Orsay fall/winter 2014 collection

V úterý jsem měla tu možnost zúčastnit se prezentace módní kolekce německé značky Orsay. Událost se konala v Praze v hotelu Kempinski v jejich zahradním atriu. Bylo opravdu horko, ale na místě bylo spousta osvěžujících nápojů a ovoce, díky čemuž bylo vše hned příjemnější. 

Tým značky Orsay nám představil nadcházející kolekci pro podzim a zimu 2014. Celá kolekce je mix nejdůležitějších trendů sezony pro ženy, které i v chladných dnech chtějí být glamour a ženské, avšak bez toho, aby musely kvůli pěknému outfitu mrznout ihned, jak vyjdou z domu. Orsay vsadil na spojování kontrastů, čímž chce překonat hranice typických trendů jednotlivých sezon. Celá myšlenka nové kolekce se mi moc líbí a ještě více, se mi líbily jejich názvy jednotlivých řad - Beauty metal, Boho chic, Urban folk, Cosy time a Party glam. 

Nejvíce mě bavil Beauty metal (černá+navy+bílá, kombinace kůží, kožešin a metalických doplňků, tzv.expresivní look), Boho chic (červená+béžová, bohémský hippie styl dohromady s trendy elegancí) a Cosy time (volné, ležérní, pohodlné, světlé barvy).
Největším překvapením pro mě byly výrazné náhrdelníky, kterých jsem si nikdy v Orsay nevšimla. Takové gigantické šperky mě moc baví - ozvláštní i ten nejobyčejnější outfit. Jinak asi jste si všimli, že v kolekci vyhrává stříbro nad zlatem.
Kolekce Cosy time <3
Hotové outfity, byly na prezentaci, dle mého názoru, hodně povedené.
Stylový tým Orsay
Katie (vpravo)
Tento den jsme strávily spolu s Leou, jelikož jsme byly obě pozvané na tuto akci a odpoledne měly ještě společnou schůzku se zastoupením Michaela Korse pro ČR (nezapomeňte, že už zítra se můžeme vidět live). Den v Praze jsme si, jako vždycky, užily. Bylo sice nezvladatelné horko, takže jsme jedly jen samé ovoce a pily litry vody, ale až na počasí jsem se měly skvěle.
Lea se nechce fotit, ale netuší, že si umím i tak poradit. :D

Líbí se vám značka Orsay? Jaká z uvedených kolekcí vám je nejbližší?

31 komentářů:

  1. Tak to je pecka. Nečekala bych že půjde o orsay! Ty náhrdelníky jsou nádherný. Jako ze Zary. Nevíš, jaks e pohybovaly jejich ceny? A ten outfit se žlutou šálou je přesně muj styl. Fakt super!

    OdpovědětVymazat
  2. Je iné to vidieť takto než naživo. Som zvedavá :) inak krásna sukňa :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne veci :)) vy ste s Leonkou skvelá dvojka <3
    Inak dnes som si v Orsay kúpila džínsovú bundičku a šortky a s oboch som úplne šťastná ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odkud máš sukni Mio?:)

    OdpovědětVymazat
  5. Podle těch hotových outfitů to vypadá, že kolekce nebude nic pro mě.. nelíbí se mi :(. Ale náhrdelníky jsou hezké, ikdyž já mám raději zlato :)

    OdpovědětVymazat
  6. náhrdelníky jsou perfektní! a moc se mi líbí také 2. a 3. "hotový" outfit :))

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno to vypadá úžasně! Hlavně ty náhrdelníky nahoře ♥

    OdpovědětVymazat
  8. orsay mám v podstate rada :) tá kolekcia vyzerá veľmi dobre :)
    https://www.youtube.com/watch?v=XHjIbg0H6UM

    OdpovědětVymazat
  9. Wow, tleskám! Když procházím kolem obchodu Orsay, tak mě obvykle nic nezaujme, ale tady bych si dokázala vybrat jen z fotek. Moc se mi líbí náhrdelníky, výrazná modrá kabelka vypadá hodně zajímavě (pokud má dlouhé ucho, tak se asi poté co přijde do obchodu stane mou :D) a také se mi moc líbí ta černá delší vesta s tím chundelatým lemem :D. Hmmmm, rozdhodně se na tuhle kolekci zajdu podívat, až bude v obchodech!! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní14.06.14 0:29

    Jsem ted pysny zamestnanec orsay ♥ :-D urcite se, damy, prijdte podivat i presto, ze momentalne jsou na pultech kolekce letni :-) verca

    OdpovědětVymazat
  11. Na ty kabelky a náhrdelníky se určitě zaběhnu pak podívat. Vypadají hodně dobře.

    OdpovědětVymazat
  12. Kabelky i doplňky se mi líbí, to ostatní už tak ne :) Ta poslední fotka je super :D

    OdpovědětVymazat
  13. V poslednej dobe mám celkom dosť vecí z Orsay. Voľakedy som tam nekupovala vôbec a teraz sa to nejak mení. Ich oblečenie sa mi páči, má aj dobrú kvalitu a hlavne mi väčšinou sedí. Z tvojho postu ma zaujali hlavne kabelky. Dúfam, že budú aj na Slovensku.

    OdpovědětVymazat
  14. Ty náhrdelníky!! Ty musím mít všechny. :D Taky mě dost zaujaly kabáty, což je super, protože s výběrem kabátu mám vždycky největší problém. :) Neříkali tam, kdy přibližně se ta kolekce dostane do obchodů? ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý fotky, na kolekci se těším! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty šperky vypadají famozně! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuji za úžasný komentáře!
    Kolekce podle mě přijde do obchodů někdy v srpnu.
    Sukni mám z eshopu oasap.com.

    OdpovědětVymazat
  18. Miusko na kolik te prosim vysla ta bila kabelka nova co mas na insta?je to nova kolekce nbo ve sleve? :)

    OdpovědětVymazat
  19. orsay je polská nebo německá značka? někde jsem četla, že polská, tak nevím??

    OdpovědětVymazat
  20. ty náhrdelníky jsou krásné, jeden vypadá jako ten, který měli nedávno v Zaře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim, že ty nahrdelníky se velmi podobají Zaře, ale třeba budou mít příznivější cenu :)

      Vymazat
  21. Ty náhrdelníky my na orsay vůbec nesedí :O ale o to líp!! Jsou uplně nádherné!! Těším se, až bude kolekce v obchodech:))

    OdpovědětVymazat
  22. Orsay mam veľmi rada, až ti trošku zavidím, v dobrom samozrejme :)

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní15.06.14 0:23

    Ahoj,vim ze to neni vubec k tematu,ale opravdu moc se mi libi jak mas udelane to ombre a chtela bych se zeptat,zda jsi si ho nechavala delat v nemecku nebo v moste. Ja jsem z mostu a zajimalo by me,jestli tady tak kde a za kolik ti to udelaji? Moc dekuji

    OdpovědětVymazat
  24. Celá kolekce se mi moc líbí. Na podzim se netěším :-D, ale na tak hezké oblečení ano. Móda Orsay se za posledních pár let hodně zlepšila, občas tam nakupuji a ráda :-). Hezky zpracovaný článek, jako ostatně každý u tebe Miuško. Těším se na MK reportáž, mám radost, že se ti tak daří, moc si to zasloužíš :-) !

    OdpovědětVymazat
  25. Na veľké šperky nie som. Páčia sa mi, ale mne sa skôr hodia drobné veci, ale tie kvetinky by som možno zniesla a taktiež striebornú ja môžem.
    Najskôr som si myslela, že to nebude nič pre mňa, ale ten prvý stojan so šedými vecami sa mi páči a možno aj celý by sa u mňa uživil.
    Zase ste museli mať pekný deň. Takéto akcie sa mi páči a hlavne, že sa o ne podelíš aj s nami je super :)

    OdpovědětVymazat
  26. hmm, krásný fotky! (až na tu jednu :D) ta kolekce se mi líbila :)

    OdpovědětVymazat
  27. do Orsay popravdě moc často nechodím, ale tahle kolekce mě nadchla! nádherné materiály a opravdu povedené doplňky :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡