Maxi dress

Na asku mi nedávno přistál dotaz od jedné z vás, zda nosím maxi sukně/šaty a jak takový kousek kombinuji. A tak jsem se rozhodla pro malou challenge a poslední dva dny po sobě jsem kombinovala odlišené doplňky k jedněm černým maxišatům. Šaty mám už minimálně od minulého léta. Jsou z H&M, obyčejné bavlněné, na špagetová ramínka, se šnůrkou kolem pasu, ne až úplně na zem. Pro mě perfektní. Ostatní věci budou napsány pod každým outfitem. První outfit byl dnešní (pohodlný, na nákupy ve městě, oběd a kávu s kamarádkou), druhý outfit byl večerní (na procházku a večeři na terase) a třetí fit byl pracovní (ležérní, streetový, maxi šaty se dají lehce přetransformovat na sukni).
denim jacket - F&F| maxi dress - H&M| necklace - Swarovski | watch - Fossil | bag - Michael Kors | shoes - Gate
 blouse - Oasap | bag - Guess | watch - Fossil | shoes - botovo
 tshirt - ebay? | bag - Mango touch | watch - Casio | shoes - Converse
Tak jaký outfit je vašemu stylu nejbližší? Nosíte maxi sukně a maxi šaty?

67 komentářů:

  1. Druhý outfit je dokonalý :) jako vžy ti to moc sluší, Miuš :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Za mě tyhle šaty ne-e. Věřím, že jsou super pohodlné a vzdušné, ale připadá mi, že deformují a "usekávají" postavu. Já maxi šaty nenosím, mám doma jen jednu maxi sukni, kterou kombinuji s přiléhavým tílkem.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce se mi líbí 1. outfit :)

    OdpovědětVymazat
  4. 1.outfit je top

    OdpovědětVymazat
  5. Čaukyy Mio, mně se nejvíc líbí ten první :) hrozně se mi líbí maxi šaty a maxi sukně, ale hold sem na ně moc nevyrostla :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kvůli výšce nenosit maxi sukně/šaty mi přijde jako hloupost. Já jsem také malá a musím říct, že v maxi sukni se cítím stokrát lépe než v nějaké kratší. Ono jde hlavně o to, to dobře zkombinovat, aby tě to nezkracovalo. :)

      Vymazat
    2. přesně tak na na malých holkách mohou být maxi dress též super pokud najdeš ty pravé - lucky me :D

      Vymazat
    3. Nízke žienky k maxišatám a maxisukniam potrebujú platformy prípadne opätky, nenosiť veľa vzorov, lebo uzemňujú postavu, vhodné je plisé, jemnejšie materiály predlžujúce siluetu: http://bellapetite.com/top-five-list-dos-and-donts-of-wearing-dresses-for-petite-women.html

      Vymazat
    4. Já třeba zbožňuji maxi sukně, protože si je můžu upravit (tedy spíš vytáhnout až do pasu :D) podle své výšky. Chápu naprosto, když někdo řekne, že na maxi šaty nevyrostl, se svými 153 centimetry jsem ještě nenašla žádné, které by mi nebyly prostě dlouhé a zkrácení nevypadalo hloupě (a dětské jsou pro změnu zase úzké).

      Vymazat
  6. Za mě určitě nejlepší č.2 :) ten mě hned uchvátil! Ten 3. není můj styl, ale co člověk to názor. Každopádně díky za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  7. nejvíce se mi líbí ten první outfit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvíce se mi líbí outfit č. 2 :-) http://lucysshortblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Tak mě bohužel trend maxi šatů/sukní vůbec nezaujal. Vypadá to jako neforemný pytel, pokud člověk není úplnákost, a i to někdy vypadá příšerně - to je můj názor, a omlouvám se, normálně se oblékáš docela hezky, ale hlavně třetí outfit je strašně neforemný a takový a lá homeless, všechno možné splácané dohromady a nevypadá to pěkně :/ (neříkám to s úmyslem tě urazit, ani nezávidím a podobně, jak mají ve zvyku si některé vlezdoprdelky v komentářích myslet, mnohdy jsou jejich reakce jedovatější než samotný "superzávistivý" komentář :))), ale co už..

    No, věřím, že mě příští článek zaujme víc :) snad něco o kosmetice !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohodě, ale upřímně, mně se homeless styl líbí. :D Není to ženské, ale zdá se mi to cool. Samozřejmě ale díky za tvůj fajn názor, vážím si ho. ;)

      Vymazat
  10. Délka není moc šťastnáů. Zkracuje ti nohy a postavu obecně. Buďto klasická maxi nebo kratší. Tohle nee.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že mi něco zkracuje nohy mám u každého článku. Prostě nemám nohy jako antilopa. :) Kdyby byly až na zem tak na mě vypadají jako pytel. Tahle délka se mi líbí. Ale děkuji za názor.

      Vymazat
  11. Nejúžasnější je druhý outfit! :) Krása!! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten druhý outfit se mi líbí nejvíc, ta blůzka je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  13. první a druhý pecka :) ale třetí za mě hrůza :/

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji za tolik komentářů! <3

    OdpovědětVymazat
  15. Me se moc líbí prvňi outfit, ten je naprosto bezchybný!

    OdpovědětVymazat
  16. tak druhý outfit je naprosto bezkonkurenční! ♥ úplná super kost! :D :*

    OdpovědětVymazat
  17. Za mňa najviac asi druhý. Na prvom mi vadí, že nie sú šaty až po zem. Neviem, príde mi to akési useknuté. Od pol pása hore top, od pol pása dole ( za mňa ) - nie. Druhý outfit je celkom pekný. S týmito topánkami mi akosi dĺžka nevadí a aspoň vyniknú. Sveter je na mňa moc, ale tebe to celé pristane. Posledný outfit je pre mňa moc neforemný. Každopádne sa mi však páči odvaha s akou kombinuješ a že to nosíš. Priznám sa ja by som na to odvahu nemala:)

    OdpovědětVymazat
  18. mne sa paci ako si zladila kazdy outfit, nikdy by ma nenapadlo dat na saty tricko cize super tip :) ale ta dlzka siat nie je nic moc podla mna take ani dlhe ani kratke :/

    OdpovědětVymazat
  19. ten první je nejhezčí a perfektně se k tobě hodí :))

    OdpovědětVymazat
  20. Za mě první a druhý, ale také mi přijde délka nevohdná, ale muze to byt uhlem fotky no:)

    OdpovědětVymazat
  21. Za mě je nejhezčí určitě ten druhý outfit. Ale asi bych taky volila šaty malinko delší.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
  22. Nejvíc se mi líbí ten první a poslední, super! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Akurát dnes som mala oblečenú maxi sukňu, čiže tento trend môžem :) Možno by tým šatom prospelo, aby boli o trošku dlhšie, ale inak sa mi najviac páči outfit 1 a 2, to ti veľmi pristane :)

    OdpovědětVymazat
  24. ten první je božský :) a boty z druhého jsou top :)

    OdpovědětVymazat
  25. Maxi sukně se mi moc líbí, už mám od podzimu jednu připravenou :)
    Nejvíc se mi líbí ta první kombinace, je taková ležérní.

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní29.06.14 1:12

    ku tretiemu by som dala skôr nejaký crop top ako obyčajné tričko:) a druhý za mňa najkrajší!:)

    OdpovědětVymazat
  27. Krásna si. Nádherne si ich skombinovala vo všetkých variáciách :).

    OdpovědětVymazat
  28. Mě se moc líbí ten druhý :-) Ale i ten první je krásný a hezky zkombinovaný
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Mně se nejvíc líbí ten první. :-) Ale třetí za mě určitě ne, je takový pytlovitý a ačkoliv máš krásnou postavu, úplně zazdil tvé linie a vytvořil z tebe opticky jednu "širší čáru" protože tam není nic úplého, ani přepásaného, co by jinak vytvořilo nějakou linii, která by to rozbíjela. :-) Kristýna

    OdpovědětVymazat
  30. jsem také fanynkou maxi šatů/sukní, ale ani jeden tvůj outfit mě nenadchnul a dá se říct, že nosím podobné kombinace jako ty. nelíbí se mi délka těch šatů u tebe, já je mám ráda až na zem a opravdu se mi při chůzi nikdy po zemi necourají, takže toho se nikdo nemusí bát :)

    p.s.: růžová halenka je bomba!! :)

    OdpovědětVymazat
  31. prvý a druhý sú úplne top! maxi šaty hľadám tiež. :) veľmi ti pristanú!
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  32. Ahooj,
    maxišaty se mi moc líbí (ty tvoje by mohly být trošku delší), hlavně v kombinaci s džískou, ale bohužel mi přijde, že v tom prvním (i třetím) outfitu vypadáš jako pytel, nejsou vidět křivky a zbytečně ti to uškozuje...
    Outfit 2 se mi líbí nejvíc, je takovej originální :)

    OdpovědětVymazat
  33. První verze je moc pěkná, druhá je zajímavá, třetí se mi nelíbí, i když věřím, že pohodlná musela být maximálně. Je fajn mít doma kousek, který lze zkombinovat ne všemožné způsoby. Já mám s maxišaty bohužel problém, protože jsem hodně malá a všechmy bych tedy musela dost zkracovat, takže by ztratily své kouzlo :(

    OdpovědětVymazat
  34. Nemůžu si pomoct, ale podle mě se v tom tvá parádní figura ztrácí. Jasně, je to pohodlné a praktické, ale na to, abych si řekla - wow, super outfity, že ti skvěle padnou - to tedy nee.. Ale když už, tak ten první je nej :)

    OdpovědětVymazat
  35. Maxi šaty mám ráda, ale až úplně na zem, cítím se v tom líp, ikdyž jsem dost vysoká. Jinak první a druhý se mi celkem líbí, třetí moc ne. Určitě je tahle délka ale praktičtější, já si v práci někdy přejedu spodní lem šatů kolečkovou židlí :))

    OdpovědětVymazat
  36. Ja teraz tiez dost ficim na maxi sukniach, ale tieto saty nemaju velmi stastnu dlzku :/ Podla mna by si v sukni uplne az po zem vyzerala ovela lepsie ako v tejto..mne tieto saty pripominaju sukne, ktore nosi moja babka :D A urcite by som ich kombinovala len s prilahlym topom alebo crop topom :) Ale hlavne, ze sa ty v tom citis OK..to je asi najdolezitejsie ;)

    OdpovědětVymazat
  37. Nejbližší je mi asi ten první, ale hezké je to všechno. Jen by se mi mnohem více líbily až po zem, takhle mi přijde, že to trochu zkracuje nohy/postavu.

    Maxi šaty jsem si taky moc oblíbila, mám jedny šedé a nosím je moc ráda, dokonce na jejich účet často dostávám pochvaly, i od úplně neznámých žen :) Ale naopak můj přítel je nesnáší a mám zakázáno je nosit, když někam jdeme spolu, prý jdou hnusný, odporný a jak pro jeptišku :DD

    OdpovědětVymazat
  38. mně se líbí ten první, i když tuto délku u šatů ani sukní nemusím :)

    OdpovědětVymazat
  39. Všetky sú super! Tiež by som rada nosila maxi šaty a sukne ale som na to moc nízka :/ Ale tebe to pristane ♥

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Mio, jednu maxi sukni mám doma, zatím jsem ji měla loni jen jednou, stále nevím, zda mi to sluší nebo ne a jestli se v tom cítím dobře... Mně se líbí ta první a druhá kombinace. A u té druhé máš pěkný drdol!

    OdpovědětVymazat
  41. Já sháním maxi šaty už od dubna a ne a ne žádné hezké sehnat! Ty Tvé jsou ale spíš dlouhé, než maxi, do maxi jim tak 5 cm ještě chybí :-) Jinak za mně první model!

    OdpovědětVymazat
  42. Za mě jednoznačně ten druhý outfit! :)
    Je naprosto bombastický!

    OdpovědětVymazat
  43. Miuško tohle k tobě nejde, promin :( nemyslím to zle, ale když se mi něco nelíbí, tak to řeknu. Přijde mi že ti ty šaty zbytečně přidávají roky a kila, přitom jsi nádherná holka, tohle k tobě nějak nejde.. nevim možná kdyby byly delší a s podpatky, vypadalo by to líp.. ale nevadí:) nikomu nesluší vše a sto lidí, sto chutí - v tomto případě názorů :D.. tak se nezlob. Petra:)

    OdpovědětVymazat
  44. Maxi šaty a Conversky <3 takovej outfit taky plánuju :)

    OdpovědětVymazat
  45. Jeans bundička Ti moc sekne, Tobě ale sluší úplně vše :o))

    OdpovědětVymazat
  46. U mě vede první a druhý ♥. Ty jsou prostě TOP! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Krásna ako vždy :3 Tebe padne hádam všetko!! :))

    OdpovědětVymazat
  48. tebe padne hádam všetko!! Neskutočná ako vždy ;))

    OdpovědětVymazat
  49. Najštýlovejší je č.2., jednotka je taká klasika, ktorú nosím aj ja často a trojka pohodovka na fesťák, koncert, von na pivo a kofolu.. Svedčia ti maxisukne a šaty, jednoznačne. V minulom poste som i ja mala, ale v boho štýle: http://krasavnutri.blogspot.sk/2014/06/bohemsky-styl-farby.html

    OdpovědětVymazat
  50. Moc se mi líbí druhý outfit, i když tyto maxišaty jsou podle mě takové dost těhotenské a nedělají zrovna hezkou figuru.

    OdpovědětVymazat
  51. Miluji maxi sukně a šaty, ale příjde mi, že když člověk není nejvyšší, tak v nich dost plave, proto se toho osobně bojím. Jinak se mi líbí kombinace conversek a šatů, nejlepší:)

    OdpovědětVymazat
  52. Miuško, super, jsi skvělou inspirací! Líbí se mi všechny kombinace, jsi šikulka :-)!

    OdpovědětVymazat
  53. strašně se mi tady ty maxi věci na léto líbíííí. A ty šaty jsou fakt bomba!

    OdpovědětVymazat
  54. Osobně jsem trendu maxi věcí nepřišla na chuť, i když uznávám, že outfit č. 2 je slušivý :)

    OdpovědětVymazat
  55. mě délka přijde naprosto ideální, nelíbí se mi, když nejsou vidět boty a rozhodně to není ani praktický, kdyby to člověk tahal po zemi. první dvě kombinace jsou skvělé, moc se mi líbí :) obzvlášť ten krásný vršek z oasap! <3

    OdpovědětVymazat
  56. Nejhezčí je podle mě ten druhý-moc ti sluší :) potom ten první-tady se mi moc líbí jak jsi to zkombinovala s tou jeans bundičkou :) ten třetí se mi teda nelíbí, ale musím pochválit nápad-zkombinovat maxi sukni (tedy spíše elegantnější kousek) s 'obyčejným' trikem :) jinak já na maxi sukně a šaty moc nejsem, upřednostňuji spíše uplé mini, ale po tomhle článku vidím, že malá změna by nebyla na škodu :)

    OdpovědětVymazat
  57. Anonymní31.08.14 8:56

    Ten první je úžasný! :-)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡