My shopping tips: All black everything

Říkala jsem si, že v neděli bude fajn vám dát tipy na nákupy, které můžete uskutečnit hned zítra po škole/práci a zpříjemnit si tak začátek nového týdne. Snad vás mé časté přispívání těší. Bude zase hůř, protože se mi blíží další školní povinnosti. Ale dokud to jde, ráda vás potěším. 

Dnes to bude, jak už jste si mohli všimnout v názvu, o černé barvě. Sice byl včera první letní den, ale černá je nesmrtelná a dá se kombinovat se vším, proto při nákupu černých kousků nikdy neřeším roční období/počasí, ale materiál, kvalitu, pohodlnost a zajímavost střihu/tvaru. 


Šněrovací boty - Pimkie | (Peep toe) lodičky - Deichmann
Oba páry jsem koupila v Německu, ale šněrovací boty jsem viděla i v českém Pimkie a mám pocit, že lodičky nebude v Deichmannu vůbec žádný problém sehnat. Zamlouvá se mi, že obě boty mají béžovou podrážku. Nelíbí se mi ty černé, červené nebo jinak barevné. První pár se mi líbil už v H&M, ale než jsem se rozhodla, boty byly hned pryč, a tak když jsem je objevila v Pimkie, okamžitě jsem je popadla, vyzkoušela, sedly mi skvěle, takže jsem je brala bez dalšího rozhodování. Původně stály 30 euro, ale dostala jsem na ně u pokladny 30% slevu, takže mě vyšly na 21 e, což je naprosto božská cena. Druhé lodičky jsem sháněla na akci Michaela Korse, jelikož jsem měla určitý daný dresscode. Objevila jsem je po dlouhém hledání v "obyčejném" Deichmannu a ještě k tomu z 50% slevou (ze 30 e na 15 e). Líbí se mi jejich čistota a jednoduchost v kombinaci s výrazným zlatým podpatkem. Další skvělý pár skvěle kombinovatelných bot, který bude kralovat mému botníku.

(Lace bra) podprsenka - Lindex
Skvělá podprsenka, která dělá hezký dekolt a je pěkné, když rafinovaně vykukuje z pod oblečení. Původně jsem si ji chtěla koupit v H&M, ale měli hrozně zvláštní velikosti (neseděly s číslováním) a neměli ani moc velký výběr. Asi byly dost vykoupené. Jako druhý obchod jsem zkusila navštívit Lindex, protože má většinou moc pěkné prádlo a byla jsem úspěšná. Sice se mi líbila asi více ta H&Mkovská, ale tahle mi zase lépe sedí. Seženete ji za 250 Kč a v nabídce je i více barev.

Vesta - Orsay (f/w 2014/15)
Na prezentaci značky Orsay jsem si mohla vybrat jeden kus a odnést si jej domů. Můj výběr byl jasný. Vestička mě zaujala už při mém příchodu. Je z broušené umělé kůže v kombinaci s teplou vlnou uvnitř a la beránek. Podobné vestičky a otevřené cardigany se mi líbily vždycky. Takový kousek oblečení stačí přehodit přes halenku/triko, což rázem ozvláštní outfit a navíc člověku hned bude i o něco tepleji. Pokud se vám líbí, v obchodech ji seženete někdy po prázdninách, až přijdou nové kolekce.

Sukně - New Yorker
Můj nejčerstvější kousek v šatníku. Koupila jsem si ji ve čtvrtek. Zaujala mě na první pohled. Musím se přiznat, že tuhle "lesklou" kůži moc nemusím, ale celkem si mi v kombinaci s klasickou bavlnou líbí. A co miluji je její zvláštní asymetrický střih. Dělá opravdu pěknou postavu. Včera jsem si ji vzala na drink s kamarádkami a měla u nich úspěch. Navíc jsem ji ulovila v 50% slevě za 250 Kč. Pokud ji ještě najdete, určitě si jí vyzkoušejte a moc dlouho nad koupí nepřemýšlejte.

Co černého jste si naposledy pořídili vy? A kterou z věcí, byste mi odcizili? :D

75 komentářů:

  1. Článek o ničem jako tvůj blog. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě. Proto se sem přece vracíš a věnuješ mi své komentáře. :)

      Vymazat
    2. Mio, tvůj blog je super. Urcite neřeš trapný anonymy! :) - K. <3

      Vymazat
    3. Příspěvek o ničem jako tvoje osoba. :)

      Vymazat
  2. Moc se mi líbí ta sukně a lodičky! Já jsem nakupovala jak divá :) http://sororessa.blogspot.cz/2014/06/new-in-new-yorker-h-elnino.html

    A.

    OdpovědětVymazat
  3. Ale čoby o ničom ;) práve mna prekvapilo ake ma deichman pekné lodičky, tie catwalk a že v new yorkeri sa da aj najsttaka zaujimava sukna ma aj prekvapilo, lebo ked don idem tak namna svietia tričká s blbými nápismi :D Potom má aj človek chuť sa isť zas pozrieť do možno už zavrhnutých obchodov, aspon pre mna :)

    OdpovědětVymazat
  4. Co bych ti odcizila? Skoro všechno :) Hlavně ty lodičky za tu cenu jsou vážně skvělý.

    OdpovědětVymazat
  5. super inspirace! víc takovýhlech článků! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta vestička je dokonalá! <3 pracovní/školní povinnosti chápu, taky jsem se už týden nezastavila ještě nezastavím, hodně štěstí! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty šněrovací boty ti hrozně záávidím :(

    OdpovědětVymazat
  8. Úplne všetko by som prijala aj do svojho šatníka. Krásne úlovky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nevím ale poslední dobou mi tvé články přijdou odfláknuté jako kdyby si je psala jen aby tu něco bylo :( Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo. Ono nafotit neco kazdej den a napsat neco kazdej den je totiz hodne lehky vid? Prijde mi ze ma mia dost ctenaru co si proste niceho nevazi a nic jim nevoni. Ale ja proste nepochopim proc sem chodi. Mia je moje nejoblibenejsi ceska blogerka protoze pise obecne o vsem a vzdy to ma hlavu a patu a nerada bych jeji blog kuli takovym nevdecnym lidem ztratila.

      Vymazat
    2. Děláš si legraci? Viděla jsi už někdy i nějaký jiný fashion blog kromě tohoto? Jestli jo, viděla bys, že tento typ postu je dost běžný - ohledně nových nákupů. Nic odfláklého na něm není a tento navíc má i dost podrobně napsané komentáře ke každému itemu, to se ti zdá odfláklé?

      Vymazat
    3. Bože holky každý má jiné nároky a názory, líbí se každému něco jiného, Vám toto možná nepřijde odfláknuté, jiným ano. Naučte se laskavě respektovat cizí názory, to byste ve vašem věku jistě už mohly umět.

      Vymazat
    4. Copak ty víš, kolik nám je let? Ani jedna z nás to nenapsala. A btw, když někdo napíše, že něco je odfláknuté, ale neřekne PROČ, nezdůvodní to pořádně, tak to není názor, ale výkřik, naprosto hloupej. Nedá se to brát vážně, Tečka.

      Vymazat
    5. nesuhlasim.
      uz len samotne pisanie trva dost casu a v tomto clanku je toho textu si myslim dost.
      +nehovoriac o tom, ze si Mia dala tu snahu vsetko pekne nafotit.
      problem je v tom, ze vy nedokazete nic ocenit

      Vymazat
  10. Nejvíce se mi líbí ty botky a podprsenka :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nejvíce se mi líbí ty botky a podprsenka :)

    OdpovědětVymazat
  12. Sukňa je skvelá a takú podprsenku si tiež plánujem v najbližšej dobe zaobstarať :)

    OdpovědětVymazat
  13. Paradni clanek mius. Snad tu sukni jeste splasim.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, mne sa najviac pacia tie snurovacie boticky, ale uz len od pohladu na ne ma bolia nohy, vyzeraju byt tvrde hlavne okolo vyrezu na prsty. Brala by som take kvalitne kozene. ale pre krasu treba obcas trpiet :-)
    Chcem sa spytat, ako sa nosi tento typ podrpsenky pri velkych prsiach? tiez sa mi velmi paci, ale bojim sa, ze ich neudrzi.
    Lucia

    OdpovědětVymazat
  15. Wow, this post is good, my sister is analyzing these kinds
    of things, thus I am going to let know her.

    Also visit my blog :: roof windows Cape Town; ,

    OdpovědětVymazat
  16. Lodičky teda vypadají bezvadně! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Ty lodičky a sukně jsou parádní. Už se těším až sukni uvidíme v nějakém outfitu.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  18. To nemůžu nepochválit, že :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bys byla sama proti sobě. :D

      Vymazat
    2. Ale nezapomeň to pak Mooro zdrbat na bločcích. A postěžovat si, jak je hrozný, jak se blogerky pomlouvají za zády, ale sama jsi toho královnou. Aneb ťuťu veřejně a drsná moora na FB v uzavřené skupině....:-)

      Vymazat
    3. No ona ti to Moora tady pochválí, ale na Bločcích na tobě nenechá nit suchou, viď, Mooři?:-) Ono totiž nestačím koukat, co píšeš o holkách v uzavřené FB skupině, ale pak děláš ťuťu veřejně. Ale hlavně, že je hrozný, jak se blogerky přetvařujou...sama jsi toho královna a fakt jsem o tobě ztratila iluze přístupem tam.

      Vymazat
    4. Tvl Mooro ty jsi směšná. Na FB ve skupině Miu pomlouváš "imrvere" a tady jí přitakáváš. Jsi trapná.

      Vymazat
    5. Hm, tys mi asi tuhle psala na blog co:D hele, už tam jsem ti jasně sdělila, že jestli máš nějakej konkrétní problém, tak se rovnou na FB můžeš svobodně a na rovinu projevit, vůči všem. Ale protože jsi očividně přizdisráčka, tak se to nesetkalo s úspěchem, ne zcela překvapivě. Jinak mě velice mrzí, že ti narušuju tvůj sluníčkovej vesmír ... i když ne, vlastně mě to nemrzí ... prostě vítej v realitě - já nemám povinnost mucíkovat všechny blogerky světa, naopak jsou i ty, který ani trochu nemusím - nicméně ani těm to nemám problém naznačit veřejně, jak se koneckonců párkrát stalo. A jestli na tyhle dělám podle tebe někde ťuťu, tak jsi nejspíš vynechala svou denní dávku pilulek ze sušenejch žab (to mě jako fakt dost pobavilo; a ono koneckonců i samo o sobě to, že vůbec někde působím ťuťu :D no neke). A bez ohledu na to, co kde o Mie kdo píše, tak já ji mám ráda, je sympatická, na úrovni a ještě jako bonus fakt kočka (a klidně se z toho vztekni).

      Vymazat
    6. Já jsem jen jedna, z 17:41 a 43, původně jsem měla za to, že se to neodeslalo. 18:35 je někdo jinej. Na blog jsem ti nepsala, nechodím na něj. Ale na bločcích se pobavím ráda, o tom žádná. Jen mě prostě fascinuje, jak ve skutečnosti nemáš koule. Srytě, když si to ty, které pomlouváš nemůžou přečíst, seš drsná a tady budeš psát o tom, jak je sympatická a na úrovni...připíšeš i ten zbytek o prodejnosti a ulhanosti, který z tvých úst dříve padly, nebo to už si necháš pro sebe? :-) Mucíkovat nikoho nemusíš, to od tebe ani nikdo nečeká. Jen si občas nevidíš do huby, no...

      Vymazat
    7. :D tak to nevím, kde se bavíš, ale očividně chodíš do nějaký skupiny na facebooku v paralelním vesmíru :DD nejen, že něco takovýho jsem o Mie nepsala já, ale ani to tam nepsal nikdo jinej - takže jo, něco takovýho si fakt nechám pro sebe
      každopádně, ty Johanko z Arku, buď sem dej odkaz na printscreen toho, jak ji tam kdokoli (ne nutně já, abys to měla lehčí) pomlouvá, nebo nedávej, ale to bude v tom případě jen důkaz toho, že si akorát sereš do huby (a nebudu tě přeceňovat, printscreen samozřejmě neočekávám)
      (jo, a jen tak pro jistotu, kdybys náááhodou chtěla fňukat a vymlouvat se, že jsem ten údajnej příspěvek o Mie smazala, tak rovnou uvádím, že ta skupina není moje a nemůžu tam nic mazat; díkčau)

      Vymazat
    8. Tak koule ti evidentne od vcera nenarostly... a asi ani nenarostou, ty ja nic, ja muzikant:-) Budu se bavit dal, ostatne nejsem jedina. Screenshoty z blocku koluji po venku uz dlouho a chapu, ze vzhledem k tomu, ze tam figurujes nejvic, te to trosku stve. Ale kric samozrejme z plnejch plic dal jak za nic nemuzes, nic nemazes a hlavne nikoho nepomlouvas. Zas je fakt, ze oproti takove Petre jsi tam o Mie tenkrat mluvila jeste celkem pekne:-)

      P.S. Musim rict, ze me hrozne moc bavi jak to resis:D

      Vymazat
    9. Odpověď plně dle očekávání.

      Neexistující printscreen neexistující konverzace mě opravdu štve víc než nejvíc. Ale zejtra pro jistotu smažu celej Facebook, co kdyby měli někde v Kalifornii zálohu.

      P.S. Mě hrozně moc baví, jak ty řešíš zrovna mě. Vyloženě made my day.

      Vymazat
  19. jééé, ta vestička je top...sem nevěděla že se v orsay dají najít i takový dobrý kousky:p

    OdpovědětVymazat
  20. Ty lodičky z Deichmannu jsou úžasné!! ♥

    OdpovědětVymazat
  21. ty šněrovací boty jsou opravdu krásný :) podobný má i Peťa z lovelyhair, já bych si takové taky ráda pořídila, ale nemám teď momentálně možnost dostat se do většího města a u nás v maloměstě nic takového neseženu :/

    OdpovědětVymazat
  22. Ty botky z Deichmanna jsou v ČR určitě také k dostání, před pár dny jsem je v jenom z obchodů viděla :) a také mě oslnily! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Mě nejvíc zaujaly lodičky :) Jednoduchá klasika, která se vždycky hodí :)

    OdpovědětVymazat
  24. Vyborny vkus mius! Ja bych ti ukradla tu podprsenku. Prekvapuje me , ze je tak levna. Pro tu si urcite pobezim :) jen se bojim, ze me tak hezky dekolt neudela, ale "zplacati" me :D

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, už delší dobu všude sháním ty šněrovací boty, včera jsem byla v Pimkie a neviděla jsem je tam, mrkla jsem na jejich stránky a také nic, nevíš náhodou kde je jinde sehnat ? :) Díky za tip !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám jedny ve velikosti 38, kdybys chtěla. :)

      elizabethlore@seznam.cz

      Vymazat
    2. Tu podprsenku jsem moc chtěla, ale nesedla mi. ;(

      Vymazat
    3. To s tou podprsenkou nepatřilo sem. ;)

      Bylo to celkově k postu.

      Vymazat
  26. Taa vesta je super uplne a aj lodicky...len pre mna na beznee nosenie hruuza :-D

    OdpovědětVymazat
  27. Takovou podprsenku sháním, děkuji za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ta sukně i lodičky jsou boží :)

    http://sofiestyleblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  29. Miuš prosímtě, má tato podprsenka kostice či aspoň nějakou výstuž? Mám větší prsa, ale podobnou sháním, tak se ptám, tato je krásná! :) děkuji, Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je elastická. Kostice ani výstuž nemá. Mám prsa pevná, takže neporadím s tím, jak bude třeba zrovna tobě sedět, ale velkou výhodu má v pohodlnosti. :)

      Vymazat
  30. Juuu to byl super článek! Moc hezké tipy a inspirace:) líbí se mi uplně vše!:)) šněrovací boty se mi hrozně moc líbí, ale já bych je tolik nevyužila:( Za to ta vestička je opravdu parádní! Tu bych brala všemi deseti:))

    OdpovědětVymazat
  31. Čierna proste klasika a dá sa kombinovať so všetkým :) Lodičky sú perfektné! Závidím ti, že môžeš nosiť také vysoké boty..ja s mojou výškou a s takými opätkami by som sa asi už ani do dverí nezmestila :D A tá sukňa z NY je naozaj veľmi zaujímavá..určite by som ju chcela vidieť v nejakom outfit poste, lebo si ju naozaj neviem predstaviť :)

    OdpovědětVymazat
  32. ta podprsenka je božská, taky jsem na ni koukala ;-)

    OdpovědětVymazat
  33. Ooooo, krásné botičky <3 A ta podprsenka je taky boží, budu na ni muset kouknout :)

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  34. všetky veci sú krásne a určite by sa zišli do šatníka :) pôjdem sa pozrieť na lodičky :)

    OdpovědětVymazat
  35. Super veci, hlavne lodičky sú krásne! ♥
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  36. už sa teším až nám novinky ukážeš na sebe, podobnú koženkovú sukňu som si v NY skúšala, ale nesadla mi strihovo, tak možno takú nájdem inde:)

    OdpovědětVymazat
  37. Hrozně se mi líbí oboje botky, dneska jsem shodou okolností taky nakoupila černou věc - nádhernou koženkovou bundičku za 500 Kč, ze které jsem hrozně nadšená.

    OdpovědětVymazat
  38. Článek jako vždy super!👍😘❤️ "Ukradla" bych ti tu podprsenku 😍 Asi si pro ní "musím" skočit 😁 Já naposledy kupovala černou dlouhou sukni v Pimkie, dlouho jsem řešila, jestli se mi líbí a zda se mi líbí na mně 😊 A pořád nevím 😂

    OdpovědětVymazat
  39. Strašně se mi líbí ty šněrovací boty! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Lodičky jsou nádherné! ♥ Škoda, že je na mě nedělají. :D

    OdpovědětVymazat
  41. šněrovacím botám jsem pořád nějak nemohla přijít na chuť, ale tyhle vypadají úžasně!

    OdpovědětVymazat
  42. krásne veci, ja v poslednej dobe ale ulietavam na bielej. No napriek tomu som si práve včera kupila čierne kraťasky :)

    OdpovědětVymazat
  43. ty boty z pimkie a sukne jsou skvele!

    OdpovědětVymazat
  44. na tu krajkovou podprsenku se budu muset kouknout, a vesta se mi také líbí :)

    OdpovědětVymazat
  45. Ty boty na šněrování jsou úplně parádní a ta sukně mě v New Yorkru na první podled tolik nezaujala, když jsem ji tam viděla, ale pokud vypadá na postavě parádně, budu tam muset znova zaběhnout a ukořistit ji :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/serum-na-rasy-aneb-realash-trochu-jinak.html

    OdpovědětVymazat
  46. sukně je skvělá, určitě na ni mrknu:) ..ale podprsenku si musím koupit na 100 % :)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  47. Tak to se těším na outfit s tou sukní, je opravdu zajímavá!

    OdpovědětVymazat
  48. tie topanky su super!
    http://chillychickblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  49. Díky za tip na podprsenku, koupila jsem si ji včera a je velice pohodlná.. Až jsem zapomněla, že nějakou mám! :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Nádherné šněrovací botičky. Nevydržím ale dlouho na vysokých podpatcích.

    OdpovědětVymazat
  51. Ta podprsenka je skvělá! Na léto pod tílko podle mě ideální :) Jakou máš velikost, jestli se můžu zeptat? :)

    OdpovědětVymazat
  52. Tyjo,už se těším na novou kolekci orsay. :) A moc by mě zajímalo,jak vypadá ta sukně oblečená na postavě, protože taklhe na ramínku bych si jí po pravdě ani nevšimla.. Přidáš fotku,prosím? :)

    OdpovědětVymazat
  53. ty šněrovací boty sice nejsou úplně moc můj styl, ale moc se mi líbí, když je někdo umí nakombinovat a nosit :) každopádně ty druhé jsou božské, ach! <3 ta krajková podprsenka je také moc pěkná, nějakou takovou musím také sehnat, přijde mi to dokonale svůdné a přitom nijak vulgární.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡