I'm gonna live like tomorrow doesn't exist

Často mám chuť vyjít ven jen v černé, ale někdy takový jednoduchý outfit ráda ozvláštním něčím výraznějším. Naposled to byla fuchsiová kabelka a výrazně barevné boty Nike. Šla jsem na procházku se psem a na oběd. Co mě poslední dobou hodně štve a je jedním z hlavních důvodů mých větších pauz mezi články, jsou fotky. Můj objektiv se zbláznil a totálně stagnuje. Fotky vypadají opravdu špatně. Dva starší nafocené outfity jsem proto ani nemohla uveřejnit - nebyly ostré, ani úprava barev nepomohla. Vypadaly snad hůř, než kdybych je nafotila iPhonem. Už jsem to řešila s odborníkem a budu si nejspíš muset brzy pořídit kvalitnější pevný objektiv, který snad můj problém vyřeší. Dalšími důvody, proč nebloguji pravidelně, je fakt, že momentálně bloguji na netbooku, což by se mělo brzy též změnit. A také mám dost práce, ale i přesto bych se blogu chtěla věnovat dál. Dokonce mám nejspíš i nového fotografa do týmu, tak snad vás brzy budu těšit články opět častěji. Užívejte si léta a mějte se krásně!
 Top - Calvin Klein, biker jacket - Sheinside, jeans - Topshop, bag - H&M, watch - Fossil, shoes - Nike
*Přemýšlím, že bych blogovala trochu jinak, než momentálně - co článek, to jedno téma. Možná si vzpomenete, že už jsem se v minulosti blogovat na tento způsob pokoušela. Dělila jsem články na data a v každém bylo více témat, takže si tam každý našel to své. Něco na styl randomu/vlogu, ale v blogové podobě samozřejmě, tématicky stále stejně, tedy lifestyle. Napadlo mě to hlavně kvůli problému s foťákem. Jak už jsem zmínila - vypadají často stejně, jako fotky z telefonu, kterých mám stále dost (a všechno na instagram samozřejmě nedávám). A kdybych tahle občas dala vše dohromady, mohly by z toho vzniknout zajímavé články. Sama jsem zpozorovala, že blogy vlastně vůbec nesleduji kvůli kvalitě fotek, ale hlavně kvůli blogerce samotné a zajímá mě, co se jí líbí, co si kupuje, jak se stravuje, čím se zrovna líčí,.. Pokud máte chviličku čas, dejte mi prosím vědět v komentářích, zda vás láká více článek na jedno téma nebo lifestylový "vlogblog".

50 komentářů:

  1. Anonymní17.08.14 0:51

    Takove články bych uvitala!! A moc ti to sluši:)

    OdpovědětVymazat
  2. určitě jsem pro více témat! sama to mám přesně tak, jak píšeš - pokud mě nějaká blogerka zajímá, ráda se podívám, co si koupila, co měla dobrého.. takže tuhle potenciální novinku určitě schvaluju! :)
    a kabelka vypadá úžasně! ♥ je z aktuální kolekce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za názor! :) Bohužel ne, mám ji už cca rok.

      Vymazat
  3. tu ti to hlavně strašně sluší <3

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní17.08.14 1:00

    Omg jsi nádherná! Určo jsem pro random články. Mám je nejradši a tak se i nejvíc dozvim o tobě. Sleduju tvuj instagram a jsi neskutečně přitažlivá a milá holka. Je mi taky 23 a upřímně, chtěla bych být tvá kamarádka, ale bydlím na druhé straně republiky. Myslim že bych si s tebou hodně rozuměla a ráda bych tě klidně i fotila. Doufám že kolem sebe najdeš lidi kteří tě v blogování podpoří, protože jsi skvělá blogerka a zajímavý člověk, kterýho budu ráda sledovat a inspirovat se jím. Máš charisma a podle instagramu i mega super styl který moc na blogu neukazuješ, ale fotky z telefonu, insta a tak by určitě nevadily. Důlěžitý spíš že budeš psát častějš a dozvíme se o tobě víc, než jen nudné recenze a fotky outfitů jak z vogue, který me na blogách nudí protože je to všude. Připomínáš mi Kenzu, ani asi ne tolik vzhledově, ale prostě pozitivní energií, kterou umíš šířit i jednou fotkou na insta. Přeju ti hezký život a přála bych si abys tu kreativní část sdílela s námi. :-) <33
    May ka z instagramu ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. ♥! Teda tys mi udělala takovou radost! :*) Moc si toho vážím a děkuju za tolik krásných slov. Moc mě to těší.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší :) A určitě bych šla do toho nového "systému" článků. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší Ti to a pejsek je roztomilý :) Uvítám různorodé článly.

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se fotky líbí stále :) a pak Ty by jsi vypadala i na špatné fotce pořád dobře!

    OdpovědětVymazat
  9. Ty vypadáš vždycky tak dokonale, upraveně, prostě elegantně.. Já se k tomuto stylu prostě ne a ne dopracovat.. Vždy mi něco chybí k tomu, aby ten outfit byl dokonalý... Buď boty, nebo doplňky, nebo třeba svetr.. Asi bych se nad sebou měla už zamyslet -_- :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Miuško, určitě si myslím, že bys to měla zkusit a uvidíš, jak tě to bude bavit a jaký bude ohlas čtenářů. Já každopádně hltám každý tvůj článek, fandím ti a vždycky jsem vytočená, když se v diskuzi najde nějaký rejpal. Tvůj postoj kvůli fotkám chápu, já se učím fotit teprve teď a foťák mého přítele se postupně stává mým :) zatím ale většina mých postů obsahuje fotky z iphone. Mně osobně to nevadí, protože telefon mám u sebe narozdíl od foťáku VŽDY a zachytím s ním tedy cokoli a kdykoli.
    Na fotkách vypadáš báječně a moc ti to sluší. Akorát si léta letoucí, co tě čtu, říkám, že by ses mohla více usmívat :)

    http://www.teezka.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem pro takové random člànky všema deseti!

    OdpovědětVymazat
  12. Takové články by byly super :) Kabelka je krásná
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní17.08.14 9:09

    Joo! :))


    ...a škoda, že to "VLOG" oživení nemyslíš doslovně, jako random 'deníček' formou krátkých sestříhaných videí :/

    OdpovědětVymazat
  14. hrozně se mi líbí tyhle jednoduché černé outfity doplněné výraznou kabelkou a botami! moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní17.08.14 9:44

    Ty tvoje vlasy! <3 Katka

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní17.08.14 9:48

    Líbí se mi oba styly článků, ale ty randomové mě lákají přece jen o trochu víc. Takže za mne plus :-) Outfit se mi líbí moc, ta kabelka je nádherná! A máš božího pejska :)

    OdpovědětVymazat
  17. mám ráda jakékoliv články od tebe a když jich bude víc budu raději :)

    OdpovědětVymazat
  18. Jsi strašně krásná, random články miluju, lepší, než třeba recenze:))

    OdpovědětVymazat
  19. Random clanky su supeer :-) velmi by som sa tomu potesila :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Každý tvůj článek je super! Strašně moc ti to sluší!

    http://nellylove99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Někdy holt není na blogování čas, ale myslím, že kdo tě má ráda a rád tě čte, tak si prostě počká :) Jinak kabelka je TOP! :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Tu kabelku v teto barve jsem si ted objednala z VotocVohoz a kdyz ji vidim na tobe, tak se na ni tesim dvakrat tolik, juch! A at budou clanky jakekoliv, tak je budu vzdy velmi rada cist :)

    OdpovědětVymazat
  23. Klidně můžeš i takové články přidávat ,ráda si počtu :))))
    Outfit ti velice sluší oživila jsi to skvělou barvičkou :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Jen moc prosim neprestavej psat. Vim, ze mas ted hodne prace a vseho, ale jsi moji inspiraci, protoze jsme hodne podobne typy. Jsi muj vzor a hlavne nejkrasnejsi blogerka v cesku a ta proste blogovat dal musi!!! A je mi jeeno o cerm budes psat..prectu si od tebe cokoli Mio :-)))

    OdpovědětVymazat
  25. Krásne fotky aj psíček :)) Kabelka má super farbu! :) A tých viacero tém by mohlo byť super!! :) Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  26. krásná budinčka♥ sluší ti.

    OdpovědětVymazat
  27. Ta kabelka ma uzasnou barvu, prave takovehle cerne outfity s jednou zarivou barvou se mi ted hodne libi:)

    OdpovědětVymazat
  28. Nádherný outfit! :) Tvé články jsou vždy krásné. :) S těmi blogerkami to mám stejně, také mě zajímá čím se líčí, jak se stravují,...atd, takže lifestylový "vlogblog" od tebe samozřejmě ráda uvítám. <3
    Luci

    OdpovědětVymazat
  29. Presne ako vravíš, nepútajú ma ani tak kvalitne nafotené fotky ako osobnosť blogerky. Čokoľvek napíšeš, určite o nikoho neprídeš. :) My ťa totižto zbožňujeme. .)

    OdpovědětVymazat
  30. vlogblong by byl super:) určitě by to byla super změna a aspoň na vyzkoušení bych to brala:))) A fotky jsou moc hezké:) Krásně jsi to oživila:) Jste takoví roztomiloušci s pejskem♥

    OdpovědětVymazat
  31. Hezký outfit, také miluji černou, ale bohužel to neumím tak pěkně vychytat k dokonalosti jako Ty. Pro nový styl článků bych určitě hlasovala :) Budu ráda, když Tě lépe poznám a myslím, že to ocení většina čtenářek, protože nám budeš bližší :)

    OdpovědětVymazat
  32. Za mě určitě více lifestyle článků! :) Jsi skvělá a sleduju tě už tak 2 roky. Nějakou takovou změnu bych určitě přivítala, jako je více random fotek apod. ( BTW: Jsi stále naše Mia <3 )

    OdpovědětVymazat
  33. Upřímně, přijde mi celkem naprd, když bloggerka přispívá jen jednou za týden, za dva. Kvůli tomu jsem přestala sledovat již x blogů. Určitě by nám nikomu nevadily fotky z iphonu. Mně osobně tedy přijdou úplně v pohodě. A navíc, jak sama píšeš, čtenáři bloggerky sledují, aby se dozvěděli, co se u nich zrovna děje nového atd., ne aby řešili kvalitu fotek. Hlavně ne ultradlouhé pauzy mezi příspěvky...

    OdpovědětVymazat
  34. Články musí být kvalitní a zajímavé, je lepší si počkat, než se denně zahlcovat četbou o ničem. U Tebe si ráda počkám na prima téma. Mobily dnes dělají hezké fotky, tak žádné strachy :o)

    OdpovědětVymazat
  35. tiez mavam obcas chut byt cela v ciernom :) u mna na blogu najdes letny post o Saint Tropez

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovědětVymazat
  36. Anonymní18.08.14 9:10

    Jsem také pro tento typ článků :-) ale upřímně musím říci, že mi dost chybí tvoje příspěvky a tutoriály s klasickým líčením, kde bych našla nějakou inspiraci :-/ přijde mi, že opravdu článek s klasickým líčením (nemyslím recenze produktů) tu opravdu hodně, hodně dlouho nebyl a přitom jsem si myslela, že je to především blog o kosmetice, takže bych byla ráda i za takové druhy článků jako tomu bylo dříve :-)

    OdpovědětVymazat
  37. ano dobry napad ... inak mozno aj nejaky clanok o hospodareni a podobne

    OdpovědětVymazat
  38. Osobně mám právě nejradši články, kde toho je víc dohromady, někdy holt nemám náladu na to číst po stopadesátý o kosmetice, tak mě potěší, když tam je i něco jinýho :) Navíc mi to pak připadá takový reálnější, myslím, že to dává lepší vhled čtenářů na tvého života.

    OdpovědětVymazat
  39. Anonymní22.08.14 8:33

    Ta kabelka je nádherná! :-)
    Osobně bych asi taky více uvítala články, kde je toho více, ale záleží na tom, jak na to budeš mít čas. :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Také ráda tak trochu stalkuju své oblíbené blogerky :D

    OdpovědětVymazat
  41. Takové články by byly super! :)

    OdpovědětVymazat
  42. Libi se mi celocerny outfit, ktery jsi ozvlastnila kabelkou, nadhera :)

    OdpovědětVymazat
  43. ten objektiv zamrzí no, tak doufám, že se to brzy nějak vyřeší. patříš k mým nejoblíbenějším blogerkám vůbec :) Tvé články mám ráda a ten nápad s random články/vlogy nezní vůbec špatně.

    ještě k outfitu - jsi mou velkou inspirací, protože nikdy nedokážu pořádně sladit sportovní a klasické kousky. vůbec mi to nesedí a bojím se, že to vypadá, ale přitom se pak podívám na tenhle outfit a vyvádíš mě z omylu, super! :)

    OdpovědětVymazat
  44. Za psíka palec nahoru! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Mám úplně stejné botičky. :) A nejvíc je miluji! :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡