SOMETIMES, just sometimes, when people say forever they mean it.

Konečně jsem sehnala batůžek /neboli "bucket bag"/, který se mi bude hodit jak k teniskám, tak i k elegantnějším outfitům. Objevila jsem ho v F&F v Tescu, ve výprodeji (cca za 350 Kč). Moc se mi líbí jeho barva i zlaté detaily a zipy po stranách. Dokáži si ho perfektně představit k boho-chic věcem, jako jsou krajky, kimona, klobouk, indie motivy, diy/homemade doplňky, tak trochu gipsy styl... Cardigan je mi bohužel dost velký, a tak přemýšlím, že s ním někomu udělám radost na našem dalším meet&shopu, který se uskuteční již tuto sobotu v Hradci Králové (více tady). Doufám, že mám i z HK a okolí nějaké čtenářky a moc se těším, až se s některými z nich potkám na akci nebo večer na afterparty!
 Coat, denim shorts Sheinside / blouse Orsay / bucket bag F&F / necklace Swarovski / watch Fossil
Moc Vám doporučuji pořídit si lak na rty, neboli lip stain/tint z limitované kolekce Colourful paradise od značky Alverde (seženete v DM drogerii). Konkrétně v odstínu 30 Paradise red. Je to opravdu nádherná pravá červená. Dá pomocí aplikátoru bohatě vrstvit, ale také i jemně nanést prstem. Produkt krásně voní, na rtech je příjemný a vydrží věčnost!

99 komentářů:

  1. Anonymní26.08.14 0:24

    Takový článek v podstatě o ničem, čekala jsem něco více, když už tak málo bloguješ. Kabelka se mi moc líbí, především její barva. Co se mi ale nelíbí jsou ty šortky, moc ti nelichotí, no ono málo komu tento střih opravdu sedne a vypadá vkusně.. Zuzka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvláštní. Zrovna když jsem se dost snažila, aby si tu každý našel to své - módu, kosmetiku, ale i něco "ze života". Ale v pohodě. Díky za názor Zuzko :)

      Vymazat
    2. Je tu outfit a dokonce i něco z kosmetiky. I kdyby tu byl jen outfit, tak je to pořádný článek.

      Šortky a cop, dokonalost. Alverde mám ráda a je to vážně krásná červená barva.

      Vymazat
  2. Anonymní26.08.14 0:26

    Krásný, hlavně ty šortky! Máš strašně pěknou postavu! Sexy křivky, super vlasy. Líbí líbí!
    Palec nahoru:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda tolik komplimentů si snad ani nezasloužím! :D Ale děkuji moc

      Vymazat
  3. Anonymní26.08.14 0:29

    Já nespím :D Jsi nej <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že neponucuju sama. :D Děkuju! O:)

      Vymazat
  4. Anonymní26.08.14 0:30

    Krasny clanek Mio <3 Mohu se zeptat, zda-li pouzivas i masky na oblicej od Alverde?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :)
      Zrovna ses trefila. Nedávno jsem si jednu pořídila a testuji ji. Tak dám brzy na blogu vědět.

      Vymazat
  5. Taky mi ten článek přišel nemastný neslaný. Nechci se nijak dotknout, protože sem moc ráda chodím a tvůj blog mám moc ráda Mio, ale když jsem došla na konec článku, tak jsem byla překvapená, že je to všechno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní26.08.14 0:40

      Mě by zajímalo co by tu podle mě mělo být ještě navíc? Asi nečteš jiné blogy, kde dá blogerka tři fotky outfitu a napíše pouze popisek co má na sobě, nic víc. Myslím si, že Mia toho píše dost a články má propracované a do detailu vyšperkované. Toť můj názor. :)
      Mai Ka

      Vymazat
    2. Souhlasím, také jsem byla na konci a říkám:" to má být všechno"? Skoro jsem ani nezačala pořádně číst a ono už je to u konce? Docela dost velké zklamání, čekala jsem článek o dost delší. Toto je spíše foto článek doplněn pár větami aby se neřeklo, ale ne článek :/

      Vymazat
    3. Holky, vy asi myslíte, že focení a úprava fotek vůbec nedají práci že? Jsem ráda za vǎs upřímný názor, ale opravdu mě nenapadá, co konkrétně bych měla podle vás zlepšit. Nechci psát přiliš o svém soukromí. Minule jsem udělala výjimku, protože mi čtenáři dělají neustálou radost, ale nebude to rozhodně pravidelné a neplánuji si z blogu udělat deník. Popsala jsem tu dnešní outfit, zmínila se o akci, doporučila kosmetiku, kterou jsem nalíčená a přidala dost fotek. To se vám zdá na článek málo? :)

      Vymazat
    4. Anonymní26.08.14 1:04

      Promiň, ale toto fakt článek není, to jsou jen obrázky doplněné trochou textíku, článek vypadá fakt jinak. Myslím, že kdyby bylo textu tak 2-3x tolik a klidně méně fotek, bylo by to o dost lepší. Když chci fotky zapnu si google. Na blogu si pod článkem představím především TEXT a ne pár usmolených řádků a kupu fotek.Promiň za upřímnost, ale je to tak.

      Vymazat
    5. Není to tak. Je to pouze tvůj názor. Mě bohužel nenapadá nic jiného, než tě odkázat na google, kde si hledáš obrázky, aby sis našla blog, kde najdeš zmíněný TEXT, který ti bude rozsahově vyhovovat. S tím já asi nic neudělám. Někdy mám chuť a čas se rozepsat, někdy ne. Ale tomuto článku jsem věnovala dost času, takže mě takové názory spíš udivují.

      Vymazat
    6. Anonymní26.08.14 1:46

      Neni to pouze jeji nazor. Stejny nazor sdili vetsina lidi co ti pod tento radoby clanek napsalo viz komentare. Ono nemusis psat vice temat, ale staci se trochu rozepsat a ne psat tak stroze a pak se divit, ze je to lidem malo...

      Vymazat
    7. Omg koukám, že ty se fakt čtenářům nezavděčíš, co? Já jsem outfit z tohoto článku obdivovala už na insta a tento styl ti fakt sedne úplně nejvíc. Kabelka je super. Já mám pocit, že lidi mají poslední dobou až zvrhlou tendenci sledovat, co blogerka snídá, obědvá, večeří, pomalu i snad jakým prostředkem myje záchod :D Jako já taky koukám na insta, je to taková moje menší závislost, ale fakt je mi blogerek typu Mia líto, když vidím, jak jsou lidi schopní je stalkovat (což třeba teď není ten případ) a furt dokola se vyptávat na přítele, na to co dnes jedly a kolik měří a váží :) A pak ještě málem vynadaj, že článek není dost dlouhej....nestačím zírat :)

      Vymazat
    8. Ehm. Hlavně, že vám to na jiných blozích nevadí. Třeba Verča z Myrasperrylife nenapíše ani desetinu toho co Mia a přesto je její blog velice oblíbený. Koukám, že tady funguje taky dvojí metr a když už není do čeho si rýpnout i Mii... "táááák... tak si třeba rýpnu do toho, že má krátkej článek a natřu jí to!!"

      Vymazat
    9. Kdo řekl, že má článek mít nějaký poměr fotek a textu? Holky, názor, že je to krátké vám neberu, ale je opravdu jen na autorce, zda tu bude víc fotek nebo textu ;)

      Vymazat
    10. Cože? Pár fotek a trochu textu? To sem měla dát ješte video?

      Vymazat
    11. Simbli, ale já žádnou Verču nečtu a ani neznám, takže ať si nějaká Verča bloguje jak chce. Já sleduji Miu a k ní se také vyjadřuji a to že to někdo dělá tak, neznamená, že to ten druhý bude dělat stejně...

      Vymazat
    12. Simbli, taky tu slečnu, co jsi zmínila, neznám :DDD
      A jinak-možná se až moc soustřediš na fotky, Mio. Fotky opravdu nemusejí být dokonalé. Já osobně si raději přečtu něco zajímavého a kouknu na pár fotek z iphonu, než abych se koukala na nálož dokonalých fotek s pidi popisem, nad jejichž pořízením a úpravou, jak sama píšeš, trávíš moře času. Zdravím :)

      Vymazat
    13. Pane Bože, že vás to pořád baví, takhle se do Mii navážet. Když se vám to nelíbí, tak to nečtite. Pořád jí tady píšete jak má špatné články nebo zase hledáte chyby na její postavě, to nemáte nic jiného na práci? Je to její blog a ona si sem může dávat a psát co chce a jestli s tím máte problém, tak si zkuste založit svůj blog.
      Mio, přeju Ti hodně štěstí v bloggování, vykašly se tady na ty rýpaly(lidem se nezavděčíš) a dělej si blog podle sebe, tak jako do teď- tvé články mě baví :) Monika

      Vymazat
    14. Proste Mia je mila a sympaticka holka, navic dost hezka, tak ji napiseme neco negativniho, aby ji to nestouplo do hlavy, ze, mile slecny? Navrhuji, abyste jeji blog prestali cist. Existuje jiste spousta jinych a ctivejsich blogu. Btw., pisete i autorum knih (Za ktere jste zaplatily), ze toho bylo malo, malo kapitol, obsah nic moc no a ilustrace taky mohla bejt lepsi...Ne? Tak proc to delate u gratis blogu, pro ktery autorka (zdarma) obetuje svuj volny cas? Srdecne zdravim a preju hodne dobre nalady a malo zavisti, J.

      Vymazat
    15. Já zase nechápu to, že dneska se všechno svaluje na jakousi závist. Nelíbí se ti svalnaté břicho? To znamená, že sama jsi koule tuku a závidíš! Nelíbí se ti nejnovější Guess tenisky či Michael Kors kabelka? Jsi socka, která na to nemá, a závidíš! Nelíbí se ti nově pojmuté blogování? Sama jsi hnusná a závidíš dané bloggerce to, jak vypadá a jak žije! Co to je prosím vás za módu tohleto? Může mi to někdo vysvětlit? Konstruktivní kritika přece neni nic špatného a dokáže i posunout dál. Já osobně bych svůj komentář napsala i kdyby Mia byla slečna se 120 kg a s obličejem plným bradavic. Neřídím se vzhledem, to přenechám povrchním lidem.

      Vymazat
  6. Anonymní26.08.14 0:37

    Chhmmm takže - tu batůžkokabelku potřebuju a zítra letím do tesca a cestou se stavím i dmku pro ten lak na rty. :D t musím zkusit. ale moje peněženka ti fakt neděkuje mio. :D to je pořád něco co díky tobě "nutně potřebuju". :D Strašně pěkný fotky mimochodem. Hlavně ta první a dvě poslední z ig! <3
    Líbí se mi jak píšeš a mám ráda i tvůj styl. Hodně mi připomínáš kenzu. a právě vás dvě ještě s veronikad pravidělně s láskou čtu.
    Mai Ka

    OdpovědětVymazat
  7. Týjo ta akce by mě teda zajímala v sobotu, ale jsem na svatbě. :( tak snad příště. :-)
    Ten lak na rty vypadá pěkně, ale bojím se, že to dost zavání leskem, ne? Ty já úplně nemusím. Ale na rtěnky jsem slyšela chválu, tak pokud to ještě stihnu, něco možná ukořistím. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní26.08.14 0:42

    Tak jo, musim napsat, i kdyz bez diakritiky, omlouvam se. Jsem proste lina, proto ani moc nepisu nikde komenty. :-D Kazdopadne - Mius, neres. Podle me mas clanky naprosto super. Odlisne, zabavne a jak jsi psala, vzdycky si tu najdu to svy co me bavi. Jsi sva a to me tu bavi. A vracet se sem budu, i kdyz teda spis potichu. :-D Ach ta ma lenost. Pac a pusu dobrou noc

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní26.08.14 0:45

    No jo stalkeri by radi abys tu psala love story. :D
    Bud sva a prd na to! Mas dobry blog.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní26.08.14 0:59

      není to o love story, ale člověk by čekal víc, když článek chodí párkrát do měsíce a s velkou nepravidelností, někdy je období několika článků po sobě a pak je období sucha. chápu, že jiné blogerky nafotí outfit, kde to koupily, cenu a konec, ale ty přispívají třeba každý den nebo obden.

      Vymazat
    2. Já bych tu nikoho a nic nesrovnávala.
      Já to mám prostě tak. Nemám prázdniny. Pracuji a často cestuji. Ale blog mě bavil. Jsem ráda, když publikuji článek týdně. Blog není má veškerá část života. Mám i jiné zájmy.
      Jsem ráda za upřímné názory, ale bohužel jsem se nedozvěděla, co tu konkrétně chybí a co je na článku špatně.

      Vymazat
    3. Anonymní26.08.14 1:14

      Chytí dost textu, toto opravdu není článek, ale spíše jen kupa fotek s "popiskem".... o to tu jde :)

      Vymazat
    4. Děkuji, chápu. Šlo hlavně o outfit. Nenapadá mě další témǎ které by k dnešnímu článku sedlo a bylo by na delší rozepisování.

      Vymazat
    5. ak chceš text, kúp si knihu a mlč radšej, lebo tieto koniny, čo trepeš, keby som ťa stretla, tak by som si pomyslela svoje, takí hlúpi ľudia, akí žijú vo svete, veď to nie je normálne.
      Keby Mia chcela, môže napísať aj jeden riadok. Je len a len na nej, čo sem dá, kedy sem dá a o koľkej. Toto nie je blog, ktorý vytvárajú ľudia. Ak taký chceš, zdvihni svoju lenivú riť zo stoličky a začni niečo robiť a nie len sledovať ľudí a buzerovať ich. Toto nie je román na pokračovanie.

      Vymazat
    6. je mi trapně za vás. anonym neřekl jedinou urážku, pouze konstatoval skutečnost. a vy hned s nadávkami a ještě ke všemu si troufáte říkat, jaký je, jak vypadá a co dělá, i když ho vůbec neznáte? nemá snad právo vyjádřit svůj názor? Myslí, že pokud někdo názor řekne slušně, neměl by být odsuzován někým, kdo ho nezná a ještě má dost subjektivní pohled na věc a používá vulgarismy, vyhrožuje a bůh ví co ještě. Jen se modlit, aby lidí jako je slovenský ochránce s pohnutým úsudkem, bylo méně. Všichni chtějí demokracii a upřímnost, ale málo kdo to dokáže strávit. Mio, ty máš u mě body za noblesu, se kterou každý komentář řešíš a má slova jdou hlavně na všechny tvé obhájce, kteří to asi nemají v hlavě v pořádku, když jen a jen útočí :)

      Vymazat
    7. "ak chceš text, kúp si knihu a mlč radšej, lebo tieto koniny, čo trepeš, keby som ťa stretla, tak by som si pomyslela svoje, takí hlúpi ľudia, akí žijú vo svete, veď to nie je normálne.
      Keby Mia chcela, môže napísať aj jeden riadok. Je len a len na nej, čo sem dá, kedy sem dá a o koľkej. Toto nie je blog, ktorý vytvárajú ľudia. Ak taký chceš, zdvihni svoju lenivú riť zo stoličky a začni niečo robiť a nie len sledovať ľudí a buzerovať ich. Toto nie je román na pokračovanie."

      ↑↑↑
      A ty si dej pár facek přes celou hubu za ty trapné kecy. Že ti není trapně. Anonym jen vyjádřil svůj názor, že se ti nelíbí, neznamená, že jí můžeš urážet. Kolik ti je? 12?

      Vymazat
  10. super članoooook nespimeeeeeeeee :)
    krásny outfit a fotky...rada by som vedela či sa ten lip cream od alverde otláča alebo to zaschne? nechceš spraviť aj detailnejšiu recenziu? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní26.08.14 2:55

    Ahoj Mio! Líbí se mi, že píšeš blog podle sebe, tak jak to cejtíš ty. Nesnažíš se každýmu zavděčit a neděláš půlhodinová videa s hromadama drogerkových ptákovin nebo nadbytečný články o ničem každej den. To je strašně sympatický, na blogu je ta práce vidět a jako čtenářka si toho moc vážim. Jenže já se prostě na druhou stranu musím zastat i těch anonymů. Možná to neformulovala děvčata úplně nejlépe, ale mezi řádky u nich cejtim ten samej dojem, kterej mám poslední dobou já. Nejdřív musim napsat, že mám strašně ráda tvoje starší články o kosmetice, o tom, jak pečuješ o vlasy nebo pleť, které produkty máš ráda - k těm se může člověk vracet pořád. Něco jsem se z nich totiž dozvěděla, pomohly mi třebas při výběru produktů, ale obecně taky k tomu, že jsem se sama o sebe začala víc zajímat. Byly prostě užitečný, čtivý a četla jsem je opakovaně.

    No... a v posledních článcích jsi sice vždycky krásně oblečená, všechno ladí a vypadáš bez diskuze čím dál tím líp, ale nedozvídáme se pomalu nic víc, než co jsi měla na sobě, co jsi jedla a kde jsi byla... Já to beru, chceš tu mít hodně fotek, svoje zážitky nebo se ukázat v nových věcech a je to tvůj osobní blog. Ale dřív mě to tu prostě bavilo trochu víc, protože jsem se prakticky pokaždé dozvěděla něco, co se mi jako čtenářovi, kterej ty produkty či postupy nezkoušel nebo neznal, hodilo. Zkrátka něco, co mě zaujalo a co jsem si třeba i poznamenala sama někam na papír, abych se k tomu mohla vracet... Teď už to tak často není, jsou tu častěji články plné (pěkných!) fotek, ze kterých si ovšem za chvíli nepamatuju nic, jako bych je ani nečetla, možná spíš neprohlížela. Takovej instagram s lepšíma fotkama rozšířenej o odstavečky textu. Ale to je samozřejmě můj problém a můžu si jít číst jinam, jak jsi psala výše. Tím chci ještě říct, že ti věřím, že úprava fotek dá práci, ale fotky člověk proletí, řekne si "jé, pěkný" a druhej den si je nepamatuje. Některý zkušenosti, postupy nebo vlastní hodnocení, který jsi sem psala, si však pamatuju dodneška.

    Ale ať nejsem jen negativní, ty kraťasy ti vážně moc seknou a máš na těch fotkách takovou tu sexy auru. Už to nepůsobí takovým tím dívčím dojmem, je to všechno velmi ženský a vyrostlas do krásy ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to už je tvoja chyba, že ti to nestačí, nie Miina
      na svete je milión iných blogov, spokojne môžeš čítať tie a nekaziť život iným ľuďom a drať si prsty na klávesnici.

      Vymazat
    2. Úplně souhlasím! Já vím, časy se mění, měníme se i my, naše názory, životní postoje, mění se i blog...ale je pravda, že jsem taky vždycky čerpala inspiraci na nákupy, hlavně ty kosmetické. Co si koupit, jak používat rozjasňovač apd. Fotky jsou krásné, Mio, ty jsi taky moc krásná, ale už z toho blogu jakoby nic nemám. Podívám se, co máš na sobě a tím to končí. Opravdu je to jako další instagram doplněný nějakým krátkým textem. Přijdu na insta - tam stejná či podobná fotka jak na blogu Myslím, že plno lidí, co tě čte, tě sleduje i na instagramu, tak bych ten blog měla trochu jiný, když už je na instagramu plno fotek s jídlem či outfity. Tam to vlastně taky můžeš popsat...já nevím, bylo by asi fajn, kdyby ses tak trochu navrátila k tomu starému fungování, klidně příspívala i s recepty, DIY, zase malováním. Jsi prostě šikovná holka a i když se na tebe dobře dívá, je škoda vidět jednu fotku na insta a další týden tu stejnou na blogu. ;) Pája

      Vymazat
    3. Když vysvětluju, proč jsem se sem ráda vracela a co mi tady nyní chybí, ale zároveň Miu několikrát pochválim, tak jí hned kazim život a mám jít do háje... aha, to dává smysl! Hele, četlas vůbec, co jsem napsala? Nebo ti prostě vadilo, že je ten komentář tak dlouhej a že si vůbec dovoluju něco říct? :-/

      Nechci tady vyvolávat nějakej flame, ale příště, než napíšeš takovou blbost, tak si přečti, na co reaguješ.

      Vymazat
    4. Souhlasim s prvnim anonymem a nechapu, jak svym prispevkem kazi jinym lidem zivot?! Driv bylo na blogu o cem cist, ted je to dost nuda.

      Vymazat
    5. Také musim souhlasit s prvním anonymem a zastat se ho, protoze za posledni dobu jsem si našla asi 3 jine blogy, které sleduji radsi a to byl Kissbook v jednu ne zrovna krátkou dobu muj nejoblíbenější blog!
      Osobne me treba bavily články o kosmetice a různé recenze, kde toho bylo vic. Ted se tomuto tipu podobal ten o Chubby stickach, ale proti tomu, co přidávala Mia driv, to byl slabý odvar. :)
      Taky se te, Mio, nechci nijak dotknout a nejsem jedna ze čtenářek, co by potřebovala článek denne, ale mozna by ses mohla malinko zamyslet nad tim, jestli chces opravdu vest blog tímto stylem dal, protoze by byla hrozná skoda ztratit většinu čtenářek..

      Vymazat
  12. moc Ti to sluší a ani výtky k článku nemám :) jen nevím, v čem spočívá ten název batůžek u té kabelky? vždyť je to kabelka :) a moc hezká!

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Mio, i kdyz jsi pouzila v outfitu jednoduche zemite barvy, tak me tvuj outfit hrozne moc bavi! Libi se mi, ze se drzis sveho stylu a nepodlehas kazdemu trendu.
    Myslim, ze text k outfitu je dostacujici, ale vypada to, ze sis nektere ctenarky rozmazlila :) snad te to neodradi od dalsiho psani/foceni.

    http://www.teezka.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Sluší Ti to tady :). Ten lip stain jsem si koupila taky a je vážně super. Mám tu nejsvětlejší barvu, ale ten červený se mi taky moc líbil, tak si pro něj možná ještě zajdu.

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší na fotkách Mio, a kdyby si nenapsala o tom meet&shop tak bych o tom ani nevěděla. Budu se snažit do Hradce dostat a poznat tebe i ostatní :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní26.08.14 8:06

    Ta kabelka je moc hezká

    OdpovědětVymazat
  17. Miunko sluší ti to. Hlavně se mi líbíš takhle s tím copem! Jinak tu kabelku bych brala taky, ale mně přijde, že vždycky k nějakému trendu přijdu hrozně pozdě a připadám si pak trapně když si kupuju něco co už má dost lidí :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Krásný outfit, moc se mi líbí tvůj culík, vypadá moc elegantně. Do HK možná dorazím :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Není to úplně můj styl, ale Tobě to sluší (jenže Tobě by slušel i pytel od brambor) :D Mám takovou prosbu. Nenafotila bys nějaký outfit s hnědými detaily jako jsou boty a kabelka? Hrozně jsem si chtěla pořídit podzimní boty i kabelku v hnědém odstínu, ale nejsem si jistá, jak je kombinovat. Četla jsem, že by boty s kabelkou neměly být úplně stejné, ale nevím, jak moc by se měly lišit atd. Snad chápeš :) Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  21. I když ti to tu někdo "zdrbal", mně se tento tvůj outfit líbí hrozně moc Mio:) je takový hezký romantický a ta kabelka mu dala zajímavý šmrnc:))) Sekne ti to♥

    OdpovědětVymazat
  22. Krásný outfit, takový pohodový :) Jsi krásná Mio, takovej bucket bag by se mi líbil taky
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní26.08.14 9:33

    Trochu mi příjde, že máš ty kraťásky .."zařezané", né asi doslova, ale zvolila bych pro tebe asi jiné :))
    A můžu se zeptat - tomhle typu tašky se opravdu říká batůžek? Mě to připomíná spíše normální crossbody tašku (nerýpu, opravdu se ptám :D)

    A viz komenáře nade mnou - mě teda ten článek příjde v pohodě. Třeba kdyby takových menších, detailnějších, možná osobnějších bylo více, nevadí mi to. A sem tam proložit velkým s tématem, když si najdeš čas :) Zrovna mě napadá - něco podzimně laděného z kosmetiky? :))

    OdpovědětVymazat
  24. Krásný outfit, jen šortky nejsou úplně moc můj styl, ale jinak ti to sluší jako vždy :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. Mne se clanek libi, holky jsou asi moc rozmazlene a u tebe zvykle na kilometrove texty, nebo co :D..a ty sortky moc nemusim, ale na tobe se mi libi, jsi v nich sexy!!
    Jinak dekuji za doporuceni na 'lak na rty' rtenkovy maniak jako ja to ocenuje :D zrovna v sobotu jsem byla v DM a limitku tam videla a prekvapilo me, jak je alverde vcelku levna. Ja si nic nekoupila, jen uzasny balzam na rty, protoze tu kosmetiku a produkty jeste neznam, tak si pockam na recenze:-) ..ale pro lak si pujdu:-)

    OdpovědětVymazat
  26. náhodou článok je super, mňa potešili outfit fotky znova. :) a že ten outfit je veľmi vydarený, super farby a tá kabelka je skvelá asi behnem pozrieť do FF či sa niečo nenájde aj pre mňa. ;D
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  27. Ten článek se mi líbí, od všeho trošku jen bych klidně uvítala o několik řádků více ;) :) Moc ti to sluší (jako vždy) a ta kabelka vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  28. Outift je úžasný! :-) Na ten lak na rty by mohla být podrobnější recenze. :-)

    OdpovědětVymazat
  29. V Hradci Králové jsem byla předevčírem, škoda že se tam už teď nedostanu, ráda bych Tě poznala i osobně :) !
    Na tento batůžek jsem koukala také, absolutně jsem nemohla najít černou nebo béžovou kabelu, jenže do tohohle bych moc školních věcí nedala, ale je krásný :)

    OdpovědětVymazat
  30. vyzeras super a sortky su uplne top! ;)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovědětVymazat
  31. Škoda, že to stretnutie nebolo skôr, práve som sa z HK vrátila :/. A určite by som tam bola prišla sa na teba pozrieť. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Náhodou, článek mi připadá fajn. Někdy mě baví spíš si prohlédnout fotky a nemám potřebu číst velké množství textu.
    Jen mám dotaz, ve kterém městě jsou fotky pořízeny?

    OdpovědětVymazat
  33. Moc ti to sluší, a ty krásné vlasy můžu jen a jen závidět :)

    Ale k těm komentářům výše - musím říct, že sama mám taky radši dlouhé články a vždycky si radši trochu počtu. Ale na druhou stranu, tohle je oproti tomu, co je vidět na jiných fashion/beauty blozích ještě dlouhý.
    Protože často to bývá jinde jen ve stylu "Koukejte, mám nový boty. Tady je fotka. Tečka". A ne, to mě fakt nebaví. Když už článek, tak článek, a ne něco o délce facebookového statusu.

    Ale zase když je článek dlouhý až moc, nikdo to pak nečte. Vyzkoušeno. Mnohokrát :D

    OdpovědětVymazat
  34. Mia, ja Ťa sledujem už nejaký ten piatok a z môjho pohľadu takéto články môžeš publikovať, pretože sú chic:) Z každého rožku trošku a predsa ani čtenářky nemajú vždy ten čas čítať všetko a takýto nápaditý článok na 5 minút predsa musí potešiť každú, ktorá má prácu a rada práve takto strávi chvíľku voľna. Viky

    OdpovědětVymazat
  35. Moc ti to sluší! Mně se hrozně líbí ten účes :)

    OdpovědětVymazat
  36. Mě se třeba líbí jak je v článku od každého trochu a ten outfit s copánkem je krásný !! :) Takže Mio, nenech se odradit! Jestliže lidé chtějí víc textu ať si koupí třeba knížku ;) A ja fičím do DM :D Krásný den ti přeji ! :)

    OdpovědětVymazat
  37. slusi ti to,ale vic nez outfit me zaujal uces :) at se meet and shop vydari :)

    OdpovědětVymazat
  38. téda nechápu co tady anonymové řeší je jen autorova věc o čem a jak dlouhý článek bude

    OdpovědětVymazat
  39. Moc ti to sluší, super! Mě se tyto články líbí nejvíce- od každého něco :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  40. Taška je krásna, rovnako ako aj kardigán. Super článok, takéto mám veľmi rada. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  41. Velice ti to moc sluší! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  42. Mě ty šortky příjdou až moc krátké jinak (y)

    OdpovědětVymazat
  43. Náhodou mě se článek teda moc líbil, fotky taky :) pravda, článek není dlouhý, abyste u něj strávili půl dne,ale naprosto stačí :) ono sepsat to,nafotit a upravit rozhodně zabere spoustu času a myslím, že jde poznat,že se Mia snažila :) rozhodně má na starosti jiné věci než blog a nemá denně 2 hodiny čas,aby napsala dlouhou slohovku+přidala milion fotek :) je sice pravda, že by mohla blogovat více,protože ji moc ráda čtu, ale chápu,že to zabere spoustu času :) batůžek je hezký a outfit se mi celkově moc líbí, nevím co tu bylo za kecy,že ti šortky nesedí, je to samozřejmě věc názoru, ale dle mého ty jsi jedna z mála které opravdu sluší a která si je může dovolit nosit :) Terka

    OdpovědětVymazat
  44. Vyzeráš super! :) A ten batôžtek je super! :) Perfektná farba :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  45. Super článek Mio. Tu kabelku zbožňuju :)

    http://keepingupwithfashionandcosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  46. Super článek Mio. Ta kabelka je boží :)

    http://keepingupwithfashionandcosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  47. A afterparty bude kde?? Možná se stihnu zastavit... :)

    OdpovědětVymazat
  48. U několika posledních článků jsem absolutně nepochopila, jak koresponduje název s obsahem, stejně i u tohohle :-(
    Popravdě se mi blog mnohem víc líbil, když byl o kosmetice, mělo to prostě šťávu a nějakou přínosnou hodnotu, pro mě tedy :-) Ale tak jasně, že se vše časem mění... Nemyslím to nijak zle (však taky nepíšu anonymně), jen názor. Zpětná vazba od čtenářů se přeci jen hodí, koneckonců i kvůli nim blog existuje :)
    Jinak copánek je velmi slušivý.

    OdpovědětVymazat
  49. Moc moc ti to sluší, Mio!
    Tyhle kraťásky jsou na tebe jak dělané! Super styl! ♥

    OdpovědětVymazat
  50. Miluju tvůj styl oblékání! :) A článek je náhodou super :)

    OdpovědětVymazat
  51. A odkud máš ten trenchcoat Mio ?je nádherný ♥ .)

    Můj blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  52. ty jsi kráska! :)

    OdpovědětVymazat
  53. Osobně mi chybí, že není detail produktu v akci :)) jinak super! :)

    OdpovědětVymazat
  54. Tie kraťasy sú do mesta naozaj prikrátke, dala by som si ich skôr na nejakú akciu alebo tak :) Ale ten kabátik a taška sú super! :)

    OdpovědětVymazat
  55. Kabelka je vážně skvělá a líbí se mi i outfit celkově :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/omamena-fifty-shades.html

    OdpovědětVymazat
  56. Kabelku mám taky a je super, hroozně moc se do ní vejde :)

    OdpovědětVymazat
  57. Moc fajn outfit i celý článek ♥

    OdpovědětVymazat
  58. Mně se takový článek naopak moc líbí, je v něm od všeho trochu, takže si každý vybere. I tak mám ale od Tebe nejraději recenze jenom na kosmetiku, protože jsem ještě nenašla blog, kde by byly recenze tak hezky propracované do detailů a ráda se vracím i k starším článkům, když potřebuju tip na kosmetiku.
    Jinak ti to moc sluší :)
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  59. Si veľmi krásna :) kabelka je tiež v pohode. Dobre si to doladila
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  60. Ty kratasy se mi nelibily ani kdyz jsi je tu mela poprve. Kabelka nebo-li batuzek se mi libi moc :)

    OdpovědětVymazat
  61. Miuš jsi nádherná :) ta kabelka je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  62. Ten lak od Alvedre vypadá krásně, asi do něj taky půjdu. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  63. A já se zase stokrát raději podívám na spoustu fotek než abych četla dlouhatanske slohy o ničem. Na blog chodím relaxovat, omrknu outfit, přečtu si co a kde je to supr a jdu si.žít svůj život. Jednou za čas se tu objeví něco rozsáhlejšího, kde Mia rozebere danou věc do detailu a jindy zase kratší články o outfitu a kosmetice. Pardon, dámy, ale nechovejte se jako děcka, co nemají na práci nic jiného, než sledovat životy ostatních!
    Mio, jsi skvělá a mě a mým kamarádkám, které tě sledují, tenhle způsob publikování nadevše vyhovuje!! Díky :-*

    OdpovědětVymazat
  64. Ten lak na rty alverde jsem si koupila (možná, že i stejný odstín) a musím potvrdit, že je skvělý. A ohledně článku - tak já se nejradši dívám na fotky a nepotřebují hodně textu.

    OdpovědětVymazat
  65. Tak jelikož se jedná o fashion článek a ukázku outfitu, přijde mi taková úprava úplně v pořádku;) Vidim fotku outfitu, kde co seženu - stručně a jasně:) Máš moc hezký blog Mio, už jsem na něj párkrát narazila a zase se vrátím:) Pro všechny, kdo by si rádi zasoutěžili o kosmetický balíček mám zde odkaz na moji nově probíhající soutěž http://apieceofbeautybyj.blog.cz/1409/soutez Mějte se krásně:)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡