Back to school GIVEAWAY


posledním příspěvku jste mi v komentářích udělali takovou radost svými podporujícími vzkazy, že jsem se rozhodla uspořádat další větší poděkování ve formě soutěže. Kissbooku jsou už 4 roky, najdete zde 400 článků, za jeden měsíc tu mám v průměru 120 tisíc návštěv, jen denně je jich kolem 5 tisíc. Pro mě je to naprosto nepředstavitelné a úžasné. Doufám, že se budeme navzájem těšit ještě hodně dlouho. A dnes vás na oplátku za tu obrovskou podporu chci potěšit já. 

Připravila jsem si pro vás "back to school giveaway", která samozřejmě je i pro ty, co se do školy už nevrací. Zkrátka pro všechny, co mě pravidelně čtou. Kissbook je lifestylový blog, takže samozřejmě soutěž nebude o nudné učebnice a propisky, ale o věci, které vás, jak do školy, tak i do práce (ale třeba i při vození kočárku:) ) udělají ještě o něco krásnější. Většinu věcí jsem obdržela díky spoluprácím, abych je sama otestovala, ale já bych se o pár z nich chtěla s vámi podělit. Tak a teď si tedy prohlédneme, co všechno můžete vyhrát?

Kabelku z nové kolekce Orsay, kterou teď nově seženete v obchodech. Je jednoduše červeno-černá se zlatými detaily, vejde se do ní formát A4, má ucho do ruky a uvnitř je schovaný crossbody popruh, který ke kabelce můžete připevnit.

A kabelka bude naplněna kompletní kosmetickou výbavou. Najdete v ní: 
  • Kompletní sadu balzámů Baby lips od Maybelline NY. Do drogerií by se snad brzy měly dostat. V prodeji budou za 79,90 Kč. Za sadu do soutěže děkuji Maybelline CZ/SK.
  • Lak na nehty Glitter enamel v odstínu Electric rainbow a voděodolnou řasenku Infinite od Gabriella Salvete. Za obě novinky děkuji Gabriella Salvete Česká republika.
  • Make-up Magic smooth souflé od L'Oréal Paris v odstínu Natural Ivory.
  • Produkty od Alverde z jejich nové exotické limitované edice - paletku očních stínů a tři tužky na oči. Celou limitku můžete právě teď zakoupit v drogerii DM.
  • Miniaturu TAR lineru od Benefitu. Jedna mi zbyla, protože se o ni jedna z výherkyň nepřihlásila, proto ji dávám do další soutěže, aby se k někomu konečně dostala. Obdržela jsem ji od Benefit CZ.


Pro přihlášení do soutěže stačí do komentářů poslat váš oblíbený citát/motto/moudro/hlášku (může být v češtině, slovenštině i v angličtině) a váš email, na který vás v případě výhry mohu kontaktovat. Soutěž trvá od 18. srpna do 28. srpna. Máte na zúčastnění celých 10 dní. Je pro Česko a Slovensko. Do 2.září pak vyhlásím a zkontaktuji vítěze. Můžete napsat jen jeden komentář, proto si ho prosím před odesláním zkontrolujte, abyste mi nemuseli posílat opravy. Já se v tom potom nedokážu vyznat, protože je těch komentářů u soutěží vždycky opravdu dost.

+ Extra entrie!
Na instagramu už mě sledujete přes 8 tisíc lidí. To je pro mě opět naprosto neuvěřitelné! A tak pokud máte instagram a sledujete mě, stačí uveřejnit následující fotku (můžete si ji jakkoliv upravit), kde nezapomeňte uvést #kissbookbymia a @miadoxanska, a mějte svůj profil VEŘEJNÝ, abych vás našla. Jeden z vás, který bude randomově vybraný, vyhraje balíček Buttercup od Lush cosmetics. Za balíček velmi děkuji Lush Česká republika a snad se nebudou zlobit, že jej daruji dál. Oba produkty znám a mám je velmi ráda. Na mýdlo Honey I washed the kids snad žádné jiné nemá a máslový balistik Buterball dopřeje pokožce příjemnou hydrataci a navíc provoní celou koupelnu.
Děkuji vám za každou vaší návštěvu! 

Giveaway byla ukončena.
Vítěz na blogu: Izzie (izzie-blossom@seznam.cz)
Vítěz na instagramu: @clarinky
Moc Vám gratuluji! <3 A děkuji všem za krásné příspěvky do soutěže! Bylo fajn si je po večerech číst.

941 komentářů:

  1. I pád na držku je pohyb dopředu. :)
    Jinak tak kabelka je vážně úžasná, stejně jako ty ♥

    zuzana.neuvirthova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. "Žiju z toho, co mám a ne z toho, co mi chybí." :)
    kubenkova.katerina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tomu říkám Giveaway s velkým G! Páni, takových krásných cen, o tom se může většině z nás jen zdát. I tak ale zkouším štěstí, přece co kdyby náhodou :)
    Můj oblíbený citát je "Carpe diem", v češtině volně přeloženo jako "Užívej dne". Beru si citát docela osobně, protože bohužel nikdy nevíme, který den je ten náš poslední a je třeba si užívat každý. Nemračit se na sebe, nebýt arogantní, naštvaní a spoustu dalších negativních vlastností.
    Co se týče Baby Lips, tak ještě žádný nemám, ale už dlouho je okukuji a ráda bych je vyzkoušela. A ta kabelka, aach ♥
    blueberrypink@seznam.cz
    www.blueberrypink.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moje životní motto je "dum spiro spero", neboli "dokud dýchám doufám" :)
    Janca.holikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Citát: Smile is the prettiest thing that we can cojure up on our faces.
    Email: kristynasblog@gmail.com.

    http://stylishgirl064.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Mio, tvůj blog sleduji už poměrně dlouho, řekla bych klidně i 2 roky :) Velmi mě tedy těší, že máš tolik čtenářů a fanoušků! Na tvém blogu je opravdu vidět, jak tě to baví a naplňuje. Jen tak dál :)
    Moje oblíbené "motto" je: Friends are like boobs. Some are big, some are small. Some are real, some are fake.
    nikisekzatloukalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásná GA! Já mám spoustu citátů a různých krásných textů zapsaných v mém deníků. Asi nejvíce se mi líbí tento: You are a piece of the puzzle of someone else´s life. You may never know where you fit, but others will fill the holes in their lives with pieces of you. beautypusinka_gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. believe <3
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  9. "Když mi bylo pět, maminka mi řekla, že klíčem k životu je štěstí. Když jsem přišel do školy, zeptali se mě, co chci být, až vyrostu. Napsal jsem "šťastný". Řekli mi, že nerozumím zadání. Já jim řekl, že oni nerozumí životu." (John Lennon)
    pajushka3@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasná giveaway. No já nemám ani tak oblíbený citát jako spíš přísloví a to " Boží mlýny melou pomalu ale jistě aneb na každého jednou dojde!

    UltimateChic@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. People were created to be loved. Things were created to be used. The reason the world is in the chaos is because things are being loved and people arre being used.

    klarasokolovax@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. never be silent :) idem si to dať aj vytetovať
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Mne sa veľmi páči citát: "Start where you are. Use what you have. Do what you can." Veľmi ma inšpiruje a navyše skvelo vystihuje to, že aj na veľké veci stačí málo :)

    lsedliakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní18.08.14 8:22

    "Carpe diem"
    petra.plackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. to jsou krásné věcičky :) moje motto zní: Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod. A platí to naprosto ve všem. V.
    Ver.Vranova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. ,,Žití, to je největší umění na světě, neboť většina lidí pouze existuje." Oscar Wilde
    Tenhle citát je můj nejoblíbenější a beru ho hodně osobně, protože nějaký čas jsem opravdu pouze existovala a přežívala místo toho, abych doopravdy žila :) Gratuluju ke všem úspěchům, určitě si to zasloužíš, jsi skvělá :)

    svobodka13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Moudry clovek nechava minulost za sebou jako boty ze kterych vyrostl :-)
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. najoblubenejsi citat je jednoznačne tento : „Bez činu zostáva aj najkrajšia myšlienka bezcenná."
    Mahátma Gándhí

    stef.dujcakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ahojky :) já mám nejradši..."Be the best version of you"...motivuje mě nejen při cvičení, ale i charakterově. Hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  20. wow ozaj nadherna velka giveaway :) a vybrat si jeden citat bude fakt tazke kedze ja som na taketo veci som velky maniak ale asi to bude "what is depression like? He whisper. It like drowing,except everyone around you is breathing." pretoze mi to pripomina moju minulost do ktorej sa uz nechcem dostat.
    A/alebo jeden z mojich "myslienok pretoze pisanim citatov sa tak akoby odreagujem tak by som sa chcela nejako pochvalit :)
    "I felt in love with millions stars in your eyes,I felt in love with the galaxy I saw in them. Now I'm older and looking in the same eyes but the stars are dead and I can't see the galaxy,I see only black holes. And I'm asking myself how it could happened?"

    OdpovědětVymazat
  21. Moje najobľúbenejšie motto znie: Laughing is, and always be, the best form of therapy.

    Mia krásna giveaway.

    retroshanna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní18.08.14 8:40

    If you love yourself, you love others. If you hate yourself, you hate others. Because in relationship with others … the other is nothing but a mirror.

    hnilicovale@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní18.08.14 8:45

    Ahoj Mio ... já se držím heslem: Žij dneškem, no stress ! ... Protože jsem takovej blázen, někdy mě chytne panika, plánování a tak se musím vždycky zhluboka nadechnout a říct si toto :-D jinak mně jednou klepne :-D
    hezký den, Petra (good.Petra@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  24. hakuna matata, tohle vydá za všechna moudra světa:-)

    OdpovědětVymazat
  25. Krásné :) Můj nej citát, kterým se snažím řídit: Kdo se vzdává naděje, vzdává se sám sebe.. Willy Bleicher
    (aperitiva@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  26. Panebože Mio, to je snad nejhodnotnější a nejúžasnější giveaway, která se v našich končinách objevila. Přála bych si vyhrát, nicméně výhru přeju i všem ostatním. Človíček bude mít určitě radost.
    Moje nejoblíbenější motto je docela klišé, ale myslím si, že řídit se jím není vůbec špatné, ba naopak. A zní:
    ,,Žíj každý den tak, jako by byl tvůj poslední....'' :)

    OdpovědětVymazat
  27. Isn't it funny how day by day nothing changes, but when you look back - everything is different? hubnerova.kaca@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. No to je nadherna giveaway.
    Oblibeny citat: Kdyz jednou vypustis slovo, uz nikdy jej nevezmes zpet.
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Pes je lepší přítel než člověk má vás totiž alespoň upřímně rád. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Směj se, kdy můžeš. Omlouvej se, když bys měl a nech plavat věci, které nemůžeš změnit. Miluj hluboce a odpouštěj rychle. A nebuď smutný, protože život je moc krátký na to být nešťastný. Lidé se mění a věci se kazí, ale vždycky si pamatuj - ŽIVOT JDE DÁL!
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Anonymní18.08.14 8:59

    Don't underestimate me. I know more than I say, think more than I speak, & notice more than you realize.

    OdpovědětVymazat
  32. Ty jsi taková hodná :) kabelka je moc krásná a její obsah také. Přeju ti, abys měla stále chuť psát na blog a návštěvy ti rostly. Můj velmi oblíbený citát je "We're all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell just different devils." Nikdo by nikoho neměl shazovat aniž by veděl s čím se ten člověk potýká. Kotrcova.t@seznam.cz přeju hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  33. „Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain

    whatever.kenzi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Já teda nemám ráda žádná motta, citáty ani moudra, ale hlášky zbožňuju. Například Simpsonovi jsou perfektním zdrojem a například touhletou hláškou s přítelem běžně ukončujeme naše rozhovory https://www.youtube.com/watch?v=2EOUUWOeKwU

    hannele.de.la.porcelain@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Anonymní18.08.14 9:03

    Ahoj, vůbec se nedivím, že máš tolik návštěv, tvůj blog je super! :-)

    Přidávám svůj oblíbený citát, který je jako dělaný pro holky s nižším sebevědomín:

    "Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away."
    —Antoine de Saint-Exupéry

    E-mail: sandra.mikolasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. What a slut time is. She screws everybody.
    believe.bitch@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. "Když se ti v jeden krásný den na střepy rozpadne tvůj sen, tak nebreč a zatni pěsti, vždyť střepy přinášejí štěstí!"
    Můj oblíbený citát plný inspirace a pozitivní energie, jako Ty a Tvůj blog, Mio!
    andyb92@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Anonymní18.08.14 9:17

    ravenaiko@gmail.com
    Co je tvé je i mé a co je mé...no je jen mé. :D
    Není to citát, ale vždycky mě to pobaví :) S oblibou to říkám příteli. :D
    Jinak gratuluji k takovému úspěchu! :)

    OdpovědětVymazat
  39. Minule som niekde zahliadla a dosť ma to vystihuje: "Fashion is my passion, beauty is my duty"
    simakova.andrea@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. ,,Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie.´´
    To je moje heslo, ktorým sa riadim, ak sa mi práve nedarí :)
    zuzanaballaschova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Můj nejoblíbenější je tento a snažím se podle něho řídit i přes to, že mé dvě lásky mého života už mám (syna a přítele) ♥ =) ...Nikdy se nezapomeň usmívat, vždyť nikdy nevíš, kdo se do tvého úsměvu
    může zamilovat!

    izzie-blossom@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Anonymní18.08.14 9:26

    "Rodina - kde život začíná a láska nikdy nekončí!"
    Ten citát pro mě moc znamená.
    nikola.psenickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. “So, I guess we are who we are for alot of reasons. And maybe we'll never know most of them. But even if we don't have the power to choose where we come from, we can still choose where we go from there. We can still do things. And we can try to feel okay about them."

    Citováno z knihy The Perks of Being a Wallflower... :)
    amyle@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Nedovol, aby tě strah z prohry vyřadil ze hry. Ten je můj nejlepší přítel při rozhodujících chvílích..řídím se jím už pár let. :)
    Email: ykina007@seznam.cz
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  45. Za mě jednoznačně vede "ať každý den stojí za to", což mám i vytetované :) ale takových citátů mám oblíbených více. theresaringlet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Oblíbené motto... ,,Dnes je zítřek, kterého ses včera obávala. Nebála ses zbytečně? Příště se neboj ... '' Pěkné motivační, které mne uklidní. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Tak já tedy asi anglicky: If you change nothing then nothing will change :)
    f.terka.f@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. never give up! :)
    j.smatanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. "Kdo ti jednou řekl sbohem, chtěl si s tebou jenom hrát. Kdo ti řekl na shledanou, měl tě asi vážně rád."

    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Anonymní18.08.14 9:33

    ,,Čas zahojí všechny rány, ale zapomněl se zmínit, že po těch ranách zůstávají jizvy..."

    lovefashion90@seznam.cz

    Mám tvůj blog moc ráda a těším se na další super příspěvky :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Anonymní18.08.14 9:34

    "Místo "nevím" používám "zatím nevím"."

    Oblíbený citát, kterým se snažím řídit! I na Tvém blogu se dozvím hodně novinek, díky Mio! :-)
    w.nikol@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Mio,
    krásná GA. :) Můj citát: Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. A je to přesně tak úplně ve všem. :)
    veronikabeautifulwhile@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  53. Anonymní18.08.14 9:36

    " Iba to, čoho sa vopred vzdáš, je pre teba stratené.."

    Netreba sa vzdávať a treba je ísť si za svojím cieľom a nedávať na reči iných, ale počúvať svoj hlas a veriť si :)

    mona.recenzie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Nikdy nedovol, aby se ti úspěch dostal do hlavy.
    A nikdy nedovol, aby se ti selhání dostalo do srdce.
    vendy23@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Dokonalá giveaway! Já mám moc ráda: tu deviens responsable pour toujours de ce que tu as apprivoisé - něco jako: když k sobě někoho připoutáš jsi za něj zodpovědný (musíš se o něj starat). Je to z mojí oblíbené knížky - Malého prince od Exupéryho. Pomáhala jsem v útulku a zrovna tohle bych naučila každého, kdo dokáže odhodit zvíře, protože už ho třeba nebaví.

    kaca.ziakova@seznam,cz

    OdpovědětVymazat
  56. "Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte." (Elbert Hubbard)
    petty005@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Anonymní18.08.14 9:43

    Ahoj Mio, moc krásně věcičky :-) Jinak moje motto je jednoduché: "Nikdy to nevzdávej" . Nechala jsem si je i vytetovat na zápěstí a vždycky když jsem v nesnázích, stačí se na ně kouknout a žene mě to dopředu k mému cíli :-)
    linshe@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. "I fell in love the way you fall asleep slowly, and then all at once."
    Citace z knihy The fault in our stars.
    nikita.bernardova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. "Co je důležité, je očím neviditelné." Antoine de Saint-Exupéry
    sabera@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Tak tomu říkám krásné dárky! Motto nemám, ale na maturitním plese jsme museli nějaké mít tak jsem si vybrala: Život je boj, tak se pozabíjejte, já bych s dovolením prošla :D

    messagesbylucy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Jedna z mojich obľúbených kníh je Malý princ a veľa citátov mám rada práve z nej :) Nemám jeden najobľúbenejší, tak ich napíšem niekoľko:

    “All grown-ups were once children... but only few of them remember it.”

    “The most beautiful things in the world cannot be seen or touched, they are felt with the heart.”

    “You see, one loves the sunset when one is so sad.”

    simonakocurkova@gmail.com ...zároveň prajem, aby sa ti s blogom darilo ešte viac ako doteraz! :)

    OdpovědětVymazat
  62. "Kdo nic nezkusí, nic nezkazí" - to je moje motto :)
    nikolkas1993@gmail.com

    musím říct, že takhle bohatou giveaway už jsem dlouho nikde neviděla (jestli vůbec) a pokud vyhraji tak některými produkty potěším své kamarádky :)

    OdpovědětVymazat
  63. Můj oblíbený citát je od Coco Chanel: "Není ošklivých žen, jsou jen ženy, které se neumí udělat krásnými." Citát je podle mého pravdivý, jelikož je to vlastně pravda. Žádná žena je krásná, ať už vnitřně nebo zvenčí. Ale protože je to o vnější kráse, tak každá může být nádherná, bohémská, zkrátka dáma. Jen se musí sobě věnovat a musí vědět, že nejdůležitější osoba v jejím životě je vlastně ona sama.

    Můj email je tedy3@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  64. Anonymní18.08.14 9:54

    "Nikdy neříkej nikdy." :) jednoduché a jak trefné :)
    a přeji vše nejleší k svátku všem Helenkám :-) hlavně těm mým milovaným (mamince a babičce:))

    Vám všem hezký den!:)
    nicolinca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Na ty hlubokomyslné citáty moc nejsem. Znechutily se mi, když si je všichni začali dávat na facebůku jako status. A ani předtím jsem je vlastně neměla ráda. Jediné, které beru, jsou ty od Woodyho Allena. Poslední dobou často myslím na "pokaždé, když poslouchám Wagnera, mám chuť napadnout dobýt Polsko". evabudirska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. "Když tě život srazí na kolena, dělej, že si jen zavazuješ tkaničku."

    Motto, které jsem měla na maturitním plese :)
    Přeji pěkný den!

    Denisa.cemperova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Miuš, jen tak dál! Tvůj blog je super <3

    ,,Věř v to, v co věříš, neboť to je základ toho, že něco dává smysl!"

    anyzzzz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Kristýna Ševčáková18.08.14 10:02

    Keep smiling because life is a beutiful thing and there is so much to smile about. Marilyn Monroe :) snažím se připomínat si to každý den.

    Kristyna.sevcakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. „Že nedostanete vždy, co chcete, je někdy obrovské štěstí.“ radoslava.20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. "Live a little." :)

    terezasaki zavináč seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Moc a moc nádherné dárečky jsi zapojila do soutěže. Sleduji tě už nějaký ten rok a musím říct, že tvoje kreativita, inspirace a originalita se rapidně zvětšuje :) Jsi vzorem pro spoustu děvčat :) Můj nejoblíbenější citát je od Charlese Bukowského a to: "Skoro každý se rodí jako génius a pohřben je jako idiot"

    Doufám, že budeš nadále pokračovat v psaní :)
    Nikola.jahnova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. "Life won't wait for you."
    kika.holinska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Tvůj blog sleduju už delší dobu, ale ještě nikdy jsem nesoutěžila. Kabelky miluju a ráda bych zkusila tu tužku od Benefitu tak přidávám můj oblíbený citát.

    Everyone wants happiness.
    No one wants pain.
    But you can't have a rainbow without a little rain.

    veru.nachtigallova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Moc hezká soutěž! :)
    Jinak moje oblíbené motto je: "Přes překážky ke hvězdám" :))
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. "Neoplakávajte minulosť, netrápte sa budúcnosťou a nepredvídajte problémy…múdro a rozvážne žite pre prítomnosť. To je tajomstvo zdravia vašej mysle a vášho tela."

    denkkaa8@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. "It' s my game- my victory"
    veronika.ksenakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Já mám jeden hodně oblíbený citát:

    Věřím, že fantazie je silnější než vědění.
    Že mýty mají větší moc než historie.
    Že sny jsou mocnější než skutečnost.
    Že naděje vždy zvítězí nad zkušeností.
    Že smích je jediným lékem na zármutek.
    A věřím, že láska je silnější než smrt.
    - Robert Fulghum

    cosmetic-styl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Moje oblíbené moto je: "Neotáčej se za tím co bylo. Kdyby se Popelka vrátila pro střevíček, nikdy by si nevzala prince."
    Naštěstí pro mě tohle moto mi pomohlo k úžasnému příteli kterého mám teď :)

    Můj e-mail: karolinalorentino@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Muj oblibeny citat:
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams. Eleanor Roosevelt
    Vzdy kdyz chci neco vzdat, tohle me nakopne
    Zuzka H.M.Nguyen@email.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Tak to je úžasná giveaway! Můj oblíbený citát jsem kdysi našla původně ve švédštině a zněl nějak takhle: "Buď přátelský k těm, které potkáš na cestě, může se stát, že se s nimi setkáš při cestě zpáteční."
    black.marry@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Life is too short to waste time matching socks.
    Tesi.cerna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Jsi úžasná Mio...takové dary pro nás...si snad ani nezasloužíme! :D :* Jinak mám vytetováno na lopatce: "Where life begins and love never ends..Family <3 " Je to mé oblíbené rčení a je na celý život! Rodina vždy drží při mě a je nenahraditelná:)
    venda.blachutova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Můj oblíbený citát je od Audrey Hepburn: Happy girl are the prettiest. Což je podle mě určitě pravda!
    julca@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Krásná soutěž :) Chtěla bych se ti tedy svěřit s citátem, který mě naprosto okouzlil a můžu díky němu vstát ráno s úsměvem na tváři. John Lennon: Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.
    Měj krásný den a užívej života, protože každé trable a nešvary nakonec pominou ;)
    Terka S.

    OdpovědětVymazat
  85. "Nejsem vězeň své minulosti, ale architekt své budoucnosti!"
    lucie29.petrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj Mio, děkujeme za krásnou giveaway, výherkyně bude určitě nadšená :)

    Moje životní motto je: "Všechno zlé je pro něco dobré."
    Zatím se mi vždycky v životě osvědčilo, že je to pravda.

    můj email: hankakazimirska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. Veni, vidi, vici
    Nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak ať mi nikdo neříká jak mám žít. - Moje životní motto, které jsem si nechala zvěčnit tetováním.
    koralinavrtalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. "Přátelství je suché místo mezi kapkami deště". Svatá pravda, s přáteli jde všechno líp :) Jinak krásná GA :) Ta kabelka je moc hezká a uvažuji, že bych si ji i koupila a kombinovala ji s celočerným outfitem, jako jsi měla na sobě Ty v minulém článku :)
    6naire@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. „Příliš mnoho líčidel a příliš málo oblečení je u ženy vždy příznak zoufalství.“
    Oscar Wilde

    Naprosto úžasný básník, kterého mám ze všech nejradši a přiznám se, že byl problém vybrat jen jeden citát. :-D Mio opravdu krásná giveaway. Přeji spoustu dalších úspěchů. :-)

    E-mail : TerezTerka.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. Hezký nápad s těmi citáty!
    "But without the dark, we´d never see the stars."
    Fiserova.C@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. "But I'll let you in on a little secret, there's a whole world out there waiting for you, great cities and art and music, genuine beauty, and you can have all of it, you can have a thousand more birthdays. All you have to do is ask... "

    Ked som sa nevedela rozhodnut co dalej, tak toto povedal Klaus Caroline vo VD .. je to krasne, a je to vsetko co chcem, tak som nabrala odvahu, opytala som sa, a vdaka tomu o chvilku odchadzam studovat do Strasburgu, kde to snad vsetko zazijem ;) Nie je hanbou opytat sa, hanbou je sediet doma a rozmyslat, co by sa stalo, ak.. Pekny den, Vejs ;)

    OdpovědětVymazat
  93. Obrat svoju tvar k slnku a vsetky tiene ostanu za tebou
    Scarjo@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  94. Moje motto je : Zijeme len raz tak si nic netreba vycitat. :) neviem ci to je motto ale tymto sa riadim.
    mgallova12@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Přestaň se bát toho, co se může pokazit, a raději mysli na to, co se může podařit. natty101@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Moc hezká giveaway :) Moje nejoblíbenější moto je "Nikdy neříkej nikdy".
    daniela.komarkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Mám dva: Přestaň si přát,začni konat
    Enjoy the little things :)
    kalalicka@centrum.cz
    Pěkný den :)

    OdpovědětVymazat
  98. "Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie?" (Marilyn Monroe)
    smockovadiana@gmail.com
    Miuško, přeji Ti, aby Tvůj blog měl i nadále spousty čtenářů.

    OdpovědětVymazat
  99. "Když už člověk jednou je,tak má koukat,aby byl. A když kouká aby byl a je, tak má být to,co je a ne to,co není,jak tomu v mnoha případech je" :) (J. Werich)
    michaela.jandlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. WOW, tak tomuhle se říká Giveaway. Nádherné věci, po babylips touží už nějakou dobu. Tak třeba se poštěstí :)
    If you can dream it, you can do it ! ( Walt Disney)
    truksaanna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. Never say never, to je mé neoblíbenější motto.
    monika.chrastilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Nothing worth having comes easily..

    luckybaby115@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal. Jsi zodpovědný za svou růži.. (Malý princ)
    asmallmiraclecz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Nerob inym to co nechces aby robili tebe.
    svit1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Nechci se jednou ráno probudit a zjistit, že už mě nic nečeká, protože jsem celý život strávila čekáním na něco, co nepřišlo.
    dona007@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít...
    berankova2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Tohle motto mám spojené hlavně se sportem, ale je dost dobře použitelné i obecně.
    "Imagination has a great deal to do with winning."
    Ingrid.Asenbrenerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. I pád na hubu je pohyb dopředu - tím se snažím řídit :))
    veronika.pincova@vossp.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Oblíbených hlášek a citátů mám hodně, zapisuji si ty, které mě něčím zaujmou a osloví. Mým ale momentálně nejoblíbenějším moudrem je věta : "JEDINÉ CO POTŘEBUJEME K PŘEŽITÍ JE JEDNA OSOBA, KTERÁ NÁS OPRAVDU MILUJE". K tomu není dál co říct, je to pravda pravdivá a krásná :)
    Vojtiskova.R@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  110. "Každý konec je šťastný. Pokud není šťastný, není to konec." :)
    Email je: Bet.hy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Moje motto kterým se řídím zní "Můžeš být blbá, ale musíš si umět poradit."
    veronikakucerova@post.cz

    OdpovědětVymazat
  112. "Život za sebou nenechává nevyrovnané účty, vrátí ti vše - ať už dobré nebo zlé."
    valouchovadagmar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. Veľmi pekná Giveaway! Na tie BabyLips sa už teším, dúfam, že budú aj na Slovensku..
    Tieto citáty ma zaujali a veľmi sa mi páčia :)

    I hope you look at yourself and say ‘I am a strong woman. I am able. I am brave. I am fun. I am exciting. I am beautiful.” Because you are.
    alebo
    People are the prettiest when they talk about something they really LOVE with the passion in their eyes.

    kitti.pastorekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  114. "Pravda vždy nakonec vyplave na povrch. Nejčastěji jako utopenec."
    respectka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. Mia ty si proste zlatíčko. Nemusíš nám ďakovať, lebo všetko dobré si si zaslúžila sama. :) Moje motto je "Live like there's no tomorrow". Pretože nikdy neviem čo sa môže stať a nechcem ľutovať to, čo som neskúsila.

    lilianka007@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. "Každý je génius. Pokiaľ budete posudzovať rybu podľa jej schopnosti vyliezť na strom, prežije celý život s vedomím, že je hlúpa." Albert Einsten

    :) barbora293@post.sk

    OdpovědětVymazat
  117. Snažím se řídit tímto:
    "Miluj, jako by Tě nikdo nikdy nezranil !
    Pracuj, jako bys nepotřeboval peníze !
    Tancuj, jako by se nikdo nedíval !
    Zpívej, jako by Tě nikdo neposlouchal !
    Žij, jako bys žil v ráji ! "

    Nikola.Robova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  118. "Okay? Okay."
    moc krásné ceny :) nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Není to tak ani motto, spíš popisek: "Nádherné tělo, chůze jak dáma, škoda, že v té hlavě je samá sláma."
    Tak v případě, že by ten popisek nebyl počítán, tak se mi líbí citát:"Bojovat za mír, je jako souložit za panenství." No něco na zamyšlení :D
    GDenisa@seznam.cz
    _________________________________
    http://deny-garnet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  120. "In all chaos there is a cosmos, in all disorder a secret order."
    vedralova.hana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  121. Neuč se, život tě naučí.
    reginka.cieslarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  122. "Víra hory přenáší."

    amy.morango@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Můj oblíbený citát je Štěstí je skutečné jen když ho sdílíme :) a přítel ho má i vytetované :)
    margalo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Mám ráda spoustu citátů... :) První, na který jsem si vzpomněla je 'Věř, běž a dokážeš.' a v tom se mi v hlavě objevil Raego. Protože každý má svou vůli a nikdo jiný to neovlivní než on sám :). Ikdyž třeba ho někdo sebevíc zná, on se zná nejvíc. Je to třeba s cvičením, běháním atd. Nic netrvá věčně a tak člověk by se měl vázat pořád nejvíc sám na sebe, v téhle době důvěra a takovéhle slova jsou silná a těžce se to hledá, proto je dobré nezklamat. :) Je toho plno ;)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    Jinak úplně boží Giveaway! :))
    Měj se krásně, s blogem jen tak dál a přeji Ti plno spokojených čtenářů :) :-*

    OdpovědětVymazat
  125. "Alkoholem si propůjčujeme štěstí zítřka."
    Včera to na mě fakt pasovalo (zato v pátek mi bylo veselo).
    chidori@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. "Jedného dňa si všetci uvedomia, že vôbec nie je dôležité byť perfektný, ale byť šťastný ."
    sassaa16@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  127. "všechno bude v pohodě" :)
    janca.necasova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  128. Svět patří těm, co se neposerou. Ch. Bukowski
    Buriankovalucka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Jé, to jsou vážně krásné věci. Ten, kdo vyhraje bude mít obrovskou radost! Můj oblíbený citát je "Dont dream for it, work for it." A tím se také snažím řídit :).
    Therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  130. Každý, kdo mi lichotí, je mým nepřítelem. Každý, kdo mne kritizuje, je mým učitelem.

    Noogeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  131. Moje nejoblibenejsi motto je z knizky Stolety starik a snazim se jim ridit a rekla bych, ze mi i dost pomaha :-)
    "Vsechno je jak je a vsechno bude tak, jak bude."
    westdenis(zavinac)seznam.cz
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  132. "Boj je podstata života. Kto nebojuje, nemôže ani vyhrať.“
    veronaveroniq@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  133. Tvůj blog znám už opravdu dlouho a moc ráda se na něj vracím!:) Pamatuji si jak si měla pauzu a já stejně stále četla i tvé staré články:). Ani sem dlouho nemusela vybírat, který citát "pošlu do soutěže", protože já věřím v citát od Paula Coelha: "Když si něco doopravdy přeješ, celý vesmír se spojí pro to, aby si to mohl uskutečnit." Je to podle mne jeden z nejpravdivějších citátů:). Doufám, že budeš mít stále více pravidelných fanoušků a že tě blogování bude bavit i nadále:). A přesně jak se říká v citátu, ať se ti splní vše co si přeješ!:)
    Barča:).. barbora.falarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Můj oblíbený citát je: "Time and silence are the most luxurious things today." (Tom Ford)

    OdpovědětVymazat
  135. Krásné giveaway ! #milujutvujblog
    pettpatty@gmail.com : rule No. 1- HOW TO BE HAPPY...STOP COMPARING YOURSELF WITH OTHERS❤️

    OdpovědětVymazat
  136. „Neopouštěj toho koho miluješ pro toho kdo se ti líbí, neboť ten kdo se ti líbí tě opustí pro toho koho miluje.“

    novotna.katina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  137. moje jediné motto, které zdobí všechny tapety mé elektroniky a obrazy na zdech je HAKUNA MATATA! ;) ve dvou slovech je řečeno vše :D
    joyandyou@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  138. Jediný citát, který uctívám a mám ho také vytetovaný v italštině: "Nic se neděje náhodou!" - protože všichni máme vše někde nahoře napsané. :-) Užívej zbytek prázdnin.
    fabikova.p@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  139. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  140. "Nikdy neříkej nikdy!" Tím se i dost řídím, jinak na citáty moc nejsem :)
    m.horinkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  141. „První láska je los, který nevyhrává, ale celý život si pomatuješ jeho číslo.“ Emile Zola
    i.miklasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  142. Ahoj, tak tohle jedy pořádná soutěž :-)
    Mám hned dva oblíbené citáty.
    " Sedmkrát upadneš, osmkrát vtaň! "
    a
    "Nejkrásnější úsměv je ve chvíli, kdy je nám do pláče. "

    l.jerlingova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Jee, ty dokážeš po ránu zvednout náladu :) Je to vážně moc milé a cena je úžasná ;) Moje motto je rozhodně " Don't forget to love yourself." Myslím si, že teprve když člověk má rád sám sebe, tak je schopný dávat lásku i ostatním :)
    mosnova.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  144. Mám ráda tento: „Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme.“
    Soutěž je skvělá a jsou to opravdu krásné dárečky :). Píš dál tak skvělé články jako doteď :).
    lucie.el.zet@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  145. Milá Mio, opět moc moc moc gratuluju k blogoúspěchům! Je od Tebe strašně hezké, že se dělíš se svými čtenáři. Pod heslem: "Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se," jsem se rozhodla napsat tenhle komentář. Moje motto však zní: "Láska se nedělí, láska se násobí!" Škoda, že na to lidi tak často zapomínají... S přítelem se teď hodně snažíme ukazovat lidem kolem nás, že s láskou jde vše snáz a nemusí jít zrovna o tu partnerskou nebo "lásku k bližnímu", stačí třeba mít nějaké hobby, které člověka naplňuje a on je pak schopný předávat tu pozitivní energii dál... Měj krásný den! M.

    OdpovědětVymazat
  146. to je skvelé!:) môj obľúbený výrok je: Učili nás toho veľa, ale jediné, čo sme si overili je, že "život ide ďalej"... ;)
    beautybyevka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  147. "Remember there's nothing you can´t do. So believe and be brave."

    radkamikesova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  148. What goes around comes back around.. :) z.martincova@hotmail.sk

    OdpovědětVymazat
  149. 'By changing your mind you change everything'
    nikolwernerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  150. When ignored by someone whose attention means the most to you, the reaction in the brain is similar to physical pain.
    -Markét

    OdpovědětVymazat
  151. "People always miss you more when they see how much happier you are without them"

    Hodně pravdivý citát :)
    ninechenn@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Family is where life begins and love never ends." Alebo prevedenie v španielčine rovnako ako moje tetovanie :) " La família es dónde la vida empieza y el amor nunca termina"
      Pepa522@azet.sk

      Vymazat
  152. Moje nejoblíbenější hláška, kterou sem slýchávala od mého dědečka když se škádlili s babičkou.
    "Já se pro ni rozpůlím a ona mi vyčte, že jsem se nerozčtvrtil".. :o)
    Ps: Myslím si že u téhle soutěže budeš mít rekordní počet odpovědí :D:D Ceny sou nádhernýýý♡♡ Anet
    anetaz02@sezam.cz

    OdpovědětVymazat
  153. Ikdyž, už nejsem náctiletá, vracím se po letech do školy. Samozřejmě, že mám obavy z neznámého, jak vše budu zvládat, protože se nebudu učit jen já sama, ale zároveň se musím učit se svými dvojčaty, jelikož nastupují do 3. třídy. Velice se těším a doufám, že potkám fajn lidi a najdu nové přátele. A proto se zkusím řídit mým oblíbeným citátem od Johna Lennona. ,, Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe". Pěkný zbytek prázdnin a ještě více sluníčka přeje Katka
    katerinavolt@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. “Traveling is like flirting with life. It’s like saying, ‘I would stay and love you, but I have to go.” kristyna.6@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  155. Stop waiting for things to happen, go out and make them happen!
    elleanooor@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  156. Já se často řídím tímto citátem..."Když se stane něco špatného, tak máte tři možnosti ...buď se rozhodnete, že vás to "omezí", "zničí" a nebo "posilní" ... je to jen na vás." ......
    :-)
    posmurovam@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  157. "Sometimes you win, sometimes you learn."
    barbaresco@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  158. Life is too short to drink crappy coffee and cry over boys who dont care. :)
    konikovahurka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  159. Můj taťka mi kdysi řekl: "Kdo je připraven, není překvapen." a já jsem ho přijala za svůj. Už několikrát jsem se totiž přesvědčila o jeho pravdivosti.
    nika.lerch@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  160. va.viviann@gmail.com

    "Strach lže a ty mu věříš" a ještě "la vita è bella" (život je krásný) :)

    OdpovědětVymazat
  161. Každý sme dokonalý. No naše chyby sú daň za dokonalosť.

    rebelka353@gmail.com

    Inak fakt super giveaway!

    OdpovědětVymazat
  162. Když někde nějaký citát čtu, často přikyvuju, ale hned se mi vytratí z hlavy. Jediný co si pamatuju je takový černý humor...

    Vždy jsem chtěl mít sklep plný vína, pak jsem se ale rozhodl věnovat rodině.
    -Joseph Fritzl-

    Snad nikoho nepohorší...
    ven.kric@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  163. "We all have wings but it is up to each of us to have a courage to fly." :)
    kat.jenisova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  164. "Without positive faith, you will wander aimlessly"

    klouy0106@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  165. Och :)))
    ♥ tenhle citát, který je z hlavy Audrey Hepburnové, mám na dveřích a každý den když vstanu si ho zopakuji:)

    “I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”

    Ma.holbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  166. "Radši budu nenáviděna za to, jaká jsem, než milována za to, co nejsem" .
    A hodně často si říkám "Stay Strong" vždy v určité chvíli, protože člověk musí zůstat silný a nevzdávat se.
    Také jsem si tato dvě slovíčka nechala vytetovat, protože pro mě mají hluboký význam :)
    RomanaLanska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  167. Jako první se mi vybavilo "Don't marry a man unless you would be proud to have a son exactly like him." :))
    PetraJ.Hozova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  168. "Nevyčítej životu, co Ti nedal, ale uč se oceňovat, co Ti dal."
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  169. Týjo,tak to je giveaway :D můj oblíbený a bohužel i pravdivý citát je tento :Sme tak obklopení falošnosťou, že uprímnosť je vnímána ako urážka.
    onelookinstyle@email.cz

    OdpovědětVymazat
  170. I do not need to be rich and famous I just want to be happy.
    nikaavukova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  171. ,,Stay Strong´´ -tosimca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  172. "Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá."

    skolnikovapaja@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  173. Můj nejoblíbenější citát je asi:
    Kdo mlčí nemusí vždy souhlasit.Jen někdy nemá chuť diskutovat s idioty.
    misazemanka@seznam.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  174. Starou a dobře známou klasikou je tato pravda: "Boží mlýny melou pomalu, ale jistě", co u mě ale často platí a tím spíše v této uspěchané době je citát hodný trošku hlubšího zamyšlení: "Vše co je pro mne syrové, je pro ostatní zralé."
    kkiss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  175. You were chosen as the best possible person to live your life. :)
    Vendula.jurenova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  176. „Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou. Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život. “

    Toto je pro mě krásný a zcela pravdivý citát.

    luci.sedlakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  177. Vždyť s úsměvem jde všechno líp :) michaelagedeonova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  178. 26nikolka26@seznam.cz
    Odpouštím poprvé, jelikož dělat chyby je lidské.
    Snad odpustím někdy i po druhé, jelikož jsme jen lidé a někdy potřebujeme více šancí.
    Ale po třetí se pokouším odpustit sama sobě, že jsem dala dvakrát šanci někomu, kdo vlastně za to nikdy nestál.

    OdpovědětVymazat
  179. ja sa nečudujem, že máš takú návštevnosť :) máš super blog a super články :) len tak ďalej!
    Barborqaaa1@azet.sk
    motto: úspešný človek je taký, ktorý dokáže postaviť pevné základy z tehál, ktoré ostatní po ňom hádžu. :)
    prajem pekný deň :)

    OdpovědětVymazat
  180. "If you can dream it, you can DO IT!" Walt Disney ....... A to se týká všeho! Pokud o něčem dokážeme snít a představovat si, jaké by to bylo, tak se taky dokážeme zvednout a něco dělat, aby se sen stal skutečností.
    mylittlebeautykingdom@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  181. "Pokud stojíš před rozhodnutím a nevíš si rady, jednoduše si hoď mincí.
    Ne proto, že by měla rozhodnout za Tebe, ale pro ten moment, kdy je ve vzduchu - a Ty najednou víš, v kterou možnost doufáš."
    kazdovabara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  182. Krásná soutěž! :) Můj nejoblíbenější citát je "All you need is love!" :) Přeji moc hezký den :) malakova.jana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  183. "Všichni vědí naprosto přesně, jak mají žít druzí. Zato nikdy nevědí, jak mají žít oni sami."

    menzlova.moni@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  184. Můj oblíbený :D
    Škodolibost je jediná a opravdová lidská radost.
    Pucinka007@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  185. Nemám jeden vyloženě oblíbený citát nebo podobně, ale poslední dobou mě zaujalo toto: snad nevadí, že je toho víc:)
    Who are you when no one´s watching?
    Travel its the only thing you can spend money on that will make you richer.
    We cannot control the wind, but we can direct the sail.
    If we wait until we are ready, we will be waiting for the rest of our lives.
    reieva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  186. Můj oblíbený je: Co tě nezabije, to tě posílí. Lenastajnerova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  187. Povedená giveaway, miluju tvůj blog ! :)
    I když je malá pravděpodobnost že ji vyhraju zrovna já, chtěla bych se s tebou podělit o můj oblíbený citát.

    - "The best things in life aren't things."

    Je to pravdivý, ale v dnešní době je málo lidí kteří si to uvědomují a neváží si toho co mají, dokud to neztratí.
    martina.steflova11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  188. "Život je pro ty, co se neposerou." Ch. Bukowski :D

    tabbiisblog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  189. „Chce-li žena udělat za věcí tečku, je z toho nakonec přece jen zase čárka.“
    digi.grzybkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  190. Nikdy neříkej nikdy :) několikrát se mi to vyplatilo :)))

    javurkova.pavlinka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  191. M;j najmilovanejší citát je ten, ktorý mám vytetovaný na ľavom členku v latinčine "Per aspera ad astra" čo znamená "Cez prekážky ku hviezdam" :)
    donny.barbaricova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  192. "Choď si za svojim snom a nikdy sa nevzdávaj." týmto mottom sa snažím riadiť vždy, aj v tých najhorších chvíľach.
    anetcernakova@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  193. Nevím, jestli to někdo slavný řekl, ale hodně se držím tohoto hesla:

    "Nikdy se nevudávej, i když si myslíš, že už jsi prohrál.." a "Minulost je koulí na noze, kterou člověk vláčí za sebou."

    kavia81@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  194. Jeden pravdivý od mého otce, který se sice narodil v chalupě na vesnici, ale dotáhl to opravdu hodně daleko:
    "Kdo se bojí, sere v síni". Rčení mě provázelo dvouletým pobytem v USA, studiemi na VŠ, několika pracemi v Praze, stěhováním do neznáma a porody dvou dětí :-)

    beniskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  195. "For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness."
    ... a jeden nakopávací, když mám tendence bejt měkká a vracet se: "Never run back to whatever broke you."
    martiiiiiik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  196. " Svět není továrna na splněná přání" - Tento citát se může zdát trochu pesimistický, ale je pravdivý. Když má člověk nějaké přání, musí pro jeho splnění něco udělat a ne že to za něho udělá svět.
    Musím říct, že v giveaway jsou fakt krásné ceny!:)
    katkanajman@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
  197. "Nothing in this world can take place of persistence"
    thefashionrules@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  198. "Miluji zivot, protoze mi dal tebe. Miluji tebe, protoze Ty jsi muj zivot".
    aknelka777@centrum.cz
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  199. "If you are brave enough to say goodbye, life will reward you with a new hello" (P.Coelho) A moc ráda bych se tím řídila, i když je to těžké..

    Moc pěkná soutěžní anketa, přečetla jsem si spoustu krásných citátů :-) sarajovam@gmail.com

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡