My must-have drugstore makeup

Máme tu první červnový den a já vás dnes snad potěším! Prozradím vám totiž mé vlastní tipy na kosmetické produkty, které nezruinují vaší peněženku, ale přitom je považuji za naprosto nepostradatelné a velmi kvalitní. A navíc, měl by je sehnat každý z vás, protože jsou běžně dostupné v našich českých drogeriích.
Při výběru jsem se zaměřila na dostupnost, cenu (do 500 Kč) a aby výrobky dohromady vytvořily kompletní makeup. Plus tu mám i bonusový tip na jednu velmi povedenou novinku.
Makeupy od značky Rimmel London považuji za jedny z nejlepších makeupů, které seženeme v našich drogeriích. Match Perfection je tomu jasným důkazem. Stojí cca 200 Kč, ale často je v drogeriích v akci i za 150 Kč, což už se velmi vyplatí. Lahvička vydrží delší dobu, výběr odstínů je slušný (mně sedí 103 true ivory, tedy druhý nejsvětlejší z odstínů u nás dostupných), má spf 18, je lehký, kryje až středně, rozjasňuje, skvěle se nanáší, vypadá přirozeně a vydrží celý den. Mohla bych o něm jen básnit, jelikož k němu nemám žádné výhrady. 

Další můj oblíbený makeup z drogerie je Face finity all day flawless 3 in 1 od značky Max Factor. Má tu úžasnou schopnost, že obsahuje bázi, makeup a kryje tak vysoce, že ani většinou není třeba používat korektor (proto 3 v 1). Doporučila bych jej všem, co mají trochu mastnější pleť. Jeho nevýhodou je jen cena, která už je na drogerii vyšší - stojí kolem 400 Kč. Avšak je vážně skvělý. Pleť je po něm vážně naprosto flawless, jak slibuje, má spf 20 a jeho krytí i výdrž je bez chybičky. 

Pokud bych měla vybrat nejlepší korektor z drogerie, jakým jsem kdy měla, bude to jednoznačně Affinitone concealer od Maybelline. Dle mého názoru hrdě konkuruje i high-end korektorům (těm méně dostupným, z vyšší cenové kategorie). Je dostupný snad ve třech odstínech. Nanáším ho na nedokonalosti, ale také s ním zakrývám i kruhy pod očima. Je krémový, lehký, ale kryje výborně a po jemném zapudrování drží, jak má, dokud ho neodlíčím. Mimochodem, stojí asi 90 Kč.
A abych měla jistotu, že můj makeup zůstane po celý den perfektní, používám transparentní pudr Smooth Skin pressed face powder od značky NYC (New York Color). Proč transparentní, tedy průhledný? Pokud najdete ten správný odstín makeupu, který vám dokonale sedne, už není třeba dodávat pleti další barvu. Proto je ideálním pomocníkem transparentní odstín, který pleť jen zmatní a zafixuje makeup. Navíc se mi líbí, že tento obsahuje i zrcátko, takže je skvělý i do kabelky a stojí jen 90 Kč.  
Nejlepší drogérkové řasenky dle mých zkušeností nabízí značka Maybelline. Její výběr je bezkonkurenční a stejně tak i ceny (100-250 Kč). Mou stálicí je the Colossal volum' express mascara

Oční linky mám nejraději ve fixu z toho důvodu, že je jejich aplikace rychlá. Osvědčily se mi Eyeliner pen waterproof od Essence. Jsou voděoodolné, tak akorát černé a linky mi vydrží. 

K projasnění očí doporučuji pořídit si béžovou tužku na oči Longlasting eye pencil v odstínu 10 Almost famous, též od Essence. Je vysouvací a obsahuje maličké třpytky. Mimochodem stejný odstín má i Rimmel a bez třpytek, ale netuším přesně, jak se cenově liší. Essence bude pravděpodobně o něco levnější. 

Pokud používáte oční stíny, rozhodně si pořiďte nějakou svou oblíbenou barvu od Catrice. Jejich mono stíny Absolute yey colour jsou dobře pigmentované a hezky se s nimi pracuje. Vlastním jak monostíny, tak i paletku čtyř stínů a nemohu si je vynachválit. Jeden stín stojí cca 100 Kč. 
U tvářenek mám v drogerii jasno. Zamilovala jsem se do relativně nových kousků Colorama od Maybelline. Jedna stojí 80 Kč. Na výběr je několik krásných a zajímavých odstínů. Mým největším must-have je odstín 301 - přirozená meruňkovo-korálová se zlatavým odleskem. Přiznám se, že se mi moc nelíbí jejich obaly, ale tvářenky, co se výdrže a pigmentace týče, jsou naprosto skvělé. Mezi tvářenkami najdete i rozjasňovač a tvářenku a la bronzer.
 
Tyto dva produkty na rty jsou snad mými top mezi všemi, co vlastním. Na lip tint Made to stay smoothing lip polish v odstínu 060 Mission PINKpossible se mě neustále ptáte na mém instagramu, a tak produkt musím ještě jednou zmínit i tady na Kissbooku. Jde o krémovou hmotu, která je po nanesení lesklá a vysoce pigmentovaná (že už to snad víc ani nejde). Po hodině se lesk ztratí a barva na rtech drží po celý den, dokonce se i špatně odličuje. Ptá se mě na ni snad každý. Je to skvělý výrobek. Podle mě je tím nejlepším, co kosmetika Catrice nabízí. 

Další produkt je výborný pro všechny, co chtějí mít krásné, ale ne příliš výrazné rty. Rtěnka od Bourjois z Shine edition v odstínu 26 umí se rty divy. Dělá je vláčné, hebké, lesklé a přirozeně nude. Je to má nejoblíbenější rtěnka - soudím dle toho, že už ji za chvíli celou vypotřebuji (což se mi zdá u rtěnek, vzhledem k mé sbírce, nemožné). 
Posledním produktem, o kterém se dnes zmíním, je novinkou v drogeriích. Jde o Perfect body make-up od české značky Dermacol, tedy makeup na tělo. Ne každý máme úplně dokonalé a opálené nohy, ale vzhledem k nečekanému oteplení si počasí vyžaduje odložit kalhoty a trochu poodhalit tělo. Dermacol vymyslel produkt, díky kterému se odhalíme mnohem raději. Makeup je dostupný ve dvou pěkných odstínech. Je voděodolný (vyzkoušeno), vytváří sametový efekt a sjednotí odstín pokožky. Jen doporučuji rychlejší roztírání, má tendenci zachnout a usadit se, vzhledem k tomu, že je voděodolný a po nanesení by se pak neměl jentak hnout z místa. V drogerii byl teď v akci za 100 Kč a jeho doporučená cena je 170 Kč. Pokud vás trápí jizvičky, modřiny nebo příliš světlá pokožka, určitě výrobek vyzkoušejte.
Nakonec přidávám na ukázku můj dnešní makeup, vytvořený pomocí výše zmíněných produktů (jediný produkt, který jsem použila navíc je gel na obočí od Alverde, o kterém už jsem ale v minulosti psala). Přeji vám pěkný druhý červnový den a v komentářích mi prosím povězte, jaký produkt z drogerie patří mezi vaše must-haves. (*Náušnice jsou z Romwe.)

72 komentářů:

  1. Ahoj Mio, moc hezké fotky :)) nechápu jak můžeš mít všechny ty věci v tak perfektním a čistém stavu :-D Já jsem asi hrozný "čuně" :-D
    Chtěla bych se zeptat na tvůj názor na ten Dermacol body makeup :-), protože já pořád nevím, ta aplikace mi přijde taková komplikovaná protože rychle zasychá a pak se mi často během dne obtiskne na oblečení...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Karolíno, já ty věci samozřejmě před focením utírám. Nechci je fotit upatlané, ale samozřejmě za normálních okolností úplně čisté nejsou, když je denně používám. :)
      *Vše už je v článku. Omylem jsem ho uveřejnila ještě bez textu. :)

      Vymazat
    2. Ahoj, já jsem měla doma vzorek a také mi to přišlo moc husté a rychle zasychající, tak jsem trošku toho makeupu smíchala s tělovým krémem a šlo to dobře a už to nešmouhovatělo:)

      Vymazat
  2. Väčšinu z týchto vecí používam aj ja :) sú proste istota ktorou sa nedá nič pokaziť 👌
    Potešilo by ma ak by ste sa baby pozreli na môj blog http://bizzbeautyxfashion.blogspot.sk🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle vše jsi pořídila do 500,- ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše už je v článku. Omylem jsem ho uveřejnila ještě bez textu. :)

      Vymazat
    2. jsi vážně tak blbá? Je to myšleno, že každý jednotlivý kousek je do 500kč a ne celkově -_-

      Vymazat
  4. Moc krásné fotky Mio, musím říct, že se zmíněnými výrobky rozhodně souhlasím. Zatím jsem ale ještě nezkoušela tento make-up od Max Factor a ten make-up na nohy od Dermacolu. Budu to muset napravit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, můžu se zeptat na ten tělový zkrášlující make-up, co je to zač a jak funguje? Je to něco jako samoopalovací krém? Vypadá kůže po jeho natření jako opálená? Jak jsi s ním spokojená? Doporučila by jsi ho? Děkuji moc za odpověď Monika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše už je v článku, omylem jsem ho uveřejnila ještě bez textu. :)

      Vymazat
  6. Miuš prosím tě, jaký je ten make-up na nohy? Dneska jsem na něj koukala v Dmku, ale nevzala jsem si ho, protože jsem měla strach, že by třeba obarvil bílé oblečení.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše už je v článku, omylem jsem ho uveřejnila ještě bez textu. :)

      Vymazat
  7. Sluší ti to na fotce! :)) Makeup od Rimmel si musím konečně pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tedy přiznám se, že jsem čekala alespoň nějaký text, tohle mě dost překvapilo :D Až dosud mě nenapadlo, že i článek může vyznít tak... mlčenlivě :D Ale fotky i produkty jsou pěkné, především ten lesk? na poslední fotce, má krásnou barvičku :) Jen není znát, co je to přesně za produkt :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by jako čtenáře nenapadlo, že fotky samotné bloger pokládá za hotový článek a asi by mi došlo, že šlo o překlep. Tak snad se sem vrátíš a dočteš si informace. Mrzí mě ta chyba, ale stane se.

      Vymazat
    2. První myšlenka samozřejmě byla, že byl zřejmě uveřejněný dříve, než měl, ještě jsem úplně nezblbla, to zase ne :) Ale druhá byla, že jde možná o inovační pokus :D Nicméně jsem to nemyslela nijak špatně, což se tu o ostatních říci zrovna nedá, jak tak koukám... Článek jsem si dočetla a výběr je pěkný. Především lp od Catrice, ten je opravdu krásný :) U mě je momentální must-have laky z neonové řady Colorama, zbývá mi poslední kousek z téhle limitky a na léto je opravdu nádherná :) A podobně jsem se zakoukala do Rimmel rtěnek by Kate, i když na moje mini rty rtěnky tak úplně nepasují :)

      Vymazat
  9. Tak jsi blbá že ani už nenapíšeš text když to má být článek?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se - došlo k nedorozumění. Omylem jsem článek zveřejnila hned poté, co jsem nahrála fotky a všimla jsem si toho až teď, když jsem dopsala text a zveřejnila ho znovu. Ty komentáře co mi přišly byly naprosto hnusné a nebudu je zveřejňovat. Myslím si, že čtenářům, kteří mě čtou déle mohlo dojít, že jde o omyl. Ale je mi jasné, že anonymové si hned měli na čem smlsnout.

      Tak teď už je článek opravdu článkem, tak mě prosím hned nepranýřujte. Jsem člověk a splést se v technice je snad normální.

      Vymazat
    2. Anonymní02.06.14 0:03

      Až neskutočné ako ľudia čakajú na hlúposť aby ti mohli ublížiť a zhodiť ťa .. miuška krásny članok, veľmi rada čítam tvoj blog a držím ti palce :)
      S pozdravom Martina zo Slovenska :)

      Vymazat
    3. že ti lidi dokáží nadat i za tohle... to přece ani není možné.. Stay strong Mia ;-) :-*

      Vymazat
    4. Ach jo, takovehle otazky bych vubec nekomentovala.

      Vymazat
    5. Já jen prostě nechápu proč sem lidi jako ty chodí. Očividně Miu nemáš ráda a nenecháš si ujít první příležitost jí urazit. Na druhou stranu hned po zveřejnění nového na její blog jdeš za účelem si ho přečíst. Tak přece nechodím na blog někoho koho nemám ráda, ne? Ještě že věřím v Karmu :-D

      Vymazat
    6. aspoň se pod to podepiš ty kachno když tady někoho chceš urážet.... fakt takovýhle miluju...na přes h.bu jak já říkám! bože můjjj

      Vymazat
  10. Ahoj Mio, prosím ťa, aký odtieň používaš toho korektoru? =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ten svetlejší? Pretože som v drogérkach videla len 03 a 02 a teda fakt neviem.

      Vymazat
  11. Tak to je konec tyhle komentare :D:D je tohle vazne normalni? To ctou blogy tak mimo lidi? Tak snad je jasny, ze to byla chyba a drivejsi zverejneni clanku, to prece dojde kazdymu, kdo tvuj blog zna a vi, ze si potrpis na kvalitu textu v kazdem clanku. Ja ti musim podekovat za skvele tipy! Bezne me kosmeticke posty moc nebavi, ale tenhle jsem precetla raz naraz a rovnou jsem si udelala shopping list :D jsi skvela a bajecna, Mio, jen tak dal!
    www.dombydom.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti za úžasný komentář Domi! Jak vidíš, tak každému to opravdu nedojde.
      Jsem ráda, že se ti článek líbil, zvlášť když na ty kosmetické nejsi. Moc jsi mě potěšila. Přeji dobrou noc :)

      Vymazat
    2. Taky nechápu, že někdo nepochopil, že šlo o omyl..aby se ti všichni bezchybní a kritizující nezbláznili..:-/

      Vymazat
  12. jee, to je zase drama kvůli jednomu omylu... Jsem fakt ráda, že jinak jsou všude kolem jen neomylní lidé ;-)
    Miuš, mám dotaz. Je tenhle MP make-up lehčí než 25h lasting stay (též rimmel, červené víčko)?

    OdpovědětVymazat
  13. Já ty Bourjois rtěnky taky miluju, nejradši bych je pořídila ve všech barvách! Ale ten makeup na tělo...nějak nevím, i když je voděodolný, bála bych se, že od toho budu mít špinavé oblečení, či při nejhorším si třeba sednu v restauraci na židli a zůstanou tam po mně na židli hnědé šmouhy :D

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní02.06.14 2:13

    Úžasný článek. Píšu si hned co potřebuji a prosím o víc takových. <3 Sára S.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, tyhle řasenky také miluju! Mám růžovou (název teď honem nevím) a je naprosto super. Jinak děkuji za tip na pudr, zrovna nějaký potřebuji a tenhle by mohl být ok :) A makeupy si také píšu do seznamu, a možná použiji :)

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní02.06.14 7:44

    Ahojky, hezký článek. Můžu se zeptat, kde kupuješ ten NYC pudr? U nás je DM a Teta drogerie a nikde jsem na něj zatím nenarazila. a Vypadá fakt úžasně :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Mio, díky za super tipy :) Láká mě ten make-up na tělo od Dermacolu

    OdpovědětVymazat
  18. Ten body make-up jsem si chtěla koupit, když byl v té akci a na stíny Catrice už jsem také koukala, mají krásné odstíny :) Moc děkuji za článek, určitě teď oboje pořídím. A na té fotce vypadáš opravdu krásně. Zvláštní je, že já jsem podobný typ jako ty, ale mně by taková výrazná rtěnka rozhodně neslušela. Na Tobě vypadá skvěle :) Měj se krásně a pokračuj ve skvělé práci na Tvém blogu :) Zdravím z Plzně :)
    PS: Rejpalů si nevšímej, vždycky se někdo takový najde!

    OdpovědětVymazat
  19. Hanbím sa, že ani jednu z týchto vecí nemám :/

    OdpovědětVymazat
  20. Za me jsou rasenky Maybelline hrozne, slepuji, obtiskavaji se. Az po par mesicich jsou pouzitelne. Ale super clanek:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  21. Make-up Max Factor jsem si naprosto zamilovala, měla jsem ho 2x po sobě a určitě nebudu váhat ani nad 3tí lahvičkou :) !

    OdpovědětVymazat
  22. Moje nejoblíbenější produkty z drogerie jsou rimmel wake me up foundation a rtěnky bourjois shine edition. Takže koukám, že jsme se docela shodly. Jinak moc hezký článek jako vždy. A mimochodem i kdyby tu byly pouze fotky. Je to tvůj blog a můžeš si sem dávat co chceš. Tvoje fotky jsou náhodou moc hezké. ;)

    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Mio, chtěla bych se zeptat, jestli ten make up na nohy od Dermacolu špiní oblečení? To jsem nikde v textu nevyčetla.
    Díky :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tu věcičku od Catrice musím mít! Vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  25. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Mio,skvely clanek,moc dekuju za tipy.Mej se hezky a jeste jednou diky:)Marieta

    OdpovědětVymazat
  27. Ten NYC pudr všichni chválí asi na něm fakt něco bude...jinak ta barva na rty od catrice mě zaujala já o ní ještě neslyšela vadil by mi ten leks, ale jestli říkáš, že se vsaje a zmizí tak proč ne =) Jinak jak jsem již někde psala makeup na tělo mi přijde jako zhovadilost a zbytečná věc nemůžu si pomoci =/ pokud nejste rozdrásané od nějaké šelmy po celém těle (což by stejně dokázal jedině zakrýt dermablend) tak mi to přijde k ničemu =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  28. mam vzorku makeupu na telo, ale stale sa neviem odhodlat ho ani vyskusat. pride mi to trochu cudne a ze si upatlam oblecenie

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. Zaujala mě ta rtěnka od Bourjois. Ještě před rokem by mě ani nenapadlo koupit si rtěnku, ale v poslední době jsem jim nějak přišla na chuť. Bohužel takováhle univerzální mi zatím ve sbírce chybí, takže dík za tip :)

    OdpovědětVymazat
  30. Článek se mi fakt líbí, ale většina ze zveřejněných věcí mi nesedla. Ale je pravda, že zrovna stíny od Catrice a rtěnku ze Shine edice od Bourjois zase miluju. Ale chápu, nemůže všechno sednout všem.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  31. Ve které drogerii mají ten tělový make up Dermacol v akci za 100Kč?

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj,ja pouzivam *Affinitone concealer* od Maybelline, ktery mimochodem u nas v drogerii maji za 60 Kc a jeste Color Tattoo,ktere prodavaji taky za 60 Kc :-). Je to takova ta zapadla drogerie,ale kdyz neco potrebuji tak hodne pani prodavacky sezenou :-). Akorat kosmetiku Essence a NYC tam nesezenu,ale naopak dekorativku znacek Jordana,Hean a Regina ano. S pozdravem a pranim hodne stesti ctenarka Hanka

    OdpovědětVymazat
  33. Všechny produkty bych klidně vyzkoušela až na ten make-up na tělo, to už je pro mě vážně moc. Make-up a pudr na tvář, spousta líčidel na oči i rty a do toho ještě patlat make-up na nohy? Za chvíli tu budou chodit umělé barbíny nehledě na to že se určitě musí otírat o oblečení, popř. jak už tu někdo napsal, posadit se někde na čalouněnou židli, aby tam po mě zbyl hnědý flek? Dost faux pas :-) Pro mě tedy určitě ne.
    Jinak nevím zda je to mou pletí ale nemůžu sehnat žádný vyhovující make-up. Pleť mám smíšenou, v oblasti t-zóny se mi mastí dost a mám v této oblasti rozšířené póry ale všechny make-upy mi zvýrazňují nedokonalosti, póry a malé šupinky a na pleti je hrozně vidět i když používám jen lehce krycí make-upy... i když pleť hydratuji a používám peeling a dopřávám jí všechno dle nejlepšího vědomí a svědomí tak s make-upy se nekamarádí. Nemá některá z vás typ na lehce krycí make-up který by dělal pěknou pleť? Předem děkuju :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Joo, to mně se zas jednou stalo, že jsem uveřejnila text bez fotek :-D

    OdpovědětVymazat
  35. Krásný článek. Byl pro mě hodně inspirativní. Moc se mi zamlouvá ten korektor. Myslíš, že je to vhodná volba na léto místo makeupu? Nemám sice nejkrásnější pleť, občas nějaké jizvičky po akné...myslíš, že to dokáže zakrýt? A mohu se zeptat jaký je nejsvětlejší odstín? Předem děkuji a ještě jednou chválím za super článek! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ten make-up na nohy mě celkem zaskočil. Na jednu stranu to dává smysl, na druhou se člověk s takovouhle nikdy se svýma dokonalostma nesmíří, když budeme neustále upozorňovány na to, co máme zamaskovat.

    OdpovědětVymazat
  37. Make up Match Perfection, řasenka a pudr také patří mezi moje nejoblíbenější :) A podařilo se ti mě nalákat na tvářenky a korektor! :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ten lesk od Catrice je opravdu krásný! snad se ještě prodává! můj nejoblíbenější make-up z drogerie je L´oreal True Match ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahojda,

    s tím Rimmel makeupem mám prostě problém, že nezasychá do matna, ale lesknu se a je třeba zapudrovat... prostě nejlepší makeup mého života je MAC, kterej je sice dražší, ale zaschne do matna a není potřeba pudrovat, což je vzhledem k mojí extra mastné pokožce zázrak...

    No a makeup na nohy doporučuju :-) je skvělej, jizvy teda nezakryje, ale udělá takovou pěknou, sametovou barvu, jen už je ve výprodeji, tak si pospěšte!

    OdpovědětVymazat
  40. Jsi fakt skvělá a krásná! Miluju make-up od Rimmelu Match Perfection, řasenky od Maybelline, tvářenky od Coloramy a NYC pudr. :) Ještě musím zkusit ten korektor co doporučuješ.:)

    OdpovědětVymazat
  41. já si nemůžu pomoct, ale matlat si nohy make-upem na běžné nošení mi přijde zbytečné. neřeknu, když má někdo nohy vážně ošklivý, ale jinak? proč? pořád všichni všude tvrdí, jak se mají rádi takoví, jací jsou, ale jak jim někdo dá možnost, už by se matlali make-upem pomalu i na pr... :D
    s tím pudrem od NYC souhlasím, radši mám ale voděodolný od Catrice.

    OdpovědětVymazat
  42. Super podnětnej a užitečnej článek - kvůli takovým tě, Mio, čtu :-) Líbí se mi ten lesk od Catrice, snad se ještě prodává. Škoda, že stojany Catrice jsou jen v některých drogeriích a v některých městech. S tím korektorem od Maybelline souhlasím, dobrej je i make-up ze stejný řady.

    OdpovědětVymazat
  43. Tak teda ten Catrice lip tint asi fakt potřebuju, vypadá úžasně!! Nalákala si mě i na ten make-up od Max-factor, samotnou by mě asi nenapadlo si ho koupit. Škoda že mám momentálně make-upů dost a nestíhám to spotřebovávat :(

    OdpovědětVymazat
  44. Díky za článek, dávám do oblíbených a až půjdu nakupovat novou kosmetiku, určitě sem předtím mrknu! ;)

    OdpovědětVymazat
  45. Match Perfection používám už nějakou dobu a také mi vyhovuje, jen bych raději vyšší krytí :) Právě díky tomu mě zaujal druhý makeup 3v1, takže ho určitě zařadím mezi věci, které musím omrknout! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Ne Mio, nebuď naivní-čtenářům(čti: zlým anonymům) to nedojde, že došlo k omylu. Oni beztak jen čekají na takové chybky- aby se mohli vyřvat ze své frustrace.. Jinak zase klasicky vynikající post!! Táák krásně píšeš.. A ta růžová úžasnost od Catrice mi musí říkat paní!!! Hezký večer

    OdpovědětVymazat
  47. Ten lip tint od Catrice bych vyzkousela hned, je nadherny. Skoda, ze nemuzu nosit nic na rtech :-/

    OdpovědětVymazat
  48. Tak pár veci som si vypísala a som zvedavá ako mi sadnú. Veľmi dobrý článok :)
    Ja ani nie som kozmetiková, ale u teba si vždy niečo nájdem, čo ma naláka - kúp ma, skús ma... :)

    OdpovědětVymazat
  49. ten ruz vyzera prenaaaaaaaaaaaadherne...

    gomistories

    OdpovědětVymazat
  50. Zbožňujem tvoje články, už som si niekoľkokrát na základe tvojich odporúčaní niečo kúpila a vždy som bola spokojná. Aj teraz ten lesk Catrice je úžasný a taktiež som si kúpila make-up Face finity all day flawless 3 in 1 od Max Factor už sa teším keď ho otestujem :) Ešte raz ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  51. Skvělej článek! Na tenhle jsem fakt strašně těšila :)
    Asi si ten makeup od Rimmelu půjdu koupit. Za ty peníze má fakt velký balení a navíc si ho moje kámoška taky chválí a já hlavně potřebuju makeup, kterej bude vypadat přirozeně :) Korektor od Maybelline mám a je bombovej. Zakryje fakt všechno. I ty moje děsný začervenalý tváře :) A tvářenka od Maybelline vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj,vždy jsem si tu řasenku chtěla koupit ale vždy jsem váhala :D ted už jí prostě musím mít, přesvědčila jsi mě :D :)
    http://terusweetgirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj, jako vždy super článek, já taky miluji Match Perfection, už mám k tomu i concealer a ten je úplně stejně skvělý :-) . Navnadila jsi mě na ty tvářenky od Maybelline, příští týden se po nich půjdu podívat, snad si nějakou pěknou vyberu :-) . Jinak piš utčitě dál, mám tvé články ráda, jsou užitečné :-)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡