Fashion haul (March/May)

Pěkné pondělí! Nebudeme se zdržovat v "okecávání" - první část článku najdete tady a dnes vám tedy ukážu několik módních věcí, které jsem si pořídila za poslední dva měsíce. Příjemnou zábavu přeji. :)

Začínám s mou nejoblíbenější částí dnešního článku, a tou jsou boty. Přišlo jaro a s ním i menší obměna mého šatníku. Letos pokládám za největší nutnost pořídit si kvalitní boty. Ještě potřebuji sandálky a než přijde zima, mám komplet vše, co potřebuji. Pak budu zas hledat kozačky, na což teď nechci ani pomyslet, protože to bude určitě zas nesplnitelný úkol. Zpátky do tepla. Takže, co že jsem si úspěšně stihla pořídit?
Leopardí lodičky (botovo.cz) - líbí se mi k boyfriend džínsům, ale i k celočernému jednoduchému outfitu. Mám z nich obrovskou radost, jelikož jsem si přesně takové představovala a snila o nich v mém wishlistu. 
Černé mokasíny /loafers/ (H&M) - trochu mi vadí, že jsou semišové, ale jinak jsou perfektní a pohodlné. Na fotce můžete i vidět novou bižuterii - jednoduchý zlatý kroužek (Tally Weijl) a výrazný náhrdelník (FC, Forever).
A konečně i Converse/ky/ (footshop.cz)! Rozhodla jsem se nakonec pro černou variantu. Přece jen už vlastním bílé Vans(ky), které jsou perfektní, a tak jim nechci být tak nevěrná. :) Jinak Converse boty jsou skvělé - pohodlné, hodí se ke všemu a hlavně, jsou kvalitní, takže se na ně na pár let můžete spolehnout (pokud v nich tedy nebudete vymetat fesťáky nebo sportovat, ale myslím si, že i to by přežily, podle toho, co jsem viděla u přátel :D).
Tenisky Guess (hanymany.cz) - jedna z mála věcí s monogramem, kterou jsem si zamilovala. Líbí se mi, dle mého názoru povedená, kombinace sportovně-ležérního stylu s elegancí a zlato-bronzovými detaily. Co vy na ně, líbí se vám?
Po dlouhé době jsem nakoupila něco v Hollisteru. Měly 20% slevy, takže jsem toho ráda využila a pořídila si pár klasických kousků. Jejich styl ani filozofie se mi moc nelíbí, ale mám moc ráda jejich materiály a fakt, že pokud trefím velikost, vždycky mi věc padne jak ulitá a cítím se v ní prostě dobře. Tričko s hlubokým véčkovým výstřihem jsem si původně kupovala jako černé. Až doma jsem pak zjistila, že je tmavě modré. :D V obchodě je tma, a tak pár detailů člověk prostě nespozoruje. Dále jsem si pak pořídila tři komplety spodního prádla, které má Hollister vážně top (ale nebudu to ukazovat všechno, přijde mi to celkem soukromé). No a košile jsou jedním ze základních kousků. Modrá s proužky je perfektní k džínám a oranžová mi přišla super v kombinaci s šortkami a (rozepnutá) s bílým tílkem.
Pruhované triko s tříčvrtečním rukávem (Pimkie) už jste na mě mohli vidět v článku o akci Avonu. Moc se mi líbí v kombinaci s květovaným vzorem. Je to sice trochu divočejší, ale mě ta kombinace vážně baví.
Další košile (Sheinside) - je poloprůhledná, v pudrově růžové a velmi variabilní. Dle mého názoru další základní a důležitý kousek v ženském šatníku. 
Halenka s růžemi (Oasap), kterou jste na mě mohli vidět už několikrát na instagramu a ještě ji na mě určitě uvidíte i několikrát na Kissbooku. Jsem do ní naprosto zamilovaná. Je dokonalá. Asi si jí pořídím v další barevné variantě.
Jednobarevné svetry s tříčtvrtečním rukávem (oba Pimkie) se hodí vždy. Značku Pimkie mám ráda. Je to jeden z mých nejoblíbenějších obchodů v Čechách i v Německu. A mám ráda sheer svetříky, které jsou vhodné i na chladnější letní noci. Přidám k nim výrazný náhrdelník a k potrhaným džínovým šortkám budou vypadat skvěle.
Ten nejkrásnější svetr (Sheinside) ze všech, co mám. Moc se mi líbí zlaté aplikace, zdobená ramena, tříčtvrteční rukáv, béžové odstíny i materiál tohoto svetru. Je fakt super. Příště ho uvidíte v outfitu. 
Klasické černé sako (FC) zlevněné z 50 eur na 10, no nekupte to. Sice je trochu muchlavější, ale když se více vynasnažím s žehlením, tak na těle hezké vydrží.
Poslední věcí je cardigan a la kimono (Sheinside). Moc se mi líbí, jak je umí nosit Nicole Richie. Tak snad se s jeho kombinací úspěšně poperu i já. Ještě si nejsem jistá, zda mám ty "cancoury" ustřihnout nebo nechat, ale kvalita i vzor mají u mě jedničku s hvězdičkou.

Jinak jsem si chtěla postěžovat, jak mě tahle chlupatá kulička při celém procesu focení "obtěžovala", pak mi ale došlo, že vám chtěl Betík asi také ukázat, co má nového - myš (IKEA), do které se totálně zamiloval. 

Pro dnešní článek to bude vše. Děkuji vám za komentáře k minulému článku. Moc ráda si je pročítám! Dejte mi vědět, na který kousek se těšíte v outfitu nejvíce. Těším se na vaše reakce.

69 komentářů:

  1. Ta košile v pudrově růžové je vážně úžasná :-), nemám slov ♥.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. U nas jsou taky v kurzu ikea mysi :D mame dve hnedou a sedou a nas briťák s nimi chodi snad vsude :D btw ty leopardi lodicky jsou nejkrasnejsi!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Můj kocour má tu myšku v šedé barvě, a taky jí miluje :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc povedené nákupy, líbí se mi úplně všechno ;) Za mě bych ty visící provázky z cardiganu klidně ustřihla, když si ho představím bez nich, tak mi přijde ještě lepší ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ruzovy top som na Tebe videla a slusi ti dokonale:) Zaujalo ma este pruhovane tricko a Conversky..super kombinovatelne veci, s ktorymi sa neda nic pokazit :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  6. To je super clanek, Mio :) a ten Bertik na konci <3 kazdopadne krasny nakupy, ty lodicky jsou nadherny a ty veck z sheinside se mi taky neskutecne libej a uz se moc tesim na outfit :)
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  7. Víš o tom, že ty Guess boty jsou fejky, žejo? Hanymany je veřejně známé, že prodává padělky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to určitě ne. :) Mám z hanymany už tři věci a jsou naprosto v pořádku. V originálních obalech, s návodem, certifikátem (hodinky), atd. Objednávají např. z Amazonu. Veřejně známé znamená tvůj vlastní názor, i přestože nemáš s eshopem žádnou zkušenost, že?

      Vymazat
    2. Ano rozhodně to fake nejsou... měla sem hodně tenisek od guess a rozhodně to není fake!

      Vymazat
  8. Nejvíc se mi líbí košile ze sheinside a jednoduché svetry z pimkie!:) Se vzdycky hodí a na zlaty krouzek v tally weijl jsem taky koukala. Pěkný new in:)

    OdpovědětVymazat
  9. Samé krásné věci, nejvíc se mi líbí ty košile (a kalhotky:D) a taky ta růžová halenka. A na ty cancoury u kimona bych vzala nůžky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Bertík je srandovni s tou myškou :D jinak se mi moc líbí ty svetříky z Pimkie ;) ten obchod mam taky moc rada :)

    OdpovědětVymazat
  11. To je jasný, že se nám Bertík musel taky předvést! :D Ráda bych se vyjádřila ke značce Hollister- já to jejich oblečení miluji, tvoří převážnou část mého šatníku. Hollister (A&F) používá černou barvu minimálně. Nápisy a vzory, ale jednobarevné oblečení opravdu velmi výjimečně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Opravdu krásné, hlavně ty Guess boty :).

    OdpovědětVymazat
  13. Ty leopardí lodičky a ta halenka s růžičkama, ty ti závidim :( ale ne, jen jsem ti konečně chtěla říct, že jsi nejlepší blogerka, kterou sleduji a taky moc fajn slečna. Jsem z Mostu a několikrát jsem tě potkala a vždycky si tě prohlížím, takže to může vypadat dost blbě:D

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Mio, mně se tyhle svetry s kovovými aplikacemi na ramenou moc líbí, ale pořád jsem si žádný nepořídila, mám trochu obavy z jejich praní - máš nějaký speciální tip? :)

    OdpovědětVymazat
  15. ta pudrová halenka a ten pudrový svetřík s růžema achhhh ♥

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkné úlovky. :)
    Mně se nevíc líbí světle modrá košile z Hollistera a pak leopardí lodičky. Těším se na outfity. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní13.05.14 0:15

    Doufám, že myška přežije :D Já vlastním ikeácké potkany a myši snad ve všech barevných provedeních, protože tyhle hlodavce prostě miluju! :) Jinak by bylo fajn (tedy aspoň pro mě), kydybs uváděla i ceny (tím nemyslím u Guess botek či MK kabelek, tady máme jistou představu) a asi i zda sis danou věc pořídila zde nebo v Německu u přítele (abychom věděly, zda má cenu tu dané obchody případně atakovat :D).
    PS. jak jsi na tom s bakalářkouu? Máš na ni vůbec čas? Přijde mi, že jsi vytíženější než kdy dřív... :)

    OdpovědětVymazat
  18. chtěla jsem začít chválením všech těch úžasných věcí, co sis pořídila, ale když jsem uviděla poslední fotku s Bertíkem, absolutně jsem se zamilovala, vzpomněla si na mého chlupatého miláčka, který se mnou bohužel není, když jsem ve škole.. a musím tak začít "Bertíkovskou pochvalou" :D - tak mu za mě prosím vyřiď, že je naprostý slaďouš! :D <3
    co se samotných věcí týká - nevím, kde začít.. líbí se mi úplně všechno a kdybych se měla vyjadřovat ke každé věci samostatně, asi by můj komentář byl stejně dlouhý, jako Tvůj článek :D.. takže se raději vyjádřím jen k tomu, co mě zaujalo nejvíc..
    pudrová košile je naprosto úžasná! už dlouho přesně takovou sháním, takže jsem moc ráda, že konečně vím, kam na ni <3.. halenka s růžemi je prostě dokonalost.. ani nevíš, kolikrát jsem nad ní na Tvém instagramu slintala :D navíc.. vypadáš v ní vážně božsky! :)) a poslední.. ke kimonu jsem se vyjadřovala už na instagramu, ale nedá mi to a musím zase.. nestříhat, nestříhat, nestříhat! takhle vypadá prostě skvěle a věřím, že jej určitě dokážeš pěkně zkombinovat :))
    opožděně ještě gratuluji ke zvládnuté zkoušce! jsi šikula :* chtěla jsem s komentářem počkat raději až k "nákupnímu článku", protože přece jen mám víc co říct právě k oblečení, než ke kosmetice, na tu jsi profík Ty <3

    OdpovědětVymazat
  19. Leopardie lodičky a tenisky Guess su uplne perfektné! Hned by som ich brala :) Conversky ma naopak neberu a nikdy ani nebrali. Maju ich všetci a to ma fakt nebavi..
    GIVEAWAY o kozmetický balíček

    OdpovědětVymazat
  20. Jee, to jsou super věci:) Mně se hrozně líbí ta halenka s růžemi, je fakt dokonalá:)

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní13.05.14 7:26

    Hollister ani Abercrombie cerny veci vubec nevyrabi :) to je prave jeden ze specifickych znaku techhle znacek.

    OdpovědětVymazat
  22. Tak mne sa najviac pacia conversky, ja mam tie svoje od Vianoc a musim povedat, ze je to snad najnosenejsi par v mojom botniku a to som skor elegantny typ. :D Inak je ale podla mna skvela aj pudrova kosela, pruhovane tricko a jednofarebne svetry. No a halenka s ruzami je podla mna uplne ako sita pre teba, vyzeras v nej krasne nezne. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Pekné veci, Conversi su tiez na nmojom zozname. Ale asi najlepsi je koniec, ako sa drobcek chcel pochvalit :D
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  24. překvapili mě u tebe guess tenisky - moc bych je u tebe nečekala :) a růžová halenka je nádherná a stále nad ní přemýšlím ! ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní13.05.14 8:08

    Ahoj Mio, moc pěkný kousky. mám jen jeden dotaz. Když objednáváš přes web boty , oblečení a atd. Kupuješ to od oka a uvidíš až to přijde nebo si to dopředu obhlídneš v obchodě a pak si to objednáš? Ty boty z Hanymany na obrázku v e-shopu mě neoslovily, ale na obrázku od tebe jsou wow.

    OdpovědětVymazat
  26. Kde jsi prosím sehnala to sako? Nějak nevím a nemůžu dohledat, co je FC. :) Děkuji!

    OdpovědětVymazat
  27. Moc se mi libi cerne sako. I kosile, bohuzel je asi neumim nosit, mam tri a necitim se v nich.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  28. Koukám, že máme podobný vkus! :) moc se mi to líbí

    OdpovědětVymazat
  29. Krásné úlovky! Moc se mi líbí lodičky, Guess tenisky a bižuterie <3

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ružová košeľa a náhrdelníky sú úplne super...páči sa mi výrazný náhrdelník ale na druhej strane mám veľmi rada taký minimalizmus v podobe zlatého krúžku...úžasné :-)
    http://lifeismystyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  31. Pořídila jsi si moc krásné věci. Upřímně asi všechny ti závidím. No dobře tu oranžovou košili ne, protože oranžové barvě celkově neholduji :D, ale jinak vážně nádhera!
    Přijde mi, že si hodně změnila styl oblékání, samozřejmě jenom k lepšímu. Nad každým tvým outfitem teď žasnu, většina z nich je fakt pecka! Líbí se mi jak si hraješ se vzory a zkoušíš nové věci. Těším se jak ukážeš kimono v akci. Já si na nějaké taky brousím zoubky, protože jsem cardigano/svetříkový maniak a takový kousek jako je kimono by se mi moc hodil :).
    Jinak ty cancoury určitě prozatím nech a rozhodni se až jak se v nich budeš cítit př běžném nošení :). Ale úplně si tě dokážu představit jak máš ono kimono a k němu celo bílý outfit s nějakými podpatky a maličkou kabelkou, vlasy lehce zvlněné a rudé rty <3. No jo, jsi kočka!

    OdpovědětVymazat
  32. Libi se mi skoro vsechno, super vyber. A muj pes ma taky tuhle mys :D delame si z nich trochu kocky, co?:D

    OdpovědětVymazat
  33. Miuš, cože to studuješ, češtinu ? :) "ale kvalita i vzor mají u mě jedničku z hvězdičkou" za mě ustřihnout a opravit hrubku :) ale každý se občas přepíše, jen to bije do očí

    OdpovědětVymazat
  34. nad tvými nákupy se vždy jen rozplývám :)))

    OdpovědětVymazat
  35. nahrdelnik z tally mam tiež ♥ je krasny:)

    OdpovědětVymazat
  36. No nádherná košile s těmi růžemi :))) Ale ty leopardí lodičky jsou nádherné, těším se na všechny věci v outfitech :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. Já jsem teniskám s monogramem na chuť nějak nepřišla. Ale věřím, že ty až to finálně zkombinuješ, určitě se mi to bude líbit :-). Tyto svetříky z Pimkie jsou fajn, sama mám jeden neonový a přemýšlím o nějaké klasické barvičce jako máš ty. Zrovna včera jsem přemýšlela kam se jít podívat na mokasíny, takže děkuji za tip. Jen bych si je ještě představovala s nějakou zajímavou aplikací :-), uvidíme na co narazím až bude trochu času na nákupy. :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Já teda Conversky miluju, strašně se mi líbí jejich ležérnost, ale moc mi nepřijdou jako kvalitní boty. Všechny se mi celkem rychle rozpadly a to bych řekla, že se k věcem chovám slušně. Teď jsem si koupila Lacosty na zkoušku, tak uvidíme jaká bude jejich výdrž. Ale nemůžu si na jejich vzhled jaksi zvyknout.
    Jink ty tenisky Guess bych u tebe taky nečekala a upřímně mi snad všechny věci od Guess příjdou jako děsnej kýč z tržnice (omlouvám se všem příznivcům).

    OdpovědětVymazat
  39. Ty tenistky Guess jsou TOP!!!! _Užasný! Chci je taky <3

    OdpovědětVymazat
  40. Mio... miluju tvoje články jak o kosmetice tak o módě! Vždycky jsou hezky uspořádané s fotkami a popisem, moc ráda u nich relaxuju a inspiruj se při nákupech a při vytváření mého osobního stylu (někdy si je čtu i několikrát denn pořád dokola, protože mě neuvěřitelně baví).
    Jinak u toho kimona bych ty provázky asi určitě ustřihla, myslím, že by to bez nich vypadalo lepe a více kvalitně a módně, možná i dámsky...ale to je samozřejmě na tobě. Taky se chystám si pořídit nové converse, ale pořád se nemůžu rozhodnout jakou barvu zvolit, ale s tou černou máš pravdu!

    Za tyto tvoje úžasné články jsem moc ráda! Zuzka

    OdpovědětVymazat
  41. Ty leopardí lodičky mě naprosto uchvátili. Toužím po nich od té doby, co jsem podobnou kolekci bot viděla ve výloze u Bati :3 Košile z Hoolisteru jsou krásné a svetr z sheinside je taky krásný, ale obávám se, že bych ho neměla s čím zkombinovat :/

    OdpovědětVymazat
  42. Opravdu parádní věci sis pořídíla!

    Pimkie svetr mám taky a nosila bych ho pořád... :) Loafers z H&M jsem si pořídila v pudrové barvě a lituji toho, protože se neskutečně špiní..:(

    Můžu se zeptat na první fotku, jak máš vyfocené leopardí lodičky, tak v pozadí máš takovou bílou přihrádku s šuplíky - odkud to prosím tě máš? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  43. Tak u mě bodují ze všeho boty :D Na ty se hodně těším :)

    OdpovědětVymazat
  44. ty lodičky jsou překrásné! také už nějakou dobu hezké leopardí sháním :)

    OdpovědětVymazat
  45. Já se nejvíce těším na outfit s puntíkatými kalhotkami :P Nee, dělám si srandu :D Jsi kočka, takže se těším úplně na všechno ;))

    OdpovědětVymazat
  46. Pimkie mám také moc ráda, a tu myšku má naše Nelly :D jen teda z Yves Rocher, kde dávají tyhle plyšáky k Vánocům jako dárek.

    OdpovědětVymazat
  47. Muzu se zeptat, jak vypada ta halenka s ruzemi po vyprani? Da se vyzehlit? Mam s temito 3D aplikacemi velke potize na dcerine obleceni...

    OdpovědětVymazat
  48. Mio, děkuji za inspiraci. Nakoupila jsi úžasně - hlavně uslintávám u svetříků a košil, vypadají na 1.
    Jen mám problém se zvířecími motivy - zřejmě jsem out, ale leopardi a jiná smečka mi nic neříkají...
    ale proti gustu :)...

    OdpovědětVymazat
  49. hrozně mi připomínáš Denise Richards

    OdpovědětVymazat
  50. No teda, ty loafers jsou super! A strašně se mi líbí to 'růžové triko' :D To je bombastické!

    OdpovědětVymazat
  51. No teda, samé krásné věci! nejvíc se mi líbí košile a svetříky z Pimkie :)

    OdpovědětVymazat
  52. Nejvíce se mi líbí ten svetr s cvočky :)

    OdpovědětVymazat
  53. Ty košile a svetříky vypadají skvěle, z Pimkie mám křivák a miluju ho, škoda, že ten obchod není v Brně no..

    OdpovědětVymazat
  54. Líbí se mi úplně vše, jen mám smíšené pocity z toho kimona se "šňůrkami", ale na tobě bude vypadat určitě skvěle, květinové vzory ti sluší moc! (To já říci o sobě nemůžu :-D). Conversky jsem si pořídila také, jen bílé a nakonec i kotníčkové, protože nízké nikde neměli :-) Určitě ale nejsou mé poslední, jsou vážně úžasně pohodlné (kromě toho, že vypadají krásně)! :-) Tento typ postů se mi moc líbí, máš to perfektně nafocené! Poslední fotka mě dostala :-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou, já bych v tom vypadal jak v pyžamu, tak jsem zvědavá na Mii kombinace :)

      Vymazat
  55. mne sa páčia hneď tie prvé boty! majú skvelý opätok

    OdpovědětVymazat
  56. ty všechny světříky jsou užasne! hlavně ten z sheinside se zlatymi detaily! :) tvé outfity jsou čím dál tím lepší a raději tě sleduji,protože tvé články jsou lepší a lepší myslím :)) botky jsou užasne a plánuju koupit taky takové,opravdu nádherne věci!:)

    OdpovědětVymazat
  57. páni, tolik nových a krásných věcí :) nejvíc mě zaujaly ty lodčičky z botova a košile a také kimoo, to už jsem obdivovala na Instagramu :)

    OdpovědětVymazat
  58. Ty lodičky jsou úžasné! (A nejen ty!) :) Už je sháním delší dobu, bohužel při mé velikosti 43/44 se mi je nedaří sehnat. :/

    OdpovědětVymazat
  59. Děkuju za tip na Pimkie, musím se tam ját podívat, tyhle lehké svetříky mám nejradši, dají se nosit úplně se vším:)) cancoury u kimona bych ustřihla:)

    OdpovědětVymazat
  60. Ty loafers mam taky a naprosto je miluju! Jsou tak pohodlné, jak bačkůrky :) <3 A lodičky jsou moc krásné, ale nedovedu si představit, že bych na takových podpatcích chodila třeba celý den :(

    OdpovědětVymazat
  61. Překrásné věci, ty lodičky jsou úchvatné, stejně jako tenisky Guess, ty jsou opravdu podařené. Halenka s růžemi je naprosto kouzelná. A moc se mi líbí ten svetřík se zlatými aplikacemi. A i košile Hollister mě hodně zaujaly :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/blogersky-tag.html

    OdpovědětVymazat
  62. Co se mi asi nejvíce líbí jsou ty leopardí lodičky, conversky které sice mám ale chtěla bych si pořídit kotníčkové a potom ta pudrová halenku, na tu se asi těším až jí zkombinuješ a ukážeš outfit :)
    www.bokattyna.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj, minule si pisala na blogu ze by si chcela nude lodicky :-) ja som ich nasla po dllllllhom case konecne (v reservede-u nas 35€), tak keby si ich este potrebovala a nevedela sa rozhodnut, tak tam maju velmi pekne :-) opatok ma cca 10cm..

    OdpovědětVymazat
  64. Toľko krásnych vecí, páči sa mi úplne všetko! :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Mio :) odkud máš to sako?

    OdpovědětVymazat
  66. Converse, Guesss topanky a ten kvetinkovy sveter by som hned brala :)
    http://cosmoforest.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡