OOTD: 8.4.2014

Bílý blazer mám v šatníku již přes půl roku, ale přesto, že jde o jednoduchý kousek, tak trochu jsem si na něj stále netroufla a nevěděla si rady, s čím jej zkombinovat. Až jsem konečně náhodou otevřela blog šikovné Beccy a objevila jsem tento skvělý post. Určitě ji všichni sledujte. Je nejen krásná, ale i velmi kreativní a má jak svůj osobitý styl, tak i skvělé fotografie. Kombinovat pastelové barvy s bílou jsem se trochu bála, ale líbilo se mi, jak světlé barvy pěkně korespondovaly s mou oblíbenou tělově béžovou. Když se na fotky dívám, tak ráda bych vyměnila baleríny za podpatky, ale vzhledem k tomu, že jsem celý den pobíhala ve městě a po škole, asi by z praktického důvodu nebyly dobrou volbou. Jak úspěšně jsem kombinaci outfitu zvládla, už posuďte vy sami. 
DSC_1047 DSC_1074 100D5100 DSC_1117 DSC_1113 DSC_1100 DSC_1101
Blazer Sheinside
Top New Yorker
Necklace Mohito
Watch Fossil
Pink bracelet Lindex by Matthew Williamson
Gold bracelet Primark
Skirt Oasap
Bag Primark
Shoes Topshop 

165 komentářů:

  1. Podle první fotky by ti doooost seklo mikádo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také souhlasím, slušelo by ti to více než dlouhé vlasy. :)

      Vymazat
    2. Přesně tak! Jsem si říkala, že jsi ostříhaná, dokud jsem neviděla další fotky.

      Vymazat
    3. Přesně, taky jsem si to říkala!!!

      Vymazat
    4. anoooo:))) ale blond mikádko:)

      Vymazat
    5. Přesně, podle náhledu jsem si tohle taky říkala, že jsi ostříhaná, souhlas fakt by ti to hrozně slušelo!

      Vymazat
    6. Já si taky řekla, jéé Mia má mikado je to bomba, strašně by ti to šlo!

      Vymazat
    7. Taky musím souhlasit! :)

      Vymazat
    8. přesně :) původně jsem se "lekla" že ses nechala ostříhat :)

      Vymazat
    9. Přidám se, už jsem Tě chtěla pochválit za nový účes :)

      Vymazat
    10. mikádo by z tebe udělalo woooow ženu.. Pecka!!!!!

      Vymazat
    11. Presne!! Miuska daj sa ostrihaat :)

      Vymazat
    12. Nie,strihať nie :( síce by to bolo pekné,ale dlhé vlasy sú dlhé vlasy a bolo by ti to neskutočne ľúto

      Vymazat
    13. Miuš vlasy dolů!!!! :))) a možná i nechat takhle víc do hněda, jak to vypadá na fotce :)

      Vymazat
    14. úplně!! Mio, úplně to vidim, takovej pařížskej šarm!!!! :)

      Vymazat
    15. Anooooooo, prosííím! Úplně tě vidim jako šarmantní Pařížanku! :))

      Vymazat
    16. Ale houby! Někdo kdo má tak krasný vlasy je nemůže jen tak šmiknout :) Lin

      Vymazat
    17. To jsem taky chtěla napsat! :D Samozřejmě máš, Mii, krásné vlasy...ale na té první fotce, kdybys měla mikádo a jen tak tmavé vlasy, jak je máš nahoře...tak bys byla fakt sexy. Ne, že bys teď nebyla. :D Ale mikádo by ti hoodně sedlo. :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Podľa prvej foto som si myslela, že si sa dala ostrihať a vážne by ti to takto strašne slušalo, máš s krátkymi vlasmi taký šmrc a netuctovosť :-) A závidím ti, ako ti farby pristanú :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to na první fotce, vypadáš na krátko a já to miluju.

    OdpovědětVymazat
  5. super outfit, fakt moc pěkný:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezký outfit! Podle mě jsi to sladila uplně perfektně:)) kombinace pastelových barev s bílou se mi moc líbí:)) mooooc ti to sluší:)))♥

    OdpovědětVymazat
  7. Jak máš na té fotce s tím srdíčkem na zádech ty vlasy, tak to trošičku vypadá jako kdyby si měla delší mikádo a musím říci, že by ti sakra slušelo. Tvé nynejší dlouhé vlasy už mi s prominutím přijdou už takové nudné a okoukané, chtělo by to něčím oživit, hm? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdepak, mně dlouhé vlasy nepřijdou nikdy nudné. Kadeřnici plánuji, ale nic radikálního opravdu ne. Vím, že bych změny litovala. :)

      Vymazat
    2. proč litovala? :))) jsou to JENOM vlasy a navíc, tohle už máš skoro "odzkoušené" jak bys vypadala :)

      a souhlasím s komentáři pod článkem - působila bys víc dospěleji a žensky, protože když jsem pak sjela dolů, byla jsem zklamaná "starým" účesem, fakt to najednou působilo tak tuctověji a... né dětsky, to je špatné slovo :D, ale prostě to delší mikádo.. och :)) <3

      Vymazat
    3. Nesmysl. Dlouhé vlasy (zvlášť když jsou ještě ke všemu světlé) nejsou jen krásné, jsou doslova nosiče energie, tohle pochopí zas jen dlouhovlásky. Každopádně mezi těmi, kteří je nemají, budí z nějakého důvodu negativní emoce (ostříhat, obarvit). No, z nějakého důvodu... Důvod je v archetypálním vnímání, ženy které dlouhé vlasy nemají, se cítí dlouhovláskami ohroženy, ať už vědomě nebo podvědomě, stejně jako muži, kteří si z nějakého důvodu myslí, že na dlouhovlásky "nemají". Ostříhání vlasů doslova znamená odstřihnutí se od lidí, oslabení energie a moci, které s sebou dlouhé vlasy přinášejí. Tak už jen proto bych je neostříhala já :).

      Vymazat
    4. Tak ten poslední názor tady mě fakt rozesmál :D Dlouhé vlasy a nosič energie :D omg. Já teda souhlasím, že by ti to mikádo strašně slušelo, celkově jsem už krátšími vlasy úplně posedlá, ale fakt ti to na první fotce děsně sluší :) Jinak outfit se mi taky líbí:))

      Vymazat
  8. Za mě určitě ne - ta sukně a boty zbytečně zkracují nohy a nohy vypadají silnější. Ta sukně mi připadá jak kdyby ti byla malá, jak ji máš vypasovanou nahoru a končí v půli stehen. Ale to sáčko - bezváááá :-) Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já nemám nohy jako laňka, bohužel. Podpatky nosím ráda, ale vždy (nebo denně) to opravdu nejde. Díky za komentář. :)

      Vymazat
    2. Tomu se říká "high waisted" a ne "malá" ...

      Vymazat
    3. Simbli: je vidět, že jsi to vůbec nepochopila. Jasně, je to sukně do pasu, ale na nohou je dost krátká. Hodila by se trošku větší. Příště raději nekomentuj, když komentář nechápeš a jen se snažíš dělat chytrou;)

      Vymazat
    4. to, že je sukně kratší, neznamená, že je malá :D panebože, než začneš dělat chytrou, nejdřív se trochu zamysli. nebudeš pak vypadat tak hloupě :D

      Vymazat
    5. Nejde ani tak.o.sukni jako o jeji tluste nohy.kraticke saty si holt nemuze dovolit kazda a Mia by to mela uz pochopit.bud jdi na liposukci,makej ve fitku nebo nos dlouhe saty.thats the life.

      Vymazat
    6. :D to mě pobavilo, slečna zná asi jen sukně nad kolena a podkolena :):D

      Vymazat
  9. První fotka je fakt úžasná, moc ti to sluší :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Chválím maličkou změnu desingnu blogu, takto je to o dost lepší, když si to nahoře s těma fotkama odstranila ;) A oblečení je moc krásné. Pastelové barvičky ti opravdu dost sluší :)

    OdpovědětVymazat
  11. na první fotce to vypadá, že jsi ostříhaná, hned jsem si říkala woooooowwwwwww, to je bomba....a on to byl jen optický klam :o) jinak pěkný jarní outfit se vším všudy...jen bych vyměnila balerínky za podpatky :o). Pěkné dny, Mio, Katka

    OdpovědětVymazat
  12. přidávám se k ostatním ty kratší vlasy by ti sekly víc! vypadáš na té první fotve božsky, pouvažuj nad tím MIO! život je změna ::)

    OdpovědětVymazat
  13. to snad nemyslite vazne ze byste ji ustrihly ty jeji krasny dlouhy vlasy? wtf proc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím, hlavně nic nestříhat! takové krásné, zdravé hřívy by byla škoda.

      Vymazat
    2. souhlas, nestříhat!!!!!

      Vymazat
  14. Určitě by ti slušely kratší vlasy. Možná ne úplně mikádo, ale máš je už opravdu moc dlouhé a ty konečky nevypadají zdravě :( stejně ti to rychle doroste, tak proč jim nedopřát trochu odpočinku?

    OdpovědětVymazat
  15. Barvy hezky sladěné, ale moc se mi na tobě nelíbí ta sukně... přijde mi, že ti dělá silnější nohy opravdu to vypadá, jak kdyby ti byla malá :-) a ta první fotka s "krátkými" vlasy.....tam jsi fakt kočka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silnější nohy? Tak já fakt nevím kde to žiju. Protože jakmile se okolo sebe rozhlédnu, tak vidím akorát holky s nadváhou, které vypadají jak dvě Mii vedle sebe, ale podle komentářů z internetu je dnešním standartem mít asi 20 kilo i s postelí. Mimochodem taky jsem dnes dostala koment o tom, že mám tlusté nohy jako prase, takže já už se fakt jen směju a těším se, až na ulici začnu potkávat hubené holky! :-D

      Vymazat
    2. mluvíš mi z duše....že tlusté nohy? wtf...

      Vymazat
  16. Asi nejpůvabnější outfit, co jsem u Tebe viděla.. Zkus ještě někdy něco takového :-)
    Katy

    OdpovědětVymazat
  17. Mě se ootd líbí moc, nezatracovala bych ani balerínky, jelikož když člověk celý den někde lítá, což je můj případ, opravdu podpatky nejsou ideální. Moc se mi líbí zvolené barvičky, mám ráda pastelky.
    Ale Mia je nádherná, té sluší úplně vše! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni ♥ Děkuji, má (instagramová) kamarádko. :*

      Vymazat
  18. Děkuji za komentáře k outfitu. ♥ Za názory k vlasům díky, ale radikální změnu neplánuji. Vlasy mám celkem dost zdravé a dlouhé vlasy se mi líbí, proto si v nejbližší době nechám jen zastřihnout konečky, popřípadě trochu upravit tvar, ale délku moc měnit nechci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miinko škoda, moc by ses mi tak líbila, ale chápu tě, dlouhé vlasy jsou prostě dlouhé vlasy, i já si je ted nechávám po 3 a více letech narůst, naposledy jsem měla dlouhé vlasy v 8 třídě pak jsem si je nechala sestřihnout pod ramena a od prváku jsem je měla vždy jen nad ramena, :) miluju je takhle střižené, ale ráda bych si delší vlasy :))

      Vymazat
    2. Mia, nestrihaj!!! Vlasy, ako máš ty, sa len tak ľahko nevidia, je to vzácnosť a ty ich máš naozaj nádherné.

      Vymazat
    3. Taky už mám vlasy v úžasné délce, už rok neviděly nůžky (to ale brzy napravím) .. ale Mio! SAKRA! Ty by jsi byla naprosto úžasná kočka s mikádkem, ale to, že délku měnit nechceš, to se dá pochopit, zkracovat totiž sama taky nechci..já bych to neskutečně obrečela :D Nika

      Vymazat
  19. úplně jsem se zarazila, že jsi se nechala ostříhat, ale moc by ti to slušelo :))

    OdpovědětVymazat
  20. Ten pejsek♥♥♥!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A byt tvuj kluk, uzarlim se k smrti! :D

      Vymazat
    2. Ty jsi milá. Děkuju. :D ♥

      Vymazat
  21. být tebou necham si zmenšit prsa a obarvim se na tmavo. (Y)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já bejt tebou zkusím někde sehnat mozek.

      Vymazat
    2. wtf? kozatý blondýny tisíckrát lepší než plochý brunety (názor kluka omlouvám se jestli se to někoho dotklo)

      Vymazat
    3. Anonymní10.04.14 17:33
      Tak ještě, že nejsi mnou. ;)

      Děkuji, anonymní kluku! :D :)

      Vymazat
    4. a ja na tej fotke outfitu zblízka pozerám, že :-O kiež by som mala také prsa!

      Vymazat
  22. strašně by ti slušelo mikáádo :O :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tento outfit zbožňujem!:) Biele sako a pastelové farby si veľmi pekne skombinovala, ale tebe sa hodí všetko:)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj. O tech kratsich vlasech bys uvazovat mela, fakt ti by ti slusely! ;) Mela bys takovy smrnc a vic "zensky" bys vypadala nebo jak bych to rekla :) Takhle to mas jak Rusalka, co prave pribehla z lesa.

    OdpovědětVymazat
  25. Hihi, projedu článek a řikám si "wow tak napíšu, že mikádo by ti snad seklo víc než delší vlasy" no a hned první komentář mi to vyfoukl :-D A ten svetřík je krásný!

    OdpovědětVymazat
  26. Jé tohle je přesně můj styl :) Na první fotce to vypadá jako když máš mikádo, tak to ve mně hrklo a říkala jsem si jaký to má šmrnc! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Budu se opakovat ALE...ty vlasy k ramenum by Ti teda desne slusely :))) (ne ze by to ale s dlouhyma bylo jinak ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Mio, outfit je parádní, opravdu se ti moc povedl a díky za tip na Beccu, určitě k ní mrknu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/essence-bude-zarit-barvami.html

    OdpovědětVymazat
  29. Jako první při pohledu na tvůj nový post jsem se naprosto lekla, kam že jsi odhodila vlasy! :D Zbožňuju dlouhé vlasy a ty tvé jsou opravdu překrásné, rozhodně bych byla proti sundání takového skvostu ;)
    Outfit se mi opravdu moc moc moc líbí! Mám doma stejnou a nebo velmi podobnou sukýnku a i mentolově zelené tričko, pro které jsem zatím nenašla uplatnění, takže jsi mě skvěle inspirovala ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Outfit se mi moc líbí :) !

    OdpovědětVymazat
  31. Ustříhnout tyhle krásný zdravý vlasy a nechat si mikádo? Dlouhé vlasy jsou nudné, tuctové a okoukané? No já nemám slov... Mio, rozhodně se nestříhej, pokud o tom nebudeš sama na 100% přesvědčená. Dlouhé vlasy jsou tvoje poznávací znamení a neumím si tě bez nich vůbec představit. Mimochodem, ty pastelové barvy jsou perfektní nápad! Myslím, že se inspiruju. :-)

    OdpovědětVymazat
  32. krásný outfit, já prostě miluju pastelové barvy :) btw ta sukně je top!, škoda že jí mají jen ve one size, jinak bych si vybrala hned 4 barvy :)

    OdpovědětVymazat
  33. Pěkný outfit. Moc sevmi líbí balerínky a tričko.
    Vlasy určitě radikálně nezkracuj, máš je krásné. Ja kdybych ty své radikálně zkrátila, tak bych taky litovala. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ten top prostě musím mít! :( Mio jak dlouho už ho vlastníš? Dá se ještě sehnat? Děkuji předem za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  35. Jeeej, tak to som veľmi rada, že som ťa inšpirovala, to je úplne skvelé :). Veľmi ti to pristane, na prvej fotke si nádherná a ten top je super! :)

    OdpovědětVymazat
  36. První fotka je úžasná, moc ti to na ní sluší. A musím jen souhlasit s komentáři přede mnou, že by ti mikádo fakt slušelo.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  37. Hlavně se nestříhej!! není nad dlouhé krásné vlasy..a ty máš krásnéééé vlásky!!!super fotky Mio

    OdpovědětVymazat
  38. OOOO myslela jsem si, že jsi si zkrátila vlasy...ale myslím, že by ti to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  39. podle mě kdyby jsi na sukni měla nějaký vzor odvedlo by to pozornost od silnějších lýtek... :) ale jinak palec nahoru ! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ty jsi tak nádherná :))) U té první fotky jsem si myslela, že jsi se ostříhala tý jo :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  41. Opravdu by ti slušely krátké vlasy!!!:)

    OdpovědětVymazat
  42. Mikádo by ti slušelo, ale dlouhé vlasy ti sluší víc ;) Outfit úžasný ;) a líčení taky ;)

    OdpovědětVymazat
  43. Zajímavá kombinace :) moc Ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  44. Mikádo Ti moc sluší ale to není důvod ke střihání Tvých nádherných vlasů

    OdpovědětVymazat
  45. Ten outfit není úplně podle mého gusta ale top je nádherný! Taky by se mi moc líbil ;) a jak tady holky psaly, ze by ti slušely kratší vlasy, tak mužů jediné souhlasit! Šla bych do toho ;)

    OdpovědětVymazat
  46. to tricko je z aktualni kolekce?? kolik stoji prosim?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také by mě to zajímalo, zda je dostupné :)) je totiž naprosto dokonalé!! asi si udělám výlet do NY :))

      Vymazat
    2. Holky to triko mám doma už tak rok, bohužel. :( Nejsem typ blogerky, co se pořád fotí jen v nových věcech.

      Vymazat
    3. to víme, ale přeci jen za zkoušku to stálo :) tričko je tedy opravdu nádherné!! a mám i pocit, že tě vystihuje :)) celkový outfit jsi prostě ty <3

      Vymazat
  47. Moc ti ty světlé barvy i sukně sluší!
    Ale na mikádo se nestříhej, takových krásných a dlouhých vlasů by byla největší škoda, co bych za ně dala! :)
    A "silnější nohy" mě vážně pobavily :D

    OdpovědětVymazat
  48. Miunko, já jsem se lekla, že jsi se ostříhala :O :D každopádně, i kdyby.. moc by Ti to slušelo! ♥
    outfit super! je pravda, že podpatky by byly lepší, ale vzhledem k tomu, že mi každý druhý den ujede autobus do školy a musím pěšky, vím, že není nad balerínky :D :))

    OdpovědětVymazat
  49. to je překrásný outfit a moc ti sluší :)) takovou sukni bych také moc chtěla :)) doufám, že jí někde ulovím :)) a ano, máš pravdu, raději bych k tomu zvolila podpatky :))

    OdpovědětVymazat
  50. Mně se to líbí celé, tak, jak to je, pastelové barvy mám ráda.

    http://celebraty.rosegalaxy.com/66th-cannes-film-festival-2013/amfar-charity-gala-cannes-film-festival-2013-379/

    v tomhle odkazu má Petra Němcová udělaný krátký účes ( zasponkovano) ze svých dlouhých vlasů, taky hezké pro změnu


    OdpovědětVymazat
  51. Asi to nezveřejníš, a od zdejších diskutérek to dostanu sežrat - ale myslím, že je hrozná škoda, že něco neděláš se svými zuby. Není na tobě jediná chyba - vlasy krásný, postava super, oči, pleť a všechno bezvadný, jenom prostě ta "opičí" pusa to vždycky všechno zazdí. vážně jsi ani na moment nikdy nepřemýšlela o rovnátkách: Rok, dva, bys přežila, a pak by bylo všechno super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá anonymko, vážim si tvé upřímnosti, nicméně jak můžeš vědět, že něco se svými zuby nedělám? Sama o tom vím, že je nemám dokonalé a jsem z toho už odmala docela nešťastná. Jenže mám bohužel nějaké vrozené indispozice se kterými se vše řeší hůře. Rovnátka jsem měla, bohužel mi ještě víc uškodily. Nebudu tu rozebírat proč a další detaily. Nerada se o tom bavím, ale není pravda, že s tím nic nedělám. Jen je to všechno pomalejší než bych chtěla a bude mě to stát ještě dost trápení a pochopitelně i financí. Pak snad jednou bude, jak říkáš, vše super.

      Vymazat
    2. Tak předně děkuji za tak milé "oslovení". Já jsem to přece vůbec nemyslela zle, myslela jsem že i tón mého příspěvku napodívá, že nejde o žádné rýpání a zlý komentář, který má za cíl uškodit.
      Do patnácti let jsem to měla také tak (proto to vlastně píšu), dokud jsem nepřešla k jinému ortodontistovi, který mi pomohl a nezmohl se jen na konstatování, že s tímhle mi běžná rovnátka nepomohou - proto vím, že když se chce, jde to. A kupodivu mě to ani nestálo majlant ;)

      Vymazat
    3. Ono to to řekne, když to někdo nezažil. To pak každý dělá chytrého. Já to vím z vlastní zkušenosti, že když má člověk vrozené problémy, jde všechno mnohem hůř a pomalu. A taky to stojí dost peněz. Sama jsem měla rovnátka celkem 4 roky, k tomu operace atd. A pojišťovna mi nedala ani korunu.
      Kéž by to bylo snadné a stačilo k tomu pár měsíců "drátků" v pusu :/

      Vymazat
    4. Anonymka je jistě panenka Barbie :DDD Jak já nesnáším povrchní lidi! Ten kult dokonalosti, který je nám posledních pár let všude tolik cpán, je jen na škodu. Holky dnes od svých 8 let trpí poruchami příjmu potravy, protože si oproti všem těm slečnám, které se na ně úsmívají z televize a časopisů, připadají moc tlusté a přemýšlejí, v kolika si nechají udělat silikonová prsa a napíchat kolagen do rtů, aby vypadaly jako Prachařová nebo Mesarošová. Vždyť je to katastrofa!!! Nikdo nejsme dokonalí, každý jsme originál a to je přeci super, tak proč se krucinál nutit do nějaké pitomé dokonalosti?! Jsou snad důležitější věci než piha na čele, celulitida na zadku či mezera mezi zuby, ne? Opravdu je mi z dnešní zvrácené doby smutno.

      Vymazat
    5. pokud to má někdo vrozené jak píše Mia tak to rozhodně nebude na rok dva, já měla taky rovnátka (několik verzí) vytrhli mi i dva zuby, další museli zbrousit, rovnátka jsem měla od 6 třídy (základky) až do druháku na střední... Takže 6 let mi stačilo plus doted nosím rovnátka na večer a to mi letos bude 19! každý nemá dokonalý chrup :)

      Vymazat
  52. Veľmi pekné, pristane ti to ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  53. Wow, první fotka mi málem přivodila infarkt :D Byl to záměr nebo fotka jen takhle vyšla? Jinak outfit je moc povedený kombinace pastelových barev je dokonalá. Možná bych přidala ještě nějakou krásu na krk;)

    OdpovědětVymazat
  54. jsi nádherná a moc ti to sluší! ty pastelové barvy jsou super
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  55. Miunko, to je takové krásně jarní! Outfit je celkově moc povedený <3

    OdpovědětVymazat
  56. Na první fotce jsem se lekla, že jsi se nechala ostříhat. Ale na dalších jsem viděla, že je vše v pořádku, uff.. :) Líbí se mi více dlouhé vlasy..

    Outfit je fajn.. sama bych se asi takhle neoblékla, ale tobě to sluší.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  57. To je dobře, že o mikádu nepřemýšlíš, protože máš ty nejhezčí vlasy co jsem znám! Byla by jich sakra velká škoda :( Ta první fotka se hodně povedla. Jinak se mi moc líbí to sáčko. Také mám v plánu si nějaké bílé pořídit. Snad ho budu umět jako ty nějak hezky nakombinovat a oživit tím mé většinou černé outfity :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Přidávám se k holkám-to mikádo by ti moc seklo! Ale dlouhé vlasy jsou dlouhé vlasy. :D :) Jinak moc ti to sluší, pastelové barvy jsou top!

    OdpovědětVymazat
  59. Teda, krátký vlasy by Ti opravdu sekly, ale chápu, že si je nechceš nechat ostříhat. Taky nechci kratší a k ženský prostě patřej dlouhý. :) Outfit moc pěkný :)

    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  60. Farebne si túto kombináciu zvládla skvele..toto sú tvoje farby, svieže, ľahké, jarné, odhadujem ťa na jeden z jarných typov - svetlý alebo teplý. Rúž k outfitu by sa mi páčil viac koralový alebo broskyňový.

    krasavnutri.blogspot.sk - blog (nielen) o farebnej typológii

    OdpovědětVymazat
  61. Pastelové farby sú na jar podľa mňa dokonalé, takže za mňa áno! A top so srdiečkom je nádherný, tiež som ho chcela, ale S mi bolo veľké a menšie nemali, škoda :(

    OdpovědětVymazat
  62. Outfit se mi moc libi.Pastelove barvicky te rozzarily a rtenka v ruzovem tonu vse jeste krasne podtrhla.A k vlasum...Urcite by ti slusely i kratsi,ale proboha nestrihej se.Tak krasnych dlouhych a zdravych vlasu by byla skoda!!!

    OdpovědětVymazat
  63. Miii jde pod tenhle typ trička nosit podprsenka? Nemám představu, jak je to srdíčko velké, tak mě to napadlo, děkuji :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, mám normálně podprsenku a nijak nevykukuje. :)

      Vymazat
  64. Moc pěkný outfit :) Bílého sáčka se neboj!

    OdpovědětVymazat
  65. Moc hezký outfit, prostě mě by to nenapadlo, takhle pěkně zkombinovat :/ . Jinak hrozně by ti slušelo, kdyby jsi měla barvu vlasů, jako máš u kořínků, po celé délce, jen konstatuji ;)

    OdpovědětVymazat
  66. ♥ Děkuji Vám za všechny komentáře! :) S tou fotkou mě to ani nenapadlo. Ostřhat se půjdu, ale určitě ne takhle radikálně. Mám dlouhé vlasy ráda a vím, že by mi hned chyběly.

    OdpovědětVymazat
  67. Tééda ty jsi vážně kočka! :-) Úžasný jarní outfit! Takhle to má v létě a na jaře vypadat v ulicích, no ne? :-)

    OdpovědětVymazat
  68. Celý outfit ti moc sluší, přijde mi, že jsi typ na tyhle světlé barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  69. Mikádo na první fotce je top! :)

    OdpovědětVymazat
  70. Jsi překrásná a i když by ti mikádo slušelo, takhle je to nej, závidím ti tvoje nádherný vlasy! <3

    OdpovědětVymazat
  71. chci to tričkooo..je ted někdy kupované??:)

    OdpovědětVymazat
  72. Teda já se taky lekla, že jsi se tolik ostříhala, ale slušelo by ti to! :) Outfit je krásně jarní, taky bych dlouho přemýšlela s čím to nakombinovat, možná by se k tomu také hodilo nějaké světle hnědé sáčko :) A ten nový design se mi moc líbí!!! (Akorát se mi stránka zobrazuje jakoby posunutá dolů, že mám nahoře širokou mezeru růžového pozadí. Tak nevím, jestli to je mým prohlížečem...)

    OdpovědětVymazat
  73. Měla jsem málem šok, že jsi si sis ty přenádherné, zdravé a dlouhé vlasy ostříhala. Ano, slušely by Ti kratší. Ale dlouhé Ti sluší nejvíc! Jako princezna :)))) Takových vlásků by byla věčná škoda.
    Outfit ti moc sluší. A opět nechápu, jak někdo mohl psát, že máš tlustější nohy... Kdepak, jsou to párátka :)
    To tričko je bomba, to bych také chtěla. Je kupované teď někdy? Že bych zašla do New Yorkeru kuknout po jiné barvičce :) Díky

    OdpovědětVymazat
  74. mně se outfit moc líbí. a vlasy rozhodně nestříhat :)

    OdpovědětVymazat
  75. ta sukně je nádherná! :) krásně sladěný outfit - moc ti to sluší Mio ;) a dlouhé vlásky jsou nádherné, ani já bych si je nedokázala ostříhat :)

    OdpovědětVymazat
  76. Wow, opravdu nádhera, moc ti takové barvičky sluší :-) Mio, mohla bych se zeptat, jaká je délka sukýnky? Koukala jsem na Oasap a zamilovala se, jen se obávám, aby mi nekoukal zadek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to u té sukně v odkazu napsáno, 100%. :) A děkuju!

      Vymazat
  77. Já Vám všem děkuji za komentáře, udělaly mi radost a některé mě dokonce i pobavily. :D Jinak k vlasům jsem se vyjádřila. Těší mě, že si myslíte, že by mi mikádo slušelo, ale já mikádo už v minulosti měla a vůbec jsem se v něm necítila dobře. Dělalo mě starší, vyžadovalo si stálou úpravu a modlila jsem se, aby mi vlasy, co nejrychleji dorostly. Každý to vidíme jinak, proto prosím respektujte můj názor. Ale já samozřejmě děkuji za ten Váš. Hezký den Vám všem! Další článek bude hned o víkendu. :-)

    OdpovědětVymazat
  78. Mii a jestli se chceš cítit ještě lépe, tak se koukni na můj blog do komentářů. Já se tam odedneška celkem bavím :-D Nejlepší je, že když má holka hubené nohy, tak jí každý píše, jak je to nechutné, ať se jde nažrat, že je anorektička atd. a když má někdo úplně normální nohy, tak je to taky špatně. Hlavně že jsme spokojené sami se sebou. Narozdíl od anonymů, kteří musí mít hodně smutný život!

    OdpovědětVymazat
  79. Jééé ten komentář jsem psala já, jen se to poslalo pod přítelovým mejlem :D Takže ještě jednou.

    Mii a jestli se chceš cítit ještě lépe, tak se koukni na můj blog do komentářů. Já se tam odedneška celkem bavím :-D Nejlepší je, že když má holka hubené nohy, tak jí každý píše, jak je to nechutné, ať se jde nažrat, že je anorektička atd. a když má někdo úplně normální nohy, tak je to taky špatně. Hlavně že jsme spokojené sami se sebou. Narozdíl od anonymů, kteří musí mít hodně smutný život!

    OdpovědětVymazat
  80. Tleskám! Tohle je na jedničku s hvězdičkou :) Moc ti to sluší! Nádherný outfit! :)

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Anonymní12.04.14 9:40

    Moc krásný outfit, Mio můžu se zeptat jakou máš velikost toho saka? děkuji moc za odpověď

    OdpovědětVymazat
  82. Ja by som byt tebou do mikada urcite nesla, praveze mas krasne dlhe vlasky a je vidiet ze sa o ne staras, tak preco si ich neuzivat? :) A pre mna je tento tvoj outfit snad najkrajsim aky som na tebe videla, taky vesely a jarny. ;)

    OdpovědětVymazat
  83. Krásna! :O Tej top je rozkošný :))

    lovelybeautybook.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  84. Podle té první fotky jsem se lekla, že máš ostříhané vlasy a musím souhlasit s ostatními komentáři, že by ti to neuvěřitelně slušelo :) ale to ty dlouhé vlasy taky :) a outfit jako vždy naprosto překrásný :)

    OdpovědětVymazat
  85. Seklo ti to! Takové barvy ti sluší, působíš tak něžně a čistě. A tvoje vlasy ti závidím, takže nestříhat! :-D

    OdpovědětVymazat
  86. Obdivuju tě hlavně za to, že zvládneš v té spoustě pochval ustát ty negativní (nepřející, zavidící, doplň, jak je libo) komentáře a přes to všechno máš fajn blog. Jsi kočka, moc ti to sluší, ostatně jako vždy, rozhodně si myslím, že máš normální nohy, zuby, vlasy (nudné vlasy, co to jako je?), jsi taková, jak se ty sama cítíš hezky a pohodlně, aspoň to z tvých fotek, článků a komentářů cítím a snad pro tebe je to to i pravda:). Rozhodně byhc se za tebou na ulici otočila, a věř, že kvůli outfitu by to nebylo, máš sexappeal a šmrnc, jsi šikulka. Měj se fajn, Anuska (ronny.pise.cz)

    OdpovědětVymazat
  87. Lekla jsem si,že ses nechala ostříhat...souhlasím,že by ti to slušelo i v krátkém sestřihu ale dlouhé vlásky jsou prostě dlouhé vlásky :) To každý nemá...Na té třetí fotce mám pocit, že ti sukýnka moc nelichotí..Prosím neber to zle...,protože jinak ti to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  88. Jsi nádherná! A kombinace barev se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  89. také se přidávám k názoru, že mikádko by Ti moc slušelo :) pastelových barev se dost bojím, ale v Tvém podání to vypadá skvěle! opravdu povedený outfit.

    OdpovědětVymazat
  90. Love the heart cutout and the entire outfit. Yay Spring!

    http://www.lookfortheoccasion.com

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡