Beauty haul (March/May)

Přeji vám krásné sobotní odpoledne. Na instagramu jsem se vás ptala, zda chcete jako první haul módní nebo kosmetický. Vyhrál kosmetický, proto mám s uveřejněním trochu zpoždění. Chtěla jsem vám vyplnit přání, ale s pár fotkami jsem nebyla úplně spokojená, a tak jsem je fotila ještě jednou. Teď už je snad vše vhodné k uveřejnění. Připravila jsem si pro vás tedy článek o posledních nákupech (v průběhu března a začátku května). Měla jsem dost učení a dalších povinností, takže jsem se k ničemu moc nedostala a teď mám konečně dost času, abych vám ukázala jak nákupy, tak outfit a dva neobvyklé články (které zatím ponechám jako překvapení) a konečně i soutěž za vaší neuvěřitelnou podporu. Nákupy jsem rozdělila do dvou článků, takže jestli vás moc nebaví kosmetika, počkejte si na druhou, módní část. Jinak bych ještě dodala, že nejde o recenze, spíš takové nakouknutí do mých nákupních tašek a u některých věcí nějaké mé první dojmy.
Na fotce můžete vidět, jak jsem si užívala po nekonečném učení na zkoušku a jejím následném pokoření. Učila jsem se tři týdny v kuse, takže si asi dokážete představit, jak vyčerpaná jsem byla. Po zkoušce jsem spala asi 16 hodin(:D!), a poté jsem si užívala i úplně ty nejběžnější věci, jako žehlení, vytírání nebo lakování nehtů, hlavně chvíli moc nepřemýšlet. :D No a čerstvé jahody, čaj a časopis byly pro mě tím největším luxusem. 
Začala jsem pít Tiny tea od Your tea, což má být detox. Zatím z něj bohužel moc nadšená nejsem. Krabička je vskutku povedená, ale čaj páchne po bahnu a chutná trochu jako vylouhovaná sláma (jenže tu slámu jsem nechutnala, takže možná je to dokonce i horší). Ale já věřím, že si zvyknu.. dám vám vědět.
Miniaturky Moschino Funny! jsem dostala jako dárek k nákupu jiného dárku, což bylo tedy mooc fajn. Miluji ten malinký flakonek. Přála bych si mít takové od všech parfémů. Mohla bych každý den vonět jinak a najít si tak ten svůj pravý. I když jsem vlastně zjistila, že úplně nejsem ten typ, který by vydržel jen u jednoho, jelikož moc ráda testuji nové. Dalšími věcmi jsou laky na nehty - všechny jsou novinkou od značky Essence. Moje top trojka, kterou jsem si moc oblíbila. Studio nails pro white glow krásně bělí konečky nehtů, a díky němu nehty vypadají pěkně i bez barevného laku. Zároveň ho také používám po každý lak, jako základ. Další lak 6in1 nail candies sice vypadá dost mátově, ale na nehtech je hodně průhledný a vypadají opět dokonale upraveně. Poslední lak special effect topper už jsem vám asi ukazovala, ale nemohla jsem se o něm ještě jednou nezmínit, protože mě puntíkatý efekt, který dělá, moc baví. No a pro rychlejší odlakování je tu božský odlakovač v lahvičce od značky Ebelin (DM). Před ním jsem používala ten od Bourjois, ale byl dost drahý, proto jsem moc ráda, že konečně existuje i levnější drogérková varianta. 
Často se ptáte na bio a přírodní kosmetiku, proto se poslední dobou dívám i po takových produktech. Většinou mě tedy zklame obal, ale u Marilou tomu tak není. Objednala jsem si u nich bio tělový krém, tak se těším, až ho vyzkouším. Dalším produktem je olejíček na ruce a nehty od Alverde. Kůži kolem nehtů mám neustále suchou, takže se mi takové produkty moc hodí, čím víc jich mám po ruce v kabelkách, tím lépe. Lak na nehty Fashion studio od Astor mě zaujal svým krásným mátovým odstínem, ale bohužel lak doporučit nemohu. Už první den se odlupoval, takže pro mě byl celkem dost velkým zklamáním.
Tuto limitku nesmíte propásnout, zvláště pokud máte v lásce svěží exotické vůně. Dostala jsem ji od drogerie DM, jako dárek na vyzkoušení a po prvním seznámení s produkty, jsem hned pospíchala do drogerie, protože jsem měla pocit, že bude ihned pryč a pořídila jsem si každý produkt po jednom do zásoby. Balea se u nás spotřebovává rychle a mám ji velmi ráda, pro skvělé ceny a úžasné vůně. Mám ráda novinky a limitované edice, s čímž Balea nikdy nezklame.
Produkty od VS jsem si objednala tady, ale dnes se dají už běžně a snadno sehnat kdekoliv na internetu. Nedivím se, že si jejich krémy a body misty zamilovalo tolik žen na celém světě, protože jejich vůně a kvalita jsou k neuvěření. Miluji jejich krásné obaly. Mimochodem, vůni Love spell všem moc doporučuji. Vlastně když jsem o vůni psala na instagramu, hodně z vás mi psalo, že s žádnou vůní od VS snad nelze šlápnout vedle, čemuž tedy věřím, takže pokud jste ještě žádnou jejich body mist nevyzkoušeli, určitě to napravte. 
Parfém Wonderstruck od Taylor Swift jsem si zamilovala už když vyšel, a tak když jsem jej viděla v Německu ve výprodeji za 10 euro, nemohla jsem ho tam nechat. Tato vůně je Taylorina první. Momentálně má další dvě. Wonderstuck považuji za dost výjimečnou a zapamatovatelnou vůni. Je celkem dost silná, ale vážně úžasná. A koukněte na ten flakonek! Připomíná mi pohádku Tisíce a jedné noci.
K micelární odličovací vodě Sensibio od Biodermy snad není třeba, co dodávat. Starší lahev mi došla a i přesto, že používám i jiné odličovače, Biodermu chci mít doma vždy, jako tu "nejjistější jistotu".
Doufám, že knížka bude lepší, než obal, který tedy vypadá příšerně, ale jak už se říká, nesuď knihu podle obalu. Jsem zvědavá, co nového se dozvím. Možná je lepší to nevědět, ale já jsem hrozně zvědavá, znáte to. Mělo by jít o odbornější povídání o kosmetice s podrobnými fakty (přímo se jmenováním konkrétních značek). Až knihu přečtu, určitě vám povím, zda stojí za nákup v článku "Přečteno", protože si teď konečně zas nějakou chvíli můžu číst, co chci.
Konečně mi i přišly štětce z Sheinside. Objednala jsem si pro sebe štětce na oční stíny a pro vás do soutěže - stipple štětce na makeup, tvářenku, bronzer, pudr..věřím, že vás takový dárek potěší. Jsem moc ráda, že jsou štětce kvalitní a moc se mi líbí i jejich elegantní jednoduchý design. 
Dále tu mám něco do mé kosmetické taštičky - produkty pro denní využití, ty mám skutečně nejraději. Paletka je od značky M.A.C. z Rihanniny kolekce Riri for M.A.C. v odstínu Smoked cocoa. Jde o paletku se čtyřmi stíny. Má rozkošný design a skvělou kombinaci odstínů. Pro mě skvělá věc na cestování - s vrchní dvojkou si vytvořím denní líčení, a když přidám i stíny spodní, vzniknou z toho krásné kouřovky. Takové univerzální paletky mám nejraději. Lesk na rty Tube tint od Bobbi Brown je v nádherném přirozeném odstínů mých rtů (Naked 5). Jestli máte rády lesky a toužíte po kvalitním, který se jen tak nesetře a má intenzivní odstín, rozhodně se porozhlédněte v butiku BB. 
Rtěnku z Topshopu jsem už měla nalíčenou na rtech v předminulém článku. Ve skutečnosti je ještě světlejší než v tubičce. Je matná a v krásném retro obalu. A musím vyzdvihnout škálu Topshop odstínů - jsou netradiční a výrazné, a tak Pollow talk určitě není mou poslední TS rtěnkou.
Bronzer jsem dostala na akci Avon blog stars od Avonu jako dárek k vyzkoušení. Jde o novinku. Líbí se mi zlatý obal, kterým se pyšní celá řada Luxe. Bronzer mám v ostínu Warm bronze, který je teplejší a obsahuje třpytky, což není úplně mou oblíbenou kombinací, ale věřím, že na léto v něm najdu využití.
A kosmetickou část mých nákupů uzavřu značkou Kiko. KIKO je italská kosmetika. Není pro mě novinkou, protože jsem ji na blozích a youtube viděla celkem často, ale nikdy mě jejich produkty moc nelákaly. Dostala jsem se k nim úplně náhodou, když ode mě moje kamarádka něco potřebovala koupit v Německu (protože u nás Kiko bohužel není). Překvapilo mě, že je kosmetika cenově velmi dostupná, přestože se tváří celkem luxusně - má každou sezonu (u nich asi každé dva měsíce) limitovanou kolekci, jako třeba M.A.C. a má i svůj vlastní butik. Nakonec si mě milé poradkyně v obchodě tak získaly, že jsem si pořídila jeden produkt i pro sebe, a to tvářenku v odstínu 103. Je to úžasná růžovo-korálová barva se zlatým odleskem. Moc se mi líbí, a tak hádám, že asi nebude mým posledním produktem od Kiko, a že se do obchodu vydám znovu. (Možná už dneska. :D) 

Pro dnešek se s vámi loučím. Povězte mi, co kosmetického jste si pořídili naposled vy, a zda vás něco z mých nákupů zaujalo. Mějte hezký víkend a na závěr ještě prozradím, že na druhou část se můžete těšit v pondělí.

*Jako kulisa mi při focení posloužil nový skvělý magazín od značky F&F.

62 komentářů:

  1. ty jahody, mňam.. dostala jsem na ně chuť, jen škoda, že po těch co jsou teď v obchodech je mi zle a nemohu dýchat. Moc se mi líbí MAC a ráda bych si něco koupila, ale to si musím udělat výlet.. No uvidíme.. Jako poslední jsem si koupila podkladovou bázi od Max Factor a Bourjois.

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tolik úžasných věcí! Miniaturky Moschino jsou rozkošné! Novinky od Essence mě také zaujaly, hlavně protože se teď snažím dát nehtům pauzu od věčného odlakovávání a tak používám jen průhledný zpevňující lak (také od essence) a z odlakovače v krabičce jsem nadšená! uvažovala jsem, zda zkusit ten od Borjous, ale kvůli ceně jsem váhala, takže tento určitě zkusím. Spreje a tělové emulze od VS jsou vážně super, mám teď doma tři a až mi dojdou, určitě si pořídím další <3 Vůně od Taylor má krásný flakonek, budu ji muset někde očichat :D Asi nebudu vypisovat jak moc se mi líbí i zbytek věcí, byl by to nekonečný komentář :D Zkrátka, skvělé úlovky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moschino Funny je báječná vůně na léto! Vždy se na ni celou zimu těším! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Victorias secret spreje sú úžasné <3 skvelý článok ako vždy
    http://bbizzzle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se moc líbí ty štětce a tvářenka, škoda, že nejezdím do Německa. Na Baleu musím mrknout, ty obaly vypadají skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
  6. moc se mi líbí odstín té rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně nejvíce zaujala trojka od Baley. Vypadá to tak sladce :3 Mohu se zeptat, ten sprej napravo je na co? :) A knížka mě také překvapila. O tyto věci se dost zajímám, chci si pořídit 1 i 2, ale jakožto chudý student půjdu asi po této se mrknout. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Knižočka je vraj zaujímavá, hovorila mi o nej kamarátka (ktorej na nejaký čas prestalo chutiť:D). Som zvedavá na Tvoj názor, teším sa na článok. Day By Day

    OdpovědětVymazat
  9. tělový sprej od VS si chci také pořídit, jen se nemůžu rozhodnout pro jednu z parfemací :D

    OdpovědětVymazat
  10. Na ty novinky od Essence se určitě kouknu :) Knížky o kosmetice jsem snad ještě nikdy neviděla :D jenom jednu v knihovně, ale může to být asi dost zajímavé že? Sprcháč od Baley jsem očuchávala v DMku a hrozně moc mi voněl takže si ho určitě koupím! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Gratuluji ke zkoušce a mmm dala bych si jahody, ale počkám si na ty ze zahrádky :3 Jinak já se teď připravuji k maturitě, takže to naprosto chápu. Pro mě je teď naprostý dar, když si na chvíli lehnu a přečtu si i něco jiného než jen právo, ekonomii, účetnictví a veřejnou správu. :) Miniaturky od Moschina vypadají krásně, miluji takovéhle miniaturky, mám je pak vystavené i na okrasu :) Dále mě zaujala "Doba jedová", není to něco na způsob "Ve rtěnce je olovo"?
    A ta tvářenka Kiko je fakt senzační :)
    Měj se hezký zbytek dne Mio :)

    OdpovědětVymazat
  12. ty štětce mám úplně stejné z ebay asi za 25 Kč a jsou super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a smím se zeptat, jaké jsou ty z ebay? :-) taky jsem na ně tam koukala, ale trochu se bojím hlavně co se jemnosti týče.. náročná moc nejsem, ale přece jen popíchaný obličej taky není nic moc :-)

      Vymazat
    2. taky mám ty samé z ebay, jen černé se stříbrným a jsou naprosto úžasný!! jsou nádherně jemné, přijemné na dotek :) doporučuji je určitě :)

      Vymazat
    3. Nemůžeš sem dát odkaz na ten e.bay? Děkuju moc

      Vymazat
  13. Moc krásné! Sprej Victoria Secret si také chci objednat :) Tvářenka Kiko je perfektní, škoda že se nedá sehnat v ČR :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. juu krasne vsechno :))
    ja jsem si naposledy poridila laky rimmel 60seconds mely u nas vyprodej a staly bud 29,90 a dokonce i 9,90 odstiny zadne extra ale neber to :D domu jsem jich donesla sest :D

    OdpovědětVymazat
  15. Vybrat si jednu z vůni VIctoria Secret je nemožné :D ja už vybírám asi měsíc a furt se nemohu rozhodnout jakou :D

    OdpovědětVymazat
  16. Už se nemůžu dočkat další soutěže! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné nákupy. Sadu Moschino Funny mám také a je úžasná. Parfém mi již došel, ale zvažuji koupi celého balení. Myslím, že je to super vůně na léto. A dost si mě nahlodala k koupi parfému od Taylor Swift, ten flakónek je nádherný. Pokud jsi vůni už zkoušela, jakou má prosím tě výdrž? Děkuji

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  18. Já myslím, že vedle šlápnout jde, byla jsem v obchodě VS v Amsterdamu minulý týden a nevonělo mi téměř nic z kompletní nabídky, z bestselleru (který jsem si mezitím objednala v ČR) Pure Seduction se mi navaluje :/ Jinak moc hezké fotky, na ty jahůdky jsem dostala hroznou chuť a gratuluju ke zkoušce.

    OdpovědětVymazat
  19. Ten parfém od Taylor má opravdu moc krásný flakonek ♥

    Můj blog http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Nad tím lakem od Astoru jsem uvažovala,no nakonec jsem si ho nekoupila a koukám, že jsem udělala dobře :) Ke zkoušce grytuluju ;) No a těším se až napiš nějaké ty dojmy z knížky, protože je to docela ožehavé téma :)

    OdpovědětVymazat
  21. Pořídila sis samé krásné věci o některých určitě popřemýšlím i já :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/himalaya-herbals-krasa-z-himalaji.html

    OdpovědětVymazat
  22. Hm krásné věci, hlavně paletka mi přijde krásná :) Sytost stínů je dokonalá

    OdpovědětVymazat
  23. Ta topshop rtěnka vypadá krásně! Určitě se na ni musím v Palladiu podívat :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tolik krasnych veci! :)) Heled, nehazej flintu do zita s tim Tiny Tea, mne se z nej nejdriv delalo zle a pak jsem si ho tak oblibila, ze jsem se na kazdy sacek vylozene tesila, nejlepsi je s kapkou citronu :)) :D

    OdpovědětVymazat
  25. Tolik krásných věcí. Docela si mě nalákala na vůni od VS. Wonderstruck od Taylor Swift má překrásný flakonek a štětce se mi také líbí. A už se těším na tvůj verdikt o knížce Doba jedová.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Jé, máš tu krásnou sbírku. Štětce vypadají vážně skvěle! :)
    Recenze na Bourjois: http://lifeinimperfection.blogspot.cz/2014/05/nerozlucna-trojka-od-bourjois.html

    OdpovědětVymazat
  27. Ty štětce od sheinside vypadají skvěle! zrovna potřebuji nějaké na oči. Já jsem si tento měsíc koupila krásnou rtěnku od Catrice - Matt-erial girl! doporučuju! je to opravdu krásný odstín! a laky na nehty v pastelových barvách od Miss Sporty. Zálusk mám na make-up od Lorealu - true match a kokosový olej :)

    OdpovědětVymazat
  28. jaký máš názor na ten ebelin odlakovač?

    Jinak si to nádherně nafotila!!!!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  29. Na ten přesný body mist od VS mám políčeno už takovou dobu! A chystám v nejbližší době objednat :) Stejně jako na tu knihu - vím, že první díl je o potravinách, tak po té pokukuju, ale o téhle slyším prvně, ale určitě bude zajímavá :) těším se na recenzi!

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Ty novinky od Baley voní neskutečně! :D :

    OdpovědětVymazat
  31. spravila si mi chuť na jahody! -_- :D skvelí článok a premýšľam, že si kúpim tú limitku od Belea, už som o tom čítala na jednom blogu, tak uvidím. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Laky vypadají super :)
    a rtěnku z Topshopu jsem si chtěla koupit už dávno a ta tvoje vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  33. Tak to jsou krásné nákupy :-) Já si chci koupit VS body spray ale prostě nevím jaký vybrat, je jich tolik a já si nemůžu čuchnout :-( A máš nádhernou deku, můžu se zeptat odkud je? :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  34. Gratuluji ke zkoušce :) Přesně tuhle 103 tvářenku jsem si koupila někdy v prosinci a rázem se stala mojí oblíbenou. Nádherný odstín a dle mého je to úplně dupe Orgasm od NARS co jsem tak porovnávala. Tuším, že jsem to fotila i na blog :) Už mi dost mizí tak plánuji příště jí koupit znovu a mrknou i po jiných odstínech. No a co se týče Tiny Tea tak mě taky vůbec neoslovil ....
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. super nákup :) nevím kterou věc bych chtěla dřív :D :D

    OdpovědětVymazat
  36. Ta Topshop rtenka vypada pekne a Love Spell ma jiz objednanou. :)
    Ja si udelala radost paletkami Naked a Naked basic. :)

    OdpovědětVymazat
  37. Krásny článok aj fotky :) Moschino Funny je vôňa na leto ako stvorená a toto leto ju určite kupujem. Keď som videla tie jahody, hneď som na ne dostala chuť. Ešte, že sme mali aj my doma :D Teším sa aj na druhú časť článku.

    OdpovědětVymazat
  38. Ty jahody vypadají luxusně, ostatní věci samozřejmě taky :-D už se těším až půjdeme na samosběr jahod :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Prenádherné veci:) miniaturky Moschino vyzerajú super ! <3

    OdpovědětVymazat
  40. ahoj miuš super si nakúpila ako vždy :) rada by som sa ťa opýtala, či nevieš, kde by som cez net zohnala tu paletku od essence how to make your face wow, ktorú si posielala aj peti z lovely hair :) to je proste strašne krááásna a velmi by som si ju chcela objednať :/ ale nejak som nič nenašla

    OdpovědětVymazat
  41. Já bych chtěla vyzkoušet ty čaje!!! Ale vubec netuším jak objednávat ze zahraičí :((

    OdpovědětVymazat
  42. Dalmatinový lak mam taky, zbožňuju ho :-) pěkné věci jsi si pořídila. Já si teď pořídila nějaké stíny od Catrice a zlatý lak a další věcičky. Akorát ten lak bude vypadat lépe, až budu opálená, teď nevyniká jeho metalický lesk.

    OdpovědětVymazat
  43. Moschino mi strašně hezky voní :) a ta knížka vypadá celkem zajímavě! Jsem zvědavá, určitě na ni pak napiš recenzi!

    OdpovědětVymazat
  44. Super článek! Melounové tělové mléko od Baley mám také a opravdu krásně voní. Chtěla bych si pořídit ještě tělový sprej z této limitky, snad tam ještě bude. :)

    OdpovědětVymazat
  45. Zaujalo ma skoro všetko okrem essence a balea. Taktiež ten čajík s tým opisom ma nezaujal. Ja som používala jeden čajík, ktorý chutil horšie ako odvar z ponožiek a neviem čoho všetkého, takže som zvládla dva sáčky a vzdala som to. To asi radšej tie ponožky, aj keď to som neskúšala a ani sa nechystám.
    Na zoznam čo musím vyskúšať som si zapísala DM odlakovač na nechty. Brala by som aj ostatné okrem Bioderma micerálky (tú mám a je to naozaj srdiečko).
    Tá voňavka od TS vyzerá naozaj ako z rozprávky Tisíc a jedna noc a za tú cenu by bol hriech ju tam nechať.
    Ja nie som kozmetiková, ale tvoje kozmetické články sú tak úžasne napísané a nafotené, že sa im nedá odolať. Miuš :* len tak ďalej :)

    OdpovědětVymazat
  46. Wáááu tolik úžasných věcí, hned jdu okoukat výrobky od VS :) Jsem zvědavá, jak Tě zaujme ta knížka

    OdpovědětVymazat
  47. Krása!! :) Toľko krásnych vecí :) Hneď by som polku brala minimálne :D :D

    OdpovědětVymazat
  48. Užasné věcičky, hlavně ty miniaturky Moschino jsou boží!

    OdpovědětVymazat
  49. Jak jinak než konstatovat, že sis pořídila opět mnoho nádherných a inspirativních věcí ♥!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  50. S učením s tebou naprosto soucítím, už se také těším na oddych :-). Zrovna jsem si dopřávala oběd a v klidu pročítala článek, je moc hezky napsaný. Spousta krásných nových věcí :-). Já si dlouho nic nepořídila, což budu muset napravit!!

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj MIo, tolik krásných věcí sis pořídila? To asi musíš vydělávat majlant co? Nepřemýšlela si už nad vlastním bydlením s přítelem? Mně je 25, mám slušně placenou práci, ale nemůžu si dovolit tolik utrácet za oblečení a kosmetiku jako ty. Je to ale tím, že narozdíl od tebe nebydlím u maminky,ale žiju ve svém bytě, osamostnila jsem s, i když jsem nemusela. V určitém věku (a kort když člověk vydělává) mi prostě přijde potupné bydlet u rodičů. Když si člověk sám platí nájem a jídlo a neživí ho rodiče, pak si nemůže dovolit tolik rozhazovat. Třeba to jednou poznáš sama,až vstoupíš do světa dospělých. Hezký den, Evelyn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sorry, ale nejde to nezkomentovať Čo ťa je do toho? Je to absolútne jej vec kde a ským býva. Z tvojho komentáru len to vyplýva ako jej závidíš a že nie si spokojná zo svojim životom ;)

      Vymazat
    2. Milá Evelyn, opravdu bych chtěla mít tvé problémy. Vůbec mě neznáš a nic o mě nevíš, dle toho, cos o mně ''odhadla'' a uvedla v komentáři. Je mi to líto, že si to nemůžeš dovolit, ale já díky tomu, co všechno dělám, prostě mohu. To je život. Jaké si to uděláš, takové to máš.

      Mimochodem, Je mi 23 a studuji a přijde mi naprosto normální bydlet s maminou, zvlášť, když mám i práci a mohu jí pomáhat, jak fyzicky, tak i finančně. Potupné mi to opravdu nepřijde. Navíc mám dva domovy. Cestuji do Německa, kde mám svou domácnost a kupuji jídlo, apod. jak jsi uvedla. A protože jsem holka šikovná, mohu si i něco pěkného koupit. Ale nerozhazuji, jen správně investuji.
      Myslím si, že naopak spíše ty ses nesmířila s tím, být ve světe dospělých, jak to ty nazýváš. Ale to už je tvá věc. Hezký den, přeji ti hodně štěstí a úspěchů. Přej a bude ti přáno. ;)

      Vymazat
  52. Ty fotky jsou pecka, a ty jahody vypadají naprosto úžasně! PS: Na mém blogu je giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  53. ♥ ♥ ♥ Děkuji vám za tolik úžasných komentářů! xx

    OdpovědětVymazat
  54. Koukam ze vune od VS jsou ted vsude, asi bych mela taky nejakou ocuchat...:D Jinak ty stetce ze sheinside vypadaji dost dobre, koukala jsem i na ostatni sety a nejspis neodolam. Rtenka z topshopu je krasna, hlavne obal, akorat v tom prazskem ji nemeli, vubec tam byl maly vyber

    OdpovědětVymazat
  55. Ty fotky jsou pecka, a ty jahody vypadají naprosto úžasně:)a ta barva pěkné věci sis pořídila:) ty laky vypsdají pěkně:)

    OdpovědětVymazat
  56. Sranda tie štetce sa na dresslink predávajú za pár šušňov.. takže za profi štetce by som ich moc nepovažovala ale mám ich doma a nevidím rozdiel medzi nimi a tým za 1000kč..

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡