
  29. Super článek! Jen já si tedy do začátku semestru musím potunit svoji taštičku záchrany :D :)

    OdpovědětVymazat
  30. Tak ty balzámy se tu prodávají už pěkně dlouho, taky byly většina druhů jako dárky k řasenkám už před více jak třičtvrtě rokem.

    OdpovědětVymazat
  31. Taky bych nemohla existovat bez diáře! ten tvůj je moc hezký! já mám políčeno na ,,a five year memory book"

    OdpovědětVymazat
  32. Super článok! :) Ja nosím taký istý štýl "kozmtickej taštičky" :) Len tam nosím ešte stále nejakú tú tabletku pre istotku, aj keď nie som ich zástancom, ale pri mojom dennom cestovaní to musím mať radšej :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  33. Ten korektor mi zrovna dochází... takže si půjdu co v nejbližší době pro 3 balení :)

    OdpovědětVymazat
  34. top veci .... ja milujem papiernictva , tasku mam podobnu (asi fake :-( ) z diaru "odpadavam" bez knih nemozem zit a asi si ma navnadila na ten korektortakz enajblizsie sa pozriem do dm/tety/101 :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Kde mohu zakoupit ten diářek?;-)

    OdpovědětVymazat
  36. taky nevím, o všichni mají na těch baby lipsech ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  37. Tohle je super článek :) Moc se mi líbí ten diář ! :)
    Člověk aby za chvilku jezdil do školy s kufrem vid, aby si mohl vzít všechny věci díky kterým tu školu přežije.. :D

    OdpovědětVymazat
  38. Diář je krásný! Longchamp mam take a nosim ji rada hlavne v zime a na podzim, mam totiz cernou.

    OdpovědětVymazat
  39. School is the most happy place with lots of mamories, just enjoy the time at school with your friends.
    http://www.wepromdress.com/white-cocktail-dresses-c-11_94.html

    OdpovědětVymazat
  40. balzámky Maybelline by už měly být dostupné, Mio? dnes jsem byla v Rossmanu a zatím jsem je tam neviděla. také v kabelce nenosím moc make-upu, nalíčím se doma a přes den tak maximálně přepudruji/nanesu rtěnku či balzám :) ale takový antibakteriální gel je fakt šikovná věcička, ten mám vždy u sebe. ten diář je nádherný! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Mio, tuhle kabelku Longchamp mám z Paříže, taky tuhle velikost, jen béžovou a úplně ji miluju! Od té doby snad už nenosím jinou :) je perfektní a kavlitní! Hodí se na všechny a ke všemu :)

    OdpovědětVymazat
  42. Moc se mi líbí ta kabelka :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Mohu se prosím zeptat kolik stála ta červená taštička z H&M? Díky :-)

    OdpovědětVymazat
  44. Tento clqnek byl super, mas krasne vecicky Mii❤

    OdpovědětVymazat
  45. Moc pěkné :-), takové články mě vždy dokáží nadchnout. PS: Bi mat cay, jsem díky tvému tipu v rychlosti testovala a musím říct, že se brzy do parfumerie pro něj vrátím, je to vskutku zázrak. ♥
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  46. Anonymní05.09.14 0:57

    Jsem v tomhle podobná, taky si takto (hezkými diářy apod.) zpříjemňuji školu! :D :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Můžu se zeptat, jestli jsi i zkoušela ten Fit me? :) celkem by mě zajímalo srovnání, který z nich je lepší ;)

    OdpovědětVymazat
  48. Anonymní06.09.14 9:44

    Moc krásný článek, takové člànky a videa mám ráda- alespoň něco pěkného když už je ta škola. Všechno se mi moc líbí, po korektoru určitě mrknu u nás v drogerce :)

    OdpovědětVymazat
  49. Takovéhle články u tebe na blogu miluju:) Ta kabelka je skvělá, už jsem o ní také přemýšlela:)
    A měla bych na tebe takový dotaz - kde jsi prosím sehnala ten stojánek ve tvaru Eiffelovky, který si darovala Jítě z Francebaby?:) Předem děkuji za odpověd:)

    OdpovědětVymazat
  50. Jéé ty papučky jsou překrásný! :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Krásny článok, naozaj chválim tvoje fotky! No, mám sa toho ešte čo učiť... Haha. :)
    MsDominnica

    OdpovědětVymazat
  52. Tak to je super článek, do školy se sice nevracím, ale takové tipy se hodí i do práce :) na ten korektor se určitě mrknu, jelikož nějaký dobrý sháním. :)

    OdpovědětVymazat
  53. Zálibu v papírnictví, speciálně omezeno na diáře, notýsky a sešítky s Tebou sdílím. Dokonce mám doma tak pěkné diáře, že je mi líto do nich psát :D

    www.packageofwords.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ten diář je kouzelný! Taštičku jsem viděla u nás je v černé :(
    Vesspurplediary.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  55. Mňa práveže diáre vôbec nebavia, aj keď sú pekné. Všetko si zapisujem do tabletu. V tvojej taštičke mi chýba zrkadielko, to je pre mna veľmi podstatná vec, inak tam máme to isté, teda až na parfém a žuvačky. V mojej triede by mi tie žuvačky vydržali tak 30 sekúnd. :D :)

    OdpovědětVymazat
  56. Purchased the same note book from TK Maxx too, but in a light pink! Stationary is such a big weakness of mine, I have lots of cute unused notebooks, haha

    Thuy xx
    imthuyvu.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡