March favourites

Jupí! Je tu nový měsíc a s ním úžasně začínající jaro a já tu pro vás mám mé březnové oblíbence. Konkrétně kosmetické výrobky, které jsem si oblíbila tak za poslední dva měsíce a jsou podle mě vážně top. V dnešním článku bude hodně fotek, jelikož jsem je fotila v průběhu celého týdne, ale k editování článku jsem se dostala bohužel až dnes. Přepadla mě jarní viróza a společně s ní i jarní únava a školní povinnosti. Určitě to znáte. Avšak jsem zas tu a pokusím se vám to dlouhé čekání patřičně vynahradit. V textu se pokusím být stručnější, ale vystihnout zásadní klady mnou vybraných produktů. Tak se pěkně bavte!
DSC_0971
DSC_0969 DSC_0233 
Oční stíny Color edition 24h (cream to powder texture) od Bourjois musím zmínit jako první. Existuje pro to vysvětlení jen jedno, a sice že jsou stíny naprosto božské. Líbí se mi jejich balení, jejich odstíny, textura i schopnosti. Mají jedno velké mínus, které bude pro někoho sice dost bezvýznamné, ale mě to zamrzelo - názvy odstínů jsou uvedeny pouze na samolepce, která se musí slepit, aby šel výrobek otevírat, jenže už nelze nikam nalepit, tak aby se tam vešla a nevypadala ošklivě. Je to takový detail, který mě ale maličko naštval, protože jsem měla práci navíc. Musela jsem si vytvořit malou pomocnou kartičku, kdyby se mě někdo zeptal na jeden ze stínů, abych věděla o jaký jde. Ale jdeme dál, zpět ke konkrétnímu výrobku. Odstíny jsou tak hezké, že mám hned čtyři - dva metalické (stříbrný a zlatý), jeden duhový hnědo-růžový a jeden hnědo-vínový. Textura stínů je úžasná. Nanáší se lehce pomocí prstů, je krémová a na očním víčku se stane po nanesení pudrovější až úplně jakoby ztuhne a drží. Pigmentace je dobrá a výdrž mi vyhovuje. Stíny jsem sice netestovala 24 hodin, ale 8 hodin na víčku daly bez problémů. Perfektní výrobek pro denní rychlé líčení.
DSC_0232 DSC_0223 DSC_0272 DSC_0241 DSC_0258 DSC_0268 DSC_0315 
Paletka True colour eyeshadow v odstínu Berry Love od Avonu pro mě byla dost příjemným překvapením. Jde o krásnou kombinaci rozjasňujících stínů s jedním temnějším kouřovým. Pigmentace stínů je více než slušná. Líbí se mi, že tři ze stínů jsou zcela matné a jen jeden obsahuje shimmer a pár třpytek. Součástí balení je i klasicky zrcátko, což je super - často se hodí i pro jiné použití než zrovna při líčení očí. Dokonce i štěteček se dá v pohodě použít. Ideální věc na cestování.
DSC_0319 DSC_0330 DSC_1029 
O paletce od Essence už jsem psala. Je v odstínu 01 nude. Stíny mají skvělou konzistenci, velmi slušnou pigmentaci, i kombinace neutrálních barev se dost povedla. Musím se přiznat, že jsem ji v březnu používala celkem dost často.
DSC_1031 
Často se mě ptáte, jaké bych doporučila lepidlo na umělé řasy. Bylo by jím jedině DUO v modrobílé verzi (lepidlo je bílé, po zaschnutí zcela průhledné). V ČR se dá sehnat v MAC(u), snad i v Sephoře, v Německu normálně v drogeriích, například v Mullerovi. Stojí v průměru 300 Kč a vydrží věčnost. Dobře se s ním pracuje, pěkně se nanáší, skvěle a rychle lepí. Nemám s ním žádný problém. 
DSC_1005 
Avšak pokud, stejně jako já, nerady používáte umělé řasy a hledáte raději řasenku, která vám podobný efekt vytvoří, vsaďte na They're real! od značky Benefit. Je tomu skutečně tak, že lepší řasenku jsem nikdy neměla. Vím, že každému vyhovuje něco jiného, ale pro mě je tento kartáček a náplň doslova rájem pro mé řasy. Mám své řasy velmi nevýrazné (až blond), každý trsík jinak dlouhý a nejsou vůbec natočené. Tato řasenka je zázrakem, který dokáže všechno napravit - řasy obarví, u kořínků jim dodá objem, natočí je a prodlouží až do nebes a vydrží takhle krásná celý den. Jsme prostě hodně velký kámošky. ;-)
DSC_1007 DSC_0845 
/Omlouvám se za obočí. Vidím, že mi odstín nesedí. Poslední dobou každý den zkouším jiný produkt v jiném odstínu, dokud nenajdu ty pravé./
DSC_1001 
Mým dalším oblíbeným výrobkem je korektor 123 perfect CC eye cream od Bourjois. Je jemný, kryje perfektně středně a dobře drží. Má zvláštní gumový aplikátor, který má výhodu v tom, že je nanášení hygienické, ale nevýhodu v tom, že pokud nepoužijete celý korektor, který jste pomocí otočení zadní strany vytlačily, tak má tendenci trochu zasychat, což pak není moc žádoucí, když ho používáte zas až druhý den. Někomu ještě může vadit, že je parfemovaný, ale pro mě to není nic hrozného. Tento produkt používám ráda a střídám ho s korektorem Affinitone od Maybelline.
DSC_0983 DSC_0987
Přicházejí na řadu produkty určené ke konturování a rozjasnění. Vše v jednom obsahuje makeup box How to make your face wow od Essence, který bohužel u nás není na prodej. Koupila jsem si ho (asi za 7 euro) v drogerii Muller v Německu. Paletka je podle mě perfektní záležitostí hlavně pro letní dny - jednak je tu vše při jednom (dvě zářivější tvářenky/jedna matná, druhá třpytivá/, které se ale dají barevně regulovat, třpytivý světlý bronzer a rozjasňovač). Pigmentace není úplně nijak extra silná, proto je i fajn produkty míchat a vrstvit. 
V článku o skladování mé kosmetiky jsem zmiňovala, že si letos pořídím jeden nebo dva nové bronzery. A myslím si, že jsem si nemohla vybrat lépe. Matný bronzer Hoola od značky Benefit je jedním z nejlepších bronzerů vůbec. Barevně je dokonalý, nádherně se s ním konturuje, pigmentace je na jedničku s hvězdičkou a výdrž si troufám říct i 24 hodinová. A ještě k tomu to roztomilé balení. <3
DSC_0993 
zleva: Essence bronzer, rozjasňovač, matná tvářenka, třpytivá tvářenka a Benefit bronzer Hoola

Cheek pops tvářenky od Clinique budu chválit ještě hodně dlouho. Mají nádherný design, krásné odstíny, na líčkách vypadají neskutečně svěže, reliéf květiny i přes několikáté použití stále zůstává, tvářenka absolutně nepráší a drží po celý den. Jde o jedny z nejlepších tvářenek, které jsem si kdy pořídila.
Zapečený marble rozjasňovač od LR v odstínu 01 moon dust jsem již zmiňovala. Stál mě v Německu (v Rossmannu) necelé tři eura a jsem z něj naprosto nadšená. Je studený, silně pigmentovaný, nepráší a navíc je opravdu multifunkční - často jej používám i při líčení očí.
DSC_0996
zleva: Clinique 01 ginger pop, 02 peach pop, 03 berry pop a LR rozjasňovač 01 moon dust
DSC_1010 
Posledními produkty z dekorativní kosmetiky, které dnes zmíním, jsou tyhle krásky určené pro líčení rtů. Naprostý top je pro mě tělová rtěnka z kolekce Shine od Bourjois (v odstínu 26 Beige démocrachic). Ukazovala jsem vám ji již minule, kdy jsem se líčila na ples. Používám ji jak samotnou, tak i v kombinaci s jinými odstíny a produkty, asi tak dva měsíce v kuse a mám ji stále u sebe. Nádherně rty hydratuje, zbarví do přirozeného odstínu a dodá jim oslnivý lesk (který ale můžete zmírnit nějakým balzámem nebo čirým fixačním pudrem). Další vychytávkou je fixa Smooth proof lip stain 16h od NYC (v odstínu 498 Berry long time). Bohužel mi vydržela pouze měsíc. Teď už vysychá, což mě celkem štve, ale byla skvělá. Hlavně první dva až tři týdny barvila do nádherného odstínu a la ,,snědla jsem spoustu malin a borůvek". Trochu vysušovala, ale je to fixa že.. pigmentaci a výdrž měla velmi dobrou. No a mým dalším miláčkem do sbírky je Made to stay smoothing lip polish od Catrice v odstínu 060. Nemám slov, abych správně popsala tento skvělý produkt. To se Catrice opravdu povedlo. Odstín na rtech v plném nanesení ztmavne, drží tak hodinu lesklý a poté se z něj stane stain, který nesundáte při pití ani při jídle a zůstane z vámi až do odlíčení. Já ho používám spíše jemně pomocí vklepání prsty například přes již uvedenou Bourjois rtěnku. Vypadá na rtech šťavnatě a dělá je většími. Podle mě jde o naprostý must have a určitě brzy zkouknu i další odstíny.
DSC_1012 
Bourois, NYC a dole Catrice
Na fotce jsem nalíčena zmíněnými produkty: Bourjois stíny 02 Or desire, řasenka Benefit They're real!, tvářenka Clinique 01 Ginger pop, bronzer Benefit Hoola, na nanášení tvářenky a bronzeru jsem použila nový zkosený štětec Ebelin z Dm drogerie /je na prvních dvou fotkách tohoto článku/ korektor Bourjois 123 perfect a na rtech samostatně prstem vklepaný Catrice Made to stay lip polish 060. (Fotka není retušována. Je pouze focena na telefon, proto není úplně ostrá.) Mimochodem, mám na sobě novou halenku z Osap.com. <3
DSC_0999
Pokud sledujete instagram, určitě jste viděli mé doporučení a nadšení z nové Love spell Frangrance mist od Victoria's secret. Objednala jsem si ji zde na mimimabazaru. Nikdy bych neřekla, že mist, tedy vlastně jakási voňavá mlha bude vonět tak intenzivně, a že bude mít dokonce i výdrž. Balení vůně je tedy absolutně kouzelné, ale neméně kouzelná je i její vůně, která se skládá z třešňových květů, broskví, heřmánku a z léčivé květiny aloe vera. Už mám doma další VS výrobky, a to tělová mléka a určitě si časem objednám i něco dalšího.
DSC_0976
Tělovému máslu od DM značky Balea má můj velký dík za to, že na večerní mazání nezapomínám a dělám ho s radostí. Vyhovuje mi, že jde opravdu o máslo - tedy hodně hutný krém, který se ale dobře vstřebá do pokožky a navíc i příjemně voní po kakau, což je sladkou tečkou nakonec. Je za super cenu a odvádí skvělou práci. Myslím, že už ho dávno znáte a možná i máte doma. 
DSC_0981
Velmi podobně voní i krémové mýdlo do sprchy Ziaja cocoa butter. Pokožku provoní, změkčí a samozřejme umyje. Značku Ziaja mám ráda. Má kvalitní a příjemné výrobky za stejně příjemné ceny.
  DSC_1018
Princeznovský krémový sprchový gel Prinzessin Sternenzauber jsem dostala jako dárek od společnosti DM a gel mě samozřejmě naprosto nadchl. Líbí se mi jak vtipný sladký obal, tak jeho opět velmi hutná konzistence a mango vůně, které se nemohu nabažit. Navíc obsahuje i pantenol, což se v létě může hodit, ale bohužel mám pocit, že ho do té doby spotřebuji a koukám, že jde o limitku. Pokud tedy zmizí z regálů, tak já doufám, že se zas někdy vrátí, jelikož je to skvělý supervoňavý produkt, který potěší nejen malé princezny.
DSC_1019 DSC_0484
Nakonec musím zmínit mé dva nejoblíbenější laky za poslední dobu, které jsem měla nalakované rozhodně víc, jak jednou. První už znáte - jde o lak od Michaela Korse v odstínu Gossip. Kryje ve dvou vrstvách a má dlouhou výdrž. U nás už se bude brzy k sehnání v Sephoře. Druhým je nádherný modrý lak So laque! 7 days od Bourjois v odstínu Bleu fabuleux 60. Nikdy bych neřekla, že se mi bude tak líbit modrý lak. Vlastně snad ani žádný jiný modrý už nevlastním a musím to změnit, protože tento dostává pravidelné komplimenty. Výdrž je skvělá - 7 dní jak slibuje na obalu dal s top coatem bez jakýchkoliv problémů.
DSC_1034


*O štětcích od Petry bude jeden z příštích článků, protože si samostatný článek opravdu zaslouží. Budu ráda, když mi v komentářích povíte, jestli máte zkušenosti s uvedenými výrobky, co jste v březnu používali nejraději vy a co nového jste si oblíbili. Pokud budete mít nějaké dotazy, můžete použít i můj ask.fm/kissbookbymia. Uf, vzhledem k tomu, že jsem nad článkem strávila neskutečných 5 hodin, jdu si pustit nějaký film, dodělat nějaké školní resty, a poté si rozvrhnu seznam článků, které v dubnu musím stihnout, protože mám toho teď tolik co říct, tolik nápadů, ale bohužel čím dál méně času na realizaci. Díky za pochopení a za to, že se sem vracíte. Mějte se krásně, xx M.

59 komentářů:

  1. Love spell od VS si nemůžu vynachválit! Naprosto ji zbožňuji! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Nadchlo mě snad všechno :)) ! Jinak já sama mám zkušenost pouze s tím tělovým máslem Balea a je výborné :) !

    OdpovědětVymazat
  3. fůha některými produkty jsi mne doslova nadchla a hodlám je vyzkoušet i když raději kupui pečující než dekorativní kosmetiku =)

    OdpovědětVymazat
  4. Tie Clinique lícenky vyzerajú úžasne, len škoda, že u nás ich ešte nemajú :(
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Tá paletka od Avonu ma tiež pokúšala a váhala som či si ju kúpiť... Na koniec som odolala už ani neviem prečo :D ... Ale ako vidím tvoju pozitívnu recenziu, ešte svoj názor prehodnotím :D Super článok :)

    lovelybeautybook.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, musím říct, že mě zaujalo snad všechno a na spoustu věcí si brousím zuby :) Fotky jsou navíc opravdu nádherné, jak už je u tvých fotek zvykem, nemůžu se na ně vynadívat :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovědětVymazat
  7. Ty řasy jsou naprosto bombastické. Nemám ráda umělé kartáčky, ale asi to překonám a půjdu do téhle řasenky (zkusím si obstarat nějakou miniaturu) :)

    OdpovědětVymazat
  8. všechno vypadá pěkně ten kakaový nádherně voní:)

    OdpovědětVymazat
  9. They are real ! som dopoužívala už 2 maskaru a super ! :) Za chvály som si kúpila to kakaové maslo od Balei a na prekvapenie super konzistencia lenže tá *vôňa* mi nejak nevonia :/ cítim v tom až moc umelinu a moc silné, že to cítim celú noc a vadí mi to.

    OdpovědětVymazat
  10. Takových krásných věcí!!! Od Bourjois bych si snad koupila uplně vše a ty tvářenky od Clinique jsou nádherný!!! Mohla bych se zeptat, jestli teda ta vůně od VS vydrží celý den nebo většinu dne?:) Dochází mi parfém a než budou Vánoce (které budou za dlouho:D) tak jsem si chtěla pořídit něco levnějšího a na léto a jaro mám stejně radši nějaké lehčí vůně a ne uplně parfémy:) ..takže jsem o téhle vůni od VS hodně přemýšlela:)

    OdpovědětVymazat
  11. Cheek pops tvářenky od Clinique ti opravdu závidím a od MK jsem si konečně koupila Glam Jasmine, aaah :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mia, krásna si ako vždy :)
    Celkom si ma namotala na tie tiene od Boujois a o korektore tiež od Bourjois som už čítala, tiež chvály, tak asi je už rozhodnuté a idem si poň :)
    A paletka od Essence vyzerá skvelo, veru škoda, že u nás nie je. Príde mi super praktická a farby vyzerajú krásne.
    .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  13. to telové maslo som kúpila dávnejšie kamarátke a úplne ho chválila :)
    ten korektor a biely lak ma zaujali.
    a tá blúzka, čo máš na sebe je krásna :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tu VS mám doma a voní božsky <3

    OdpovědětVymazat
  15. ta květovaná halenka je suprová. Uvažuji že si ji pořídím v bílé barvě :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherné fotečky jako vždy. Mám také rtěnku od Bourjois Shine Edition, ale v odstínu 24 a nemůžu se jí nebažit. Jinak mám zálusk asi tak na polovinu věcí, co tady ukazuješ. :D Mému rozpočtu by si pomohla, kdyby si je pořádně zkritizovala, ale vidím, že tvářenku od Clinique, bronzer od Benefit a stíny Bourjois si nakonec budu muset taky pořídit. :D
    Přeju ať jsi, co nejdřív zdravá a škola jde, co nejlíp a můžeš se věnovat tomu, co tě baví a nám které baví tvůj blog. ;)


    OdpovědětVymazat
  17. DUO lepidlo na řasy používám a jsem spokojená, ale také mám radši řasenky. Zkoušela jsem i řasenku od Benefitu, ale ta mi nevyhovuje a to mám svoje řasy dlohé a husté. Jinak hezká halenka.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Super věcičky máš. Několik výrobků z toho také mám. Jinak k Bourjois.. no nelíbí se mi, jak parazituje na jiných značkách a dělá kopie jejich výrobků. Sám má originálních jen pár a ostatní jen kopíruje, proto se Bourjois vyhýbám obloukem..

    OdpovědětVymazat
  19. Ta halenka je naprosto úžasná! Mimochodem moc pěkné fotky,článek. :)

    forever-young-by-mina.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Tak tímhle článkem jsi mě dorazila! Tolik krásných věcí v jednom článku, to nedávám :D Nebudu chodit kolem horký kaše a řeknu ti to rovnou. Ten boxík How to od Essence ti neskutečně závidím!! Já kdybych se dostala do Německa, tak bych si koupila všechny, co Essence udělala, protože se mi hrozně líbí a přijde mi super, jak je všechno na jednom místě. Ale do Německa pojedu asi až v létě nebo když budou velikonoční prázdniny, tak by mě tam děda mohl vzít, ale pochybuju :( Na másle od Balea jsem taky závislá! Zkoušela jsi sprcháče od Original Source? Píšu to všem blogerkám, ale o můj bože! Neznám lepší sprcháče. Jsou veganský a s naprosto dokonalou vůní! :) Určitě zkus :)

    OdpovědětVymazat
  21. Další skvělý článek! Všechno bych vyzkoušela, ale nejvíce mě zaujaly rtěnky :)
    Na fotce jsi nádherná a moc se mi líbí i ta halenka!

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. akurát sa chystám kúpiť mamke nejaké výrobky od bourjois a recenzia sa mi veľmi hodí. hlavne tie očné tiene!

    OdpovědětVymazat
  23. tělový sprej od VS i tu Benefití řasenku bych vyzkoušela ráda :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tu nude paletku od Essence mám taky a poslední dobou se nelíčim téměř ničím jiným. Hodně si mě nalákala na ty krémové stíny od Bourjois, hlavně ty vínové jsou nádherné! Jinak už pár měsíců miluju parfém Heat od Beyoncé, make up Imperial od Dermacolu a Stay matte od Rimmelu a velmi příjemně mě překvapila řasenka Lash Millionaire All-in-1 od Miss Sporty, kterou jsem dostala od známých. Dělá asi taky stejně pěkné řasy jako tahle Benefití a stojí necelou stovku, vřele doporučuju!

    OdpovědětVymazat
  25. Krásný článek :-) vše tak čisté a upravené a ty tvé řasy.... nádhera.. strašně moc se těším na nové články, tvůj blog mám přečtený už 2krát :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Ta paletka od Essence je moc pěkná. V drogérii jsem se rozmýšlela, pak jsem ji tam nechala... No a když jsem byla konečně přesvědčená, tak ji už neměli a nebyla ani v jiných drogériích :D zatímco ostatní odstíny tam byly :-/ :-) kdo pozdě chodí... :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, mě by zajímala jedna věc-na všech těch selfie fotkách vypadáš dokonale, to se "vyblejskneš" jednou a vyjde z toho taková supr fotka nebo se fotíš navíckrát? :)

    OdpovědětVymazat
  28. Smooth proof lip stain 16h - Berry long time - tu miluju, ale mám jí už něco málo přes měsíc, ale nevysychá mi, používám ji skoro každý den. Rty vysušuje, ale to mi dělá každý fix :)

    OdpovědětVymazat
  29. já jsem dneska už už koupila Clinique tvářenku, ale zvítězilo moje racionální já... aspoň dočasně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Racionální já" je správná odpověd - obzvlášť, když v zahraničí je Clinique úplně běžná kosmetika a tato tvářenka stojí všude 21 $ tj. cca 400 Kč a v ČR ji prodávají jako hroznou vzácnost za 850 Kč..:-)

      Je zajímavé, že jiné značky se se zahraničím cenově prakticky shodují.. co stojí v přepočtu třeba v USA 820 Kč je u nás za 900 Kč.. což už ano, že..

      Ale zrovna Clinique je předražen otřesně a prakticky u všech výrobků - kdo chce, zjistí si to

      Vymazat
  30. VS je skvělé. Vyzkoušela jsem je poprvé. Koupila jsem si vzorek Strawberries and Champagne na www.zahranicnikosmetika.cz, ale plánuju celou flaštičku, voní úžasně :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Baleácké kakaové máslo mám taky, sice jsem ho nějak "pozapomněla" používat, protože mě nebaví se po každé sprše natírat, ale voní moc krásně a svou funkci hydratace plní na jedničku.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  32. ty stíny z avonu taky mám a tak i essence paletku stínů a nevím jak sis je mohla oblíbit absolutně totiž nedrží a slévají se...za mě teda ne =/ jinak halenka je božská a na fotce ti to mega sekne ;) si kočka prostě =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  33. Mio, tobě to hrozně sluší! Byly jsme s kamarádkou na kafi a shodly se, že z blogerek jsi fakt nejhezčí :))
    Ty 24h stíny mě moc nezaujaly, mám ráda color stay a tohle mi připadá jako velká kopie. Co mě teda ale dostalo, jsou ty tvářenky z Clinique! Nemůžu se dočkat až k nám dorazí, protože ta růžová bude moje :D

    OdpovědětVymazat
  34. Ty tulipány jsou úžasné :-) z výše zmíněného mám zkušenosti jen s tělovým máslem od Baley, úplně ho zbožňuju, ale mému přítelovi ta vůně vyloženě smrdí :-/ Nalákala jsi mě na ten lak na rty od Catrice, asi se po něm budu muset podívat :-D

    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  35. Nádherný fotky Mio, škoda, že už nepíšeš tak často jako kdysi, zbožňuju tvé články. A pěkne děkuju (haha) zatím jsem manii pops cheeků nepropadla ale teď si aspoň jeden budu muset pořídit až budu zase v Sephoře. A michaela korse ti závidím, ten lak vypadá nádherně. U nás v sephoře (campania) bude kosmetika marca jacobse, ale radši bych toho korse, no snad se na něj taky dostane :D p.s strašně jsi zkrásněla :*

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Mio,
    já jsem si lepidlo DUO objednala z Ebay a vyšlo mě na necelou sto korunu. Na nějakém českém e-shopu jsem ho našla za cca 250,- + bych musela platit ještě poštovné.

    OdpovědětVymazat
  37. Paletku od Essence používám téměř každý den. Je opravdu super a navíc za pár korun :).

    Budu ráda, když se podíváš na můj blog http://dontforgettobebeautiful.blogspot.cz/ Teprve začínám a zajímal by mě i názor někoho jiného. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Zaujali ma tiene od Bourjois, How to make your face wow od Essence a tá riasenka. Lak mám len v inej modrej a je naozaj super :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Mia :)
    They're real! od Benefitu som mala aj ja a popravde boli moje pociatocne pocity z nej rovnake ako tvoje, bola som uplne nadsena a vravela som si, ze si uz snad nikdy nekupim ziadnu inu maskaru, ale mam pocit akoby casom tak trochu stratila svoje schopnosti (?) a stala sa z nej celkom priemerna riasenka, mne vydrzala pri kazdodennom pouzivani cca 3 mesiace. :)
    Z kolekcie Cheek pops tvareniek by som si rada zaobstarala odtien Berry Pop, som zvedava ako bude vyzerat nazivo a ruz od Bourjois sa chystam vyskusat zajtra. :)
    Love Spell je snad najkrajsia vona od VS, mam ju sice ako telove mlieko, ale rozhodne patri medzi moje najpouzivanejsie a suhlasim s intenzitou, este vecer (!) mlieko zo seba po rannom natreti citim. :) A telove maslo od Balei mam uz v druhom baleni, ktore som takmer vypotrebovala a pravdepodobne sa k nemu vratim opat hlavne kvoli dobrej hydratacii, teda vona sa mi paci tiez, aj ked mi pride trosku umela..
    No a co sa tyka MK laku, ten je prenadherny, ja mam doma lacnejsiu alternativu od Sally Hansen a lak musim pochvalit, hoci je na moj vkus troska vodovy a dlhsie trva kym uschne, ma celkom dobru vydrz a pekne kryje. :) Osobne som skor zvedava na vsetkymi vychvalovane vone od MK, akurat sa obzeram po novej a tuto tiez urcite zahrniem medzi tie, ktore pojdem ovonat. :)
    A teda na zaver prajem skore uzdravenie, aby si bola co najskor fit, nech je tu co najviac takychto naozaj kvalitnych clankov, ktore maju hlavu aj patu a su plne uzitocnych informacii. :)

    OdpovědětVymazat
  40. Tak tu paletku od essence How to make your face wow, musím mít co nejdříve, je úžasná už jen na pohled:)) Koukala jsem, že těchto paletek essence má více, takže doufám, že budou k dostání i u nás:)) Jinak jsi čím dál tím krásnější, jak to děláš?:)

    OdpovědětVymazat
  41. Paletka od Essence vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  42. tvářenky jsou úžasné, poslední dobou pokukuju po nějaké růžové, takže děkuji za inspiraci :* a fixa od Catrice je naprosto perfektní! miluju zářivé barvy <3
    co se týká laků - bílé nehty se mi nikdy nelíbily, ale od té doby, co jsem je jednou zkusila, se už nemůžu dočkat, až je budu mít zase :D

    OdpovědětVymazat
  43. Musím říct, že bych brala naprosto všechno!

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  44. Na tej fotke s ruzovym topom si uplne nadherna :) mna uz dlho lakaju clinique tvarenky...fakt strasne..ale pokusam sa ich najst na zahranicnych eshopoch aspon troooochu lacnejsie .. ako by si pls porovnala vydrz s bourjois? dakujem za odpoved

    OdpovědětVymazat
  45. od Prinzessin Sternenzauber mám šampon a miluju ho :) je to mé už asi 4té balení a vždycky se k němu ráda vracím, protože vypadá opravdu sladce (místo víčka má korunku! :D) a dělá vlasy krásně hebké a nadýchané. strašně se mi líbí ten hnědý a růžový stín od Bourjois a tvoje řasy jsou totálně kouzelný ! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Mne se taky strasne libi ta paletka od Essence, uz nekolikrat jsem ji mela v ruce, ze ji koupim, ale obavam se vydrze... holky, co ji mate, vydrzi vam na ocich treba cely den? neo aspon pulku dne? :D Budu rada, kdyz mi to nekdo napisete tady, nebo klidne ke mne na blog, protoze bych tady na to zas mohla zapomenout :D Vazne by me to zajimalo, jestli je vazne tak dobra, tak tu 100 do toho vrazim :))

    OdpovědětVymazat
  47. Super věci! Ta řasenka od Benefitu - mám ji vyhlídlou už dlouho + ty tvářenky od Essence vypadají fakt krásně:) Jo a si kočka!:)

    OdpovědětVymazat
  48. Ta halenka je krásná!
    Nalákala jsi mě na řasenku od Benefitu a Love Spell mám již objednanou. :)

    OdpovědětVymazat
  49. Skvělé věci:-) Uplně mě to nalákalo, škooda jen, že ted šetřím :D :(

    OdpovědětVymazat
  50. Tak ta paletka od essence mě štve. Proč ty dobře vypadající věci u nás nikde nejsou?! Jinak to máslo od baley mě zklamalo. Máš pravdu, že krásně voní a dobře se vstřebává, ale bohužel (aspoň u mě) moc dlouho nevydrží, hned jsem ho vypotřebovala :(
    elliesdailyideas.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  51. Ta rtěnka od Catrice vypadá úžasně, dá se vůbec sehnat u nás, nebo jen v Německu? Na ofiko českých stránkách nic nepíšou, ale mají ji tedy i v našem Rosmannovi nebo ne? Musím ji mít :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Tá riasenka sa ti naozaj hodí :) Kika

    OdpovědětVymazat
  53. Ta halenka je krásná, ale vidím, že na Oasap.com ji mají za 45 dolarů! :-O Já ji kupuju z ebay za 170 kč.

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, krásný článek. Asi se budu inspirovat:).

    http://beautyfromalfa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡