Benefit cosmetics: press day

Jak jsem mohla zapomenout zmínit se o té nejepší tiskové konferenci, kterou jsem navštívila minulý týden, naprosto nechápu, ale naštěstí jsem si vzpomněla, a tak jsem tu dnes s reportem - se spoustou fotek a mými dojmy z akce.

Koukněte už jen na tu vtipnou originální pozvánku! Když mi dorazila do elektronické pošty, věděla jsem, že takovou akci si nemůžu nechat ujít. Akce se konala ve středu odpoledne v příjemném prostředí klubu Magnum.  
Asi bych se měla zmínit, proč se vlastně konference děla. - Značka Benefit cosmetics uvádí na trh revoluční výrobek, který dosud žádná firma nepřinesla. Jmenuje se They're real! Push-up liner. Jde o gelovou linku ve ''fixu''. Benefit má na výrobek patent a slibuje, že od teď už oční linky svede úplně každá žena a ještě k tomu, v co nejmenším čase. Poněkud troufalé tvrzení, nezdá se vám? A proto také i akce byla ve stylu "Criminally sexy", což mě vážně bavilo. Vzhledem k tomu, že akce byla pouze pro novináře, mi bylo obrovskou ctí, že jsem se jako blogerka mohla na takovou vip událost podívat.Proto i prostřednictvím tohoto článku děkuji všem, kteří mě na akci pozvali. Moc si toho vážím a myslím si, že informace o akci a novince ocení i mí čtenáři.

Po "přivítání" drsnými policisty a welcome drinku si zastoupení Sephory a Benefitu připravilo malou přednášku. Vše bylo pojato tak zábavně, že jsem se ani vteřinku nenudila.
Součástí přednášky byl i krátký spot, který už můžete shlédnout níže.

Po skončení hlavního programu jsem se mohla nechat nalíčit a vyzkoušet linky v akci, poté mě zadželi policisté, a tak jsem se vtipně fotila jako kriminálník, a nakonec jsem i ochutnala nějaké minizákusky v salonku s připraveným občerstvením.
Při odchodu jsem dostala, jako dárek, miniaturku linek, které u nás budou v prodeji v Sephoře od 27.června 2014. Zatím je zkouším a testuji, později vám dám určitě vědět, ale prozradím, že vážně fungují a rozhodně jde o výrobek, který si zaslouží pozornost.

43 komentářů:

  1. akce vypada povedene, ale teda kdyz uz maji finance na tohle vsecko, mohli ti alespon dat ten produkt celej nebo neco do souteze pro ctenarky. prijde mi trapny ze zkousis tester hlavne ty jako jedna z nejctenejsich blogerek. ale mozna u nas ten vyrobek asi jeste vubec neni tak proto ? jinak hezky clanek mio. a sluselo ti to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není tester, ale mini balení. Benefit má téměř celý sortiment i v menších baleních.

      Vymazat
  2. upřímně to video mi přijde dost nepovedeně trapný, ale co :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně přijde hustý :D když už něco provedla tak aspoň chtěla bejt hezká na fotkách dobrý náhodou :D

      Vymazat
    2. Anonymní 20:19
      Jo, takhle bych to vnímala, kdyby tam nebyl záběr na tu kancelářskou sponku. Takhle je to prostě ,,nána", která si hraje na vzteklou hrdinku.

      Vymazat
  3. tak to by měli otestovat se mnou, jestli by se povedlo linky namalovat mně, tak asi fakt všem, protože já jsem na to úplně levá :D omrknu je a možná si poprosím o vyzkoušení, pokud narazím na nějakou ochotnou prodavačku

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé Mio, jsem ráda, že si takhle mohu přečíst, co na nás Benefit chystá. Linky vypadají zajímavě a už se nemůžu dočkat recenze :) jestli opravdu vyřešili každodenní boj s nanášením linek :)

    OdpovědětVymazat
  5. krásně jsi o tom napsala. vážím si toho že na akci ještě takhle fotíš tak a o všechny zážitky se s námi podělíš. <3 jsi nej

    OdpovědětVymazat
  6. Až budou linky v prodeji, tak určitě půjdu omrknout. A už se těším na tvou recenzi.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Spot mi přijde maličko trapnější, ale výrobek sám v sobě dost zajímavý, alespoň už vím co si mám nechat přivést od sestry k narozeninám z USA.

    OdpovědětVymazat
  8. No vyzerá to fakt skvelo, tá akcia musela byť pecka ;) A linka ma tiež zaujala :)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/05/chanel-les-beiges.html

    OdpovědětVymazat
  9. Máš nádherný svetr ♥

    Zvu tě ke mě na giveaway o super náhrdelník, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  10. Tuhle novinku jsem viděla před nějakou dobou už na britským Benefitu a jsem teda zvědavá, zda i já nemehlo s tímhle zvládnu udělat linku, ale pochybuji :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, to jsem opravdu zvědavá na recenzi, já s linkami bojuji do teď, tak kdyby to byl zázrak, jak slibují, určitě si linky pořídím.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak tahle akce musela být parádní, vypadá skvěle. Od policistů bych se klidně taky nechala zdržet :D
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem moc zvědavá na recenzi! na fotkách ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  14. Linky vypadají zajímavě, jsem zvědavá, co vážně dovedou :)
    Jinak mi to nedá, ale ti policisti vypadají jak striptéři z nějaké rozlučky se svobodou :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím, to bylo to první co mě napadlo, když jsem ty policajty viděla :D :D

      Vymazat
  15. Jestli tyhle linky budou opravdu tak úžasné, tak přemýšlím, že bych do nich ty peníze i vrazila :) ale ještě si počkám co na ně řekneš ;)

    OdpovědětVymazat
  16. U nas v Kanade je uz v predaji. Stoji 29$. Rozmyslam, ze po nu zabehnem do Sephory :) Tiez som na nu zvedava aj ked linku pouzivam len zriedka, a mozno prave tento vyrobok ma donuti robit si linku castejsie.

    OdpovědětVymazat
  17. Zní to zajímavě, černá linka mi totiž dochází...cena je tak na horní hranici, co jsem ochotna investovat, asi si počkám na recenze, jestli stojí za to, neb se řadím do kategorie "kopyt", co to jen tak s nějakou linkou neumí...

    OdpovědětVymazat
  18. tak to jsem zvědavá, jestli je to opravdu takový zázrak. já s linkami absolutně neumím, takže kdyby to bylo tak jednoduché, tak bych je asi musela mít :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ty fotky s policistama jsou skvělý :), takový fešáci, no linka vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní23.05.14 8:48

    Tohle mě pobavilo, vypadá to jak kdyby ses fotila se striptéry nebo herci porno filmu :-D Takhle si tedy akci "na úrovni" nepředstavuju, ale vážně mě to pobavilo a to nemyslím ve zlém. Jen zastoupení Benefitu mě udivuje jaké lidi si najímá na akce :-) S linkami mi nedělá potíž pracovat tak se asi nenechám zlákat, i když vypadají pěkně.

    OdpovědětVymazat
  21. To musela být suprová akce :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Ježíš holky (anonymní), tak je snad jasný, že to nejsou skuteční policisti, proboha :-D...To snad nikoho ani nemůže napadnout, ne??? Takže to budou kluci z agentury, co zajišťuje modeling a hostesky, pochopitelně. Jinak ale akce krásná! To by mě taky bavilo :). Díky za fotky, Mio a už se těším na recenzi :)!

    OdpovědětVymazat
  23. Nevím proč jsi zamazávala na pozvánce datum a čas, když přímo na první fotce za Tebou je to napsané? :)))

    OdpovědětVymazat
  24. Upřímně mě nejvíc zaujalo to jídlo :D Valerie
    Jinak, musela to být vydařená akce :)

    OdpovědětVymazat
  25. toho policajta jak stál vedle tebe bych se bála :D

    OdpovědětVymazat
  26. super post. vyzera, ze tam bolo fakt vtipno :D

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. To musela být úžasná akce♥ opravdu jedna z nejpovedenějších, co jsem kdy kde viděla:))) A těším se na recenzi linek:) jsem na ně hodně zvědavá:))

    OdpovědětVymazat
  28. Ahojda,

    nooo, tak linky, co svede každej :-D jako linky svedej každá holka, která se prostě umí a na to není potřeba blbuvzdornej aplikátor, ale UM!
    Tyto mi přijdou jako jinak tvarovaný hrot fixu... linky ve fixu mi stejně nikdy nijak extra nemalovaly a není nad kvalitní gelovky a nebo klasickou tužku...

    Nooo a pokud někdo nemá cit v ruce a neumí linku rovnou, nepomůže mu ani pábbůh =o)

    OdpovědětVymazat
  29. Anonymní24.05.14 0:00

    Akce vypadá skvěle, Benefit oceňuju za to, že se snaží být originální a zábavný. A linky vypadají zajímavě, těším se na bližší recenzi!

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  30. Tak až to bude, tak si to určite obstarám! :D Dúfam, že hovoria pravdu a linku si dokážem urobiť aj keď mi to nikdy nešlo :D

    OdpovědětVymazat
  31. Jelikož malování linek nesnáším a vždycky to musím dělat na několikrát, budu uvažovat o koupi :D :).

    OdpovědětVymazat
  32. :D tak tohle je zatim nejzabavnejsi Event, o ktere jsem cetla :) Fakt vtipne pojato, moc se mi napad Benefit libil! A po linkach se budu v Sephore divat :)

    OdpovědětVymazat
  33. Stále jsem uvažovala, co bude první výrobek od Benefitu, který si pořídím, protože jsem se stále nemohla rozhodnout a proto to neustále oddalovala. Ale teď je prostě rozhodnuto! Zcela nečekaně :D Ty ozkouším, i kdyby recenze nebyly kladné :)

    OdpovědětVymazat
  34. Veľmi pekný článok o super akcii...muselo tam byť perfektne...osobne by som veľmi rada niečo od Benefitu vyskúšala...ale u nás sa to kúpiť nedá a neviem či sa to dá zohnať cez internet...

    http://lifeismystyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  35. Akcia vyzerala zaujímavo.
    Neviem prečo, ale tú kučeravú blondínu na spoločnej policajnej fotos som si pomýlila s tebou. Ale trochu podoba na malom obrázku, tam je si myslím.
    Ten spot je boží :) Koniec ma pobavil čakala som, že sa na konci zachráni, lebo si nalíči oči a ona chcela vyzerať pekne na fotos :D

    OdpovědětVymazat
  36. Panečku, to musela být jízda :D! Skvěle vymyšlené! Jsem zvědavá na novinku, Benefit mám hrozně moc ráda. Těším se na recenzi (tedy pokud bude), linky naštěstí zvládnu :-), ale jestli budou stejně tak skvělé jako řasenka, tak se máme určitě na co těšit... :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Celá akce se mi vážně líbí i ta pozvánka. Produkt vypadá zajímavě, ale mám pocit, že jsem viděla u Zoe (Zoella) už něco podobného od maybelline...

    OdpovědětVymazat
  38. Parádní akce!!! :) ty linky ve fixu vypadají lákavě, jsem zvědavá jak s nimi budeš spokojená :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-may-2014.html

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡