MICHAEL KORS event

*Dříve než se dostanu k tématu článku, bych se chtěla vyjádřit k tématu, na které mi poslední dobou chodí fůra (většinou vulgárních) anonymů. Jde o mou váhu a celkový vzhled. Je to sice má věc, ale chodí mi těch narážek víc a víc, a proto bych vás tedy alespoň zasvětila do svého "tajemství", aby ti "anonymní" z vás, se svými vzkazy věnované mně, neztráceli čas. Beru už déle jak dva měsíce prášky, které ještě nějakou dobu brát bohužel musím. Nebudu vypisovat jaké a proč, to už je osobní záležitost. Tyto prášky mi pomáhají, ale bohužel mají i vedlejší účinky. Jsem oteklá, zvláště když je teplo, nějaké to kilo jsem možná i přibrala a necítím se často úplně nejlépe. Až je budu moct vysadit, vše by mělo snad zmizet. Opravdu mi záleží na mém zdraví a anonymové, které baví si rýpnout, by se měli zamyslet nad tím, že nejsem modelka, ale blogerka. Nemám blog, abych vám přinášela denní dávky dokonalosti, ale abych inspirovala v tom, co mě baví. Možná i tak nemám dokonalé nohy a neměřím metr osmdesát, ale kdo z nás je dokonalý? Já s mou postavou teď bohužel ani nemohu nic moc dělat, protože bych to neměla přehánět s nadměrným pohybem, a tak se alespoň snažím lépe stravovat. Ale na druhou stranu vím, že jsou věci, které nezměním, protože už jsou geneticky dané. Taková já prostě jsem. A kvůli tomu, že nemám ideální nohy/míry bych se měla v létě pařit v kalhotách/maxišatech a nosit denně podpatky? To snad přece nemyslíte vážně.. Prosím vás, milí anonymové a rýpalové, mějte se více rádi, pečujte o své pozitivní myšlení a starejte se o svou pohodu, potom už nebudete mít čas mi sem psát urážky, které já stejně neschválím a mávnu nad nimi rukou, protože jsem vděčná a šťastná za tolik věcí, že mi nezbývá čas řešit věci, které se mi nelíbí.


A teď už konečně k sobotnímu eventu na počest nové kosmetiky Michael Kors. Chtěla bych poděkovat těm, co si přišli popovídat nebo vyzkoušet výrobky. Přišlo vás celkem dost vzhledem k tomu, že byla akce hlášena jen pár dní předem. Více z vás mě tedy spíše zastavilo v OC při nákupech, ale i tak mě to moc potěšilo. Na místě jsem líčila, nebo spíše předváděla dekorativní kosmetiku a Lea zas něco krasného nafotila.

Kosmetika Michael Kors se dělí na tři řady, dle tří typů žen - Sporty, Sexy a Glam. V každé řadě je parfém, bronzer, rtěnka, lesk na rty a dva laky na nehty. Jako dalšími doplňujícími produkty jsou: luxusní štětec, třpytivý olej, perly do koupele, hydratační tělový krém a samoopalovací krém. Já mám v oblibě parfém Glam, lesk na rty, třpytivý olej a bronzery. Rtěnky mají nádherný obal, ale jejich barvy trochu klamou (Michael fandí přirozenosti) - jsou spíše středně krycí, ale zase hodně hydratační a krásně lesklé. Takže ti z vás, co mají rády přirozené líčení, se nemusí být vyzkoušet ani nejtmavší odstín z řady Glam. A snad vás i potěší, že všechny produkty by měly být postupně dostupné v každé české Sephoře. 

Na akci jsem líčila s úžasnými profi štětci Petra Lovely Hair.
dress - Orsay | necklace - Lindex | watch - Fossil

Pokud chcete vyhrát peněženku značky Michael Kors, koukněte sem. Máte na to čas do 7.7., pravidla jsou jednoduchá a výhra je více než lákavá.

98 komentářů:

  1. Mně přijdeš pořád stejně hezká. Je dobře, že to tak bereš. Oni budou stejně rýpat dál a furt. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi krásná, bez ohledu na to, co říkají zakomplexované kravičky, co bez tak sedí celý den u počítače a brečí, že nevypadají jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně akorát přijde, že jsi nabrala na objemu hrudníku, což nebylo na škodu, jinak bych si toho nevšimla :D

    OdpovědětVymazat
  4. Absolutně mi nepřijde, že by jsi přibrala, vypadáš skvěle a nemůžeš za to, že lidi, kteří se nemají rádi, si vybíjejí zlost na někom jiným. :)
    Pouze tupá lidská závist, hlavně, že jsi spokojená sama se sebou a že Ti léky pomáhají. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě tedy neprijde že by jai pribrala si krásná žena a prd na ostatní

    OdpovědětVymazat
  6. miusko a to beres nejaka antidepresiva? take jsem to mela totiz.. vypadas trochu tehotne, ale to ja taky byla, jak kdybych cekala v patym

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za kompliment. :D A ne, žádný psychický problém nemám. Jde o problém fyzický, ale už to brzy bude snad ok.

      Vymazat
  7. Mio, ty šaty ti náramně lichotí!

    OdpovědětVymazat
  8. máš boží prsa, víc nevidím :D

    OdpovědětVymazat
  9. Vyzeras krasne :) Idiotskymi poznamkami sa netrap, nie si povinna nikomu nic vysvetlovat ani sa ospravedlnovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit, kašli na ně, kvůli těmhle magorům blog neděláš! Já nesleduji každý tvůj článek nebo fotku, takže když se podívám na fotky co máš u tohoto článku nevidím absolutní důvod proč rýpat?? Máš super postavu, sexy ! Takže nechápu ani důvod proč někdo píše nesmysly..i když jo chápu , takové lidi potkávám denně a jsou to nešťastní lidé,kterým činí neskutečné potěšení někoho shodit, ublížit i za cenu lži. Ale tohle jsou blázni a měli by brát léky na hlavu! Takže pro příště , nic nevysvětluj, je to tvoje věc a tvůj život, tvoje tělo :) a i kdybys vypadala jako 200kg hroch nikomu do toho nic není, kdo má problém ať tě nesleduje :) Pa a hezký den :)

      Vymazat
  10. Si krásna! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Prď na závistivé lidi :-) Ty boudou rýpat a to můžeš být naprosto dokonalá. Kdyby jsi nebyla oblíbená, nemáš tu tolik lidí ;-) Ale jsem ráda, že jim tak ukazuješ, že ti to je jedno ;-) Jinak ty šaty...to je boží, hrozně ti to sluší. Někdy, když jsem na návštěvě v Mostě si říkám, že bych tě tam chtěla potkat. Zatím jsem bohužel neměla štěstí...

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadáš skvěle, negativních komentářů ostatních si nevšímej...asi ti závidí! :) Přeji brzké uzdravení!

    OdpovědětVymazat
  13. Wow! Běžím hned do Orsay! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Nepřipadá mi, že bys přibrala nebo vypadala otekle. Možná ti to sem někdo napsal, ale ty si to o sobě myslet nemusíš. I když si tak třeba připadáš. Ale já na fotce jasně vidím, že máš úplně hubené ruce, pas, úzká ramena a celkově jsi taková dlouhá a hubená. Vypadáš skvěle a k tomu máš i krásný obličej a vlásky. :)

    Jinak akce vypadá dobře, hezké fotky a úžasné MK produkty. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mě zase přijde, že teď vypadáš víc žensky, líbíš se mi víc ;) Předtím jsi byla dost hubená a teď máš pěkné boky a vůbec hezky tvarovanou postavu. A ne, nejsem na ženské :)

    OdpovědětVymazat
  16. To si zase jen někdo léčí, vždyť jsi hubená a krásná.... nechápu :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky Mio... když koukám na tvé vlasy, uplne vidím ty svoje... jsem též špinavá blondýnka, dřívě hooodně zesvětlovaná a chtěla jsem přejít na přirozenou "medovou" ... jednou jsem ti tu už psala, že se mi ale přelivy vymývají a že to prostě dlouho nevydrží pěkné, tak jsem to nechala odrůstat. Teď jsem začala uplne jemně zesvětlovat u kořínků CLEAREM značky Matrix a vypadá to skvěle, i objemněji o kořínků... mrkni na to. P.S. Pěkně to vytónuje po délce...

    OdpovědětVymazat
  18. Kašli na anonymy! Vypadáš pěkně, jseš štíhlá (i s práškama nebo předtím bez), máš krásné vlasy a jak tak koukám na ty fotky, taky boží prsa! :D Postava super, nikde nic oteklého nevidím, tečka :) Úplně mě ta první část článku vytočila, tak jsem se musela vyjádřit.. :D

    OdpovědětVymazat
  19. mě by někdy zajímalo, jací lidé píšou takové komentáře :/ .. Jinak přeji, ať je ti lépe :) a strašně se mi líbí náhrdelník, co máš!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  20. Mio, jsi překrásná, z fotek jsem si vůbec žádné změny nevšimla, a neuvěřitelně milá slečna. Na všechny ty pitomce okolo se vykašli :)
    Mrzí mě, že mi to o víkendu do Prahy nevyšlo, ale tak snad bude ještě někdy příležitost Tě někde potkat :)

    Nechci rýpat, ale o co se to vlastně hraje? U tebe jsem jednou četla kabelka, potom rtěnka, to samé na FB Sephory, tak jsem z toho zmatená :D

    OdpovědětVymazat
  21. Přibrala?! Vždyť vypadáš naprosto skvěle. Opravdu bych chtěla vidět ty, co Ti píšou takové komentáře..vsadím se, že nevypadají ani z poloviny tak dobře jako Ty;) Hlavně se uzdrav, to je nejdůležitější ;) A buď dál tak skvělá jako do teď:) Jinak moc Ti sluší ty červený šaty..vždycky jsem si myslela, že nám blondýnkám červená nesluší, ale koukám, že jsi výjimka z pravidla :D Škoda, že jsem neměla čas sjet se na Tebe podívat do Prahy..:)

    OdpovědětVymazat
  22. Pokud to psali anonymové, jsou jimi z nějakého důvodu, takže i oni mají něco, každopádně ty vypadáš nehorázně krásně :)

    OdpovědětVymazat
  23. Já jsem si toho všimla na fotkách v nedávném článku, nebudu tvrdit, že ne. Ale je to naprosto tvoje věc, jak jsi psala, tady píšeš blog o tom, co tě baví, tak nevím proč někdo řeší postavu a vzhled. Jenže tomu asi člověk nezabrání. V těch červených šatech ti to sluší. MK jsem zatím v Sephoře neviděla, teď jsem tam nějakou dobu nebyla, ale líbí se mi ta první sada, ta světloučká

    OdpovědětVymazat
  24. Ty šatičky jsou moc hezké a celkově jsi krásná ženská! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Máš skvělou postavu alá přesýpací hodiny. Je divné, když má například holka výrazné ženské boky a nic na hrudníku. Ty to máš ale krásně vyrovnané, máš typickou ženskou postavu a spousta holek by za to dala jistě nevím co. :) Ale narážky anonymů budou vždy, protože jsi úspěšná a na takovéhle akce se také nedostane každý. :) Na kosmetiku MK se zajdu co nejdříve podívat, na tuto značku nedám dopustit. :)

    OdpovědětVymazat
  26. taky jsem si všimla, že jsi celkově oteklejší, ale jelikož tě sleduji už dlouho, tak jde poznat, že to nejsou kila, ale vážně celkově otok, akorát by mě teda nikdy nenapadlo do tebe rýpat v komentářích...a jinak z vlastní zkušenosti vím, že některý prášky jsou prostě nutné zlo :(

    OdpovědětVymazat
  27. Ty voňavky MK jsou úžasný!všechny!:) Káťa

    OdpovědětVymazat
  28. Máte něco s očima? Já vidím pěknou holku, za kterou se chlapi otáčej, atraktivní blondýnku, na který je nejkrásnější úsměv. Čtu tvůj blog, protože mě baví a stala se z tebe pěkná ženská. Anonymové ať jdou do háje, povrchní závistivý tragédky(chlap by tak trapnej nebyl). Nemám slov. Lidi jsou hnusný protože jsou nešťastný. Ať se ti daří, jsi úžasná!

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Miuško, vůbec se mi to nečetlo dobře, dokážu si představit situaci, kdyby tohle psal někdo mě. Asi bych to nesnášela úplně nejlíp. Je mi tě líto, nedokážu to nějak líp vyjádřit, ale jsem s tebou. Patříš mezi mé TOP dvě blogerky, ještě s Kájou, jste mi nejblíž a Váš článek si nenechám ujít. Ale není to ani tak kvůli blogu atd... ale kvůli tomu, jaké jste.... A ty jsi úžasný človíček, navíc jsi strašně krásná a to mnoha lidem prostě leží v žaludku. Někdy bych chtěla vidět ty slečny, co píšou ty komentáře, jestli jsou samy tak dokonalé a úspěšné. Rozhodně ne, protože člověk na úrovni takový komentář NIKDY nenapíše. Pro mě jsi prostě kráska, která má skvělou postavu obličej a dokonalé vlasy... :). Hlavně ať se dáš do pořádku a jsi zdravá. Držím pěsti a měj se hezky! Lenka @lukynkovalenicka :*

    OdpovědětVymazat
  30. Nemůžu si pomoct, ale děsně se mi líbí tvá prsa :-D Mám taky větší prsa, určitě ještě víc než ty, ale ty tvé vypadají v každým oblečení úžasně :-D Ale abych tu nemluvila jen o prsech.... ty šatky ti strašně sluší, červená se mi na tobě fakt líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Já mít postavu jako ty, tak si pískám :-)))

    OdpovědětVymazat
  32. tohle mě teda fakt rozčiluje! :D hrozně ti to sluší, a anonymy jenom závidí! :)

    OdpovědětVymazat
  33. Mio vůbec to neřeš. Jsi krásná a ti co tady rýpou ti akorát závidí, ale to jistě víš. Však víš, že tady je mnoho a mnoho čtenářek, které tě mají rády takovou jaká jsi. :) Nelam si s tím hlavu.. haters gonna hate
    btw. sluší ti to jaky vždy:*

    OdpovědětVymazat
  34. Neber si ty blbce vůbec k srdci, jsi krásná a moc milá, píšeš strašně čtivě a ja tvůj blog zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat
  35. Já vám moc děkuju za komentáře k mému hornímu odstavci, ale vážně to nemuselo být. Já jsem v pohodě. :) Jen jsem se taky chtěla vyjádřit. Díky a přeji hezký zbytek dne!

    OdpovědětVymazat
  36. Taková škoda že nejsem z Prahy jinak bych určitě přisla :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o super náhrdelník, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  37. Miuško, moc hezký článek a ty červené šaty ti hrozně moc sluší! K tomu úvodu bych řekla jen tolik, že mám stejnou zkušenost, byla jsem hodně vážně nemocná (čímž vůbec nechci říct, že je to tvůj případ!!!) a po nasazení léků jsem přibrala dokonce 10kg během týdne, bylo to fakt hrozný :-(.... Ale uvědomila jsem si díky tomu jednu věc.... předtím, než jsem přibrala, do mne všichni rýpali, ať přiberu, že jsem jak "anorektička", za dva týdny se uchechtávali, že jsem "machna". Fakt mne hrozně štve, jak je drtivá většina lidí povrchních. Držím palce, ať se ti vše dá do pořádku, věřím, že to bude rychle :-)! Jsi nádherná a 99% holek by si s tebou vizáž z fleku vyměnilo, takže se nenech rozhodit závistivci.. :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Si krásna, šaty ti seknú a je zbytočné riešiť slová od anonymov, ktorých jediná zaujímavá činnosť je rýpať do ľudí, ktorí niečo dosiahli ;) Len tak, medzi rečou, aj keby si mala 100 kíl, aj tak ťa budeme čítať. Ako si napísala - si blogerka a ide najmä o to čo robíš a píšeš na blog ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Mio,

    prosímtě z anonymů si nic nedělej... Petře s LH píšou, že je moc hubená, vysoký holce píšou, že je moc vysoká a malý, že je moc malá.
    Zdraví máme jenom jedno, takže hezky papej prášky a poslouchej doktory, ptž oni to myslej dobře a milí anonymové jsou takový chudáci, že nejsou schopni se ani pod příspěvky podepsat, ale umí jen urážet a štvát lidi...
    Já osobně jsem o založení blogu vážně přemýšlela, kolikrát mám v hlavě při líčení nápad, představuju si onen článek a bla bla... JENŽE anonymové jsou lidi, který mi za to nestojí. Nechci se nechat "jebat" cizejma lidma, závistivejma rejpalama... na to je můj čas drahej...

    OdpovědětVymazat
  40. Vypadala jsi nádherně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  41. bylas na vlastni oci vskutku bozska. - h. )

    OdpovědětVymazat
  42. Miuška, sledujem Ťa od čias, kedy si si urobila ombré podľa nejakej kočky, ktoré sa Ti nepáčilo a šup-šup si utekala do kaderníka všetko upraviť. Chcem Ti tým povedať len jedno, že si krásna, pretože robíš, čo ťa baví a úplne najmä preto, lebo si sama sebou. V dnešnom svete to začína byť vzácne.

    Viky
    P:P.S.: Moja kamarátka Tvoje nohy cení! A ja tiež.
    P.S.: Ja som tá z Instagramu, ktorá si raz vyjadrila názor na také topánočky zo Zary a Ty si ma trošku zle pochopila a fotku zmazala :))))

    OdpovědětVymazat
  43. Tak moc mi štve, že jsem byla v práci ten den. Chodov mám pět min. od baráku a chtěla jsem nakouknout. A tlustá, oteklá, těhotná, jakákoliv jiná fakt nevypadáš, vůbec jsem si ničeho nevšimla.

    OdpovědětVymazat
  44. Nič si z toho nerob. Hlavné je, aby si sa cítila dobre ty a na tom, čo si iný myslia vôbec nezáleží. A ak chcú anonymovia kritizovať iných, tak nech sa neschovávajú za anonymitu a nech ukážu svoje stehná :D Si fakt pekná baba a to všetko je proste len stará hlúpa záavisť :)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  45. Možná, že ty šaty jsou tak střižený, takže upozorňují na dekolt a ten plnější máš, ale to je spíš pozitivní. :-) Jinak jsem si fakt žádnýho přibírání nevšimla. A i kdyby, tak co, odkdy mají blog právo zakládat si jen modelky s mírama 90-60-90. Máš pořád pěknou figuru.

    OdpovědětVymazat
  46. ? Já si třeba ničeho nevšimla a pořád jen dokola žasnu, jak si krásná, tak to nějak nechápu... Zakomplexované hnusné ženské, no asi :-) Jsi nádherná úspěšná holka <3 Všechny by měnily ;-))

    OdpovědětVymazat
  47. Mio, vůbec jsi to nemusela řešit. Je to jen tvoje věc jak vypadáš / co nosíš / co děláš atd. Jestli to anonymům vadí, tak ať, ty si z toho vrásky nedělej a kor jestli jde o zdravotní problém. I když chápu, že chodíš s kůži na trh a tak tohle svým způsobem zabolí, ale přeci jen je zde většina těch, které se neskutečně líbíš, jsi příjemná a i kdyby jsi měla o 30 kilo navíc tak se budeš líbit. Ty jsi naše Mia ♥ V šatech ti to moc slušelo, škoda, že Prahu mám přes 400 km daleko (nejen kvůli MK ale i jiným značkám).

    OdpovědětVymazat
  48. všimla jsem si, že na tvém blogu je velká koncentrace zakomplexovaných kachen, co si do papuly nevidí....normálně bloknout anonymy a je to...asi jim dělá dobře druhé urážet ;) je každýmu prd do toho zda máš 5kg navrch nebo nemáš...závist nezná mezí a zakomplexovanost už vůbec ;) kašli na ně...

    OdpovědětVymazat
  49. Jestli jsi Ty tlustá, tak fakt nevím, co by anonymové psali mně :D A to si teda nemyslím, že bych tlustá byla, ale oproti Tobě jsem určitě prostorově výraznější (akorát bohužel nemám tak velká prsa). Každopádně máš boží šaty, za Tvoje vlasy bych vraždila a moc mě mrzí, že zrovna o tom víkendu jsem nebyla v Praze :( Hrozně ráda bych tě někdy viděla :)

    OdpovědětVymazat
  50. Jakákoliv forma "dokonalosti" se prostě neodpouští, lidská závist totiž nezná mezí.. Holt jsi krásná a úspěšná holka a je spousta lidí, kterým to nedá spát a hledají každou příležitost, jak by mohli ulevit své zakomplexované dušičce... Fandím Ti a přeji Ti, ať je Ti co nejdřív zase dobře! :) Katka

    OdpovědětVymazat
  51. Já hlavně nechápu, co anonymové pořád řeší. Kdyby tady nebyla ta možnost a směli se přihlásit pouze pod účtem, chtěla bych vidět někoho z nich, kdo by se podepsal - nikdo, takže se jen směju, jak jsou lidi zbabělí a ani se neumí přihlásit. A k článku - moc ti to sluší, akce vypadala bezvadně a já jen lituji, že bydlím tak daleko od Prahy. :)

    OdpovědětVymazat
  52. Mio, krásné fotky a moc ti to na akci slušelo:)!! Máš nádherné šatičky:)) a k tomu prvnímu odstavci..lidi už neví do čeho rýpnout! Jsi krásná, úspěšná a oni pravděpodobně nemají ani jednoho z toho, a tak jim nezbývá nic než jen někomu znepříjemňovat den! Moc se mi ale líbí, jak se k tomu stavíš:)) ať ti je hlavně lépe a anonymy neřeš:) Přeju hezký den♥

    OdpovědětVymazat
  53. Anonymní19.06.14 0:30

    Vůbec jsem si nevšimla, že bys byla na fotkách oteklá. A že bys přibrala? To jsem tedy také nikde nezpozorovala. Možná tak mohly působit fotky oufitu s těmi bílými kalhoty a balerínami, ale na mě to spíše budilo dojem, že fotky byly nafocenné ze špatného úhlu. Každopádně tohle vůbec nemá cenu řešit, je vidět, že jsi se svým životem spokojená, což je super, tak v tomhle pozitivním duchu pokračuj...

    OdpovědětVymazat
  54. Anonymní19.06.14 0:50

    Nic si z těch zakomplexovaných za monitorem schovaných ubožáků nedělej, Mio! ;-) Jsi krásná baba, akorát někdo se s tím prostě nedokáže smířit, ale svět už je bohužel takovej... Jinak moc pěkný článek, vypadá to super! :-) - Alyss

    OdpovědětVymazat
  55. Krásné fotky a nádherné šatičky! :) Moc ti to slušelo, jsi nádherná slečna. A co se týče anonymů, vůbec bych to neřešila. Vím, jak dokáží takové vzkazy občas i zamrzet, ale pak už to jen leze na nervy. I kdybys to tady psala tisíckrát, tak oni budou stále rýpat, urážet a vybíjet si na tobě své komplexy. Je škoda, že u nás (především v ČR) nedokáží lidé ocenit vůbec nic, jen závidí, že jsi krásná, pečuješ o sebe a umíš se krásně obléct. Je to škoda, protože kolikrát to některé blogerky ''nevydrží'' a přestanou blogovat jen kvůli takovým zakomplexovaným, s prominutím, hovadům, kteří si nevidí do pusy. Jsi skvělá blogerka, máš úžasný vkus a tvůj blog patří k jedním z těch nejlepších vůbec! :) Mě se tvá postava líbí a hlavně se mi líbí tvůj přístup k jídlu! Máš prostě skvělý přístup, ke všemu :) Přeji ti ať se co nejdříve uzdravíš a ať se cítíš co nejlépe, protože zdraví je to nejdůležitější :).

    Přeji krásný den Miuško a na anonymy kašli :) ♥

    OdpovědětVymazat
  56. Moc se mi líbí tvůj nadhled. Oni anonymové bývají většinou zamindrákovaní lidi, kteří akorát závidí. Pozitivní myšlení nadevše. Měj krásný den:)

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Mio,
    nedá mi to a musím se vyjádřit. Jsi jedna z nejhezčích českých blogerek, a zároveň jedna z nejpříjemnějších, takže je jasné, že budeš ležet lidem v žaludku. Máš nádhernou postavu, já být chlap, tak si slintnu radostí, že tě mám.:D Fakt! A bohužel, dnešní doba je hrozně zlá, což se hodně odráží na blozích, kde se shlukujou lidi, co nemají nic jiného na práci než urážet. Nic si z nich nedělej (i když vidím, že neděláš), ono kdyby anonymky byly dokonalé, tak by jistě neměly potřebu sem psát a urážet tě.
    Držím ti pěsti, ať je ti lépe, zdraví je nejdůležitější. Jsi hrozně milá slečna a fandím ti.
    M.

    OdpovědětVymazat
  58. Anonymní19.06.14 9:50

    Ahoj Mio, lidi jsou prostě zlý, ale jen někteří, spíš doufám a věřím v ty lepší. Já když brala kortikoidy, tak jsem se nafoukla v obličeji a na těle a bohužel jsem se nevyhla pošklebkům na ulici a někteří se nebáli smát i nahlas....no člověka to zabolí, ale zároveň i posílí. Je dobře, že se těma řečma nezabíváš. Držím palce ať tě brzy přestane trápit zdravotní problémy, to je totiž to nejdůležitější. A jen taková možná poznámka.....možná by nebylo úplně od věci se vyjádřit ke své nemoci......nemysli si, mnohým by to třeba hodně pomohlo. Mě nejvíce při nemoci pomohlo právě ten fakt, že na to nejsem sama. Když se o věcech mluví, lépe se s tím člověk vypořádá. Si pro mnohé vzor a inspirací, tak proč ne i pro lidi s nemocí.
    Lucka K.

    OdpovědětVymazat
  59. Anonymové jsou idioti, hlavně, aby se vyřešily problémy - a hlavně, i tak vypadáš pořád výborně! Drž se:)

    OdpovědětVymazat
  60. Pro mě jsi nejlepší česká blogerka, jednoznačně. Anonymové jsou prostě zakomplexovaný ubožáci (nebo spíš ubožačky), který nic nedokázali a jen záviděj. Hlavně vše dělej jako doteď a zůstaň taková, jaká jsi, protože mě to moc baví. :)

    OdpovědětVymazat
  61. Hned jsem si vzpomněla na jednu větu z filmu Angelika a král :): "jen ošklivým a hloupým nikdo nezávidí".. Ty nejsi ani jedno, což se bohužel u nás moc neodpouští (sama vím o čem mluvím). Jinak k MK. Mám obrovskou radost, že se u nás prodává už i dekorativní kosmetika, na téhle značce jsem totálně závislá, miluju tu kvalitu, krásné provedení a zas ne tak přehnanou cenu. Jinak, už jsem to psala jinde, MK se prodává i v Brně v Sephoře v Olympii.

    OdpovědětVymazat
  62. Mio mne je vzdy tak velmi luto tych ludi co pisu take sprostosti. musia to byt ubohe dusicky, co im v zivote vela chyba a potrebuju si najst nieco, co by ich naplnalo. bohuzial je to toto... a mk ma krasnu kozmetiku :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Miu, na ty, kteří jsou tak hloupí, že Ti píšou urážky se vybodni. Já jsem nikdy nebyla hubená a nemám ideální postavu a vím jak lidé umí být zlí, i když máš jen pár kil navíc a vím, že to zamrzí, ale ty si s tím nelam hlavu. Pokud se někomu nelíbí jak vypadáš, tak ať se nedívá na tvůj instagram a kissbook. Náhodou Ti to sluší i teď, je sice pravda, že jsem si všimla, že se ti trošku změnila postava,ale to podle mě k životu patří a navíc až budeš moci vynechat léky, tak se zase vše urovná a ti samí lidé Ti budou psát, že jsi až moc hubená. Prostě koloběh života některých lidí :) Drž se a na ně se vykašli, jsi kouzelná i s pár kilči :)

    OdpovědětVymazat
  64. Co k tomu dodat? Nepřejícnost a zášť některých jedinců je až k neuvěření... Ale pořád si tak nějak říkám, že co člověk vysílá, to se mu vrací... :-)
    Jinak MK kolekce je úžasná! Nejvíc mě dostala GLAM rtěnka ;)

    OdpovědětVymazat
  65. teda ja som si nevšimla, že by si sa nejak zmenila, si krásna sexy žena!:)

    OdpovědětVymazat
  66. přijde mi, že teď je ta "oteklost" nějak v kurzu. psali to Jituš, píšou to tobě... očividný je, že ti závidí, a tak se snaží najít cokoliv, čím by ti ublížili. je ale dobře, že si z toho nic neděláš. není to totiž pravda, vypadáš pořád stejně hezky, jako kdykoliv jindy :)

    akce musela být super, škoda, že to do Prahy nemám zrovna kousek :)

    OdpovědětVymazat
  67. No to snad ne! Prostě lidi, kteří se ani neumějí podepsat a jen mají kecy.. Mio, si krásná, mladá slečna! Vubec bych neřešila tvou postavu (protože je prostě uplně v pořádku)!!!

    OdpovědětVymazat
  68. Každý by sa mal v prvom rade pozrieť na seba, aký "dokonalý" je on sám a až potom ísť niekoho kritizovať. Zdravie je určite prednejšie a nech je ti už čokoľvek, prajem skoré zlepšenie zdravotného stavu.

    OdpovědětVymazat
  69. Milá Mio,chci Ti říct,ze jsem uz hodně dlouho neviděla tak krásnou,fotogenickou a současně milou a sympatickou tvař! Plus máš nádherný vlasy atd. atd. Ze zlých komentářů od náctiletých dětí si nic nedělej - holt děti... Jsou to trdla a anonymní svět internetu jim dává bohužel možnost se takto projevovat. Já uz sice dávno nejsem náctiletá,ale přesto Tě sleduju a moc se mi líbí některé Tvoje outfity. Přeju Ti spoustu krásných komentářů a těším se na další inspiraci. Míša

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj Mio,
    patříš mezi mojí, asi nejoblíbenější, bloggerku a vlastně nikdy jsem ti nenapsala ani řádek. Řekla jsem si, že to je vlastně škoda a možná právě k tomuto článku bych mohla. :) Viděla jsem tě už dvakrát v životě, jednou na tiskové konferenci Essence a podruhé na Chodově právě minulý týden (ani jednou jsem tě tedy neoslovila, protože asi moc nevím, co bych řekla na úvod :D) a můžu říct jen jedno - jsi krásná nejen na fotkách, ale i live. Patříš mezi ty baby, co září na dálku a každý si jich hned všimne, takže se opravdu nemusíš zabývat tím, že jsi přibrala pár kilo. No a co, sluší ti to možná ještě víc. Každý člověka přece vnímá jako celek a nezaměřuje se na to, jestli má oteklé nohy nebo ne. Přesně jak jsi napsala - blog (a všeobecně všechny blogy) by přece měly být zdrojem inspirace a zábavy, ne trapných keců o tom, jak má někdo tlusté nohy, nevyladěný outfit, rozmazanou rtěnku... Taková, pro mě lidská spodina, má naprosto přeházené lidské hodnoty nebo jde o nevyzrálé jedince, kteří vlastně nevědí, co mluví, a tímhle způsobem si kompenzují vlastní mindráky. Narozdíl od nich jsi toho dokázala hodně. Bohužel úspěch, krása a inteligence k tomu se prostě neodpouští. Přeji ti hodně energie k blogování i dalším, pro tebe důležitým věcem, budu tě číst dál, i kdybys měla 100 kilo! Pořád pro mě bude ty a tvůj blog inspirací!

    JSI NÁDHERNÁ, ŠTÍHLÁ MÍCA. A TEČKA.

    Kristýna Svobodová

    OdpovědětVymazat
  71. Mio, moc ti to slušelo! Ty šaty jsou úžasné, perfektně zvýraznily tvoje přednosti! Myslím, že je taky potřebuju! Co se týče kosmetiky, nejvíce mě asi zaujala právě řada Glam Jasmine. Řídím se jednoduchým pravidlem: když už jednou investuji větší sumu do dekorativních produktů, tak musí být pořádně vidět :)

    http://www.teezka.com/

    OdpovědětVymazat
  72. Tak jsem všechny voňavky očichala a zamilovala se do Sporty citrus,..a to je co říct, já jsem na voňavky strašně vybíravá a víceméně si kupuju opakovaně ty samý dokola...ale tohle je pecka!

    Jo a přeju tedy brzký uzdravení :*

    OdpovědětVymazat
  73. mě přijdeš pořád stejně hezká :-)... krásná
    jen jak tu někdo psal... tak buď to dělaj ty šaty nebo se ti o něco zvětšil hrudník :-) (nebo si tě akorát nnepamatuju takhle prsatou :-)... každopádně ti to moc sluší, pěkná ženská postava :-) anonymové blbý akorát záviděj a já tiše s nima :-D ;-)

    OdpovědětVymazat
  74. Anonymní20.06.14 9:31

    Promin ale ty anonymove maji pravdu je to hnus jak jsi tlusta ja bych nikdy zadny prasky nebrala myslim ze jsou i jine leky ktere by nahradili tyhle po kterych mas stehnaa bricho. Mela bys je prestat brat a zacit brat jiny po kterych se netloustne je to hnus a minisortky a mini sukne nejsou pro tluste ke kolenum ok ale vystavovat kejty styrskeho valacha to je faux pas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymové mají pravdu a píšeš to jako anonym. :D Ok, zlato tak když už jsme u těch doporučení, měla by ses jít léčit. ;)

      Vymazat
    2. V kraťáskách jsi naprosto luxusní Mio. ;) Někdo tě zjevně nemá rád a potřebuje se na tobě vyzuřit. :)

      Vymazat
    3. Preboha, ved mia nie je tucna. To ja som potom slon... draha moja, ty nepozeraj beautyblogy, na nich nie su vyhradne vychrtle bsby,ale normalne dievcata prezrntujuce kozmetiku, ty bez na pro-ana blogy, tam su podobne choro zmyslajuce slecny.

      Vymazat
  75. Děkuji všem za komentáře, ale jak už jsem psala - jsem psychicky naprosto v pořádku a se zábavnými anonymi počítám. ;) Má je každá blogerka. Jen jsem se k tomu chtěla vyjádřit, ale je mi jasné, že kdo má komplexy mě za terč jeho léčby bude považovat pořád. Naštěstí má blogování mnohem víc pozitiv, a proto dokud mě to bude bavit, tak blogovat nepřestanu, i kdybych měla zhubnout nebo ztloustnout 20 kg.
    Jsem ráda, že se na můj blog vracíte, a to všichni z vás, protože to je pro mě známkou úspěchu. :)

    OdpovědětVymazat
  76. Miuš, já tě obdivuju. Anonymové, co ti tu nadávají, jsou pitomci a ty jsi skvělá a hlavně strašně krásná! Drž hlavu nahoře a pokračuj v tom, co děláš, jde ti to výborně! :)

    OdpovědětVymazat
  77. Červená ti veľmi pristane a ten strih šiat tiež. Škoda, že na fotkách nikde nie je vidno topánky. Viem si k tomu predstaviť jednoduché zlaté sandálky na vysokom podpätku, aj keď to by bolo asi dosť nepohodlné. Nemáš niekde fotku, kde je celý outfit aj s topánkami?

    Kitty

    OdpovědětVymazat
  78. Červená ti veľmi pristane a ten strih šiat tiež. Škoda, že na fotkách nikde nie je vidno topánky. Viem si k tomu predstaviť jednoduché zlaté sandálky na vysokom podpätku, aj keď to by bolo asi dosť nepohodlné. Nemáš niekde fotku, kde je celý outfit aj s topánkami?

    Kitty

    OdpovědětVymazat
  79. Mio, nedej se! At se každý/á podívá na sebe jak vypadá!
    na tvůj blog chodím pravidelně a určitě dál bloguj :)
    Simča z Style Cookbook by Simone už nebloguje? dneska mi nejde :(

    OdpovědětVymazat
  80. Ačkoli o to asi nestojíš a věřím, že stav kdy se ti mění postava kvůli lékům a nemůžeš to ovlivnit není příjemný tak ale i možná proto si tě bude cenit mnohem víc lidí. Ukázat lidem jak se pěkně oblékat, líčit i těm kdo nemají perfektní míry spoustu z nás "nešťasnic" ocení. Doufám, že tě to neurazí. Upřímně sleduji tě pravidelně a žádné velké změny jsem si nevšimla, krásná jsi pořád stejně :)

    OdpovědětVymazat
  81. Ahojky Mio,tak se taky musim pripojit a rict svuj nazor,mozna to nic nezmeni ale i tak mam potrebu se vyjadrit.Co ja vim tak na fotkach clovek vypada vzdy silnejsi nez ve skutecnosti je a ty na tech fotkach vypadas normalne stihle,rozhodne ne tluste jak ti nekdo vypisuje.Ano,na fotkach nevypadas vyzable jenze kdybys vyzable vypadala tak by te zase lidi napadaly jako trebu Petu z lovely hair jak je hrozna,ze se ma najist apod. coz taky neni prijemny a muze to cloveku proste ublizit.Na druhou stranu je na tomto jasny,ze zadnej clovek se nezavdeci vsem,vzdy bude nekdo pro koho nebudes naprosto dokonala ale na takovy lidi je potreba se fakt vykaslat a zamerit se jen na ty ktery te maji radi takova jaka jsi a ver mi,ze tech je mnohem vic nez tech hateru ktery stejne jen zarli a podle mne jsou to taky hodne mlady slecny ktery se citi silny na internetu kde je nikdo nevidi.Takze bych to vubec nebrala osobne a fakt ver tomu co tady uz plno jinych slecen psalo,ze jsi opravdu krasna,mas nadherny vlasy,oblicej,mas neuveritelnej talent na psani a vlastne bych mohla pokracovat jeste hezky dlouho a to te vlastne ani neznam osobne:-).

    OdpovědětVymazat
  82. Anonymní21.06.14 2:17

    Mio, řeknu ti to takhle. Jsi nádherná holka a moc ti přeju, at se to v budoucnosti opravdu zlepší (a ono to fakt tak dopadne). Ty anonymky ti beztak celou dobu záviděly tvou krásu a ve chvíli, kdy ucítily příležitost, hejtujou. Nenech se těmihle lidmi nahlodat. Podle mě si i takto krásnější než 95 procent české ženské populace a to je beztak žere nejvíc. A ber to optimisticky, možná natekly kotníky, ale "natekly" ti i prsa, tomu já jako plochotonážnice říkám příjemný bonus. :D :-) Prostě hlavu vzhůru, jsi krásná s většími či menšími kotníky, ale hlavně, jak řekl Exupery, ty nejdulezitější věci beztak nejsou viditelné očima. :-) Kristýna

    OdpovědětVymazat
  83. Miuško, asi nemá cenu psát, že jsi nádherná baba a že budeš ležet spoustě lidem v žaludku, to víš sama :). Anonymové si vždycky něco najdou, nikdy se jim nikdo nezavděčí. Myslím, že se snaží do blogerek projektovat jen své vlastní komplexy jinak si to opravdu nemohu vysvětlit. A buď úplně v klidu, já bych zas neměla vycházet mezi lidi, protože jsem moc malá, stará a anorektička :D.....prostě vždy se něco najde a někteří mají poct, že bychom měly být dokonalé panenky, jenže my jsem jen lidé z masa a kostí, obyčejné holky, které píší blog a nemají za zády deset stylistů, vizážistů a neomezený rozpočet, že :). Hlavně držím palce, ať jsi v pořádku zdravotně, já ted v tomto směru také nemám úplně nejlepší období, takže tě úplně chápu, posílám velkou pusu a držím palce! :)

    OdpovědětVymazat
  84. Strašně ti to sluší :)
    http://gleens.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj Mio, na tvůj blog jsem narazila náhodou, ale zalíbil se mi a chodím sem pravidelně. Ohledně toho, co jsi napsala - myslím si, že anonymové se obecně vyznačují jakousi zahořklostí a sebenenávistí a snaží se stáhnout i ostatní s sebou dolů. Nemůžou nikomu odpustit, že je krásný, že je šťastný a že dělá co ho baví a dělá to dobře. Jako ty. Sami nemají sebevědomí přijít s čímkoli "na trh", bojí se, schovávají se, nenávidí sami sebe, sjou posraní zbabělostí. Proto neregistruj urážky a spíše se zamysli nad poměrem urážliví anonymové versus holky, které ti fandí a kterým se tvůj styl líbí. Dojdeš jednoznačně k tomu, že fandové převažují :-) Zlo tady bude vždycky, tak ho nenech, aby tě spolklo! Moc ti fandím a myslím, že jsi strašně moc krásná a dokud je ti co závidět, tak se tě budou snažit stáhnout, tak se nenech ;-) Měj se krásně a přeju ti, ať se brzo uzdravíš.

    OdpovědětVymazat
  86. Lidé jsou opravdu vtipní :D Ačkoli všechny šeredné komenáře někdy adresáta zamrzí, i když ví, že si z nich nemá nic dělat a je to jen ukázka lidské zloby a závisti.
    Nicméně jak jinak to brá než vtip, když jedné napíš, že je tlustá, druhé, že je hubená, řetí má příliš malý nos nebo prsa a čtvrá je má zase příliš velké. Tamta má křivé oči nebo nohy a ta? Příliš rovné! Prostě absurdita :D

    Mrzí mě, že jsem to nakonec do Prahy nestihla, ráda bych se svěřila pod tvou péči a tiše si jí inkognito užila :)

    OdpovědětVymazat
  87. Anonymní22.06.14 0:35

    Ahojda :-) Myslím, že o české povaze netřeba už mluvit .. všichni hledají jen chyby na druhých a nedokáží nic ocenit. Jakto, že máš druhý domo v Německu? Možná to ti pomohlo ke vkusu a přejícné povaze :-) Jinak ohledně zdraví.. Samozřejmě nevím, jaké léky bereš, ale za sebe můžu napsat zkušenost s kortikoidy. I když jsem brala minimální dávku jen 3 měsíce, byla jsem celá oteklá a začaly už i tváře. Člověk se začne stydět chodit do společnosti. Ale jen, co jsem mohla vysazovat, hned bylo vše jako předtím! Takže se neboj a ber to jen jako přechodné období :-) Zkus o tom mluvit s lékařem, pokud tě to začne trápit, nějaké léky jdou nahradit alternativou, ale pokud tvůj nejde, nevadí. Zatím vyzdvihuj své přednosti a člověk je stejně braný jako celek :-) Holky v tvém věku většinou umí nosit jen sportovní trička a ty jsi už urazila pořádný kus cesty ke skvělé profesi a úspěchu!! Nemluvě o tvých krásných vlasech :-) Hodně sil! Kristýna

    OdpovědětVymazat
  88. Vyprdni se na ně (anonymy) Miuš, musí mít asi komplexy, když se vybíjí na blogerkách (obecně)

    OdpovědětVymazat
  89. krásné šaty, Mio! myslím, že nemusíš obhajovat svou postavu nebo jakékoliv svoje soukromé zdravotní problémy - nikomu do toho nic není a Ty vypadáš jako vždy nádherně :) doufám, že se to časem zlepší a ženy se u nás i v líčení trochu odvážou.

    OdpovědětVymazat
  90. Nevychovaní anonymovia - som rada, že môj blog také obludy ešte netrápia, lebo naozaj, keď u teba čítam niektoré tie komentáre nechápem ako môže byť niekto taký nevychovaní a ešte sa s tým ukazovať aj na verejnosti.
    Aj ja som si všimla, že si pribrala nejaké to kilečko, ale neviem si predstaviť, že by som ti tu teraz mala vypisovať nejaké nechutnosti. Po prvé nikto nevidí, čo je za tým, že človek priberá/chutne. Po druhé kľudne aj s tými kilami navyše (zase nie je ich toľko) by som sa s tebou vymenila a myslím si, že by sa nás našlo viac. Všimla som si, že sa ti začína pomaly dariť a prajem ti to, lebo tvoj blog je naozaj dobrý. A nemáš ho len kvôli sebe aha čo všetko mám, ale aj pre nás. Delíš sa s nami o všetko o to je podľa mňa pekné. Si dobrá blogerka a pokiaľ niekto nemá kritiku k veci, tak kašlať naňho. Nech sa s tým svojim jedom zadusí :)
    Teraz k téme. Najviac ma zaujal rúž z rady Glam Jasmine, ale sranda je, že ja už dlhšie nepoužívam rúže ani lesky (mám len dva lesky, ktoré som dostala k nákupu a z toho je jeden niekde stratený). Tak ma prekvapuje, že ma zaujal práve rúž, ale je naozaj pekný.
    Keby bývam bližšie, tak by som sa určite zastavila. Vyzeralo to lákavo a hlavne stretnúť sa s tebou a nechať sa namaľovať musel byť super zážitok :)
    Tie šaty čo máš na sebe sú úžasne. Tá farba je nádherná.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡